ПуреВПН преглед 2020

Надлежност Хонг Конг
Цена 2,91 $ месечно на двогодишњем плану
Послужитељи 2.000+ у 140 и више земаља
дрва Нема цертификата
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.пуревпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок

Са сједиштем у Хонг Конгу, ПуреВПН ужива у истакнутом месту на тржишту путем ВПН овација. Да би био свестрани купац који има 100-постотно проверено правило не-дневника кроз ревизорску кућу са седиштем у САД-у; Алтиус ИТ.

Да би ВПН прилагодио прорачун, креће се од 2,91 УСД месечно (на двогодишњем плану), нуде НАТ ватрозид, подешавање тунела, блокирање огласа / праћења, ИПв6 заштита од пропуштања, прекидач за коришћење, заштиту ДДоС и наменске ИП адресе за посебне кориснике.

У исто време, има апликације за све главне платформе / уређаје и 2.000+ послужитеља у 140 и више земаља око свијета. Најбољи дио свега: постижете изванредне перформансе са просечном брзином од 91,51Мбпс уз 88,59Мбпс при преносу.

Топло препоручујемо ПуреВПН, ако имате приступ, поуздан ВПН. Откријте како је успело постићи 4,5 звјездице у овој рецензији ПуреВПН.

Contents

Критерији за оцјењивање

 1. Надлежност: Ако се упоређује са ПуреВПН?
 2. Сигурност: Је ли ПуреВПН стварно сигуран?
 3. Пропуштање: Пропустите свој ИП, ДНС & ВебРТЦ?
 4. Послужитељи: П2П је компатибилан, ради у Кини?
 5. стриминг: Ради ли с Нетфликом & остале ВоД услуге?
 6. Убрзати: Колико је брзина ПуреВПН?
 7. Компатибилност: Апликације и подржани уређаји
 8. цена: Колико тачно кошта ПуреВПН?
 9. Поузданост: Оцјене повјерења, Реддит & Корисничка подршка

Надлежност: Где је у просеку ПуреВПН?

ПуреВПН има сједиште у Хонг Конгу, па нека’започните разговором о његовом средишту. Ова бивша британска колонија сада је аутономно подручје Кине. Међутим, чини се поузданим мјестом?

Да! Унаточ Кини’с озлоглашеном репутацијом гледе својих драконских закона о приватности интернета, Хонг Конг је више у рангу са главним европским државама него самим копном. Барем, што се тиче закона о слободним интернетским и приватним подацима.

Хонг Конг није везан ни за један споразум о прикупљању података или размјени података попут Очи 5/9/14, као што су детаљно сазнали након доказаних студија о инвазивним јурисдикцијама.

Сигурност: Да ли је ПуреВПН стварно сигуран?

Након детаљног уласка у ПуреВПН’с локације, ревизије сигурности, политике канарице и политике сјеча, Могу без сумње рећи. пружа поуздан избор за приватнике. Сазнајте више о сваком аспекту испод:

Да ли ПуреВПН води датотеке дневника?

Након што је примио велику реакцију на сурадњу с ФБИ-ом, која је укључила женску жртву злостављања и цибер-напада, ПуреВПН се заложио за уклањање свих записа. Сигурно су помогли ухватити злочинца и олакшали ум невиним девојкама, али ипак су претходили трупце.

Њихова је дужност озбиљно схватила повратну реакцију и на то и учинила. Сада је даватељ придружио редовима ВПН услуге како би проверили своје захтеве без дневника, као што су њихови делови обезбедили приватност и сигурност својих клијената широм света..

Ревизију је довршила америчка заштитна компанија Алтиус ИТ и ставио све сумње у анонимност купаца у мировању, појављују се као поуздани пружатељи услуга. У ажурираним правилима о приватности ПуреВПН тврди:

“НЕ водите евиденцију ваших активности прегледа, забележите везу, евиденције ВПН ИП-а додајте ваше вредности, ваш оригинални ИП-ов, време везе, историју прегледа, веб места која поседују, ваш одлазни промет, садржај или податке приступајте сте”

Да очигледно звучимо задовољавајуће и било ми је драго кад сам знао да је обновио цјелокупну политику приватности након броја штета. Је ли сад све сигурно?

Једина ствар коју записују

Мислим да је неопходно споменути да ПуреВПН похрањује записе о пропусности; да не гасите своју брзину. Само да би сви ПуреВПН корисници постигли највећи успех и искуство са пружањем услуга.

