ИВПН преглед 2020

Надлежност Гибралтар
Цена 8.33
Послужитељи 3152
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.ивпн.нет/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп

Са сједиштем у Гибралтару и основан 2009. године, ИВПН је на тржишту већ дуго времена, нуде невјеројатне подршке платформе, искуство без евиденције и тренутно деблокирање Нетфлика и других ВоД услуга. Иако је путем ВПН-а још пуно посла на побољшању положаја својих послужитеља и смањења трошкова, ИВПН’Перформансе су дефинитивно међу најбољима на тржишту тренутно.

прозодија

 • Нема правила за пријаву
 • Мулти-хоп послужитељи
 • Шифрирање војног ступња
 • Тродневни бесплатни пробни рок, 7-дневни поврат
 • 24/7 подршка уживо

контра

 • Врло мало послужитеља
 • Нема проширеног прегледа

ИВПН преглед цене

У погледу цене, наш ИВПН је открио да је испоручен обично невероватно скуп, чак и више од тржишних лидера попут ЕкпрессВПН и НордВПН. Да бисте допринели његовој мањој популарности, корисници су два пута размислили пре него што потроше 15 УСД месечно на Бест ВПН услугу.

Наравно, ако желите да добијете бољу укупну вредност од ИВПН-а, морат ћете се одлучити за планове са дужим трајањем. На пример, ако кренете према тромјесечном плану, добит ћете минимални раст од 11%. То смањује месечне трошкове на 13,33 УСД, што износи 40 УСД за свака три месеца.

Најбољи план који тренутно нуди ИВПН је годишња претплата. Корисницима нуди најбоље могућности уштеде новца који пружају невјероватних 44% попуста. Као резултат тога, месечне цене падају на 8,33 УСД, што се годишње наплаћује 100 УСД (још увек се могу упоредити са другим ВПН-овима на тржишту). За ИВПН купон за попуст провјерите ВПН понуде за Блацк Фридаи.

ИВПН преглед цене

ИВПН бесплатни преглед

Због високих цијена, многи корисници могу искључити из предплата на ИВПН. Не, поуздано је да је ВПН врло невероватан у свим аспектима, а они који би можда желели да искористе јачу сигурност и да ће даље улагати у услугу. Срећом за изгледе, ИВПН нуди корисничко тродневну верзију БЕСПЛАТНУ верзије која дозвољава тестирање ВПН-а и његове могућности за заобилажење гео-ограничења, учешће у П2П / дељење датотеке и јаку приватност!

Гаранција поврата новца ИВПН

Најбоље ВПН услуге на тржишту никада не испуњавају захтеве купаца, промовирајући што веће лакоће и практичност. ИВПН је намењен међу ретке који имају додатну миљу за своје изгледе, а нуде 7-дневно јамство поврата новца, уз 3-дневно бесплатно пробно раздвајање. Након што поднесете захтев за поврат, поступак може трајати било од 7 до 30 дана.

ИВПН пријава

Након што пријавите када вам пружају услугу одабраних одговарајућих планова који најбоље задовољавају ваше потребе и захтеве, само кликните на “Пријавити се” дугме у вашој верзији куту странице. Добит ћете приступ другој страници. Унесите своје корисничко име и лозинку за пријаву.

ивпн пријава

Након што урадите, добит ћете ВПН надзорну плочу. Овде можете конфигурирати све своје ВПН поставке. Имате картице за ВПН рачунаре, ажурирање профила, променљиву лозинку, подношење уноса, улазнице за подршку, преглед рачунарских рачунара, па чак и брисање рачунара.

ИВПН бесплатни преглед

За кориснике који редовно раде П2П / Торрент, постоји чак и могућност активирања “Просљеђивање лука” на рачун. Многи БитТоррент и уТоррент кућни корисници постављају простирање портова у ТЦП расположиви 6881-6889 како би могли да повежете директно на вашем рачунару, а не да их ваш смерник блокира, што би требало да примат низак приоритет од неких сјеменки.

