ВееПН преглед 2020

Надлежност Панама
Цена 1,67 $ / мј
Послужитељи 2500
дрва Нема записаника
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://веепн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

ВееПН је придружио све већ објављене листе ВПН-а у већ претрпаној индустрији. Нуди 10 истодобних веза, 2500 послужитеља на 50 локација и 256-битну војну енкрипцију.

Цијене почињу од 1,99 УСД месечно. на двогодишњем плану. На свакој су платформи / уређаји доступне апликације које су врло једноставне и интуитивне. Пребацивање послужитеља је једноставно и суочавање са проблемима у конфигурирању података.

Нажалост, ВПН не успева да деблокира ВоД-ове попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера и Хулу. У исто време, он не нуди могућност функционалности или могућности за кориснике у Кини. Дакле, не бих препоручио услугу.

За исти цјеновни опсег, разумљива алтернатива било би одлазак на злогласни ПуреВПН који је одобрио Форбес и похвалио кориснике сигурне пилоте, зарадио је 4,8. Суочава се с проблемима у деблокирању ВоД-ова или заобилажењу “Велики ватрозид”.

Надлежност

Твртка послује под Панамом’надлежност, која се чини врло сигурном и поузданом пружатељем услуге. Земља је врло либерална када треба да се постави за очување података и приватност ван мреже.

Бити у Панами значи да вам нико неће куцати на врата ни за једном мрежном активношћу која обавља, нити је компанија икад пружила корисничке информације о некој агенцији или државним институцијама.

Нема правила дневника

Анонимност је једна од главних брига када се користи ВПН услуга. Службена веб страница показује да не биљежи податке о кориснику. Твртка’Правила дневника штите ваш уређај’метаподаци, ваш примарни ИП, повијест и ваше мрежне активности. Плус тачка је што није дио савеза 5/9/14.

Подржани уређаји

Нуди апликације за све популарне ОС платформе, укључујући Виндовс, Мац, Линук, Андроид и иОС. Преко проширења може користити и прегледавати Цхроме, Фирефок и Опера, а можете поставити и поставити на своје интернетске смернике. Свакако бисте проверили иОС ВПН апликација као то’с најбољим од пакета јер нуди невјеројатно флуидне перформансе на вашем иПхонеу.

сучеље за преглед веепн апликација

Услуга је активна више од 8 година, што је увелике подвиг. Након инсталирања апликација започет ће ваше раздобље од 7 дана.

Добављач долази са великим бројем значајних који га чине’Користите лакше и ширење.

ДНС превенција цурења

Провјерите смо ли ДНС тестом како бисмо могли осигурати овај ВПН довољно сигурне активности као Торрентинг или оне које захтијевају опцију анонимност. Показало се да је сигурно, јер никада нисмо забиљежили цурења. Означено сигурно, дефинитивно!

веепн-днс тест пропуштања

Твртка је такође спакирала у јавну опцију Ви-Фи, која ће вас заштитити када избегнете заштићени Ви-Фи у тржном центру или кафићу. Ако мислите да ова значајност не важи много, идите на гоогле и гледам неке недавне нападе Ман-ин-тхе-Миддле-а и ви’Схватит ћу што ће ова значајка донијети вашу сигурну собу.

Вирус тотал Тест

Укупно смо користили вирус да бисмо провјерили постојеће рањивости у софтверу. ВееПН је избрисао овај тест, да у њему није било уграђених рањивости система или злонамјерног софтвера.

Убојити прекидач

Мора имати значајку која дословно користи вашу интернетску везу што ВПН прекида везу са сервером или у супротном не успијева.

Ова је значајка врло важна јер је и делић секунде довео да вас пронађу.

Током нашег прегледа овај радио је прекидач савршено, тако да сигурно треба дати зелени сигнал да би био довољно сигуран да треба да штити кориснике.

Тест брзине

Током прегледа смо тестирали брзину интернета и без ВПН услуга.

Без ВПН-а

најбрже-без впн

Уз ВПН

брзи-веепн-с впн

Брзина је преузимала палачу од готово 80%, док је брзина преноса пала готово 90%. Ово је била највећа грешка с којом смо се учили у цјелокупном прегледу ових услуга, спуштених руку. Брзине су остали ужасно мушки чак и кад смо се просијали између најмање 5 других послужитеља из даватеља услуге.

Брзина је проблем с тим ко нико не може компромитирати када је у питању ВПН, па да док се ВееВПН не побрине за, остаје поред неупотребних.

