ПриватеВПН преглед

Надлежност Канада
Цена 3,82 УСД месечно на једномодишњем плану
Послужитељи 150+ послужитеља у 50+ земаља
дрва Да
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://приватевпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок

ПриватеВПН се налази у Шведској и служи за пружање дигиталних слобода корисника. Нудећи ВПН услуге усредсређене су на купце попут деблокирања Нетфлика, подржане торренте и Диснеи +, а стекао је одређену репутацију на тржишту за изврсно обављање ових активности..

Међутим, то’Недостатак претплате с већим трајањем и високим трошковима потичу кориснике да се ослабе на повољне прорачуне. Ипак, посјетите нашу рецензију 2020. ПриватеВПН за непристрану слику пружите услугу или прочитајте нашег најбољег ВПН водича за додатне могућности.

ПриватеВПН има смештај у земљи која је члан 5 очију

Иако је име Шведске изазвало осећај сигурности за све, мало људи зна да је та сликовита европска држава заправо члан савеза са 5 очију, како смо сазнали у наше детаљно проучавање међународних савеза за размену информација. Будући да ће се задржати у Шведској, са приватним ВППН пуно несигурним јер шведска влада може у било којем тренутку тражити од ПриватеВПН-а да податке не забрине на земљи’на властити захтјев или на захтјев државе савеза. Чак и ако се ПриватеВПН не поштује с тим, само претња од примања налога за издавање довољно је проблематична да изазове забринутост..

ПриватеВПН Логс Полици

На БестВПН.цо, не опраштамо оно што се односи на приватност и за нас ништа није прихватљиво у овој игри са нултом сумом него изричито наведени нулта правила записа.

Направили смо свеобухватно истраживање о правилним записивањима преко 100 и више пружаоца услуге само да бисмо могли рећи како су неке ВПН-ове непоуздане, иако оне тврде супротно.

ПриватеВПН показује да не’не похрањујемо било какве корисничке податке који се баве активностима на ВПН везама, али и даље смо забринути јер биљеже ИП адресе корисника.

Да’по нашем мишљењу није сигурно, а ПриватеВПН заиста мора престати радити ако заиста жели испунити своје име што велича приватност.

ПриватеВПН Ревиев 2020 - Садржај

 1. ПриватеВПН Брзи преглед
 2. Преглед цијена приватних приватних пореза
 3. Бесплатно ВПН Пробно суђење
 4. Преглед приватних протокола ВПН
 5. Преглед приватних ВПН послужитеља
 6. ПриватеВПН Аппс компатибилност
 7. ПриватноВПН преузимање
 8. Преглед подршке за ПриватеВПН
 9. ПриватеВПН Логс Полици
 10. Ради ли ПриватеВПН на Нетфлику?
 11. Подржава ПриватеВПН Торрентинг и П2П Дијељење датотеке?
 12. ПриватеВПН Фирестицк
 13. ПриватеВПН и Коди
 14. ПриватеВПН Реддит Рецензије
 15. Приватни ВПН проки

ПриватеВПН Брзи преглед

До’је сигуран са интерном послужитељском инфраструктуром и један је од оних ретких ВПН-а који нису’Не упуштајте се у снимање било трупаца.

Остале бескорисне могућности са ПриватеВПН прекидач килл, намјенске апликације, деблокирање садржаја и још много тога.

Њихова разина шифрирања је непробојна како би се осигурала да чак и ако постоје напада МиТМ (Човјек у средини), они ће побиједити’не могу добити било што из података.

ПриватеВПН је ВПН који је стекао високу верзију повјерења и вјероватности свог власника и добио услугу која’дефинитивно вриједи пробати,

За више информација о његовим непробојим разним енкрипцијама, цјеновним плановима, исправним повратима, подржању за нишну платформу прочитајте овај свеобухватни и свеобухватни преглед ПриватеВПН компаније БестВПН.цо!

прозодија

 1. 6 истодобних веза
 2. Послужитељи у 56 земаља
 3. Подржава све ОС платформе
 4. Вишеструка протокола подржавају врхунску сигурност & шифрирање
 5. Неограничена пропусност & прекидачи послужитеља
 6. Политика је отворена од 30 дана

контра

 1. Нема бесплатног суђења
 2. Нема проширења за Цхроме или Фирефок
 3. Спора брзина струје

Набавите ПриватеВПН

Ради ли ПриватеВПН у Кини?

