СпиОфф ВПН преглед 2020

Надлежност Сан-Марино
Цена 9,99
Послужитељи 300+
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.ввв.спиофф.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп, Цхроме

СпиОфф ВПН утемељен у Сан Марину доста је нов & даватељ приватности малих размена и дио је Сарета С.р.И.  СпиОфф је заснован на мисији да бисте анонимно поставили ван мреже док прегледавате, преузимате и користите видеозаписе. Будући да је једно од првих веб места које је прегледао СпиОфф, анализираћемо пружити услугу’нуде, а притом њежно закључити да ли марка уистину има проблема с преживљавањем немилосрдне најбоље впн индустрије.

спиофф рецензија

Наш преглед Спи Офф за 2017. годину ће само представити све резултате и тестове на што транспарентнији начин. Прочитајте и сазнајте више о СпиОфф ВПН рецензијама послужитеља, цијенама, компатибилности, подршци и још много тога. Веб страница има врло једноставан дизајн нешто што ме заиста импресионира када’с новим даватељем услуга.

Ажурирање: Не заборавите прочитати наш опсежни водич за впн рецензије.

СпиОфф ВПН пакети & Преглед цене

СпиОфф нуди 3 невероватна пакета по цени у складу са различитим значајкама које нуде. Три плана речи:

спиофф-цена-преглед

 • Стартер - понуђено за 9,99 € месечно
  • 300+ послужитеља у 21 земљишту
  • 14.000 ИП адреса која ће се сакрити
  • Пробно разделити од 15 дана са било којим отказом
  • АЕС 256битна енкрипција података
  • Вишекориснички приступ са једним рачуном (3 истодобна корисника)
  • Доступне апликације за Виндовс, Мац ОСк, Андроид & иОС
  • Неограничена пропусност & Подаци
 • Премиум - понуђено за 6,99 еура мјесечно
  • Годишња претплата само (прије) 88 плаћања по 12 месеци)
  • 300 послужитеља у 21 земљишту
  • 14.000 ИП адреса која ће се сакрити
  • Пробно разделити од 15 дана са било којим отказом
  • АЕС 256битна енкрипција података
  • Вишекориснички приступ са једним рачуном (3 истодобна корисника)
  • Доступне апликације за Виндовс, Мац ОСк, Андроид & иОС
  • Неограничена пропусност & Подаци
 • Премиум Плус - нуди за 9,99 УСД месечно
  • Годишња претплата само (прије) 88 плаћања по 12 месеци)
  • 300 послужитеља у 21 земљишту
  • 14.000 ИП адреса која ће се сакрити
  • Пробно разделити од 15 дана са било којим отказом
  • АЕС 256битна енкрипција података
  • Вишекориснички приступ са једним рачуном (3 истодобна корисника)
  • Доступне апликације за Виндовс, Мац ОСк, Андроид & иОС
  • Неограничена пропусност & Подаци
  • Анонимоус Премиум Ливе Суппорт
  • Усенет приступ капацитета 1 ГБ (једнократно)
  • Ексклузивни савјети и трикови за потпуно искориштавање ВПН-а

Набавите СпиОфф

Преглед сервиса СпиОфф

спиофф-послужитеља рецензија

СпиОфф успоставља ВПН мрежу у 21 земљи коју покреће 325 послужитеља. Локације изгледају ручно изабране како би се осигурала покривеност на најпопуларнијим локацијама за преглед вијести & забава, стреаминг услуге и куповина су дозвољене земље.

Популарне дестинације укључују се у Белгија, Немачка, Холандија, Луксембург, Швицарска и Јужна Кореја, међу осталим локацијама велике брзине. Иако интернетска страница ФАК и базе знања не спомињу ријечи бујице & Дијељење датотеке П2П, “преузимање” често се спомињу на веб страници. Стога можете преузети с П2П софтвером & Бујице клијената када су повезани са одабраним локацијама (Холандија, Белгија & Луксембург препоручено).

Испробајте брзину темељену на брзини док се не повежете са 5 популарних локација које нуде СпиОфф. Помоћу могућности велике брзине у апликацији Виндовс је доказао да је тестиран у стварном времену са 3 Мбпс за контролу у контролисаном режиму. Резултати су били следећи:

сервер преузмите датотекуПинг
САД 2.19Мбпс 279мс
Уједињено Краљевство 2.81Мбпс 168мс
Канада 2.40Мбпс 209мс
Холандија 2.60Мбпс 146мс
Немачка 2.91Мбпс 129мс

Био сам заиста оптимистичан у погледу резултата и СпиОфф није гледао. СпиОфф ВПН нуди веома моћну мрежну инфраструктуру, иако је Пинг пута био врло висок као што можете видети горе, а тестови су показали феноменалну брзину. Предлажем да струјни корисници и торрент корисници испробају СпиОфф који је доступан у мрежи и даље недовољно искориштен. За више информација увек можете обратити СпиОфф ВПН подршку и писати за своју одећу Тицкет.

