ИПВанисх преглед 2020

Надлежност Уједињене државе
Цена $ 6,49 / месец
Послужитељи 1000+
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.ипванисх.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Уз све неугодне податке о здравственим подацима на друштвеним мрежама, упорне нападе злонамјерног софтвера са стране непознатих хакера и мноштва других једнако опасних опасности које садрже мрежни простор, ВПН-ови су неопходни за модерне кориснике интернета и траже да заштите своју приватност и сигурност на мрежи.

Али није сваки ВПН вредан ваше пажње. За то, добављач мора пружити најбољу ВПН услугу са свим правим значајкама, правом цијеном и правом комбинацијом сигурности. У овом прегледу погледали смо ИПВанисх, популарну ВПН услугу, како бисмо проверили да ли смо испунили своју меморију или у неким аспектима пропадали..

Ево цјеловитог ИПВанисх Ревиев-а 2020, са искреним критикама на основу цене, начина плаћања, политике приватности, компатибилности са платформом и више од БестВПН.цо

ИПВанисх преглед

Contents

ИПВанисх Надлежност

Један од најпознатијих ВПН услуга који пружа, ИПВанисх ради управо оно што има сугерира, тј. Погледајте вашу анонимност на вашем ИП адреси. Ова услуга пружа све исправне могућности које било који ВПН корисник може тражити подршку за више протокола, легију наменских апликација за компатибилни ОС, 1000+ послужитеља, АЕС-256 шифрирање и још много тога.

Сједиште САД-а јединствено је највећа сигурносна загонетка с којом се суочава ИПВанисх. Да’јер је САД био ноторан по томе што је било међународно спремање за размјену података попут 14 Очи, а такође због свих инвазивних закона о задржавању података. Ми’У нашем водичу за 5/9/14 Еиес Савез 5/9/14 истакните само проблеме са којима ВПН може да увиди у заштиту података својих података, а налази се у САД-у.

Не можете да закључите да ИПВанисх сигурно није довољно сигуран за све док се не налази у САД-у. Можете добити затворене налоге у било којем тренутку или бити подвргнут било каквим законом о задржавању података који могу угрозити ваше осјетљиве податке, зато немојте’не може ићи даље с тим.

Прегледавање ИПВанисх дневника / правила о приватности

Када смо прошли кроз детаљну политику заштите приватности ИПВанисх-а, били смо врло импресионирани у времену које је изричито рекло да не’т задржите записнике веза или активности или чак метаподатке ваше ВПН сесије, али они су заправо лагали и пренијели податке властима као и ми’пронашли смо током свеобухватне студије везано за поступке сјече више од 100 пружатеља услуге,

Такође ће приказати како на основу погрешних надлежности може ВПН учинити несигурним у заштити података о кориснику, иако нуди доказ о политичкој култури..

ИПВанисх Брзи преглед

Цијене су нешто више него што би требало бити, а све је више пружао услугу која нуде још боља пакета са нижим цијенама, тако да’је спуштање. Не, оно што недостаје у значају, надокнађује перформансе. ИПВанисх не’не патите од честих кварова, нема ИП пропуштања и брзине су довољно конзистентни без обзира на време у коме и у чему требате да користите.

прозодија

 1. 1000+ послужитеља у 60+ земаља.
 2. Војни разред АЕС-256 Шифрирање.
 3. Вишеструке намјенске апликације, укључујући једну посебно за ФиреТВ.
 4. Убојити прекидач.
 5. Стабилне брзине.

контра

 1. Цијене су веће него што би требало бити за такву услугу.
 2. Са сједиштем у САД-у, члан 14 група Очи.
 3. Чувајте записе и податке
 4. не’не деблокирајте Нетфлик УС.

ИПВанисх планови и провера цене

Нисмо баш велики обожаватељи планова са вишеструким цијенама гдје је приступ одређеним значајкама ограничен на један који одабире планове с нижим цијенама. Нпр. У ВипрВПН можете приступити својим ексклузивним значајкама Цхамелеон Протоцол и Випр Цлоуд ако сте претходно прерадили на свом скупу план. Али на срећу, ИПВанисх не’не постоји сличан режим одређивања цена.

Све његове особине нуде се у свим цјеловитим плановима с том разликом, само што разлика између тих планова је и тражим ваш претплате.