Нажалост, ПриватеВПН не нуди чврсто решење за добијање њихових Цхина ВПН апликација. Пружатељ није такође био доступан у трговинама Гоогле Плаи и иТунес. Као такав, они који живе у Кинију можда ће морати да користе проки услугу за преузимање наменских апликација са ПриватеВПН-а. Они су се налазили изван земље која је планирала посјетити Кину, а могу унапријед инсталирати апликацију ПриватеВПН на свој уређај. На тај начин, када уђете у континенталну Кину, лако ћете моћи да деблокирате све стране апликације / услуге / веб странице.

Преглед цијена приватних приватних пореза

Иако је један од бољих ВПН-ова у категорији, ПриватеВПН није’није скупо као и друге услуге сличног положаја. У ствари, цене су бледо у последњих 8 месеци. Међутим, стратегија одређивања цена и даље је иста са три доступне планове, укључујући месечне, тромјесечне и годишње.

Претплата за месец дана вратит ће вам се износ од 7,67 УСД, док ће тромјесечна преплата једном уложити 15,75 УСД (5,25 УСД мјесечно). Али мој особни фаворит остаје годишњи план, који кошта 50,40 УСД месечно (3,88 УСД месечно), а бесплатни месечни претплата.

Овако су планови за цене изложени на ПриватеВПН’с веб странице како би било тко лакше кретао се, разумио и изабрао ону која одговара њиховом прорачуну.

Преглед цијена приватних приватних пореза

Прије отприлике 8 мјесеци, годишњи план на ПриватеВПН-у био је процијењен на 54,00 УСД, уплатили су се једном (4,15 УСД мјесечно), тако да су дефинитивно измијенили своје цијене у покушају да привуку више купаца.

Због броја значајних и вјероватноћа које овај ВПН доноси на столу, планови цијене дефинитивно вриједе по њиховим вриједностима. Али ако и даље останете незадовољни било шта, ПриватеВПН је побиједио’неће вас препоручити да напустите олакшајући вас својим 30-дневним планом поврата новца. пустити’спустите се на више о томе како функционисати у нашем бесплатном проблему да бисте погледали доле.

Набавите ПриватеВПН

Бесплатно ВПН Пробно суђење

Бесплатна суђења увек су сјајна јер можете помно испитати и тестирати ВПН-а из сваког аспекта пре него што га пребаците са новог решетка уз целовиту преплату. Али чекај, тамо’с буммер-ом, ПриватеВПН не нуди бесплатну верзију као и друге услуге, иако би било сјајно да јесте.

Бесплатно ВПН Пробно суђење

Постоји само 30-дневно јамство поврата новца које прати све планове цијене, а које можете тражити поврат било када прије краја 30. дана ако не учините’не желим остати с услугом.

Иако верујемо да ћемо политиком поврата новца, али могу’Не замените далекосежни ефекат бесплатних суђења. ПриватеВПН је постигао свој долазак у овом аспекту.

Како створити ПриватеВПН рачун

Једна ствар за коју смо ми неизбежно развили симпатију током нашег приватног ВПН прегледа била је квалитета корисничког искуства и једноставност навигације код пружања услуге’с веб странице.

Ако желите да створите рачун са услугом, овде’с како је лако!

 • Отворите ПриватеВПН’с веб странице и кликнем на “Набавите ПриватеВПН” с почетне страницеРегиструјте се на ПриватеВПН рачуну
 • Изаберите план цене (препоручујемо годишњи за дуготрајне кориснике) и унесите своју адресу е-поште и прилога.
 • Изаберите начин плаћања од доступних. Одаберемо Битцоин, тако да нас води на следећу страницу, где би се посао даље обрађивао.Приватевпн пријава
 • Завршите трансакцију и успешно ћете се регистровати за рачун код ПриватеВПН.

Преглед приватних ВПН послужитеља

Послужитељи су окосница било које ВПН услуге. Ако се одлучите за плаћене ВПН, даватељ не треба само да обезбеди разноликост локације послужитеља, већ ће и сам број доступних послужитеља требати довољно високо да би пружио сјајну услугу.

