Приватни преглед приступа интернету 2020

Надлежност САД
Цена $ 2,91
Послужитељи 3272
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.приватеинтернетаццесс.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Приватни приступ интернету путем ВПН-а пружа се са сједиштем у САД-у који нуди рјешења за приватност и сигурност путем једноставних енкрипција и више послужитеља смјештених широм свијета. Овим приватним прегледом приступајте Интернету који се бави законитошћу и компетентношћу ВПН услуга’могућност пружања приватности и анонимности корисника путем интернета. Прочитајте овај приватни преглед приступа интернету и најновије мишљење корисника, а покривено је у најбољем впну.

прозодија

 1. Нулта евиденција (чак је и ФБИ двапут успио прикупити податке)
 2. 3386+ послужитеља у 17 различитих земаља
 3. ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец и ППТП протоколи
 4. Доступно је АЕС 256 битно енкрипција
 5. 24/7 ливе цхат значајка
 6. Добра корисничка подршка
 7. Једноставно коришћење ВПН клијента

контра

 1. Са сједиштем у САД-у (Под радарима савеза 5 очију, 9 очију и 14 очију)
 2. Спора брзина преузимања
 3. Нема бесплатног суђења
 4. Лименка’Не изаберите протоколе из софтверског клијента

Набавите приватни приступ интернету

Contents

Дневници и правила о приватности

Многи ВПН тврде да нуде а “Нема правила за пријаву”, али врло мало њих слиједи своје памћење, као што смо истакли с опсежним детаљима у нашем водичу о исправним доказима више од 100 пружатеља услуга који тренутно послужују у индустрији. Више услуга које смо прегледали забележили су неке мање податке о сесији / вези. Да би показали тек након што су ВПН-ови подвргнути службеним истрагама када су корисници пронашли како користити услуге за илегалне активности. Недавни пример је ПуреВПН који је ФБИ-јев открио детаље забелешке.

Позадина случаја

Ако немате услугу која је чак и од притиска ФБИ-ја, користите приватни приступ интернету. Прошле године је даватељ упао у откриће ватре истраге ФБИ-ја у вези са корисником који лажно извештава и шири информације о претње бомбом. У просинцу су разним зракопловним школама и школама послали своје пријетње с пријеваром “Ериц Меад”.

Истрага је доказала да је сталкер по имену МцВатерс полудио од опсједнутости због бившег сарадника Девона Кеннеија. Ако већ нисте погодили, Ериц Меад је Кеннеи’свог дечка, који је након суочавања оштро ускраћено упутио било које од пријетњи. Сумња се окренула према МцВатерсу који је покушао контактирати бившег запосленог који је оборио више од 100 пута.

ПИА’с Одговор

Сви покушаји контакта путем е-маила, Фацебоока, Твиттера и ТрацФонеа вратили су се на ИП адресу приватног приступа интернету. Иако је ФБИ имао довољно доказа за уклањање МцВатерса, затражили су од ПИА-е и да су га претходно записали. Будући да не могу да чувају податке о рачунару, нису био у могућности сурађивати; осигуравајући да приватност корисника остаје нетакнута.

“Након што смо проверили ваљаност налога у судници и потврдили истог, поново смо покренули рад као и увек садржани садржај наших правила о приватности, а потом смо обавештавали агента да не пријавимо ниједну корисничку активност. Агент је потврдио своје разумевање наших компанија’политика и положај, а затим слиједе алтернативни приступи. Ово извештавање јасно даје до знања да ПИА не бележи корисничку активност и да ће и даље држимо посвећене своје кориснике.”

Велика црвена застава - ПИА је смештена у САД-у

САД је вероватно најгоре место на свету по коме ће се налазити ВПН.

То није само дио више савеза за размјену података као што је 14 Еиес, као што смо истакли у нашем детаљном водичу о проблематичним надлежностима, али такођер такођер имамо више врста закона о задржавању података који могу озбиљно бити присиљени да било какве даватеља услуге да газира подаци кад год пожели. Сва ова питања утичу на ПИА, преварајући свако иначе довољно добру услугу, у ону која не смета’не могу бити претплаћени.

Међутим, вјероватно да ПИА до сада није подијелила ниједну евиденцију властима, успјела је спасити неки кредибилитет иако је настао у САД-у. Не, нећемо вам препоручити да пребаците ризик и искористите то да потражите добављача који се налазе на сигурном месту попут ЕкпрессВПН или Сурфсхарк..