Само се записује ПуреВПН

Информације о протоколима и шифрирању

ПуреВПН нуди подршку за протоколе попут ССТП, ППТП и Л2ТП. Међутим, Већина апликација користи ОпенВПН протокол како се осигурао путем интернета, јер је доказано војног шифрирања.

Пружатељ користи АЕС-256-ЦБЦ шифру са ХМАЦ СХА1 провером аутентичности хасх података за податке канала и АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА384 хасх аутентификацијом и РСА-2048 шифрирањем стиском руке за управљачки канал.

Подржава прослеђивање лука, подела тунела и наменске ИП адресе

Добављач је седео у Хонг Конгу један од ретких на тржишту подржавају напредне карактеристике као што су Порт Форвардинг, ДДоС заштита, Сплит тунелирање и ИП заштита од цурења.

Све ове карактеристике повећале су укупну заштиту коју сте преузели за преузимање торрента или струјања на ВоД-овима. Наравно, волио бих видјети додатак ДоублеВПН и Онион преко ВПН-а.

Нативе Аппс за све платформе без злонамјерног софтвера

Да бих провјерио да ли је ПуреВПН сигуран за преузимање / инсталацију, обавјештавање и тестирање на свим апликацијама које пружају ВирусТотал.цом. Резултати откривају да су све апликације заштићене од вируса / злонамјерног софтвера.

ПуреВПН Тотал Тест

Препуштање: Препустите свој ИП, ДНС & ВебРТЦ?

Да бисте добили непристрану слику ПуреВПН-а’Сигурност, доказ да је темељно тестирање спуштено, укључује и више од 6 различитих алата. ПуреВПН је тестирао све тестове, показујући да не остављају све информације.

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:
 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц (Цлеар)
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/ (Цлеар)
ДНС цурења:
 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/ (Цлеар)
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/ (Цлеар)
ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:
 • хттпс://иплеак.нет/ (Цлеар)
 • хттпс://ипк.ац/рун/ (Цлеар)

ПуреВПН испитивање цурења

Послужитељи: Је ли П2П компатибилан или дјелује у Кини?

ПуреВПН има велику глобалну мрежу од 2000+ послужитеља у више од 140 земаља широм света. Највећи број послужитеља који ПуреВПН има у европској регији, а слиједи Сјеверна Америка. Ево паметне подјеле регије бројања послужитеља:

 • Сјеверна Америка: 656 послужитеља
 • Европа: 769 послужитеља
 • Азија: 309 послужитеља
 • Средња Америка: 12 послужитеља
 • Јужна Америка: 81 послужитељ
 • Африка: 150 послужитеља
 • Океанија 93 послужитељи
 • Укупно послужитеља: 2070

Је ли ПуреВПН добар за бујицу?

Доиста је одличан избор за преузимање бујице. Даватељ нуди огроман попис послужитеља одређених за п2п, па чак и ставља на располагање могућност попут Сплит Туннелинг и СОЦКС5 проки за убрзање и заштиту.

Користи ОпенВПН (УДП) протокол за свог п2п послужитеља, а шифрирање је доступно преко АЕС-256 шифре, РСА-4096 шифрирања кључева и СХА384 хасх аутентификације.

Док је тестирао брзину послужитеља у САД-у за п2п / торрент на уТорренту, ПуреВПН је такође успео испоручити просек 91,51 Мбпс ја 88,59 Мбпс Учитај.

Начин дијељења датотеке ПуреВПН П2п

Ради ли ПуреВПН у Кини?

ПуреВПН не нуди становнике који су последњи наступили у Кини. За разлику од осталих пружалаца услуга попут ЕкпрессВПН и Сурфсхарк, становници не нуде намењену кинеску страницу за преузимање производа.

Што се тиче кинеских емиграната, ВПН делује у заобилазном положају “Велики ватрозид”, и једини је пружалац услуге која нуди 12 кинешких послужитеља, међу њима 6 се налази у Шангају, а 6 у Пекингу.

И даље треба улагати у закамуфлиране сервере било кроз Ксор или Стуннел протокол, који преусмјерава ВПН промет у луци 443, чинећи тако редовитим ХТТП прометом, заварујући веб локацију / државу која назива забране ВПН-а..

ПуреВПН делује у Кини

ПуреВПН користи обоје: голи метал и виртуелне локације

ПуреВПН, као и многи други даватељи ових дана, не нуди физичке послужитеље на свим својим локацијама. Такође користи виртуелне локације углавном радијске доступности у земљама са строгим интернетским законима.

