Иога ВПН преглед 2020

Надлежност Нема информација
Цена Бесплатно
Послужитељи 500+ послужитеља у 30 регија
дрва Похрањује везе записа
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница Апликације на Гооглеу и Аппле Плаи Стореу
Компатибилност Андроид, Аппле

Иога ВПН успио је за кратко вријеме придружити тржишту алата за заштиту приватности више од 5 милиона корисника. То је бесплатна ВПН услуга која се рекламира као “најбоље” многи корисници у Гоогле Плаи Стореу, али моја анализа открива прилично мрачну страну око ВПН-а.

Њихове апликације нису сигурне и користе лошу праксу за зараду новца, што је за употребу ваших података корисничких трећих страна и употреба модела темељеног на оглашавању (што ваш податак поново представља под додатним ризичним пријавама од несигурних услуга).

За више информација о Иога ВПН прочитајте овај свеобухватни преглед који садржи критике о његовој безбедности, транспарентности, цијенама, послужитељима, перформансама, компатибилности и подршци.

 • сигурности
 • прозирност
 • цена
 • Послужитељи
 • Извођење
 • Компатибилност
 • подршка

сигурности

Надлежност

Прва и најалармантнија ствар о Иога ВПН је да нико не зна где даватељ има седиште. Они немају званичну веб страницу која је доступна, само на Фацебоок страници која је срж непозната. Услуга у највећем делу има неактивност присутност на мрежи.

Ипак, добили сте приличан број пријава, прикупили 4,7 оцене на Гоогле Плаи Стореу, а 4,8 покрећете се на иТунесу (одакле већина рецензија изгледа лажно). Укопавају се мало дубље у пружању услуге, наишао сам на занимљиво истраживање које је доказано ЗДНет.

Јога ВПН Надлежност

У њему се наводи да је око 60% најпопуларнијих бесплатних мобилних апликација на Апплеу и Гоогле Плаи Стореу из програма који се налазе у Кини или са кинеским власницима. 17 од 30 анализираних апликација (појављују се у објектима трговине) има формалну везу са Кином, што је прилично алармантно рећи.

Ако погледате списак изнад, приметићете да је Иога ВПН међу укљученим именима. Мој једини савет је да бисте могли да победите из услуга које су брже могуће. Кинеска влада позната је по закону о чувању података и масовном надзору.

Правила о приватности

Вјеројатно најслађи разговор за Политику приватности, Иога ВПН своје правилнике пријављује на веб локацији са текстуалним думп хостингом где можете приступити овде: хттп://ввв.иогавпн.цом/статиц/приваци.ткт

Само 373 речи дугачка, политика приватности обично је двосмислена, а не нуде ваљани подаци о томе који се налазе информације прикупљају и колико дуго.

Не прикупљајте личне податке који идентификују вашу или другу особу, као што је ваше име и презиме, физичке адресе, адреса е-поште, телефон, факс, ССН, подаци похрањени на вашем уређају.

Као што видите, прво наводе да они не бележе неке личне податке, али онда настављају са изјашњавањем “Ваше податке ћемо прикупљати када комуницирате с нама или им датум”.

Нема података о томе који податке податке похрањују / биљеже, што нам даје још један разлог да вам кажемо: не вјерујте у овај бесплатни ВПН превар. Можда делује глатко, али је сјеновито до сржи!

Правила о приватности јога ВПН-а

ИП / ВебРТЦ / ДНС испитивање истјецања

Да бих стекао бољу представу о сигурности / приватности која нуди Иога ВПН, доказујем неколико тестова на Бровсер Леакс-у, Перфецт Приваци ДНС цурење и ИПЛеак.Нет.

Повезао сам се са много различитих послужитеља и резултата који су добили прилично сличне снимке заслона који приказују испод ИП адресе у Немачкој.

Да, ВПН ипак успијева сакрити ИПв4 адресу и ВебРТЦ, није алармантно да се идентификује више од 70+ адреса ДНС послужитеља.

Било која веб страница која прима толико ДНС захтева са различитим локацијама на црној вашој листи ће бити посећени. Да не спомињем, ДНС приказује две различите локације.

Једна је Немачка, а друга Холандија, која је смислила да узме у обзир време пинга за овај послужитељ испод смере 8.000мс за објекте.

Ово поново потврђује моју теорију да добављач нема властити послужитељ, већ их заправо купује од компаније са сједиштем у САД-у под називом Линоде.

