ЦиберГхост преглед 2020

Надлежност Румуњска
Цена 2,75 УСД месечно на трогодишњем плану
Послужитељи 6.100+ послужитеља у 90+ земаља
дрва Нема цертификата
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Цхроме, Фирефок, ФиреТВ

Са сједиштем у Румуњској, ЦиберГхост ВПН је доступан ВПН услуга са само 2,75 УСД месечно на свом трогодишњем плану.

Недавно је представљено и ново ЦиберГхост 6 корисничко сучеље на својим наменским апликацијама за Мац и Виндовс заједно са новим апликацијама Фирестицк-ом, који је пружио услугу снажног потицаја у смислу повезивања за пријаву према корисницима на различитим платформама.

Строга правила нулте евиденције, АЕС 256 енкрипција, приступ преко 3400 послужитеља, намјештене апликације за платформу, све до довољно поуздано мјерење за поузданост у интернетску повезаност.

Даватељ је поново постигао своју најбољу представу о значајном побољшању стандарда откако смо га задњи пут прегледали, тако да би свакако требало размотрити читање овог детаљног прегледа ЦиберГхост за 2020. годину да бисте сазнали више.

 • сигурности
 • прозирност
 • цена
 • Послужитељи
 • Извођење
 • Компатибилност
 • подршка

Contents

Сједиште јој је у Румуњској, сигурно европско мјесто

Његова надлежност, тј. Румуњска, инхерентно је сигурна јер нема нити један корак законе о задржавању података, нити је земља дио било какав проблем проблематичног савеза 14.

Нисмо могли’У нашем истраживању о опасним јурисдикцијама за ВПН не налазимо ништа погрешно, али сигурно можемо да претпоставимо да је ЦиберГхост сигуран са тих стајалишта..

ЦиберГхост дневници / преглед правила о приватности

За разлику од многих популарних добављача ВПН-а, који треба да имају изричито посећене нулу белешке, али делују против тога тако што су претходно имали корисничке податке, ЦиберГхост је имао име које има тенденцију да се истакне. Пружатељ се не упућује у активности које угрожавају кориснике’ идентитет.

Постоји један од најсигурнијих ВПН пружатеља услуга на тржишту, што је далеко од срамотних скандала кроз које су пролазиле и друге услуге. Детаљно смо прегледали његове политике евиденције у нашим студијама о правилним доказима више од 100 пружатеља услуга широм света и нисмо пронашли ништа што би могло покренути било какво уживање. Због тога можете бити сигурни да ЦиберГхост не води доказе, осим ограничених особних података (адреса е-поште, корисничко име и запорка) који су потребни за управљање вашим рачуном на услузи.

ЦиберГхост протоколи / преглед шифрирања

Према нашем ЦиберГхост ВПН-у прелиминарни 2020., протоколи су били доступни са ограниченом количином само на три, и то на ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП, што имплицира да је реч о једноставној услузи која пружа широку разноликост у својим значајкама.

Међутим, тамо где постоје негативи, постоје и позитивни. ЦиберГхост користи најбољи стандард шифрирања, АЕС-256 Бит, који препоручује врхунску војну и државну власт како би ваш идентитет био сигуран.

Овај систем шифрирања нуди највећи ступањ сигурности и могуће је да је уништити. Чак би и најхрабрији хакери сматрали да ће покушати да покушају да се супротставе стандардним шифрирањима који ЦиберГхостВПН користи.

Набавите ЦиберГхост

Доста пружа ВПН-а, а не открива основне податке о својим услугама, недостаје им транспарентност која је потребна да корисници верују у свој производ.

Избјегавају информисање корисника о њиховом сједишту, власницима, инвеститорима, управном одбору, канаринцима / извјештајима о транспарентности и ревизији процеса (ако постоје).

ЦиберГхост није пасмине и заправо нам је дао детаљне одговоре када смо поставили другачија питања за наш водич за транспарентност:

Гдје је сједиште ваше компаније? Могуће је добити адресу?

