Бровсец ВПН преглед 2019. године

Надлежност Русија
Цена 1,99 УСД месечно на једномодишњем плану
Послужитељи 36 послужитеља на 32 локације
дрва Похрањује записнике
Шифрирање Проки услуга (нема шифрирања)
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Не
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://бровсец.цом/ен/
Компатибилност Десктоп, Цхроме

Бровсец је проки додавање / проширење за преглед који олакшава приступ гео-ограниченом садржају широм света. С обзиром да се корисници базира на 3 000 000, проки / ВПН обично је прилично популаран. Оперира Бровсец ЛЛЦ нуди чак и посебну ВПН апликацију за кориснике Андроид-а и иОС-а. Међутим, с обзиром да је руска са сједиштем, постоји мала неизвјесност у сигурности и анонимности које пружа. За више информација прочитајте овај детаљни преглед Бровсец ВПН.

Бровсец је добар у неким окружењима, али још увек не дозвољава пуно критичних сигурносних и других функционалних значајки. Нема десктоп апликација за Виндовс или Мац ОС, не ради се’не подржавају Торрентинг, не’немају велике брзине или прекидач. Корисничка подршка и даље се користи застарјелом методом улазница и све до надмашује, не постоји подршка за ОпенВПН, нити на основу сигурне надлежности.

Али ови ће проблеми бити преко претраживача који пружају просечне нивое са ниским стандардним квалитетом и услугама, али ако не желите да користите’Ако не желите компромитирати ове недостатке, ваш сљедећи најбољи алтернативни догађај био би тражење најквалитетнијег и најповољнијег ВПН-а попут Сурфсхарка.

Једноставним речима и сажето речено, Сурфсхарк има све оно што Бровсец не зна’т па би паметни избор био ићи за бившим.

Пружатељи услуга

Деблокира Нетфлик

брзине

Шифрирање

протоколи

Мулти-Пријаве

цена

Рецензије

Веб страница

Сурфсхарк Прегледајте ВПН
ДА ДА
Изнад просека Испод просека
АЕС-256 енкрипција на свим протоколима која подржавају АЕС-256 енкрипција на свим протоколима која подржавају
ОпенВПН & ИКЕв2 ОпенВПН протокол није понуђен
Неограничене везе на једној претплати 5
1,99 УСД месечно (двогодишњи план) са укљученим свим значајкама 3,33 УСД месечно на годишњем претплатничком плану (једнократно наплаћено 39,99 УСД)
Сурфсхарк преглед Прегледајте ВПН
Посјетите Сурфсхарк Посјетите Бровсец ВПН
 • сигурности
 • прозирност
 • цена
 • Послужитељи
 • Извођење
 • Компатибилност
 • подршка

Овдје нема изненађења јер Бровсец нуди и АЕС-256 војног шифрирања за заштиту корисничких података који пролазе кроз његове ВПН везе.

Његова је цјеловита сигурносна значајка, али не нешто што би могло бити третирано као изванредно, јер очекујемо да ће сваки пружатељ услуга понудити шифрирање као своју непробојну.

Овај хакер не може дешифрирати ваше податке ако су шифрирани помоћу АЕС-256 шифри.

Код Бровсеца, ова разина енкрипције добива се на свим важностима које пружају услугу не’не нудите подршку протокола ОпенВПН, претварајући тако енкрипцију у једину препреку која стоји између хакера и осетљивих корисничких података.

Contents

Преглед подршке за протоколе Бровсец

Наш преглед прегледа путем ВПН-а а Бровсец открио је да добављач није испунио своју част “БровсецВПН - Приватност и сигурност ван мреже” не нуде подршку за сигурне протоколе попут ОпенВПН-а.

БровсецВПН’укупни сигурносни профил је добар, али пружен и услуга’Понуда протокола је застарјела и није била тако сигурна у складу са модерним индустријским стандардима.

Они који користе проширени преглед, технички успостављају сигурну везу путем ППТП протокола. Ово је можда најслабији и најосјетљивији сигурносни протокол, а већина врхунских пружатеља услуга је препуштена својим корисницима, али БровсецВПН и даље користи свој основни протокол за проширење прегледа, што је збуњујуће..