ивпн гаранција поврата новца

ИВПН преглед сервера

Због високих цијена ИВПН не подржава снабну базу података послужитеља, падајући у бројкама ПОТВРДНО! Корисници имају приступ само ограниченом броју послужитеља који се налазе у око 35 земаља. ВПН дефинитивно треба да унапреди своју игру, ако жели да нађете своје име као ЕкпрессВПН и НордВПН. Што се тестира, сви су послужитељи постигли изврсне перформансе.

У ствари, добили сте невјеројатну брзину током стреаминга и пуштања у П2П / Торрентинг. Даљњим истраживањима смо схватили да је ИВПН за разлику од осталих пружатеља ВПН-а на тржишту стварно користи физичке сервисе, а не један од Гооглеа. Као такав, корисник може имати бољу сигурност и приватност ван мреже. Наравно, понекад се оптерећење послужитеља може мало иритантно носити!

ИВПН преглед сервера

ИВПН преглед Нетфлик

С обзиром на то да Нетфлик активно блокира разне проки и ВПН услуге, забавни геекови су уживали у вези са вашим приступом омиљеним филмовима / ТВ емисијама. Људи могу збуњени како могу остати заштићени и анонимни када користе Нетфлик с ВПН-ом. Сретно, ИВПН успијева деблокирати амерички Нетфлик без проблема, избацујући све гњаваже. Слиједите кораке испод којих бисте деблокирали амерички Нетфлик путем ИВПН-а.

Корак 1: Претплатите се на одговарајући план, спремите вероватноће и преузмите одговарајућу апликацију за уређај који желите да приступите Нетфлику.

Корак 2: Инсталирајте ВПН апликацију и унесите своје ИВПН вероватноће да бисте приступили пружању услуге’ комплетне особине и алати за приватност.

3. корак: Повежите се са било којим препорученим послужитељима у САД-у или у негде другде како бисте деблокирали Нетфлик’с комплетном библиотеком филмова / ТВ емисија!

ИВПН преглед Нетфлик

Приватност и сигурност ИВПН-а

Веб страница ИВПН је једноставна, али елегантан изглед који привлачи кориснике приликом куповине преко услуге. Пружатељ услуге је осигурао врло темељно и свеобухватно пружио информације, истовремено нуде нуде изузетну приватност / сигурност. Провели смо неколико тестова на ВПН-у како бисмо сазнали да аутоматски блокирају пропусте ВебРТЦ, ИПв6, ДНС, па чак и Торрент!

ИВПН енкрипције и протокол

Иако је на располагању ВПН услуга, ИВПН нуди само подршку за ОпенВПН и Л2ТП / ИПСец протоколе. Постоји чак и Мулти-Хоп протокол који је усмерио податке између два послужитеља радија заштите. Што се тиче енкрипција, корисници добијају максимум и најбоље на тржишту тренутно, АЕС-256-битни уређај користи РСА-4096 руковање и ХМАЦ СХА-1 проверава атентичности.

За додатну сигурност, ИВПН такође имплементира Диффие-Хеллман размјену (ДХЕ), која подржава Перфецт Форвард Сецреци (ПФС) како би сваки пут осигурао нове кључеве за шифрирање. Да не само да закуцате брзи пренос података, већ такође јамчите бољу сигурност / приватност ван мреже, посебно ако је анонимно ваша главна претпоставка за ИВПН.

ИВПН преглед заштитног зида

ИВПН нуди значајну ватрозиду која се аутоматски активира успостављањем ВПН везе. Међутим, већина није свјесна да ту значајност можете чак и искористити кад се не повежете с послужитељем. Ова интегрисана значајка ватрозида јединствена је и делује попут алате за заштиту приватности која вас штити од злонамјерних веб локација / огласа / скочних прозора, а истовремено ради и као Килл Свитцх.

