Опера ВПН брзи преглед

Надлежност Канада
Цена Бесплатно
Послужитељи 3 регија
дрва Похрањује везе записа
Шифрирање Нема доступних података
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Не
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.опера.цом/цомпутер/феатурес/фрее-впн
Компатибилност Цхроме, Фирефок

У власништву СурфЕаси-а, Опера ВПН доступан је само у веб прегледнику Опера као уграђена услуга, омогућавају сигурне кориснике интернета. Не постоји ограничење пропусности, бесплатно је и ради са Нетфликом! ОпенВПН протокол, међутим, није подржан, ваш промет је осигуран путем прокија, што изгледа у великој мери рањивим.

На површини, чини се да је довољно добра, бесплатна услуга. Али не тако брзо, као и многе бесплатне услуге које имамо’На много сам предњих биолошких прегледа, посебно користио корисничке податке и приватност ван мреже.

Исто је и Опера ВПН исто или делује на другим линијама?

Прочитајте ову опцију о рецензији Опера ВПН-а с БестВПН.цо! Описали смо и впн рецензије познатих марки.

Опера ВПН сурађује са Нетфликом

Највећа професионалац Опера ВПН-а је тај који може деблокирати више Нетфлик књижница иако је бесплатна услуга.

Ако размишљаш што’је ли велика у томе? Онда вероватно не’Не знам за Нетфлик’с ВПН забрана.

Нетфлик нуди различите регионалне библиотеке широм света, па што’с нама у Нетфлику у једној земљи можда није било другог. Како би заобишли ово ограничење, корисници су почели да користе Нетфлик за лако прескакање ових дигиталних ограде, све док Нетфлик није освежен са осветом.

Злогласна забрана Нетфлик ВПН је на снази.

Након што сте видели овај екран, ако сте покушали повезати Нетфлик путем ВПН-а.

Нетфлик ВПН забрана

Ова мрежа забрањена је путем ВПН-а који је кориштен за деблокирање програма Нетфлик у САД-у, Великој Британији и другим библиотекама.

Бесплатни ВПН ови ови ће бити погодни због тога што је за деблокирање Нетфлик-а тренутно потребна велика количина ресурса да би се брже ротирали ИП-ови брже него што их Нетфлик може наћи на црној листи..

Па кад сам нашао Опера ВПН како ради на деблокирању Нетфлика на све послужитеље који сам тестирао, то је постало велико изненађење.

Да је највећи нагласак за ове рецензије Опера ВПН.

Оперативни ВПН планови и цена

Нисам обожаватељ Опере, тако да стварно нисам имао појма о њеној ВПН услузи. Управо сам започео анализу услуге даватеља, јер је пуно корисника требало бољу предоџбу о њиховој сигурности.

Док сам провео своју Опера ВПН, нисам могао да пронађем информације о цијенама на веб локацији или другде. Да бисте значили да можете користити свој интегрисани ВПН услужни преглед, без плаћања једне ситнице.

Будући да Опера већ има снажну репутацију, разумејући зашто многи корисници могу одлучити за услугу. Међутим, ако сте потпуно непристрани, бесплатно је само насловница.

Производња заправо није “Услуга виртуалне приватне мреже (ВПН), већ проки. Дакле, максимум који можете учинити са Опера ВПН-ом је деблокиран на неким гео-ограниченим веб страницама.

Како користи Опера ВПН?

У својој читавој каријери прегледа никад нисмо наишли на лакше постављање ВПН-а од Опера ВПН-а.

Једноставно преузмите Опера прегледник са службеним веб локацијама: хттпс://ввв.опера.цом.

Покрените прегледник

Тик уз УРЛ траку налази се знак “ВПН” дугме. Међутим, да бих га активирао морао сам отишао у Изборник > подешавања > Приватност > ВПН.

Опера ВПН је потпуно бесплатна за употребу јер никада нисам пронашао планове преплате.

Можете променити послужитеља кроз исто окно приказивања само прелиставањем доступних пописа.

Понуди ли Опера бесплатни ВПН

Преглед начина плаћања путем ВПН-а Опера

Будући да је Опера ВПН а “Бесплатно” услуга, не подржава ниједан начин плаћања. Да би једноставно оно не нуди ништа “премија” шта може захтијевати купњу.

