ВПН Неограничен преглед 2020

Надлежност САД
Цена 2.78
Послужитељи 400+
дрва Не
Шифрирање ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец и ИКЕв2
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини
Препоручени  Да
Веб страница ввв.впнунлимитедапп.цом
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп

ВПН-ови ретко побољшавају своје перформансе током времена и остају заглављени на истом месту и остају ниво услуге. Не, било је прилично освежавајуће гледање да је један ВПН прекршио ту монотонију заправо побољшавајући током одређеног периода.

Задржите Солид ВПН Неограничено, а не да се бркате са Андроид ВПН апликацијом истог назива, последња година је порастала од снаге и сада је спреман да изазове чак и најновије листе ВПН-а са високим перформансама. са фронта. Наравно, још увек постоје потешкоће које је потребно погледати како би ово било заиста ВПН услуга, али свеукупно је сигурно препоручило наше читатеље и генералне ВПН кориснике да испробају, само једном и они су побиједили.’неће бити разочаран својим искуством.

Желите ли знати зашто? Затим прочитајте овај ексклузивни преглед ВПН Унлимитеда који укључује критике о својим цјеловитим плановима, брзинској изведби, инфраструктурном послужитељу, гео-ограничењима и заштитном зиду заобилазећи могућности и још много тога.

ВПН Неограничен преглед

ВПН Неограничени планови цене

Будући да ће ВПН индустрија упоређивати према моделу претплате, цене и трајање преплате на коме корисник даје право, од велике су важности за потенцијалне ВПН кориснике.

Доста ВПН корисника сада има све осјетљиве цијене по цијелом дну и све више и више пружа могућност пружања услуге међусобног премјештања с обзиром на то колико је ниски, а опет пружа најбоље могућности које могу.

ВПН Неограничено’Планови цијене су осетљиви и дефинитивно нису у складу са плановима који тренутно нуде већину услуга, што може учинити изненађење другог корисника кад их први пут угледате..

ВПН Унлимитед тренутно нуди три цене:

 • Месечни план: 9,99 УСД месечно
 • Годишњи план: 5,00 УСД месечно (једнократно наплаћено 59,99 УСД)
 • Животни план: 149,99 УСД наплаћено једном

ВПН Неограничени план цена

Кренимо прво са месечним планом, што није нешто изван оквира. Генерички, високо цијењени мјесечни план намијењени одвраћању корисника од стварне куповине и преусмјеравања на планове који нуде дуље раздваја преплате.

Сљедећи је план свог годишњег плана који долази у $ 59,99 Наплаћује се једном што је коштало корисника 5,00 УСД месечно за цијело раздвајање претплате. По повољним цијенама могу узети у обзир, али ипак постоје неки други ВПН пружатељи који нуде планове ниже цијене док нуде преплату за тачно исто раздобље.

Изнедили су се да не постоји средњорочни план преплате, тј. Тромјесечни план или шестомјесечни план, који има пуно више потенцијалних приматеља, посебно међу онима који захтијевају ВПН за кратке потребе.

Али њихов најбољи посао који ретко ужива у ВПН индустрији био је животни план који кошта само 149,99 УСД. Да! Прочитајте сте исправно, платили 149,99 УСД и имате читање животних вијести ВПН омота. Још један други договор, без обзира на то колико је јефтин, не приближава се овом ВПН Унлимитеду овом смешном разином велике могућности. У најбољем случају даватељи ВПН-а нуде петогодишњу прелиминарну плочицу са својим цјеловитим понудама, али ВПН Неограничено стварно живи своје име овде пружајући вам могућност купње неограничених ВПН преплате. Они озбиљно не’не долазим боље од овога!

Сад долази на начин плаћања доступан. ВПН Унлимитед тренутно нуди следеће могућности плаћања:

 • Кредитна картица
 • ПаиПал
 • Амазон
 • Битцоин
 • Друге методе

ВПН Неограничени начини плаћања

Ове методе су довољно добре јер кориснику пружају висок ступањ флексибилности у вези са тим како желе платити план цене. Начин плаћања Битцоин одличан је јер дозвољава анонимно плаћање што чини сигурним за све који желе тај додатни ступањ интернетске анонимности. Остале методе које се сећају на начин плаћања плаћају више од 100 опција, укључујући АлиПаи, а ако не’Не желите платити путем тих конвенционалних метода, ВПН Унлимитед нуди вам мноштво других опција за које можете имати користи.

ВПН Неограничено бесплатно пробно раздобље

Бесплатна суђења свједоче о ВПН-у’способности и они додају купцу’с повјерењем у доношење коначних одлука о претплатницима. Кажу кориснику је пружио толико услова у својим перформансама да их не познају’Не бојим ставите тест на било који који.

Нема успркос свему томе, већином ВПН-ова не’не нуде потпуно бесплатну сонду с нула преузетих обвеза. Најближи ВПН који нуди праву бесплатну верзију је НордВПН’с 3 дана нулта понуда бесплатна понуда. Осим тога, није довољно спремно за прелазак километраже.

Не, тренутно ВПН Неограничено нуди проблем са вертикалном верзијом, а осим тога нуди 7-дневно разређивање поврата чак и након што уплатите. ВПН Унлимитед је довољно добар ВПН који може представити пуно тестова перформанси корисника, па цијенимо чињеницу да ће вољни одвести роњење својих корисничких услуга..

Дефинитивно можете испробати и користити најбоље бесплатне неограничене ВПН за Андроид на свом бесплатном софтверу да бисте знали само пуно напора који овај пружатељ улаже како би паметни телефони корисника’доживите веће боље перформансе од ВПН-а од онога што можете осигурати као и многе друге сличне услуге.

