СтронгВПН преглед сигурности

Надлежност Језеро Тахое
Цена 10
Послужитељи 950+
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.стронгвпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп, Цхроме, ФиреТВ

На први поглед, СтронгВПН ми се чини као врло нова услуга. Али, изненадио ме што нема краја да они послушају од 2005. године! Да’је чак и старији од неких најпопуларнијих сервиса вани! Па зашто’т Снажан ВПН је кренуо, без толикогодишњег искуства на терену?

Па, просијавањем претходних рецензија, сазнали смо да је ова услуга озбиљно неупотребљива пре неколико година. Да би могли објаснити нејасност у коме се налази.

Али шта тужно? Јесу ли се користио и заиста сам их назвао најбољим ВПН-ом?

Не знам’не знам!

И то’управо зато ја’Провест ћу осетити СтронгВПН преглед како бисмо открили какве ће бити тачно тренутне резултате и где стоји као услуга у индустрији. ја’Дотакнут ћемо вам различите услуге, укључујући брзину, деблокирање Нетфлика, цене и још много тога.

Је ли то стварно а “јак” ВПН? пустити’откријем то!

Да би ВПН био прихватљив, мора бити апсолутно сигуран како би корисник могао да поверује у своју приватност. Остали фактори такође узимају у обзир, али сигурност је функција 1 који корисници желе испоручују ВПН-ове.

Па, ВПН сигурносни бастион има четири кључна елемента, тј. Разину енкрипције, подржавају протоколу, политику евиденције и надлежности.

Преглед нивоа енкрипције

СтронгВПН даје пуну оцјену за нуде шифрирање војне класе АЕС-256, која је иста разина енкрипције која ЦИА такође чува своје осетљиве датотеке.

Али не чуди ме толико и то’с јер је АЕ-256 шифрирао поштарину, попут норме у тренутно присутној индустрији, па чак и мањим пружатељима услуге нуде.

Ако даватељ није’Не бих га понудио, тек би онда био на вијестима, али кад већ заправо нуди, онда више ништа неће провалити као на’мора бити значајна за довољно добру ВПН услугу.

Преглед подршке за протокол

Сада за подршку протоколу, СтронгВПН нуди могућност избора између протокола попут ОпенВПН, ППТП, Л2ТП, ИКЕв2 & чак и ССТП.

ОпенВПН је најсигурнији од овог скупа јер до сада никада није угрожен, зато препоручује све кориснике који су’Не мењајте овај протокол осим ако брзину нисте апсолутно неизведљиви.

Преглед правила записивања

Што се тиче политичког пријављивања, изгледа да је јак од СтронгВПН врло поуздан. Да, они прикупљају неке врсте личних података попут ваших имена и адресе е-поште, али не’Не прикупљајте историју прегледа, временске ознаке везе или било шта у вези са подацима генерираним везом, што је похвално.

Да, у индустрији постоје боље политике од ових попут МуллвадВПН’с, који генерира само број рачунара, без адресе е-поште или запорке, али и даље, СтронгВПН’Политика приватности може се сматрати довољно јаком да дефинитивно не угрожава вашу приватност ван мреже.

ДНС заштита од цурења

Што се сигурно тиче СтронгВПН-а’с мрежног послужитеља, опет сам био снажно импресиониран јер није било цурење ДНС-а, нити је било цурење ВебРТЦ-а!

Та два пуштања настају када је пружена услуга’с инфраструктура послужитеља није на корак у заштити вашег стварног ИП-а од давања.

За лаку су два проблема рупе које податке лопови, хакери и снајпери могу искористити како би дошли до вашег стварног ИП-а и локације. Због тога је нужно да се ВПН може заштитити од таквих проблема.

Управо то нуди СтронгВПН, заштиту од таквих пропуштања.

Оперативни преглед надлежности

Језеро Тахое, Сједињене Државе.

Овдје је сједиште компаније СтронгВПН.

Је ли ово добра поанта, свакако није!

И то’с, јер је САД једно од најгорих места на коме ће ВПН бити утемељено на земљишту’с субверзивним и регресивним законима задржавања података. Држава је такође чланица савеза за размену података попут Групе 14 очију, што је још горе.

Према нашем истраживању о приватности података у различитим правима широм света, САД није’Изгледа да је врло добар избор за ВПН за постављање базе, па нећете имати свих добрих услуга, попут шифрирања највише нивоа, подржати ОпенВПН протоколу и добро заокружити политике доказа, СтронгВПН и даље не’Не можете бити врло сигурни ВПН.

Власти САД-а могу ући у куцање на своја врата тражећи корисничке податке, што је заиста велика претња приватности корисника, што ме присиљава да заиста означим СтронгВПН.

Провјера датотеку апликација

Последње што је требало да провери колико је СтронгВПН’Сигурност је забринута колико су сигурне његове апликације за ваш систем. Садржај ли злонамјерни софтвер или довољно чисти да се могу користити са повјерењем?

Провео сам тест на ВирусТотал за своје Виндовс апликације и ево резултата из њега:

Откривен је један мотор!