ИОС и Андроид апликације истодобно користе ИПСец и Л2ТП. Услуга не нуди подршку за ОпенВПН (ТЦП и УДП протокол), што је помало необично када је осим тога добављач добио све у реду, попут војног шифрирања и правила сигурног евиденције..

Унаточ томе што добављач нуди војну енкрипцију, што је довољно добро да ваш податак чува, не можемо понудити сигурно и индустријски стандардни протокол нешто што не треба компромитирати и због тога што нам пружа услугу смањене на његовој безбедности.

Преглед приватности и сигурности прегледника Бровсец

Према нашем прегледнику ВПН Бровсец, услуга каже да ћете сачувати свој промет свугдје и осигурати потпуно анонимно прегледавање.

Да бисмо темељно испитали ову тврдњу, обавезно смо проверили да ли је успео да сачува свој стварни ИП адреса заштићен или не.

Претражите смо кроз Бровсец кроз наше стандардне тестове за уклањање ИП-а и на задовољавајући начин, Бровсец није’не пропустите ИП на било који начин који може.

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:

 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц (Цлеар)
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/ (Цлеар)

ДНС цурења:

 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/ (Јасно)
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/ (Цлеар)

ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:

 • хттпс://иплеак.нет/ (Јасно)
 • хттпс://ипк.ац/рун/ (Цлеар)

Не користите ове податке, ако користите услугу у прегледнику помоћу додатних додатка, препоручује се да блокирају ВебРТЦ и Фласх Плаиер да би заштитили ИП. До’дефинитивно је хендикеп, али може и’Не остављајте отворене ствари и смањите рањивост када је у питању ваша сигурност.

Преглед надлежности Бровсец

Неуобичајено, ово је ВПН услуга са седиштем у Русији, место које је познато по својим проблематичним законима о чувању података који присвајају даватеље интернетских услуга и софтверске компаније да прате интернетске активности.

Ја сам податке такође било тешко наћи јер смо морали много копати прије него што смо открили одакле Бровсец дјелује.

Русија није дио ниједног савеза за размјену података попут 5 Очи, али њезини су влажни закони везани за сигурност података једнако опасни, што представља вашу приватност великих ризика.

Јединствена тачка откривања овде је оно што Бровсец не’Не чувајте било какве веће врсте записа, па чак и ако руске власти захтевају дајте податке, он је побиједио’немам осетљивих података који су корисници могли да дају властима. Ипак, Бровсец се мора извући из Русије, јер више није сигурно мјесто за ВПН-е.

Преглед правила евидентирања прегледника Бровсец

Кад смо проверили Бровсец’с исправним доказима, били смо задовољни када су утврђени да тај пружатељ не зна’не чувајте било какве доказе корисничких активности које могу бити лично идентифициране.

Да, они чувају податке о томе који веб странице корисника посећују, што преузимају, али подаци са свих што се чувају у збирном облику, тј. Веб странице које посјећујете бит ће дио веће гомиле која садржи податке са свих веб страница које посјећују кориснике, тако да ништа не може бити лако до вас.

Услуга користи модел бесплатних цена. Да бисте значили да можете користити његово проширено прегледавање или ВПН апликацију онолико дуго колико желите на бесплатном плану.

Међутим, ако желите боље искористити власничке карактеристике, морат ћете потражити премиум претплату.

Премиум претплата омогућава приступ свим прегледачима’С 36 локација послужитеља у односу на ограничење на само 4 док сте у бесплатним верзијским услугама.

Остале особине које деблокирају попут постизања повећања брзине која вам вас довела до брзине од 100 Мбпс помало су пређеране, а не’стварно не верујем у то (из разлога што ћу ускоро открити).

Дакле, за кориснике, Бровсец’Врхунска услуга је само већа локација на вашем попису послужитеља, а уз то ћете имати и добре могућности попут деблокирања Нетфлика, али није у САД-у..

Услужни делови вашег премиум плана на две могућности:

 1. Мјесечна претплата: 4,99 УСД мјесечно
 2. Годишња платна: 3,33 УСД месечно (једнократно 39,99 УСД)

По цени од 4,99 УСД / месечно, месечни уговор се наплаћује по прихватљивим цијенама као и већина даватеља услуга’Не нудите планове за месечне предлоге које коштају 7 или ниже. Дакле, могу назвати довољно добрим уговором.