Ми’поново у Букурешту, Румуњска, изван правде 5 савеза, 9 очију, 14 савеза. Наши детаљи су овде: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/импринт

Објављено у Извјешћу о транспарентности / Канаринци о јамству?

Да, били смо први у ВПН индустрији који су објавили Извјешће о транспарентности још у 2011. То’је традиција коју држимо драгом.

Ако да, колико често? Повезница до УРЛ-а или ПДФ датотеке су корисне!

Наше годишње извјештаје о транспарентности налази се овдје: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/транспаренци-репорт

Бројеви законског захтјева за прво тромјесечје 2019. ускоро ће објавити у нашем центру за приватност: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/привацихуб/

Провјерите ли ваше захтјеве неовисне заштитне компаније?

Не.

Зашто још нисте радили ревизију? Било који разлог?

До сада смо били усредсређени на изградњу најбољег ВПН-а за наше кориснике. Али планирамо у будућем оживљавању нашег ВПН-а.

Могуће је добити неке информације о власницима иза предузећа?

Није уобичајено у ВПН индустрији, али сви детаљи о нама су јавни. Упознајте наш тим и наше уредске псе овде: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/теам

Више овдје: хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/транспаренци-репорт/абоут-ус и овдје: хттпс://ввв.инстаграм.цом/цибергхост_привате_лифе/?хл=хр

Замислите ли да инвестирате и да ће подаци о којима се јавно говори?

Ми’дио Капеа. Више детаља овде: хттп://ввв.капе.цом/абоут-ус.хтмл

Тко су Управни одбор ваших компанија?

Све детаље можете пронаћи овде: хттп://инвесторс.капе.цом/боард-оф-дирецторс

ЦиберГхост планови и преглед цене

ЦиберГхост је одувек био приступачна ВПН услуга са јефтиним понудама претплате да се већина корисника лако уклопи у свој буџет.

Тренутно нуди четири различите врсте планова:

 • Мјесечна претплата: 12,99 УСД мјесечно
 • Годишња платна: 5,99 УСД месечно (једнократно 71,88 УСД)
 • Двогодишња преплата: 3,69 УСД месечно (једном наплаћено 88,56 УСД)
 • Трогодишња преплата: 2,75 УСД месечно (једнократно наплаћено 99,00 УСД)

Мјесечни уговор и годишња претплата скупи су и никако не могу бити доступни у расположивим локацијама.

Двогодишњи план је добар, али је и такав’и даље је мало изван брода, додирујући марку од 4 УСД месечно.

планови цена циберхоста

ЦиберГхост’најбољи план је трогодишњи уговор, што ће вам коштати само 2,75 долара мјесечно. Изразим је најбоља понуда јер је његова цена нижа од оног што НордВПН и ПуреВПН, два водећа пружају услугу голи у својим најбољим плановима.

Једини врх даватељ који’с тренутно је јефтинији од ЦиберГхоста Сурфсхарк по 1,99 УСД месечно, али овај податак нуди много мањи број послужитеља од ЦиберГхоста, до’није добра алтернатива за.

Ако желите претплатити на ЦиберГхост, идите на трогодишњи план и ја’немојте се забрињавати улажући тако високу количину унапријед јер ће вас заштитити политика поврата 45 дана без ризика повежите ЦиберГхост, можете добити свој новац ако не платите’не желим даље.

Услуга нуди и наменске ИП адресе као додатак за додатну зараду од 5 УСД месечно.

Набавите ЦиберГхост

Преглед начина плаћања ЦиберГхост

Ако планирате претплатити се на било који од планова преко ЦиберГхост ВПН-а, било да вам драго чути да бисте добили добар избор начина плаћања. Можете платити путем свих великих кредитних картица, укључујући Виса, МастерЦард и Америцан Екпресс, изравним коришћењем ПаиПал-а и за максималну анонимност, Битцоин.

