Хола ВПН преглед 2019. – опасна & лдкуо; бесплатна & рдкуо; ВПН за избегавање!

Покренута 2017. године, а основали су га Офер Виленски и Дерри Схрибман, Хола ВПН познато је име међу слободњацима. Користи фреемиум модел, што значи да морају имати бесплатне огласе (без огласа) и плаћене планове. Међутим, ако сам потпуно непристран, обојица пружа лоше перформансе.

Производио је дио многих контроверзи, као што су њихове стратегије користиле ресурсе корисника као излазне чворове за Хола’с услугом сестара с плаћањем, Луминати. Постоји и доказ да ВПН делује као ботнет и његов други производ Хола преглед, који има ДДоС напада!

Одлучите ли се претплатити на услуге даватеља? Ако је случајно, саветовао бих вам да одмах зауставите и прочитајте овај детаљни Хола ВПН Ревиев 2019 за јаснију слику!

 • сигурности
 • прозирност
 • цена
 • Послужитељи
 • Извођење
 • Компатибилност
 • подршка

Надлежност

Хола ВПН има сједиште у Израелу, иако он није члан ФВЕИ савеза, и даље могу сматрати снажним савезником. Земља је један од најближих партнера са америчким владом и обавјештајним агенцијама попут Националних агенција за сигурност (НСА).

Наравно, тврдња да су они службени “посматрач” још увек је дискутабилно, с обзиром да документи Едварда Сновдена нису имали много детаља о земљи. Ипак, Википедија још увек памти Израел као службени проматрач ФВЕИ-а, а НСА директно дели сирови надзор.

Да није довољно, било је много идентификованих сјеновитих компанија које имају везе са Израелом. Неки чак тврде да ће израелске власти дати шире овласти за надзор у поређењу са америчким властима. Заиста не бих волио вјероватно услужити са сједиштем у таквој земљи!

Правила пријављивања

За разлику од већине бесплатних ВПН услуга, драго ми је да Хола ВПН нуди уговор о лиценцирању за крајње кориснике и страницу са политичким приватностима. На овај начин ће корисници тачно знати на што се пријављују.

Ако говорите посебно о записивању података, важно је подсетити да је Хола ВПН обновио своју страницу, а тек након што су суочили с оштрим критикама око “ботнет” гласине.

Пратећи овај догађај, даватељ је одлучио бити “јасније” У вези са својим операцијама и већином сам драго што се труди бити транспарентно.

Међутим, као што сам очекивао пре година и након прегледа стотину пружених услуга на тржишту, и Хола ВПН бележи вашу податке.

Подаци записани евидентирани путем ВПН-а, било који тип прегледа, који користите, веб странице које посећујете, заједно са подацима, као што су унесено време и време приступа и датуми.

“Не изнајмљујемо и не продајемо личне податке. Ми можемо открити личне податке свих поузданих даватељима услуга или партнера треће стране у циљу пружања услуге, похране и аналитике. Такође можемо да представимо или откријемо личне податке наших подружница, који су повезани са компанијама.”

Сада, Хола ВПН показује да не продаје / не дели неке особине података, али не верује да, с обзиром на већ постојеће бесплатне ВПН-а, вашу податке о продаји трећим странама.

Да се ​​не спомињу, они продужују властитој изјави у истом ставку, прво наводе да не би делили личне податке, а затим да би их објављивали подружнице и задржали предузећа..

Кориштење корисничких ресурса као излазних чворова

Дошао је као добар шок за ВПН индустрију када је Хола успела да постигне огромне последње резултате од 46 милиона корисника широм света од 2014. године.

Временом су се на рукама развели базу података са 9 милиона ИП-ових ботнета, који имају приступ ХТТП захтевима на хттпс://луминати.ио.

Кад инсталирате Хола, поставићете ВПН крајњу тачку. Други корисници на мрежи можда ће моћи да изаберу из ваше интернетске везе и користе ваш ИП.

Овако Хола успијева продати “бесплатна услуга”. Не плаћа пропусност, већ се користи и продаје од корисника који одлучују за инсталирање и покретање своје апликације.

Ствари се додатно закомплицирају када су вести на веб страници 8цхан поставили примљене законите ПОСТ захтеве на пост.пхп у 30 секунди са преко 9 761.015 излазних чворова ботнета Луминати, а о њима је операциони одбор Фредрицк Бреннан поделио информације о.

