Схеллфире ВПН преглед 2019. године

Надлежност Немачка
Цена 3,97 УСД месечно (95,16 УСД за две године)
Послужитељи 37
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Не
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.схеллфире.нет/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

СхеллФире ВПН стара је услуга. Почели смо са радом 2002. године, а пружили смо услугу са седиштем у Немачкој и нуди је најбоља понуда за претплату од 3,97 УСД месечно (2 године понуде).

Али овај ВПН, може да реши проблеме корисника, има многа властита главна питања која чине врло неприкладним избором као ВПН-а и одлучују се за било који случај.

Провери смо опсежне тестове и анализирали смо све аспекте овог пружатеља услуга који се односе на сигурност, деблокирање, приватност, компатибилност и подршку како можемо доћи до свеубухватног Схеллфире ВПН прегледа 2019.

Па нека’с почетка.

СхелФире ВПН прегледа надлежности и правила о запису:

Схеллфире ВПН има седиште у Немачкој. 

И то’Велики је проблем што се тиче приватности корисника.

Немачка је дио “Савез 14 очију” што значи да не може само присилити ВПН-ове да би пружили осјетљиве корисничке податке када је потребно, такође је обавезан према савезу дијелити и сурађивати са земљама чланицама које доставе сличне наруџбе за провјеру података ВПН-ова на земљи.

Звучи помало сложено?

Допустите да вам још олакша.

Немачка може добити било које похрањивање корисничких података од Схеллфире ВПН-а, као и свака држава чланица савеза 14 Еиес ако поднесе захтев у немачком. 

Постоји разлог зашто многи врхунски ВПН-ови налазе се на нејасним локацијама попут Панаме и Британских Дјевичанских отока и то’јер су желели да поставе место где су побиједили’суочити ћете с опасношћу да у било којем времену од влада примите налог за издавање података.

Схеллфире ВПН сигурно губи неке главне бодове због овог гуффа.

Даватељ, међутим, не’није било одржавања било каквих највећих записа о активностима корисника.

Твртка’Службена веб страница наводи:

“Подаци о вези и употреби (на пример преноса датотеке, времена повезивања) прикупљају се само ако су потребни као рачуноводствени начини. Да се ​​не односимо на паушалне тарифе.”

Временске ознаке везе и ширина појаве једине су две врсте дневника које Схеллфире ВПН воде осим личних података попут е-поште и података о плацању како би рачун одржао функционисање.

Ова правила дневника о заштићеним приватним компанијама Схеллфире ВПН ублажавају неке опасности од лоцирања у земљи са 14 очију попут немачких, јер ће вам их испоручити’Ако заиста не похрањујете записнике, неће имати податке који би могли да дају властима, чак и ако они затраже.

Шифрирање Схеллфире ВПН и преглед протокола

Схеллфире ВПН користи АЕС-256 војног шифрирања за заштиту корисничких података поставите на своје ВПН везе.

Војно шифрирање непробојно је, што значи да не могу проћи ни најмоћнији хакери.

Чак и путем квантног рачунања требало је тисућама година да би се дешифрирали подаци шифрирани кроз ово ширење енкрипција.

Схеллфире ВПН такође нуди ОпенВПН, ППТП и ИПСец као протоколе. 

Протоколи сигурне крајње тачке везе. Једноставним реваншем, ако шифрирате ваше податке о стварним подацима од употребе погрешних људи, протоколи осигуравају да ти подаци нико не може приступити, усмеравајући их кроз сигуран тунел.

ОпенВПН је најсигурнији протокол вани без познатих сигурносних рањивости. До’на основу ССЛ технологије која генерише посебне кључеве за покретање везе и крајње тачке, што даје било кој у вези невероватне сигурности.

До’сјајно је оно што Схеллфире ВПН нуди овај протокол, јер остали протоколи нуде, тј. ППТП и ИПСец нису били тако сигурни и били су нападнути у претходним приликама.

Схеллфире ВПН не може исправити две ствари, осим тога’С тим у вези, јер постоје многе друге отворене рупе у његовој сигурности које чине неупотребљиве за ВПН кориснике који брину о приватности и анонимности..

ИП тест пропусности за Схеллфире ВПН ИП:

ИП пробни тестови морају да провере било које ВПН услуге како бисте утврдили да је ваш стварни ИП адреса заштићена и скривена путем ВПН-а..

Због тога смо у више наврата доказали испитивања пропуштања ИП-а.

