НВПН преглед 2020

Надлежност Босна
Цена 3,33 УСД месечно
Послужитељи 54 Послужитељи
дрва Нема записаника
Шифрирање 256-битни ЦБЦ / СХА512
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://нвпн.нет/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп

Релативно опскурна услуга у поређењу са много популарних ВПН добављача, НВПН је чврст, брзина и поузданост ВПН-а што се може обавити са стварним производима. Међутим, даватељ мора још увек радити на многим другим аспектима како да његов производ био привлачи и омогућава му да се такмичи са другим брендовима на тржишту.

Ево наших цјеловитог прегледа НВПН-а који покрива све добре и не тако добре аспекте услуга укључујући инфраструктуру послужитеља, перформансе клијента, брзину, време кашњења, политику доказа и још много тога на Бест ВПН-у. пустити’започети:

НВПН преглед цене

Супротно ономе што је нормално у индустрији, НВПН’Просечна цена на основу ког је типа ИП-а можете повезати. У ВПН индустрији обично бирате између различитих планова где све могућности нуде у сваком пакету са јединицом разликовних што је тражење вашег претплате.

Али на НВПН-у постоје четири пакета, тј. Мјесечни заједнички ИП, годишњи заједнички ИП, мјесечни ИП и годишњи намјенски ИП.

Мјесечни ИП пакет нуди 6 УСД мјесечно, исти пакет за годину дана’Претплата ће коштати 40 долара.

Ако желите да приступите посебном ИП-у за месец дана, исплатићете 8 УСД месечно, а ако будете желели да желите годину дана, платићете 60 долара. Прочитајте наше ажуриране најбоље јефтине впн 2018 водич за више информација.

НВПН преглед цене

Планирана цена неограничене пропусности, дистрибуција портала, подршка Л2ТП / ИПСец протокола, вишеструка подршка протокола Соцк5 Проки и Скуид Проки, Доубле ВПН, подршка торрентинга међу великим значајкама.

Цијене смо разумни, али верујемо да се годишње цене морају мало одустати од сирових услуга које пружају. Без сумње је ВПН добар, али уз њега ће бити мало приматеља ако неће додати још значајних.

Друга ствар која нам је запала за око било је да у било којој од ових тренутних пакета имате приступ само једном послужењу. Ако желите потпуно приступити послужитељима у 69 земаља (укупно 5522 ИП-а), требате платити 10 УСД месечно.

Међутим, корисник омогућава максимално лако плаћање пружајући више опција плаћања које Паипал, ПефецтМонеи, Битцоин, поклон картице Амазон, ПаиментВалл, тј. Кредитне картице, Иандек, Киви и још много тога.

НВПН преглед 2020

НВПН Бесплатно пробно суђење

Тренутно нема доступних бесплатних проблема с НВПН-ом, а не нуде 3 дана поврата новца у случају да не учините’не свиђа ми се услуга и желим издвојити новац.

Жељели бисмо заиста видјети неку врсту бесплатних пробних верзија с услугом како би био привлачни потенцијални корисници и сигурно ће вам помоћи у усмјеравању купаца према стварној купњи планова.

Преглед компатибилности с НВПН Аппс

Прије тога, НВПН није’не нуде компатибилне апликације са било којим ОС-ом. Ово је било велико издвајање за многе кориснике који се баве само јединственим начинима коришћења ових ВПН биолошких података и преузимање конфигурацијских датотека и затварањем инсталирају путем ОпенВПН клијента.

Преглед компатибилности с НВПН Аппс:

Ова метода је била тежак за нове кориснике и можда је већ људи онемогућила употребу овог ВПН-а, мада би они могли да виде. Недавно је НВПН објавио лансирани намјенски Виндовс клијент за своје кориснике. Бета верзија је избачена и дефинитивно је много боље користити и поставити је на ручно.

Виндовс клијент је био корак у правом смјеру за добављача и њега’на много бољи начин употребе ВПН-а путем њега него што је било пре увођења.

НВПН такође континуирано ради на додавању још више функционалности свог клијента и радија у увођењу сличних клијената за друге ОС попут Мац и иОС.

Андроид клијент је такође у изради, а НВПН планира да покрене такође веома брзо.

НВПН преглед 2020

НВПН сервери за преглед

НВПН нуди укупно 5512 ИП-ова у 69 различитих земаља, што даље показује услугу једног од бољих инфраструктурних послужитеља међу ВПН пружатељима.

НВПН сервери за преглед

Међутим, ови послужитељи су само корисници који су надограђивали на премиум план који коштају 10 УСД месечно.

НВПН има врло различиту инфраструктуру послужитеља у поређењу са другим пружатељима ВПН-а на тржишту, јер се може испоручити на корисничким намештајима и динамичким ИП-овама. За један од вас немојте’Не знам за њих, послужитељ који нуди већину ВПН-а може користити било који од својих купаца, стварајући проблеме на много начина, нпр. Ако се неко упусти у нешто што није редуцирано на послужитељу, сви би корисници који користе тај послужитељ уручили обавештење. То је вјероватно превише поједностављено, али овдје можете дефинитивно утврдити.