Примарна разлика између њих двојице управо је оно што имплицирају. Физички послужитељи су стварни сервери који негде постоје у физичком облику, док су виртуелни послужитељи измисљени.

Испитивање на вашим аз1-овпн-удп.поинттосервер.цом сервер је отворен и заправо се налази у Единбургху, Велика Британија. Неке друге виртуелне локације које користе ПуреВПН: Арубу, Саудијска Арабију, Бахреин и Јемен.

ПуреВПН Тестирање виртуалних локација

Ради ли ПуреВПН с Нетфликом и другим ВоД-овима?

Да, успијева! У ствари, тхе Даватељ услуге искључиво на тржишту може деблокирати ВоД-ове директно путем додатних прегледа, унаточ забрани ВПН-а. И није ограничено само на Нетфлику.

Корисници широм света могу претплатити на ПуреВПН за деблокирање различитих стреаминг платформи попут Амазон Приме, ББЦ иПлаиер, Хулу, Воот, Хотстар, Слинг ТВ, Диснеи Плус и више.

Само се побрините за то очистите предмеморију прегледника пре него што приступите веб страници Нетфлик, или као једноставно решење лансирати “Инкогнито” на Гоогле Цхромеу или “приватни начин рада” на Мозилла Фирефоку.

Можете погледати како сам користио Цхроме за проширење за деблокирање америчких верзија Нетфлика и струјање хит филмова, “Осветници: Бесконачни рат”, без икаквих гњаважа!

Даљњим тестирањем ПуреВПН-а откривено је да је испоручио сада деблокирану Нетфлик у још 3 регије (поред горе посећене); Канада, Француска и Немачка

ПуреВПН деблокира Нетфлик УС

Брзина: Колико је брзина ПуреВПН?

У просеку, ПуреВПН је успео испоручити 91.51Мбпс у преузимању и 88.59Мбпс у преносу, након тестирања ваш је послужитељ на 5 различитих локација. Све у свему, брзина је побољшана, али смо последњи пут тестирали услугу.

СерверДовнлоадУплоадПинг
НАС 95.97Мбпс 90.13Мбпс 99мс
Велика Британија 91.03Мбпс 89.53Мбпс 102мс
Аустралија 93.55Мбпс 91.22Мбпс 87мс
Немачка 87.69Мбпс 85.08Мбпс 120мс
Француска 89.31Мбпс 86.99Мбпс 111мс
просечан 91.51Мбпс 88.59Мбпс 103мс

Компатибилност: Апликације и подржани уређаји

ПуреВПН је један од ретких ВПН-а који пружа компатибилне са свим главним платформама и уређајима. Подржани су потпуни спискови уређаја који подржавају:

 • коди
 • Року
 • Усмјеривачи
 • Ксбок
 • Андроид ТВ
 • Кутија кутија
 • Амазон Фирестицк
 • Мицрософтова површина
 • Сада ТВ кутија
 • Распберри Пи
 • Цхроме цаст
 • Плаи Статион
 • иОС апликација (поново покренута)

ПуреВПН за иОС

ПуреВПН’с иОС апликација заправо дуго није доступна, јер је уклоњена због кршења иТунес правила. Нови се пут вратио у трговину јабукама ипак, ја сам изграђен на истом месту као и свој Андроид колега.

Свеукупни УКС и УИ иОС апликације знатно су изванредни у и не утјечу на различите величине заслона иПхоне / иПад. Време повезивања такође је било брза и у просеку нису трајали дуже од 10 секунди. Опћенито, апликација је објављена 10/10!

ПуреВПН ова апликација на иОС-у

ПуреВПН за Андроид

Захваљујући лаганој структури, ПуреВПН’Андроид апликација неће покварити ни најгоре ни најспорије Андроид уређаје. Навигација је бешавна, слично свом иОС-у овом панданту, а времена везе била су импресивна.

Да подразумевамо да су програмери уложили напоре и дизајнирали УКС који је посебно погодан за платформу. Нетфлик и други ВоД-ови радију су смањени, а брзина је такође побољшана. На љествици оцјењивања, апликација за Андроид је добила од мене 9/10.

