ТуннелБеар ВПН преглед 2020

Надлежност Канада
Цена 4,99 долара мјесечно на једномодишњем плану
Послужитељи 1.000+ послужитеља у 22 земље
дрва Чува записе о везама
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.туннелбеар.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок

Као што безбедност података и анонимност ван мреже постају све веће бриге у вези са приватности корисника, све је то потребно веродостојан ВПН са разумљивим цијенама..

У овом иначе суморном сценарију, неколико најбољих ВПН-ова може јамчити да ће одговарати услугама и значајним транспарентностима које поставља ТуннелБеар.

Је ли ТуннелБеар сигурно?

ТуннелБеар чува евиденцију везе, али његова бесплатна верзија једна је од најбољих бесплатних ВПН-а, а то се захтева пракса сигурности и евиденције..

Наше истраживање о политичким доказима утврдило је да постоји мноштво ВПН-а, посебно бесплатних, које доказују корисничке податке и користе их у неугодном циљу. Ово представља представу Туннелбеар-а још увек је истакнуо да ће и даље упорно пружати сигурну услугу када је та квалитета све више ретко.

Осим тога, током наших прегледа ТуннелБеар смо нашли на својој трећој страни, оживљавајући јавну сигурност која је недавно доказала службу.

Ревизија компанија Цуре53, заштитне компаније, ревизија је открила неке критичне рањивости унутар Цхромеовог проширеног ТуннелБеар-а и пружила је услугу невероватно, не само да је проблем урадио, већ је наставила и то је ријешила.

Његова база у Канади чини се несигурном у високој мери

Један од најалармантних аспеката Туннелбеар-а је тајни што се налази у Канади, а врло је ноторна локација када је у питању закон о чувању података и шта је међународни споразум о размени информација..

Током опсежних истраживања о међународном савезу за размену информација, открили смо да је Канада дио Савеза пет очију, што је учињено врло несигурном одлуком за ВПН са седиштем у.

Чланство у овом савезу подразумева да Канада од партнера у савезу може у било којем тренутку затражити да размењују информације са било којим пружаоцима услуге са седиштем у његовој надлежности. Исто се односи на Туннелбеар, што чини не баш погодним услугама за кориснике који траже приватност података врхунских података и интернетске сигурности...

ТуннелБеар ВПН преглед 2020

   1. Бесплатно преузимање ТуннелБеар
   2. Како користи ТуннелБеар?
   3. ТуннелБеар преглед Цхроме
   4. ТуннелБеар прегледника Фирефок
   5. Преглед цена ТуннелБеар
   6. ТуннелБеар преглед сервера
   7. ТуннелБеар преглед торрентинга
   8. ТуннелБеар Нетфлик преглед
   9. Постављање ТуннелБеар
    • За Виндовс
    • За Андроид
    • За иОС
    • За Мац
    • За Линук - Како инсталирати ТуннелБеар на Линук
   10. ТуннелБеар Блоцкер преглед
   11. ТуннелБеар Ревиев Реддит
   12. ТуннелБеар није повезивање / грешка / проблеми

Нудимо беспријекорне могућности у највећој преданости прикупљања интернетских приватности, овде је детаљан ТуннелБеар преглед. Обухватит ћемо све аспекте услуга, од вашег репертоара намјенских апликација, увјета пружања услуга, правила записивања и пуно више..

прозодија

 • АЕС 256 шифрирање ступња
 • Подршка за више протокола
 • Невјеројатно компатибилне апликације за готово све популарне ОС
 • Доступна је бесплатна верзија
 • Неограничена пропусност у плаћеним плановима
 • Висок ступањ сигурности транспарентности

контра

 • Водите евиденцију везе (није 100% сигурно)
 • Са сједиштем у Канади (члан 5-очних савеза нација)
 • не’не нудим намјенску подршку за Торрентинг
 • Није корисно за деблокирање стреаминг веб места попут Хулу и Нетфлик УС
 • Послужитељи у само 20 земаља

Дохвати ТуннелБеар

Како конфигурирати ТуннелБеар за кориснике у Кини?

Откако је влада обрушила кинезистичке ВПН услуге, многи корисници ТуннелБеар-а извиђали су о различитим проблемима и повезивању у земљи. Пружатељ нуди кинеске послужитеље за оне који се налазе у страним земљама. Да бисте помогли у приступу кинеским веб страницама / апликацијама / услугама. Ако имате пребивалиште у Кинију, тада ћете решити проблем помоћу превасходних апликација ТуннелБеар за свој уређај. Због тога се препоручује да унапред инсталирају апликацију пре следећег у континенталном Кину.

