Енцрипт.Ме преглед

Надлежност Уједињене државе
Цена 99,99 УСД (Годишњи план)
Послужитељи 132 послужитеља у 25 земаља
дрва Чува записнике 16 дана
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://енцрипт.ме/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Енцрипт.ме је био био познат као Цлоак ВПН док није откупио СтацкПатх, моћну компанију која делује у интернетској безбедној арени..

СтацкПатх каже како је његова мисија заштитити Интернет сигурним нудима сигурну платформу и да има ВПН има смисла за компаније да служе своје сврси.

Тако је и Енцрипт. Који коштају силних 99,99 УСД / Година било каквог добра?

СтоцкПатх има велику вјероватност у индустрији, посебно међу програмерима производа, тако да ће имати велике очекивања од својих ВПН услуга, очекујући ће пружити врхунску линијску услугу, или био сам осматрачан или оно што!

Пружатељ услуге има неке велике рупе што чини недоступним услугама предплата у овој конкурентној индустрији.

Да бисмо их дубље погледали, ми’предузеће смо овај свеобухватни Енцрипт.ме преглед, у коме услугу стављамо на више ВПН везаних тестова, укључујући своје безбедне перформансе, подршку за струјање итд.

пустити’пређите преко тога!

Енцрипт.Ме преглед цурења ИП-а

Ако ваш ДНС или ВебРТЦ можете, чак и ако је укључен ваш ВПН, пронаћи ћете било кога ко укључује и даватеља интернетских услуга..

Реците да сте се повезали са даватељем услугом’послужитеља у Токију, али ако ваш ВПН има лек ДНС-а или ВебРТЦ-а, ваш интернетски пружатељ услуге, хакери, ваша влада и било ко други ко ће вас пронаћи, ухватит ће се на крају и врло лако.

Иако се не може извршити тако велико, пуштање ИП-а из таквих путева може опустошити људе који користе интернет за осјетљиве активности попут новинара који раде у репресивном режиму попут Кине или Иране.

ВПН везу од добављача пролазимо кроз најмање 7 различитих ИП пробних тестова, која провјеравају како ДНС тако и ВебРТЦ пуштање.

Ако даватељ цури чак и један од њих, даје му значајан пад и он се увек налази на нашим листама не препоручених ВПН-ова..

Као и Енцрпт.Меје их све као?

 1. хттпс://ввв.днслеактест.цом/: Јасно
 2. хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/цхецк-ип/: Јасно
 3. хттпс://ипк.ац/рун: Јасно
 4. хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/: Јасно
 5. хттпс://иплеак.нет/: Јасно
 6. хттпс://иплеак.орг/: Јасно
 7. хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц: Јасно

Да, сигурно је.

Енцрипт.Ме преглед безбедносне апликације

Доказали сте да смо провјерили на Вирустотал.цом да бисте утврдили легитимитет Енцрипт.Ме’датотеке за клијентске апликације.

енцрипт.ме иплеак тест

Пружатеља услуга’с Апликација Виндовс прошло је нетакнуто на овом тесту, а на месту се ништа није открило’с 70 тестова злонамјерног софтвера.

Дакле, са сигурношћу може рећи да пружатељ не’У својим апликацијама нема било каквог злонамјерног злонамјерног софтвера.

Енцрипт.Ме Преглед правила записивања

Овде’с оним што је пронашао кад сам се укопао дубоко у Енцрипт.Ме’с правилима записивања:

“Када заштитите везу користите Енцрипт.ме, прикупљамо:

 • Број посланих и примљених бајтова
 • Дуљина повезаног времена
 • ИП адреса је с (и виртуалним) ИП додијељена
 • Прилазни извор излазне везе с почетним и завршним временским

Те податке чувамо највише шеснаест (16) дана, након чега их трајно избришемо.

Те податке називамо ваше “особни подаци о сесији” и то су најосјетљивији подаци који прикупљамо. Тако поступамо. Након што је највише шеснаест дана трајно, избрисаћемо ваше личне податке о сесији.”

