Сурфсхарк преглед 2020

Надлежност Британски дјевичански отоци
Цена 1,99 УСД месечно (47,76 УСД за 24 месеца)
Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља
дрва Нема цертификата
Шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://сурфсхарк.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок

Моја Сурфсхарк рецензија открива да ВПН нуди изузетну сигурност и поузданост. Почели смо од 1,99 УСД / месечно на двогодишњем плану, топло препоручујући овај свежни круг. Корисници широм света пружају велику вредност.

Сурфсхарк ВПН нуди неограничено мулти-пријаву, успешно деблокирање Нетфлик-а у 13 земаља и заобилази ВПН забрану у Кини, пружајући приступ 1040+ послужитеља у више од 60 земаља широм света.

Најважније је да је потпуно без свих врста пропуштања, такмичећи се против великих имена попут ПуреВПН и ЕкпрессВПН. Чак је изашао сигурносни опоравак од Цуре53.

Од 2019. добављач је седео у БВИ-у, а чак је и постао финалиста на Цибер Сецурити Авардс 2019, као стартуп године. Такође је увео статичке ИП-ове, две нове ВПН сигурносне могућности и подршке за СхадовСоцкс,

Contents

Критерији за оцјењивање

 1. Надлежност:Гдје се упоређује Сурфсхарк ВПН?
 2. Сигурност: Је ли Сурфсхарк ВПН сигурно?
 3. Пропуштање: Пропустите Сурфсхарк ваш ИП, ДНС & ВебРТЦ?
 4. Послужитељи: Има ли Сурфсхарк добру мрежну инфраструктуру?
 5. стриминг: Ради ли Сурфсхарк с Нетфликом & Остале услуге струје?
 6. Убрзати: Колико је брзина ПуреВПН?
 7. Компатибилност: Апликације и подржани уређаји
 8. цена: Колико кошта Сурфсхарк?
 9. Поузданост: Оцјене повјерења, Реддит & Корисничка подршка

Надлежност: Гдје се налази Сурфсхарк ВПН?

Дакле, ко су закони о задржавању података који регулишу постојање ВПН-ова на Британским Дјевичанским отоцима? Заправо, ништа. Да би могао бити британски прекоморски териториј, али такође има и приватну слободу у питањима која регулише своје унутрашње послове.

Британија би могла да остане сачувана попут 14 очију, присвајајући се да је додала друге земље чланице у питањима података и обавјештајних података, али ове сјене савеза нису обвезујуће Британске Дјевичанске отоке су направљене исто.

Да бисмо прво објаснили зашто је Сурфсхарк, заједно са ЕкпрессВПН-ом, поставили су своју базу. Послуживање подметања или подношење захтева за испитивање података у земљи је процесирано. Само је добро место за услугу као ВПН услугу, ништа више, ништа мање.

Сигурност: Је ли Сурфсхарк ВПН сигурно?

На бази Сурфсхарка’Моја локација, ревизија, канаринац и политика записивања дневника, мој детаљни преглед Сурфсхарка је открила да је испоручила вриједна новца. Интернетски корисници могу добити максималну заштиту путем Сурфсхарка.

Вози ли Сурфсхарк било какве записе?

Но Сурфсхарк не води евиденцију повезивања / активности попут долазних / одлазних ИП-ова, ВПН послужитеља, коришћених пропусности, података о сесији, мрежног промета, временских ознака веза и историје прегледа / преузимања / куповина.

Важно су споменути да Сурфсхарк ВПН ипак бележе вашу личну адресу е-поште и податке о кредитним картицама. Сваки добављач захтева ове две појединости за креирање и управљање својим рачунима, а заједнички обрађујете на вашу жалбу.

Наравно, постоје даватељи попут МуллвадВПН који не чувају ни детаље о Вашој е-пошти или кредитним картицама. Они генерирају тачне бројеве рачуна за веће корисничке рачунаре и своје покретање.

Информације о протоколима и шифрирању

Не постоји подршка за протоколе попут Л2ТП / ИПСец или ППТП. Сурфсхарк користи индустријски стандардни протокол ОпенВПН (ТЦП и УДП) на свим уређајима и платформама.

За укључивање иОС-ове апликације која је користила само ИКЕв2 протокол. Као резултат, можете се осећати сигурним да искористите безбедност безбедности на својим иПхоне и иПад уређајима.

Од 2019. Сурфсхарк ВПН такође је међу ретким пружатељима услуге која нуди нови протокол Схадовсоцкс који омогућава увећање гео-ограничења у земљама попут Кине-а!