СтронгВПН’с Виндовс апликација није сигурна за употребу вашег система јер има велике шансе да зараде и да искористе своје перформансе или чак угрожавају ваше осјетљиве податке. Још једна тачка уништавања иначе врло добра, довољно добре услуге.

СтронгВПН преглед сервера

Пошта врло типично за ВПН-ове који нуде већину својих послужитеља у Сјеверној Америци, Еуропи и неких од њих на Далеком Истоку, запаљивом остатку свијета. СтронгВПН не’Не разликујемо се од било ког рачуна од овог тренутног претпостављеног.

Број његових послужитеља је добар, 650+ послужитеља који су будни прецизни, али ипак чини да посјећујемо инфраструктуру послужитеља средњег домета. Већи ВПН-ови обично у просјеку имају 2000 послужитеља попут ПуреВПН и ЕкпрессВПН.

Ова послужитељска мрежа проширила се у 26 земаља света, тачно, шта и није пуно, али могу пружити широк расположиви послужитељ ако су перформансе до изражаја.

СтронгВПН такође не’Превише често не додајте нове послужитеље, па ако тражите, немојте’не очекујте драстично побољшање мјеста на којима имате приступ повезивању послужитеља.

Ширење послужитеља такође није било тако добро од СтронгВПН-а, као и сваки други ВПН, усредсређено је на само пружање покрића послужитеља у северноамеричким и европским регионима, с практичним нула послужитељима изван ових подручја. За кориснике који не’Ако живите у овим регијама, СтронгВПН би био прилично спорташ с обзиром на чињеницу да ће обавезно прећи приличну удаљеност да би се слетила на одређени послужитељ..

Дакле, једноставним речима, СтронгВПН’с послужитељска мрежа имат ће врло ограничену жалбу, осим ако или диверзифицирани тренутни расположиви послужитељи да обуку друге регије свијета или не додају више послужитеља на овим подручјима уз једног који већ има..

СтронгВПН преглед брзине

Сви ВПН-ови узму заметну количину губитка брзине и на’Разумљиво је било на свим теретним безбедносним функцијама попут шифрирања и тунелирања темељених на протоколима. Али чак и губитак брзине треба свести на минимум или ће корисник имати патетично искуство, овде лежи СтронгВПН’највећа је мана!

СтронгВПН’с брзинама обично није о чему писати кући. Чак и кад сам променио 5 различитих послужитеља, нисам могао’не постижете више од 40% стварне брзине моје интернетске везе. Неки послужитељи нису’Не можете ићи тако далеко јер сте једва пријавили на брзинске тестове.

За тестирање искористите везу од 50Мбпс, тако да је просечна брзина преузимања након спајања већ добрих добрих ВПН-ова око 35-40Мбпс. Овде не говорите брзо, говорите о просечној вредности овде, али погледајте брзину која је постигла са СтронгВПН кад се он повеже са својим снајоршким службеницима, а који је био најбржи међу онима који су сведочили:

  1. Брзина преузимања: 16.82 Мбпс
  2. Брзина преноса: 6,76 Мбпс
  3. Пинг: 93мс

Да’- губитак брзине од готово 70% у брзини преузимања и још већа деморализација од 85% у брзини преноса. Једноставно није довољно добар да се може искористити за било шта, било да се ради о струјању, бујицама или само прегледању.

СтронгВПН би требао озбиљно ријешити овај проблем или ће увијек бити доступан којем нико не препоручује друге.

СтронгВПН Нетфлик преглед

Тако и његови сервиси деблокирају Нетфлик УС?

Велико да и изненађујем превише!

Нисам био’озбиљно не очекујем да ћемо СтронгВПН од свих ВПН-а деблокирати ово место за стреаминг Холи Холи Граил!

Откад Нетфлик’ВПН забрана је глупа, а чак и највећи сервиси нису успели да превладају до и до’с, јер ова забрана ВПН-а није ваше просечно гео-ограничење. До’с софистицираним и бруталним системом који брани сваку везу која се усмерила путем ВПН везе.

Дакле, деблокирање Нетфлик УС-а путем ових услуга постало је једна од најбољих карактеристика ових услуга.

Штета што вам брзина једноставно није довољно добра за подршку ХД стреаминга, што ме присваја да занемарим њену могућност за деблокирање исте странице, јер ако брзина није добра, што ћете учинити чак и кад деблокирате веб место?

СтронгВПН преглед торрентинга

Торрентинг се не може истражити без ВПН-а, а данас би, јер би било како било тако починити невероватно глупог дела због чега се суочавају са последицама попут силних новчаних казни или чак затварају.

Сви знате да је већина материјала доступна на страницама Торрентинг упит позадине и није службено подржани наслов о ауторском правилу, па ако донесете нешто од тамо, велике су шансе да ће вам тролови с ауторским правима потражити вашу ИП адресу и послати вам праву информацију.

Да бисте то препоручили, корисници су ВПН-и, али само они који нуде звездану сигурност и највеће брзине.

СтронгВПН има могућност Торрентинг-а за своје послужитеље и његова сигурност је довољно јака да сакрије ваш ИП од тролова с ауторским правима, међутим, даватељ’с Ахилова пета, тј. брзина може бити велика подлога за љубитеље Торрентинга јер преузимања тада могу бити врло спора.

