Моја приватна мрежа ВПН преглед

На први поглед изгледа као да је услуга у Великој Британији, али изглед може бити поприлично погрешан и тај појам овде сигурно вриједи. МиПриватеНетворк ВПН можда није један од највећих пружатеља ВПН-а, али је сигурно довољно добра услуга која до сада није добила свој удио у средишњем позоришту..

Па то’Променит ћу се данас јер ћу цјеловито прегледати ову услугу, прегледати њезине различите аспекте, укључујући цијену трошкова, мрежну мрежу послужитеља, бесплатну пробну иначицу и још много тога, како бих анализирао да ли ће одржати наше најбоље ВПН стандарде или не.

Дакле овде’с ексклузивним МиПриватеНетворкВПН прегледом БестВПН.цо!

МиПриватеНетворк Преглед цене

Прво ствари, цена. Да би било који ВПН данас могао бити конкурентан’с врло јаком индустријом, она мора понудити своју услугу по правој цени. Данас су многи испоручили конкуренцију у индустрији путем својих цјеновних планова.

Кад сам погледао различите аспекте услуга, о њима ћу детаљније говорити касније, прегледати и упоредити их са цјеловитим плановима услуге даватеља, чини се да сам их мало сакупио из норме. Ево месечних цена које нуде услуге:

Моја приватна мрежа ВПН преглед

  • Глобални план 8,97 фунти или 11,65 долара месечно
  • Појединачна држава 4,97 £ или 6,46 УСД месечно

Доступни су и дугорочни планови:

Појединачна држава:

  • 3 месеца - наплаћено 14,16 £ или 18,40 УСД једном
  • 12 месеци - 47,71 £ или 61,99 УСД

Глобално:

  • 3 месеца - 25,56 фунти или 33,21 УСД
  • 12 месеци - 86,11 £ или 111,8 $

Миприватевпн Дугорочни планови

У најбољем случајуВПН.цо, не разумемо’Обично слиједимо политику да су добри само они пружају услугу која нуде плаве ниске цене и до’С обзиром да знамо и прихватамо чињеница да је за пружање квалитетних ВПН услуга потребно много новца, а мањи број услуга не’Обично немате ресурсе да не само нуде добру услугу, већ и да подузму погодак кроз ниске профитне марже.

Дакле, за даватеље попут МиПриватеНетворк-а, користите комплетне планове дефинитивно изнад очекиваних расположивих за услуге таквог положаја, дајем им маржу користи. Остали ће рецензије таквих даватељима бити извађени напријед, али и ја ћу имати већу важност ВПН-а’с перформансе. Цијене за мене су споредне.

Пружатељ нуди две врсте планова, први глобални план са свим значајкама и послужитељима који нуди пружатеља, а други, план једне државе који вас ограничава само на везу са једним послужитељем земље.

Препоручио бих да само пружам услугу да прво обезбедим да промене цене из британских фунти у америчким доларима како би планови изгледали мало привлачни глобални потрошачи и спалили их од гњаваже претварања. И друго, саветовао бих да ћу да снижим цене са маржом од 25% како би они могли да изједначе са свим пружатељима услуге која раде на истој разини.

Ако желите да одлучите за пружање услуга, мој савет да би био креиран у дугорочним плановима, посебно глобални план тромјесечног посла, који је можда најбоља понуда серије по оправданој цени.

МиПриватеНетворк Фрее Триал

Најбоља значајност ових услуга била је њена бесплатна пробна политика и политика поврата. МиПриватеНетворк једна је од најдаровитијих и најотворенијих ВПН услуга на основу којих сам се нашао у вашој каријери прегледавања и желео бих вам препоручити бесплатну пробну политику са свим службеницима који пружају услугу у индустрији, јер треба показати колико поверујете и пружити услугу показивања у свом раду тим чином.

Моја приватна мрежа ВПН преглед

Ако вам треба бесплатна проба, морате одлучити за њу или ако не желите’Ако не, можете ићи равно на купњу услуга, али ствари се не’не радим тако с овим ВПН даватељем.

На МиПриватеНетворк добит ћете цјелодневно бесплатно пробно раздвајање без икакве посвећености за сваки план који је управо невероватан јер може користити корисника да се сигурно сигурни улазећи у услугу.

Поврх свега тога нуди и властиту бесплатну ВПН услугу. У МиПриватеНетворк’Бесплатан услужни програм, који се испоручује је послужио у Немачкој или Шпањолској, максимална брзина износи 1Мбпс.

Али великаодушност не’Не можете завршити овде, јер такође можете очистити огромних 90 дана времена да бисте затражили поврат новца. Сви ти се чимбеници комбинују како би купили ВПН-а нудили су неуспоредиву сличност сигурности јер знате да сте побиједили’нећете моћи да наплатите до 72 сата, а чак ни после тога, новац можете вратити у било које време након 3 месеца.

Имам забринутости због МиПриватеНетворк-а’Планови с високим цијенама, ниједна политика бесплатних суђења и поврата новца више није него што се надокнађује.

