Убрзајте преглед

Спеедифи није врло стара услуга, за разлику од већине осталих мене’учинити тужним смо прегледали на путу да знам више о најбољим ВПН-овима у индустрији.

Почео је тек 2014. године, што чини компаративним “новајлија” у индустрији.

Међутим, можда је нови, али сигурно врло амбициозни.

Зашто?

Они не’Не користите ОпенВПН протокол, што је индустријски стандард. Па шта тачно они користе?

Везивање канала.

Убрзајте преглед

Дон’не брини ако не’не знам шта ћу покрити ову и остале аспекте услуга у овом целовитом Спеедифи ВПН-у прегледати, заједно са својим робом и благодатним услугама.

Позитивни

Као што име сугерира, Спеедифи се фокусирајте на своју услугу са свим једноставним и брж јер јер корисници могу користити.

Да би се служио овом сврси, пружао је много различитих значаја за које нећете наћи довољно у индустрији. Они су углавном усредсређени на сигурност и то место где је овај пружатељ услуга’највеће продајно место лежи.

Нови протокол и надограђена енкрипција

Углавном пружају ВПН-а и одлучују за ОпенВПН протокол јер је познат по најсигурнијим протоколима. Пренапучено, никад познато да се провалило, чврст и брзина, нису многи помислили да ураде, али не и Спеедифи.

Даватељ је увео властити протокол развијених унутар компанија под називом Цханнел Бондинг као што је сам споменуо на почетку прегледа.

Повезивање канала повећава вашу брзину и стабилност омогућавајући вам да користите више интернетских прикључних точака одједном.

Без обзира на то је ли ваш ВиФи, ваша мобилна база података или било где где је дрога Интернет усмерила на ваш уређај, овај протокол повезује све на и директно преноси.

Открио сам да ми ова значајка допушта наставак преузимања чак и кад ми се Вифи спусти док је функција повезивања канала пребацила везу на моју мобилну базу података..

Заиста изузетно импресивно! Ако је намењен само за стабилизацију преузимања или учитавања, овај ВПН један је од најбољих софтвера које можете добити.

Сад долази шифрирање.

АЕС-256 шифрирање данас је нормално за све ВПН-е и на’с јер је непробојна.

Ипак, Спеедифи нуди још напреднију верзију ове технологије, тј. Цха-Цха 256 енкрипцију. То је превише технички да би објаснио разлику између два, али ипак, значи да је овај пружатељ напоран радио како би корисник пружио најбоље у модерној интернетској сигурности и заштиту приватности путем својих услуга.

Велики број послужитеља

Обично мањи ВПН-ови нема’Не нудим чак 500 послужитеља. Увек је важно ако желите велики парк сервера, онда морате погледати врхунске ВПН услуге у индустрији с ПуреВПН послужитељима са 2000+ послужитеља и

Спеедифи навигација неће пустити, јер већ има преко 1000 послужитеља на 28 различитих локација.

убрзати преглед послужитеља

А то нису обични сервери, то су сервери за брзину.

Ови се послужитељи брзине налазе у облаку и комбинују се са функцијом повезивања канала како би проширили спремању своју везу како би добили поузданију и бржу везу..

Велики број послужитеља такође значи да имате пуно избора када је реч о одабиру најближе локације, чак и ако се налазите на местима попут Азије или Африке, тј. Мјеста на којима је углавном ВПН-ова’Не стављајте послужитеље.

Тор компатибилност

Међу многим алатима за интернетску приватност То је врло цијењен.

Да’с јер овај прегледник задржава ваш приватни ИП усмјеравајући га кроз више крајњих точака. Али ипак, не ради’не нудите подршку за шифрирање или протокол, па чак и ако је ваш ИП сигурно, ваши подаци могу бити угрожени.

Сада је проблем што већина ВПН-ова није компатибилна с Торомом, што наручује и не дозвољава му да пружи кориснику високо сигурно искуство на мрежи.

Спеедифи није једнак од ове услуге јер пружа одличну компатибилност с Торомом, омогућавајући људима који користе прегледник сјајну могућност да се прикаче на.

