НордВПН преглед 2020

Надлежност Панама
Цена 3,49 УСД месечно на трогодишњем плану
Послужитељи 5560+ послужитеља у 59 земаља
дрва Нема цертификата
Шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://нордвпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок

НордВПН не може да поднесе надлежност 5-9-14 очију, али је недавно потврђен да се сугерише (још у марту 2018.). зат, пружа пружатељ услуга не препоручује, јер су прекршили ГДПР’с исправним кршењима података и показао се да је пружио услугу несигурна!

Као мали преглед њихових понуда, НордВПН почиње од 3,49 УСД месечно. на трогодишњем плану, Долазим са значајним значајкама као што су Доубле ВПН, Килл Свитцх и 6 мулти-пријава, 24/7 ливе цхат подршка и више.

Чак је и има више од 5200+ послужитеља у 58 земаља, нудећи похвалне перформансе. На 100Мбпс вести, уживајте у просечној брзини од 80Мбпс у преседању и 56Мбпс у преносу..

Прочитајте ову рецензију НордВПН 2020., где разговарате о пружању услуге’ сигурност, транспарентност, цене, услуга, перформансе, компатибилност, подршка и још много тога.

Contents

Моји критерији за оцјењивање

 • сигурности: Је ли НордВПН заиста приватно и сигурно?
 • Надлежност: Гдје се налази НордВПН?
 • протоколи: Које протоколе користи НордВПН?
 • Шифрирање: Какву енкрипцију користи НордВПН?
 • сјеча дрвета: Да ли НордВПН похрањује сесије / записе везу?
 • Испитивање цурења: Испушта ли НордВПН ДНС, ИП & ВебРТЦ?
 • Ревизија: Независни ревизори провјеравају НордВПН!
 • Послужитељи: Гдје постоје НордВПН послужитељи?
 • Испитивање брзине: Колико је заправо НордВПН стварно брзина?
 • Торрентинг: Је ли НордВПН добар за бујице?
 • стриминг: Могуће је користити НордВПН за гледање Нетфлика?
 • подршка: Како купци Норд-а добијају подршку?
 • цена: Колико кошта преплата на НордВПН?
 • Компатибилност: Информације о апликацијама и подржаним уређајима
 • Поузданост: Сјеверни НордВПН, Трустпилот, Варрант Цанари

НордВПН је стварно приватна?

После дубљег уласка у НордВПН’с локације, ревизије сигурности, политике канарине и правила записивања и процјене недавног хакерског инцидента, не могу рећи да је приватни / сигуран избор, а касније не препоручујем услуге даватеља.

Гдје се налази НордВПН?

Сједиште НордВПН је у Панами у средњој Америци. Да бисте дали већини пружатеља услуге јер локација има пријатељске законе о приватности података и није дио ниједног савеза за размјену података попут 5, 9 и 14 очију. 

Панама не прописује масовни надзор и чување података, за разлику од других “Интернет непријатељ” надлежности. Нажалост, ово је побиједило’не бих имао утицаја на Норд’сигурност је сигурна да је даватељ претрпио велико кршење.

Информације о протоколима НордВПН

НордВПН подржава ППТП, Л2ТП / ИПСец, ИКЕв2 и ОпенВПН. Виндовс клијент према заданим поставкама користи ОпенВПН, док Мац и иОС колеге користе сигурне ИКЕв2.

Корисници имају могућност избора између ТЦП и УДП протокола у Виндовс и Андроид апликацијама. Шифрирање варира овисно о протоколу који је одабрао за сваку апликацију.

Каква енкрипција користи НордВПН?

НордВПН користи АЕС-256-ЦБЦ с управљањем РСА-2048 за управљачки канал. АЕС-256-ЦБЦ шифре с ХМАЦ СХА256 хасх аутентификацијом за податке канала.

Савршена тајна напријед (ПФС) осигурана је ДХЕ-4096 размјеном кључева. Мац апликације користе ИКЕв2 с Цисцом’с Протокол шифрирања следећих генерација (НГЕ), док иОС апликације користе АЕС-256-ГЦМ шифре с ХМАЦ СХА2384 за проверу аутентичности података.

Је ли НордВПН Зеро Лог ВПН?

Да, НордВПН не бележи податке сесије / везе, остајући вјеран својих претпоставки ненадмашних приватности. У стварности, они су тренутно једини пружаоци услуге на тржишту који су проверили ревизорску кућу треће стране.