Али то’управо тамо где је нас приватноВПН највише разочарао. Само 56 локација и 100+ послужитеља нуде се корисници путем услуга. Остали такмичари, попут ЕкпрессВПН-а, нуде 1500+ послужитеља у 94 земље, док ПуреВПН нуди 750+ послужитеља у 140+ земаља. Инфраструктура послужитеља на ПриватеВПН није’т најбољи међу онима који смо ми’досад смо прегледали.

Преглед приватних ВПН послужитеља

Ја још више нудим интернетску везу, али с многобројним послужитељима, проблеми попут уских грла могу бити превише уобичајени..

Побиједио је’не би било тако добро у искључивању географских ограничених садржаја било како што компаније попут Нетфлика постају све вештиће у идентификовање ВПН рутираних веза и блокиране доступности. Ако приватни ВПН жели да створи много погодности и могућности да користи своју корисничку базу.

ПриватеВПН Аппс компатибилност

ВПН-ови осигуравају ваше интернетско повезивање, а не колико добро да раде у сваком другом ОС-у који се користи за компатибилност намјенских апликација које пружају.

ПриватеВПН такође нуди конвенционалну компатибилност са свим популарним ОС-ом као што су Виндовс, Мац, Андроид и ИОС, путем намјенских апликација.

Али то’С тим у вези, мада би требало да дефинитивно цијепимо да бисте постигли корак испред конкуренције нудећи више апликација посвећених нишним платформама попут Фирестицка.

ПриватеВПН можда није најбољи ВПН за Мац или Виндовс, али апликације су на платформи функционалне сасвим добро. Имају интерактивни УКС и УИ дизајн, са свим значајкама и могућностима на дохват руке.

ПриватноВПН преузимање

Ако желите да користите приватну апликацију ПриватеВПН за ваш ОС, ево повезивања ће вам помоћи да урадите за сваку наменску платформу:

 • Виндовс

Апликација за Виндовс 7, 8, 8.1 и 10: хттпс://ПриватеВПН.цом/цлиент/ПриватеВПН-вин-нев.еке

 • ортак

Апликација за Мац ОС Кс: хттпс://ПриватеВПН.цом/цлиент/ПриватеВПН1.1.пкг

 • иОС ВПН

Апликација за иПхоне и иПад иОС верзије 9.0 или новије: хттпс://итунес.аппле.цом/ус/апп/ПриватеВПН/ид1168424870?лс=1&мт:

 • Андроид

Апликација за Андроид 4.0 или новије верзије: хттпс://плаи.гоогле.цом/сторе/аппс/детаилс?ид=цом.пВПН.ПриватеВПН

Процес инсталације остаје исти на свим платформама и овде’како можете проћи кроз поставке у 4 једноставна корака:

 1. Пријавите се на свој рачун или се пријавите са доношењем свог ИД-а и е-поште и постављања запорке
 2. Купите ПриватеВПН’с претплатом одабиром било кога од доступних планова
 3. Приступите клијентима ВПН апликација за ваш ОС са горе наведеним везама
 4. Нула на месту послужитеља и кликните на “Спојити”

Набавите ПриватеВПН

Преглед подршке за ПриватеВПН

Агилни тим за корисничку подршку може допустити чак и најгорим услугама да стекну позитивну репутацију на тржишту. ВПН-ови су често сложени за кориснике који не’немам пуно искуства у њиховој употреби, осим водича и водича, и до’Сјајно има корисничку подршку која их може водити.

На ПриватеВПН-у је корисничка подршка на првом месту и да бисмо прегледали до дубине поставили смо стварно шкакљиво питање, тј. Покушао сам све, али Нетфлик још увек не’не радити.

Ево транскрипта наших разговора с подршком за ПриватеВПН:

 • Значајка цхата уживо је лако видљива на свим страницама:Преглед подршке за ПриватеВПН
 • Интернетска понављања се појављује само ако поднесете упит. Овдје можете видјети прозор за разговор и како пише да ће нас ускоро стићи представник.
  ПриватеВПН цхат уживо
 • Реп’Име је било Манисх и питали смо како да користимо Нетфлик јер смо исцрпили све могућности попут испробавања свих послужитеља.
  ПриватеВПН база знања
 • Након што нам је дао Нетфлик УС списак послужитеља, представник је кренуо са поступцима и поделио везу за интернетски водич о том питању који је доступан са ПриватеВПН.
  ПриватеВПН улазница

Кад смо га више потакнули рекавши му водич није’Помогао нам је, а онда се зауставио у начину решења проблема и затражио доказан тест за одустајање од ДНС-а.