ИПВанисх планови и провера цене

Мјесечни план преплате

Наведени трошак: 10,00 УСД / месечно

Као и код свих осталих пружатеља ВПН-а, ИПВанисх’месечни план цена је заиста скуп. Уз 10 УСД месечно претплата на овај план коштат ће вам 120 долара годишње. Не знаш’Не можете добити било какав попуст на овом плану, јер нисмо’стварно нисам видио да вам нуди свој мјесечни план за 11,99 долара икада. Овде су приказани попуст од 17% само је паметни маркетиншки трик и ништа друго. Не баш добар план који треба веселити и препоручује само ако вам треба ВПН за неке кратке погодности.

Тромјесечни / тромјесечни преплатни план

Наведени трошак: 8,99 УСД / месечно

Доиста би нам било свидјело да је даватељ понудио 6-месечни преплатни план за постављање тромјесечног плана јер би то био много изводљивији за кориснике.

Али откад је’Можете набавити за 26,99 УСД наплате једном у три месеца, што кошта 8,99 УСД месечно за сваки месец пребацивање претплате. Прилично се лоше размишља о томе и сигурно се не препоручује јер су месечни трошак кваревили превисоки.

Опет, идите само на овај план ако морате што пре сервисирати неке хитне потребе.

Годишња / 12 месечних претплата

Наведени трошак: 6,49 УСД / месечно

Најбољи план, ИПВанисх’Годишњи план је оно што би требало да одлучи ако желите претплатити на своју услугу. По цени од 77,99 УСД / годишње коштаћете 6,49 УСД месечно, нудећи најбољу вредност за ваш новац. Без обзира на то, цене су превисоке за ИПВанисх’с пакетом значаја је у питању. Преплату можете набавити код пуно бољих пружатеља услуга по нашој цени, тако да заиста верујемо да би ове цене дефинитивно требале путовати на југ.

ИПВанисх купони

Тренутно ИПВанисх нуди два кода купона. Њихов први код “ОУРБЕСТОФФЕР” пружа 25% попуста на све цене цена и нуди заиста добру понуду ако желите да цене буду још више у складу са вашим прорачуном.

Додавање овог кода купона ИПВанисх може донети трошку годишњег плана са 77,99 УСД по разумном 58,49 УСД.

ИПВанисх купони

Други ИПВанисх код купона “САВЕ20НОВ”, Снизит ће цијене с маржом од 20% када се примијене, а опет не озбиљно’не разумем присутност овог кода кад већ има голотињу од 25%. ИПВанисх ће требати окончати ову збрку и дати им кодну купону уједначеним изгледима.

Преглед пробног раздобља ИПВанисх

ИПВанисх тренутно не нуди комплетну верзију бесплатне верзије у правом смислу те речи, могуће је тачно оно што нуди 7-дневно јамство за повраћај новца за све своје цјеновне планове, у времену које се ради као услуга. Бесплатни пробни тестови са највећим показатељима колико пружају услугу верују у своју услугу и нуде их говоре о веродостојности понуђених важних значајки.

Ако им не понудите, створиће лош дојам услуге и ми ћемо заиста препоручити ИПВанисх да бисмо пре било ког таквог рачунара или ризиковали губитак купаца даватељима попут НордВПН-а који не нуди само нулти бесплатни пробни верзију са свим укљученим значајкама, већ има и пуно веће планске цене.

Преглед начина плаћања ИПВанисх

Иако тренутно не нуди битцоин као опцију плаћања, приликом провјере прегледа трећих страна услуга открили сте да је ИПВанисх прије понудио Битцоин као опцију плаћања. Да’дефинитивно је лудница јер корисник ускраћује прилику да анонимно плати цијену планове.

Преглед начина плаћања ИПВанисх

Тренутно је на располагању само два начина плаћања. Можете платити путем кредитних картица или се одлучити за плаћање путем Паипала. Према нашем прегледу, начин плаћања није био довољан и требало би да их повећамо како би пружили већу флексибилност корисника.

ИПВанисх преглед компатибилности

Као и бољи добављачи ВПН-а, ИПВанисх такође нуди посвећене компатибилне апликације за популарни ОС попут Виндовс, иОС, Мац и Андроид. Што’Добра ствар је у томе што нуди посвећену апликацију за ФиреТВ и делује попут поверења. Намјенска подршка нишним платформама увијек је добродошла и цијењена, па тако омогућава додатну услугу још више палца за додавање апликација у микс.