Али разочаравајуће, Схеллфире ВПН не пушта ваш стварни ИП и посебно је склон за пуштање ВебРТЦ-а.

То чини Схеллфире ВПН неприхваћен за готово све врсте функција везаних за ВПН као што је Торрентинг, анонимност, деблокирање Нетфлика, заобилазећи цензуру и још много тога..

Озбиљно, ово је био највећи пробој међу свима њима.

Оно што још више погоршава до онога што пружатељу услуге не нуди аутоматску склопку за уклањање, која аутоматски блокира ваш уређај за приступ интернету кад прекине ВПН везу..

Да бисте заштитили свој ИП одласком јер постоји нешто што спречава приступ уређајима Интернету без ВПН везе.

схеллфире ип тест за пуштање

Цијене Схеллфире ВПН-а прегледао је бесплатне верзије:

Схеллфире ВПН тренутно нуди три различите врсте планове цене. Све значајке које нуде Схеллфире ВПН доступне су у сваком плану, а понуда преплату разликује се само у периоду одакле се преплата стјече..

  • Мјесечна претплата: 8,36 УСД мјесечно
  • Годишња претплата: 5,31 УСД месечно (једнократно 63,66 УСД)
  • Двогодишња преплата: 3,97 УСД месечно (95,16 УСД наплаћено једном)

Мјесечни и годишњи уговор обоје су високи и увек не дозвољавају доступност. Цијена коју сте за ове планове представили, превисока је с већим могућностима у понуди.

Једини добар план овде је Схеллфире ВПН’с двогодишњом понудом, која је корисно коштала 3,97 долара мјесечно. Повољан је, али кад добијете пуно бољи ВПН као што је Сурфсхарк за 1,99 УСД месечно у двогодишњем дилеруЈа, који има пуно више за понуду, чак и Схеллфире ВПН’изгледа да је најбоља понуда неподобна.

преглед цене шкољкаревих ватре

Ако желите да проверите да ли желите да одлучите за ову услугу или не, можете да претплатите Схеллфире ВПН’с бесплатним временским временским периодом. За ово је довођење само да не наплатите и немате ограничења у опсегу пропусности које могу да користе било ко од њих.

Схеллфире ВПН Фрее Триал

Једина ограничења с којима ћете се ослобађати у слободном плану са прво брзином, која ће бити ограничена на 1 Мбпс, а други ће вам омогућити приступ 2 послужитеља.

Схеллфире ВПН такође нуди даљинско отварање од 14 дана ако желите провјерити његове понуде за претплате.

Преглед начина плаћања Схеллфире ВПН:

Плаћање за Схеллфире ВПН’Планови могу израдити кроз широку палету опције. Даватељ подржава уобичајене облике плаћања кредитних картица и Паипала те чак и неконвенционалне врсте плаћања криптовалута помоћу којих можете извршити анонимна плаћања.

Схеллфире ВПН треба похвалити јер је врло разумљив у сваком кораку. Ако се само цене могу спустити, Схеллфире ВПН бит ће вам доступан ако се озбиљно размотри.

Преглед компатибилности Схеллфире ВПН апликација:

Ако желите да користите Схеллфире ВПН, нуди вам компатибилне апликације за Виндовс, Мац, иОС и Андроид ОС.

Иако су ове четири платформе међу најпопуларнијим вани-има, многе врхунске ВПН мреже сада нуде већи ступањ компатибилности нуде апликације за чак и нишне уређаје попут Коди и Фирестицк како би се повећала лакоћа корисника на више платформи.

Схеллфире ВПН’Понуда је основна, али није лоша, али може и озбиљно учинити чуда ако планира додати још апликација на свој репертоар. Чак би се и компатибилна проширења прегледа чинила добродошлим додатним.

преглед компатибилности с схеллфире впн

Не, они користе исте по себи прилагођене кориснике?

Не баш.

Сучеље апликација на свим платформама је неспретно и више се осећа као софтвер који припада Виндовс 98 ери не модерном ВПН корисничком програму.

Поврх свега, апликације споро реагирају.

Међутим, највећи проблем овдје је Схеллфире ВПН’с апликацијама злонамјерни софтвер и моторе.

Схеллфире ВПН апликација није сигурна

Преглед мреже Схеллфире ВПН послужитеља

СхеллФире ВПН има само 37 места виртуелног послужитеља.

Много тих локација распрострањена је у већем делу Европе и Северне Америке.

Азија, Африка, па чак и Јужна Америка добијају несташлук откад Схеллфире ВПН-а’не нудим довољно послужитеља тамо.