Прегледник као и Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме доступан је за преузимање БЕСПЛАТНО. Чак и додајте налазе се у Опери’С наменским продавачем све се може бесплатно преузети. Нема потребе за начином плаћања!

Опера ВПН послужитељи и преглед перформанси

Опера ВПН нуди врло нејасан попис послужитеља.

На располагању су вам само три могућности повезивања:

  • Америке
  • Еуропа
  • Азија

Без обзира на то ко ће од њих повести, нећете бити сигурни из града / локације / земље из којих сте преусмјерени..

Послужитељи нису заштићени било каквим шифрирањем или подржаним протоколима, а такође и трпе ИП пропуштање (утврдили су да сам пустио мој ИП најмање 3 пута у 7 различитих испитивања).

Попис послужитеља је мањи ако се успоређује са било којим другим врхунским пружатељем услуге (НордВПН нуди 5700+ послужитеља) дојмило бих да бих могао искористити за деблокирање Нетфлика, осим осим тога, Опера ВПН недостаје заповједништво било које врсте ауторитета овде.

Опера ВПН тест брзине испитивања

Како бих стекао боље разумијевање поузданости и ширине појаве Опера ВПН, покушајте истражити брзину својих 50Мбпс вези. У табели испод представио сам резултате:

сервер Пинг преузмите датотеку Учитај
Уједињене државе 159мс 32.4Мбпс 37.8Мбпс
Канада 133мс 40.2Мбпс 23.4Мбпс
Немачка 203мс 30.7Мбпс 29.1Мбпс
Сингапур 119мс 32.9Мбпс 32.7Мбпс
Холандија 102мс 34.5Мбпс 33.3Мбпс

Приватност и сигурност Опера ВПН-а

Раније је рекао корисницима да Опера има место у Норвешкој. Њихова ВПН услуга доступна је путем подружнице под називом СурфЕаси. Сада, заговорници приватности и они који пазе на интернетске законе, могу знати да Норвешка подржава и штити право на приватност корисника.

Многи су његови закони и закони склопили просечно Јоеу. Међутим, СурфЕаси можда и није толико поуздан! Погоди зашто? Услуга која је интегрисала своју проки технологију у водама прегледник је смештен у ЦАНАДА!

Не заборавимо да је Канада члан савеза Пет и четрнаест очију. Ова група обавјештајних података садржи имена попут држава, Уједињеног Краљевства, Новог Зеланда, Аустралије и Канаде. Као такви, можете очекивати од владе да се упутите у масовни надзор.

У стварности, већине земаља под јурисдикцијом ЕУ и САД чак су законе о обавезним чувању података. То значи да неће само Опера ВПН забележити све ваше податке. Међутим, на захтев Канаде, они ће предати приватне податке.

Иако су ствари прегледале збуњујуће приликом прегледа Опера ВПН-а. Ви заправо не знате ко посећује шта! У расправи с Андроид Полице у травњу 2018., Опера ПР је обавијештена да ВПН апликација више није дио софтвера који је прегледао.

Ово је или трик за избјегавање броја удараца са сједиштем у Канади, или једноставно лош маркетинг и ПР што је резултирало великим збрком око стварног сједишта њихових ВПН услуга. Без обзира на то, избегао бих своју приватност ставити у руке Опере’с ВПН услугом.

Опера ВПН протоколи / преглед шифрирања

Нема података о протоколима или енкрипцијама које користе Опера ВПН.

То значи да Опера није ВПН већ проки, који скрива ваш ИП, али је крајњи бескористан ако желите врхунску заштиту и сигурност на мрежи.

Дакле, ако размишљате да користите Опера ВПН како бисте заштитили док радите осјетљиве финансијске трансакције, одмах одбаците идеју.

Опера ВПН П2П / преглед торрента

Опера ВПН није баш добра за Торрентинг.

Трпи ИП пропусте и нема готово никакву безбедносну заштиту која би вас заштитила од ауторских права.

Како би уклонио даљње недоумице, Опера ВПН такође је на својој ВПН страници јасно споменуо да не подржава П2П / Торрентинг. Због тога је неопходно да корисници избјегавају подјелу / преузимање торрента под свим цијенама док користе Опера ВПН.