Што се тиче енкрипција, подржавају две различите шифре: АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ. Можете их променити у свим апликацијама према вашим безбедним поставкама.

Сигурносне карактеристике које нуде Сурфсхарк

2019. година за Сурфсхарк била је година иновација, представила је две нове услуге у својој ВПН понуди производа; ХацкЛоцк и БлиндСеарцх. Први је систем употријебио за обраду података који су могли прерадити у цјеловит алат за заштиту крађе идентитета.

С друге стране, БлиндСеарцх је нови приватни алат за претраживање без огласа који има за циљ приказивање чистих органских резултата без надоградње било каквих повијесних меморија. Ово је сјајно средство и за трговину.

Као могућност бесплатног ВПН корисника, Сурфсхарк је чак представио апликацију ТрустДНС како би свима пружио основну сигурност. Даватељ је додао и прегледао дијељење за тунелирање за одабир апликације или веб странице које користе ВПН.

Сурфсхарк и ВПН Труст Инитиативе (ВТИ)

Играјте своју улогу у изградњи разумевања, поверењу у повјерење и ублажавање ризика за ВПН кориснике, Сурфсхарк ВПН придружио се као оснивачки члан ВПН Труст Инитиативе (ВТИ).

Ова иницијатива и2Цоалитион жели изградити заједничку сарадњу у индустријској приватности која ће пружити увид у најбољу праксу и техничке стандарде ВПН-ова..

Он ће служити као глас ВПН индустрије заједно, помажући потрошаче да буду обавештени о својим ВПН изборима, стјечући притом више знања о одговарајућим смјерницама.

Проверено је безбедно оживљавање са стране Цуре53

Цуре53, реномирана компанија за сигурност веб сервиса, и први избор за свеобухватне ревизије ВПН-а, доказао се као цјеловита процјена сигурности Сурфсхарк ВПН-а.’с Проширења прегледа Цхроме и Фирефок.

Сурфсхарк ВПН приступ је ограничен, а доказано у студеном 2018., није пронађено ништа осим две мање рањивости које су означене као “ниска озбиљност”.

Календар за ратне случајеве уклањања пријетњи (Датум: 8. јануара 2020.)

Сурфсхарк’с Варрант Цанари је попут звиждука, који се свакодневно ажурира ради лакшег размишљања потенцијалних купаца и купаћих костима. Од 8. јануара су за сваки такав захтев потребни сваки рачун:

 • Писма о националној сигурности: 0
 • Гаг наруџбе: 0
 • Потјернице владине организације: 0

Да бисте били невероватно импресивни, додатно јачајући кредибилитет Сурфсхарк ВПН-а. Важно је такође нагласио да није много ВПН-а који су објављени због канаринце Варрант-а. Веома примамо наруџбе и већину њих поштујемо.

Пропуштање: Испуштате Сурфсхарк ваш ИП, ДНС & ВебРТЦ?

Не, Сурфсхарк не пушта све особне податке. Ваш ИП, ДНС и ВебРТЦ у сваком тренутку остајете непропусни, без обзира на то који послужитељ се повезује.

Како сам дошао до овог закључка? Па, никад није добра идеја сазнати више о сигурности и поузданости ВПН услуге. У светлу, извештајте о тестовима лечења ВПН-а на Сурфсхарк ВПН-у.

Процеси су ми са добрих 12 сати, где сам прегледао готово све услуге са Британског Дјевичанског отока, од четири различита алата за тестирање ВПН-а на Интернету:

 1. хттпс://ипк.ац/рун - Прошао
 2. хттпс://иплеак.орг/ - Прошао
 3. хттпс://иплеак.нет/ - Прошао
 4. хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц - Прошао

ИПКС

сурфсхарк тестови за 2019. годину

ИПЛеак.орг

сурфсхарк п2п тест

Пропусте прегледника

сурфати за бујицу

ИПЛеак.нет

сурфати за бујицу

Сурфсхарк је изишао нетакнут из свих ова четири испитивања како би пустио како би утврдио своју вјероватноћу, као врло погодну услугу за заштиту од знатижељних очију и ловаца због кршења ауторских права док су бујили.

Послужитељи: Има ли Сурфсхарк добру мрежну инфраструктуру?

Да, у ствари Сурфсхарк’мрежа послужитеља страховито је порастала током године. Од 800 послужитеља у 50+ земаља сада прима 1040 + послужитељ у 61 земљи света, што је за новопридошлог играча изузетно постигнуто..