Да је важно јер ако корисник има послужитеља у близини своје стварне локације, може доживети већу брзину повезивања на њега и зато стећи оптимизирано искуство.

Што је већа удаљеност између корисника’Изворно место и место послужитеља, већа је брзина пинга и нижа је брзина.

Па ако неко из пусти’Рецимо Вијетнам, повезује се са Схеллфире ВПН-ом, стално ће имати мушку брзину, јер прво, нема довољно послужитеља у близини локације, а други, чак и ако их има неколико, бит ће препуни корисника, стварајући пропусност уска грла.

преглед послужитеља схеллфире

ВПН-ови који троше мање од Схеллфире ВПН-а, попут ПуреВПН-а, нуди чак 140 земаља на локацији послужитеља.

Преглед брзине Схеллфире ВПН-а

Провели смо СхеллФире ВПН тест брзине како бисмо открили да је његова брзина довољно да нуди сјајно искуство или не.

Прво је направила тест без ВПН везе, а потом је обавила тестирање својих послужитеља у Уједињеном Краљевству.

Ова резултата је велика брзина испитивања без ВПН-а.

тест испитивања брзине гранатама

Резултат је СхеллФире ВПН-а за британски послужитељ:

тест брзине схеллфире УК сервера

Пад брзина није био само битан, спушта се на готово неупотребљиве границе.

1,25 Мбпс у брзини за пренос није довољно озбиљно!

Тестови брзине јасно су показали да ово није ВПН који би требао добити ако ваш посао садржи велике податке података.

Преглед подршке за Схеллфире ВПН Нетфлик и торент:

Још једно велико разочарање.

Ништа од Схеллфире ВПН-а’с послужитељи су радили на деблокирању Нетфлика, а камоли Нетфлик УС-а. 

Тако да’је то.

Али за Торрентинг, Схеллфире ВПН нуди неколико намјенских сервиса, а можете и пустити свој ИП, а можда не желите’Не препоручујемо да одлучујемо за Торрентинг или П2П.

Преглед корисничке подршке Схеллфире ВПН

Схеллфире ВПН још увек није’не нуде подршку уживо и подржавају рјешавање корисничких проблема и даље се ослањају на подршку утемељене на е-пошти / улазницама.

Подршка за Схеллфире ВПН

Па зашто је то управо проблем?

Па, ако сте корисник Схеллфире ВПН-а и запетљајте се с неким проблемом’Рецимо да су проблеми са инсталацијом или везом, морат ћете дуго чекати да се Схеллфире врати к вама.

Подршку за цхат уживо нуде најбољи ВПН-ови попут ЕкпрессВПН и Сурфсхарк, јер могу максимално лако користити кориснике. Кроз разговор уживо можете своје проблеме решити у стварном времену, а да не губите превише времена напријед и назад.

Подршка на основу е-поште датира се, споро је и незгодно, тако је’Још један палац према доље за Схеллфире ВПН овде.

Препоручује се Схеллфире ВПН?

НЕ! Ми не’Не препоручујемо вам да одлучите за Схеллфире ВПН.

Овај пружатељ има толико понуда да нисам’чак ни прилику да размислим.

Схеллфире ВПН налази се у Немачкој (земља 14 очију), стрпљиво одбацујући ИП-а, откривајући је да апликације имају злонамјерни софтвер и моторе, брзину без жучи и не постоји подршка за ливе цхат. И то’само огреботине по површини.

За 3,97 УСД месечно или бесплатно бесплатно (ако користите Схеллфире ВПН)’с Бесплатно пробно раздвајање) Схеллфире ВПН се увек не смеј како користи’Не могу вам учинити ништа заиста или у најмању руку, чак и остати сигурни.

Ако желите нижу цену, осим пуно ВПУ услугу, одлучите се за Сурфсхарк. Пружатељ је супер сигуран, може деблокирати Нетфлик, нуди сигурне апликације за све главне платформе, подржава Торрентинг, води нулте записе, нуди подршку за цхат уживо и још много тога за само 1,99 УСД месечно (2 године понуде).

Слични чланки

  • ВПНБарон преглед 2019. године

    Надлежност Румуњске Цијена 5,54 долара Послужитељи 13 Дневници Без шифрирања записа ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује се...

  • АирВПН преглед 2019. године

    АирВПН можда има највише вредности у цијелој ВПН индустрији. Она путем ових речи дефинише службу “Зрак за дисање правог...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me