Цијене и планови

ПриватеИнтернетАццесс нуди три цијене, баш као и већину ВПН пружатеља услуга у индустрији. Можете бирати између месечног рачуна, годишњег рачуна и 2 годишњег рачуна.

приватне цене приступа интернету

Месечни пакет нуди 6,95 УСД месечно, што је непознато више у поређењу са неким другим ВПН пружатељима. Међутим, можете да одаберете између рачунара са дужином трајања, ако бисте искористили ниже цене на годишњем пакету кошта 3,33 УСД месечно, а двоструки годишњи план кошта 2,91 УСД / месечно (половица онога што кошта месечни пакет).

Преглед приватног приступа интернету показује да има велику вредност за новац, јер сваки пакет нуди 7-дневно јамство поврата новца и нуди истинску заштиту у сваком цјеловитом плану, осигуравајући да ваши подаци и приватност сигурни од свих врста угрожавања путем интернета. За приватни приступ интернету купона одјавите се за ВПН понуде Блацк Фридаи.

Набавите приватни приступ интернету

Бесплатна проба

Ако желите испробати услугу бесплатно неколико дана, жалосно је шта можете извести на приватни приступ интернету у овој фази не нуди никаква бесплатна суђења. ВПН услуга нуди 7-дневно јамство поврата новца од дана пријаве.

Препоручујемо да искористимо ових седам дана и сведочим о услугама на свим платформама и уређајима које користите. Испробајте различите послужитеље, приступите разним веб локацијама с ограниченим геолошким дозволама и провјерите постојеће проблеме с услугом и њеним значајним.

Послужитељи

Према нашем прегледу ПИА, ВПН има преко 3272 послужитеља распоређених у 33 земље широм света. Међу њима су Аустралија, Бразил, Канада, Данска, Финска, Француска, Хонг Конг, Индија, Ирска, Израел, Италија, Јапан, Мексико, Холандија, Нови Зеланд, Норвешка, Румуњска, Сингапур, Јужна Кореја, Шведска, Швицарска, Турска, Велика Британија, САД. Можете проверити ПИА’Овде можете пронаћи мрежну страницу за додатне информације о броју послужитеља и локацији у свакој земљи (снимка заслона испод).

приватни послужитељи приступа интернету

Иако је број подржаних локација танак, ПИА стално износи више послужитеља на списку. Засад надокнађује омјер високог послужитеља на локацији. Ово дозвољава корисницима да маскирају свој изворни идентитет и остану анонимни путем Интернета и додатним потицајима за коришћење послужитеља који имају мање оптерећења корисника. Као резултат тога, добијете изузетну брзину, без обзира на то у коме земљишту ВПЕ везујете ПИА - што је неопходно за непрекидне бујице и струјање!

Перформансе ПИА-е

Да бисмо вам дали бољу представу о поузданим услугама, доказали сте неколико тестова перформанси. Ако се двоструко осврнете на ВПН, ови тестови могу вам помоћи у одлучивању:

Тест брзине

Подржани су резултати испитивања брзине од 100Мбпс, како би се добио непристран приказ брзине који ће вам омогућити да искористите повезивање на различите ПИА послужитеље.

Локални даватељ интернетских услуга

Резултати ће вам боље разумјети разлику између примарне брзине мреже и премиум ПИА сервера.

приватни тест брзине приступа Интернету

Повезан с ПИА Франце сервером

Тестови послужитељи од САД-а до Француске су показали одличну брзину. Иако је брзина преузимања и преноса смањена. ВПН је успео да испоручи дословно преузимање од 50,67Мбпс и преноси 35,47Мбпс, а латенција до 418мс.

брзина послужитеља пиа франце

Повезано с послужитељем ПИА Аустралиа

Тестирање послужитеља од САД до Аустралије такође је било врло импресивно. Можете искористити 52,25Мбпс преузимање и брзину од 37,48мбпс уз кашњење 231мс. Ово је још увек врло велика брзина за преглед / бујицу!

брзина послужитеља пиа аустралиа

Набавите приватни приступ интернету

Приватни интернетски тест стварне брзине приступа за торенте и П2П дијељење датотеке

ПриватеИнтернатАццесс је увек хваљен као ВПН услуга која нуди најбоље у забавним функцијама везаним за ВПН као што је Торрентинг и деблокирање гео-ограничених садржаја.