ИПВанисх преглед компатибилности

Поред тога, ИПВанисх нуди водиче за постављање за Линук, Цхромебоок, Виндовс Пхоне и усмеравање. Ипак, ИПВанисх не пружа много могућности подршке за више протокола на свим платформама. Више о томе касније у овом нашем члану.

ИПВанисх послужитељи преглед

Добављач тврди да то’с најбржим растућим ВПН нивоима на свијету и јединим мјестима на којима је овај захтјев имао највише одјеће било је његова послужитељска инфраструктура.

ИПВанисх нуди 1000+ послужитеља у импресивних 60+ земаља које покривају већину свијета’веб-крајолика, али морамо рећи да је број послужитеља мало искривљен према Еуропи и САД-у.

Постоји само 59 послужитеља у Азији, а Блиски Исток добија слаба 3 послужитеља

добављач. Успоредите у Лос Ангелесом, САД-ом који једини угошћује 57 послужитеља ИПВанисх и имат ћете добру идеју где проблем лежи.

Препоручили бисмо да нудимо услугу да додате више послужитеља на три места, тј. Блиски Исток, Африка и Средња Азија ако буде’са привлачењем више купаца из ове регије, који ће у наредном времену само бити све већи.

ИПВанисх протоколи / шифрирање Преглед

Стандардна шифрирања која нуди ИПВанисх ако АЕС 256, што је поприлично индустријски стандард. Не, ова стандардна шифрирања доступна је само у апликацијама ФиреТВ, Виндовс, Мац, иОС и Андроид.

Ако планирате користити ИПВанисх на Цхромбоок-у или Виндовс Пхоне-у, шифрирање АЕС-128 добит ћете само на вашој интернетској вези.

Линук подржава оба, АЕС-128 и АЕС-256 стандарде шифрирања, респективно.

Иако ИПВанисх пружа вишеструку подршку за протокол, пребачен је само на неким одабраним ОС-има.

Нпр. на Виндовс-у и Мац-у можете приступити протоколима ОпенВПН, Л2ТП и ППТП, али не и ИПСецу, док на иОС-у можете приступати само протоколима ИКЕв2 и ИПСец.

Овде је списак ОС-а и протокола који су на њима подржани:

Оперативни системСуппорт Протоцол / с
ФиреТВ ОпенВПН
Виндовс ОпенВПН, Л2ТП и ППТП
ортак ОпенВПН, ИПСец и Л2ТП
иОС ИКЕв2 и ИПСец
Андроид ОпенВПН
Линук ОпенВПН и ППТП
ЦХРОМЕБООКОМ Л2ТП и ИПСец
Виндовс Пхоне Л2ТП

Препоручујемо даватељу услугу за прошири избор који корисници имају на располагању различите протоколе на свим платформама како би они могли да искористе већу флексибилност у погледу безбедне опције..

ИПВанисх преглед корисничких подршке

ИПВанисх оглашавање пружа 24/7 подршку, али напротив, нема значајног ливе цхат-а. Ово је лош маркетиншки део ИПВанисх-а и они желе заменити унутар нечега прихватљивог, тј. Оног који одговара њиховој спремности за подршку.

ИПВанисх’Примарни начин пружања подршке је путем системске улазне продаје, али чак и недовољно брз према сувременим стандардним корисничким подршкама. Послали смо упит о инсталирању ВПН-а на Анонабок путем вашег система за продају улазница и прошлих је добрих 8 сати од када очекујете одговор.

ИПВанисх преглед корисничких подршке

То никада нећемо назвати “тренутна подршка осим ако не постане довољно заведена да размотри 10-сатно кашњење између упита и његових резолуција “тренутак”.

ИПВанисх преглед брзине испитивања

Брзине ће помало смањити ваше изворне брзине интернетске везе у било којем ВПН-у. То је због оптерећења енкрипција и протокола, тако да не’Не узимајте га као нешто необично, осим ако не паднете испод прихватљивог расположеног. Према нашим тестовима брзине ИПВанисх-а на различите послужитеље, открили смо да је довољна брзина да би могли напајати довољно добро корисничко искуство.

Међутим, на неки се његов послужитељ, попут Великој Британији, брзина смањује мало прије, а сигурно нисмо били импресионирани. Још једна ствар која је овде додала ИПВанисх не’Тренутно не радите на деблокирању Нетфлик УС-а, али можда је погодно за Диснеи + и’можда и њен највећи промашај.