Нетизени остају потпуно сигурни ван мреже. ВПН неће надзирати вашу ИП адресу или нешто што може повезати ваш идентитет. Више информација потражите у својим правилима о приватности.

НордВПН није успео да докаже своје активности на мрежи. Да бисте значили да не пратимо вријеме или трајање интернетске сесије, нити чувамо записе ИП адресе или послужитеља, посјетите веб странице или преузмите датотеке.

У сукобу с владиним агенцијама стварност се излази на видјело. Ми’Већ сам видио примјере попут онога што се догодило с ИПВанисхом и ПуреВПН-ом.

Међутим, НордВПН’Политика пријављивања је дах свјежег зрака, у поређењу са пруженим услугама, вјерним особама и не откривањем информација, а да није искориштена сервера..

Испуштате НордВПН ваш ДНС / ВебРТЦ / ИП?

НордВПН је слободан од свих пропуштања. Како да знам? Тестирао сам НордВПН послужитељ # 3038 горе на 3 различита веб мјеста како бих провјерио постојеће проблеме с пропуштањем ИП или ДНС.

ВебРТЦ тест пропуштања

Прво сам одлучио користити хттпс://бровсерлеакс.цом/ за провођење темељног теста за уклањање ВебРТЦ-а. Као што видите испод, није пронађена ниједна погрешка. Моја оригинална ИПв4 и ИПв6 адреса су невидљиве, приказујући ИП адресу коју сте дали НордВПН, тј. 172.98.93.182.

НордВПН ВебРТЦ тест

ДНС тест пропуштања

За свој други тест корисник користи злогласни Перфецт Приваци ДНС тест забрањује како бих двапут проверио горе наведене резултате. Као што видите испод, ништа не открива свој прави идентитет или место. Откривен је само један ДНС послужитељ који користи ИП: 172.98.93.181.

НордВПН ДНС тест

Комплетна анализа приватности

Будући да ће врло параноичан у погледу своје приватности, решити сам још један тест. Ово је веб страница ИПЛеак.нет.

Резултати су показали да је ВПН био успешан у скривању наших стварних локација. Јавни ИП је исти: 172.98.93.182 и ДНС послужитељ: 172.98.93.181!

Анализа приватности НордВПН-а

НордВПН преузима провјерене апликације сигурности

НордВПН је један од ретких даватеља услуга на тржишту који не нуди тестирање својих апликација и ВПН могућности пролазећи темељни поступак ревизије.

Од 9. листопада 2019. служба је службено објављивала информације у вези са својим тестом продора апликација треће стране, а резултати потврдили Норд’с обећањем нула дневника и максималне анонимности.

Ревизија безбедносних апликација НордВПН

Попис послужитеља НордВПН

НордВПН сада има преко 5200+ послужитеља у 60 земаља широм света. Ово је један од кључних речи УСП-а, НордВПН-а. Никада не можете да поменете од испробавања различитих НордВПН сервера за Кину, Нетфлик, ББЦ иПлаиер и Амазон Приме.

У стварности, већина НордВПН корисника ће вам пружити могућност одређених послужитеља за ваше потребе. Корисници имају могућност заштите од анти-ДДоС заштите, намјештене ИП адресе, двоструког ВПН-а, преласка преко ВПН-а и дијељења датотеке П2П / датотеке.

Ако сте и даље збуњени на који послужитељ треба да повеже, НордВПН пружа додатну помоћ. Имате приступ алату препоруку који користи паметне алгоритме за проналазак најбољег послужитеља.

Процјена број и локација послужитеља

Такође можете пасти на паметне да ли НордВПН заобилази ГФВ у Кини или не. Дакле, мало сам истраживао могућности и открио да имате посвећену кинеску веб страницу која је доступна појединачно у земљи..

Са друге стране, Екпатс апликацију обично инсталирају пре следећег у континенталном Кину. Без обзира на то, можете се осећати сигурним да ћете добити потпуну подршку у земљи помоћу НордВПН-а.

То је због НордВПН-а’Попис кинешких послужитеља који укључују нејасне локације, чинећи кодиран промет “некодиран”, спрјечавајући да ДПИ идентификује ВПН.

Испитивање брзине: Колико је брзина НордВПН?