Бинго! Имамо побједника! Корисничка подршка била је интензивна на свим рачунима, чак и ако је Нетфлик УС још увијек није’не радимо с ПриватеВПН-ом, сигурни смо да би нам реплика осигурала да прођемо.

Изврсно дело које треба рећи ПриватеВПН.

ПриватеВПН иплеак

Осим тога, уживо разговора, постоје и обимни водичи и туторијали за помоћ кориснику када Бог дође у проблеме са услугом..

Преглед приватних протокола ВПН

Протоколи доступни од ПриватеВПН су следећи:

 1. ОпенВПН
 2. ППТП
 3. Л2ТП
 4. ИКЕв2
 5. ИПСец

Од овог скупа, ОпенВПН је најсигурнији протокол, а наша је препорука за ВПН кориснике без обзира на категорију. Уз то, ПриватеВПН нуди и ИКЕв2, ИПСец и Л2ТП протоколе, који су довољно добри да осигурају већину везу.

ППТП се не препоручује, јер га’је застарио, али његова је доступност и даље сјајна значајка јер то захтијевају неке интерне пословне или комуникацијске веб странице. Ако вам нетко дође потражити ВПН с подршком за ППТП протокол, ПриватеВПН дефинитивно испуњава свој захтјев.

Набавите ПриватеВПН

Ради ли ПриватеВПН на Нетфлику?

До’је нова година и ја’дефинитивно вас морам ажурирати у стварном времену о томе ће радити личноВВН с Нетфликом и Диснеи + -ом 2020. или не.

Па, деблокирање Нетфлика или чак Нетфлик УС-а мора бити компликована свирка. Прилично је тешко да ВПН непрекидно нуди ову значајну деблокирању својих корисника. Тако да’Због чега сам се залагао за провођење нових тестова компатибилности са приватним ВППН Нетфликом како бих вам олакшао релевантне, правовремене информације које би вам најбоље служиле.

Тако ли ПриватеВПН заправо делује на деблокирању Нетфлик УС-а 2020. године?

Да, ипак, то је искуство у реду.

Био сам у стању гледати Осветнике - Инфинити Вар кроз њега на Нетфлику врло лако. Нема проблема с везом. Прошао сам у првом покушају.

Ради ли ПриватеВПН на Нетфлику

Тужно долазимо до мана.

Па квалитет није био изражен, као што се види живо живо снимање заслона које овде делилим.

Тако ПриватеВПН заправо делује на деблокирању Нетфлик УС-а

То је углавном због мање уобичајене брзине на америчким послужитељима са стране ПриватеВПН.

Дакле, даватељ успешно деблокира Нетфлик УС, али ако је бољи квалитетнији видеозапис и опћенито више обогаћеног искуства стреаминга.

ПуреВПН је пуно бољи у томе што је ЕкпрессВПН па чак и Сурфсхарк.

Набавите ПриватеВПН

Подржава ПриватеВПН Торрентинг и П2П Дијељење датотеке?

Морамо признати, ПриватеВПН можда недостаје на многим техничким предњим странама’Чинимо све што би могло да натера купца да донесе одлуку о уласку у службу.

Као и деблокирање Нетфлик УС-а, ПриватеВПН такође подржава подршку Торрентинг и П2П. Међутим, да бисте могли да учините само сервера у Великој Британији, шта можете да видите наиђете на мало тешке и напуњене потоке ако не’Не живите тамо, користите брзину преузимања.

Ако користите ВПН-ове који нуде боље перформансе уз Торрентинг, прочитајте наш водич за Бест ВПН фор Торрентинг.

ПриватеВПН Фирестицк

Фирестицк континуирано повећава свој тржишни удио, а његово увођење је омогућило да Амазон ТВ из Аманде расте у скоковима и границама. Уређај за струјање такође подржава и друге услуге попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Хулу и још много тога, што диверзифицира искуство гледања..

ПриватеВПН Фирестицк

Али, Фирестицк је побиједио’не може обавити мноштво без помоћи ВПН-а који омогућава извор и стреаминг гео-ограничених садржаја. ПриватеВПН дефинитивно може деблокирати географски ограничен садржај,

ПриватеВПН Коди Аддон

Нажалост, ПриватеВПН не’чак и 2020. немам намјенски додатак Коди.