Јога ВПН ИП ВебРТЦ ДНС испитивање истјецања

прозирност

Несигурност Иога ВПН-а је таква да има два различита програма за иТунес и Гоогле Плаи Сторе, а има две одвојене ВПН апликације.

На иТунесу, Иога ВПН креира ЛАНПИПЕР ПТЕ.ЛТД (такође програмер за Мелон ВПН), а на Гоогле Плаи Стореу је развила Сарах Хавкен (која такође посећује ВПН упаљач).

Транспарентност ВПН-а

Као такав, немогуће је одредити ко тачно управља Иога ВПН-ом, али сам и даље обрађивао програме програмирања како би добио више информација о пружању услуга.

Још увек одговорите на њих, заједно са одговорима на нека инвазивна питања која сам питао своје време за подршку на иогавпн.феедбацк [@] гмаил.цом

 1. Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?
 2. Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?
 3. Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!
 4. Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?
 5. Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?
 6. Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?
 7. Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?
 8. Тко су Управни одбор ваших компанија?

цена

Ако сте прошли било који од ваших страница са апликацијама било у Трговини Плаи или у иТунес трговини, до сада морате знати да требате да преузмете ВПН, па онда кад прегледате цене?

Па, Иога ВПН је дефинитивно бесплатан, али би требао бити и потребан “точке” за деблокирање специфичних значајки. Они су подељени у три верзије слоја за активирање потпуног пописа послужитеља.

Јога ВПН цене

Ово је први који видим такав систем. Да бисте постигли, имате неколико могућности. Прво се гледа видео који ће вам пружити било где између 10 и 1000 бодова.

Друго је пријава, што вам даје +200 до 1000 бодова. Трећи је позив позвати више пријатеља, дајући вам преко 9000 бодова, четврти за унос кода, који вам опет даје 4000 бодова.

Послужитељи

Иога ВПН каже да нуди 500 “Проки послужитељи” у 30 различитих регија. За приступ овим послужитељима ћете морати да искористите горе споменуте методе.

Овисно о бодовима који имате, можете добити приступ послужитељима на три различите величине. Разина 1 нуди вам само кућне љубимце у различитим земљама.

Тиер 2 повећава се на укупно 15 сервера, што показује и неке регионалне могућности за кориснике (као што је Еаст Цоаст УС и Вест Цоаст УС).

Разина 3 повећала је уврштење на 30 различитих послужитеља, а то је име које има веће градске локације (као што је Француска - Париз или САД - Миами).

Ове 3 разине послужитеља, заједно с тачкама које ће вам свакодневно требати деблокирати, спомињати се испод. Замислите да вам нешто стално варира.

 1. Основни, основни: 500 бодова / дан
 2. Стабилније: 1800 бодова / дан
 3. широм света & Стаблест: 5000 бодова / дан

Јога ВПН послужитељи

Пружатељ услуге не описује какву шифрирање или протокол користи или нуди. Без ове две могућности, на првом месту не може постојати ВПН.

Чак и најглупљи ВПН-ови спомињу ове две ствари, али јога ВПН шути о њима. Она каже да шифрира ваше податке, али нема још тога.

Извођење

Ако конкретно говорите о брзини, услуга је била лошија од било које бесплатне услуге тестиране пре. Разлог може бити због великих корисничких база података и недостатка послужитеља.

Нитко не би желео изгубити време гледања реклама или кликајућих ствари како би добили бодове како би приступили послужитељима трећег редакта који се нуде од пружене услуге.

Сви знају да сами приказују податке о корисницима и да су сами по себи ризични предлози када одлучите да користите и инсталирате Иога ВПН.

ВПН тестови проведени путем Оакла Спеедтест Алата на више послужитеља који пружају просјечну брзину преузимања од 15Мбпс и пријенос 10Мбпс на мојој 4Г мрежи!

Тестирање виртуалне локације

Како бих кориснику пружио бољу представу о заваравајућој услузи која је Иога ВПН, доказан тест на вашим послушницима. Ово је требало да понудимо да ли нуде услуге или не’ послужитељи се налазе на оглашеном месту.

Пријавио сам се на послужитеља у Немачкој, који ми је дао ИП адресу: 139.162.168.186. Ову сам адресу објавио на пинг тесту Синтетичког монитора за примену ЦА.

Јога ВПН тестирање виртуелних локација

Алат поставља сервер на више од 90 локација у целом свету. Као што можете видети, време повратног путовања било је велико за остале локације, али у Немачкој - Франкфурту, мс је тек 1.080 мс.

