ЦацтусВПН преглед – Звјездана услуга – 4 звездице

Надлежност Молдавија
Цена 3,25 УСД месечно
Послужитељи 26 послужитеља
дрва Нема записаника
Шифрирање 256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Да
Веб страница хттпс://ввв.цацтусвпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле, Десктоп, Цхроме, Фирефок, ФиреТВ

Међу стотинама постојећих ВПН-а, врло мало може издвојити у свом пружању не само најбоље ВПН услуге, већ нуди и иммерсивно корисничко искуство с тим да је готово сваки аспект услуга много закупати од задњег.

Морамо признати да нисмо’немам пуно очекивања кад су помислили да су прегледали ЦацтусВПН, али били смо изненађени. ЦацтусВПН је један од визуелно најатрактивнијих ВПН-а, а који смо се сусрели. Произвођачи који стоје иза тога дефинитивно су пажљиви за детаље. Нити један камен није остављен, или се ради о коришћењу веб страница, било када је од ВПН-а значајан, показујући своју способност извоза, ВПН клијентске апликације или било који други аспект услуге.

Морамо признати, Продани смо! ЦацтусВПН једна је од најбољих услуга које ћете наћи, поготово ако сте почетник који нема’Не знам пуно о ВПН-овима. На тржишту постоје веће, много подржане ВПН услуге, али и мало ко нуди живости ЦацтусВПН-а.

Дакле, да знам даље, ево цјеловитог прегледа ЦацтусВПН-а, који садржи критике о својим цјеловитим плановима, начин плаћања, корисничку сучељу веб странице & УКС, клијентске апликације, значајне перформансе и више других наших рецензија.

Планови цена за ЦацтусВПН

ВПН-ови постају све цјеловите осјетљивости роба, а имају све више и више пружају услугу која улази на тржиште, повећавајући време конкуренције и повећавајући износ снижења цена. Дакле, са толико конкуренције у вучици, пружите услугу у данашњем времену’Свијет мора држати своју цијену цијене унутар прихватљивог расположивог и довољно је могућности да удовољи што више врста корисника треба, а ЦацтусВПН ради управо до.

ЦацтусВПН тренутно нуди 4 врсте планова цене:

 • УС ВПН
 • УК ВПН
 • ВПН + СмартДНС
 • СмартДНС

Кактус ВПН Годишње цене

Тромјесечне цене кактуса ВПН-а

Кактус ВПН Мјесечне цијене

Морамо поштовати чињеницу да ЦацтусВПН нуди посвећене америчке и британске планове за своје кориснике, што је реткост у ВПН домени где је већина пружала услугу усредсређена на пружање јединствених планова са једином разликом у трајању претплате. СмартДНС такође нуди одвојено овде, што је плус, јер је успео да прода више нишних уређаја попут медијастредера у последњих неколико година.

Намјенски СмартДНС план савршено би одговарао таквим купцима са јединственим захтевима какав сада не би’неће бити присиљени купити ВПН везу која нема никакве користи, само зато што ће желети приступити услузи’с Значајка СмартДНС.

Надаље, ови се планови нуде у месечним, тромјесечним и годишњим преплатама. пустити’прегледајте свако засебно:

УС ВПН:

 • Мјесечна претплата: 4,99 УСД мјесечно се наплаћује једном
 • Тромјесечна претплата: 12,99 УСД месечно (4,33 УСД месечно)
 • Годишња претплата: једнократно наплаћено 38,99 УСД (3,24 УСД месечно)

Овај план укључује приступ 4 послужитеља са сједиштем у САД-у и свим осталим значајкама које нуде ЦацтусВПН, осим дијељења П2П и СмартДНС услуга. ЦацтусВПН’с цјеновним плановима за ову услугу није превише лоше ако се ради деблокирању америчких веб локација са ограниченим земљом, попут Нетфлика. Годишњи план чини врло добар посао, али верујемо да ће овај Тромјесечни план морати смањити на најмање 10 УСД који се мора уложити једном ако услуга буде привлачна..