Проблеми с пропуштањем ИП / ВебРТЦ / ДНС

Да бих стекао бољу представу о поузданости Хола проки-а (унаточ бројним тврдњама и контроверзама), одлучио сам извршити ВПН тестове који се односе на проблеме пропуштања.

На тај начин сам обрађивао читав дан, а када сам проверио готово сваки појединачни послужитељ Хола прокија, кроз шест различитих алата за тестирање ВПН-а на Интернету:

 1. хттпс://ипк.ац/рун - није успјело
 2. хттпс://иплеак.нет/ - Прошао
 3. хттпс://днслеак.цом - Није успјело
 4. хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц - није успјело
 5. хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/ - Прошао
 6. хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/цхецк-ип - Прошао

Од тестова проведених на ових шест алата, пружају услуге нису приказани проблеми са пуштањем на Перфецт Приваци и Бровсер Леакс, али није успео на тестовима ИПКС, Бровсер Леакс и ДНС пропуштање.

ИПКС

Резултати који су приказани испод су из теста доказаних на послужитељу Уједињеног Краљевства. ВПН је, на жалост, процурио моју изворну ИПв4 јавну и приватну ИП адресу.

Због тога сам цензурирао информације црвеним нагласком, како бих заштитио властити идентитет. Једноставно је сигурно, мада Хола проки није сигуран избор!

Хола ВПН тест пропушта ИПЛеак

ИПЛеак

ИПЛеак обично даје врло точне резултате када се процењују ВПН-а и његове везе. Ако нисте сигурни, ваш ИПв4 адреса и ДНС су сигурни.

Међутим, ДНС тест је открио плус 55 послужитеља и нашао се на 8 грешака током поступка, и опет не бих вјеровао даватељу услуге с таквим угледом!

Хола ВПН тест пропуштања ИПКС

ДНСЛеак

За тестирање на ДНСЛеак-у, вероватно сам на истој УК послужио као и са свим анализама. Овај алат даје ми најрелевантније и најновије резултате мојих веза.

Приказао је моју точну ИПв4 јавну и приватну адресу, заједно са точним подацима о држави и дипломирао, због чега сам замаглио резултате.

Хола ВПН тест провере цурења ДНС-а

Пропусте прегледника

Бровсер Леакс је алат с приказом који показује истјецање ВебРТЦ-а и ДНС-а. Моје ИПв4 јавне и приватне адресе биле су јасно видљиве користећи Хола ВПН.

Ово понавља да је неважно и не нуди вам заштиту од посматрања. Да бих срао у чувању вашег идентитета и не бих вјеровао!

Хола ВПН тест пропуштања прегледаникаЛеакс

Савршена приватност

Користила сам два алата из Перфецт Приваци како бих проверила да ли је моја веза сигурна или не. Један је алат Провјерите ИП, а други је алат за испитивање пуштања ДНС-а.

Као што видите, резултати показују да Хола ВПН чува ваш идентитет скривеним, али претпостављам да је кривица алата, јер су три различите услуге показале проблеме са лечењем.

Хола ВПН тест уклања Савршена приватност

Провјера датотеку апликација

Ако антивирусна компанија као што је АВГ и њен Сецуре Лине ВПН производ може доћи са ГраиВаре / Вин32.Пресенокер вирусом, Хола ВПН апликације су бесплатне од свих тројанаца и злонамјерног софтвера.

Тест је доказан на веб страници вирустотал.цом, где можете да учите УРЛ адресе и анализирате да је у више антивирусних сервиса како бисте проверили да ли имате црвене знакове.

Провјера вируса Хола ВПН путем вируса укупно

прозирност

Да бисте вјеровали да вам ВПН пружа услугу, морате сазнати више о њиховој историји, власницима, сједишту, управном одбору итд. Такве информације нису лако доступне нити једне службе.

Због тога сам створио Транспарентни ВПН водич, где можете видети дијељење одговора различитих пружатеља услуга након што су поставили ИНВАСИВЕ питања на е-маил.

Ствар је у томе што нисам морао е-поштом послати Хола ВПН податке о свом производу. Све о ВПН-у можете пронаћи на “Око” или “ДНК” страница. Свако је уши радило лакше читање:

Хола ВПН преглед

 1. оснивачи: Офер Виленски и Дерри Схрибман
 2. Чланови тима: Лимор Кидрон (ВП ХР), (Рон КолЦТО) и (Арик ГиладГМ)
 3. инвеститори: ДФЈ (Силицијска долина), Трилогија (Сеаттле), Магма (Израел), Хоризонс Вентурес (Хонг Конг) и Оранге (Француска).