За Торрентинг кориснике ИПВанисх може бити добра опција ако просечни подаци о потрошачима. За велике потрошачке податке, брзина може бити мало спора и неуредна код већ постојећих послужитеља, тако да пре предлога на ИПВанисх морате узети у обзир своје поставке и потребе..

ИПВанисх Коди преглед

Коди је наш лични погодак када је потребно уложити у питање нулирање на платформи за кућне медије за потрошњу дигиталног садржаја. Овај свестрани софтвер може да користи било шта, од вести уживо до цртаних емисија, а од великих спортских догађаја до најновијих филмова кроз стотине додатака.

Али, Коди’Ако моћите да употребите под корицама Коди ВПН, а моћ ће моћи још више да се појасни ако коригујете да ћете моћи да деблокирате гео ограничени садржај из целог света..

ИПВанисх пружа широк број компатибилних апликација за различите ОС као што је Виндовс који ради у позадини, а ви можете да користите Коди с пуном слободним.

ИПВанисх Коди преглед

Ниједан ИПВанисх такође може ручно инсталирати на нишне платформе попут Смарт ТВ-а.

Тренутно ИПВанисх пружа подршку вашег ВПН-а за Коди на овим платформама:

 1. Виндовс
 2. Мац ОСКС
 3. Андроид
 4. МКСК Про Андроид ТВ кутија
 5. ОпенЕлец

ИПВанисх Црацк преглед

Пукотине никад нису сигурне и у’Зато препоручујемо наше кориснике да увек држе даље од њих. Они могу садржати било шта, од злонамјерног софтвера до опасних вируса које могу уништити пукотину на вашем систему ако се распакирају.

Тренутно за ИПВанисх не постоји вјероватна пукотина, па чак и ако наиђете на нешто што тврди другови, савјетујемо вам да се ријешите..

ИПВанисх Додатне особине

ИПВанисх нуди прилично прилагођене могућности које имају Килл Свитцх ради заштите у интернетским везама, 1000+ ВПН сервера, СОЦКС5 проки, војнички шифру АЕС 256, подршку више протокола и могућност употребе ВПН-а на кућним љубимцима истодобних уређаја,.

Ове могућности су довољно добре да би се ИПВанисх могао квалификовати као један од бољих ВПН-а. Али дефинитивно може бити више додатака.

ИПВанисх и даље нуди сигурне могућности највишег ступња као што је Доубле ВПН, Онион овер ВПН и Сплит Туннелинг. Ово је новост у ВПН-у, а нуди само неколико врхунских пружатеља услуга попут НордВПН и ПуреВПН. ИПВанисх мора у пакету са његовим значајкама укључити најмање два како би оправдао своју цену и додао још више вредности својих услуга.

ИПВанисх Пријава

Процес пријаве на ИПВанисх-у не треба много у смислу објављивања. Све што требате учинити је посјетити ипванисх.цом и кренути “Мој рачун” (Ако ти’већ сте купили план претплате) и унесите своје ВПН корисничко име и лозинку у расположивим пољима.

ИПВанисх Пријава

За пријаву на било који вашу намјенску апликацију или покретање датотеке за ручно постављање бит ће потребне корисничке вјероватне ВПН-а.

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за Виндовс

Кроз намјенску апликацију Виндовс, користите ИПВанисх ВПН на вашем Виндовс ОС-у, и то је неометан процес. Ево како можете да инсталирате ову апликацију за мање од 3 минута:

 1. Да бисте поставили ипванисх.цом, користите било који који би прегледао ваш избор.
 2. Једном на веб страници, идите на “Апликације” > “Виндовс”.
 3. На овој страници кликните на “Приступите Виндовс апликацији” започети преузимање.
 4. Након завршетка преузимања датотеке кликните на њу и она ће вас питати да ли желите покренути или не. Кликните на “Трчање”.
 5. Појавит ће се упит из чаробњака за постављање ИПВанисх. Клик “Сљедећи”.
 6. Сада кликните на “Прихваћам увјете споразума” након што прођете кроз услове лиценцирања и кликнете на “Сљедећи”.
 7. Клик “Сљедећи” поново у ретку за преузимање датотека.
 8. Сада кликните на “Инсталирати” и онда “Да”.
 9. Датотека је тренутно успешно инсталирана.
 10. Унесите корисничке веродостојности, изаберите послужитељ и кликните на “Спојити” за почетак коришћења ИПВанисх ВПН-а на вашем Виндовс ОС-у.