НордВПН тестови брзине откривају невероватне перформансе са брзином преноса од 80,00 Мбпс у просеку и пренос од 56,68 Мбпс. Губитак брзина је мања, у поређењу са другим добављачима на тржишту.

Да бих вам пружио прецизну представу о перформансама, извршио сам темељни тест брзине на послужитељима у САД-у, Великој Британији, Аустралији, Немачкој и Француској, на брзину од 100Мбпс:

сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 91,71 Мбитс / с 83,96 Мбитс / с 75,81 Мбитс / с 65,98 Мбитс / с 82,55 Мбитс / с 80,00 Мбитс / с
Учитај 60,63 Мбитс / с 49,99 Мбитс / с 50,19 Мбитс / с 59,88 Мбитс / с 62,72 Мбитс / с 56,68 Мбитс / с
Пинг 128 мс 92 мс 117 мс 99 мс 55 мс 98,2 мс

НордВПН је можда познат по својој приватности, али заправо је најбоље побољшао и на локалним перформансима. Даватељ успева пружа невероватну брзину, а пружа непримјењиво шифрирање.

Даватељ је био чак награђен “Прва препоручена значка је с Храста” 11. листопада 2018., чији је службеник за тисак у НордВПН-у, Лаура Тирелл имала је неколико ствари за рећи ...

Ми’почаствован је примање значења Отест за најбржу брзину. Ова значајка показује наш континуирани притисак да нам пружи исплату, добро осмишљено и брзу ВПН услугу. Током године, НордВПН је постао водеће безбедно решење интернетским са више од 8 милиона корисника широм света.

Иако је примио ову награду, НордВПН је оценио да су њени корисници трпе губитак брзине од 30% при употреби ОпенВПН УДП протокола. Трентачно решење за повећање брзине је пребацивање протокола на ТЦП.

НордВПН бујица: Најбољи сервиси са великим брзинама

С поузданим бујицом можете користити НордВПН који има највећи радни систем од 4.900 специфичних послужитеља за П2П, који испоручују невероватну просечну брзину од 80Мбпс при преузимању.

Иако бујице нису подржане на свим послужитељима, НордВПН торрент је послужио у 28 земаља. Можемо их пронаћи у избору специјалних послужитеља.

За додатну сигурност приликом преузимања бујица, НордВПН нуди чак и проки СОЦКС5. Овај протокол дозвољава само овлаштеним корисницима приступ послужитељу, чувајући ваш идентитет скривених.

Ако користите УТоррент, идите на “Опције” ја “Поставке”. Идите на изборник везе и одаберите врсте “Проки СОЦКС5” на избору Проки Сервер. Додајте одговарајућу адресу послужитеља који је препоручио П2П послужитеља од НордВПН овдје.

Деблокира амерички Нетфлик и П2ПТоррентинг

Унеси “1080” за врсту порта и довршене поставке у прихваћању НордВПН вјероватности. Да бисте осигурали да ли Бог пребаци торенте, НордВПН аутоматски користи П2П послужитеље који додају, заједно са СОЦКС5 прокијем!

Деблокира амерички Нетфлик

Деблокирајте и гледајте Нетфлик УС путем НордВПН-а

Да, НордВПН ради на Нетфлику користи ове најбоље сервисе који деблокирају ВоД. Добио сам их тако што сам контактирао своје тим за подршку и контактирао их с питањима о деблокирању Нетфлика користи НордВПН’Најбржи послужитељи.

# 3038, 2352-2367, 2340-2347, 2332-2335, 2320-2327, 2312-2315, 2228-2307, 2216-2223, 2096-2203, 2052-2087, 2042-2045, 2010-2037, 1906-2005 , 1862-1901, 1806-1857, 1754-1801, 1734-1749, 1709-1732, 1692-1707, 1676-1687, 1652-1659, 1640-1643, 1616-1635, 1580-1607, 1560-1575, 1520 -1539, 1500-1515, 1492-1495, 1470-1487, 1422-1429, 1410-1417, 1402-1405, 1366-1373, 1358-1361, 1322-1346, 1297-1312, 1276-1283, 1260-1271 , 1248-1255, 1236-1239, 1170-1195, 1146-1165, 2404-2411, 2452-2480, 1118-1141, 1054-1113, 1046-1049, 1027-1036, 1016-1020, 1008-1011, 976 -999, 968-971, 956-959, 940-947, 932-935, 896-899, 856-883, 841-851, 829-836, 801-824, 769-780, 714-741, 707-710 , 689-702, 679-684, 645-664, УС621-640, 577-617 на мобилним уређајима.