Али све маркетиншке мумбо јумбо на месту ВПН-а не’Не може се сматрати ничим ако их пружа не може подупријети стварним учинком.

И то’Управо оно што нам је гледало ПИА-у је кад смо проверили своје перформансе за Торрентинг.

ПИА је некад била сјајна услуга за прављење торрента, што је видљиво и по броју људи који их гласно препоручују у овом случају на најбољој впн реддит страници и на другим популарним форумима друштвених медија. Не, у последњем времену његов наступ је пао у нос. Озбиљно!

Тестирао сам ПИА’с Извођење торрентинга покушава се повезати с једним од његових П2П послужитеља и преузимати филм како бисте видјели колико добро функционише. Морам рећи, резултати су били грозни.

Прикључили смо се свом послужитељу у Израелу, који су посебно одредили задатак Торрентинга.

Приватна брзина приступа Интернету за бујицу

Једном када сам се повезао с овим послужитељ, отишао сам на Итс.ам, популарна страница Торрентинг која садржи пуно најновијих филмова и осталог садржаја који лако можете користити.

Напомена: Ми на БестВПН.цо не промовирајте преузимање ауторских права заштићених ауторских права ни на који начин. Процес преузимања ових датотека заустављен је и на пола пута како би се осигурало да ниједна таква датотека не припада у наш систем. Ова демонстрација управо показује ПИА’с перформансе само за Торрентинг.

На Итсу сам наставио са филмовима “Рекуием за борца” преко мог клијента Уторрент.

ПИА брзина је најлошија за преузимање

И брзина преузимања на Торрентингу као и брзина пријеноса жучи била је испод парне вриједности. Довољно да нас ПИА смањи на не препоручљива услуга за Торрентинг.

ПИА тест бујице

Властита брзина приватног приступа интернету путем бујице:

Ево резултата теста брзине ПИА’с послужитеља у Израелу:

Пинг: 199 Мс

Преузимање: 3.19 Мбпс

Пренос: 2.64 Мбпс

Преглед брзине ПИА

Ово су резултати а 20 Мбпс веза, шта значи да је ПИА’с Израелски послужитељ је у стварима смањио нашу брзину за преузимање 84%, што једноставно није прихватљиво за ВПН који промовише на Торрентингу.

ПИА’с губитком брзине који се лебди око 30-40% марка само неколико месеци уназад. Можда ће пролазити кроз лошу фазу и ствари ће се ускоро поправити, али за сада ПИА дефинитивно није ВПН јер ћете морати ићи ако будете имали врхунско искуство Торрентинга.

Приватни Интернет приступ Нетфлик тесту - ради ли?

Био сам прилично омамљен торрентинг перформансама ПИА тестова брзине, али ипак, очекивао сам пуно боље од пружатеља услуга када је у питању деблокирање Нетфлика.

Не, опет сам остао наочаре јер ПИА није успео деблокирати Нетфлик УС два пута пре него што се повеже трећи пут.

Приватни преглед Интернета путем мреже нетфлика

Био сам повезан с ПИА-ом’с послужитељима у Нев Иорку-у покушавају деблокирати Нетфлик јер им је ово био најбољи послужитељ за претходни задатак.

Приватни приступ интернету путем стварних интернета

И када је ПИА напокон успела деблокирати Нетфлик УС, он је одлучио да ради Ек Мацхина, који је географски ограничен филм доступан само за Нетфлик америчке кориснике.

Приватни приступ интернету ради на нетфлику

Да, филм је био струјан, али је опет сам наишао на исти проблем који је имао ПИА ВПН брзину као и он у Торрентингу.

ПИА ВПН брзина била је тако спора да је прво, филм пуно пукао. А по много чему, мислим, пуно.

Друго, брзина ПИА није’не допуштате да филм икада дозволите ХД квалитету. Зрна је на екрану остала свеприсутна.

Приватни брзи приступ интернету успоређен за Нетфлик

Како сам већ објаснио да је брзина приватног приступа Интернету била велика спора на Нетфлику, морам вам показати колико је заправо била споро.

Ево резултата теста брзине за њујоршки послужитељ ПИА:

Пинг: 241 Мс

Приступити: 3,03 Мбпс

Пренос: 1.60 Мбпс

Брзина приватног приступа интернету је најгора

Још једном су брзине струјања остале у Распон 3 Мбпс на мојој интернетској вези од 20 Мбпс.