ПуреВПН-ова апликација на Андроиду

ПуреВПН за Виндовс

ПуреВПН’с Виндовс апликација циља обје публике; техничких и аматерских ВПН корисника. Зато сам хит међу љубитељима Виндовса. За лаика задане поставке савршено функционишу за преглед, бујицу и деблокирање.

На располагању су вам одређени модуси који вас повезују са релевантним послужитељима тј. ако желите да преузмете торенте, кликните на “Дијељење датотека” моду и уживајте у максималној сигурности и брзини за бујице.

Након што уђете у “Поставке” Изборник, апликација је чисто уточиште за паметне људе. Представља безброј протокола, шифрирања и могућности подешавања апликације за даљинско јачање ваше сигурности и приватности ван мреже.

ПуреВПН на Виндовс-у

ПуреВПН за Мац

Слично као и Виндовс колега, ПуреВПН’с Мац апликација користи исти дизајн и стил. Нуди изванредан списак значајки за кориснике: новајлије и ВПН корисници који добро поседују технологију, што доприноси његовој опћој симпатичности..

Имате заиста могућност одабира интуитивног начина рада, подешавање конфигурација и других поставки које се могу мијењати и због којих је употреба апликација мртва једноставна.  Истовремено, изглед апликација вам не досади и изгледа прилично модерно!

ПуреВПН на Мацу

ПуреВПН за Линук

ПуреВПН не нуди апликацију за Линук темељену на ГУИ, а већ је пружио услугу. Међутим, још увек је то сјајна опција за један који може разумети и имплементирати кодирање за успостављање ВПН везе.

Више рецензија је сложило да је постављено апликација која се не налази на ГУИ-у на Линуку изазован задатак. Без обзира на то, ПуреВПН делује добро у појединачно постављању конфигурационог поступка. Овде можете слиједити водич за више информација.

ПуреВПН на Линуку

ПуреВПН за Фирестицк

ПуреВПН савршено ради на Фирестицк-у са својим посвећеним апликацијама; оптимизиран за платформу. Можете га преузети са Пуре-а’веб локацију или посетите Гоогле Плаи Сторе и једноставно упишите “ПуреВПН”.

Да бисмо користили платформе како би искористили максималну сигурност на својим Амазон Фире ТВ-има, а притом ће добити могућности деблокирања платформи попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Слинг ТВ-а, Амазон Приме и још више.

ПуреВПН на Амазон Фирестицк-у

ПуреВПН за Коди

ПуреВПН је једини добављач на тржишту који тренутно нуди подршку за Коди. Можете лако преузети и инсталирати додавање на платформи за забаву да бисте заштитили свој идентитет.

За упутства о томе како инсталирати ПуреВПН на Коди, следите овај водич. Након што је апликација инсталирана, можете искористити велику сигурност приликом струјања пиратског садржаја, штедећи вас од силних ДМЦА новчаних казни!

ПуреВПН на Коди

Цијене: Колико кошта ПуреВПН тачно?

Пружатељ нуди потенцијалне купце три атрактивне планове; месечно (почевши од 10,95 УСД), годишње (4,16 УСД / месечно) и 2 године (2,91 УСД месечно). Дужа трајања вам пружају боље попусте.

Ако се одлучите за први, морат ћете платити 10,95 УСД мјесечно, што није баш погодна понуда. Најбољи план који ПуреВПН нуди тренутно је његов Двогодишња понуда, коштало вас само 2,91 $ / месечно.

Кумулативни трошак овог плана износи само $69,99 наплаћује се једном током цијеле године’вриједи претплате. Враћа ли се с гаранцијом? ДА, поврат новца у року од 31 дана, ако нисте задовољни ВПН-ом.

ПуреВПН преглед 2020

Нажалост, није доступно бесплатно прекидање, али ПуреВПН нуди ПАИД пробну верзију доступну за 2,50 УСД и вреди 3 дана (довољно за тестирање). Накнадна подршка за пренос и намештај ИП-ова наводи се испод:

Просљеђивање лука:

1 месец - 1,99 УСД месечно
1 година - 0,99 УСД месечно
2 године - 0,99 УСД месечно

Намјенски ИП-ови:

1 месец - 1,99 УСД месечно
1 година - 1,99 УСД месечно
Двогодишња - 1,99 УСД месечно

Што се тиче плаћања, ПуреВПН све иде даље. Подржавајте све стандардне опције, укључујући Виса, МастерЦард, Америцан Екпресс, Цасху и анонимни Битцоин.

