Преглед ВПНБоок-а 2020

Надлежност Швицарска
Цена 7,95 $ / мј
Послужитељи 6 Само послужитељи
дрва Похрањује везе записа
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.впнбоок.цом/
Компатибилност Виндовс

Са сједиштем у Швицарској, ВПНБоок је имао бесплатну ВПН услугу, што дефинитивно не бих препоручио корисницима који поштују приватност. Услуга не нуди изворне апликације за платформе / уређаје, ослањајући се на олд-сцхоол ОпенВПН ГУИ клијенте. Недостаје велики број послужитеља, па чак и води доказне везе.


Али пре него што наставници открију свеобухватног прегледа ВПНБоок-а, требало би да знате да ли је ВПН ограничен могућности. ВПНБоок има обећања, али ће требати још много унапредити и побољшати се пре него што се може ускладити са модерним захтевима корисника.

Његове брзине су ужасно мушке и могу само покренути једно возило на једном рачуну. До’такође је врло скупо с обзиром на ниску вредност која доноси на стол. Можете добити пуно бољу понуду на Сурфсхарку, јефтином ВПН-у који је најбоља алтернатива врхунским услугама на свим рачунима.

ВПН даватељи

Деблокира Нетфлик

брзине

Шифрирање

протоколи

Мулти-Пријаве

цена

Рецензије

Веб страница

Сурфсхарк ВПНБоок
ДА ДА
Изнад просека НЕ
АЕС-256 енкрипција на свим протоколима која подржавају АЕС-256 енкрипција само на ОпенВПН протоколу
ОпенВПН & ИКЕв2 ОпенВПН & ППТП (врло несигурно)
Неограничене везе на једној претплати Појединачна пријава на рачун
1,99 УСД месечно (83% попуста) са свим важним значајкама 7,95 УСД месечно за наменски ИП
Сурфсхарк преглед ВПНБоок Преглед
Доведите Сурфсхарк Посјетите ВПНБоок
 • сигурности
 • прозирност
 • цена
 • Послужитељи
 • Извођење
 • Компатибилност
 • подршка

Многобројна мишљења корисника о ВПНБоок-у пружају добру заштиту. Иако је можда истина, можда нисам открио цурења, ВПН и даље чувам записе везе.

Сваки пружатељ услуге који упућује у записник дефинитивно није сигурно, поготово они који тврде да желе “Бесплатно”. Имајте на уму да управљате ВПН услугом има трошкова за послужитељ, ажурирање и одржавање и подршку.

Као такви, за подмирење трошкова користите модел прихода темељен на огласима. Стога можете заборавити на истинску анонимност ВПН-а.

Уз то, реците да не можете продати своје податке за записивање услуга трећих страна за новац?

Информације о надлежности ВПН књиге

ВПНБоок тврди да сједиш у Швицарској. Чак и ако верујем у (објављивање даље), место КОРИШТЕНО је бити “Приступ интернету” надлежност.

Савезни врховни суд у Швицарској је 2010. чак и признао ИП адресу као личне податке, које није могуће пратити, а да нису обавештени о појединостима о коме се ради.

Међутим, након доношења новог закона у рујну 2017. године, Швицарска се сада може сматрати а “задруга” надлежност, која може вршити притисак на ВПН услуге након откривања података.

Овај закон, према Свиссинфо.цх, дозвољава ФИС да се препусти циљаном надзору, прислушкивању приватних посета, телефонских линија и прислушкиваном рачунару, који су били онемогућени.

Појединости о томе како је ВПНБоок превара!

Нејасноћа око пружања услуге и поуздано тврди да је медено средство присилило су ми руку да копам мало дубље у ВПНБоок.

Увидите у своје изворне податке о сајту, добили сте свој увид у свој ИД за Гоогле Адс, који је ца-пуб-3860002410887566. То ми је омогућило да пратим своју историју.