Остале мање популарне опције су ГироПаи, Софорт Банкинг, Дирецт Дебит и још много тога. Међутим, ако упоредите листу начина плаћања са осталим ВПН услугама, ЦиберГхост дефинитивно има недостатак. АлиПаи не постоји, нити једна опција на зиду плаћања (која је омогућила 150 начина плаћања широм света).

У криптовалутама такође недостају могућности плаћања путем Етера или ЛитеЦоина, што не успева створити пуно инклузивног осећаја. Дакле, ЦиберГхосту недостаје разноликост која треба више начина плаћања. Очекујемо да ће служба надоградити и побољшати на овом подручју.

Преглед начина плаћања ЦиберГхост

Преглед циберГхост послужитеља

Услуга се тренутно нуди 3400+ послужитеља у 59 земаља који покривају главне локације диљем света. Његова је инфраструктура довољно добра да корисници поуздане перформансе пруже поуздано.

Двије највеће агломерације локација послужитеља се налази у Сјеверној Америци и Еуропи.

избор циберхост послужитеља

ЦиберГхост’С послужитељи су сигурни и сигурни како ниједан од њих није процурио кроз наше стварне ИП адресе путем ДНС-а или ВебРТЦ-а запуштањем. Брзине су биле високе и ниске стопе пинга што нам је омогућило ХД стреаминг радимо на свим већим локацијама без икаквих проблема.

Услуга нуди специјализовани послужитељ за деблокирање географских ограничења веб места и преко њега можете деблокирати више Нетфлик књижница у САД-у, Француској, Немачкој и многим другим. Можете да користите и за деблокирање Хулуа, ББЦ иПлаиера и ЦрунцхиРолл-а.

Ради ли ЦиберГхост у Кини?

Забрана ВПН-а широм Кине снажно је утицала на гомилу впн услугу. Попис из Кине ВПН-а више можете пронаћи у трговинама Гоогле Плаи и иТунес. Као такав, не можете инсталирати ЦиберГхост у земљи, поготово без употребе власти. Да оставите само једну могућност да ЦиберГхост добије посао у Кини. .Апк УРЛ-у можете ручно преузети тако да некоме изван земље кажете да вам треба везати за преузимање. Екпатс може непредузимати учење апликација за употребу у Кини за деблокирање популарних веб страница / апликација.

Преглед тестрања брзине ЦиберГхост-а

Сви ВПН-ови користе вашу брзину интернета због додавања енкрипција, што дозвољава уношење пакета података. Међутим, ако ВПН превише користи вашу брзину, можда би било боље да је потпуно изоштрит.

У нашем ЦиберГхост ВПН-у смо открили да смо се добро послужили када сте повезани са послужитељима који се налазе у вашој близини или у близини. Али од прошле године’С падом, услуга је увелике побољшала његове стандарде.

Успио сам гледати Нетфлик у ХД-у путем ЦиберГхоста, што сведочи о већим брзинама које сада подржавају. Чак и на далеким послужитељима, перформансе су увек биле добре, а стопе пинга ниске.

ЦиберГхост вс ЕкпрессВПН

Овде је преглед упоређених значајки, цена и више између ЦиберГхост ВПН-а и ЕкпрессВПН-а:

Значајке ЕкпрессВПН ЦиберГхостВПН
Цијене (годишње) 99,95 УСД (Годишњи план) 99,00 УСД (трогодишњи план)
Послужитељи 3000+ 3400+
протоколи ОпенВПН, ППТП, Л2ТП / ИПСец и ССТП ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП протоколи
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком
дрва Не Не
Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Британски Дјевичански отоци Румуњска
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 3 5
Додане својства ДНС / ИПв6 заштита од пуштања, прекидач за заустављање и дељење тунела Клијент ЦиберГхост 6 за Виндовс и Мац те Аутоматски Килл Свитцх

ЦиберГхост вс. НордВПН

Ако упоредите НордВПН и ЦиберГхост ВПН главу, ево сажетка истакнутих значајки:

