Иваци ВПН преглед 2020

Надлежност Сингапур
Цена 2,25 УСД месечно (48 УСД за двогодишњи план)
Послужитељи 1000+ на 100+ локација
дрва Нема цертификата
Шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.иваци.цом//
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп, Цхроме, Фирефок, ФиреТВ

Иваци ВПН снажна је, брза и јефтина услуга. Хоће кошта само 1,99 УСД месечно (двогодишња понуда) и имам сјајан сигурносни арсенал како бисте заштитили своју приватност на мрежи, због чега смо препоручили свим нетизенима!

Даватељ има апликације за све главне платформе / уређаје и 1.000 послужитеља на 100+ локација око свијета. Најбољи дио свега: постижете изванредне перформансе са просечном брзином од 95,50 мбпс и преузимате 95,10 мбпс при преносу.

Иваци такође није суочена с проблемима деблокирање стреаминг платформе попут Нетфлик УС, ББЦ иПлаиер, чак и Диснеи Плус. Чак је службени партнер најстаријег и повијесног ногометног клуба Вест Хам и познатог француског клуба Е-Спортс, ГамерсОригин.

Прочитајте ову рецензију Иваци 2020, где разговарате о пружању услуге’ сигурност, транспарентност, цене, услуга, перформансе, компатибилност, подршка и још много тога.

Contents

Моји критерији за оцјењивање

 • сигурности: Је ли Иваци ВПН заиста приватна и сигурна?
 • Надлежност: Гдје се налази Иваци ВПН?
 • протоколи: Које протоколе користи Иваци?
 • Шифрирање: Какву енкрипцију користи Иваци?
 • сјеча дрвета: Има ли Иваци дневне сесије / везе?
 • Цурење Тестирање: Да ли Иваци цури ДНС, ИП & ВебРТЦ?
 • Послужитељи: Гдје се налазе Иваци послужитељи?
 • Убрзати Тестирање: Колико је стварно брз Иваци?
 • Торрентинг: Је ли Иваци добра за бујицу?
 • стриминг: Могу ли Иваци користити за гледање Нетфлика?
 • подршка: Како купци Иваци примају подршку?
 • цена: Колико кошта претплата на Иваци?
 • Компатибилност: Информације о апликацијама и подржаним уређајима
 • Поузданост: Оцјене корисника Трустпилота и Реддит рецензије

Је ли Иваци ВПН сигурна?

Након дубљег уласка у Иваци’с локације, ревизије сигурности, политике канаринца и правила за биљежење и процјене извођача могу рећи да је дефинитивно приватни / сигуран избор, а касније препоручено даватеља услуге.

Гдје се упоређује Иваци ВПН?

Иваци ВПН сједиште је у Сингапуру, што је у прошлости сматрало сигурним мјестом, али више не. Објављују се осјетљиви владини документи бивших службеника НСА Едварда Сновдена да потврде Сингапур је савезник инвазивне алијансе алијансе Фиве Еиес Аллианце.

Савез пет / девет / четрнаест очију је група држава која је препустила размјену информација прикупљених именанањем врло инвазивних и обавезних закона о масовном надзору и задржавању података о становницима..

Сингапур као партнер овом цјелокупном “регресиван” оквир је главни сметња за Иваци ВПН. Међутим, који је дао даватељ који још није сурађивао са било којим обавјештајним агенцијама (не може се добити нагодбе и судских позива), још увек је поуздан избор за нетизене!

Информације о протоколима Иваци

Иваци подржава ППТП, Л2ТП / ИПСец, ИКЕв2, ССТП и ОпенВПН (ТЦП / УДП). Виндовс клијент према заданим поставкама користи ОпенВПН. Супротно томе, Мац и иОС партнери користе ИКЕв2 (подржавајући Л2ТП / ИПсец).

У погледу доступних прикључака, Иваци ВПН подржава од 5500 до 30000 са ОпенВПН ТЦП и ОпенВПН УДП протоколима. Можете конзултирати време за подршку ради савета о најбољим перформансама “прикључци”, овисно о вашим потребама за стреамингом, деблокирањем, бујицом или играма.

Информације о шифрирању Ивација

Иваци користи тај АЕС-256-ГЦМ шифра с ДХ-4096 за шифрирање руку и ХМАЦ СХА256 за провјеру аутентичности хасх-а на управљачком каналу. За податке канала Иваци користи АЕС-256-ЦБЦ шифру с ХМАЦ СХА256 хасх аутентификацијом.