УК ВПН

 • Мјесечна претплата: 4,99 УСД мјесечно се наплаћује једном
 • Тромјесечна претплата: 12,99 УСД месечно (4,33 УСД месечно)
 • Годишња претплата: једнократно наплаћено 38,99 УСД (3,24 УСД месечно)

Уз потпуно идентичне цене са америчким ВПН планом, наша пресуда за УК цјеновни план остаје иста као и за амерички ВПН план. Цијена тромјесечног плана потребно је смањити још нешто баш као и амерички ВПН план. У понуди су вам 4 послужитеља у Великој Британији и приступали су свим премиум значајкама на овом плану.

ВПН + паметни ДНС план

 • Мјесечна претплата: 6,99 долара мјесечно се наплаћује једном
 • Тромјесечна преплата: једнократно наплаћено 17,99 УСД (5,99 УСД месечно)
 • Годишња претплата: 54,99 УСД једном наплаћено (4,58 УСД месечно)

Овај је план један од најопсежнијих међу свим плановима који се нуде. ВПН + Смарт ДНС план укључује све своје премиум значајке као и све спискове послужитеља који се састоји од укупно 23 послужитеља. Услуга СмартДНС такође је укључена у овај план, овај план је најбољи за једног корисника који има ВПН потребе за различитим уређајима, укључујући и медиастреам.

Што се тиче цене ове цене, цена месечног претплата од 6,99 долара била је ниска у поређењу са другим етаблираним, пружајући услугу која нуде своје месечне планове у распону између 8-10 долара. Што се тиче тромјесечних и годишњих преплатничких планова, међу њима нема већих разлика у цијенама, што је извршило чимбеник јер је корисник одлучио да одлучи за кратак тромјесечни план, а да он / она не повећава много од неугодности.

СмартДНС план:

 • Мјесечна претплата: 4,99 УСД мјесечно се наплаћује једном
 • Тромјесечна претплата: 12,99 УСД месечно (4,33 УСД месечно)
 • Годишња претплата: једнократно наплаћено 38,99 УСД (3,24 УСД месечно)

Иако нам се свиђају други планови, сматрамо да су по цени од СмартДНС планове мало превисоке, посебно за тромјесечни план. Ако ЦацтусВПН не нуди друге ствари осим услуга СмартДНС у овом плану, тада ћете морати увидети своје цене како би овај план постао нешто привлачнији. Ипак добра иницијатива која је изузетно цијенимо!

Начини плаћања ЦацтусВПН:

Много начина плаћања олакшава крајњем кориснику јер повећава флексибилност у избору на начин на који жели платити план цене. ЦацтусВПН нуди извршени репертоар могућност плаћања које следеће следеће:

 • ПаиПал
 • Кредитна / дебитна картица
 • Битцоини и Алтцоини
 • Киви
 • ВебМонеи
 • Болето Банцарио
 • Иандек Монеи
 • Алипаи

Начини плаћања кактуса ВПН

Попис садржи готово све популарне опције које сувремени корисник захтева од ВПН пружатеља услуге. Сви производи нам нуде начин на који ЦацтусВПН нуди Битцоин као опцију плаћања јер омогућава кориснику да контролише своју приватност током плаћања..

Бесплатни пробни преглед ЦацтусВПН

Бесплатна пробна верзија постаје реткост у ВПН домени, а многи се испоручују враћају се старом јединственом школовању, а не нуде кориснику прилику да користи производ пре него што се у потпуности користи за план плана. Овај приступ може искључити много корисника, па чак и ако не постоји, велика је вјероватност да ће бити корисник, након што постоји нека лоша искуства с вашим корисним услугама, лоше је искористити вашу услугу на цијелом Интернету са таквим бахатошћу да вам услугу снажно удара у увјете свог имиџа марке на тржишту.

Бесплатни пробни програми с нулом преузетих обвеза имају најбоље ВПН-ове међусобне представнике који могу имати овај проблем јер могу користити овај корисник да би могао да испита тестирање и буде задовољан прије него што крене напријед за купњу плана цијене. Без бесплатних проблема, чак и ако корисник није задовољан, све што треба је ићи не купујте. Није учињена велика штета на имиџу марке.