Значајке НордВПН ЦиберГхостВПН
Цијене (годишње) 107,55 УСД (трогодишњи план) 99,00 УСД (трогодишњи план)
Послужитељи 3200+ 3400+
протоколи ИКЕв2, ОпенВПН, ДоублеВПН и ССТП ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП протоколи
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком АЕС-256-ЦБЦ с 2048-битним ДХ типком
Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Панама Румуњска
дрва Не Не
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 6 5
Додане својства СмартПлаи, преко ВПН-а, ЦиберСец и Аутоматски Килл Свитцх, савршен за Нетфлик Клијент ЦиберГхост 6 за Виндовс и Мац те Аутоматски Килл Свитцх

Набавите ЦиберГхост

Преглед компатибилности уређаја ЦиберГхост

Као и сви други популарни ВПН-ови, ЦиберГхост осигурава да корисници могу да користе своју услугу на свим популарним платформама са невероватном лакоћом и удобношћу. С намјенским апликацијама за Виндовс, Мац, Андроид и ИОС, услуга је изврсна за просјечне кориснике.

Међутим, ако користите нишну платформу попут Линука или ФиреСтицка, услуга не нуди много компатибилности осим што пружа водиче или за то како користити своју услугу ручним постављањем на овим нишним уређајима.

ЦиберГхост 6 Преглед

Најбоља ствар у услузи, која нас има највише дојмила, било је корисничко сучеље ЦиберГхост 6 на својим Виндовс и Мац апликацијама.

ЦиберГхост преглед

Захваљујући шест начина рада, при чему је сваки дефинисан за посебно, прилагођено искуство прегледа, ЦиберГхост 6 је неизбежно олакшао било кога ко кориснику оптимизира рад са ВПН-ом..

Од струјања до сигурног сурфања, налази се плоча за све што вам може требати ВПН. Како можете да преузмете Виндовс и Мац:

 1. Изаберите план цене који најбоље одговара вашим потребама
 2. Приступите апликацији Виндовс или Мац доступној на веб мјесту
 3. Одлучите се за инсталацију
 4. Апликација ЦиберГхост 6 спремна је за изврсно искуство прегледа

ЦиберГхост ВПН апликација за Фирестицк

Пружатељ сада нуди своју властиту Фирестицк ВПН апликацију и придружио се елитном клубу даватеља који тренутно користи ПуреВПН и ЕкпрессВПН.

Ова апликација је лако доступна у Амазон ФиреТВ апликацији и може се извршити једноставним претраживањем на њој.

Све главне веб странице за стреаминг, укључујући Хулу, Нетфлик УС, Црунцхиролл и Диснеи + биле су доступне на Фирестицку, великим дијеловима ЦиберГхосту’Изврсна је могућност избегавања чак и најјачих гео-ограничења и ВПН-а забрањена на тим веб локацијама.

ЦиберГхост Коди преглед

Коди постоји као једна од најбољих иновација у последњој години која нам омогућава несметано струјање интернетског садржаја на свим нашим уређајима. Не, забавна апликација с више платформи отвореног кода налази се у свим гео-ограниченим садржајима.

Корисници понекад могу постати немогући у употреби у популарном бесплатном медијском софтверу за струјање. Ово је место где је најбољи впн за код, а ЦиберГхост је дефинитивно име које требате узети у обзир ако морате да поставите обавезу на тај циљ.

Услуга има вишегодишњу репутацију у деблокирању гео-ограничених садржаја, а према нашем ЦиберГхост ВПН-у су потражили љубитеље Коди-ја да дефинитивно могу вјеровати. Ако желите да користите Коди с ЦиберГхост ВПН-ом, додајте следеће кораке:

 1. преузмите датотеку Коди из тв и поступити с постављањем и уградњом.
 2. Регистар за рачун у ЦиберГхост ВПН-у.
 3. Одабери ваш план цена.
 4. Сигуран Корисничке вјеродајнице.
 5. преузмите датотеку ја инсталирати ЦиберГхост’с веб странице.
 6. Одабери “Деблокирајте струјање” Ако сте преузели своје Виндовс или Мац апликације.
 7. Уживати Коди без ограничења!