ИВПН тест ВебРТЦ

Један од најбољих начина провере нуди ВПН заправо потпуну приватност / анонимност на мрежи је тестирање или било какво пропусте. У наставку смо проверили ВебРТЦ тест за спуштање из Бровсер Леакс спајањем на послужитељу у Милану, Италија. Као што видите, на тесту нема знака било каквог цурења. ВПН успешно памти локалну ИП адресу и јавну ИП адресу, да бисте видели нешто у Италији (не оригинална америчка адреса).

ИВПН тест ВебРТЦ

ИВПН тест пропуштања ДНС-а

Корисници морају бити сигурни да пружатељ који је одабрао нуди максималну приватност и анонимност. Као такав, поступак утврђивања анонимности ВПН-а не завршава се само тестом цурења ВебРТЦ. БестВПН.цо је додатни километар чак и тестирао ВПН-ове за ДНС пропусте. Ако видите следеће резултате, приметите да видите само један ДНС послужитељ који се налази у Италији. Да бисмо значили да је наш идентитет потпуно сигуран, јер он нема знакове који су упутили на нашу службену америчку адресу или ДНС адресу.

ИВПН тест пропуштања ДНС-а

ИВПН П2П / бујица

Према нашем ИВПН прегледу, подржавајући П2П / Торрентинг на селективним послужитељима, са седиштем изван САД-а и Велике Британије. Након разговора са корисничком подршком, сазнали смо да су пружили услугу превоза у САД-у, а ВПН су заборавили због великог броја обавештења ДМЦА. Све је смањено док не користите амерички послужитељ за П2П / Торрентинг. За истјецање можете видети резултате доле. ИВПН је без икакве врсте откривања бујице, док је спојен на послужитељу у Италији!

ИВПН П2П-бујица

Комплетна анализа приватности

Како смо осигурали да резултати који су добили за све наше тестове били су точни, одлучили смо истражити цјеловиту анализу приватности даватеља услуга користећи ИПЛеак.нет. Срећом, код овог теста није било пропуста. Задана ИПв4 адреса се налази у Италији, па чак и ДНС адреса не показује каква је заправо наша изворна локација, што показује на јаку приватност и анонимност!

ИВПН Комплетна анализа приватности

Преглед подршке за ИВПН

Када је у питању пружање помоћи и помоћи купцима, ИВПН дефинитивно успева да постигне додатни километар. Даватељ нуди 24/7 решења проблема путем вашег система за разговор уживо, који можете приступити било којим данима. Уз све до, ИВПН нуди водиче за постављање за кориснике који ће можда желети да помогну у конфигурирању ВПН-а на различитим платформама / уређајима, па чак и у смерувачима.

Преглед подршке за ИВПН

Ако вам није довољно, на располагању вам је Водичи за приватност где можете стећи знање о могућности приватности / анонимности на мрежи, заједно са другим значајним / алатима који доприносе бољем скривању идентитета ван мреже. Постоје здраве листе тема о приватности које можете одабрати, а да дефинитивно помажете позиционирању ИВПН-а у много позитивном светлу у односу на остале даватеље који се не фокусирају на пружање корисничких садржаја својим корисницима / купцима.!

ивпн преузимање

Компатибилност ИВПН Аппс

Радо ћете чути да ИВПН нуди изворне апликације за све популарне платформе / уређаје. Од свих верзија платформе за десктоп, попут Виндовс, МацОС, Линук / ГНУ паметних телефона који за НАС користе иОС / Андроид и основне рутере, ИВПН делује на скоро све. Да бисте користили бољу свежину за коришћење ВПН-а, која омогућава бољу приватност и анонимност. Иако би требало да направите посао на стварању проширења за Опера, Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме!