Да бисте показали да Енцрипт.Ме не само биљежи осјетљиве податке попут ваших ИП адреса, већ их чувајте и тијеком 16 дана.

Енцрипт.Ме’Правила записи података откривају да овај ВПН увек није сигуран за употребу, јер ако користите, даватељ података похрањује податке који идентификују вас и вашу службу, а они ће путем налога за гашење моћи да објаве владиним агенцијама..

Озбиљни палчеви на Енцрипт.Ме због овог.

Енцрипт.Ме Јурисдицтион Ревиев

Енцрипт.Ме је смештен у америчкој држави, једном од најсигурнијих места за ВПН.

Земља је члан савеза 5 Очи, што подразумева најмање 5 земаља, укључујући САД, лако можете да покренете СтацкПатх да бисте морали да унесете ваш ИП податак када је потребан, а СтацкПатх ће морати да буде придржаван.

Дакле, уз ваш ИП записник који код пружатеља услуга сакупља више од два тједна, власти имају довољно времена да бисте их имали.

Само ова надлежност и проблематична политика бележи да чини Енцрипт.Ме не заслужује да користи појединац који жели да осигура своју приватност на мрежи.

Енцрипт.Ме Енцриптион и протокол подршке за протокол

Пружатеља услуга’с име преносе поруку да се користи за шифрирање ваших личних интернетских веза, које стандардно користе за шифрирање ваших података?

Енцрипт.Ме користи индустријски стандардну шифрирану шифрирајућу шифру АЕС-256 војне опреме.

Ова разина енкрипције најсигурнија је вани код које ваши подаци могу бити сигурни у транзиту јер су нераскидиви чак и ако употријебите хиљаде суперрачунала да покренете груби напад.

Што се протокола тиче, Енцрипт.Ме има различите протоколе за различите ОС.

За иОС уређаје Енцрипт.Ме нуди ИПСец протокол, Мац и Андроид кориснике добијају подршку за протокол ОпенВПН, док су Виндовс корисници заштићени путем протокола под називом СтронгСван, врло моћног протокола који ради на технологији отворене коде и протокола који може угостити ИКЕв1 и ИКЕв2 протоколе..

Неприсутност ОпенВПН-а за све оперативне суставе који пружа подршку забрињава јер је његов најсигурнији протокол који ВПН послужитељске везе обезбеђује ССХ кључеве.

ИПСец и ИкеВ2 протоколи су сигурни, али не колико су ОпенВПН. Енцрипт.Ме озбиљно није успео да примени индустријске стандарде на безбедној страни и ограничену подршку ОпенВПН протоколу је проширио исток проблема који прожимају цијелу услугу.

Енцрипт.Ме преглед цене

Енцрипт.Ме имате само две цене:

 • Мјесечни план: Једнократно наплаћено 9,99 УСД
 • Годишњи план: 99,99 УСД наплаћено једном

Дакле, јесте ли ти планови разумљиви у замену за вредност која ће добити из услуге која нуди овај пружатељ?

Нећу тако рећи!преглед цене кодирања.ме

Да’с, јер много других пружатеља услуга нуди још боље услуге од Енцрипт.ме-а, а такође, за далеко мању цену.

Сурфсхарк, водени пружају услугу у индустрији без погона у сигурности као што је Енцрипт.Ме и са већ већ постојећим мрежним сервисерима од овог даватеља, коштаће вам само 1,99 УСД / месечно на најбољем плану. Да би било мање од половине цене за двоструко време предплат од Енцрипт.Ме.

Тако да бих дефинитивно рекао да је Енцрипт.Ме губи на привлачност углавном на предњи део цена.

Не можете понудити нижу услугу по вишој цени од конкуренције.

Пружатељ има неке друге планове за које такође можете одлучити. Свиђа му се “пролази” план, који нуди недељни преплату који нуди у износу од 3,99 долара наплаћеног једном. Да би био намењен онима који се излазе на путовање у иноземство и морају се заштитити за само недељно или два.