Ако користите Коди на телевизији, препоручујемо вам да поставите ЦиберГхост ВПН за усмеравање, како би вам се Коди аутоматски претворио у сигурну интернетску везу. Тамо’такође је опција дељења ВПН-а и директно са вашег рачунара.

За кориснике који желе да користе Коди ВПН са клијентом ОпенВПН, ЦиберГхост пружа детаљан водич за то како учинити.

Набавите ЦиберГхост

Како инсталирати / повезати ЦиберГхост на Виндовс

ЦиберГхост ВПН нуди невероватну намјенску апликацију за Виндовс названу “ЦиберГхост 6”, који садржи узбудљиво ново корисничко сучеље, што олакшава интеракцију с ВПН-ом. Ево како добити:

 1. Пријавите се с ЦиберГхостом и Одабери план цена
 2. Сада ће вам дати ваше корисничке вјероватности, тј. Ваша е-пошта и запорка
 3. преузмите датотеку ја инсталирати ЦиберГхост 6 апликација за Виндовс из ЦиберГхост’с веб странице
 4. Одабери од било ког од 6 доступних опција
 5. Уживати сигуран приступ Интернету помоћу ЦиберГхост ВПН-а!

Како поставити ЦиберГхост ВПН за Андроид

Апликација за Андроид ЦиберГхост ВПН нашла се на списку апликација које су биле зарађене злонамјерним софтвером и које су требало да наметљивима, али кад смо смо проверили да знамо’савршено је јасно и сигурно за кориснике који могу преузимати и постављати на своје Андроид уређаје.

ЦиберГхост’с Андроид апликација такође је добила преобразбу са новим задивљујућим и једноставним дизајнерским дизајнерима, објавила је све нове значајности услуге даватеља.

Овде’како можете да поставите ЦиберГхост ВПН на Андроид:

 1. Идите на хттпс://ввв.цибергхоствпн.цом/ен_УС/
 2. Кликните на цијену до’најприкладније за вас
 3. Платите претплату после што унесете тражене податке
 4. Сигурне вјероватне кориснике (корисничко име) & Запорка)
 5. Тужни идите на Цибергхосту’странице апликација на Гоогле Плаиу
 6. Додирните “Инсталирати”
 7. Након што се апликација инсталира, отворите и унесите своје корисничко име и лозинку
 8. Ваша апликација ће сада бити спремна за употребу

Највећи тренутак је био овде где смо могли гледати Нетфлик УС који користи Андроид ВПН апликацију ЦиберГхост, а то је главни подвиг даватеља услуга.

Ако желите да добијете ВПН за Андроид, ЦиберГхост може бити кандидат за њега.

ЦиберГхост за Цхроме и Фирефок

ЦиберГхост ВПН не пружа подршку за преглед тако што је Цхроме или Фирефок. Нажалост нема намјенских проширења. Ако их и даље желите употребљавати на овим прегледницима, најбоље је обезбедити сигурносне апликације за уређаје, нпр. инсталирали Виндовс клијенте осигуравајући да све интернетске активности, укључујући ону која се обавља у преглед, остају приватне!

ЦиберГхост за Мац ОС

Са изузетно корисним сучељем и моћном интеграцијом значајности, Мац ОС је освојио тржиште за себе које наставља са растом из године у годину. Најбољи впн за кориснике рачунара мац дон’не свиђа ми се превише корака када се тражи преузимање и инсталирање било чега, и ЦиберГхост ВПН’с Мац апликација савршено одговара овом налогу:

 1. До’је невероватно лако инсталирати и овде’покажите’учињено:
 2. Идите на ЦиберГхост ВПН’с веб странице и одаберите план цијене
 3. Надокнадите услугу и обезбедите вероватноћу
 4. Приступите и инсталирајте намјенски Мац ОС клијента са веб странице или у Итунес трговине
 5. Уживајте у дигиталној слободи, на ЦиберГхост начин!

