Преглед инфраструктуре послужитеља ибВПН & рскуо;

Надлежност Румуњска
Цена 4.95
Послужитељи 100+
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.ибвпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп, Цхроме, Фирефок

Пре него што смо видели са прегледом значајног ибВПН-а, потребно је да најбољи ВПН читаоци буду оцењени на основу личног искуства и зато представља непристрано прихваћање ибВПН-а. Као и било који други експерт за ВПН, мораћете да се позабавите услугама ибВПН-а, а у будућности ћемо користити тестране пре него што смо повукли ову рецензију.

Најважнији аспект свих најбржих ВПН услуга је колико је чврста њена послужитељска инфраструктура. ибВПН је постигао значајан напредак у том погледу нарастајући са нешто више од 100 послужитеља пре две године на невјероватних 180+ послужитеља у 57 земаља од данас.

Кад смо тестирали ове сервисе за своју изведбу, открили су да су већина њих осигурала велику брзину, реткост у ВПН домени где је пребацивање обично, нема уских грла у промету чак и на популарним локацијама послужитеља и подршке за деблокирање популарних веб локација за стриминг су Нетфлик и Хулу.

Ријетко очекује да ће вам пружити услугу заобићи моћну забрану ВПН-а на веб локацији као што је Нетфлик УС-а и ваш ће корисник морати добити пуну вредност из свог претплатника већ је већ увео већину библиотечких садржаја, али ибВПН је изненадио не само својим поузданим могућностима деблокирања, већ Велики брзинама омогућавају ХД стреаминг и убацују се у најбољу ВПН услугу за Нетфлик.

Даватељ такође нуди услугу СмартДНС помоћу које можете поставити ВПН-а на своје уређаје за стреаминг медија попут Року-а и Аппле ТВ-а за деблокирање веб локације за стреаминг и игре са ограниченим географским ограничењима. Проки послужитељи могу приступити и ако желе повезати с неком локацијом путем проки услуга. ибВПН је постигао велик и остао је изнад наших очекивања у овој квадранту квалитетне услуге.

ибВПН’Број послужитеља је добро распрострањен широм света који покрива већ континентални део САД-а, Европа, аустралско-азијска регија, далеки исток Азије и изненађење Блиског истока, где постоји ВПН-ова’Не нудим ни један послужитељ.

ибВПН послужитељ

ибВПН’с Подржани протоколи

Протоколи осигуравају најважније дијелове који чине сигурносни механизам било којег ВПН-а. Чак и ако ВПН нуди војну енкрипцију, ограничени избор протокола може одузети корисницима пријаве због давања услуге због тих врло безбедних и безбедносних рањивости.

ибВПН делује добро и у овој домени пружа подршку без само конвенционалног протоколима попут ОпенВПН, ППТП, Л2ТП, ССТП и ИПСец, већ и за СофтЕтхер како би корисник омогућио већи број могућности избора при избору сигурности. треба га уравнотежити са перформансама које захтевају изван ВПН-а.

Међутим, препоручујемо да увек користите ОпенВПН’је најсигурнији и поуздан протокол вани са одличном евиденцијом заштите приватности, а доступан је и на ибВПН ако одлучите пријавити на услугу.

Шифрирање и компатибилност уређаја

Пре него што пређете на следећу точку, морате поставити питање. Ако икад купите ВПН услугу, који би били ваши основни и споредни мотиви? Имајући на уму све веће сигурносне проблеме ван мреже, предлажемо да се многи корисници одлуче за ВПН услуге максималне заштите док сурфају интернетом..

Кад је у питању шифрирање, ибВПН је подједнако добар као и сваки други даватељ ВПН услуга. Ваш интернетски идентитет чини безопасним и штитите га уз подршку ССЛ и АЕС 256-битних енкрипција. ибВПН користи један од најсигурнијих алгоритама, Бловфисх, како би ваш ИД интернетске биотеке могао да користи и заштићен.

Да би били поштени према ибВПН-у, компатибилност уређаја је достатна, али ипак постоје неке могућности побољшања. Можете поставити на Виндовс, Мац, Линук, Андроид, иОС, Року Стреаминг Плаиер, Конзоле за играње (ПлаиСтатион и Ксбок) и усмерити (ДД-ВРТ и Сабаи). Било би сјајно да се спомињу у БлацкБерри и Киндле, али баш онако како смо рекли, ибВПН ће и даље моћи побољшати опцију компатибилности уређаја.

