ЕкпрессВПН преглед 2020

Надлежност БВИ
Цена 6,67 УСД месечно (99,95 УСД за 1 годину)
Послужитељи 3000+
дрва Нема записаника
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.екпрессвпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок

Почетак од високих 8,32 УСД / месечно на годишњем плану, ЕкпрессВПН може бити скупо, али је и изванредна универзална услуга. Изврстан је избор за све ваше ВПН потребе, зато је на нашем попису заузео # 3.


Даватељ може чак похвалити и велике мреже од 3.000+ високо корисних послужитеља на 160+ локација широм свијета, који испоручују невјеројатне просјечне брзине од 85,29Мбпс при преузимању и 76,92Мбпс прије пријеноса..

Што се тиче његових поузданости, ВПН не садржи надлежности 5-9-14 очију и налази се на Британском Дјевичанским отоцима. Компатибилни су са свим главним уређајима као што су Виндовс, Мац, иОС, Андроид, Линук, усмерени, играће конзоле и Смарт ТВ.

Све у свему, ЕкпрессВПН је снабдевен снажним и корисним пружаоцима услуге, али зато је за купце многих корисника неодлучно одлучио за њега. Корисници који траже приступне услуге обично се одлучују за Сурфсхарк или ПуреВПН.

Contents

Анализа ЕкпрессВПН-а’с Сигурност

На основу ЕкпрессВПН-а’Моја локација, сигурносна ревизија, канарник за јамство и правила записи података показују да је погодна опција за приватност. Испод је опширнији преглед њихових сигурности:

Смештен на Британском Дјевичанским отоцима (Сигурна интернетска надлежност)

Ово је мала земља која је, без тога, долази под надзором Британске монархије, потпуно неовисна у управљању својим унутрашњим пословима; Британски дјевичански отоци.

До смештаја где се налази ЕкпрессВПН-а, који делује у великој корист за даватеља услугу локација не укључује инвазивне законе о надзору масаже и одржавање података.

Да би ЕкпрессВПН повећао своју веродостојност и учинио њену услугу од прекомјерних, превладали су од стране законских власти другдје. Они су чак објавили цјеловито објављивање података за БВИ и његове законе о подацима.

Сједиште ЕкпрессВПН-а

Правила евидентирања - Могу ли их пратити?

ЕкпрессВПН избегава чување било ког дневника, раздвајање. Нема метаподатака, повијести прегледа корисника, корисника’властити / стварни ИП или онај ВПН послужитеља који је спојен Доставите доказ ДНС упите итд.

Они јасно приказују своју веб страницу, као што видите снимке заслона доле. Такође, пустити’Не заборавите инцидент у којем су турске власти заплијениле сервере ЕкпрессВПН.

Дошло је до инцидента, где је руски велепосланик у Турској убијен, а одговорни полицајац избрисао је своје рачуне на друштвеним медијима помоћу ЕкпрессВПН-а.

Након одузимања броја сервера, нису пронађени подаци о записивању, Потврђивање да је ЕкпрессВПН добављач услуга логлесс (прочитајте службене изјаве овдје).

Јасна правила евидентирања

Информације о протоколима и шифрирању

ЕкпрессВПН подржава све популарне ВПН протоколе. Они имају ППТП, ССТП, Л2ТП / ИПСец (на иОС уређајима) и ОпенВПН (ТЦП и УДП) на свим осталим платформама / уређајима.

За ОпенВПН протокол, користи АЕС-256-ЦБЦ шифре с ХМАЦ СХА-256 за провјеру идентитетских података на каналу података, и АЕС-256-ГЦМ шифре с РСА-384 управљањем и ХМАЦ СХА-256 аутентизацијом података на управљачком каналу.

Савршена тајна напријед (ПФС) пружа путем ДХ-2048 Диффие-Хеллманове размјене кључева. Нема буквалног начина како можете проћи и дешифрирати овај облик шифрирања, чак и најсофистичнијег напада грубе силе..