ТуннелБеар Фрее

Бесплатна верзија ТуннелБеар је најзначајнија наша најбоља ВПН листа. У нашем ТуннелБеар ВПН-у смо превидјели смо да смо уживали у врхунском пиједесталу са премиум верзијом, а успркос ограничењима у ширини појаса.

Бесплатни рачун месечно вам пружа ограничење од 500 МБ и на’с једини недостатак. С друге стране, ТуннелБеар ће бесплатни рачун осигурати вашу непрекинуту сигурност за разлику од осталих бесплатних ВПН-а, који су углавном превара и велики ризик за корисничке податке на свим уређајима.

Једноставно се пријавите за услугу у доношењу адресе е-поште и постављању запорке. Сада пређите на страницу за преузимање на веб локацији и набавите намјенску апликацију овисно о ОС-у који користите. Бесплатна верзија је једноставна, лака за употребу, без ризика и требате да пратите све одржавање у садашњем добу.

Бесплатно преузимање тунелбеар

Тунелбеар за спуштање

Како користи ТуннелБеар?

ОС клијенти ТуннелБеар ВПН-а су међу најбољима и осећају корисничко искуство. Било да’Уз употребу софтвера за Мац или за Андроид, корисници се не би суочили готово без потешкоћа у навигацији кроз њих и приступу свим доступним значајкама.

Да бисте пријавили, све што требате учинити је унети своје корисничке вјероватности, тј. Своје је регистровано име и лозинку рачунара, које су вам послане када су предбиљежбе на услузи.

Једном када пријавите, преузмите било који од клијената апликација, овисно о ОС-у који намјештавате заштиту. Започните инсталацију и апликацију биће спремна за употребу. Отворите апликацију и само покажите показивач на било који од доступних тунела на карти света.

Како користити тунелбеар

Ти су тунели локације послужитеља који ТуннелБеар пружају своје кориснике. Кликните жељени тунел и окрените прекидач у лијевом дијелу сучеља апликација на “На”. Медвјед ће ископати тунел и изаћи из одабране рупе за тунел да ће означити да сте сада спојени на ВПН везу..

ТуннелБеар преглед Цхроме

Будући да је прегледник Цхроме-а и даље најпопуларнија платформа за приступ интернету у готово ОС-у у свету, а многе услуге сада нуде нуде проширења за надоградњу с прегледником радија и пружањем бољих услуга. (Још увек збуњено: прочитајте нашег детаљног најбољег впн-а за водич за кром)

ТуннелБеар’с Проширење за Цхроме је лагано, брзо и згодно. У нашем прегледу ТуннелБеар открили су да су проширени корисници и оптимизирали остале клијенте ОС-а и стране услуге.

Цхроме проширење може да се користи из Цхроме веб продавнице.

Да бисте започели инсталацију, морате се пријавити за бесплатну услугу или користити верзију верзије и сигурне корисничке вјероватности. Једном то’идите, само пређите на Цхроме веб трговину и кликнем “Додајте у Цхроме” горе десно.

ТуннелБеар прегледника Фирефок

ТуннелБеар ВПН нуди прилагођену подршку за преглед и нуди проширење за Цхроме и Опера, али и даље не постоји’т значајка једног за Фирефок. Ово је велико издвајање са изванредном подршком која пружа готово све ОС-овима.

Фирефок је један од најкористичнијих прегледа на свету и ТуннелБеар, што би требало да буде неопходно пре освежавања на развоју за платформу..

Преглед цена ТуннелБеар

Са ценама, ТуннелБеар нуди три различите категорије. Први је њихов бесплатна услуга, у који се можете осигурати 500 МБ мјесечне пропусности, заједно са свим сигурносним значајкама.

Преостале две категорије цене за врхунске услуге и објекат јамче неограничену пропусност података за потенцијалне претплатнике.

Преглед цена ТуннелБеар

“гигантски” пакет је мало скупљи на $ 9,99 за месец дана’вриједи претплата и одговара индустријским нормама нуђења пакета мањег трајања с вишим цијенама.

Према нашем прегледу ТуннелБеар, најбољи план је план од 1 године који је 4,99 $ / мј. Можеш купити $ 59,88 наплаћује се једном и моћи ћемо вам користити услуге читаних 12 месеци.