Преглед компатибилности са апликацијама ВПН Неограничено

Доступност више клијената апликација и начин на који побољшавају корисничко искуство врло су важни чимбеници у успостављању репутације ВПН-а код корисника’с перцепција. Срамежљива, прозрачна апликација клијента може вам донети хиљаде негативних реакција, без обзира на то колико је ваша стварна ситуација.

Али ВПН Унлимитед није присутан ни у чему од тога јер нуди предивне, лагане ВПН клијенте који имају неколико импресивних нових завоја који су нас пријатно изненадили.

Погледајте његово корисничко сучеље:

ВПН Неограничен преглед компатибилности

Послужитељи су уграђени у жељезнице као и код било ког другог ВПН клијента, али они показују колико су тренутно запослени, што је сјајна иновација у односу на стандардне приказе пинг стопе испод сваког послужиоца. Постотак радног оптерећења је заправо користан у одабиру послужитеља, јер вам говори који би вам послужитељ могао пружити оптималне перформансе.

Попис послужитеља чак вам тачно каже ко је послужитељ разграничен за подршку Торрентинг активности, као што је видљиво из горње слике приказан горе који је приказан “Луксембург, Роост - Биссен” као Торрент фриендли сервер.

Уз све то, клијент има прекидач за уклањање, што је дефинитивно потребно, одећа с рачуном, који је у стварности стварно одећа постављен и трака који је преостало да размакне претплате прије вашег плана и неке друге ствари. Опћенито, УКС и корисничко сучеље клијената су присвојени и стварно препоручују друге ВПН-ове да слиједе ВПН Унлимитед као примјер за побољшање властитих клијената..

ВПН Унлимитед тренутно нуди прилагођене клијентске апликације за следеће ОС:

 1. иОС
 2. Андроид
 3. Мац ОС
 4. Виндовс
 5. Линук (Убунту 18+ и Дебиан ГНУ / Линук 8.0, Убунту 14.04+)
 6. Проширење прегледа (Цхроме, Фирефок, Опера)

ВПН Неограничене подржане апликације

ВПН Неограничен преглед послужитеља

ВПН Неограничено’с послужитељска инфраструктура врло импресивна јер није само добро распоређена у 72 земље, већ је и довољно добра да подржи деблокаду многих гео-ограничених домена, посебно веб локацију за стреаминг.

Ево нас, деблокирамо ББЦ иПлаиер УК и гледам “Што си мислиш ко си”спајањем на Послужитељ Хампсхире, УК:

ВПН Неограничен тест послужитељ

А ево гледа “Проналажење Дори” на Нетфлику док је спојен на Послужитељ Сан Францисцо, Калифорнија:

ВПН Неограничен тест сервера 2

Можете само лако пронаћи свог ВПН клијента, јер ће посебно подсетити као стреаминг послужитеље као што је овај:

ВПН Неограничен преглед 2020

Осим тога, ВПН Унлимитед нуди укупно 400 послужитеља, који се налазе у доброј локацији и покривају већи део Северне Америке, Европе, Јужне Азије, Јужног-Далеког Истока (близу Кине), Аустралије, па чак и са одабраним послужитељима у Африци и Јужној Америци Ако могу повећати број својих послужитеља на мјестима попут Сјеверне Африке и додати их на мјеста попут Канаде, тада би они имали пуно ширину покривености и могли су већ имати ВПН кориснике који ће добити оптималне перформансе.

ВПН Неограничен сигурносни преглед

И тужно се понашам до највећег дела, ВПН Унлимитед’Сигурносни стандарди су прилично добри. Они нуде стандардну војну енкрипцију АЕС 256 за осигурање корисничких пакета података, подршку за протокол ОпенВПН за још бољу сигурност преноса података и готово, нултура политичке доказа. Кажемо скоро нула јер они воде доказе о употреби пропусне ширине корисника и временским ознакама везе, што не’У приватност корисника такође не уносите, али ипак бележе неке врсте података.

Свеукупно, сигурност је довољно добра ако желите остати анонимни путем интернета и оснажити се огртачем невидљивости који чувају вас и ваше осјетљиве податке у сваком тренутку.

Закључак

Опћенито, овај пружатељ успио нас је импресионирати својим свјежим значајкама и новим схватљивим како би ствари могле изгледати много боље у ВПН домени, али ипак, постоје неке рупе које треба започети прије него што их треба назвати од најбољих Тренутно 5 пружатеља услуга у овој индустрији . Дефинитивно су на добром путу и ​​видећи начин на који су трансформисали своју услугу и побољшали своје стандарде изведбе током године, а ми не’Не можете да искористите своје могућности за превазилажење тих препрека при успону на врху пиједестал у ВПН домена у годинама које долазе. Ако размислите о куповини предлога с ВПН Унлимитедом, дефинитивно бисмо подржали вашу одлуку!

Слични чланки

 • ОВПН преглед 2020

  Надлежност Шведске цена 7,00 УСД / месечно Послужитељи 56 послужитеља у 7 земаља Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Не ради у Кини Не...

 • НВПН преглед 2020

  Надлежност Босна Цијена 3,33 УСД мјесечно Послужитељи 54 Сервисни записи Нема шифрирања дневника 256-битни ЦБЦ / СХА512 деблокира Нетфлик без торрентинга Да ради у Кини...

 • Преглед нелокатора 2020

  Надлежност Данска Цијена 4,16 УСД / мјесечно за једанодишњи план Послужитељи 42 Послужитељи Само Дневне Трговине Трговине употреба Шифрирање записа АЕС-256-битни деблокирани Нетфлик Без торрентинга...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надлежност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me