Више пута сам тестирао преко различитих послужитеља и успео сам да сарађује на Нетфлику у САД-у, Великој Британији и ЈП-у, који имају највеће библиотеке.

Па, како набавити амерички Нетфлик с НордВПН-ом? Након што решите везу са било којим другим службеницима, једноставно идите на веб локацију Нетфлик. Примијетит ћете промјену у укупној категорији и уносу.

Како сигурно гледате Нетфлик с НордВПН-ом

На пример, “Ходајући мртваци” доступан је само у америчкој верзији Нетфлика. Не, успешно сам успео да искључи ТВ емисију и без проблема је пренео путем послужитеља # 3038!

Гледајте Нетфлик уз НордВПН

Како купци НордВПН-а добијају подршку?

Касни одговори, недовољан медиј за подршку, неугодна искуства и даље су чести. НордВПН ипак успева да промени своје мишљење о интернетској корисничкој подршци.

Имајте разне медије за вас како бисте добили стручну помоћ. Ако кликнете на “Помозите” картицу на почетној страници, бит ћете преусмјерени на горњу страницу.

Овде на располагању вам је трака за претраживање Да бисте дозволили корисницима да упишу релевантне упите и добијете одговоре у секунди, Ослобађање вас проблема истраживања различитих категорија подршке.

Како купци НордВПН-а добијају подршку

Међутим, ако не можете пронаћи релевантан одговор, имате своју листу категорија. Ту је подршка за кориснике који су праведни “Почетак рада” с НордВПН-ом.

Тада можете имати одвојене категорије за наплату, повезивање и опћените информације о панамској услузи која омогућава коришћење конкретних информација.

Подршка за НордВПН

За стручну помоћ, НордВПН нуди чак и подршку 24 сата дневно. Врло су осјетљиви и проактивни и дају одговоре у року од неколико секунди од постављања упита.

На пример, када сам тестирао услугу за деблокирање ВоД-а, пришао сам свом ливе цхату. Рекао сам заступнику “хришћанин” да су ми потребне информације о радним послужитељима за заобилажење гео-ограничења на Нетфлику.

Одговор НордВПН-а био је опсежан и пружио нам је више одговора него што смо чак и тражили. Послужитељи су споменути у одговору савршено су радили за оно што треба учинити, тј. Деблокирати Нетфлик УС.

Подршке купцима НордВПН-а

Колико кошта НордВПН преплата?

НордВПН нуди четири различита преплата. Можете одлучити за свој месечни план 11,95 УСД, једногодишњи план 6,99 УСД месечно, двогодишњи план 4,99 долара месечно или најбољу вредност 3,49 долара месечно. (на основу ваших финансијских потреба).

Цијена мјесечно почиње са високих 11,95 УСД. Ово је трик који користи многе даватеље услуга на тржишту како други планови с дужим трајањем изгледају условљено.

Савезујте да месечно пријавите само ако желите кратко ВПН. Корисници који су за свој рад или приступ домаћем окружењу с различитим локацијама ослабили на најјефтиније ВПН-ове, а они би се одлучили за планове с дужином трајањем.

Годишњи трошак само 6,99 УСД / месечно, што укупно износи 83,33 УСД годишње, што вам даје 41% попуста на утицај. Двогодишњи план снизио је мјесечне цијене у износу од 4,99 долара, што је уплатило 119,76 долара сваке 24 мјесеца. Добивате невјеројатних 58% попуста.

За најбољу вредност, ипак, саветујемо одлазак на трогодишњи уговор који почиње од 3,49 УСД месечно. То значи, платили сте само 125,64 долара за 36 месеци!

НордВПН цене

Уређаји који подржавају Даватељ

НордВПН подржава Виндовс, Мац, Андроид, иПхоне иОС, Линук, Андроид ТВ, Мозилла Фирефок, Гоогле Цхроме и Фирестицк.

За додатну помоћ, НордВПН нуди списак 80+ туторијала о томе како ручно поставити НордВПН на мноштво уређаја.

Да бисте обухватили бројне платформе и врсте уређаја као што су ФласхРоутерс, Распберри Пи, НАС уређаји и још много тога. Могу се чак повезати и са 6 уређаја!