Набавите једанодишњи план ако желите да заштитите путем интернета путем ТуннелБеар-а’с ВПН услугом и ви’Бит ћете задовољни квалитетним услугама које ћете добити за тако ниску цијену.

Дохвати ТуннелБеар

ТуннелБеар преглед сервера

Број послужитеља на ТуннелБеару је доста низак и покривен свега 20 држава. То је скоро једна четвртина броја земаља које нуде најбољи ВПН-ови. За било који ВПН услугу, снагу, перформансе и разноликост послужитељске инфраструктуре морају бити врхунске класе ако железнице пружају добру услугу.

ТуннелБеар стварно треба непредвиђати своју игру која се разликује од разноликости и перформанси послужитеља. Потребно је неколико година да се повежете са популарним одредишним послужитељима, нпр. САД.

ТуннелБеар преглед сервера

Чак и кад смо се коначно повезали, чини се да је послужитељ стварно уско омогућио боље искуство прегледа. Према нашем прегледу ТуннелБеар-а, послужитељи немају о чему пишу кућу, али ипак могу пружити прилагођено искуство с обзиром на услугу’с ниском цијеном.

Дакле, ако планирате прорачун и довољно добро ВПН да делимично осигура своје активности прегледа слабој интензитета, онда ТуннелБеар може бити један од бољих избора који можете донети.

ТуннелБеар преглед торрентинга

Торрентинг корисници су један од најлепших ВПН купаца на свету, што јамчи сталне протоколе. То је због важности скривања’с ИП за наставак мучења без бриге о ауторским троловима.

У нашем ТуннелБеар ВПН-у нисмо гледали’не могу пронаћи ништа што је изријеком споменуто било шта у вези са намештеним подршком за бујице и кад смо се обратили контактирајте своје корисничке подршке, ово је одговор који су се од њих осигурали.

ТуннелБеар Торрентинг преглед

Било је заиста чудно како су избегли да користе реч бујица у свом одговору, а да прибегавају употребу нејасних “Дијељење датотека” терминологија.

Кад смо проверили споменуто “подржани послужитељи” Ако сте одговорили на вашу екипу за подршку торрентинг подршци, открили смо да они добро функционишу, али брзине су преузимања стално биле ниске.

За једног од вас који су били најбољи ВПН за бујице, тада смо смо побили’не препоручујем ТуннелБеар изравна. На њега можете само претплатити, али је побиједио’не нудим вам врхунске услуге, а за разлику од осталих врхунских ВПН пружате услугу у индустрији.

ТуннелБеар Нетфлик преглед

У тренутном времену у којем живимо постоји алтернативни низ људи који само купују ВПН како би могли да приступе гео-ограниченом броју могућих моћних послужитеља који могу лажно да представе свој ИП и пронађу филтре.

Нетфлик УС је на овом списку’с најпопуларнијом верзијом најпопуларније услуге стреаминга коме сви желе желе приступити.

Међутим, у нашем прегледу ТуннелБеар-а открили су како да разочарате оно што нема’не ради добро за деблокирање Нетфлика САД или других већих регија.

Током недељних покуса, успели смо да деблокирати Нетфлик УС само једном након што смо покушали више од 30 пута.

Чак и кад смо прошли, гледали смо како стварну емисију у краћем временском периоду него што смо заправо потрошили на безнадежно гледање досадне иконе међусобног пучанства како заскачи заслон.

Ако је деблокирање веб локације са ограниченим стреамингом једно од вас, мотивација за добијање најбољег ВПН-а за Нетфлик, тада немојте’Не идем за ТуннелБеар.

ТуннелБеар за Виндовс

УИ и УКС ТуннелБеар-а’Свака је апликација фантастична и вероватно је једна од најлакших што смо користили током небројених Бест ВПН-а за Виндовс рецензије.

Људи који су у свом животу са невероватним лакоћом нису комуницирали са ВПН-ом и могу чак покренути ТуннелБеар’с Виндовс клијентом.