Приватни брзи приступ интернету то је разлог зашто даватељ није добро сурађивао са Нетфлик стреамингом.

Остале функционалности су још увек врло прихватљиве, као што је успио деблокирати веб мјесто’С америчким верзијом у трећем покушају, али и увек, ако брзине нису прихватљиве ограничене за струјање, говорите у расположивом положају 30% губитка брзине у просеку, Тада ПИА неће остати прикладан ВПН за Нетфлик у будућности.

Корисничка подршка

Приватни приступ интернету користи различите методе како би својим корисницима’ питати. Важно је да било који сервис, посебно у ВПН индустрији, има разне канале путем којих корисници могу комуницирати са услугом како би затражили помоћ.

ПриватеИнтернетАццесс користи значајну чету уживо као и базу знања и одећу с ФАК-ом за решавање проблема корисника и одговора на њихове захтеве..

Уживо ћаскање

У нашем приватном прегледу интернетског приступа тестирали смо значајне разговоре уживо и били смо задовољни укупним резултатима. Иако је требало кратко време да се послужи за корисничку подршку, представи се ван и присутном нашем цхату, члан је брзо одговорио на наш упит и водио нас на примерен начин.

Значајка цхата уживо је на располагању 24 сата током цијелог дана и присутна је 365 дана у години. Да би показао да је ПИА посвећена пружању висококвалитетног корисничког искуства и посвећеном решавању проблема повезаних са ВПН-ом.

База знања

ПИА има добре референце и детаљне базу знања којима може приступити ‘Подршка за клијенте’ опција с веб мјеста. У бази података се налазе водичи за постављање, конфигурацијске датотеке за ОпенВПН протокол и информације о различитим понуђеним значајкама.

Одјељак ФАК

Одјеку ФАК-а можете приступити од одеће ‘Контактирајте нас’ доступно са врха веб страница. Одјељак Често постављана питања садрже основне информације о услузи ПИА ВПН, њеним значајкама, политичким приватностима и подацима о плаћању.

Ако сте нови корисник или планирате да користите ПриватеИнтернетАццесс, тада ћете проћи кроз ФАК често ће вам почетна тачка јер пружити довољно почетних података о услугама.

Начини плачања

Приватни приступ интернету омогућава различите начине плаћања. За плаћање кредитним и дебитним картицама, као што је ПаиПал, Америцан Екпресс, БитЦоин, Риппле, Паи Гарден и многе друге плаћања. Услуге можете платити и анонимно користити даровне картице компанија Вал-Март, Старбуцкс, Маци’с, итд.

приватни начини плаћања Интернета

Набавите приватни приступ интернету

Поступак пријаве

Поступак пријава за приватни приступ интернету једноставно је и потребно неколико корака. Процеси овисе о плаћању који су одабрали. За купњу услуга смо користили ПаиПал и директно смо се побринули за ПаиПал’с веб страница. Све што требате испунити детаље и на’с то, готови сте.

Ако сте одлучили да користите опцију кредитних картица за плаћање, захтевајте мало више личних података, укључујући вашу е-адресу. Можете користити поклон карте или можете платити Битцоин ако желите анонимно платити.

Клијент ПИА Виндовс

Након што пријавите услугу, можете конфигурирати ВПН услугу користећи ручне конфигурације или користити ВПН клијента. Клијент је доступан за Виндовс (КСП и новије верзије) и Мац ОС Кс (10.6 или новија верзија). Клијенте можете преузети с ‘Подршка за клијенте’ страница бесплатно.

Када преузмете клијенте, требате само унети корисничко име и лозинку и повезати ВПН услугу. Постоје неке напредне поставке које можете користити и приликом пријављивања клијента.

Можете одабрати жељену врсту везе, удаљени прикључак или ако желите да користите пробуђивање прикључка, прекидач ВПН прекида, заштиту од цурења ДНС-а или ИПв6 заштите од пропуштања.

Такође можете користити клијенте за избор шифрираних енкрипција, провјерити аутентичности података и руковање који желите заштитити.

Компатибилност

У нашем приватном прегледу интернетског приступа били смо задовољни бројем уређаја и оперативних система који имају компатибилну услугу.

Можете конфигурирати ВПН на Виндовс-у и Мац-у помоћу софтверског клијента или ручног постављања. Услуга такође може користити на иОС-у и Андроид уређајима да користи надоградњу за постављање. ПИА такође ради на Убунту Линук уређајима, разним усмереним на Бокее Бок уређајима.