Набавите СпиОфф

Преглед подршке за СпиОфф ВПН

СпиОфф’прегледајте подршку идентификујте три канала за купца & техничка подршка:

 1. ФАК о веб месту

Намијењена страница која ће одговорити на све ваше основне услуге везане за надоградњу, укључујући ВПН, СпиОфф услуге, интернетске везе итд.

 1. Рјечник веб страница

Овај абецедно архивирани одјељак пружа све потребне информације о СпиОфф значајкама, локалним услугама, подацима о придруженим партнерима, апликацијама и другим аспектима даватеља услуге.

 1. База знања о веб страницама (Доступно на немачком језику) & Енглески)

База знања детаљно је категоризирана најновија књижница & популарни чланци везани уз марку. Одјељак жели одговорити на упите за плаћање, рачун, конфигурацију и компатибилност.

 1. Сустав улазница

Сустав улаз тренутно је ваш мрежни избор с којим ћете се обратити менаџменту, техничким тимовима и осталим члановима подршке за СпиОфф. Ова намјенска страница са улазницама такође вам пружа израван приступ бази знања. Доиста ме импресионира сама страница са улазницама која је дизајнирана тако да ће бити субјективна када се обратите подршци уз могућност додавања датотеке ако је потребно.

Начини плаћања СпиОфф

Један од разочарајућих дојмова овог СпиОфф ВПН прегледа био је када је стигао на страницу за обраду плаћања. Постоји само један начин плаћања, кредитна картица с МастерЦардом и ВИСА прихваћен за обраду плаћања.

спиофф-плаћање-методе

Имати један процесор плаћања не’Не чини се угодним, јер ће вам пружити нове и мање ВПН услуге, пружити ћемо вам време да видимо како побољшати понуду до следећих година’с Долази преглед СпиОфф.

Преглед компатибилности СпиОфф

Компатибилност није проблем за СпиОфф јер овај преглед открива, будући да је локално дизајниран & управљане апликације за Виндовс, Мац и иОС & Андроид. СпиОфф ВПН такође може конфигурирати на Линук Убунту стројевима, с одговарајућим припадницима који су у одјећи Рјечник и уџбеник..

Све апликације СпиОфф доступне су у одговарајућим трговинским апликацијама, док апликација Виндовс може бити директно са веб места СпиОфф. Можете и ручно конфигурирати било који компатибилни уређај путем странице водича за постављање, осим што купујете ВПН усмјеравање директно с СпиОфф ВПН-а.’с веб странице. Био сам јако сретан кад видим како препоручити два сјајна ДДВРТ ВПН компатибилна усмеравања могућа сувишних уређаја.

Набавите СпиОфф

СпиОфф ВПН апликација за Виндовс

Уживајте у себи и уживајте у овој пруженој услузи’нуди након прегледа Виндовс апликација. Аутоматски поступак инсталације 2 клика, плус самоконфигурирање за све почетнике ће требати. Апликацију СпиОфф Виндовс једноставно се инсталира и надмашује да ће већина корисника објавити свој став и лако их користити. Корисничко сучеље је привлачно и стабилност апликација је величинска (веза је од 27 сати на моме рачунару & 21 сат на маму телефону) па тамо пуно бодова.

Корисничко сучеље је тако смијешно једноставно и пријатељски, чак се и особа без ВПН искуства може упознати с апликацијом у неколико минута. Апликација на једној картици вам може изабрати начин рада који желите да користите приступ вашем рачунару и приступ премијској подршци. Даватеља услуга може контактирати и путем друштвених профила.

СпиОфф ВПН Водичи

У случају да апликације нису уврштене у вашу шалицу, СпиОфф се осигурава да бисте оставили заштићено коришћење водича за ручну конфигурацију ВПН-а. Водичи су доступни код услуге даватеља’с веб странице у “водичи за постављање” одјељак. Један аспект који је константно приметио током провођења ове СпиОфф ВПН рецензије је био доступан у том случају да би увек могао понудити нешто више.