Деблокирање услуге Нетфлик У.С

ВееПН није успео деблокирати амерички Нетфлик када смо се опробали, што показује недостатак могућности у услугама. Покушали смо поново након чишћења колачића и испробавања различитих прегледа, али проблем је и даље постојао.

Вирус тотал Тест

Вирус Тотал искористили су за провјеру да ли постоји било каква рававост у софтверу попут присутности Тројанаца или вируса било које врсте, показатељ је да нема 71 мотора који открива у 71 различитих врста испитивања на којима је интернетски алат тестирао.

тест веепн-вируса

Подржани протоколи

Протоколи су, у основи, сигурни тунели кроз који пролазе ВПН промет, како би се технички друга линија обрадила за било какве податке који се приказују под окриљем ВПН-а..

ВееПН подржава:

 1. ОпенВПН и
 2. ИКЕв2
 3. Паметни ВееПН ТЦП
 4. Смарт ВееПН УДП.

ОпенВПН најбоља је опција међу свим, јер је протокол отвореног кода који се ослобађа од рањивости од нуле. Препоручујемо да без обзира на ВПН препоручите да ли сте поделили у ОпенВПН протоколу као такав’С најсигурнијим дионицама. Многобројна понуда је подразумевано укључена, а увек морате на њу пребацити ручно.

ОпенВПН је ослабљен на ТЦП и УДП протоколе. ТЦП се користи, или спортови, док је УДП бржи или мање поуздан од ТЦП-а. У ВееВПН’случај

Локације послужитеља

веепн-сервер-лоцтионс

ВееВПН’Следећа мрежа послужитеља је сљедећа:

 1. 2500 послужитеља
 2. 50 локација
 3. Главне америчке државе
 4. европске земље

Број послужитеља је довољно добар, али с обзиром на чињеницу да је брзина апсмално ниске, количина послужитеља која нуди не значи’много је важно.

10 уређаја безбедно

веепн-уређаји

ВееПН вам нуди и значајне истодобне употребе на 10 различитих уређаја што значи да је један пакет довољан за цијелу породицу или чак читати екосустав уређаја.

Плаћање и цене

преглед веепн-цене

 1. Месечни план цена: 10,99 УСД
 2. 1-годишњи план цена: 5,83 УСД месечно
 3. 5-годишња цена цена: 1,67 УСД месечно

ВееВПН’С цјеновним плановима корисници нуде различите могућности. На располагању су вам месечни, годишњи и пет годишњи преплатни план. Претпостављам да петогодишњи план може изгледати примамљиво уз месечни трошак од само 1,67 УСД, стварна цена која ће вам требати платформа за овај план износи око 100 УСД, а по годишњем плану чини се као много боља понуда за само цртицу испод 70 долара за цео годишњи преплата.

Омогућавање анонимности једна је од основних функција ВПН-а, па вам би добављачи требало да понуде и за плаћање путем Битцоина.

ПаиПал и кредитне картице могу бити прихваћене од других пружатеља услуга, али ВееПН такође омогућава крипто плаћање путем Цоин Паиментса попут Битцоин, Литецоин-а и свих осталих крипто валута.

Подршка 24/7

Подршка уживо 24/7 врло је важна када је у питању ВПН услуга јер је овај специфичан софтвер комплициран и често може захтијевати од корисника да потраже брза решења за решавање проблема..

ВееВПН нуди што је велики плус на страни пружатеља услуга јер ће бити боље олакшати кориснике у погледу свих различитих аспеката услуга.

Коначна пресуда

Након прегледа ВееПН-а, могу рећи да, а то није случајно што има довољно добре услуге, заиста треба радити на свом питању брзине, иначе добар добар посао дон’т на услузи може отићи у отпад.

Нема већих проблема са услугом било ког предњег дела и чини се као прилично прилична услуга, чак и довољно добре да препоручим, али ја ћу престати са тим, јер брзина мора да порасте пре него што се мора одлучити.

Слични чланки

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • ПандаПов ВПН преглед 2020

  Превисна цена Хонг Конга Цијена 7,00 УСД / мјесечно по једномодишњем плану послужитеља 120+ ВПН у 16 ​​земаља Дневне Трговине Трговине веза Шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • Сакриј мој ИП ВПН преглед 2020

  Надлежност Сједињене Америчке Државе Цијена 2,91 долара / мјесец послужитеља 120 Дневне не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Не...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me