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за МАЦ

Маци су изврсни за употребу, али су им сигурно требали осигурати заштиту од пријетњи на мрежи. Овде’како можете поставити ИПВанисх’Посвећена Мац апликација на вашој платформи на појединачно постављен начин:

 1. Посјетите ипванисх.цом и идите на “Апликације” одјељак с горње траке.
 2. Одабери “ортак” > “Приступите Мац апликацији”.
 3. Датотека ће сада бити доступна на вашу страницу “Преузимања” мапа.
 4. Изаберите УРЛ адресу и испустите је у мапу Апликације за почетак инсталације.
 5. Унесите корисничке вероватноће.
 6. Клик “Прескочити” ако не’Не желим проћи кроз уџбеник.
 7. Сада ћете пронаћи у главном корисничком програму сучеља. Помакните се према доле да бисте пронашли најбољег послужитеља према својим потребама и кликнули на њега да бисте покрнули везу.
 8. ИПВанисх сада се налази на вашем Мац ОСКС-у.

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за иОС

ИПВанисх’с иОС апликације без проблема функционишу на иПаду и на иПхонеу. Овде’с, корак по корак, водич за постављање о томе како брзо и брзо покренути иОС апликацију на својим уређајима:

 1. Отворите иТунес трговину и потражите “ИПВанисх”.
 2. Апликација ће се сада појавити у резултатима претраживања. Кликните на “преузмите датотеку” и онда “Отворен”.
 3. Сада кликните на “допустити” а затим унесите своје корисничке вјероватности (ВПН корисничко име и лозинка).
 4. Одабери “Прескочите Водич”.
 5. Сада изаберите жељену послужитељу и кликните на “Спојити”.
 6. Напокон, кликни на “допустити” за почетак заштите анонимности на мрежи путем ИПВанисх-а.

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за Андроид

Нигдје није лакше инсталирати ИПВанисх’с намјенским апликацијама него на Андроиду. Како можете решити уз минималан притисак:

 1. Отворите трговину Гоогле Плаи и упишите се у траку за претраживање ‘ИПВанисх” и притиснути “тражи”.
 2. Након што се појави, кликните на “преузмите датотеку” а онда даље “Отворен” за почетак инсталације.
 3. Сада морате унети своје корисничко име и лозинку и изабрати послужитељ по вашем избору за почетак сигурног коришћења Интернета под заштитном заштитном ознаком ИПВанисх..

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за ФиреТВ

Тко не’Не волите нишну подршку? Стварно до радимо, посебно за наше омиљене услуге попут ФиреТВ-а. ИПВанисх нуди намјенску апликацију за платформу која олакшава имплементацију ВПН-а и деблокирање гео-ограниченог садржаја. Али, прије него што наставите даље, морате знати да је ова апликација побиједила’Не раде исправно на Фирестицк уређајима првих генерација.

Овде’с кораком на корак по водичу или како можете инсталирати ИПВанисх’Једноставно је посвећена ФиреТВ апликацији:

 1. На Фирестицк / ФиреТВ-у’с сучељем, идите на “Апликације”.
 2. Сада одаберите “Категорије” > “Корисност” > “ИПВанисх” апликација.
 3. Додирните / кликните на “Добити” икона.
 4. Сада кликните на “Отворен”.
 5. Сада ћете унети своје корисничко име и лозинку. Учините то, а затим крените на одабир послужитеља. који вам највише одговара.
 6. Кликните на “Спојити” а сада употребљавате ФиреТВ под заклоном веродостојног ВПН-а.

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за усмјеравање

Инсталирање ВПН-а за усмеравање може бити поприлично замршена ствар и препоручује се да идете напред напред овим рутом само ако сте довољно способни да се извучете без оштећења усмјеревача..

ИПВанисх нуди различите водиче за постављање за различите врсте усмерења кроз које овде можете лако проћи .

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за Линук

Линук има пуно бистрице, па је понудио намјенске апликације за њега невјеројатно сложен задатак. Ниједан популаран добављач нема таквог, али можете једноставно сазнати како ручно инсталирати ВПН на свој бистро на једноставан начин.

ИПВанисх нуди две врсте Убунту ВПН протокола, тј. Убунту ППТП и Убунту ОпенВПН можете приступити детаљним водичима за постављање ових корака ових ИП конфигурација на ИПВанисху’с веб странице у одјећама с апликацијама или у властитом намјенском ВПН прегледу за Линук.

