Сакриј ВПН! Преглед шифрирања и протокола

Као и сваки други ВПН на тржишту, ХМА! такође тврди да је најбољи ВПН вани. Обећава ће осигурати вашу анонимност изван мреже, али корисничке критике о томе уточиште’у последње време није било сјајно. Стога сам одлучио тестирати ствари и провјерити колико има тежине у тим мишљењима о овој популарној ВПН услузи.


ХМА! даје неколико високих обећања на својој врло јединственој и блиставој веб страници, а не да их заправо испуњава је оно што морам сазнати у овом свеобухватном ХидеМиАсс ВПН прегледу 2019.

 • сигурности
 • прозирност
 • цена
 • Послужитељи
 • Извођење
 • Компатибилност
 • подршка

Индустријски стандард за шифрирање је војно шифрирање АЕС-256, што није’вани је најсигурнији стандард шифрирања података. Не можете да дешифрирате податке шифриране у складу са овим стандардно чак и ако имате хиљаде суперрачунала која раде 24 × 7 стотина година.

И ХМА! Употребите овај стандард, па можете да га сигурно сигурним под овом метриком за сигурно пренос података путем његове везе.

За тунелорску подршку протокола нуди три различита верзије протокола:

 1. ОпенВПН
 2. ППТП
 3. Л2ТП / ИПСец

Од ове три, ОпенВПН сматра да је најсигурнији од свог отвореног кода и без већих безбедносних рањивости. Препоручујемо да овај протокол користимо за задану поставку, или да користите ХМА! или било који други ВПН.

ППТП није сигуран као стари стандардни протокол и мора се рећи да је бескористан чак и ако постоји.

Л2ТП / ИПСец је најбољи за иОС платформу, јер је ОпенВПН тамо мало спорта. Ако не’Нећете моћи да користите проблема брзине, наставите на ОпенВПН, али ако желите да извршите, пребаците се на Л2ТП / ИПСец, јер је сигурно сигуран, чак и ако је у могућности да користите опцију ОпенВПН-а.

ХМА! ДНС преглед заштите од цурења

Сакривање вашег стварног ИП-а на мрежи није нешто што може једноставно учинити нудеће вам службенике за преусмеравање ваше везе. Ваш ИП може лако процурити ако ВПН који користите не буде’не нуде заштиту од цурења ВебРТЦ или ДНС.

У нашем истраживању ослобађања ДНС-а наишли смо на мноштво ВПН-оваца који су обећавали чврсту сигурност, али нису могли’не кријете свој прави ИП интернетски. Много корисника не’Не знам за ово, али ово је нешто што не треба’Не узимајте лагано ако планирате откупити преплату на новом плану.

Као и ХМА! штити од ДНС-а, ВебРТЦ-а и других врста пропуштања?

Изненађуће, то засигурно и јест!

Провјерите захтјеве за ВебРТЦ и ХТТП

 1. хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц (Цлеар)
 2. хттпс://ввв.доилеак.цом/ (Цлеар)

ДНС цурења:

 1. хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/ (Јасно)
 2. хттпс://ввв.днслеактест.цом/ (Цлеар)

ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:

 1. хттпс://иплеак.нет/ (Јасно)
 2. хттпс://ипк.ац/рун/ (Цлеар)

Након што сам утврдио да су многи сигурносни аспекти ове услуге дрхтави и непуздани, нисам’не очекујем ХМА! у потпуности бити доказ пропуштања. ХМА! био би сјајан избор за Торрентинг јер је тако јасно непропусан само ако је његова политика сјеча и надлежност не би била тако неприкладна.

ХидеМиАсс! Преглед провјерите датотеке датотеке

Апликације, чак и ако долазе од познатих или поузданих добављача, могу носити моторе или злонамјерни софтвер који потенцијално може да наложи ваше уређаје или угрозити вашу податке или чак обоје.

Да бисте били сигурни да ваш систем нема’Ако не компромитирате тако, морате покренути апликацију за проверу.

Најбоље веб место које користи за овај задатак је Вирустотал.цом.

Обично проверавам апликације за радну површину јер је често једна велика шанса за пренос злонамерних софтвера или сумњивог мотора.

ХМА!’с Прозор Виндовс изишао је из овог теста, а у 60 различитих тестова нису откривени мотори.

ХидеМиАсс ВПН преглед

Ако сте икада размишљали о преплати на ХМА !, озбиљно требате погледати ове сигурносне недостатке које једноставно не можете занемарити..

Надлежност

Уједињено Краљевство.

Ту је Привак Лимитед, који заузврат посећује ХМА! просе се.