Годишњи преплата кошта ваш ће 3,33 УСД / месечно, али ако вам ово изгледа јефтино, требате да употријебите Сурфсхарком или чак НордВПН-ом, који по најновијим цијенама има много шири спектар значајних попут више намјенских апликација, а деблокирање Нетфлик УС-а, агилна сигурност, подршка бујица између осталих.

Цена овог плана треба да остави са доста недостатних могућности у БровсецВПН-у, а осим тога ако је унутар марке од 2 УСД месечно,’је релативно скупо купити. Преглед цене за Бровсец

Прегледајте Прихваћене начине плаћања и прегледајте правила о поврату средстава

У БровсецВПН не постоји опција’с начином плаћања за плаћање претплатничких планова било којим крипто валутама попут Битцоина. Некада је био тамо последњи пут кад сам га прегледао, али од тада до’је уклоњен. Дакле, засад не постоји начин плаћања који би ваше личне финансијске податке могле одржавати приватне.

Планове можете платити путем кредитних картица или путем Паипала и на’само о томе. Да не буде добро, јер ако се повежете са даватељем попут ПуреВПН-а који нуди више од 10 различитих начина плаћања, корисник сигурно нема избора..

Сада за бесплатни план. Његова је основна у погледу важности и могућности, што је и очигледно јер није испоручио услуге у вашој бесплатној верзији неће нудити врхунске могућности попут пуне брзине или више послужитеља..

Постоји ограничење пропусности од 1мбпс. Не пуно, већ нешто кроз што можете добити мало опћенитог прегледа, али и интензивније активности попут струјања изван граница.

У исто време, могу се догодити прекиди и недоследности са вашим проки везом, што резултира лошом брзином учитавања странице и заостајањем. Корисницима је ограничено повезивање на само четири послужитеља од укупно тридесет шест.

Не, осим бесплатне верзије, пружајући и гаранцију поврата новца на свом плану планова, тако да имате довољно времена за тестирање услуге пре него што се обавезно обавезите на својој верзији.

Ово је само да покаже поуздање које БровсецВПН има своју услугу. Поврат можете потражити у року од седам дана од купње премијског плана слањем е-поште на суппорт@бровсец.цом.

Не тужно, нисам’Нећу прочитати притужбе да бисте добавили не извршили поврат исправних података исправно, или на било којој платформи попут Куора или Реддит, па можете рећи да је правило поврата савршено ваљано.

Услуга ће вам вратити износ путем истог начина плаћања који сте иницијално платили.

Бесплатни преглед прегледа

Звуци око даватеља услуга углавном су због услуге даватеља’с бесплатном верзијом, али преко нашег прегледа ВПН Бровсец, Бровсец’бесплатни ВПН план прилично је базиран у значајности и могућности.

Да не бисте уживали у бесплатним ВПН услугама, често само зато да би кориснику пружили бесплатну пробну услугу са ограниченим могућностима и да бисте могли само да пријавите кориснике на куповину премиум претплатничких понуда. ВПН бесплатни ВПН постоји за заиста циљ.

Али нека’Идемо прво преко ограничења слободног плана.

Максимална брзина коју ћете добити на бесплатној услузи ограничена је на само 1 Мбпс. Дакле, без обзира на брзину везе, услуга ће смањити своју пропусност.

У исто време, могу се догодити прекиди и недоследности са вашим проки везом, што резултира лошом брзином учитавања странице и заостајања.

Корисницима је ограничено повезивање на само четири послужитеља од укупно четрдесет и једног послужитеља.

Бесплатна ВПН услуга Бровсец доступна је у свим својим апликацијама и проширењима, али препоручујемо да, ако користите бесплатну верзију, требате радити само у прегледницима помоћу компатибилних додатака јер то’с тамо где услуга најбоље функционира.

Преглед претплате на Бровсец Премиум

Бровсец вам нуди додатну миљу голих поузданости и практичности корисника са премиум планом. Наш преглед прегледника ВПН открива да ће корисници више не преселити због ограничења пропусности, што значи да могу користити неограничену брзину прегледа и преузимања. У стварности, можете користити у посвећеним прометним тракама који вам нуде изванредно убрзање током истраживања интернета.

Корисници такође имају могућност повезивања на свим локацијама на 30 послужитеља са премиум планом. То значи да имате пуно могућности за деблокирање веб локације са ограниченим ограничењима у различитим земљама. Истодобно, корисници могу осјетити једноставније питање што неће имати неслагања са својим ВПН или проки везама..