Инфраструктурна послужитељица је била нагнута више према Сјеверној Америци и Еуропи. Међутим, додао је нови послужитељ у мјестима попут Турске, Индије, Сингапура, Јужне Кореје, Новог Зеланда, Израела, Јужне Африке, Чилеа, Костарике и Канаде, међу осталим.

Гледајући ово стање послужитеља Сурфсхарк, јасно је да ВПН жели проширити и исправно је. Једна од најкритичнијих ствари која може створити или сломити било који ВПН’Кредибилност на тржишту је доступност његових послужитеља.

Је ли Сурфсхарк добар за бујицу?

Доиста, Сурфсхарк ВПН нуди одличне перформансе за п2п активности. Имате 1000+ послужитеља на 60 локација, сви од њих су подешени П2П радим с клијентима као што је уТоррент, БитТоррент, Делуге и стреаминг играчи попут ВЛЦ, Аце Плаиер и Попцорн Тиме.

Истодобно, даватељ јамчи да његови послужитељи не постављају проблеме при преузимању торрента и датотеке с ТхеПиратеБаи, РАРБГ, 1337Кс, ТоррентДовнлоадс и ЛимеТоррентс.

Ради ли Сурфсхарк у Кини?

Да, Сурфсхарк неометано ради у Кини. Слично као код НордВПН и ЕкпрессВПН, придошлица нуди и посвећену кинеску веб страницу помоћи становницима у земљи да добију приступ свом производу.

За експатс, Сурфсхарк ВПН нуди начин рада НоБордерсТМ који заобилази “Велики ватрозид” користе обфускацијске технологије. Слиједите кораке да бисте активирали начин рада и поново поставили кинези локал:

 1. преузмите датотеку Сурфсхарк ВПН Виндовс апликација
 2. претплатити на план и Унеси своје податке за пријаву у апликацији
 3. Клик на “зупчаник” икону у првом случају куту
 4. Кретање према “Напредна” изборник рјешења
 5. Активирати  “НоБордерсТМ начин”
 6. Спојити на све доступне послужитеље Сурфсхарк Кина!

Како заобићи ГФВ путем Сурфсхарка

Сурфсхарк користи обје: баре-метал и виртуалне локације

Пришао сам Сурфсхарку’с ливе цхат подршко бисте сазнали више о понуди виртуелних / физичких послужитеља, али је и представник потпуно негирао да има било какву фиктивну локацију.

Сурфсхарк Виртуал Лоцатионс - Транскрипт разговора

Тестирање на своје ин-мум.прод.сурфсхарк.цом сервер се открио да се заправо налази у Холандији, Амстердаму. Још један је Сурфсхарк’с Вијетнам - Хо Цхи Минх Цити сервер, који се из Белгије креће кроз центар података који се налази у Холандији.

Сурфсхарк АСМ трацкроуте тест - индијски послужитељ

Кад сам поново обрадовао даватељу услугу са овим налазима, рекао је да нуде и виртуелно и физичко. Извршни програм за подршку за цхат такође је подсетио да планирате уградити нову важност у својим апликацијама.

Онај који ће рећи корисницима који је послужитељ виртуелни, а који је стварни баре-метал, слично као и други даватељи услуга. Доступна је услуга на свом попису послужитеља који има знак (В) који сигнализира виртуални послужитељ.

Од листопада 2019. Сурфсхарк ВПН омогућава праксу и сада је јасно обележио све виртуелне локације у вашим апликацијама, било на иОС-у, Андроиду, Мац-у или Виндовс-у. 

Стреаминг: Да ли Сурфсхарк дјелује с Нетфликом и другим веб локацијама за струјање?

Да, Сурфсхарк ВПН сарађује са Нетфликом и другим веб локацијама за струјање као што су ББЦ иПлаиер, Амазон Приме, Хотстар, Воот, Хулу, чак и Диснеи Плус, захваљујући снажној сигурности / приватности која пружа заштиту дубинских инспекцијских пакета (ДПИ) и других алгоритама за блокирање ВПН-а.

Како бих деблокирао америчку услугу Нетфлик, пребацио сам протокол из застарјелог ИКЕв2 у ОпенВПН (ТЦП) протокол. Након тога тестирао сам све доступне послужитеље УС / УК / ЈП / ДЕ у “физичке локације” картица:

5 радних сервера за Нетфлик УС

 1. Лос Анђелес (ултра ХД)
 2. Лас Вегас (Ултра ХД)
 3. Нев Јерсеи (ХД)
 4. Пхоеник (ХД)
 5. Сијетл (ХД)

3 радна послужитеља за Нетфлик УК

 1. Лондон (Ултра ХД)
 2. Манцхестер (Ултра ХД)
 3. Глазгов (ХД)

2 радна послужитеља за Нетфлик ЈП

 1. Токио (ултра ХД)
 2. Осака (ултра ХД)

2 радна послужитеља за Нетфлик ДЕ

 1. Берлин (Ултра ХД)
 2. Франкфурт на Мајни

Ако смислите како гледати Нетфлик УС путем Сурфсхарка (или било ког другог верзије у Великој Британији, ЈП, ДЕ), једноставно повежите са добрим посећеним радницима послужитеља за свакога и уживајте у стреамингу својих омиљених филмова / ТВ емисије!