ЦиберГхост за иПхоне и иПад

Јабука’Ручни уређаји попут иПхонеа и иПада надахнули су светлим врхунским дизајном и иновацијама. Међутим, ваш Апплеов уређај такође може да уради без мрежне безбедности или да искаже податке и даље рањиве. ЦиберГхост ВПН једно је сјајно решење када је у питању осигурање таквих уређаја на холистички начин. Слиједите кораке испод инсталације за кораке: (Више водича за инсталацију можете пронаћи у нашем најбољем впн-у за ипхоне блог)

 1. Пријавите се с ЦиберГхост ВПН-ом одабрали су цене и плаћања
 2. Једном када имате корисничке вероватноће, преузмите датотеку намјенску ИОС ЦиберГхост апликацију из иТунес трговине
 3. Инсталирати уживајте у сигурном и неометаном искуству прегледавања на вашем Аппле уређају

Набавите ЦиберГхост

Преглед корисничке подршке за ЦиберГхост

Према нашем ЦиберГхост ВПН-у прегледе 2020. године, једна од најбољих ствари у вези са високим стандардима корисничке подршке која вам је на располагању, без обзира на то који ће проблем решити. Доступна је значајна за разговор уживо, која показује врло осетљивим, нудећи детаљне одговоре на свако питање које корисник може имати.

Преглед корисничке подршке за ЦиберГхост

Од деблокирања Нетфлика до намјенских П2П послужитеља, руководитељи могу да вас воде кроз било какве проблеме или проблеме. Још једна велика значајка на којој смо смотали детаљне водиче, поделили према сваком ОС-у, чиме корисник олакшава навигацију до одређених тема које су занимљиве.

ЦиберГхост протоколи / преглед шифрирања

Пријава на ЦиберГхост

Корисничке веродостојности вашег јединственог идентитета, док нисте планирали било коју услугу и ваше стицање у ЦиберГхост-у, није тако тежак задатак. Иако вам за 7-дневно бесплатно раздобље није потребан рачун, касније ћете требати корисничко име и лозинку за приступ ВПН-у’с намјенским апликацијама или касније затражите поврат новца.

Да бисте преузели корисничке веродостојности, унесите ваљану адресу е-поште и изаберите план који одговара вашим потребама за приватност и финансијске захтеве. Испуните податке о плаћању и завршите поступак плаћања. Након овог морат ћете поставити лозинку.

Корисници савјетујемо да пошаљемо бесплатне лозинке које се састоје од великих и малих слова, најмање једног броја и једног симбола. Јака лозинка значи да да’с хакерима и снајперистима тешко је погодити чисто среће.

Након што завршите са постављањем запорки, ваш е-маил и запорка постају ваше корисничке вјероватне податке и морате их запамтити или вјероватно користити сигурносну апликацију да бисте добили за вас. За пријаву једноставно унесите вјероватне податке на страницу за пријаву у апликацији или на веб мјесту.

ЦиберГхост Црацк преглед

Иако можете да пронађете много резултата, покушајте да пронађете Црацк постављен за ЦиберГхост - саветујемо вам да не идете на њихове људе. Према нашем ЦиберГхост ВПН-у прегледајте, не постоји вероватна пукотина на мрежи за услугу, а сви они који тврде да су тако злонамјерни, злонамјерни софтвери који могу да укуцате свој приватни и приватни податак.

ЦиберГхост преглед Реддит

Професионални прегледи већину времена нису сасвим различити у погледу онога што корисници заварају и осећају одређену услугу, јер су обојица неиспуњена и брутално искрена мишљења. Реддит садржи широку лепезу тему о свим темама, посебно ВПН рецензије које су утемељене на кориснику, што чини одличним мјестом за преглед разумијевања како корисници доживљавају одређене услуге. Сазнајте више о ЦиберГхосту који је рангиран као најбољи реддит впн у 2020. години.