С друге стране, намјенски ИП-ове користе само једног корисника и нико им не може приступити, што чини пуно приватних и сигурних искустава.

На редовним цјеловитим плановима добивате двије бесплатне склопке и они се обнављају ако се налазе на мјесечним плановима, при чему се систем аутоматски враћа на неискориштене.

Да би могао бити објављен за многе кориснике, али они који разумију важност посебног ИП-а, дефинитивно ће разумјети разлог који стоји иза њега. Али то не’наставим рећи да почетници могу користити услугу. Они би дефинитивно имали! Испробајте ово и бит ћете изложени много бољем, алтернативним искуством оног што нуде уобичајени ВПН-ови.

Прекидач НВПН послужитеља

Али ако је могуће, препоручујемо НВПН-у да све своје послужитеље стави на располагање у додатној планској цени осим редовитих цена цене по одређеној јединственој фиксној цени и надопуни ову премијску плочу како би се што више употребило утврђеним индустријским нормама и цене послужитеља. доступност.

НВПН преглед 2020

НВПН преглед подржава

НВПН слиједи систем подршке темељен на улазима за корисничку подршку. Ако имате било какву притужбу, морате генерирати карту и НВПН’Дописник ће се вратити повратно с одговарајућим рјешењем на ваш е-поштовање.

Одговори су били брзи и пружили су сјајну и детаљну смјерницу о свим врстама сложених и техничких питања.

На овом месту не постоји значајна цхата уживо, али тамо је тренутни систем за продају улазних радијација као и сада’нема потребе за НВПН-ом да га надограђујемо. Али ако одлуче надопунити постојеће подршке са истим квалитетом одговора у функцији разговора уживо, тада ће се пружити сигурно потакнути.’с тренутним стандардима подршке.

НВПН преглед подржава

Брзина и поузданост НВПН-а

Најбоља ствар НВПН-а је беспријекорна брзина на његовим послушницима. Кад смо проверили и покренули брзину тестова након повезивања с послужитељима у САД-у, радили смо на брзинама од 30 МБПС, што је довољно добро за препоручити с обзиром на нашу брзину интернета.

Било је врло мало кварова у услугама и веза је била довољно сигурна да нам омогући да прођемо кроз мноштво места са ограниченим геолошким мрежама у многим земљама.

Проверили смо смо и за стреаминг услуге и с обзиром на чињеницу да је његова сезона Фифа, можете изабрати за струјање канала попут Матцх ТВ-а у Русији, док је он с руским сервером. Више о томе можете посјетити наш блог на тему Како гледати Фифа Свјетски куп без кабеле.

НВПН преглед 2020

Подршка за НВПН протокол

Тренутно НВПН подржава Л2ТП / ИПСец протоколе и користи чињеницу да покреће ОпенВПН клијент, можете бити сигурни да су подржани протоколи довољно сигурни да бисте могли да искористите анонимност и приватност на мрежи.

Закључак

Док је ВПН’Основна изведба била је одлична, а жељели смо препоручити НВПН-а да, све што је потребно направити своју веб страницу и осигурати да је већина понуђених важних исправно комуницирала с крајњим корисником. Навигација је превише тврда на веб месту и ако неко није радознао нарави, може пустити пуно ствари које могу створити или сломити дојам купца о даватељу.

Али кад су смо разговарали са НВПН-ом’с менаџментом, пружили су нам вести о очувању веб странице и надамо се да ће почети радити на томе када ствари буду довршене..

НВПН може бити добар избор за ВПН ако сте добро познати и ако сте и пре употребљавали ВПН-ове, а почетници су били почетници мало тешки, попут нас’Већ сам споменуо, дефинитивно га можете шутирати.

БестВПН.цо настоји осигурати сигуран приступ непристраним и неумјереним ВПН рецензијама’Не падајте на крај било каквим злоћудним / промотивним кампањама. Пишемо ауторитет по нашем налогу и сматрамо да је наша највећа дужност просветити кориснике о различитим врстама услуга доступних на тржишту правилно и с обзиром на детаље.

Ако имате било каквих упита или предлога, обратите нам се у одећу са коментарима на дну, радо ћемо разговарати са вама у смисленом разговору који вам користи и да бисте дали све недоумице које бисте могли имати уму.

Слични чланки

 • ОВПН преглед 2020

  Надлежност Шведске цена 7,00 УСД / месечно Послужитељи 56 послужитеља у 7 земаља Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Не ради у Кини Не...

 • ВПН Неограничен преглед 2020

  Надлежност САД Цена 2,78 послужитеља 400+ дневника без шифрирања ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец и ИКЕв2 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини препоручује се...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цијена 49 долара за једногодишње плаће послужитеља 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me