Савршена тајна напријед (ПФС) осигурава шифрирање рукохвата Диффие-Хеллман. За замрочивање, Иваци је ставио на располагање одабир врата ОпенВПН у систем Виндовс и Андроид, како би успео да редовно ХТТПС прометује помоћу прикључка 443.

Да ли је Иваци доказао своје податке?

Не, Иваци се хвали “нула евидентирања” политика заштите идентитета и мрежних активности својих корисника. Раније су спремили записнике веза, који су избрисани у року од 48 сати.

Сада је пружатељ придружио редовима “логлесс” услуге, као што је дио њихових услуга пружио снажне приватности и сигурност својих купаца широм свијета, а не невјероватне џеповима!

Једине прикупљене информације, према њиховој политичкој приватности, јесте; своје име, адресу е-поште и начин плаћања за претплату на њихове услуге или за повраћај новца. У међувремену се подаци о неактивним купцима бришу након 12 месеци.

Оставите ли вашу ДНС / ВебРТЦ / ИП адресу?

Не, Иваци не допуштајте своју ДНС, ВебРТЦ или ИП адресу. Ево алата који сам користио за тестирање Ивација’с уштедом у заштити вашег стварног идентитета, заједно са резултатима.

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:

 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц (Цлеар)
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/ (Цлеар)

ДНС цурења:

 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/ (Цлеар)
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/ (Цлеар)

ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:

 • хттпс://иплеак.нет/ (Цлеар)
 • хттпс://ипк.ац/рун/ (Цлеар)

Попис послужитеља Иваци

Иваци нуди добро дистрибуирану мрежу која се састоји од преко 1000+ послужитеља на 100+ локација широм свијета. Добивате приличан број послужитеља у Северној Америци, Еуропи, Азији, Океанији и Африци, а сви они пружају велике брзине.

Најбољи дио свега: они не трпе никаква пуштања, деблокирајте све познате стреаминг платформе попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Хулу, а такође су оптимизирани за дељење п2п / датотеке за љубитеље бујице широм света.

Испитивање брзине: Колико је брзина Иваци ВПН?

Иваци’с тестови брзине откривају невјеројатне перформансе уз брзину преузимања које додирују просјечно 95,50 Мбпс и учитавање при 95,10 Мбпс. Губитак брзина је мања, у поређењу са другим добављачима на тржишту.

Да бих вам пружио прецизну представу о перформансама, извршио сам темељни тест брзине на послужитељима у САД-у, Великој Британији, Аустралији, Немачкој и Француској, на брзину од 100Мбпс:

сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 96,99 Мбитс / с 94,11 Мбитс / с 93,22 Мбитс / с 97,66 Мбитс / с 95,77 Мбитс / с 95,50 Мбитс / с
Учитај 93,66 Мбитс / с 94,22 Мбитс / с 95,22 Мбитс / с 95,77 Мбитс / с 96,88 Мбитс / с 95,10 Мбитс / с
Пинг 128 мс 92 мс 117 мс 99 мс 55 мс 98,2 мс

Ови резултати су разлог зашто су почетком ове године Иваци је успјела побиједити “Најбржа ВПН награда” компаније БестВПН.цом и осигурали су највиши положај у нашем водичу са високим перформансама, с губитком брзине од само 4,5% при преузимању и 4,9% код преноса!

Је ли Иваци добра за бујицу?

Дијељење датотеке и вршњачких датотека, без популарне популарности, може се показати врло опасним ако се препусти незаштићеном. Иваци нуди намјенске сервере за Торрентинг и П2П активности, на исти начин као и за Нетфлик.

Попис ових послужитеља лако може добити из прозора за подршку уживо 24/7/365 који је присутан на њиховој примарној веб страници, баш као и ја. Попис ових намјенских локација послужитеља исцрпан је, омогућавајући вам довољно простора да несметано наставите своје активности мучења.

Иваци ВПН бујица, П2П и дијељење датотеке преглед

Гледајте Нетфлик УС и Диснеи + с Иваци

Унаточ невјеројатном повољном буџету, Иваци је успио изузетно добро у деблокирању популарних стреаминг платформи широм свијета. Они имају Нетфлик УС, ББЦ иПлаиер УК, Хулу, чак и Диснеи+.