ЦацтусВПН тренутно нуди план бесплатних пробног раздобља који пуно говори о повјерењу који пружа свој производ у свом производу, појачавајући повећање броја корисника повјерења корисника.

Кактус ВПН Бесплатно пробно раздобље

Испробали смо бесплатне пробне верзије компаније ЦацтусВПН и донели смо одлуку за одлуку Републике Србије да бисмо након тога поново покренули цјеловит преглед ових услуга. Више од позитивних значајних перформанси које су критизирали у овом прегледу тестирања било је током бесплатног суђења јер није било било велике разлике у случају када је услуга изведена у својој бесплатној и плаћеној верзији.

Бесплатно 24-сатно суђење

Једино смо желели да ЦацтусВПН промени време трајања бесплатног сонда јер је сада ограничен на 24 сата, што је мало. Препоручујемо ЦацтусВПН-у да се ово раздвајање повећа на најмање 72 сата, баш као и НордВПН.

ЦацтусВПН нуди и 7-дневно пробно раздвајање својих СмартДНС услуга, тако да можете чак и слиједити властита правила и копирати на ВПН бесплатно пробно прекидање.

Бесплатно СмартДНС 7-дневно пробно раздобље

Не, ЦацтусВПН нуди и политику поврата од 30 дана како би могли оценити да су његове бесплатне пробне политике изузетно потрошачке.

Преглед компатибилности са ЦацтусВПН Аппс:

Овај корисник поново користи колач у овој значајности јер нуди наменске клијентске апликације за следеће ОС и уређаје:

 1. Виндовс
 2. ортак
 3. иОС
 4. Андроид
 5. Андроид ТВ
 6. ФиреТВ

Иако готово сваки други пружатељ услуга нуди клијентске апликације за Виндовс, Мац, иОС и Андроид, прилагођене апликације за Андроид ТВ и ФиреТВ нису баш уобичајене. Да би се радило о прилично нишним уређајима, да бисте изградили клијентске апликације за оне који користе много напора, а пре свега посветили су побољшање корисничког искуства. ЦацтусВПН је додатну миљу осигурао да у свом репертоару има више од основне понуде за клијенте, како би у нашим рецензијама постигао високу оцјену за..

ЦацтусВПН Аппс

Заиста смо желели да овај додавач дода прошириви преглед у свој репертоар и повећа још више посвећених корисника који тренутно пружају кориснике..

Преглед ЦацтусВПН послужитеља

Једино место где верујемо да постоји широки простор за напредак у ЦацтусВПН-у’Иначе звјездана услуга имала је број њених послужитеља. Тренутно нуди 23 ВПН послужитеља на 17 локација у мрежи која се шири у 14 земаља, а ЦацтусВПН мора побољшати свој број ако се може натјецати са већ постојећим ВПН-овима на тржишту који се на послужитељу понекад броје у тисућама попут ЕкпрессВПН и ПуреВПН.

Локације ЦацтусВПН послужитеља

Није да његови сервери не’Не могу бити успешни, одлични у свим мјерним подацима. Зачудо, нити један од њих није претрпан током наших тестова и брзине такође је био велик.

Кад смо повезани са сервером у Сиднеиу у Аустралији из САД-а на 50 Мбпс вези, добили смо више резултата тестове брзине:

ЦацтусВПН тест брзина

Брзина преузимања показује да је смањена од готово 27%, а брзина преноса жучи била је невероватна брзина од 41,7 Мббпс, што није лоше за интернетску везу са могућношћу ВПН..

Послужитељи су такође схватили деблокирати географски ограничен садржај на веб локацији као Нетфлик УС.

У резултатима можете видети научно-фантастични филм Ек-Мацхина који није доступан у другим земљама осим у САД-у. Ако је ВПН у деблокирању Нетфлик УС-а, онда мора бити одличан, јер оно што само не дозвољава гео-ограничење на веб месту, већ сам успео заобићи забрану ВПН-а на веб месту што је невероватно подвиг који није неки Водеће ВПН мреже могу се подударати.