Да бисте пружили заштиту на више платформи, уз вишеструку пријаву можете остати заштићени док уживате у слободи Интернета.

Подучени водичи

Приватни приступ интернету нуди водиче за постављање и водење конфигурирања услуга на сваком уређају са којим је компатибилан. Упутама за постављање ПИА можете приступити с ‘Подршка за клијенте’ страница на веб страници.

Ови водичи пружају корак по корак упутства за конфигурирање услуга, а постоје и посебни водичи за конфигурирање различитих протокола на компатибилним уређајима. Постоје конфигурацијске датотеке ОпенВПН које се такође могу превести с ових страница.

Протоколи и шифрирање

ПриватеИнтернетАццесс пружа снажне мере безбедности комбинованих различитих протокола и нивоа енкрипција. Протоколи који нуде ПИА као ППТП, Л2ТП / ИПСец и ОпенВПН. Ови протоколи раде на разним шифрама како би заштитили ваше податке од различитих претње.

Разликујте 128-битну АЕС (ЦБЦ Бловфисх) и 256-битну енкрипцију. Ако користите клијентске софтверске услуге, за заштиту података и идентитета можете одабрати и провјерити податке аутентичности и подешавања управљања..

Међутим, не постоји могућност одабира протокола помоћу клијентског софтвера јер долази са задатим поставкама протокола ОпенВПН. Ако не желите да користите ОпенВПН, можете ручно конфигурирати протокол по вашем избору.

Набавите приватни приступ интернету

Додатне могућности

ПИА дефинитивно представља додатну миљу голих корисника додатну компатибилност и поузданост. Кад се одлучите за услугу, можете бити сигурни да ћете искористити своје корисничке карактеристике. Међу њима су:

ПИА Маце ™ блокира огласе, трагаче, колачиће

МАЦЕ је нови систем који нуди ПИА, а који додатно ојачава купцу’сигурност и приватност. Ова значајка враћа ИП адресу нежељених имена, домена као адреса која није усмјерена. Као резултат тога, ВПН ће блокирати иритантне огласе са свих веб локација, што штеде ваше податке и пропусност. Блокирајући такође трагаче и колачиће, можете осигурати да ваш идентитет остане потпуно сигуран. Најбољи дио свега: не морате користити приватну апликацију за ову значајку, јер је она уграђена у ВПН.

Пеер-то-пеер (П2П) / бујица

Ако имате поузданог ВПН-а који не ограничава пропусност или прати ваше активности, ПИА је дефинитивно добар избор. Услуга нуди потпуну анонимност, али уз ограничене брзине. Да бисте осигурали ваш идентитет, сигурно је у сваком тренутку, а ви можете у потпуности да користите садржај који желите.

СОЦКС5 проки

Приватни приступ интернету чак подржава и СОЦКС5 проки, што јамчи највећу сигурност за П2П / Торрентинг активности. Овај протокол подржава напредне мрежне технологије попут ИПв6 и УДП-а, што осигурава да останете сигурни у сваком тренутку. Можете бити сигурни да ваш идентитет остаје потпуно анониман од радозналих владиних агенција и локалних даватеља интернетских услуга.

Интернет прекидач

Прекидач Интернет убиства може вам прекинути интернетску везу кад ВПН прекине. Да бисте схватили и негирајте сваку прилику да злонамјерни субјекти приступе вашим подацима или сазнате свој идентитет ако ВПН не успе.

Просљеђивање лука

Значајка прослеђивања порта може вам преусмеравање различитих комуникација на одређени гатеваи. Да би се, међутим, смањила приватност, ПИА савјетује да ова значајност искључује из ње и цијелу велику сигурност.

ДНС заштита од цурења

Овај значај ће добити врхунску заштиту јер ваш ДНС усмерава преко ВПН-а. На тај начин заштићени сте од цурења ДНС-а, а ваша приватност остаје неукусна.

ИПв6 Заштита од пропуштања

Заштита од уклањања ИПв6 онемогућава промет који пролази кроз ИПв6 док користите ПИА ВПН. Да бисте осигурали да нема пропуштања ИПв6 промета.

Више пријава

Помоћу Приватеинтернетаццесс можете истодобно повезати 5 различитих уређаја који користе исто рачунаре. Значајка 5 мулти-пријава кориснику флексибилност и сигурност интернета без обзира који уређај или платформа железницу користити.