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за Цхромебоок

Цхромебоок је Гоогле-ово преносно рачунало које ради на ОС-у Гоогле Цхроме. Овај лаптоп је потпуно другачији од пасмина и одличан је опција за упућивање ако вам је досад превише досадно за Виндовс или Мац ОС..

Најбољи дио о Цхромебооку је једноставно и модерно сучеље које вам може дати радите ствари на много лакших начина него што бисте могли учинити на другом ОС-у. Истински вриједи и за постављање ВПН-а на овом ОС-у. Овде’врло једноставан водич за то како ручно поставити ВПН на Цхроме ОС:

 1. На Цхромебооку отворите прегледник Гоогле Цхроме, а затим отворите нову картицу
 2. На овој картици унесите поставке цхроме: // у адресну траку
 3. Помакните се према доле да бисте пронашли “Додавање везе” кликнем на њу. Сада кликните на “Додајте приватну мрежу” из следећих опција

Сада унесите податке као што је приказано у таблици испод:

Назив хоста послужитеља Ово поље захтева пуно послужитеља који желе повезати. Та имена лако можете пронаћи на попису послужитеља који су вам доступни на вашем рачуну’с управљачка плоча
Назив услуге Можете створити било које име које желите
Унапријед подељени кључ Ипванисх
ЦА ЦА цертификат изабрати “Задано”
Кориснички цертификат Оставите ово поље празно
Корисничко име & Запорка Унесите своје ВПН корисничко име и лозинку
ОТП Оставите ово поље празно
Групно име Оставите ово поље празно
Спреми корисничко име и лозинку Ово није обавезно. Спремите га или задржите привремено
 1. Само кликните на “Спојити” и ваша веза ће започети с ВПН-ом

Како инсталирати / повезати ИПВанисх за Виндовс Пхоне

Виндовс Пхоне није толико популаран у поређењу са њиховим робусним рођацима, тј. Андроидом и иОС-ом, али и даље постоје у толиком броју да би се дефинитивно мета покушало хакирања.

Стога вам треба ВПН који ће вам пружити врхунску сигурносну заштиту. Овде’с тајним безбедносним покровом можете инсталирати ИПВанисх-а на свој Виндовс Пхоне кроз овај корак по кораку:

 1. Приступите попису апликација на вашем Виндовс Пхонеу и идите на “подешавања” и помакните се према доле да бисте их пронашли и кликнули “ВПН”
 2. Статус промијените из заданог “од” урадити “На”
 3. Сада додирните “Додати” и пређите на оквир за “Назив послужитеља” и упишите назив послужитеља или његов ИП адресу на коју желите повезати. Треба одабрати само послужитеље доступне с ИПВанисхом-а
 4. Сада додирните “Савет” одабирем “Л2ТП с ИПСец-ом” као ваш протокол шифрирања
 5. Испод “Повежите везу” унесите своје корисничко име и лозинку. У оквиру за унапред подељени кључ унесете “ипванисх”
 6. У пољу изаберите јединствено име профила за своју везу “Име профила” и додирните “Уштедјети”
 7. За промену вашег послужитеља, поступак треба поновити.

ИПВанисх Дотакните уређај

Уређај за додир обично је а “Возач” користите све ВПН апликације за коришћење приватних веза. Ако одређени софтвер не може инсталирати овај управљачки програм, имат ћете проблема с приступом клијентима или повезивањем с ВПН сервером. Дакле, чини се да је проблем ИПВанисхом’с Додирните Уређај?

Па, то је питање обично између бројних алата који раздвајају мрежу или приватност. Сукоби софтвера и грешке у потписивању возача могу препречити Виндовс у инсталираном ИПВанисх-а’с Додирните управљачки програм. Да бисте то решили, раздвојите их и пуштајте ИПВанисх-а. Отворите управитеља задатака, притисните типку миша кликните апликацију и кликните “Завршни задатак”.

Након завршетка преузмите најновије управљачке програме додирните веб странице ОпенВПН. За изравну везу можете преузети овде. Инсталирајте УРЛ адресу с ознаком “тап-виндовс-9.21.2”. Процеси ће трајати неколико секунди након што искористите ИПВанисх за повезивање са било којим железничким послужитељима по вашем избору!

ИПВанисх Килл Свитцх

Готово сав ВПН софтвер данас нуди значајку Килл Свитцх. Да би био кључан алат који је потребан за приватност за искључивање цјелокупног интернетског промета, а у окружењима ће ваш ВПН бити везан. Искључивање свих приступа може заштитити свој идентитет од пропуштања.