ТуннелБеар за Виндовс

Нема компликација у свом постављању. Овде’како можете добити зип кроз поступак инсталације апликација ТуннелБеар Виндовс:

 1. Купите рачун и осигурајте вјероватне кориснике. (За једног од вас који ће само бесплатно отворити рачун и осигурати вјероватне кориснике)
 2. Посјетите страницу за преузимање и углавном веб мјесто открива ОС вашег уређаја и започиње преузимање аутоматски. Ако то не значи’Ако се догодите, кликните на икону апликације Виндовс у средини / прво левом куту.
 3. Започните поступак инсталације
  Постављање тунела са системом Виндовс
 4. Након што је постављено довршено, одаберите послужитељ кликом на икону “тунели” на свакој доступној локацији и медвјед ће започети копати како би вас повезала!
  како инсталирати тунелбеар на прозоре
 5. Приступите приватним интернетским везама помоћу ТуннелБеар-а

ТуннелБеар за Андроид

Као и за Виндовс апликацију, ТуннелБеар апликација за Андроид нуди добро искуство. Ако на Андроид ОС-у имате све значајне податке на оптимизиран начин, УРЛ-ов ТуннелБеар .апк можете без проблема пробати и покренути се на вашем паметном телефону.

Овдје је поступак инсталације невјеројатно поједностављен’како можете да урадите мало буке:

 1. Истражите планове цене и поставите ону која вам је најбоља
 2. Извршите плаћање након што добијете корисничке вјероватности
 3. Приступите апликацији АПК / апликација за Андроид ТуннелБеар из трговине Гоогле Плаи
 4. Покрените инсталацију и унесите своје име и лозинку за налог
 5. Апликација је спремна да заштити вашу анонимност ван мреже

Само вам треба 5 минута да прочитате овај феноменални најбољи впн за андроид водич.

ТуннелБеар за иОС

Као и све друге популарне платформе, ТуннелБеар такође нуди намјенску апликацију за иОС уређаје. У нашем ТуннелБеар ВПН-у смо погледали установили да буде за верзије иОС 8 и нижи стандардни шифрирање АЕС 128, док је за више верзије стандардни АЕС 256.

Стандардна шифрирања АЕС 128 сигурна је, али има и своје велике слабости, па вам препоручујемо да ако имате иОС 8 или нове, само се одлучите за ТуннелБеар који ће пружити максималну интернетску сигурност.

пустити’водите кроз поступак инсталације апликација ТуннелБеар иОС:

 1. Пријавите се за бесплатну услугу или се одлучите за цену плана и сигурни сте проверили корисничке вероватноће
 2. Идите сада у ИОС трговину и преузимам Нативе ТуннелБеар апликацију
 3. Унесите своје корисничко име и лозинку, а затим се придружите послужитељу по вашем избору
 4. Услуга сада ради на заштити приватних интернетских веза

ТуннелБеар за Мац

Многи људи лако улазе у мит што Мац не зна’Не бисте били погођени вирусима или злонамјерним софтвером онолико колико има пуно популарне стране, тј. Виндовс. Ако сте један од тих људи, вероватно вам је потребно да се размијените о томе како Мацови брзо постају атрактивне мете умјетнике и хакере са малваре-ом да би силили огромне вриједне финансијске и личне податке.

ТуннелБеар’с Мац клијент је најбољи ВПН за Мац и без обзира на то користите ли своју бесплатну верзију или помоћну услугу, он ће несметано радити на платформи.

Процес инсталације за постављање ТуннелБеар апликације за Мац иде овако:

 1. Код пријаве имате две могућности. Одлучите се за бесплатну верзију или одаберите премиум план са неограниченом пропусношћу
 2. Изаберите једну и сигурну корисничку вероватноћу
 3. Приступите Мац апликацији с ТуннелБеар’с веб странице и покрените инсталацију
 4. Кад се од вас затражи, унесите своје корисничке вјероватноће и одаберите послужитеља за почетак
 5. Ваш Мац сада ради под оптималном заштитном заштитом коју покреће ТуннелБеар ВПН

Постављање ТуннелБеар Линука - Како инсталирати ТуннелБеар на Линук

Пингвини и медвједи никада не праве добре пријатеље, мада се и ТуннелБеар потрудио да мирно коегзистирају чак и када не пружају потпуну подршку.

Тренутно ТуннелБеар не’не нуде било које намјенске апликације за кориштење на Линук дистрибуцијама. Све што они тренутно нуде је поступак пригодног постављања ВПН-а на две различите дистрибуције путем водича за ручну инсталацију.

ТуннелБеар Блоцкер преглед

Најексклузивна значајка ТуннелБеар-а је веома вредна “блокер”. Ово није само ваш просечни блокатор огласа који лако филтрира неугодни видео и скочне огласе, а нуди пуно више за кориснике.