Сурфсхарк сурађује с Нетфликом

Осим САД-а, Велике Британије, ЈП-а и ДЕ-а, Сурфсхарк нуди још 12 књижница Нетфлик-а (укупно 16). Да је прилично невероватно за новопридошле особе, с тим да је у последњем времену тешко деблокирати једну књижницу.

Брзина: Колико је брз сурфати?

Сурфсхарк је у просеку успео да испоручи 78.15Мбпс у претпродаји и 60.18Мбпс у преносу, када је први пут извео брзину брзине на 5 различитих послужитеља изабраних насумично у САД-у, Великој Британији, Аустралији, Немачкој и Француској:

Након што су недавно надоградили своју мрежу на преко 1040+ послужитеља у 60+ земаља, направили смо још један тест. Овим је Сурфсхарк понудио боље перформансе испоручујући просечно 89,99 Мбпс у прегледу и 86,25 Мбпс пре.

СерверДовнлоадУплоадПинг
НАС 95.39Мбпс 90.63Мбпс 67 мс
Велика Британија 89.88Мбпс 85.74Мбпс 119 мс
Аустралија 81.19Мбпс 79.44Мбпс 125 мс
Немачка 93.03Мбпс 87.13Мбпс 111 мс
Француска 90.50Мбпс 88.31Мбпс 88 мс
просечан 89.99Мбпс 86.25Мбпс 102 мс

Компатибилност: Апликације и подржани уређаји

Пре тога, даватељ није понудио пуно на путу апликације. Само неколико проширених прегледа, основна Андроид апликација и било је било за. Сада они су прошли озбиљну трансформацију додајући легију нових и побољшаних апликација за;

 • Виндовс
 • ортак
 • иОС
 • Андроид
 • Ватрени ТВ
 • Аппле ТВ
 • Фирефок и Цхроме

Сурфсхарк је за 2019. чак је надоградио дизајн и корисничко сучеље свих апликација, укључујући проширени преглед. Да би побољшали подршку у постизању веће привлачности на свом тржишту, нови је сучеље прилично импресиван.

Како инсталирати Фирестицк на Сурфсхарк ВПН

 1. лансирање  “Гоогле Плаи трговина” на вашој Амазон Фире ТВ
 2. тражи за “Сурфсхарк” апликација
 3. Клик “преузмите датотеку” и причекајте да поступите доврши
 4. Пријавити се користите вјероватну пријаву за Сурфсхарк

Како инсталирати Коди на Сурфсхарк ВПН

 1. Пријавите се с Сурфсхарком добивањем преплата
 2. преузмите датотеку ВПН апликација за уређај на којем користите Коди
 3. Спојити на било које сигурно место за активирање ВПН-а
 4. лансирање Коди и уживајте у сигурном струјању на својим уређајима!

Цијене: Колико кошта Сурфсхарк?

Планови цијене Сурфсхарка су подијељени у три силосе: месечно (почевши од 11,95 УСД), годишње (5,99 УСД месечно) и 2 године (чак 1,99 УСД месечно) Дуље трајање пружа вам могућност искориштавања бољих попуста.

На пример, ако одлучите за годишњи, морат ћете платити само 5,99 УСД месечно, а наплаћује се 71,88 УСД једном. Да је сасвим разумљиво од плаћања месечно 11,95 УСД, што смањује и преко 140 УСД!

Њихов 24-месечни план је где пружа своје најниже цене преплате. Кошта само 1,99 УСД месечно (47,76 УСД наплате једном), што је мање мање од месечне или годишње претплате.

преглед плана цене за сурфање

Сурфсхарк ВПН’С стратегијом трошкова једна је ствар врло јасна, тј. желе да купите своје двогодишње преплату. Ипак, прилично су јефтини од већине успоредивих пружатеља услуга, нудећи веће цене за свој новац.