Привак Лимитед купила је позната заштитарска компанија Аваст, која има више интернетских производа повезаних са приватношћу, још у 2015. години. Иако Аваст има сједиште у Чешкој, ХМА! још увек делује изван Велике Британије.

Уједињено Краљевство није сигурно место на којем се темељи ВПН. У нашим студијама о јурисдикцијама, Велика Британија је била међу најопаснијим местима на свету за које постоје безбедносни подаци. Ако се ВПН налази, рањив је за предлагање таквих владиних налога за издавање података, захтева за истраживање података итд.

Ваши подаци нису сигурни ако јесте’је паркиран у Великој Британији прави ХМА! неприкладан избор ако сте сигурни и анонимног пружили услугу са којим бисте били повезани.

сјеча дрвета

Сви ВПН-ови кажу да ће носити нулте записе, али увек се позивају у похрањивање неких података како су потврдили у нашим студијама о различитим правилним доказима у цијелој индустрији..

Али све док ВПН не’не похрањујте личне податке, могу бити сигурни за кориснике, али ХМА! спадају у ту категорију?

Не, не ради’т. Овде’зашто:

ХМА! чува следеће врсте записа:

 1. Корисничко име
 2. Временске ознаке везе
 3. Записници ширине појаса
 4. ИП адреса корисника
 5. ИП адреса ВПН сервера с којим се корисник повезује

И то’Не само за похрањивање осјетљивих информација, већ и за временски период који је похрањен због тога што ствар чини још опаснијом за кориснике.

ХМА! похрањује све те записнике у року од 30 дана. Да’с месецом у коме се ваши осетљиви подаци чувају с ХМА! и ако бих комбиновао с чињеницом како би се похранио податак у Великој Британији, онда тамо’Не преостаје вам више простора да поверите ХМА-у! цело.

Пружатељ је такође био умијешан у случајима у недавној прошлости у којима је разоткривен осјетљивих корисничких података властима које су довеле да затварају неке од својих корисника..

Једна ствар’С обзиром на то, никада не смијете радити илегално док користите ХМА! такође, јер ће вам пружати сигурно одређене податке ако су нарушени од било ког надлежног тела. Па чак и ако сте корисник који не’Не препустите се било чему илегалном, преплативши се на ХМА! није препоручљиво.

ХМА! Опћенито нуди три врсте планова цијена, али тренутно постоји ограничен дугорочни план који’је такође доступан.

Моћи ћете приступити свим ХМА-има!’с карактеристикама у сваком поједином плану.

 1. Мјесечни план претплате: једнократно наплаћено 11,99 УСД.
 2. Годишњи план преплата: једном се наплаћује 83,88 УСД (6,99 УСД месечно).
 3. Двогодишњи претплата: 119,76 УСД једном наплаћено (4,99 УСД месечно).
 4. Посебни план: Трогодишњи план предплата: једнократно наплаћено 107,64 УСД (2,99 УСД месечно).

Преглед цијена ХидеМиАсс ВПН

Дакле, јесу ли ови планови и њихове цјеновне вриједности оправдани за услугу која ХМА! понуде?

Не баш по мом мишљењу као ХМА!’Планови цијене нису само прецијењене, већ су и контрадикторни.

Мјесечни план цијена је превисока и износи готово 12 долара. Распон цене за такав план не сме бити већи од 7-8 УСД, осим ако нисте ЕкпрессВПН.

Након месечног плана, ХМА! Скочи равно на годишњем послу, што је помало чудно јер би требало постојати посреднички план попут 6-месечног посла. Чини се као да је ХМА! Жели гурнути кориснике према купњи већих планова, тако да осећате месечни уговор’само тамо како би остали планови изгледали добро и јефтино.

Али ХМА! Вас’ниси превише паметан с овим!

Нови уговор о вредности који нуди план у износу од 2,99 УСД месечно захтева да се предплатише на трогодишњи план и искашљате силну своту од 107,64 долара исплаћеног једном, што је заправо нижа свота у односу на цене која вам треба платити двогодишњи план код истог даватеља услуга.

Стварно не’Не разумете стратегију цене коју имате ХМА! слиједи.

Цијене су збуњујуће и неће олакшати кориснике који желе преплатити на услугу.

И цијене од 2,99 долара мјесечно изгледају јефтино, недостајући значај и квар на многим критичним фронтовима чини ХМА! Чини се да као лош избор можете добити снажни ВПН као Сурфсхарка за нижу цену.

Бесплатни пробни поступак и начин плаћања ХидеМиАсс

ХМА! нуди вам укупно раздвајање од 60 дана у којем сигурно можете тестирати своју услугу.

