ПандаПов ВПН преглед 2020

Надлежност Хонг Конг
Цена $ 7,00 / месечно на једномодишњем плану
Послужитељи 120+ ВПН у 16 ​​земаља
дрва Похрањује везе записа
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Не
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://пандапов.ио/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Сандаштем у Хонг Конгу, ПандаПов ВПН био је сервис иако није толико велик као неки од више етаблираних сувременика на тржишту. Нуди неограничену пропусност, приступ 14 послужитеља и власника ССЛ протокола.

Можете имати 7-дневну гаранцију поврата новца, компатибилне апликације и посебан Вифи ВПН смерник. Нажалост, пружатељ не успева деблокирати популарне стреаминг платформе попут Нетфлика и не ради у Кини (зауставио их је “Велики ватрозид”).

Као таква, висока цена од 84 долара на годишњем плану није оправдана. Међутим, ако желите да добијете бољу вредност, саветујте вас да бисте добили за Форбесу одобрење, ПуреВПН. Дјевојке у Кини и деблокира све ВоД-ове уз невјероватних 1,65 УСД мјесечно. на петогодишњем плану!

Преглед цена Пандапов ВПН

Цијене су често једна од најважнијих ствари које треба размотрити кад било која услуга даватеља. Најсавршенија врста цјеновних планова у ВПН индустрији су они који нуде све све у свим плановима, а јединство се разлаже у трајању на којем претплата траје. И то’тачно оно што имамо у ПандаПову.

Пружатељ услуге има врло сложене цене цена које се крећу од месечних, тромјесечних и годишње претплате.

 • Мјесечна претплата: 9,00 УСД мјесечно наплаћује се једном
 • Тромјесечна претплата: 24,00 УСД наплаћено једном
 • Годишња претплата: 84,00 УСД једном наплаћено

Цијена ПандаПов ВПН-а’годишњи план, што је најбоља понуда, према нашем мишљењу је мало високо.

Ако то упоредите са Иваци ВПН’са годишњом ценом претплате од 40 УСД, ПандаПов ВПН’посао изгледа скупо с обзиром да се не чини’не нудите истину количину послужитеља или се чак подударамо са даватељем услуга за значајност.

Ако желите да искористите могућност спуста унутар прихватљивог распона од 35 до 45 УСД, тада би дефинитивно постали привлачни нови корисници.

Цијене Пандапов-а

Посјетите пружатеља услуга

ПандаПов ВПН Фрее Триал

Једна ствар у којој су постављени најпривлачнији аспекти многих ВПН пружа услугу која не нуди бесплатне проблеме. Понуда једног, без сумње, захтева велику количину улагања, али количину интегритета и вероватноћу која се уграђује у вашу корисничку базу због тога што је више поклапало или чак премашивало утрошени новац..

Нажалост, преко нашег ПандаПов ВПН-а смо се преиспитали, пружамо услуге не’не нудим и бесплатну верзију верзије, у правом смислу те речи. Она пружа само 7-дневно јамство поврата новца као покриће за кориснике у случају да не ураде’не свиђа ми се услуга и желим је обуставити.

ПандаПов ВПН препоручује вам да радите на додавању бесплатних пробних верзија како бисте добили ваш ВПН биолошки приступ широким кругу потенцијалних корисника.

Компатибилност прегледа Пандапов ВПН Аппс

Као и сваки други добављач ВПН-а, ПандаПов ВПН такође нуди изворне апликације за употребу на популарним платформама као што су Виндовс, Мацс, Андроид и иОС. Апликација Виндовс била је можда најбоља у понуди, јер је била много боља смер на реагирање на могућности приступачне важности. Сви они покрећу ОпенВПН протокол према заданим поставкама, чак и на иОС-у, што је разрешена верзија сценарија могуће већим бројем понуда’не пружајте ОпенВПН на иОС-у.

Апликација за Андроид није била тако тешка за навигацију, већ суочили смо се са неким проблемима у вези са неодређеним везама. Било је врло мало капи у служби тако да’је велики плус.

Жељели смо препоручити ПандаПов ВПН да бисте мало помичили апликације и учинили да једна изгледа мало модерно. Тренутно корисничко сучеље апликација Виндовс има софтверске сучеље из добављача 90-их.

ЕкпрессВПН можда има модерне апликације, а затим их пратите ПуреВПН, НордВПН и ИПВанисх, тако да ПандаПов ВПН може потражити инспирацију ако желите обновити своје апликације.

ПандаПов ВПН нуди и посебан усмјеривач с конфигурираним ВПН-ом, а како бисте олакшали покретање уређаја попут Аппле ТВ-а, играчких конзола у сигурном начину рада.

Посјетите пружатеља услуга

Пандапов ВПНСерверс преглед

Према нашем ПандаПов ВПН прегледали смо, пружајући услуге’С послужитељи су добро расположени на најпопуларнијим локацијама ВПН приступа. С претплатом ПандаПов ВПН бит ће вам омогућен приступ 120 + послужитеља на 16 главних локација с опцијама на располагању од САД-а, Велике Британије, Француске, Холандије, Хонг Конга и Сингапура..

Преглед послужитеља Пандапов

Међутим, најперспективнији аспект услуга је тајна што су амерички послужитељи успели да деблокирају Нетфлик УС, а који су чак и неки више етаблирали пружаоци ВПН-а не могу да нам додају. Хулу и Амазон Приме (САД) су такође добри радили.

Али ПандаПов ВПНстилл мора додати више послужитеља ако ће бити’с како би прилагодили растућој популацији оних корисника који сада купују ВПН како би приступили географским ограниченим мрежама за рад као Нетфлик УС-а. ПандаПов ВПН треба да се сигурно потруди да би могао да омогући ако погледате резонанцу својих услуга у ВПН заједници.