ВПНБоок Преглед

Потрага за друге веб локације користи исто ИД-а услуге Гоогле Адс, идентифицираног ввв.готфреефак.цом! Контактирајте образац на овој веб страници открио је фирму под називом “Ваннет технологија”

Ваннет технологија налази се у Канади “Веб дизајн” веб страница која има друге услуге којима управљају исти људи / компаније са сличним дизајном као и веб страница готфреефак: хттп://ввв.готресумебуилдер.цом/ и хттп://ввв.готситемонитор.цом.

ВПНБоок је превара

Ови налази говоре да се ВПНБоок можда не налази у Швицарској, као што тврди да је шала, а један од нас мора само открити пошта сандучић из Канаде, не могу пуно потврдити о њиховој стварној локацији.

Оно што знам је да се од бесплатних услуга очекује да ВПНБоок усвоји сјеновите праксе попут ових, креирајући лажне услуге само за крађу корисничких података.

Многи верују да су америчке власти поставиле услугу у замку за преступнике. Имате пуно случајева у којима имате записе ВПНБоок-а, а описани су у испитивањима.

ВПНБоок’с Политика сјеновитог сјеча

Као и сви други даватељи услуга, ВПНБоок објављује да не похрањује белешке. Међутим, да бисте били даље од истине, они ће похрањују ИП адресу и временске ознаке.

Да бисте сазнали све информације о потребним владиним агенцијама и ауторским троловима, како би се увели у ваш идентитет и ронили се у вашим активностима прегледа интернета.

Правила сјеновитих сјеча ВПНБоок-а и рскуо;

Копајући даље, открио сам да чувамо те записе везане за недељне дане. Сједиште им је у Швицарској или било које друго место можда не доноси никакву разлику.

Ако ВПНБоок прими судски позив са наредбом за испраћај, морат ће предати податке за белешке, јер ће се очигледно појавити име у суђењима.

ВПНБоок протоколи & Преглед шифрирања

Као што је споменуто раније, ВПНБоок подржава само ППТП и ОпенВПН протоколе. Ако користите ППТП, ВПНБоок интегрирајте застарјелу АЕС-128-битну енкрипцију.

Међутим, корисници који одлучују за ОпенВПН имају могућност конфигурирања шифрирања доступног путем АЕС-128 и АЕС-256.

Њихова ОпенВПН имплементација такође недостаје РСА енкрипције за сигурну дистрибуцију АЕС-а овог симетричног кључног система.

Многобројна добављача на тржишту користи 2048-битни кључ за свој РСА, а главна имена попут НордВПН и ЕкпрессВПН започела су са 4096-битним кључем.

ВПНБоок ИПв6, ВебРТЦ и ДНС тест пропуштају

Да бих стекао бољу представу о анонимности коју сте добили са ВПНБоок-ом, решите себи истражите тест на ИПЛеак.нет-у. Веб локација обично укључује ваше везе како би се открио било какво лечење ИПв6, ВебРТЦ или ДНС.

Имао сам представника из Канаде који повезује америчке сервере и резултате су били врло успешни. ИП адреса или ДНС не постоји.

ВПНБоок ВебРТЦ и ДНС тест пропуштања

Међутим, наишао сам на преглед када је корисник жртва пустио ИП / ДНС / ВебРТЦ, што је резултирало блокирањем корисника са Фацебоока.

Као такав, још увек не могу бити сигуран да је ВПНбоок сигуран за употребу, ако желите да свој идентитет сачувате на мрежи и увек останете анониман..

ВПНБоок ИПв6, ВебРТЦ и ДНС тест пропуштају

Доста пружа ВПН-а, а не открива основне податке о својим услугама, недостаје им транспарентност која је потребна да корисници верују у свој производ.

Избјегавају информисање корисника о њиховом сједишту, власницима, инвеститорима, управном одбору, канаринцима / извјештајима о транспарентности и ревизији процеса (ако постоје).

Стога сам одлучио да испоручите ИНВАСИВЕ питања на е-маил (наведене у наставку), који можете видети у овој блогу о транспарентности. Још увек ћемо одговорити путем ВПНБоок-а.