Поузданост - НордВПН Хацкед, Трустпилот, Варрант Цанари

Невјеројатно је тешко поново дати повјерење у Норд, посебно након хакерског налета. Чак и ако сте признали да се ствари догађају, пружао је услуге прекршио ГДПР’с политичким кршењима података о обавјештавању корисника о томе у року од 72 сата.

Појединости о НордВПН Хацку

Након дугог бијеса на твиттеру, НордВПН је потврдио да ће се служити у Финској хакирали 21. листопада. Тврде нису угрожени подаци о корисницима, али многи професионалци у индустрији дали су изјаву да су преко 200-500 погођено.

Хак је утицао и на две друге ВПН услуге; ТорГуард и ВикингВПН. Потоњи и НордВПН нису практицирали сигурно управљање ПКИ-ом, док је ТорГуард запослен, због чега корисници нису утицали на кршење.

Оцјене поузданог пилота НордВПН-а

Након што је уживао у оцјени са 5 звјездица на Трустпилоту, а након неколико контроверзи о њима је примио АСА због “заблуду” корисника, који су укључени у тужбу из ТорГуарде и недавних хакерских инцидената, НордВПН је оценио 2,5 звјездице.

Оцјене поузданог пилота НордВПН-а

Канал за НордВПН налог

НордВПН’с Варрант Цанари заснован је као звиждук, који свакодневно ажурира ради лакшег размишљања потенцијалних купаћих и купаћих костима. Од 5. просинца имају сваки број следећих захтева:

 • Гаг наруџбе: 0
 • Писма о националној сигурности: 0
 • Потјернице владине организације: 0

И људи питају

Колико је сигурно НордВПН?

Кад се факторирају у значајним ситуацијама као што су Затамњени послужитељи, Онион преко ВПН-а, ДоублеВПН-а и Намјенски ИП-ови, ниједна друга ВПН услуга не омогућава доступност сигурности и анонимност попут НордВПН-а..

Додајте ову своју снажну енкрипцију АЕС-256-ЦБЦ шифри са ХМАЦ СХА256 хасх аутентификацијом, корисници могу бити задовољни својим идентитетом који је остао скривен онлине путем НордВПН.

Је ли НордВПН’с Служба за кориснике било која добра?

НордВПН има један од најзаступљенијих и најпоузданијих система за корисничку подршку на тржишту ВПН-ова. Корисници свакодневно добијају подршку за разговор уживо и имају систем подношења карата за детаљне техничке проблеме и проблеме.

На сва питања која сам имао, подршка за разговор уживо обично би ми одговорила у року од 2 до 5 минута с релевантним одговорима и ја сам водио / водио.

Можете користити НордВПН на Андроид телевизорима или Фирестицк уређајима?

Да, засигурно можете користити НордВПН на Андроид телевизорима и Фирестицк уређајима. У стварности, модел је једини на тржишту који заправо нуди наменску апликацију за Андроид ТВ.

Корисници Фирестицка морају бити ослобођени на “Довнлоадер” примјена. Без обзира да ли вам је потребна помоћ за постављање НордВПН-а, можете да видите свеобухватне водиче за постављање Андроид ТВ-а и Фирестицк-а.!

НордВПН алтернатива

Као свеобухватни ВПН, тешко је смислити одговарајућу алтернативу за Норд. Не, ако је потребно именовати неколико њих, препоручио бих прво отићи за ЕкпрессВПН (8,32 УСД / мј. На једанодишњи план).

Не, како би многи могли бити прескупо, поднесите пријаву за универзални, али и финансијски прихватљиви Сурфсхарк са седиштем у БВИ-у, који креира од минималних 1,99 УСД месечно. на двогодишњем плану.

Препоручујем ли НордВПН?

Не, НордВПН се не препоручује. Хакирали су прије 1,5 годину и нису мучили да обавјештавају своје кориснике, а све док нису покренули своју корисничку службу на Твиттеру, након тржишних погрешака..

Ако сте у потрази за свеобухватним услугом, који нуди савршене цене по повољним ценама, али није било слободног од било ког таквог инцидента, пријавите се на Сурфсхарк. Овде можете добити план за 1,99 УСД.

Слични чланки

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надлежност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2000+ у 140+ земаља Записници Нема записаника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Дневници Без шифрирања записи АЕС-256 деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me