Да бисте активирали првих 30 дана пробног прекида, потребан вам је број Паипал или кредитне картице.

Преглед начина плаћања ХидеМиАсс

За други сет пробног прекида од 30 дана ћете платити планове, а више нећете објављивати понуду за поврат новца која остаје на снази за ово раздобље..

Количина дана коју можете користити ХМА! бесплатно је сигурно пуно више од онога што можете добити код других даватеља који нуде само раздвајање поврата, а не нуди бесплатну услугу. Али ХМА! нуди обоје.

За 30-ак дана бесплатно можете да раздвојите кредитну картицу или Паипал број, али постоје и други корисници попут НордВПН-а’Нећу то ни захтијевати, па ХМА! овде мора радити на уклањању ових препрека, чак и ако треба да смање број дана за које суђење остаје преостало.

ХМА!’Правила о поврату средстава могу звучати пријатељски, али и замислите на уму да ако пређете ограничење пропусности од 10 ГБ, нећете остати обавезни захтевати поврат новца, пажљиво газите..

Што се тиче начина плаћања, за плаћање ХМА-а можете користити само три начина!’с цјеновним плановима:

 1. Кредитне картице
 2. Паипал
 3. Скрилл

Опције плаћања покривају два најпопуларнија начина плаћања, али од ХМА! не’не нудим битцоин или било ког другог крипто-подршка подржава подршку за плаћање (ово допушта кориснику да своје податке о плацању држи приватним), и даље верујемо да марка треба прећи пуно у разумевању тренутне динамике индустрије и шта тачно купује желе од ње.

ПуреВПН нуди 15+ начина плаћања и на’услуге водећих у индустрији, тако да ХМА! Има пуно референтних вредности у различитим размерама које могу упутити и исправити или чак побољшати своје тренутне стандардне услуге.

Присутни преко 190 локација широм света, ХМА! Има једну од најразноврснијих дистрибуција послужитеља у индустрији.

Укупан број послужитеља који нуде укупно 940+, што је нешто изнад просека јер многи врхунски ВПН-ови воле ЕкпрессВПН и НордВПН голи било где између 2000 и 4000 послужитеља на нашим пописима.

ХидеМиАсс преглед сервера

Али број послужитеља је одлучио важити више од одређеног броја ако их корисници на мрежи не виде’Не суочите се са уским грлимом у промету, у времену и са мањом брзином. Дакле, нуди ВПН 1000 или 3000, разлика није превелика у погледу перформанси у брзинама.

Број локација на којима ВПН нуди послужитеља невјероватно је важан чимбеник који утјече на корисничко искуство. Да би зато што је корисник више приближио одређени послужитељ, то ће бити брзи јер је веза мора бити пријеђена на великој удаљености.

И ту је ХМА! Осваја неке главне бодове. Његових 190+ локација за послужитеља проширило је свијетом. Осим на Антарктици, корисници на свих 6 насељених континената могу бити врло близу одређених послужитеља из ХМА! Мрежа послужитеља.

Широка понуда ВПН-а не’не нуде много послужитеља изван европских и пољских Америчких регија јер већина ВПН корисника живи на тренутним местима, али ХМА! Имате послужитеља на чудним местима као што су Гуам, Бутан, Палестина, Јемен, Кенија, Малави, па чак и у Северној Кореји.

нисам’нисам видео ниједну другу ВПН која покрива та места једнако бјесомучно као ХМА! Је савршено.

Ја сам врхунски свега тога, већина ових сервера заправо су голи метал послужитељи.

Губитак брзина је разумљив код ВПН-а јер има велику енкрипцију, подржава протоколу и преусмеравање преко своје везе, што наглашава брзину због које се може спустити. Али постоје одређени ступањ подношења овог губитка брзине, а осим тога брзина може постати фрустрирајућа или чак неупотребљива.

Највећа брзина губитка за ВПН требало би да буде расположива од 25-40%, а ХМА!’брзине се често налазе у том распону захвално.

Користим брзину интернетске везе од 50 Мбпс, тако да не’Као што је било ВПН-а који смањује брзину испод ознаке од 30 Мбпс.

Испробајте сам брзину на 5 различитих ХМА! послужитељи, са различитим континенатима и ево просечне брзине са њим:

 • Пинг: 72 Мс
 • Приступите брзини: 32,16 Мбпс
 • Брзина преноса: 27,92 Мбпс

Помоћу ХМА! Можете добити брзи износ од ових, али код неких послужитеља, посебно оних на Блиском Истоку и Канади, понекад можете очекивати губитак брзине веће од 50%. Еуропа и Азија Пацифик имају највеће брзине са око 35% губитка брзине на већим послужитељима.