Иако је додавање послужитеља за сада довољно добро, додавање више послужитеља за мешање ће сигурно користити ПандаПов ВПН у пружању сјајних услуга.

ПандаПов ВПН је Нетфлик УС деблокирао док се не слаже Послужитељ у Лос Ангелесу.

ПандаПов ВПН преглед 2020

ПандаПов ВПН је Нетфлик УК деблокирао док се не слаже Лондонски послужитељ.

ПандаПов ВПН преглед 2020

ПандаПов ВПН је Нетфлик Холандија, а деблокирао је док је спојен Амстердам Сервер.

Амстердам-послужитељ

ПандаПов ВПН је Нетфлик Јапан, који је деблокирао док се не слаже Токиоски послужитељ.

Токио-послужитељ

ПандаПов је искључен Нетфлик Аустралиа док је представљен Сиднеи Сервер.

Сиднеи-послужитељ

Осим локације која је усмјерена на Нетфлик, у будућности ћемо видјети давање услуга још више послужитеља на другим постојећим локацијама као и у новом региону попут Блиског Истока и Јужних Америка.

ПандаПов ВПН такође нуди посебну услугу за кинеске кориснике и ова је значајка укључена у све сервисне пакете.

Преглед послужитеља Пандапов

ПандаПов преглед подршке за ВПН

Главни убојица звучника за нас приликом прегледа ПандаПов ВПН-а био је да се не чини’не нудим значајну разговоре 24 сата дневно, јер би требало да отворите бољу олакшицу. ПандаПов ВПН тренутно нуди систем за продају улазница као функцију корисничке подршке, решење било ког питања или проблема тешких и дуготрајних задатка.

ПандаПов преглед подршке

ПандаПов ВПН стварно треба размотрити додавање бржег, окретнијег модула за олакшавање купње попут 24/7 ливе цхат-а како би купци пружили више заокружено корисно искуство.

Преглед Пандапов ВПН протокола

На све ваше компатибилне клијентске апликације ПандаПов ВПН је имплементирао властити протокол времена на ССЛ-у. Овај протокол, тврди ПандаПов ВПН, ради на томе да остане неблокиран у земљама попут Кине-а и има много сигурног искуства за кориснике на другим дијеловима свијета..

Будући да ће вам понудити још увек покер за кинезне кориснике, захтевајући по номиналној вредности и сматрамо врло прихватљивим као ВПН протокол.

Ниједан случај није рекао што је преко нашег ПандаПов ВПН-а, изгледа да је његов власнички протокол није ништа друго до ОпенВПН протокол, а власнички протокол утемељен на ССЛ-у, а само је још једно име са којим је компанија крстила..

ОпенВПН је најсигурнији ВПН протокол и тренутно је на индустријском стандарду, па бисмо желели да предамо ПандаПов ВПН да би испробали маштовито име и само напоменули да користимо ОпенВПН протокол када год је потребно тражити.

Што се тиче осталих протокола, попут ППТП, Л2ТП / ИПСец и ИПСец, ПандаПов ВПН не подржавају их у компатибилним апликацијама ако их можете користити ако пребаците ВПН на свој уређај без укључивања апликације.

Посјетите пружатеља услуга

Пандапов ВиФи ВПН усмеравање прегледа:

Најпопуларнији начин постављања ВПН-а који не нуди компатибилну апликацију је пребацивање страница, али већину времена ово може бити врло дуг и дуготрајан процес, тако да олакшате своје проблеме, ПандаПов ВПН нуди властити ВифИ ВПН усмјеривач.

Пандапов преглед ВиФи ВПН рутера

Овај Вифи усмјеривач вам може користити било који уређај под заштитом ВПН-а, јер спрема промет пролази свој рутом, а аутоматски се аутоматски подиже.

Постављање рутера изузетно је једноставно овде’покажите’учињено:

 • Након што сте набавили ПандаПов Вифи усмјеривач, повежите га с радним интернетским везама
 • Спојите било који уређај на ПандаПов Вифи Роутеру као примарни извор интернетске везе
 • Промет ваших уређаја сада аутоматски пролази сигурно преко ПандаПов ВПН-а, користећи Вифи Роутеру

ПандаПов коштање ВиФи рутера кошта вас 99 долара за годину дана’вриједи ВПН преплата и рутер укључен.

Посјетите пружатеља услуга

Препоручује ли се ПандаПов ВПН?

Могу узети у обзир, али не могу јој дати да да. 

ПандаПов ВПН једнак је од најперспективнијих нових ВПН услуга на тржишту и унаточ томе што је још увек у почетној фази’пружа своју велику услугу у погледу брзине и стабилности.

Пред њом је још дуг пут раније него што може постати високо међу најбољим добављачима у индустрији, али оно што јој недостаје у виду врхунских значајки, надокнађујејући безбедне перформансе. Цијена од 84 долара за годину дана’Вриједност предплата је превисока и да би требало бити прво ако требате урадити ове услуге од нас.

На БестВПН.цо настојимо представити најбоље оцјене осигуравајући да наша анализа остане непристрана и олакшава крајњи циљ доношења одлука о купњи услуга безгрешно..

Ако имате приједлоге за дијељење с нама или желите критизирати нашу услугу, слободно коментирајте доље. Радо ћемо одговорити на вашу надоградњу и покренути смислене разговоре који дугорочно побољшавају нашу услугу..

Слични чланки

 • Сакриј мој ИП ВПН преглед 2020

  Надлежност Сједињене Америчке Државе Цијена 2,91 долара / мјесец послужитеља 120 Дневне не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Не...

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • ВееПН преглед 2020

  Надлежност Панама Цена $ 1,67 / месечни послужитељ 2500 Дневници Без шифрирања записа АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Не...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me