енцрипт.ме тједни план

На обитељској понуди можете добити и преплату која нуди месечне и годишње пакете. У овом породичном плану можете створити до 5 рачунара, свака особа може се пријавити са неограниченим уређајима.

Добивање породичног плана за месец дана кошта ваш 12,99 долара, док ће вам породични годишњи план коштати 149,99 долара једном.

У понуди је мини-месечни план за 2,99 УСД / месечно, али максималан може бити 5 ГБ ако премашите пропусност од 5 ГБ пре него што се пре месец дана пребаци.

Опћенито, ови планови збуњују са различитим временским трајањима, цијенама и ограничењима, што отежава разумијевање за новорођенче.

Али 99,99 долара за годину дана’вриједи Енцрипт.Ме претплата никада није прикладна или вредна.

Енцрипт.Ме бесплатни пробни преглед

Енцрипт.Ме’који ће вам користити своје услуге 14 дана бесплатно, у прилогу нула жица.

Ова бесплатна пробна политика далеко је међу најбољима и онима који су најпријатнији’до сад сам наишао на индустрију!

Енрипт.ме бесплатна пробна пријава се региструје се

Само унесите неколико детаља и услуга можете користити добра два тједна. Ако услуга није’немам недостатака о којима смо сазнали у овом прегледу, а затим би ово суђење могло’препоручили су ми да вам узмете овај ВПН за пробну вожњу.

Енцрипт.Ме Преглед начина плаћања

Сада још један недостатак услуга даватеља. Енцрипт.Ме прихваћа само плаћање кредитним картицом.

Није предвиђен нити један други начин плаћања, чак ни битцоин, тако да је изабран овде стварно рестриктиван.

енцрипт.ме само плаћање кредитног картицом

Енцрипт.Ме преглед клијента

Енцрипт.Ме нуди прилагођену апликацију за следеће уређаје:

 1. Виндовс (бета)
 2. Андроид
 3. ортак
 4. иПхоне (иОС)
 5. ФиреТВ

енцрипт.ме клијентске апликације

Ова складишна апликација за клијенте је проширује изворну подршку на све популарном ОС-у попут Мац и Андроид-а, што је изврсно у осећају што су корисници једноставно голи компатибилност..

Али врхунац Енцрипт.Ме’Спремни је да постоји посебна апликација за ФиреТВ уређаје. За ову ВПН услугу у великој мери чини пријатељском, јер је Фирестицк нишни уређај за овај задатак.

Многи корисници сада траже услугу са апликацијама за одређену платформу за деблокирање веб локације с ограниченим ограничењем с довољно лакоће као и на другим главним уређајима.

Апликација Виндовс и даље је у бета верзији, што значи да је апликација ту како се користи, али још увек јој је потребно још мало подешавања кодирања и закретања пре него што постане стабилна.

енцрипт.ме послужитељи

Остале апликације су такође ту и супер корисничке. Нема комплицираних радних личности!

Не, најнеобичнији дио овдје је да њихове апликације нису попут апликације која се обично види у индустрији.

Нема бљештавих гума за повезивање, нема оптимизираних прозора локације са заставицама и све, без ичега. Једноставна листа локације на којој можете кликнути са горње десне стране и веза се покреће.

Енцрипт.Ме преглед сервера

Најслабија точка Енцрипт.Ме-а је његово ширење на послужитељу.

Тренутно парк сервера има само 132 послужитеља који имају 25 земаља.

Број послужитеља је мали, али низак број земаља у којима су послужитељи већи проблем јер близина послужитеља може драстично утицати на брзину..

Што је удаљени сервер од вас, биће вам већи заостатак. Просипање малог броја послужитеља и пренапученост постаје још једно велико питање за брзину.

Нпр. Енцрипт.Ме ће схватити малим брзинама који живе у региону попут Јужних Азија где послувачи нису у близини.

послужитељи прегледавају енцрипт.ме

Сјеверна Америка, Канада и Европа добивају већину послужитеља, а неко од њих се налази у Далекој Источној Азији и Долини.