ВПН не нуди “Канаријски налогодавци” нити ћу га више нико ревидирао, али покушат ћу ускоро добити детаљан одговор од Хола ВПН-а о томе.

цена

Већ сам навела детаље о Хола ВПН-у’с бесплатном верзијом ради и користи корисничке ресурсе за издавање и излаз чворове како би избегли трошење новца.

Међутим, даватељ нуди и премиум пакет. Иако је услуга и даље веома иста, још увек је добра за тестирање даватеља услуга.

Избори за претплате

Обично имате 4 различита избора предлога: месечни, двогодишњи, годишњи и двогодишњи план. Мјесечне цијене почињу од 11,95 УСД.

Ако желите да искористите попусте, можете да одлучите за преплату већ са трајањем. На примјер, 6-мјесечни пакет снижава мјесечне цијене по 9,00 УСД.

Ако одлучите за годишњи, плаћајте 6,99 долара мјесечно. - уштеде вам невероватних 41% у изворним цијенама које се наплаћују 83,88 УСД сваке године.

За најбољу вредност саветовао бих да ће корисници кренути на двогодишњи план. Кошта 3,99 долара мјесечно, укупно 95,75 долара за две године, што вам даје огроман попуст од 66%!

Преглед цијена хола ВПН-а

Поврат новца загарантован

Хола ВПН нуди бесплатну апликацију и гаранцију за поврат новца која покрива базе података за своју купњу. Услуге можете сведочити кад год желите.

Јамство поврата новца траје 30 дана. Међутим, императив је знати да Хола ВПН на неки начин превара своје купце кад је реч о цијенама.

Ово је први који је видео такав систем у индустрији! “Хола услуга пружа се за сваку платформу понаособ. Дакле, ако се региструју на две платформе, бит ће извршене двије надоградње.”

Овај текст је преузет од одеће ФАК о наплати, где се пружа обрада на рачуну који има два уноса. Прилично паметна стратегија да заварате своје купце, Хола!

Послужитељи

Након инсталирања Хола ВПН апликација на моју Андроид и Виндовс платформу, применили су да не постоји точан број. Иако сам рачунао, имате 220+ послужитеља за повезивање.

Брзина ових послужитеља била је “у реду” али сигурност је била сулудо лоша. Као што сам показао гору, Хола ВПН не успева да криптира и осигура сигурну везу исправно, пуштајући своју информацију!

Тестирање виртуалних локација

Како бих кориснику пружио бољу представу о Хола Унблоцкеру, провери сам тест на својим послушницима. Ово је требало да просуђујете да ли можете да пружите услугу’ послужитељи се темеље на оглашеном месту или не.

Повезао се са сервером у Уједињеном Краљевству, који ми је дао ИП адресу: 213.229.67.83. Ову сам адресу залијепио на пинг тесту за синтетичке мониторске апликације ЦА.

Испитивање виртуалних локација Хола ВПН-а

Алат поставља сервер на више од 90 локација у целом свету. Као што можете видети, време повратног путовања било је велико за остале локације, али у Уједињеном Краљевству - Лондону, мс је тек 2,419 мс.

ХолаВПН преглед

Алат за праћење предузећа ЦА Тецхнологиес’ Апликација Синтхетиц Монитор је проверила ове резултате, показујући ртт од 4.709 мс. То значи да се послужитељ налази у Лондону.

Хола ВПН тестрања виртуалних локација

За цјеловиту слику, такође сам копирао и залијепио ИП адресу коју је сам добио с послужитеља (213.229.67.83) и крајњу адресу (151.236.46.162) у Хуррицане Елецтриц БГП Тоолкит:

ХолаВПН

Тестови брзине

Провјерио сам перформансе Хола ВПН-ова провокација испитивања брзине на више послужитеља. За тај поступак сам користио злогласни Спеедтест од Оокла за Хола’с локације Велике Британије, САД-а, Француске и Аустралије.

Сви тестови су на 50Мбпс вези. У Аустралији једва сам добио 5,51Мбпс за преузимање и пренос 6,65Мбпс. За француски резултати нису били много другачији.

Примам сам преузимање 7.54Мбпс и уплоадујем 4.11Мбпс. За САД сам добио највише 17.4Мбпс за преузимање и 4.76Мбпс за пренос, а за УК 13.7Мбпс Преузми и 4.28Мбпс уплоад.