Присутност Килл прекидача

Чак и ако служба има војну енкрипцију и поуздану подршку протокола, ваш ИП може и даље процурити кроз много рупе који пружају услугу’без проблема опћенито.

Једна од тих рупа је и недостатак прекидача Килл.

Кад вам се ВПН веза, ваш ИП постаје изненадно изложен, па чак и ако искључите везу, мали прозор између њих је довољан да чак и осредњи хакер зна ваш ИП.

Прекидач за уклањање спречава до прекидајућих интернетских веза ако икад падне и ВПН веза.

Спеедифи нуди ову сјајну важност на свим својим апликацијама.

Подршка је врх линије

Кад год видим подршку е-поште могуће је уживо разговарати, разочарати се јер је подршка е-поштено ових 2000-их.

И то’с, јер је његов безлични начин пружио подршку када цхат уживо може стварно помоћи да побољшате боље искуство.

Међутим, био сам стварно изненађен када Спеедифи’Подршка е-поште одговорила је на моје упите високо професионално. Нема аутоматизираних ботова, глупих одговора, само невероватна подршка високо квалификованог стручњака за подршку обученог у свом занату.

Остали понуђачи нуде издање листе Спеедифи’књиге у овом случају дефинитивно.

Врло издаје бесплатно пробно раздвајање које може трајати бесконачно

ВПН-ови су данас изузетно шкрти и похлепни и желите да их прво платите и касније искористите своје услуге..

Данас многи пружатељи услуга нуде бесплатну пробну верзију, само политику поврата новца.

Али не Спеедифи.

Не само да овај пружатељ има опцениту политику поврата од 30 дана као и сви други, већ нуди и бесплатну пробну верзију без нужде са невјеројатних 5 ГБ ограничења могућности пуштања у мјесецу. Да! Сваки ће месечни додатак износити од 5 ГБ, осим ако нисте апсолутно спремни платити услугу.

Невјеројатно, једноставно невероватно.

Тужно’с нечим што се дефинитивно може описати као “Изузетно прилагођени корисници”.

Приступачни и једноставни планови

Колико вас може изненадити када видите колико је цена у вашој предности? Није ли’Да би требало бити нешто што само треба рећи?

Не, чак и цене могу да погодим у предностима или контрама, а да зависим од тога колико ваши планови цене могу оправдати врсте услуга које нудите.

ЕкпрессВПН’Нацрти су врло скупи, али и не’сматрам их лошима због даватеља услуге’вредност, веродостојност и поузданост, својства најбољег у послу. Међутим, остале ВПН услуге попут Сурфсхарка опремиле су се по значају и нуде их по ниским ценама.

Дакле, није тако да сте добили само ако сте јефтини ВПН. Треба оправдати.

Спеедифи’Планови цијене су једноставни, с доступним само мјесечним и годишњим плановима.

 • Мјесечно: једном се наплаћује 8,99 УСД
 • Годишње: једнократно наплаћено 49,99 УСД (4,16 УСД месечно)

Убрзајте преглед цене

То је индивидуални план и према мени годишњи план је врло повољне цене. Мјесечни план је мало скупљен, али не и онај који не може узети у обзир.

Да, постоје обитељски план и тимски план који такође нуде код пружатеља услуга и они се разликују по појединачном плану. Па чак ни они не цене прекобројни брод.

контра

Добављач је добар до овог тренутка, чак и ономе ко би требало да препоручи, али јесте ли ове предности све што има услуге?

Спеедифи такође има ваш добар удио који треба да истакнете и пред вама, па да након читања ове рецензије можете донети изједначене одлуке:

Нетфлик се не подржава

Откад Нетфлик’с ВПН забрана је глупа по снази, много ВПН-ова вам може омогућити приступ различитим библиотекама у другим земљама које нуде Нетфлик.

ВПН који још увек може заобићи забрану за ВПН дефинитиван је побједник и да може бити једно јединствено продајно место, веће од било ког другог.

Међутим, сам Спеедифи каже да његови послужитељи не могу, тако је’с а не мозак на колико сам био разочаран кад сам ово видео.

Ово је дефинитивно пријевар.