Једноставним речима, значајна пребацивања прекида кључне речи је за вашу сигурност и заштиту, чак и када ваш ВПН одустаје од вас. ИПВанисх подржава овај алат на вашим Мац ОС и Виндовс клијентима.

Како се на Мац и Виндовс користи ИПВанисх Килл Свитцх на Мац и Виндовс?

За оне који користе Мац, идите на “Поставке” у апликацији клијента и затварам даље “Веза”. Видјет ћете попис доступних конфигурација, укључујући “Активни протокол” и друге опције попут “Аутоматско поновно повезивање”, “Омогући ИПв6 заштита од цурења”, ја “Успоредите кад напуштате везу док сте повезани”. Једноставно потврђен оквир који каже “Убојити прекидач” да бисте активирали значајку.

ИПВанисх Килл Свитцх

Супротно томе, који оперирају ИПВанисх на Виндовс-у, а имају на располагању много једноставније ГУИ. Да бисте укључили значајку Килл свитцх, једноставно кликните на “подешавања” картицу у клијенту. Након што завршите, додирните “Веза” изборник и кликните потврђени оквир означеног “Убојити прекидач”. Такође можете да видите и другу могућност као што је ИПв6 заштита од цурења, ДНС заштита од пропуштања, промет на црној ЛАН мрежи и аутоматска поновна веза..

ИПВанисх се не повезује

ИПВанисх Реддит

Корисници су на Реддиту углавном истакли управо она питања која су истакли током овог прегледа. Провјерите најбољи Реддит ВПН јер вам доноси добре годишње и друге пословне пакете.

Брзине се смањују на већ послужитеља, Гоогле вас упућује на цаптцха док користите неке послужитеље, подршка за цхат неизбежно је варљива (није’т 24/7 у било којем смислу израза) и неки други проблеми су међу онима који редовно сагледавају многе људе.

Пружатељ услуге мора подићи своју игру у великом времену. Његови пристојни и сигурни, али модерни корисници нису били задовољни само најбољим, па ако можете’не пружите га, а затим будите спремни да се пријавите на форуму попут Реддитс-а, као што је овај испод:

ИПВАНИСХ преглед Труст Пилот-а

На ТрустПилоту ситуација је далеко гора. Укупно је 404 прегледа генерирано од стране корисника и кумулативна оцјена једне звијезде која одражава колективно мишљење тужано у већ тихих рецензија..

Корисници могу жалити на било коју услугу, али кад нешто крене на врчу, сви могу примијенити. ИПВанисх има пуно темеља за претварање ових износа у препоруку.

ИПВанисх ВС НордВПН

Овде је значајна поређење значајки између Норд ВПН и ИПВанисх:

ФеатуреИПВанисхНордВПН
Цијене (годишње) $ 77,89 $ 69
земље 60+ 62
Послужитељи 1000+ 4278
протоколи ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ИКЕв2 ИКЕв2, ППТП, ОпенВПН, Л2ТП, ДоублеВПН и ССТП
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком
дрва Не Не
Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Уједињене државе Панама
Проки послужитељи Да Не
Истовремени корисници 5 6
Додане својства Килл Свитцх, СОЦКС5 проки СмартПлаи, преко ВПН-а, ЦиберСец и Аутоматски Килл Свитцх, делује на Нетфлику

ИПВанисх ВС ПуреВПН

Ово је откриће о разликама у значајкама, цијенама и другим чимбеницима између ИПВанисх-а и ПуреВПН-а:

ФеатуреИПВанисхПуреВПН
Цијене (годишње) $ 77,89 $ 59,88
земље 60+ 60
Послужитељи 1000+ 1300+
протоколи ОпенВПН, Л2ТП / ИПСец, ППТП и ИКЕв2 ППТП, ОпенВПН, Л2ТП и ДоублеВПН
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком
дрва Не минималан
Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Уједињене државе Хонг Конг
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 5 5
Додане својства Килл Свитцх, СОЦКС5 проки Лук преко ВПН, Сплит тунелирање, Дедицате ИП, ДДоС заштита, Блокирање огласа и Аутоматска Килл Свитцх,

ИПВанисх ВПН не ради / Погрешке / Проблеми

Када је ријеч о кориштеном ИПВанисх-а, корисници могу на различите проблеме / грешке који могу видјети задовољство у потпуно приватном мрежном искуству. У свјетлу тоге, ми смо на БестВПН.цо одлучили саставити попис најчешћих нерадних погрешака који су добили од наших читатеља / гледатеља!