Када додате блокер са својим ВПН-ом, бит ћете сигурни од злонамјерних кодова, фласх плаиер аутоматски ће искључити радијске огласе, кодови за скенирање отиска прста бит ће блокирани, па чак и ултразвучне интернетске услуге праћења побједе’не могу вас гњавити.

Дефинитивно сјајан додатак, али чак и овај блокатор, као и остали сучеља свих његових апликација, блокер ће садржавати више чудних референци медвједа у садржају и брендирању.

ТуннелБеар Ревиев Реддит

Највећа одлика ТуннелБеар-а била је његова поузданост на свим предњим странама. Не ради’Не можете вас обмањивати лажним обећањима и високим тврдњама, али непрекидно добити повјерење држећи ствари једноставне и концентрирати се на то да основне ствари учините исправним.

Корисници Реддита одразили су слична мишљења о услугама и њеним стандардима. Провјерите зашто је медвјед тунела означен као најбољи реддит впн

Један корисник, који је био редовни корисник ТуннелБеар-а и ПриватеИнтернетАццесс, основао је први број брзих података од ПИА-е. Надаље, корисник је препоручио повезивање са канадским службама услуга за најбоље могуће перформансе.

преглед тунелбеар реддит

Други је корисник такође упоредио ПИА и ТуннелБеар и поделио своје искуство о томе како је био био компатибилан са ИОС уређајима од ПИА. Корисник је даље указао на једноставност повезивања којим је ТуннелБеар пружао заједничке везе попут Хотел Вифис.тунелбеар реддит
Корисници који размишљају о перформансама везаним за ПИА говори много о томе како се ТуннелБеар задржао у поређењу са већим ВПН услугама.

ТуннелБеар није повезивање / грешка / проблеми

У нашем прегледу ТуннелБеар ретко смо наилазили на станке. Понекад веза са одређеним послужитељем траје доста фрустрирајуће, али након што продамо, услуга нема’не силази доље.

Ако се и даље суочавате са проблемима у вези, најбољи начин за напредовање је провјеравање њихових Твиттер налога. Овде можете да редовно одржавате поједине послужитеље, а тако можете да проверите ТуннелБеар-а на Твиттеру можете да користите правовремено преговарање са једним погођеним послужитељима на другом..

Ипак, ако вам није ТуннелБеар клијент не’Ако радите, онда је најбоље да га деинсталирате и поновите поново кроз поступак постављања. Конвенционално ово рјешава већину главних проблема као што је случај са готово свим популарним софтвером.

Увек можете обратити своје време за подршку познатом као “Носачи”, Да бисте добили било какву помоћ у вези са било каквим грешкама и проблемима који би могли бити суочени. Они такође имају детаљне одеће за помоћ, које би такође могле бити користан.

Закључак

ТуннелБеар ВПН изврсно је на располагању за предњи део безбедности, али постоје постојеће ствари где се дефинитивно могу побољшати. Све више и више корисника сада тражи ВПН-ове који пружају намјенску подршку за деблокирање стреаминг странице попут Нетфлик УС, Хулу, Амазон Приме итд. Могуће је Торрентинг, па би ТуннелБеар учинио још значајнијим ако су додали ове своје већ невероватне услуге.

Ова побољшања значајних могу постићи само додавање више послужитеља и робуснијом инфраструктуру како би се корисници могли избалансирати. Али ми морамо остати оптимистични у погледу ових очекивања јер је ТуннелБеар недавно купио сигурносни див МцАфее. Ово прихваћање добродошлице може бити врло корисно за унапређење онога што је сада врло појединачно постављена услуга.

ТуннелБеар је, без икаквих недостатака, и даље сјајан ВПН, без обзира да ли желите да преузмете верзију или плаћени планове. Закључујући наш ТуннелБеар ВПН преглед за 2020. годину, препоручили смо ово пружатеље свим нашим активним читатељима и ВПН ентузијастима. Ова ће услуга само побољшати, тако је’Боље је одмах скочити на појаву и уживати у беспријекорном, моћном и фантастичном искуству претраживања интернета.

Слични чланки

 • ИПВанисх преглед 2020

  Надоплата за цену државе 6,49 УСД / Месечни послужитељи 1000+ Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујемо...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • СпиОфф ВПН преглед 2020

  Надлежност Сан Марино Цијена 9,99 послужитеља 300+ дневника Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручим веб страницу...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me