 1. Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?
 2. Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?
 3. Ако да, колико често? Повезница до УРЛ или ПДФ датотека била је корисна!
 4. Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?
 5. Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?
 6. Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?
 7. Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?
 8. Тко су Управни одбор ваших компанија?

ВПНБоок је потпуно бесплатна услуга. Као такав, нема доступних планове / претплата. Корисници се чак не морају пријавити за употребу ВПН-а.

Ако кликнете на “Бесплатно ВПН” , бит ћете преусмјерени на доњу страницу. Овде имате могућност одабира ВПН протокола за повезивање.

Имате две могућности: Бесплатни ППТП ВПН и Бесплатно ОпенВПН. Сваког протокола имате на попису послужитеља са подацима који морају да оставе П2П или не.

Морате учити ове послужитеље у корисничком ОпенВПН ГУИ-у. Корисничко име је впнбоок, лозинка је нв2бк56, која се мијења након сваких неколико тједана.

Преглед цијена путем ВПНБоок-а

ИПНБоок издвојене ИП цене

Иако ВПНБоок не садржи цене за своје ППТП и ОпенВПН протоколе, морате платити за своје наменске ИП адресе. Не можете пружити огроман попис статичких ИП адреса.

Међутим, стандардна цена износи 7,95 УСД месечно за сваки статички ИП. Корисници имају приступ укључујући Канаду, Амерички Исток / Запад, а за сада Низоземску!

ИПНБоок издвојене ИП цене

ВПНБоок Начини плаћања

Употреба ВПНБоок-а једноставна је као и учитавање одређеног послужитеља у ОпенВПН ГУИ кориснику. Међутим, ако одлучите за своје намјенске послужитеље, морат ћете извршити надоградњу. Опције доступне на ВПНБоок-у са Виса, МастерЦард, Маестро, Дисцовер и Америцан Екпресс!

Јамство за поврат новца путем ВПНБоок-а

Цијеним ВПНБоок нуди посвећену ИП адресу, као што не чини многе на тржишту. Још једна плус тачка стабилног ИП-а је да можете искористити поврат новца ако услуга није дорастала. Обично имате 30 дана док не можете тражити поврат новца, што је сасвим разумљиво!

Будући да је ВПНБоок бесплатан за пружање услуга, списак наших послужитеља очито није толико импресиван. За свој ППТП и ОпенВПН протокол одабрали су само послужитеље који су доступни у САД-у, Канади, Немачкој и Француској. Међутим, ВПНБоок интегрира повратну могућност Смарт ЦДН-а за повећање брзине мреже.

Преглед ВПНБоок послужитеља

Тестирање виртуалног послужитеља

На бројним локацијама доказан сам послужитељ како бих идентификовао голи метал послужитеље виртуалних (лажних). Процес је трајао око сат времена, где сам тестирао свих 8 локација које нуде ВПНБоок.

Био сам изузетно изненађен када сам сазнао да су, упркос бесплатним услугама, сви послужитељи који нуде пружене услуге били су смештени на тачно оглашеном одредишту.

Можете да видите резултате компаније ЦА Тецхнологиес’ Апп Синтетички монитор. Пингинг УС2 послужитељ преко 90 надзорних станица широм свијета од АСМ.ЦА.

Тестирање ВПНБоок виртуалног послужитеља

Вријеме повратног путовања (РТТ) на свим локацијама било је изузетно високо, осим оних у САД-у. Најнижа ртт (1.792 мс) који је видео био из своје државе - Асхбурн, што значи да је послужитељ тамо присутан..

ВПН преглед књига

Алат за праћење предузећа ЦА Тецхнологиес’ Апликација Синтхетиц Монитор је проверила ове налазе, показујући 1.790 мс. То значи да се послужитељ налази у америчком Асхбурну.

Испитивање виртуалних послужитеља ВПНБоок-а

Процјена ВПНБоок-а’неопходна изведба провођења испитивања брзине. Изводите их помоћу ОпенВПН имплементације са профилом ТЦП-а преко порта 443 и УДП-а преко порта 53.