ЕкпрессВПН шифрирање војних оцена

ВебРТЦ / ДНС / ИП адреса ЕкпрессВПН тестови пропуштања

Да вас само подсјећам зашто се ЕкпрессВПН толико кошта у цијелој индустрији и од стране корисника широм свијета, доказујући тест теста ВебРТЦ / ДНС / ИП адресе.

Резултати су, као и увек, били изврсни. Такво пропуштање није откривено. Пружатељ услуга је заштитно значење у индустрији, тако да ако желите да преплатите на, урадите без имало сумње.

 1. хттпс://ипк.ац/рун - Прошао
 2. хттпс://иплеак.орг/ - Прошао
 3. хттпс://иплеак.нет/ - Прошао
 4. хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц - Прошао

ЕкпрессВПН тест ВебРТЦ пропуштања

Локације ЕкпрессВПН послужитељ: 3.000+ послужитеља у 94 земље

ЕкпрессВПН сада има 3000+ послужитеља, расположивих у 94 земље и 160+ локација широм света. Ово је један од највећих броја спортско послужених.

Тако велика мрежа послужитеља је и осигурана Нисам имао проблема са ширином појаве или гужвом на било којем послуживању током фазе тестирања струје, бујице, брзине и цурења..

Будући да ће и мрежа добро дистрибуирати, послужитељ ће вам поставити веома близу, било да је у Луксембургу, Калкутију или Хонг Конгу, да није важно.!

ЕкпрессВПН послужитељи и преглед перформанси

Тест брзине на различитим послужитељима (САД, Велика Британија, Аустралија, Немачка, Француска)

ЕкпрессВПН је просечан пренос 85,29Мбпс у претпродаји и 76,92Мбпс у преносу. Пружатељ успијева пребити све нереде и понудити похвалне брзине. Тестирање различитих локација послужитеља на спеедтест.нет показало је феноменалне резултате:

сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 95.23Мбпс 79.43Мбпс 85.18Мбпс 76.89Мбпс 81.55Мбпс 85.29Мбпс
Учитај 69.21Мбпс 60.49Мбпс 70.99Мбпс 60.72Мбпс 59.27Мбпс 76.92Мбпс
Пинг 105 мс 111 мс 62 мс 79 мс 70 мс 85,4 мс

Да ли ЕкпрессВПН послужитељи раде са Нетфлик УС?

Бит ће вам драго чути ЕкпрессВПН успешно прихваћа деблокирати Нетфлик и остале ВоД-ове попут Амазон Приме, ББЦ иПлаиер, ХБО Нов, што чини прилично изванредном опцијом за забаву!

Ради ваше практичности, Чак сам створио блог и испод њега пружио радни списак послужитеља за Нетфлик, која је редовно ажурирала како би се осигурала да нема проблема током струјања.

5 радних сервера за Нетфлик УС
 1. Лос Ангелес 5 (ултра ХД)
 2. Нев Јерсеи 3 (ултра ХД)
 3. Лос Ангелес 4 (ултра ХД)
 4. Нев Јерсеи 1 (ултра ХД)
 5. Нев Иорк 2 (ултра ХД)
4 радна послужитеља за Нетфлик УК
 1. Берксхире - 2 (ултра ХД)
 2. Берксхире (Ултра ХД)
 3. Лондон (Ултра ХД)
 4. Кент (ултра ХД)
2 радна послужитеља за Нетфлик ЈП
 1. Токио 1 (ултра ХД)
 2. Токио 3 (ултра ХД)
2 радна послужитеља за Нетфлик ДЕ
 1. Нирнберг (Ултра ХД)
 2. Франкфурт - 2 (Ултра ХД) 

ЕкпрессВПН Нетфлик

Како гледате Нетфлик с ЕкпрессВПН-ом?