ХМА! Преглед бујица

ВПН-ови који нису’не подржавајте Торрентинг, изричито га напамет, али ХМА! зар’не тако.

Нигдје се не спомињу подржавају ли Торрентинг или не, али многи су се корисници жалили на различите форуме за ХМА! Торрентинг није увек погодан.

Многи корисници су примили обавештења о ДМЦА, доживели су слабију брзину или чак потпуно искључивање током употребе ХМА! за Торрентинг, и ја сам особно доживио.

Једноставно преузмите књиге у вредности од 2 Мб преузете су 3 минуте, што је далеко од ХМА! размјерно добре брзине за опће прегледавање. Дакле, дон’Нећу ићи ако се упутите у тешке бујице.

Преглед деблокирања ХидеМиАсс ВПН Нетфлик

Очекивао сам ХМА! За деблокирање Нетфлика у САД-у и у многим другим земљама, али и остајем разочаран. Да’с, јер, кад би Бог покушао да повеже с Нетфликом било којим од ХМА-а!’С послужитељима, добио сам ову злогласну Нетфлик проки грешку.

Погрешка прокија Нетфлик

Нетфлик има различите библиотеке садржаја за различите земље, нуди своје услуге у, неки садржај у њему и даље је у свим земљама, неки не’т. И то’с којима долазе ВПН-ови. Не, Нетфлик је закомплицирао ово питање када постави ВПН забрану на свом веб месту јер је користио свој ватрозид за уклањање везе који се налази на ВПН-у..

Данас само неколико ВПН-а делује на деблокади Нетфлик-а САД-а и осталих регионалних књижница које нуде стреаминг гигант и сада могу сигурно рећи, ХМА! Није међу њима.

Ништа другачије или јединствено овде као ХМА! управо нуди корисничку подршку за само најпопуларнију платформу, укључујући следећа предузећа:

 • Виндовс
 • ортак
 • Андроид
 • иОС
 • Линук

Компатибилност ХидеМиАсс ВПН Аппс

За Фирестицк, Коди и остале заљубљенике у нишне уређаје, ХМА! зар’т прави избор за вас, јер није’не нуде изворну подршку за било који такву платформу.

ХМА! ипак нуди подршку усмјеривача, тако да можете једноставно усмјерити све своје уређаје кроз везу аутоматски.

На једном рачуну можете користити услугу на 5 различитих уређаја, што је главни напредак од стране даватеља услуга јер је изабрано нисте могли’т одвојено пријавите на више од 2 уређаја.

Што се тиче коришћења апликације, једно је невероватно једноставно за конфигурирање и употребу. Покретање везе једног клика и једноставних замењених послужитеља једноставним кликом или додиром жељезних мјеста само су неки од главних УКС УСП-ова ХМА! апликације.

ХМА! У прошлости је било пуно притужених корисника на његову подршку и готово непостојеће корисничке подршке. Тих дана су понудили само подршку темељеном на е-пошти, што из видљивих разлога није погодно за техничку услугу попут ВПН-а.

Сада, уз подршку ХМА уживо подржавају, такви проблеми су нестали.

Преглед подршке за ХидеМиАсс ВПН

Подршка за извођача разговора која се одржавају у свом цхату уживо и брзи су и дају детаљне одговоре на ваш упите. Питао сам их о подршци Фирестицк-а добио сам поприлично задовољавајући одговор, могу рећи да ћу подржати дефинитивно до изражаја и према индустријским стандардима.

Закључак

Сада на коначни позив!

Да бих препоручио да се преплатите на ХМА!?

Велики не!

Зашто?

ХМА! не’Не подржавајте Нетфлик, Торрентинг или било који други тип активности темељеног на струјању, чувајте белешке осетљивих вредности и да бисте такође током периода одустали од преко 30 дана и до’са сједиштем у Великој Британији, што није баш сигурна надлежност за ВПН-ове.

Има неке добре позитивне могућности попут изнадпросјечне брзине, пријатељске правила суђења, вишеструке подршке за уређаје с добрим УИ и УКС дизајнираним и подржавају за разговор уживо ради рјешавања свих проблема са рјешавањем проблема. Али негативности су превише занемарити, чак и кад се суоче с тим позитивима.

Па немој’Не идите за ХМА !, јер је његова превисока цена за услугу што нуди, а не’не садржи много добрих могућности које можете добити код других даватеља услуга и за, за мању цену.

За пуно боље и јефтиније ВПН можете отићи на Сурфсхарк или ако имате прорачун, преко ЕкпрессВПН-а, али за сада немојте’такође не размишљам о преплати на ХМА!.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me