Компатибилност ибВПН

ибВПН’с Планови цене и ВПН пакети

ВПН-ови сада постављају све цјеловите осјетљивости роба јер све више и више корисника почиње показати интересе за домену, али уз другу другу ствар захтијева и треба. Због тога је стратегија планиране цијене мора осигурати довољно покривености за све ове врсте потреба корисника изградње планова који нуде високу вриједност за кориснике који користе по повољним цијенама..

ибВПН се понаша управо овом стратегијом, формулишући своју цену планова у односу на популарне кориснике.

преглед цијена ибвпн

пустити’с расправљати о ибВПН’Овдје ћете мало детаљније погледати цијену цијена:

Пакет: Ултимате ВПН

Цијена: 58,06 УСД једном наплаћено (2,42 УСД мјесечно)

Ово је можда најопсежнији план на списку и могу удовољити свим врстама корисничких потреба. Од деблокирања страница за стриминг заштићује анонимност на мрежи и од подршке Торрентинга сигурносних значајки попут Тор преко ВПН-а и Доубле ВПН-а, овај план нуди све што ибВПН нуди своје купце..

Уз то, имате приступ пуним 180+ локација послужитеља, 5 истодобних локација, Соцкс5 Прокиес, неограничену пропусност заједно са високо компатибилним апликацијама ВПН клијента на овом плану. И успркос свим тим неодољивим значајкама, ибВПН’цена је испод онога што ћете платити код осталих даватеља услуга за сличан план.

Овај план је дефинитивно најбољи на листи!

Пакет: Стандардни ВПН

Цијена: 18,48 УСД / годишње наплаћује се једном (1,54 УСД мјесечно) или 2,47 УСД на мјесечном циклусу наплате

Опет, врло прихватљив план на који многи разговори приватности лако могу приуштити. Овај стандардни ВПН план има 140+ земаља, једно ограничење везе, вишеструка подршка протокола и намештаја клијентске апликације, али не постоји подршка за Торрентинг нити постоје проки послужитељи. План може бити добра опција за онај који тражи основну ВПН претплату како би заштитили своју анонимност ван мреже, али ако сте прешли у стреаминг или Торрентинг пуно, онда би вам препоручили да кренете у Ултимате план..

Пакет: Торрент ВПН

Цијена: 36,95 УСД / годишње наплаћује се једном (3,08 УСД мјесечно) или 4,95 УСД мјесечно наплате

Навијачи бујице не’не стекните пуно посвећене подршке у ВПН доменима и да се велико разочарате јер они чине неке од најважнијих интересних група у ВПН групи. Међутим, ибВПН нуди намјенски план, посебно за Торрентере као уобичајену паузу од уобичајених индустријских пракси.

Како је овај план само у циљу Торрентинг, имате приступ само ономе 21 послужитељ Посвећени Торрентинг или П2П активностима ибВПН, заједно са једном симултаном везом и намештеним апликацијама за веће могућности компатибилности. Распон цене није ни тако висок, а ако кренете према годишњим плановима, на све доступним и достигнутим мало већим од 3 УСД месечно.

Пакет: ИБДНС / СмартДНС:

Цијена: 36,95 УСД / годишње наплаћује се једном (3,08 УСД мјесечно) или 4,95 УСД мјесечно наплате

Медиастреамери данас имају све бијесније док људи траже више начина на који могу диверзифицирати начине на којима могу гледати своје омиљене веб странице за стреаминг. Такви уређаји попут Аппле ТВ-а могу неизбежно утицати на читаво искуство направити их савршеним кандидатима за забаву оријентиране активности.

ибВПН сада нуди намјенски план само за ове уређаје по истој цијени као и њихов Торрентинг план у изврсном схову-у за оснаживање корисника с повећаним могућностима да купују оно што је потребно у овом тренутку. Ову услугу СмартДНС можете користити за деблокирање више од 300 канала са ограниченим геолошким ознаком широм света.