Ако Нетфлик не ради са ЕкпрессВПН-ом, могу бити два разлога: или је послужитељ спојен блокиран или је користио неподржани протокол. Слиједите следеће кораке за деблокирање Нетфлика путем ЕкпрессВПН-а:

 1. Добити релевантна апликација за ваш оперативни систем / уређај
 2. Ићи за подешавања и осигурајте да користите ОпенВПН протокол
 3. Спојити на било који од горег времена “радна” попис послужитеља
 4. Уживати деблокирање различите верзије Нетфлика путем ЕкпрессВПН-а!

Допустите ли ЕкпрессВПН бујица?

Да, успијева! ЕкпрессВПН је брзина која пружа услугу без протокола и без лога, што је солидна опција за преузимање бујице. Већи број његових послужитеља је прилагођен п2п-у, а апликација за све главне уређаје.

Као такво, бујица с ЕкпрессВПН-ом невероватно је сигурна и сигурна. Помоћу овог уређаја можете да користите торенте са било којим местима и са било којим уређајима, а могуће је прекинути за уклањање и дељење тунела боље побољшати искуство.

ЕкпрессВПН заобилази “Велики ватрозид” у Кини!

ЕкпрессВПН показује средњи прст кинеске влаге и технике откривања Великог ватрозида користе се обфускације, због којих се ВПН промет појавио као уобичајени ХТТПС промет преусмеравањем кроз улаз 443.

Најбољи дио свега: пружа услугу са сједиштем у БВИ-у, а један је од ријетких који становници кинеске странице у Хрватској нуди намјенску страницу за преузимање апликације и уживање у бесплатном интернетском искуству:

 • хттп://екп4линкс4.нет/

Преглед корисничке подршке ЕкпрессВПН-а

Најбоља корисничка подршка у цијелој ВПН индустрији нуди ЕкпрессВПН. На сваки појединачни упит или питање изузетно добро обучених руководитеља.

Међутим, корисничка подршка не престаје само с подршком за разговор уживо. Ако тренутно постоји решење, доступно је на страници за решавање проблема.

Преглед подршке за ЕкпрессВПН

Овде можете пронаћи све информације о томе како започети са услугом, употребе различитих значајки и често постављаних питања (ВПН) у вези са ВПН-ом..

Подршка за ЕкпрессВПН за рјешавање проблема

Ако можете да користите горње могућности да не покажете довољно корисника, увек можете посетити страницу са водичима за постављање. Овде можете добити ручне водиче о постављању ВПН-а на различите платформе.

Водичи за постављање ЕкпрессВПН-а

ЕкпрессВПН трошкови, пробни поступци, поврат средстава и начин плаћања

Планови цене на ЕкпрессВПН-у су подељени у три силоса: месечно (почевши од 12,95 УСД), шест месеци (9,99 УСД месечно) и 1 година с 8,32 УСД месечно) Дуље трајање пружа вам могућност искориштавања бољих попуста.

Скоро 13 УСД месечно, његова месечна претплата далеко је више од прорачуна, чак и ако је најбољи ВПН на свету. Исто вриједи и за шестомјесечни план: Ит’цена је скоро 10 УСД месечно.

Међутим, по 8,32 УСД месечно за годину дана’вриједи претплате, ЕкпрессВПН је одлична опција, посебно ако узмете у обзир своје неуспешне преданости приватности, струјању / бујици и сигурности.

преглед цене екпрессвпн

Бесплатна проба ЕкпрессВПН није доступна? Да, даватељ тврди да нуди “без ризика” Пробни поступак ВПН-а који траје 30 дана, али они заправо заварају купце, када су у стварности тајни потицај само на располагању за јамство поврата новца.

Бесплатна пробна иначица по природи значи да можете пријавити на “бесплатни рачун” и искористим ВПН услугу да ли је њениног пуног или ограниченог потенцијала за тестирање одговара вашим потребама.

У околностима ЕкпрессВПН-а кликните на “добити бесплатно пробно раздобље” ЦТА ће вас преусмјерити на вашој страници за претплату, где ћете морати пријавити за план и унети своје податке о плацању.