За више разноликости, услуга имплементира ПаиментВалл који омогућава прихваћање плаћања у 150 различитих метода из преко 200 земаља широм света, не остављајући камен неуређен.

Начини плаћања ПуреВПН

Поузданост: оцјене поузданости, Реддит & Корисничка подршка

ПуреВПН има вишу оцјену од чак и најпознатијих пружатеља услуга на тржишту, * кашаљ Норд и Екпресс *. Од више од 8654 прегледа, добио је оцјену 5 звјездица, што значи да је више од 85% његових корисника имало позитивно искуство. 

Оцјене трустпилота ПуреВПН

ПуреВПН преглед Реддит

Је ли ПуреВПН добар? Да’с оним што већину реддитора пита на Реддиту и из одговора које сам анализирао, Могу са сигурношћу рећи да је дефинитивно радило нешто добро, јер ће добити позитивне критике већ постојећих корисника.

Можете видети неколико уграђених нити за Реддит како говоре ПуреВПН’укупна брзина и перформансе. Веома, ако не и сви, позитивни су, с тим да неки корисници имају негативно искуство.

ПуреВПН Реддит преглед 1

Овде корисник говори о томе како даље’користили смо ПуреВПН последње 2 године и сматрамо да је један од најбољих деблокадера на тржишту за приступ Нетфлику, Хулу, Амазон Приме, ББЦ иПлаиеру итд..

ПуреВПН Реддит преглед 2

Наравно, тамо где је било позитивних резултата, наишао сам на неке критике које су сухо негативне. Углавном су били забринути због политике евиденције ВПН-а, која је у ново време ревидирана. 

ПуреВПН Реддит преглед 3

ПуреВПН’с Корисничка подршка

Са сједиштем у Хонг Конгу пружајући има врло проактиван тим за корисничку подршку, било да се ради о ливе цхату, улазници или подршци путем е-поште. Сви су представници врло корисни и детаљни у својим одговорима.

Остали извршитељи вас преусмерују на везу или на блог како би спасили свој труд. Није примењено да се разликујем од осталих ВПН услуга и њихових тима за подршку у цхату, ПуреВПН’с руководитељи нису смели разрађивати своје одговоре.

Чак сам забележио и времена одговора након што сам с интервалима послао ВПН четири питања путем е-маила. Међу њима су два била опћенита, а два мало техничка. Погледајте статистику у наставку:

Питање Почетно време одговора Број е-поруке Одговор на питање
Како преузети ПуреВПН? 20 минута 1 Да
Зашто је ПуреВПН тако спорт? 15 минута 1 Да
Како могу добити поврат средстава од ПуреВПН-а? 25 минута 1 Да
Зашто се мој ПуреВПН не повезује? 22 минута 1 Да

ПуреВПН алтернатива

ПуреВПН већ постоји као познати пружатељ услуга који је погодан за све ваше ВПН потребе по повољним цијенама. Не, ако желите још једну јефтину понуду, додајте преплату на Сурфсхарк (почиње од 1,99 УСД / месечно).

С друге стране, ако не смете платити мало више за коришћење и поузданију услугу, онда бих вам предложио да кренете на оног од најбржих, ЕкпрессВПН (од 1,99 УСД / месечно).

Препоручујем ли ПуреВПН?

Да, топло препоручујем ПуреВПН који нуди приступачан, не значајан ВПН услугу. У заобилажењу је потребно побољшати “Велики ватрозид”, али у цјелини добивају добру заштиту и сигурност.

Све намјенске апликације раде глатко и одговарајуће, што повећава дражљивост ВПН-а. Додајте овај велики број доступних послужитеља, намјенских ИП адреса и значајне Хотспот, ПуреВПН нуди добру вриједност за ваш новац..

Не спомињати, Недавно се придружио редовима добављача дневника и чак директно деблокира Нетфлик и остале стреаминг платформе преко свог проширеног прегледа.. Овде можете добити план за 1,99 УСД.

Слични чланки

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Записи Без шифрирања записа АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • НордВПН преглед 2020

  Панама Надлежана цена 3,59 УСД / месечно на трогодишњем плану послужитељи 5560+ послужитеља у 59 земаља Дневне Нема Нема рачунара Светско шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ...

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

 • Аваст ВПН преглед 2020

  Надлежност Чешка Република Цијена 79,99 долара за једанодишњи план Послужитељи 55 послужитеља у 34 земље Трговине Трговине Трговине веза Шифрирање...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me