Преглед правила о приватности за Опера ВПН

Као што је споменуто раније, Опера ВПН није баш виртуелна приватна мрежа, већ је проки послужитељ. Иако на ВПН-у пружа све потребне функције, већина могућности је ограничена на само податке вашег прегледа.

Да бисмо значили да пружа шифрира само податке који се представљају с вашим веб прегледником и интернетским подацима. Као резултат, услуга можда није потпуно сигурна. У ствари, слично је закључено врата вашег дома, али и прозоре остављају отворене.

Закључана врата осигуравају одређену сигурност, али уље још увијек могу разбити / искључити прозоре. Тиме се очигледно смањује разина сигурности. Прегледајте на веб страници Политике приватности (када је Опера ВПН имала своје посвећено веб место) радијалних даљњих детаља о заштити ВПН-а.

Услуга показује да не бележи податке о вези / сесији, али као што је открио раније, да је неточно. Наравно, с обзиром на то да је реч о бесплатној услузи, не треба да унесете име, адресу е-поште и друге важне личне податке.

Међутим, прихваћање правила Опера ВПН-а такође значи да прихваћају СурфЕаси’с Политика података је доступна у управљању. Иако нема јасних детаља о томе који се подаци похрањују, преносе личне податке ваше податке морате бити опрезни.

Је ли Опера ВПН сигурно?

Опера ВПН је проки, па немојте’не могу погријешити за ВПН само зато што постоји у називу.

Не ради’не нудим било какву енкрипцију, протокол, прекидач за уклањање или дословно било коју другу препреку који други ВПН-ови чине да би ваша анонимност била заштићена на мрежи.

Преглед корисничке подршке за Опера ВПН

Опера ВПН увек не нуди корисничку подршку.

Цхат, контакт образац или чак генерирање улазнице? Побједио си’не могу пронаћи ништа слично за Опера ВПН.

Једина доступна подршка налази се кроз одјећу ФАК-а.

Добит ћете детаљне одговоре на уобичајена питања. Управо о томе.

Као алтернативу ФАК-у можете да поставите питања о постављању питања на Опера форуму, али чак и да не’немам посвећен одећу за Оперу’с ВПН услугом.

Постоје многи ВПН-ови с великим корисничким подршком, али Опера ВПН вероватно је међу најлошијима.

Преглед компатибилности уређаја Опера ВПН

Опера ВПН доступан је само за Опера прегледнике, раздвајање.

Није доступна апликација за Виндовс, Мац, Андроид, иОС или чак друге прегледе.

Даватељ је обуставио иОС и Андроид, па је сада остао само у прегледнику Опера.

Али проблем је у томе што прегледник Опера није свијето’с најпопуларнијим или чак популарним прегледником за то.

Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок има два најпопуларнија прегледа, али и Опера ВПН’не радим на њима.

На предној страни компатибилности Опера ВПН не’чак и не заслужујем да се од нашег рангирамо.

Опера ВПН преглед Реддит

Моја Опера ВПН рецензија и најбољи впн реддит откривају да је услуга врло активно присутна на Реддиту. Можете пронаћи разне теме код којих корисници траже решења у вези са проблемима који имају додатак прегледа и апликација за паметне телефоне.

Имате много активних чланова заједнице који пружају решења за различита питања. Можете пронаћи нит код кога корисници расправљају о оперативним ВПН-овима или уклањају његове веб локације и апликације, а преостаје само једна ВПН понуда за преглед Виндовс:

Опера ВПН алтернатива из андроидаппса

Коначна пресуда

Не.

Да ли бисте ме питали колико је добра ВПН Опера? Рекао бих да је један од најпопуларнијих ВПН-ова, чак и као бесплатан.

Осим што деблокира Нетфлик, Опера ВПН чини и нешто друго.

До’у основи пони с једним триком.

Побиједио је Опера ВПН’Не можете заштитити вашу сигурност на мрежи, нема апликација, нема облик корисничке подршке, нема’Не подржавајте Торрентинг, његов парк послужитељ је мали и нејасно је у надлежности.

Апсолутно нема разлога да препоручи у овом прегледнику Опера прегледника ВПН.

Добро

  1. Деблокира Нетфлик.
  2. Бесплатна ВПН услуга.

Лош

  1. Нема корисничке подршке.
  2. Нема компатибилности са више платформи.
  3. Користи Гоогле ДНС послужитељ користи власничких.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me