То је прилично разочарање за пружање услуге’с дијелом јер сада наизглед заостаје за старим значајкама и могућностима у индустрији која континуирано гура траку више.

ПуреВПН и неки други врхунски ВПН-а имају своје наменске кодне додатке, али нису многи следили одијело попут ПриватеВПН.

Знам да на Кодиу можете покренути ВПН чак и инсталирати директно на свој уређај, али и да покренете цијелу потребу чак и користите Коди-ја. Зашто бисте користили Коди за гледање филмова и емисије када бисте могли да урадите свој преглед?

Практичност и функционалност две су главне тачке које овде треба узети у обзир’Точно чини се посвећеним Коди ВПН додатком.

ПриватеВПН мора озбиљно надоградити своју игру у одећи за деблокирање и струјање.

У сваком случају, ако желите да користите ПриватеВПН на самом Коди-у, да бисте извршили постављање путем ВПН датотеке која подржава ОпенВПН.

Набавите ПриватеВПН

Приватни ВПН проки

Не, ПриватеВПН не, али то није велико питање.

Проки агент обично не препоручује никога од нас на БестВПН.цо као што треба направити’не нудите безбедне могућности попут шифрирања или подржавајте протокол како бисте били сигурни на ван мреже.

Дакле, чак и ако би ПриватеВПН понудио бесплатно или чак платио проки, чврсто бих вам саветовао да се не клоните.

ПриватеВПН Реддит Рецензије

Претпостављено мишљење је лоше за преглед јер смо желели брутално искрено мишљење о услугама да бисмо могли да разумемо дубину због њене обраде и нигдје не можете да пронађете поштене критике боље од Реддита.

Веб локација која пружа корисника је једно од најбољих места за проверу било ког ВПН-а’с рецензијама. ПриватеВПН’Корисници су такође дошли на платформу како би изгубили своје ире и захваљивали на услугама.

Један је корисник помислио да су послужитељи у америчкој Западној обали неизбежно лоши у изведби. Надаље, овај корисник није’Не слажем се са другим корисницима да би ПриватеВПН могао имати велике брзине у америчкој регији.

Дефинитивно се слажемо с корисником’мишљење о заостајавању брзинама ПриватеВПН-а приведено је америчким послушницима, као што је истакнуто у нашем прегледу за деблокирање Нетфлика. (Прочитајте више рецензија према реддиторс он бест реддит впн)

ПриватеВПН Реддит Рецензије

Закључак

Стотине ВПН-а већ постоји на тржишту и конкуренција је већ јака да привуче највећи удио купаца од сваке компаније. У таквом окружењу до’Ако желите да изградите успешан ВПН, неопходно је пружити беспрекорне услуге и врхунске могућности које су подцртан непрекидним квалитетом..

ПриватеВПН има још пређених километара, посебно у смислу додавања најмање 200 више послужитеља, стварања разноликости положаја својих послужитеља тако ће покрити више азијских и афричких локација, повећавајући брзину. И изнад свега, осигуравајући да повећавам број компатибилних апликација које пружају своју услугу.

Док заокружујемо нашу ревизију ПриватеВПН за 2020. годину, услугу даје 3 звјездице и очекујемо да ће само побољшати наше најбоље препоруке.

На БестВПН.цо настојимо корисника пружени најбоље ВПН рецензије у свим категоријама било да се ради о њиховим појединачним услугама или компатибилности на различитим платформама. Наше су рецензије врло непристране и ми смо сигурни да не’Не бавите се било којим корисним више него што заслужује.

Ако нешто останете или желите да додате још рецензије, молимо вас да оставите коментар испод и покрените здраву расправу. Ми’нестрпљиво чекам да комуницирате са таквим промишљеним члановима и корисницима!

Слични чланки

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

 • ЦиберГхост преглед 2020

  Надлежност Румуњска Цијена 2,75 УСД / мјесечно за трогодишњи план Послужитељи 6.100+ Послужитељи у 90+ земаља Нема записа Записано шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • ТуннелБеар ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цијена 4,99 УСД / мјесечно за једанодишњи план Послужитељи 1.000+ послужитеља у 22 земље Дневне задржане везе Записници Шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me