ЦацтусВПН преглед - Звјездана услуга - 4 звездице

Али једна ствар са којом се налази ЦацтусВПН-а никада није успела да уступи своју урођену искреност дава кориснику да сазна стварни статус ВПН-а у овом тренутку..

Кад сте се пријавили у веб локацији на веб месту, видели смо да можете видети као име “Статус услуге” Обавезује нас да ББЦ иПлаиер тренутно не може деблокирати путем ЦацтусВПН-а. Ово није само ријетка, већ је јединствена особина која ЦацтусВПН разликује од осталих ВПН-ова на тржишту, који стално настављају с тримањем одређених особина чак и када нису способни..

Чак и ако ББЦ иПлаиер не’Тренутно не радимо с ЦацтусВПН-ом, а ми ћемо нећемо оцјењивати јер ако је даватељ искрен према својим особама, неће их изневјерити и радити на томе да бисмо пружили услугу што се прије врати и покрене..

ЦацтусВПН преглед - Звјездана услуга - 4 звездице

УИ и УКС веб странице

Неколико ВПН-ова има такву пажњу да бисте детаљно описали када је у питању израда веб страница’не само интерактиван, већ и информативан о свим аспектима услуге као ЦацтусВПН.

Као што је видљиво из начина израде цјеловитих планова, приказаних послужитеља и израде страница које приказују гео-ограничене веб странице које ЦацтусВПН могу деблокирати, ЦацтусВПН је постављен референтну вриједност о томе како би веб страница ВПН-а требала бити савршена између још више привлачних испричати све.

ЦацтусВПН преглед - Звјездана услуга - 4 звездице

Сигурност ЦацтусВПН ћаскам уживо

Због наглог пораста популарности ВПН софтвера, као и пораста свијести о томе колико су важни подаци и како се они могу користити у неуспјелим сврхама, многи су сумњиви сервиси скочиле на тржишту покушавајући користити своју ВПН услугу као што је прикупљање корисничких података путем медија употреба апликације за клијенте . Ти се подаци затварају заљубљени, завршавајући читав зачарани круг.

Један од великих начина да се открије да ли се ВПН упућује у ово или не и читање правила о приватности, које посебно памте начин на који бележи корисничке податке. Ови документи политике могу бити досадно читање, али и пролазак кроз њих пресудан је за разумевање ВПН-а’с нашим подацима.

ЦацтусВПН правила дневника

Међутим, ЦацтусВПН не’не упућују се у ове сумњиве активности, а политика приватности сасвим јасно памти да се чини’Забиљежите било коју врсту корисничких података, чак и не за количину пропуштених ширина или времена корисника сесије. Чисто што очистите, па сигурно ћете сигурно вјеровати.

Такође нуди вишеструку подршку протокола, укључујући ОпенВПН, ИКЕв2, ППТП, Л2ТП / ИПсец, ССТП и СофтЕтхер, тако да омогућава сигурност и заштиту анонимности врло брзо на ЦацтусВПН.

Долазе до функционалности подршке, ЦацтусВПН’Значајка подршка за ливе цхат уживо је реагирала на рјешавање или одговор на упите који смо поставили свог агента за подршку.

Подршка за цхат уживо у ЦацтусВПН

Такође имате могућност подизања карте ако имате сложенији проблем који захтева техничко решавање проблема од стране стручњака.

Закључак

Наша коначна пресуда је у корист ЦацтусВПН-а јер нуди свеобухватну, добро заокружену ВПН услугу која је чврсто супротставила прилично јаким нашим тестовима. Има неких пропуста, али они су врло мали и лако могу гледати.

ЦацтусВПН је добио 4 звјездице од нашег краја као топло препоручене услуге од којих корисници свих врста потребу дефинитивно могу имати користи. Од сигурности до деблокирања веб мјеста, овај ВПН може ријешити све ваше проблеме приватности података и слободе интернета! Испробајте и јавите нам своје искуство у коментарима испод!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me