Преглед пријава за прегледник Бровсец

Према нашем прегледнику ВПН ВПН, пријављивање на услугу није ракетна значајност. Све што требате учинити је кликнути на “Пријавите се” која се налази у већој верзији куту странице. Веб мјесто ће вас преусмјерити на доњу страницу. Овде ћете унети своју адресу е-поште и приговора. Након што урадите, једноставно кликните на “Пријавите се” картица. Примит ћете потврђену е-пошту. Кликните на везу да бисте довршили поступак.прегледавање пријава за прегледникПо завршетку поступка регистрације имат ћете приступ надзорној плочи рачунара доступној на веб месту. Једноставно кликните на “Мој рачун” да бисте видели датум исте, купљени план и ажурирани износ.прегледавање премиум прегледа

Ако имате бесплатни план, имат ћете приступ тим 4 локације послужитеља:

 • Холандија
 • Сингапур
 • Уједињено Краљевство
 • Уједињене државе

Ако купујете пребаците пребаците на премиум план, откључаћете 32 места више послужитеља:

 • Аустралија
 • Аустрија
 • Белгија
 • Бугарска
 • Канада
 • Чешка Република
 • Данска
 • Финска
 • Француска
 • Немачка
 • Хонг Конг
 • Индија
 • Ирска
 • Италија
 • Јапан
 • Летонија
 • Литва
 • Луксембург
 • Мексико
 • Нови Зеланд
 • Норвешка
 • Пољска
 • Румуњска
 • Русија
 • Јужна Африка
 • Јужна Кореа
 • Шпанија
 • Шведска
 • Швицарска
 • пурица
 • Украјина
 • Сједињене Америчке Државе (запад)

Иако је број послужитеља изузетно низак на 36 у поређењу са ЕкпрессВПН-ом, који тренутно нуди више од 3000 послужитеља, Бровсец’С послужитељи су добро расположени по цијелом свијету.

Постоје сервиси на мјестима попут Турске, Сингапура, Индије и Јужне Африке, што значи да корисници из цијелог свијета могу повезати са послужитељима који су им физички близу..

Међутим, даватељ’с послужитељском мрежом не може се наручити с већ пруженом услугом као што је Сурфсхарк, НордВПН или ПуреВПН, који нуде тисуће послужитеља, па чак и његова брзина перформанси је испод просека, а не уосталом, што има пуно обележја, БровсецВПН и даље недостаје.

Преглед прегледа брзине ВПН-а

Да бисте боље разумели поузданост и ширину појаве Бровсец, доказали сте брзину на нашем 35Мбпс вези:

Локални даватељ интернетских услуга

Резултати се налазе преко наших локалних интернетских веза. Ово је само ради бољег разумевања разлика између брзине примарне мреже и претраживања’с премиум послужитеља.Преглед брзине претраживања Бровсец

 Повезан је с Бровсец Франце сервером

Наши тестови послужитеља од САД-а до Француске су показали да су ниске брзине. Из 31.43Мбпс брзина преузимања је смањена на 12.28Мбпс, брзина преноса на 13.17Мбпс, са латенцијом до 142мс.претраживач француски послужитељ француски

 Повезан с послужитељем Бровсец Германи

Били смо разочарани свједочили њемачког послужитеља, заједно с другим локацијама. ВПН не може бити бољи од преузимања од 1мпбс и 5 Мбпс на свим премиум услугама, осим француских.претраживач немачки послужитељ

Прегледавање деблокирања прегледника Бровсец Нефлик

Нисмо ни очекивали Бровсец ВПН’Премиум верзија ће деблокирати Нетфлик на било којем месту од свог послужитеља као што ће бити највише ВПН даватеља средњег и средњег нивоа’не могу учинити. Разлог за то је тај што је Нетфлик наметнуо злогласну забрану ВПН-а,

Пошта је невероватно тежак за приступ веб локацији са ВПН везом, а камоли заобилазе гео-ограничења и деблокирају своју омиљену библиотеку земље Нетфлик.