Индустрија врхунских оружја попут НордВПН-а има услужни парк који користи 5500+ сервера, што је гигантско у поређењу са оним голим Енцрипт.Ме и НордВПН, а цене су јефтине, што Енцрипт.Ме чини не баш тако добрим избором ако било који разноликост парк-сервера и велике, стабилне брзине.

Енцрипт.Ме преглед деблокирања Нетфлика

Енцрипт.Ме може деблокирати Нетфлик УС.

Припазите овде, јер то није једноставно.

Нетфлик зауставио ВПН-ове који се спајају на своју страницу 2016. године и од тада стотину ВПН-ова изгубили су рат против њега.

ВПН који и даље може деблокирати Нетфлик има изванредну услугу која остаје испред Нетфлика’с присилном забраном ВПН-а који једноставно лагано исијава ВПН послужитеље.

Кад сам тестирао да вам пружи услугу на веб месту, открио је да је 2 његова америчка послужитељица радила на отклањању Нетфлик УС-а на једноставан начин.

Исти су послужитељи такође успјели деблокирати још једно гео-ограничено веб мјесто за стреаминг у САД-у, тј. Хулу, па је Енрипт.Ме добар избор ако желите ВПН за стреаминг.

Енцрипт.Ме преглед торрентинга

Енцрипт.Ме нуди и Торрентинг, али не нуди пуну подршку за пухање.

Даватељ изричито ће одговорити својим корисницима да их неће заштитити у случају да се упуте у било које што је илегално, па чак и ако несвесно преузмете УРЛ адресе заштићеног ауторског права на П2П мрежу, Енцрипт.Ме неће имати леђа.

Такође чувајте своју особну ИП адресу 16 дана, дозвољавајући јој да откријете вашу стварну ауторску везу или посредничке кућице када они добију захтев..

Не препоручује се за Торрентинг увек.

Енцрипт.Ме преглед подршке

Разговор уживо је нормалан у индустрији што треба да користи корисничке подршке. До’је брзина, супер повољан и ултра лакш.

Енцрипт.ме то нуди?

Не баш.подршка за цхат енцрипт.ме

Има некакав прозор за разговор уживо, али ви не’Одмах могу разговарати с извршним представником за подршку.

Прво морате унијети своје личне податке, уређај и проблем, а након тога ћете добити одговор након неколико сати.

Стога не могу ово назвати подршком за разговор уживо.

До’спор у упоређивању с тим, а ја стварно препоручујем даватеље одстрани гломазан поступак како да своју услугу постану мало модерни.

Препоручује се Енцрипт.Ме?

Енцрипт.Ме не препоручује код нас јер има неких врло великих мане које су превелике да би их се могле занемарити.

Проблематична политика сјеча и надлежност САД-а чини се несигурним услугом на који можете преплатити.

Такође се не чини’не нудим подршку за разговор уживо и нисам’није погодан за Торрентинг, заједно са напредним цијелом од 99 УСД за годину дана’вриједи претплате. Уопће није погодно јер му је на располагању далеко боље и јефтиније алтернатива.

Ако желите да проверите следећу најбољу алтернативу за, прочитајте овај СурфСхарк преглед.

Слични чланки

 • ВПНБарон преглед 2019. године

  Надлежност Румуњска Цијена $ 5,54 Послужитељи 13 Дневници Без шифрирања записа ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује се...

 • Муллвад ВПН преглед

  Шведска Цијена 5,55 долара мјесечно Послужитељи 550 послужитеља у 35 земаља Без евидентирања Шифрирање записа АЕС-256-битни деблокирање Нетфлик неуспјешне перформансе...

 • ПандаПов ВПН преглед 2020

  Надлежност Хонг Конга Цијена 7,00 УСД / мјесечно на једномодишњем плану послужитеља 120+ ВПН у 16 ​​земаља Дневне Трговине Трговине веза Шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • ВПНСецуре преглед 2019. године

  Заснован на неуобичајеном месту за ВПН услугу, ВПНСецуре.ме није’На први поглед изгледа као прикладна услуга, али ова услуга има пуно аспеката...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me