Према нашем ЦиберГхост ВПН-у прегледајте, промените коментаре даватеља услуге’с укупним услугом. Један корисник који је био с дугим временом тврди да нису сви његови послужитељи довољно добри за пружање корисничких искустава.

Корисник је у посту такође истакао да ако желите да користите ВПН на најприкладнији начин, обавезно изаберите послужитеља у близини ваше локације.

ЦиберГхост ВПН рецензије

Озбиљна забринутост због ЦиберГхост ВПН-а, који корисници истичу и своју патетичну Андроид апликацију која показује наметљиву и оштро јој је потребна додатна надоградња. Да би било проблематично већ доста времена и чини се да ће корисници искључити из свега што се тиче апликација, од перформанси до присутности злонамјерног софтвера, препоручујући да је заувек оставио подаље од ње.

Корисници ЦиберГхоста

ЦиберГхост алтернативни преглед

Иако је ЦиберГхост ВПН добар, није најбољи добављач вани. Услуга остаје релативно основна са пуно нових значајки. Други сувремени пружатељи услуга попут ПуреВПН, ЕкпрессВПН, ИПВанисх нуде више разноликости на списку напредних значајки.

Сплит тунелирање, деблокирање Нетфлика, намјенске апликације за нишне платформе за нпр. Фирестицк, Лук преко ВПН-а, двоструки ВПН, сви редовни делови код врхунских ВПН пружају услугу.

Ако користите нешто боље од ЦиберГхост-а, одлучите се да поклоните НордВПН, ЕкпрессВПН, ПриватеВПН. ПуреВПН и ИПВанисх.

Најчешћа питања о рецензији ЦиберГхоста

Је ли ЦиберГхост ВПН сигурно?

Помоћу стандардних шифрирања на нивоу АЕС-256, бескомпромисне политике ништице, Килл Свитцх и мноштва других врхунских безбедносних значајки могу да примете за чињеницу да је ЦиберГхост ВПН врло поуздан и сигуран.

Што ради бесплатни ЦиберГхост?

Да опишем једном речју, све. Добивате потпун приступ ВПН могућности. Ако корисници и даље нису задовољни, ЦиберГхост ВПН нуди чак 30-дневно правило поврата новца након што платно одређени план цене.

Што је ЦиберГхост 6?

Шест означених шест опција које су представљене кориснику, а који представљају најпопуларније сврхе коришћења ВПН-а, укључујући анонимно сурфање, анонимно активирање, заштиту Ви-Фи-ја, Деблокирање структура, деблокирање основних веб страница и одабир мог послужитеља. Свака опција ове опције, када се кликне, отвара сучеље са мноштвом прилагођених значајки које су прилагођене кориснику како би се најбоље служило предвиђеном случају.

Препоручује ли се ЦиберГхост ВПН?

Дефинитивно ДА!

ЦиберГхост ВПН је доживео стандардну карактеристику, али је и апсолутно невероватно.

Њени главни проблеми попут флуктуирајуће брзине, програмске грешке и успорена подршка цхату је решен и успешан је овај ВПН-а на свим рачунима сада је једнака врхунска пружатељска услуга у индустрији..

ЦиберГхост је врло сигурна ВПН услуга која не води евиденцију и њену мрежу у Румуњској, омогућава јој да пружи максималну анонимност и сигурност корисника..

Претплатом на ЦиберГхост пријавите се за најбоље искуство. Нема пуштања ИП-а који допушта да ради за Нетфлик, Тор, па чак и Торрентс.

Још увек има пуно незадовољних корисника ЦиберГхоста због неуспеха у прошлости, али ако сервис има могућност поновног добијања, побиједили су’не стојим разочарани.

Слични чланки

 • ИПВанисх преглед 2020

  Надоплата за цену 6,49 УСД / Месечни послужитељи 1000+ Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујемо...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

 • Беттернет ВПН преглед 2020

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит...

 • СпиОфф ВПН преглед 2020

  Надлежност Сан Марино Цијена 9,99 послужитеља 300+ дневника Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручим веб страницу...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me