Да бисте успели да учините, даватељ услуге мора досљедно замијенити ИП адресе тако да Нетфлик’с ВПН забрана не’т идентификујте их као ВПН ИП адресе и забраните приступ својој веб страници. Да бисте тражили да нам достави много финансијских и људи ресурса, нешто што пружа средњу ниво, са својим ограниченим ресурсима, не може да приушти да се често обавештава.

Нема кудос на Бровсец, јер су открили да ће два његова послужитеља моћи да деблокирају Нетфлик, а један од њих је амерички послужитељ Вест, који је постигао златни стандард који треба деблокирања Нетфлика..

Да му само брзина горе, била би сјајна услуга када би се одлучили за приступ Нетфлику у САД-у.

Преглед претрага бујица Бровсец

Будући да даватељ нуди само подршку темељену на прегледу и не може покрити нити заштитити ниједну вашу апликацију изван вашег прегледа, то је’није погодан за Торрентинг. Заштитни покривач није проширен на вашој Торрентинг апликацији попут УТоррент-а, због тога што овај пружатељ има губи једну од најважнијих функционалности које ВПН-ови пружају.

Међутим, и даље можете користити Торрентинг користећи мобилну платформу јер БровсецВПН нуди намјенске апликације.

Преглед компатибилности апликације Бровсец

Према нашем прегледнику ВПН Бровсец, пружа добре могућности расположивих уређаја и платформи. Проширење прегледа можете користити у било којем личном раду на коме је инсталиран Гоогле Цхроме, Опера Бровсер или Мозилла Фирефок. Услуга такође нуди намјенску апликацију за Андроид и иОС мобилне уређаје. Међутим, дефинитивно бисмо желели да одаберемо ВПН купца за Виндовс, Мац, Линук, Распберри Пи и друге платформе.

Преглед прегледа је проширен за Цхроме ВПН за Цхроме

Проширење Бровсец ВПН показало се на невероватно популарној опцији за кориснике прегледа Цхроме.

Од укупно 24.827 рецензија, додали сте изванредну оцену 4,54 звјездице у Гоогле веб трговину.

Најбољи део је Бровсец ВПН Цхроме, који проширује језик и никако’не учините да ваш прегледник доживи проблеме или веће проблеме.

Бровсец кром проширење

Ако користите Бровсец ВПН’с бесплатним верзијом, онда немојте’такође не очекујте велике брзине, док употребљавате продужено јер овај додатак такође подржава смањену брзину од стране пружатеља услуге у вашој бесплатној верзији.

Проширење за Цхроме би Бровсец много је флуидно у погледу перформанси додатних услуга које пружају за Мозилла Фирефок, што је проблем.

Дакле, ако желите знати на који ће вам начин понудити најбољу понуду, онда сте ви’ваш одговор је добио у Цхромеовом проширењу.

То чини проширење прилично изванредним избором за деблокирање веб локације са ограниченим геолошким локацијом.

Додајте Бровсец за преглед Фирефока

Корисници који желе имплементирати Бровсец ВПН за прегледник Фирефок, додају се за бесплатно преузимање у апликацији Мозилла.

Иако је боље за употребу од сличних додатака добављача попут Зенматеа, немој’Прегледајте ВПН-а на Фирефоку и прегледајте ако користите своје бесплатне услуге. Моћи ћете обавити деблокаду дебљине и једноставно заобићи мање строге рестрикције и ватрозидове попут оних постављених на радним мјестима на друштвеним веб локацијама попут Фацебоока или Твиттера. Али не више од тога.

Преглед прегледника Мозилла Фирефок Аддон

Бесплатна услуга ће такође бити ограничена на пребацивање између само 4 локације на Фирефок додатку и на њега’Торрентинг јер више није погодан јер је ВПН више проки. Додатак прегледа Бровсец ВПН за Фирефок може’т јамчити истинско заштиту као и потоњу.

Погледајте, прегледајте и оцените Фирефок трговину врло позитивно, што је добар знак који показује поверење корисника у додатак који нуди пружатеље услуге.

Да бисте сами искусили додавање Бровсец Фирефок-а, можете га инсталирати тако да посетите страницу вашег сервиса у Мозилла трговини овде.