Да бисте омогућили Хола ВПН просечну брзину преузимања од 10Мбпс и учитавање 4Мбпс на вашој 50Мбпс вези, што је невероватно слабо рећи..

Хола ВПН најбржа брзина компаније Оокла

Торрентинг & скривање одређених потеза

Нажалост, даватељ не нуди значајну затајење СтеалтхВПН а.к.а. У Кини је још имао представника за испитну рудник (као дио нашег даватеља 80+’с анализе), али није успјело.

ВПН није функционалан ни на другим локацијама попут Иране, Ирака, Турске и Египте, где је забрањен ВПН-а, а непосредан је и тешко им је заобићи..

С обзиром на П2П / Торрентинг, тестирајте на ИПЛеак.нет-у, који затвара магнетске везе и затвара позадину иза мреже.

Хола ВПН није успео да критикује своју оригиналну ИП адресу. Да би могао бити штетан за торенте, јер ће морати платити огромне новчане казне ДМЦА, због преузимања садржаја због кршења ауторских права!

Хола ВПН тест за мучење

Стреаминг / деблокирање - Хола Нетфлик

ВПН-ови су вредни алати за забавуче-геекове и резаче каблове који желе приступити гео-ограниченим садржајима на ВоД-у, попут Нетфлика, ББЦ иПлаиера, Амазон Приме и Хулу.

Као такав, једино је разумљиво очекивао да Хола ВПН деблокира ове стреаминг платформе, али нажалост резултати који су добили било разочарања.

Послао сам хттпс://ввв.нетфлик.цом и одмах сам примио обавештење од Хола ВПН-а о прелиминарној својој понуди у Сједињеним Државама или било којој другој земљи.

Деблокирање Хола ВПН Нетфлика

Кликнем “Уједињене државе” Да ли имате највише наслова у филмовима и ТВ емисијама, а Хола ВПН рекао је да се пријавим на свој Нетфлик налог. Јесам, а након тога сам повезао са свим државама које бих желео.

Деблокирање ХолаВПН Нетфлика

Као што видите, ово је погрешно што сам добио од Нетфлика, што каже да сам утврдио да користим систем за деблокирање или проки. Хола је прилично непоуздана за стреамере!

Преглед деблокирања Хола ВПН Нетфлик

Компатибилност

Компатибилност уређаја није проблем за Хола ВПН, који већ управља преко 191 милиона корисника широм света. На располагању су вам вам апликације за Виндовс, Мац, иОС и Андроид.

Корисници могу добити чак и проширење за Гоогле Цхроме и Мозилла Фирефок. Пружатељ чак тврди да ради на Аппле ТВ-у, али заправо само даје упутства за постављање ДНС-а.

Хола Андроид апликација

Након преузимања / инсталирања “Бесплатно бесплатно ВПН - Хола”, дочекат ће вас јеловник који од вас тражи “претплатите се, дон’не дијелите ресурсе” или кликните на “Сљедећи”.

Ако се одлучите за први, морат ћете купити преплату. Замислите да је Хола’плановима се на различитим уређајима управљају другачије.

Да бисте значили да ако већ имате претплату на Виндовс-у, исти рачун неће радити на вашем Андроиду. Морат ћете упутити у другој трансакцији.

Ако се одлучите за потоње, морат ћете пристати на дељење свог ресурса, након што ћете добити приступ “Хола Унблоцкер”, који делује више као проки прегледник преко ВПН-а.

Све су моје инсталиране апликације уредиле уредно у избору. Можете одабрати оног где желим пребацити своју особу, а затим изаберите послужитељ по маминој укусу.

Као другу опцију, можете једноставно кликнути заставицу земље у најбољем куту, одабрати послужитеља и тражити било шта што бисте добили релевантне резултате на овој локацији.

По мом мишљењу, апликација је добра за деблокирање, али је и сама са пуно проблема приликом коришћења ВПН послужитеља у различитим апликацијама. Заштита није била толико сигурна и наишао сам на проблеме повезивања.

Хола ВПН Андроид апликација

Хола апликација за Виндовс

Апликација Хола Виндовс доступна је за преузимање директно са веб локације и била је врло слична Андроидовој колегици. Обично не добивате ВПН, ВПН, већ су прилагодили прегледник Цхроме!

Да, не шалим те. Хола ВПН једноставно је оптимизирао прегледник Цхроме како би укључио ниже проширење, укључујући Видео убрзивач, Ад-блокатор и Проки / ВПН.