Нуде ли бесплатни проблеми? Нажалост не, не гола пуноправно бесплатно пробно раздвајање купцима. И то смисла, поготово ако имате у виду двогодишњи план за само 1,99 долара.,

Напротив, имате јамство поврата новца од 30 дана за све премијере планове, а од дана када ваша преплата почиње. Сурфсхарк је такође прихватио све главне плаћања. 

Да бисте укључили ПаиПал, АлиПаи, кредитну / дебитну картицу итд. Такође можете платити путем различитих врста криптовалута да бисте остали анонимни без открића било каквих значајних финансијских детаља.

Поузданост: оцјене поузданости, Реддит и корисничка подршка

Да бих вам пружио бољу представу о Сурфсхарк ВПН-у, пружио сам детаље о добављачима из перспективе “Корисници” на Трустпилоту и Реддиту. Они би могли да помогну у процесу доношења одлуке:

Сурфсхарк Трустпилот Преглед

Сурфсхарк ВПН је добио просечну оцену 4,5 / 5 за Трустпилот од укупно 1,059 корисничких мишљења. Непотребно је рећи да је ово изузетно изванредна оцена и показује да су корисници задовољни даватељем услуге.

Преко 71% корисника је дао Сурфсхарк и “изврстан” оцена, што много говори о поузданости пружатеља услуге. Много је притужби око услуга које врте око својих политика поврата и рока чекања за добивање.

Сурфсхарк Трустпилот оцена

Сурфсхарк ВПН преглед Реддит

Био сам условио да Сурфсхарк има добру репутацију међу Реддиторсима, што је доказ да сам правио безбројну рецензију о Реддиту. Много нетизена има “позитиван” искуство с пружањем услуге.

Корисници су коштали прилагођене прорачуне, једноставан дизајн, добре перформансе и неограничене уређаје. Неки су Реддиторс пријавили проблеме са Нетфликом-а, али су и прегледали испод објашњених како би контактирали тим за подршку..

Моје мишљење о Сурфсхарку из впнревиевс

Сурфсхарк’с Корисничка подршка

Сурфсхарк је можда једини пружатељ услуга на тржишту који нуди преко 10 различитих начина подршке. Наравно, најпоузданија од њих је подршка 24 сата дневно, што је невероватно проактивно.

Ако имате детаљан проблем на који је потребно пажљиво, корисници имају могућност подношења захтева и одаберу надлежне службе за слање жалбе..

Корисничка подршка Сурфсхарка

Остали медији за подршку одвојене странице за често постављана питања (ФАК), помоћ у програмима, наплату & рачунари, паметни телевизори и конзоле, карактеристике, усмеравање, ручно повезивање и подешавања ДНС-а.

Све у свему, јако ме се дојмило безброј доступних опција и подржати различите странице за подршку како би било лако или примат информације о својим проблемима..

Чак сам забележио и времена одговора након што сам с интервалима послао ВПН четири питања путем е-маила. Међу њима су два била опћенита, а два мало техничка. Погледајте статистику у наставку:

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Ради ли Сурфсхарк с Нетфликом? 20 минута 1 Да
Је ли Сурфсхарк добар за Торрентинг? 25 минута 1 Да
Ради ли Сурфсхарк у Кини? 30 минута 1 Да
Како активирати пригушивање ВПН-а? 24 минута 1 Да

Сурфсхарк алтернатива

Сурфсхарк ужива у највишијим звуцима од БестВПН.цо, након прегледа преко 180 и више пружања услуга на тржишту. Зашто? Због својих невјероватних услуга, али и сусрета са буџетом, иако је новопридошли на тржишту.

Међутим, ако још увек постоје алтернативу и не волим платити мало више, препоручујемо да се пријавим за ПуреВПН (почиње од 2,91 УСД / месечно) или Иваци (почиње од 1,99 УСД / месечно).

Препоручујем ли Сурфсхарк?

Топло препоручујемо Сурфсхарк, ако имате приступ избору за све његове потребе везане уз ВПН. Можете добити план за само 1,99 долара мјесечно. одавде.

Као најбоља на тржишту, Сурфсхарк деблокира Нетфлик, сигурно учитава бујице и нуди одличну дигиталну приватност, због чега је на првом месту у нашем списку.

ВПН је ослобођен од цурења ВебРТЦ / ДНС / ИП адресе, нуди задивљујућу подршку за све платформе и пружа неограничене појединачне везе, као прве у ВПН индустрији.

Слични чланки

 • Аваст ВПН преглед 2020

  Надлежност Чешка Република Цијена 79,99 долара за једанодишњи план Послужитељи 55 послужитеља у 34 земље Трговине Трговине Трговине веза Шифрирање...

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Дневници Без шифрирања записи АЕС-256 деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me