За овај поступак корисница сам два алата: Спеедтест компаније Оокла и Телстра. Брзина свог послужитеља УС1 и УС2 у просеку је од 20 Мбпс до 18 Мбпс на 50 Мбпс вези..

Канадски: ЦА222 и ЦА198 били су веома брзи, додирнули су готово 25 Мбпс при преузимању и 20 Мбпс при брзини преноса, али такође су били стрпљиви од честих прекида везе.

Остали послужитељи попут ДЕ4 и ФР1 дали су лоше резултате, а њихов ФР8 послужитељ је био у паду током времена док је обављао анализу, тако да је немам точан приказ тога.

ВПНБоок за Нетфлик УС

Повезао сам се са УС2 сервером из ВПНБоок-а на УДП протоколу преко портала 25000 како бих могао да проверим да ли могу приступити комплетној бази података Нетфлика у САД-у.

На моје изненађење, ВПН је успешно успео да деблокира ВоД, што је прилично много за бесплатну услугу. Унаточ томе, не бих вјеровао даватељу с мојим подацима!

ВПНБоок Фрее Веб Проки преглед

ВПНБоок такође нуди бесплатне веб прокси. Можете директно приступити веб страницама или овде кликните везу. Ово је добра додатак услуга, посебно ако желите заобићи гео-ограничења.

Користи 256-битну ССЛ енкрипцију и даје добре перформансе у осећају успешно деблокирања веб странице користи проки послужитеља смештених у САД-у, Великој Британији, Француској и Канади.

ВПНБоок Фрее Веб Проки преглед

Други разлог зашто не бих препоручио нетизенсима посебно почетницима ВПН-а и улажу у ВПНБоок је тајна што нема доступних апликација за различите платформе / уређаје.

За коришћење ВПН послужитеља морат ћете поставити ручно. Поступак за ППТП и ОпенВПН увелике се разликују, тако да могу постати збуњујуће за аматерске кориснике.

За прво су вам подаци о адреси, корисничко име и запорке за постављање веза директно са вашег Виндовс или Мац рачунара.

Међутим, ако желите да отворите везу са ОпенВПН-ом, морат ћете набавити ОпенВПН Гуи апликацију за Виндовс или Туннелблицк апликацију за Мац ОС.

Након што учините, морат ћете директно повезати интернетске конфигурацијске датотеке .овпн са веб страница и учити их у конфигурацијама за које сматрате да су прикладни..

Иако се сама компанија налази у Швицарској, њихов одјел за подршку налази се у Зурицху. Нема доступних блогова који би вас водили о питањима са ВПН-ом. Замислите само упуте за постављање ППТП-а и ОпенВПН-а, заједно са страницама за контакт с нама.

Ако вам треба хитна помоћ, можете добити две могућности за које имате контакте са њима на Твиттеру и Фацебооку. Тиму можете послати и е-поштујте на контакт [@] впнбоок.цом!

ВПНБоок Подршка

Коначна пресуда

Ако мене питате, не бих препоручио ову услугу никоме особа. Можда су бесплатни, а да би многи могли бити привлачни.

Не, не ваља да изложите своју приватност, а посебно ако вам треба ВПН како бисте свој идентитет сакрили у овом инвазивном свету.

Увек савјетујемо кориснике који траже врхунске ВПН услуге, јер нуде бољу сигурност / енкрипцију, изванредну доступност послужитеља и невјероватне могућности!

Слични чланки

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

 • АВГ Сецуре ВПН преглед 2020: Да ли је АВГ ВПН било који добар?

  Надлежност Чешка Република Цена 79,99 УСД наплаћена једном (једногодишњи план) Послужитељи 50+ Записи Да Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради...

 • Иога ВПН преглед 2020

  Бесплатна услуга 500+ послужитеља у 30 региона Дневне Трговине Трговине веза Шифрирање дневника Шифрирање АЕС-256-битних деблокирања Нетфлик Не...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me