Без апликација које скривају цијелу вашу мрежу, а не само везу с прегледником, Хола не изгледа као увјерљива опција за кориштење анонимности ван мреже.

Можда имате пуно места на располагању, али то је само ствар. Апликација је више проки него стварна ВПН услуга и не нуди добро шифрирање како би ваш идентитет био скривен.

Хола ВПН апликација за Виндовс

Хола ВПН Цхроме / Мозилла екстензија

Овај бесплатни ВПН за Цхроме једнак је апликацији Виндовс. Верзија за столне рачунаре само друге услуге прегледа, што укључује Хола Гоогле Цхроме проширење.

Као такав, цјелокупни дизајн и изглед потпуно су идентични. Могу окренути “заступник” увек када желите и пребаците своју особу да користи 226 различитих послужитеља.

Међутим, запамтите да је ово Хола проширио исти уложени продајни корисници’ пропусност за трошкове покривања својих бесплатних услуга. Дакле, требате ли уистину имати повјерења?

Ја не мислим тако! Бољи избор за кориснике који брину о приватности је тражење поузданих имена у индустрији попут НордВПН, ЕкпрессВПН, Сурфсхарк и ПуреВПН са сигурним проширењима прегледа.!

Проширење прегледа Хола ВПН

подршка

Ако имате подршку, бесплатни ВПН Хола не нуди ливе цхат 24/7. Имајте помоћ путем е-поште [@] хола.орг где можете контактирати са својим техничким особљем за питања везана уз ВПН.

Остале опције доступне за подршку Фацебоок, Твиттер и ИоуТубе. Чак смо имали и Гоогле+ страницу, али након што су се угасили, зато смо присутност изгубили.

Последња опција која вам је потребна за примање помоћи је да посетите одећу ФАК, који је учитељ с релевантним упитима који би требало да достави довољно помоћи.

Хола ВПН подршка

Често постављана питања (ФАК)

Када је ријеч о кориштеном Холавпну, корисници могу имати пуно брига / питања која им пролазе кроз памет. С обзиром на набројао сам на једном месту неке од најчешћих питања које смо добили од наших корисника. Потражите честа питања испод:

Да ли је Хола ВПН сигуран за употребу?

Као што је раније споменуто, Хола делује више као проки, а не као ВПН апликација. Не користи шифрирање за приказивање промета, тако да не кријете своју интернетску активност.

Стога ће ваш интернетски идентитет бити угрожен без обзира на којој платформи користите Хола ВПН. Боље је потражити угледна имена на тржишту са сигурним угледом.

Што ради Хола ВПН?

Слиједећи фреемиум понуде модела, Хола има бесплатне и плаћене планове. Сама апликација користи са пуно сумњивих активности, попут корисничких уређаја као излазних биљежака за спремање пропусности.

Чак је било полемике око ВПН-а који продаје ваше податке трећим странама. Пружатељ услуга можда је у ВПН индустрији, али то је заправо један од разлога зашто се већина људи окреће од алата за заштиту приватности!

Је ли Хола.орг сигурно?

Сама веб страница је потпуно сигурна за посјету. Користи ХТТПС протокол за долазни / одлазни промет, обезбеђујући да ваши подаци буду сигурни, али је ограничен само на веб месту.

Хола бесплатни ВПН-ови за Виндовс, Мац, иОС и Андроид апликације су веома повољни ако имате могућност приватности и анонимности.!

Што Хола значи?

Хола је само шпанска фраза која се тиче односа “здраво”, али не постоји историја о томе зашто овај пружатељ одабраног назива “Хола ВПН” за нашу службу.

Послао сам е-пошту давање услуге за више информација о томе како је фирма настала, како је слетила на име, итд. Још увек чекам одговор!

Коначна пресуда

Да бих препоручио Хола ВПН?

НИКАДА НИКАДА У МОЈЕМ ЖИВОТУ! Смештени у земљи која је блиски савезник ФВЕИ-а, снимање података о сесији / активностима, немогућности деблокирања Нетфлика, проблема са пуштањем ВебРТЦ / ДНС / ИП-а, превладавају код продаје приватних података, користећи их као излазне чворове ...

Услуга није успјела у сваком аспекту мог прегледа. Једноставним речима, то је проки услуга која се продаје као ВПН, а која не нуди приватност / сигурност било које врсте. Корисници би требало да остану под слободном ВПН поруком. Немојте пазити на његове обмањујуће тржишне стратегије!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me