Набавите приватни приступ интернету

Како се користи приватни приступ интернету (ПИА) у Кини?

Слично другим добављачима, ПИА’Веб страница је недоступна у континенталној Кини због владиних ограничења на кинезистичким ВПН услугама. Ово вам остаје само једна могућност употребе приватног приступа Интернету (ПИА) у Кини: поставите ВПН ручно. Док “Велики ватрозид” блокирају све ВПН везе које се јављају, а нуде одређени слободни пут до ИПСец / Л2ТП везе. Слиједите ПИА’Водич о томе како поставити протокол на различите уређаје. Да бисте укључили упутства за усмеравање, Андроид телефон, иОС и радну површину.

Препоручене алтернативе ПИА ВПН

ПИА је била врхунски даватељ прије неколико година, али од тада је изгубила на великом сјају и вјероватност је јер је испустила једну значајну важност за другог. Тужно за нема’не могу деблокирати Нетфлик УС или било који други услугу стреаминга попут Диснеи Плус. Његове су способности Торрентинга чак отишле далеко доље јер су корисници пуно жалили због падова везе и спортских падова. Био је тежак пад од милости за ПИА.

ПИА нас у свом тренутном облику не препоручује да би с тим да је његова превисока цена била 3,11 УСД месечно или 87,87 УСД на двогодишњој понуди, кориснику доноси мање вредности..

Следећа најбоља алтернатива тренутно је ПуреВПН који је и даље обрушен изданом подршком за деблокирање Нетфлика, бујице и осталих активности. А ПуреВПН можете добити за само 2,88 УСД месечно или 69 УСД наплате једанпут ако се договорите за двогодишњу понуду која је најјефтинији пакет преплате.

Приватне могућности приступа Интернету (ПИА)

ПИА је била врхунски даватељ прије неколико година, али од тада је изгубила на великом сјају и вјероватност је јер је испустила једну значајну важност за другог. Тужно за нема’Не можете деблокирати Нетфлик УС или било који други сервис за стреаминг. Његове су способности Торрентинга чак отишле далеко доље јер су корисници пуно жалили због падова везе и спортских падова. Био је тежак пад од милости за ПИА.

ПИА нас у свом тренутном облику не препоручује да би с тим да је његова превисока цена била 3,11 УСД месечно или 87,87 УСД на двогодишњој понуди, кориснику доноси мање вредности..

Следећа најбоља алтернатива тренутно је ПуреВПН који је и даље обрушен изданом подршком за деблокирање Нетфлика, бујице и осталих активности. ПуреВПН можете добити само 1,99 УСД месечно, ако одлучите за једанодишњи уговор који је један од најјефтинијих пакета за преплату..

ВПН даватељи

Деблокира Нетфлик УС

Нуди брзе брзине

Шифрирање

протоколи

Допуштено је вишеструко пријава

цена

Прочитајте рецензије

Веб страница

НордВПН ПуреВПН
ДА Да
Брзо Просечна просечна оцена
АЕС-256 енкрипција на свим протоколима која подржавају АЕС-256 енкрипција на свим протоколима која подржавају
ОпенВПН, ИПСец & ИКЕв2 ОпенВПН, Л2ТП, ППТП & ССТП
6 5
2,99 УСД месечно на трогодишњем плану преплате (једнократно наплаћено 107,55 УСД) 2,88 УСД месечно на двогодишњем претплатничком плану (једном се наплаћује 69,00 УСД)
НордВПН преглед ПуреВПН преглед
Посјетите НордВПН Посјетите ПуреВПН

Закључак

Приватни приступ интернету једна је врста ВПН услуга које нуди строгу сигурност и приватност. Услуга вредна заштите од различитих пријетњи путем интернета и пружа путем сигурносних протокола и нивоа енкрипција.

У нашем прегледу приватног приступа интернету били смо задовољни цјелокупним пакетом који испоручује услугу. Осим мушких брзинских перформанси, услуга је једноставна за употребу и подешавање. Захваљујући корисничком подршком и детаљним упутама за постављање, ПИА нуди добру вредност за новац.

Дакле, ако користите ВПН услугу која пружа врхунску интернетску сигурност и штити вашу приватност путем интернета, ништа не укључује приступ приватном приступу Интернету.

Слични чланки

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me