Дакле, побиједио сам’не препоручујемо вам креирање на СтронгВПН ако желите ВПН за Торрентинг, јер тренутно не може понудити врсту брзине која је потребна за озбиљнији Торрентинг активности попут преузимања филмова или великих софтверских датотека између осталих.

СтронгВПН преглед цене

Цијене често нису имали проблема код корисника када су у питању ВПН ако су успешни који добијају од услуга довољно јаке да оправдају цене. ЕкпрессВПН је пресудио ростовима у ВПН-у, иако је двоструко већи од сличних услуга, управо због невероватне поузданости и перформанси препуних снага које нуде.

Али кад не’нема робу за потпору својих услуга, а високе цене нису биле добра идеја.

СтронгВПН је сличан случај.

Нуди само две врсте планова цена:

  1. Месечно: 10 УСД месечно
  2. Годишње: 5,83 УСД месечно (једном наплаћено 69,99 УСД)

Мјесечне цијене су претјеране, али да бисте могли занемарити с већином пружања услуга има кратку стопу планове како би корисници конкурисали за куповину дугорочних преплата..

Међутим, годишњи план са цијеном од готово 70 УСД најмање је 40%, а постојећи пружатељи услуга нуде голи невјеројатно бољи перформанс и већи значај од СтронгВПН-а и даље долазе по нижим цијенама, нпр. Сурфсхарк.

СтронгВПН мора снизити цијене с обзиром на чињеницу да његова брзина није довољно добра, а још увијек нема пуно могућности попут ДоублеВПН или СплитТуннеллинг који нуде друге пружатеље услуге.

СтронгВПН Начин плаћања и бесплатни преглед

Можете платити за СтронгВПН’с цјеновним плановима путем три различита начина плаћања:

  1. Кредитне / дебитне картице
  2. Паипал
  3. Алипаи

Ове методе су међу популарним начинима плаћања вани, тако да већина корисника не би имала потешкоће у плану било који од СтронгВПН-а’с претплатничким плановима.

Једино што овде недостаје је тај тај пружатељ не’не нудити начин плаћања путем криптовалута, који би требало бити присутан у свим ВПН-овима јер корисник треба анонимно плаћање, дозвољавајући му да задржи слободан избор да би требало да или не подели своје податке о плацању.

Такође ћете добити поврат од 30 дана за поврат средстава у којима можете контактирати своју подршку и затражити поврат новца. Нема везаних страничних жица или било каквих скривених увјета, тако да понуда вриједи.

Преглед јаке апликација клијента

СтронгВПН сада може похвалити широки репертоаром ВПН клијената, укључујући једног за Виндовс, Мац, Андроид и иОС. Али шта је више изненадило? Нисам био’не очекујемо да ће овај пружатељ понудити намјенску апликацију за Фирестицк! Али нуди једно! И пар с СтронгВПН’способност деблокирања Нетфлика с америчким послужитељем и ви’имам довољно добар ВПН за стреаминг.

Понудитељ се у недавној прошлости нашао под великим критикама због свог незграпног примена који подсећа на софтвер из раних 2000-их, али након преуређења и надоградње, СтронгВПН’Сматра се да је спремио апликацију тамо горе са неким од бољих апликација за клијенте познатих пружатеља услуга.

Ова услуга пружа још један дуг пут’С апликацијама још увек нису били једноставни за коришћење као један који нуди врхунске добављаче попут ЕкпрессВПН-а, али ако погледате нулте проблеме прекида рада или пад система који су примењени током фазе тестирања, СтронгВПН стварно заслужује мажење на леђима због неисправности тако велике потрошње да се његове апликације имају још више могућности употребе.

СтронгВПН такође нуди урођену подршку за усмјеравање, а можете и ручно поставити услуге даватеља кроз опсежне водиче за постављање који нуди за платформе попут Линука и Убунту.

СтронгВПН преглед подршке

Даватељ је недавно додао прозор за подршку за цхат и прешао је из свог датираног система за подршку темељен на е-пошти.

Купац извршава дон’Не стварајте конзервиране одговоре и заправо разговарајте са вама као што би вам требало стварним помоћницима. Послао сам им измисљено питање и одговор је био довољно брз и јасан.

С друге стране, СтронгВПН има врло добро складиште где можете добити приступ свим врстама воде за постављање и рјешавање проблема..

Закључак

Унаточ томе што је увелико много различитих хвалевриједних побољшања у својим услугама, СтронгВПН и даље мора започети пуно рупа и употријебити прије него што могу ја препоручити друге кориснике. Неки од највећих проблема на којима треба хитно обратити пажњу патетичне брзине, несигурне надлежности, претплатничке претплатне планове, међу осталим.

Ако СтронгВПН решава ове проблеме и пружа своју услугу’поузданост одговара оној у индустрији’С обзиром на захтеве, даватељ може убрајати међу најбоље у индустрији, али за сада требате потражити негде друго ако желите најбоље ВПН.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me