Како поставити ибВПН на Виндовс:

Једна од најбољих ствари која карактерише ибВПН његов је невјеројатан детаљ у развоју апликације за клијенте како би се осигурало урођена компатибилност њихових услуга на готово свим популарним и многим нишним уређајима.

Како је Виндовс клијент вероватно највише кориштен међу клијентима који треба да буде, дизајниран у свом УИ / УКС формату, како би се осигурало угодно коришћење корисника током интеракције са софтвером, заједно са додатним значајкама за олакшавање корисника.

ибВПН’с Виндовс клијент је више пута био преграђиван у најбољој и садашњој репутацији, међу најбољим ВПН клијентима за Виндовс који укључују Сурфсхарк Виндовс клијента, ЕкпрессВПН Виндовс Апп. Да би био зато што је једноставно једноставно за коришћење, већ сад садржи импресивне опције попут Доубле ВПН-а, Тор преко ВПН-а, па чак и Килл Свитцх. Клијент вас може водити и да знате о чему се тачно ради “најбржи послужитељ” доступан је у тренутку након рачунара чимбеника као што је тренутна локација, учитавање послужитеља итд.

Ако желите да преузмете и поставите Виндовс клијента, онда ево’с колико је једноставан поступак:

  • Купите ибВПН преплату слажући се било којим горе наведеним плановима цене
  • Добивање вјероватних корисника које ће активирати ваше кориснике у е-пошти
  • Приступите Виндовс клијенту и пустите га да постави свој систем
  • Одлучите се за “Најбржи послужитељ” Опцију или одаберите свој жељени послужитељ и кликните Повежите
  • Уживајте у струјању или заштити своје анонимности на мрежи без икаквих проблема путем ибВПН-а’звјездана ВПН услуга

Корисничка подршка

ибВПН користи невјеројатан посао када се користи корисничка подршка. То је јабука нашег ока када је у питању обележавање ВПН услуга. ибВПН пружа информације, образовне кориснике и помажу у техничким проблемима код ваших ВПН клијената.

Можете се обратити ибВПН-ом преко улазнице за подршку, е-поште, разговора уживо, удаљене помоћи и добити кратке савете и научити нешто или две једноставне читања ФАК-а, базе знања и расправама на форумима. Таква изврсна корисничка подршка врло је ретка и радост је за употребу!

Опције бесплатног пробног прекида и плаћања ибВПН

На БестВПН.цо оцјењујемо један пружатељ ВПН-а и прегледавамо много стројева који својим корисницима покушавају да пруже бесплатну културу са свим доступним значајкама. Да бисмо због тога веровали да нудимо бесплатну верзију ознаке колико је поуздан сам даватељ услуга у услугама који пружају и он је спреман да стави на крајњи тест корисника или не.

ибВПН’Понуда 24-сатног бесплатног проблема разграничен је један од најважнијих начина на који смо прегледали ову услугу јер је кориснички штампач био невероватно корисни при доношењу одлуке о продуљењу и куповини претплате на услугу или не.

Осим тога, ако имате и више проблема са услугом, увек постоји 15-дневно јамство за повраћај новца који вас може уверити да ће ваш новац остати сигуран код овог веродостојног пружања услуге.

Што вам нуди могућност плаћања, ибВПН нуди невјеројатних 50+ могућности плаћања, укључујући Дебит / кредитну картицу, Али Паи, Иандек, банковни пренос банковног рачуна. Међутим, присутност битцоина као опција плаћања је оно што је највеће цијело име било корисничко да уживају велику аутономију чувања своје приватности заштићене и анонимне, чак и плаћање за претплату на услугу.

Закључак

Са једне стране, било је то предивно искуство употребе ибВПН-а и детаљни преглед прегледа значајности, с другим странама пронађено је неко подручје на коме мислимо да ибВПН може радити и постати један од најбољих, ако не и најбољи, пружају ВПН услугу.

Послужитељи на различитим континентима повећавају његову вредност, солидан алгоритам Бловфисх обезбеђује да ибВПН остаје у ВПН индустрији. Многи од вас можда и не знају, али да би били најбржи растућа ВПН услуга и броји више од 500.000 људи који користе ибВПН’с услугама.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me