Иога ВПН преглед

Међутим, када сам проверио низоземску - Амстердам, додиривао је истих 8.000+ мс, баш као и послужитељ Немачка - Берлин, што показује на смеру послужитеља. Тако сам извео траг.

Јога ВПН

Ако видите горе наведене резултате, можете видети да су пинг-ови врло кратки када водни траг из Франкфурта, али сам опет добио сличне резултате у Холандији - Амстердаму.

Након даљњег копања и копирања ИП адресе крајње тачке у Хуррицане Елецтриц БГП Тоолкит, открио сам да ће бити сервирани заправо купљени на хттпс://ввв.линоде.цом

Јога ВПН Виртуална локација

Свима нама даје јасну слику да се Иога ВПН не може веровати. Имају трагове у Кинију, а потом су купљене од САД-а, надлежности Фиве Еиес Јурисдицтион. Није сигурно ни један залогај!

П2П / торрентинг у Нетфлику

Иога ВПН не дозвољава Торрентинг или говори о томе да бисте могли да га деблокирате било које веће веб место за стриминг, што је у реду јер бесплатне услуге имају ресурсе да нуде ове функционалности.

Моје истраживање истраживача објашњава зашто они подржавају бујицу или деблокирање ВоД-а попут Нетфлика. ВПН није довољно опремљен и трпи ДНС-ове пропусте!

Компатибилност

ИогаВПН не нуди пуно компатибилности. Подржава само две платформе: иОС и Андроид, створене од трећих програма, ЛАНПИПЕР ПТЕ.ЛТД (на иТунесу) и Сарах Хавкен (у Гоогле Плаи трговини).

Да ли знате да не постоји јога ВПН за Виндовс или Иога на Фирестицку? Нажалост, овај податак није дао службену веб страницу, али је очекивано подржао више платформи.

Сигуран сам може да нађе изборе са бољом компатибилношћу уређаја. Ако је покретање ВПН-а и даље врло важно, можете научити Иога ВПН апк УРЛ-ом путем Блуестацкс-а на Мац или Виндовс.

Блуестацкс Апп Плаиер је Андроид емулатор који на ваш Гмаил налог поставља Гоогле Плаи Сторе за лажни уређај који софтвер обезбеђује за учење / инсталирање .апк датотеке!

подршка

Будући да Иога ВПН нема службену веб страницу, нема много могућности за примање подршке. Најближа ствар било које интернетске присутности коју Иога ВПН има на Фацебоок страници.

Нажалост, даватељ је невероватно неактиван. Пролазећи кроз објаву могу видети само како је Иога ВПН активан у 2017. години са минималним активностима у 2018., 2019. и 2020. години.

Иога ВПН подршка

Још увек сам их одлучио послати на Фацебоок и питати их да ли или не планирају створити службену веб страницу за свој производ.

Примам сам аутоматски општи одговор, који ће ме контактирати унутар апликације или путем е-поште. Учинио сам обоје, али још увек нисам добио одговор.

ИогаВПН преглед

Је ли јога забрањена у Русији?

Волио бих да даватељ одговара себи, али нажалост, подршка им је довољна. Оно што вам тренутно може рећи о ситуацији у Русији је да ствари нису добре!

Влада, слична оној у Кини, жели већу контролу над дигиталним светама. Подржава само овлаштене ВПН услуге које нуде дијељење записника са агенцијама.

Као такав, сви даватељи који не сурађују са земљом трпјет ће трајно забранити употребу ВПН апликације за објекте: иТунес и Гоогле Плаи Сторе, укључујући Иога ВПН.

Коначна пресуда

Да бих препоручио Иога ВПН?

Хм. Нема прецизних података о надлежности, проблем са пуштањем ДНС-а, употреба виртуалних локација, нема службених веб места, недостатак послужитеља с високим перформансама и лукавих бодовних система, суштина, право?

Пружатељ је вероватно међу лошијима у бесплатном сегменту, база за високе кориснике не мења чињеницу да је ВПН врло нејасан у свим својим поступцима, пружајући лошу сигурност и перформансе.

Мој савет би био да покренете супротне смјернице што можете и не верујете Иога ВПН-у све док не одлучите да будите транспарентни према својим клијентима и перспективама..

Слични чланки

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

 • АВГ Сецуре ВПН преглед 2020: Да ли је АВГ ВПН било који добар?

  Надлежност Чешка Цијена 79,99 УСД наплаћено једном (једногодишњи план) Послужитељи 50+ Записи Да Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me