За сваки сам платформу доказано неколико тестова на различитим послужитељима како бих одредио најбољи избор за вас. За ваше тестове за Нетфлик је дошао следећи Иваци послужитељ који је деблокирао Нетфлик у ултра ХД квалитети:

4 радна послужитеља за Нетфлик УС

 1. нетфлик-ус.днс2.усе.цом
 2. абц1.днс2.усе.цом
 3. абц2.днс2.усе.цом
 4. абц3.днс2.усе.цом

2 радна послужитеља за Нетфлик УК

 1. ук1-овпн-тцп.иваци.нет
 2. укм1-овпн-тцп.иваци.нет

2 радна послужитеља за Нетфлик ЈП

 1. јп1.днс2усе.цом
 2. влус-јп1.днс2усе.цом

1 радни послужитељ за Нетфлик ДЕ

 1. германи-тцп.иваци.нет

Иваци деблокирање Нетфлика

Да то није било довољно, Иваци је такође међу првих неколико пружатеља услуга која је одмах деблокирала Диснеи Плус, а користила је ненадмашну запуштену технологију, која је пронађена у свом софтверу ИвациПриме за становнике у Кини-у како би забили “Велики ватрозид”.

Ради ли Иваци у Кини?

Како би побиједио цензуру у Кинију, Иваци нуди становницима највише функционалности. Као прва у индустрији, Иваци нуди изворну апликацију за своју кинеску публику, даје предност пред другим корисницима на тржишту.

Ова апликација може изводити и на ваше преплатама на Иваци премиум, али морат ћете бити приватни након што посјетите ову везу са зрцалом. Тренутно сте посветили кинезне апликације за Виндовс, Андроид и Мац.

Кинеска веб страница Иваци

Као што можете видети, ИвациПриме има засебни инсталациони изборник. То није апликација која ће нормално користити путем службених веб страница, већ је угажена верзија.

Постављање ИвациПриме

Кинески становници пружају могућности деблокирања друштвених веб страница и струјања платформе директно из апликација, тако да не морају чак ни отворити прегледник и уносити УРЛ:

Иваци друштвена веб места деблокира значај у Кини

Ако кликнете на икону, као део мојих омиљених значаја за Кину “зупчаник” икону и идите на “везе”, Иваци вам чак нуди и могућности ручне промене лука. Ако апликација ИвациПриме заустави рад у Кини. Можете контактирати Иваци’тим за подршку и затражи од њих да дају радну луку.

Иваци ручни улаз у Кину

Други пут, када време за подршку уђе у препоручени порт, апликација ИвациПриме поново ће почети радити, омогућавајући вам да непримјерено деблокирате веб страницу унутар земље.

Иваци је једини ВПН који тренутно нуди тако значајан значај за своје кинеске купце. Ако сумњате у њих, свакодневно можете проверити Да тестирате у стварном времену на 10Беастс.

Како купци Иваци примају подршку?

Много од било које услуге’с кредибилитетом и тржишним угледом почива на толико услуга бринете за своје купце. Срећом због Ивација’с купцима да је његова подршка невјеројатно брза, одговорна и оно што је најважније, корисница.

Могу рачунати на Иваци’тим за подршку који ће вас водити кроз све важније проблеме са лакоћом и љубазношћу. На њиховој главној страници за подршку доступна је трака за претраживање која кориснику омогућава уписивање релевантних упита и добијање одговора у секунди.

Страница подршка за Иваци

Помицањем према доле приметићете “Водичи за брзи почетак” изборник. Овде можете пронаћи све информације које се односе на различите уређаје / платформе, укључујући информације о инсталацији, водиче за решавање проблема и исправљање погрешака итд.

Иваци Водичи за подршку

Иваци’Међутим, овде се подршка не завршава. Њихов блог редовно ажурирао како гледати велике спортске догађаје заобилазећи гео-ограничења са својим ВПН-ом, водећим за инсталацију и још много тога.

Снимка блога Иваци

Њихов је ливе цхат такође дао брзе и информативне одговоре. Било је прилично изненађујуће да очитује релативно средњу ВПН-у која нуди тако добру подршку. И по мом мишљењу, чини се да корисници цене цене.

Иваци ВПН преглед подршке

Колико кошта претплата за Иваци?

Као и све остале ВПН, Иваци ВПН је своју месечну претплату држао по цијенама са 9,95 УСД месечно; трик који користи многе даватеље услуга на тржишту, а тако други планови с дужим трајањем изгледају условљено.

На пример, годишња претплата коштат ће вам само 3,33 УСД / месечно, што укупно износи 40 УСД за 12 месеци. То је прилично јефтино јер много ВПН-ова нуди понуде за преплату средњих дуљина по тако ниским цијенама.

Међутим, за најбољу вредност Иваци препоручује двогодишњи уговор који почиње са минималним 1,99 УСД месечно. То значи, дајте само 48 УСД укупно за 24 месеца (вероватно најнижа на тржишту).