спиофф-сетуп-водечи

Ако погледате СпиОфф ВПН’с, додатна страница водича за постављање “Прилагођене и необавезне поставке стручњака” изборник вас чека. Ово је одећа првенствено намењена привлачењу корисника који желе ручно конфигурирати и прилагодити своје уређаје помоћу СпиОфф ВПН-а.

СпиОфф протоколи & Преглед шифрирања

Прегледавање СпиОфф ВПН-а’с понуђеним протоколима, јако ми је свидјело како су прошли технички жаргон како би побољшали разумијевање технологије тунелирања. Уместо да подсетимо тешко разумљиве техничке стране протокола тунелирања, СпиОфф ВПН приказује тунеларске протоколе који се разврставају по брзини & сигурност. До’одличан је нови начин за почетнике да због своје сигурности упозна с различитим протоколима & убрзати. Наведени СпиОфф протоколи за подешавање:

 1. Уравнотежено - Л2ТП / ИПСец (када се користи за 128-битну енкрипцију)
 2. Начин рада - конфигуришите Л2ТП & ОпенВПН ручно (могућност употребе оба 128-битна & 256битне кључеве за енкрипцију)
 3. Велика брзина - ППТП (првенствено само за стриминг, само 128-битна енкрипција)
 4. Ултра поуздан - ОпенВПН (АЕС 256битна енкрипција)

Посебно ми се свиђа што СпиОфф омогућава кориснику да контролише своју сигурност и брзину док је спојен на услугу. Да бисте осигурали овај СпиОфф ВПН пружате могућност употребе оба АЕС 128бит & 256бит стандарди шифрирања.

Набавите СпиОфф

СпиОфф Логгинг & Правила о приватности

СпиОфф ВПН нуди надлежну политику приватности, а може вам помоћи да евидентира личне податке. Сјетите се сада, СпиОфф ВПН је “Записи о нула активности” Даватељ ВПН-а, то значи да није наводно од ваших мрежних активности и временске ознаке за везу неће бити евидентиране. Међутим, ипак захтевате обраду следећих података за обраду рачунара:

 • име и презиме,
 • своје адресе,
 • телефонски број,
 • Појединости о плаћању,
 • ваљана адреса е-поште

Особни подаци се обично похрањују кроз претплате, а када затворите рачун путем СпиОфф ВПН-а, подаци се користе у потпуно бришу без икаквих ваших особних података на послужитељима..

СпиОфф ВПН одржава исправне профиле свих корисника, али памти да се подаци користе само за:

 • Кориштење услуге које нуди Сарета С.р.л., као и оглашавање путем е-поште под условом да је корисник издао сугласност.
 • Стални даљњи развој и заштита наших понуда, као и управљање нашим нашим услугама.

Политичка приватност такође је јасно утврдила да ће након што је горе наведено заказати путем интернетских података о понашању из колачића, а СпиОфф база података се бришу.

Бесплатна пробна верзија СпиОфф-а

Без обзира на то који пакет пакет претплаћује, СпиОфф вам омогућава бесплатно подешавање од 15 дана како бисте били сигурни да је услуга у складу са вашим потребама. Можете искористити све премиум сервере, све премиум могућности и право на повраћај новца ако желите преплату показати. Имајте на уму да ће вам бити бесплатна пробна обрада података ваших картица, а након 15 дана морат ћете ручно открити претплату, а противно ће се уплатити у складу са временом.

рецезент’с пресуда

Заиста сам био изненађен колико је добро дизајниран & успио СпиОфф ВПН је као марка. Као нова услуга нисам могао’Ја сам не верујем кад сам марку постигла врхунски 4 од 5, бити искрен СпиОфф заслужује ово поштовање.

Значајке које су ми се свидјеле

 • Изврсна ручно одабрана мрежа послужитеља
 • Изврсне брзине послужитеља
 • Изврсне апликације за Виндовс и Андроид
 • Пристојне цене за 6 месеци & Планови за 12 месеци
 • Сјајан избор протокола са војним шифрирањем
 • Врло добри потпорни канали & услуге
 • 15 дана бесплатног суђења
 • Бујица & П2П подршка

Значајке на којима треба радити

 • Скупе месечне цене
 • Задржава препознатљиве корисничке податке (али не и свакодневне)
 • Плаћено бесплатно пробно раздвајање
 • Само један начин плаћања

Набавите СпиОфф

Слични чланки

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

 • ИПВанисх преглед 2020

  Надоплата за цену 6,49 УСД / Месечни послужитељи 1000+ Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујемо...

 • Сакриј мој ИП ВПН преглед 2020

  Надлежност Сједињене Америчке Државе Цијена 2,91 долара / мјесец послужитеља 120 Дневне не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Не...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me