Торрент није доступан

Након што Нетфлик није’Не радите с пружањем услуге, мислио сам да ће Спеедифи бити добар са Торрентингом, али као што увек говори, немој’немам велика очекивања или ћете бити разочарани велико време!

И то’Управо до случајног момена када сам видео да и Спеедифи’не подржавам било какве веће врсте бујице.

У мрежи са Нетфликовом бескорисношћу, подршка за Торрентинг нису две од Спеедифија’с највећим слабостима.

Надлежност САД-а и нека сјеча дрва

Закони о задржавању података у земљи довољно су важни тачки које је понудио морал размотрити пре постављања кампа у било коју земљу, али претпостављам да је Спеедифи занемарио овај аспект док је изабран један од најгорих локација на свету по таквим законима, тј. Сједињене Америчке Државе.

САД је члан не много савеза за размену података попут 5 Очи и 14 Очи, али такође има врло лоше законе или само чување података који могу да доведу кориснике у озбиљне проблеме ако се даватељу послужују и обавештавају о изручивању података.

Па да, база Спеедифија једна је од оних ствари које озбиљно не схваћам’не свиђа ми се.

А исто вриједи и за политику пружања услуга даватеља услуге.

Спеедифи каже да да’с а “Даватељ нула дневника”.

Али озбиљно није.

Бити следеће врсте података:

 • Име, телефонски број, адреса е-поште, особна адреса и назив компаније
 • ИП адреса, приступна страница, врста прегледа и оперативни систем (само на њиховој веб локацији)
 • Временске ознаке везе
 • Потрошена ширина појаса
 • Приближна локација

убрзати преглед приватности записа

Иако ови записи нису нешто озбиљно и не дозвољавају их’заправо не угрожавам вашу приватност, али ја’видео сам боље политике забележивши једног МуллвадВПН-а, ко не’чак и не скупљам своју е-пошту.

Спеедифи мора уклонити мушки записник који чува како својим корисницима понудио максималну сигурност и приватност највиших класа.

Подршка за уређаје

Иако су клијентске апликације Спеедифи супер једноставне за употребу и имамо невјеројатне могућности брзинског теста, што је јединствена значајка коју ја’наиђете на ВПН индустрију, даватеља услуга’апликација за библиотеку још је ограничена.

Спеедифи нуди посвећене клијенте за Виндовс, Мац, иОС и Андроид.

Убрзајте преузимање

Ове четири апликације покривају најпопуларнију платформу, али постоје и места за још.

Нпр. ПуреВПН нуди намјенске апликације за Фирестицк & Коди заједно с проширењима прегледа Цхроме и Фирефок за цјеловите доживљаје подржавају.

Препоручујемо Спеедифи да ускоро дода апликацију или две, ако заиста жели стати тамо са најбољим пружатељима услуге извлачења и натјецатеља се.

Закључак

Спеедифи је добра услуга са врло амбициозним значајкама које су истакнуте, а још увек не постоје неки недостаци који ме спречавају да препоручам ову услугу у довољној мери. Али ништа таквог што не може поправити лако или учинити ако се даватељ уложи мало.

Можете да понудите услугу, ако користите сјајан бесплатни план како бисте могли да проверите да ли ћете задовољити ваше потребе. За мене, сервис треба спакирати мало јачи ударац како би добио кимање.

Слични чланки

 • ВПНСецуре преглед 2019. године

  Заснован на неуобичајеном месту за ВПН услугу, ВПНСецуре.ме није’На први поглед не изгледа као прикладна услуга, али ова услуга има пуно аспеката...

 • АирВПН преглед 2019. године

  АирВПН можда има највише вредности у цијелој ВПН индустрији. Она путем ових речи дефинише службу “Зрак за дисање правог...

 • Енцрипт.Ме преглед

  Надоплата цијена државе 99,99 долара (Годишњи план) Послужитељи 132 Послужитељи у 25 земаља Држе биљеже 16 дана Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик...

 • Сакриј ВПН! Преглед шифрирања и подршке за протокол

  Као и сваки други ВПН на тржишту, ХМА! такође тврди да је најбољи ВПН вани. Обећава ће вам осигурати анонимност на мрежи, осим корисничких рецензија...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me