Преглед за Опера Опера

Проширење Бровсец ВПН такође показује популарни избор за кориснике Опере. Од укупно 240 рецензија, услуга је успела добити високу оцену од четири звездице. Да би се олакшало деблокирање веб локације са ограниченим геолошким заштитом и заштитом вашег идентитета од проматрања. Најбољи дио свега: додатак је величине само 5,0 МБ и користио је исти дизајн и некорисност својих Мозилла и Цхроме колега. Корисници имају изванредну поузданост и исто је интуитивно сучеље.Преглед проширења оперативног система Бровсец

Прегледник за иОС преглед

Према нашем прегледнику Бровсец ВПН, иОС апликација има лепо сучеље и дизајн. Изгледи апликације невероватно су прилагођени корисници. Све што требате учинити је изабрати послужитељ и гурнути траку на “на” за поузданост сигурне везе. Сав промет пролази кроз ИПСец протокол, што јамчи анонимност и приватност.прегледајте апликацију прегледник иос

Бровсец за Андроид преглед

Наш преглед прегледа путем ВПН-а открива да Андроид апликација одговара истој разини професионалности и корисности, као и на другим уређајима и прегледницима. Изглед је врло гладак и нисмо наишли на штуцање и бубе. Повезаност такође показује бољом од једног ког је голих прегледа. прегледавање андроид прегледа

Можете да користите било који Бровсец ВПН’с проширењима за преглед на Андроиду ако не желите да користите апликацију, али апликација ће вам пружити више једноставних корисничких услуга за коришћење додатних прозора ВПН прегледача за мобилне уређаје.

Како користи Бровсец?

Кориштење Бровсеца не захтева никакво стручно знање нити ракетну значајност. Можете се повезати са сигурном локацијом, без чак и пријава. Све што требате учинити је инсталирати проширење на одговарајући прегледник, одабрати послужитеља и одржати везу. Услуга генерира привремени рачун за све који се повезују. Имате могућност приватне е-поште на овај рачун или купите премиум претплату како бисте стекли приступ свим 30 локација послужитеља.

Прегледајте ВПН преглед Реддит

Према нашем прегледу ВПН прегледа, услуга има активну присутност на Реддиту. Можете пронаћи разне постове купаца који постављају питања / решења за њихове мобилне апликације и додатне прегледнике. Многи корисници чланова упућују кориснике на различите проблеме који могу бити сусрести. Овде је нит која уводи Бровсец на Реддиту и још један објашњава разлику између ВПН-а и проширеног прегледа. Такође можете проверити наш најбољи водич за впн реддит за Бровсец алтернативу.

Рецензије стварних корисника прегледа корисника Бровсец

Иако ВПН услуга може бити јако добра, ви бисте требали знати да њене перформансе могу бити невјеројатно различите између различитих апликација и клијената. Да бисте били зато што је сваки клијент понашао на исти начин са ВПН-ом и потребан вам је био изабран приступ како бисте осигурали да ваша услуга добро функционише на одређеној платформи.

Корисници дон’Немојте опробати провјерене услуге које нису на платформи као што су Реддит, Куора, Фацебоок итд. Иако вам ово даје добру опцију заокруживања услуга, потражите преглед специфичних ВПН-а за одређену апликацију.’с перформансама, морате проверити рецензије на апликацијама’властите трговине.

Ево неколико врло рецензираних производа за Бровсец који се избацују из различитих продајних апликација:

Прегледајте рецензије корисника ВПН Цхроме

Овај додатни уређај нуди Цхроме проширење, које је обично лагана опција за покретање ВПН-а, а без превише оптерећења вашег система. Знате ли да Цхроме нуди кориснике могућности давања својих рецензија о проширењима која се ту налазе? Да ниси’не знам да ли сада кажете да ова опција постоји и заиста је корисна у провери цјелокупних прегледа одређеног проширења.

Бровсец’Проширење ВПН-а има следећу рецензију на Гоогле Цхроме продавници:

прегледавање кромова рецензија

Иако увек има неких лоших критика неких сервиса, Бровсец је углавном имао позитивне критике, што је видљиво и на неким снимцима заслоњено које имамо’објављено овдје.

прегледати корисничке рецензије за кром

Корисници су чак ретортирали да питају ВПН о вашим проблемима или проблемима у решавању проблема, а ми смо били јако изненађени када смо видели тај Бровсец’с. Тим за подршку био је врло активан на платформи!

Бровсец цхроме преузимање

Омогућило је сваки корисник који га је позвао, а одговор је имао и мало сарказма као што се може видети на 4. снимцима заслона.