Приступите ИВПН

Једна од најбољих ствари о кориштењу ИВПН-а је та што једноставно можете користити ВПН апликације са различитих места. Можете пронаћи апликације на свим популарним платформама и својим наменским трговинским апликацијама. У исто време имате приступ страници на којој можете директно преузети датотеке. Само посјетите хттпс://ввв.ивпн.нет/аппс-овервиев да бисте добили апликацију за свој уређај / платформу!

ИВПН Виндовс преглед

Виндовс апликација има прекрасан и појединачно дизајниран дизајн који има тенденцију изузетно интуитивног и прилагођеног корисника. Након пријаве, ВПН можете лако подесити притисак “Спојити” након одабира одговарајућег послужитеља. Корисници који желе добити сигурност могу се одлучити чак и за значајну Мулти-Хоп која преноси промет кроз два различита послужитеља за максималну анонимност на мрежи.

ИВПН Виндовс клијент

Постављање ИВПН-а за Андроид

Постављање ИВПН-а на Андроид уређајима не захтева никакво стручно знање. Као што је већ споменуто, на две платформе имате два начина прибављања апликације. Ако желите да добијете ИВПН за Андроид, једноставно посетите Гоогле Плаи Сторе и унесите ИВПН у претраживању. Приступите / одмах инсталирајте апликацију одмах. За ручни приступ, УРЛ адресе .апк за ИВПН можете директно преузети са веб страница!

Рецензије ИВПН Реддита

Ако желите да сазнате више о одређеном производу / услузи или вам је потребна помоћ за обављање одређеног задатка, нема боље могућности да конзултирате стручњаке Реддита. С особама које раде у различитим дјелатностима увијек можете очекивати да ћете пронаћи информације о свим темама, укључујући ИВПН. Иако постоје мешани коктели најбољих мишљења о впн реддиту, увек можете добити бољу предоџбу о различитим услугама. Прочитајте шта Реддитор има да кажете о ИВПН-у испод:

Палац према ИВПН од впнревиевс

ПИА против ИВПН

Значајке ПИА ИВПН
Цијене (годишње) $ 40 100 УСД
земље 33 Земље 35 земаља
Послужитељи 3152 послужитеља 37+
протоколи ОпенВПН, ППТП, Л2ТП / ИПСец ОпенВПН и Л2ТП / ИПСец,
Шифрирање АЕС-256 бит АЕС-256-битни
дрва Не Не
бујице & Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у НАС Гибралтар
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 5 5
Додане својства ДНС заштита од цурења, ДоублеВПН услуга, ИПВ6 заштита од цурења и проширивање портала Мулти-хоп, интегрисани ватрозид, аутоматска склопка за заустављање, заштитна заштита од напуштања ВебРТЦ / ДНС / ИПв6

Коначна пресуда

Према нашем прегледу ИВПН-а, пружа се дефинитивно успијева, нуде велику приватност / анонимност ван мреже, брзи П2П / Торрентинг, тренутно деблокирање и одличну подршку. Међутим, високе цијене могу бити искључене, а предлажемо да ИВПН смањи трошкове својих услуга како би привукао више купаонице. Иначе, ВПН је поприлично солидан и дефинитивно је препоручио наше читатеље.

Добро

 1. Нема правила за пријаву
 2. Мулти-хоп послужитељи
 3. Шифрирање војног ступња
 4. Тродневни бесплатни пробни рок, 7-дневни поврат
 5. 24/7 подршка уживо

Лош

 1. Врло мало послужитеља
 2. Нема проширеног прегледа

Слични чланки

 • ПандаПов ВПН преглед 2020

  Превисна цена Хонг Конга Цијена 7,00 УСД / мјесечно по једномодишњем плану послужитеља 120+ ВПН у 16 ​​земаља Дневне Трговине Трговине веза Шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цена 3 УСД месечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Дневници Без шифрирања записи АЕС-256 деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • ИПВанисх преглед 2020

  Надоплата за цену државе 6,49 УСД / Месечни послужитељи 1000+ Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујемо...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me