ИПВанисх се не повезује

Проблеми с повезивањем могу имати много разлога. Ваш ватрозид може блокирати апликацију’с интернетском везом. Неисправне поставке дате и у времену када можете да разрешите проблеме са везом. Понекад чак и пружају интернетске услуге могу блокирати ППТП ВПН везе. Други пут је једноставно проблем вашег интернета. Прво морате открити основне узрок, а затим предузеће одговарајуће кораке.

ИПВанисх није могуће инсталирати Додирните уређај

Обично, када корисници имају пуно ВПН апликација инсталираних на особним рачуналима, ИПВанисх може наићи на грешке код инсталираних уређаја Додирните. Ако желите ријешити проблем, уклоните или уклоните сукобљене софтверске апликације. Да би требало да радите, али ако се не морате догодити, управљачки програм додирните увек можете користити ОпенВПН-а’с веб странице директно. Приступите и инсталирајте управљачки програм за додир одавде: хттпс://свупдате.опенвпн.орг/цоммунити/релеасес/тап-виндовс-9.21.2.еке

ИПВанисх наставља са прекидом везе

Ако користите вашу апликацију ИПВанисх наставите прекид везе, како бисте могли угрозити свој идентитет. Сада, алати попут аутоматског прекидача за убијање, могу увек ићи само тако да буду сигурни. Потребно је проблематично решење за заустављање прекида везе ИПВанисх. Као што је раније споменуто, може постојати више разлога због којих можете доћи до кабеле. Размислите о деблокирању апликација из ватрозида, поправите податке података и времена или конфигурирајте ваше интернетске везе да бисте желели да радите ишта радити!

ИПванисх преглед најчешћих питања

Користи ВПН легално у САД-у?

Осим тога, ако не користите за нешто злокобно или злочиначко, употреба ВПН-а потпуно је легална, не само у САД-у, већ и у већим дијеловима свијета.

Можете ли ИПВанисх користити на више уређаја?

Да. ИПВанисх вам може приступити на 5 уређаја.

Како могу отказати претплату на ИПВанисх?

Ако нисте задовољни стандардним услугама ИПВанисх-а, тада сигурно можете искористити своју слободну количину корисника како бисте могли да користите преплату. Само се вратите на веб локацију и пријавите се на свој рачун. Овде на управљачкој плочи кликните на “Претплата”. Сада ћете моћи да видите опцију “Желим отказати претплату” при дну ове картице. Кликните на њу и наставите да поступите док не завршите са свим формалностима. Ваш рачун ће сада бити приказан и неважећи.Како могу отказати претплату на ИПВанисх

Закључак

Завршавајући ствари, препоручујемо пружање услуга да бисте додали више значајности у својој услузи и повећали перформансе постојећих како би задобио кориснике. Услуга је у недавној прошлости претрпјела значајну пада крајње време је да се постави и да им добра слика у ВПН-у не буде наручена.

ИПВанисх је добар, али у данашњем времену’ултра натјецатељски, свијет који води корисника, добро је текло’не направите рез. Морате бити изванредни да бисте ангажирали више корисника и покренули трајну оданост марки.

ЕкпрессВПН има планове за преуређење по скупој цени, али корисници ће остварити иако имају јефтине могућности, само због поверења и веродостојности које пружају креиране звезде извођача на свим фронтовима.

ИПВанисх мора слиједити исти пут. Задовољни смо како је тренутно, али дефинитивно има простора за пуно побољшања.

Ако желите применити или предложити везано за наше услуге и стандардне прегледе, коментирајте у доњем делу. Било би нам драго него сарађивати с вама!

Слични чланки

 • ЦиберГхост преглед 2020

  Надлежност Румуњске Цијена 2,75 УСД / мјесечно за трогодишњи план Послужитељи 6.100+ Послужитељи у 90+ земаља Нема записа Записано шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • СпиОфф ВПН преглед 2020

  Надлежност Сан Марино Цијена 9,99 Послужитељи 300+ Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • ТуннелБеар ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цијена 4,99 УСД / мјесечно за једанодишњи план Послужитељи 1.000+ послужитеља у 22 земље Дневне задржане везе Записници Шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послуживача 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me