прегледајте оцјене за кром

Ово је изврстан фокус на купци који показује показатеље Бровсец и надамо се да ће други ВПН применити и слиједити своје примере.

Међутим, желели смо рећи да смо приметили много притужби на то да је Бровсец прилично спортан, па смо помислили да можда постоји велики проблем на Цхромеовом проширењу у вези с тим проблемом па смо га сами тестирали. И на наше изненађење, корисници су заправо говорили истину јер је продужен преглед доиста прилично споро.

Препоручујемо вам да покушате преко прегледе везане уз домену, јер они могу дати неке врло важне информације које бисте могли спустити!

Преузимање проширеног прегледа Цхромесец за ВПН Цхроме

Преузимање Цхроме проширења Бровсеса изузетно је једноставан и јасан поступак и овдје’како можете учинити за мање од минуте!

 1. За бесплатну верзију једноставно идите на Цхроме трговину и потражите “Прегледајте ВПН”
 2. Кликните на “Додај у Цхроме” и готови сте!
 3. За премиум верзију одаберите план цене и платите га
 4. Сада, примите вероватне кориснике од Бровсец ВПН-а и користите е-пошту и само идите у Цхроме трговину и тражите своје корисничко име “Прегледајте ВПН”
 5. И опет само кликнем “Додајте у Цхроме”
 6. Једном продужетак’је додан у ваш прегледник Цхроме, унесите своје корисничке веродостојности и повежите се са послужитељем по вашој жељи да бисте одмах почели са радом!

Разбијен Цхроме прегледник ВПН

За све кориснике који су желели било каквих изузетих ВПН софтвера, једноставно вам препоручују да не желите даље. Будући да ће према нашем мишљењу, дизајнирати вишегодишњи радом у овој индустрији, верујемо да је НО ВПН бољи од напуканог ВПН-а.

Да бисте због тог начина напукнили ВПН софтвер често постављали путем интернета само да би се намамио неосумњиве купце, а затим се испуштају софтвер софтвером инфицирао вирус, украјите податке, убацујте злонамјерни софтвер, шифрирао датотеке, инсталирајте рансомваре или послужите сасвим слично злу корист.

Дакле, било да се ради о Бровсец ВПН Цхроме Ектенсион Црацку или било ко други ВПН или у било којем другом алату, само немојте’никад не прилазећи томе. Плаћени ВПН-ови обично су најсигурнији окладе, а неке бесплатне услуге такође пружају услугу пружања приватности приватности, али изузети софтвер ВПН-а само је углавном превладавајући који је потребно избегавати по свакој цени.

Прегледајте ВПН корисничке рецензије за Андроид

ВПН Андроид апликације постају све популарне ове данашње растуће дистрибуције јефтиних Андроид паметних телефона широм света. Андроид је далеко најпопуларнији мобилни ОС и зато ће природно да се региструје, ако се корисници пријаве на ВПН, прате и користе Андроид апликацију..

Ја број ВПН апликација на службеним продаваоницама Гоогле Плаиа свакодневно расте експоненцијално, није их довољно добро за употребу.

Апликација Бровсец’с није превише добар јер је корисничко сучеље и УКС мало превише збијени и лијени да бисмо вољели. Према нашем прегледу за Андроид, то је најјача веза, а то би могло повећати удубљење у овој ВПН’с укупном довољно добром изведбом у готово свим мјерним подацима.

Корисничке рецензије за Бровсец у Гоогле Плаи Стореу биле су мешане и док је ВПН постигао 4,5, корисници су доста жалили како апликација не ради у складу са очекиваним.

прегледајте рецензије Андроидових апликација

Можете променити могућност прекида ИП адресе за уклањање ИП-а, а међу осталим смо препоручили да прегледате како бисте користили своју Андроид апликацију’с перформансама како би се отклонила највећа мрља тренутно у свом оклопу.

прегледајте андроид апликацију за преузимање

Постављање ВПН-а за Андроид

Андроид оф Бровсец ВПН може да инсталира следећи корак по кораку, а овде се помиње поступак:

 1. Пријавите се путем ВПН-а и платите његов план цене
 2. Осигурајте своје ВПН корисничко име и лозинку
 3. Приступите апликацији Бровсец за Андроид из Гоогле Плаи Сторе-а
 4. Инсталирајте га на свој Андроид паметни телефон и употријебите га према вашим захтјевима!