Преглед компатибилности за МиПриватеНетворк Аппс

Пружатељ нуди четири главне апликације за клијенте, тј. За Виндовс, Мац, иОС и Андроид. Ово је углавном основни пакет почетника, ако могу тако назвати, за било који ВПН даватеља. Али био сам изненађен када видим да тај пружатељ нуди намештену апликацију Фирестицк који није завидан подвиг, јер наставља и показује да је задовољан и корисничка ниша..

Подршка за МиПриватеВПН уређај

Један од најчуднијих аспеката овде је био да оно што није споменуто није Коди. Коди је једна од најпопуларнијих платформи за струјање, чак и ако је пружена услуга’не нуде посвете додавања за њега, сигурно подсећајући на свој ВПН’поступак постављања за то. Али овај ВПН пружатељ не’нећу радити ништа од тога, за шта верујемо да је главни проблем.

Уз то, његове апликације су такође веома основне, осим апликација Фирестицк који је прилично добар проклета и можда је тамо горе с оним најбољим, а не превише блиставим стварима. УИ је помало неспретан и може уклонити неке модернизације и надоградити да би у схему ствари укључити више минимализма..

Али једна ствар која овде треба да објасни да је апликација Виндовс заправо ОпенВПН апликација, што значи да није ваш просечни ВПН клијент, тј. Попуните оне који добијају од пружатеља услуге попут ЕкпрессВПН или ПуреВПН. Њихова апликација за Виндовс ради на протоколу за постављање на основу протокола, што је данас помало старост’окружење у коме имате једног клијента и када без проблема можете брзо прелазити са једним протоколом на другог.

МиПриватеНетворк мора представити бољу апликацију за Виндовс клијенте, као што је један од бољих давалаца услуге јер је ово превише техничко за просечне кориснике.

Инфраструктура послужитеља МиПриватеНетворк

Преглед МиприватеВПН послужитеља

Овај пружатељ тренутно нуди око 200+ послужитеља у 44 земље широм света. Серверова инфраструктура искривљена је у корист западне Европе и региона Сјеверне Америке, са неколико локација у Азији попут Индије, а још мање у јужноамеричким и афричким регијама.

Даватељ нуди добар списак послужитеља за оне који желе повезати послужитеља у регији Далеке Источне Азије, где су доступне локације Малезије, Тајван и Хонг Конг.

Ако је послужитељ довољно добар ако је’с упоређивањем са сличним даватељима средње величине, међутим, давање услуге мора додати још једну локацију у регији као што су Азије и Јужне Америке, како би му пружили шири досег.

Што се тиче послужитеља који подржавају стреаминг, разочарају, нисам’нисам могао доћи до Нетфлик УС-а. Не, услуга је добро функционисала у деблокирању ББЦ иПлаиера изван Велике Британије, што је и очекивало јер је услуга углавном фокусирана на услуге британских потрошача.

Овај је приступ добар, али може и узвратити учињено тако да ће пружати услугу бити ограничен на кориснике унутар једне земље. МиПриватеНетворк треба да ради на томе да би његови послужитељи стекнули могућност заобилажења ограничења за Нетфлик УС, ако желе у великом броју да расте у наредним годинама.

Преглед подршке за МиПриватеНетворк

За корисничке упите или решавање проблема било које врсте, даватељ нуди подршку путем е-поште која је стандардна, али на њој се дефинитивно може побољшати додавањем могућности за разговор уживо у наредно време. То ће вам омогућити да његова услуга изгледа привлачно и брже је у поређењу са оним што је тренутно.

Подршка путем е-поште је добра и још увек је цијењена, али ће њено поступно укидање већих услуга у индустрији и у наредним временским приликама сви морати ићи истим путем, па зашто не сада.

Осим методе, нека’погледајте изведбу. Послао сам им е-поштују неке ствари упите које сам имао на уму, а време када је одговор било мање од времена, што је сасвим добро с мојим искуством с другим сличним системима за подршку е-поште.

Миприватевпн Преглед подршке

Стога вас могу увјерити да, ако се пријавите за услугу, добијете добру понуду. До’није најбоље, али јесте’ни то није лоше.

Закључак

МиПриватеНетворк један је од бољих сервиса средње величине дефинитивно, јер је његова изведба заиста сјајна као ВПН услуга. Ту сам и мало црња која могу, ако се побољша, драстично повећати начин обављања услуга.

Значајке МиПриватеВПН

Што се тиче мојих највећих препорука, МПН треба додати како би ваш клијент биолошки био за употребу (одвезите их ван ОпенВПН корисничке подршке или их задржите, а такође и изградите нови који нуди једноставно руковање ВПН услугом), додајте могућност деблокирања Нетфлик УС, смањите цене с маржом од 20% -40% и на крају, додајте подршку за ливе цхат (необавезно).

Али овде морам напунити једно, а оцјењујем МиПриватеНетворк’с Фирестицк апликација као једна од најбољих ВПН апликација за платформу, а ако ВПН за ваш Фирестицк тада постоји неколико бољих опција од МПН’с намјенским апликацијама.

Ако даватељ пружи све ове препоруке, да постане још боља и популарнија услуга него што је данас случај. МПН је брзина, нуди добру количину сервера и сигурно је, тако да дефинитивно добија основно право, једино што остаје сада је нова новина како би стекао већу комерцијалност.

Слични чланки

  • Преглед приватног тунела 2020

    Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me