С обзиром на плаћање, даватељ подржава огроман списак опција. Међу њима су кредитне картице, изравне исплате и анонимни Битцоин.

Преглед начина плаћања ЕкпрессВПН

Како преузети ЕкпрессВПН?

 1. Ићи на хттпс://ввв.екпрессвпн.цом/ и клик на “Набавите ЕкпрессВПН” дугме
 2. Одабери прикладан план. (Препоручам одлазак на 12-месечну преплату).
 3. Унеси адресу е-поште и Одабери преферирани начин плаћања.
 4. потпун поступак одјаве и спремите све податке за пријаву.
 5. Клик на “производи” картицу на првом делу веб странице
 6. Одабери уређај на који желите користити ЕкпрессВПН
 7. преузмите датотеку апликацију једноставним кликом!

Наћи ћете ЕкпрессВПН апликацију за готово сваки уређај који се може замислити. Било да’с за Виндовс, Мац, Андроид, иОС или чак Фирестицк, даватељ за то има намјенску, компатибилну апликацију коју можете користити директно с веб мјеста.

ЕкпрессВПН Аппс

Такође смо проверили све своје апликације на ВирусТотал.цом за све вирусе, злонамјерни софтвер или моторе. И сви тестови су исфурали чисто, што показује да је ВПН добра опција.

ЕкпрессВПН ВирусТотал тест

Како инсталирати ЕкпрессВПН на Амазон Фирестицк

 1. лансирање “Гоогле Плаи трговина” на вашој Амазон Фире ТВ
 2. тражи за “ЕкпрессВПН” апликација
 3. Клик “преузмите датотеку” и причекајте да поступите доврши
 4. Пријавити се користите вјероватну верзију за пријаву ЕкпрессВПН

Како инсталирати ЕкпрессВПН за Коди

 1. Пријавите се с ЕкпрессВПН-ом добивањем преплате
 2. преузмите датотеку ВПН апликација за уређај на којем користите Коди
 3. Спојити на било које сигурно место за активирање ВПН-а
 4. лансирање Коди и уживајте у сигурном струјању на својим уређајима!

Најбоља алтернатива ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН је несумњиво сјајна услуга за све ваше потребе за приватношћу на мрежи, струјању, торрентима и прегледима. Не, с обзиром да је мало скупо, корисници могу тражити одговарајућу алтернативу.

Међу најбоље падају ПуреВПН се налази у Хонг Конгу, а креће се од 2,91 УСД месечно. на петогодишњем плану. За повољну варијанту прорачуна, можете да додате преплату на Сурфсхарк, који је доступан за само 1,99 УСД месечно. на двогодишњем плану.

Препоручујем ли ЕкпрессВПН?

Да, препоручамо ЕкпрессВПН свим тим корисницима да би искористили свеобухватну услугу и не сметам високу цену претплате од 8,32 УСД месечно. До’Сигурност, приватност, торрентинг и стреаминг могућности немају премца.

Замислите огромну мрежу од 3 000+ послужитеља с изврсном дистрибуцијом. Омогућите вам максималну ефикасност за преузимање бујице и струјања / деблокирања ВоД-а као што су Нетфлик, ББЦ иПлаиер, Хулу и Амазон Приме.

ВПН је такође удаљен од интернетских непријатељских јурисдикција и нуди апликације за све популарне платформе и уређаје. Да бисте укључили апликацију, можете користити било коју трећу страну ДД-ВРТ или Фласхроутер уређаје. Овде можете добити план за 8,32 УСД.

Слични чланки

 • Иваци ВПН преглед 2020

  Надвисна пристојба Сингапур Цијена 2,25 УСД / мјесечно (48 УСД за двогодишњи план) Сервери 1000+ у 100+ локација Записници Нема записа Записано шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ...

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • АВГ Сецуре ВПН преглед 2020: Да ли је АВГ ВПН било који добар?

  Надлежност Чешка Цијена 79,99 УСД наплаћено једном (једногодишњи план) Послужитељи 50+ Записи Да Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me