Бровсец ВПН Фирефок рецензије корисника

Баш као и проширио прегледни Цхроме, Бровсец нуди и своје властито намјенско проширење за прегледник Фирефок.

Кад смо провјерили корисничке рецензије у Мозилла продајни додаци, углавном су били разгледани, јер су овдје рецензије углавном или лажне или нежељене поштено и озбиљно нису ни приближно корисне у односу на једно које је пронађено на Андроиду или Цхромеу проширења.

То је проблем за Фирефок трговину и то’Само се увек не повлачите за проширење Бровсец. У скоро сваком проширењу пронаћи ћете неозбиљне критике, лажне постове, тон нежељене поште, неразумљиве коментаре и још много тога.

Ево неколико примера:

прегледати прегледнике Фирефок

Побиједили смо’т прегледајте Бровсец’с Проширење за Фирефок на основу ових рецензија увек, јер би било слично понижавању добрих услуга. Наш властити осврт на проширење је да је то’с брзином, деблокира ограничених веб страница (Нетфлик и остале главне веб странице за стреаминг нису укључене), брзе и бесплатне (осим ако не одлучите за плацену верзију). Ако желите да користите свој Фирефок, онда то’дефинитивно је једна од бољих опција за ону која је присутна на овој платформи за заштиту вашег мрежног идентитета.

претраживање прегледника Фирефок

Преглед повратних информација / подршка прегледача Бровсец

Наш преглед прегледник ВПН претпоставља да услуга има просечан систем подршке. Нема доступних цхат цхат-а, често постављате питања, упутства за рјешавање проблема или упуте за постављање, нити је дати било који дати било какав податак за контакт како би вам помогли у рјешавању ваших проблема. Једина опција која корисницима нуди подршку путем е-поште која нуди разумљиво време одзива два или три сата. Испод можете видети услугу’једноставан образац за контакт.Преглед подршке за Бровсец

Врхунски ВПН пружају нуде цхат уживо подршка јер је данас врло важна’с даном и добили смо да смо понудили брзину и поуздан начин подржавања који’технички је довољно компетентан за рјешавање више врста корисничких проблема.

Бровсец још увек не’не нудим на то’Ондје где мали пружатељи услуга погрешно схваћају ствари. Ако се уброји између осталог, не ради се о броју, већ се нуде стандардне квалитетне услуге, које су ливе цхат интегрална опција.

Подршка за улазнице је спора и безлична, па би Бровсец требало поново прегледати и осигурати да корисници могу добити ону врсту коју почињу очекивати од ВПН-ова..

Можете ли прегледати сигурне кориснике за употребу или је легалан?

Приликом прегледа прегледа скенирани смо прегледали страницу са коришћењем и правилима о приватности како бисмо добили бољу представу о најбољој јефтиној ВПН сигурности. Јасно је да Бровсец не биљежи виталне податке о вези / сесији, што може укључити пропусност, страницу тражења, колачиће веб мјеста итд. Међутим, приликом пријаве на рачун услуга можете затражити своју е-пошту. Можете повезати и додатне податке са свог налога, попут података о плаћању.

Не, вјероватно је да је већина трансакција под надзором вањских пружатеља услуга, можете увјерити да ваш идентитет остаје тајан и сигуран. Будући да треба да додају преглед, неизбежна је да се ваше активности могу вратити на њих. Међутим, веб локација јасно открива да неће открити ваше личне податке ако не добијете законске захтеве за провођење закона.

Коначна пресуда

Не знам’не препоручујем БровсецВПН и ја имам добре разлоге за.

БровсецВПН и сигурност би могао да се добро одлучи за избор даватеља је успио извући неколико кварова који постоје у његовој услузи. Намјера је довољно прилагођена производима нудећи проки додатке и ВПН апликације прилагођене прегледнику за Андроид / иОС паметне телефоне, али и недостаје у том.

Цијене премијског плана врло су разумне у износу од 3,33 УСД мјесечно по његовој годишњој понуди, али када можете добити пуно боље ВПН попут Сурфсхарка за много ниже цијене од 1,99 УСД мјесечно на 24-мјесечно претплатничком плану, побиједио је’не би било паметно платити више, а добити мање одабира БровсецВПН-а.

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me