Методе Плачања

Могућност плаћања је исцрпан на Иваци ВПН, а доступне су све главне и неке не тако велике могућности плаћања. Можете платити за Иваци ВПН’с претплатничким плановима углавном путем кредитних картица, Паипала, Алипаиа и крипто валута.

Међутим, будите опрезни док сте одлучили за плаћање криптовалута и опција Паиментвалл-а. тј. побиједили сте’не одговарају за своју политику поврата новца ако платите путем тих опција. На остатку, политика поврата и даље остаје на снази.

Начин плаћања Иваци

Бесплатни пробни преглед

За 2,50 долара можете свједочите Иваци ВПН са свим укљученим значајкама пуна 3 дана. Иако ово није баш добро, без ризика од Иваци ВПН-а’дефинитивно је најбоља алтернатива.

Иваци плаћено суђење

Доживотна претплата

Понуда доживљена препланула била је врло велики тренд до прије двије године у ВПН индустрији, али од тада су сви почели да се концентришу на кратке кратке понуде.

Иваци ВПН је сада један од ретких пружатеља услуга који још увек нуди тако дугорочну понуду. Кад требате да се замислите, доживите преплату Иваци ВПН-а изузетно је приступачан и разумљив избор.

Ако се дуготрајно закачите за снажни, али приступни ВПН, одлучите се Иваци’с Доживотна претплата од 0,99 УСД месечно (60 УСД наплаћено једном) у року од 5 година.

Доживотна претплата Иваци

Компатибилност Иваци ВПН уређаја

Као јефтин ВПН, може се сматрати да Иваци не подржава ниже уређаје / платформе. У стварности, то је можда једини понуђач који нуди “радна” апликација за било који уређај са интернетом који можете сјетити.

Иваци можете преузети на радним површинама / преносити рачунаре са системом Виндовс, Мац и Линук. За оне који воле деблокирање директно путем прегледа, доступно је проширење за Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок.

Затим имате подржане апликације за Блацкберри, Андроид ТВ, Амазон Фирестицк, Коди, смерне, Ксбок Оне / 360 и Пс4 конзоле, како год желите. Иваци за то има рођеног клијента.

Најбољи дио свега; Њихове су апликације вјешто дизајниране, пажљиво на чисти, интерактивни УИ и УКС дизајн с пуно мање непожељних нереда који су видјели на другим апликацијама сличних ВПН пружатеља.

Поузданост: оцјене корисника Трустпилота и Реддит рецензије

Да вам дам непристрано мишљење о чему “Корисници” размислили о Ивацију, додали сам информације о својим оценама корисника и коментаре редитеља који су користили услугу у наставку:

Оцјене Иваци Трустпилота

Од претходног хвалисања оцјене 4,8 звјездица за Трустпилот и након неколико постигнућа попут удруживања с МакимБрадијем, партнерством са Вест Хамомом и подршком ГамерсОригин, Иваци’популарност је непрестано расла, а сада напокон дотиче невјеројатних 5,0 звјездица.

Оцене Иваци Трустпилот-а

Иваци Ревиев Реддит

Је ли Иваци добро? Да’с оним што већину реддитора пита на Реддиту и из одговора које сам анализирао, Могу са сигурношћу рећи да је дефинитивно радило нешто добро, јер ће добити позитивне критике већ постојећих корисника.

Иваци Реддит Рецензије

Препоручује ли се Иваци ВПН?

Да, Иваци ВПН сигурно препоручује. Осим контроверзних надлежности, Иваци нема очигледних или стварних недостатака. Дјелује у Кини, деблокира Нетфлик УС и Диснеи +, нуди сигурну бујицу и невјеројатно брзину и стабилност.

За пружање услуге која нуди приступачан буџет, који почиње од 1,99 УСД / месечно, услуге које сте добили у погледу стреаминга, куповине, деблокирања и игара не могу да упореде ни једну услугу у истој цени. Нећете пожељети оно што сте претплатили на њега!

Слични чланки

 • ЕкпрессВПН преглед 2020

  Надлежност БВИ Цена 6,67 УСД месечно (99,95 УСД за 1 годину) Послужитељи 3000+ Дневници Без шифрирања записа АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у...

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Дневници Без шифрирања записи АЕС-256 деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • Иога ВПН преглед 2020

  Бесплатна услуга 500+ послужитеља у 30 региона Дневне Трговине Трговине веза Шифрирање дневника Шифрирање АЕС-256-битних деблокирања Нетфлик Не...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me