БолехВПН преглед

Надлежност Сејшели
Цена 6,66 УСД месечно на једномодишњем плану
Послужитељи 35 послужитеља у 12 земаља
дрва Спремите евиденције веза
Шифрирање АЕС-256-битни
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.болехвпн.нет/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Водио БВ Интернет Сервице ПВТ. ЛТД, БолехВПН је услуга која је за веома кратко време прекинула стету малу, али такође и заједничке кориснике корисника. Ова услуга је поприлично мала у односу на понуду, у поређењу са већим, најбољим ВПН-ом даватељима вани, има чак и неколико недостатака, али свеједно, њена је изведба препозната као чврста и сигурна..

Стога се данас сводимо о тестирању ових тврдњи у нашем детаљном БолехВПН-у погледај БестВПН.цо!

Преглед сигурности БолехВПН

ВПН је прихватљив само ако га имате’сигурно, без размишљања. Ово је наша метрика број 1 на основу које процењујемо ВПН-ове. Да, други су аспекти услуга важни, али не колико сигурно има.

БолехВПН’Сигурносни апарат је чврст и моћан, али дефинитивно је неколико кракова у оклопу.

Нуди стандардну војну енкрипцију АЕС 256, која је названа као “Доказ о бруталном нападу”. Овом шифрирању на вашој ВПН вези, сватко ко жели дешифрирати ваше пакете података дефинитивно би остао разочаран сваки пут..

Експлозија преко ових нивоа енкрипције готово је немогућа, тако да је, дакле, БолехВПН са овог стајалишта невероватно сигуран..

Пружатељ услуге нуди и ОпенВПН протокол, који је опет врхунски, јер не постоји други протокол поуздан од тоге. До’с задати протокол у својим апликацијама, тако да док не’не требате учинити од јаке потребе, а онда само немојте’не промените га.

Сада крећемо према контрама, БолехВПН’Политичка евиденција није довољно транспарентна.

Знам да нема ВПН-а који не каже ништа друго осим што води нулте записе, али се једино истина разликује од њега и све што вам треба да приступите само је мало копања..

И то’тачно оно што сам урадио с БолехВПН-ом, само сам ископао мало дубље и смислио ово:

политика пријављивања болехвпн

Као што је видљиво из овог снимка заслона је снимљено са БолехВПН-а’странице за заштиту приватности, даватељ услуга задржава могућност чувања својих записа ако се упутите у било какве необичне или илегалне активности. Пружатељ вам овде нуди оправдање да ако не постоји нешто сумњиво, само што онда не можете да чувате ваши дневници.

Не класифицирам ово као “обманљив” или “опасно” увек, али лијепа нулта политика треба да буде лишена свих таквих ствари.

Други проблем с БолехВПН-ом је сукобљен на локацији ВПН-а’с јурисдикцијом, тј. на Сејшелима и на локацији интернетских услуга БВ (матична компанија) са седиштем у Малезији. Ако ВПН води матичну компанију са сједиштем у Малезији, сама ВПН управља законима са Сејшела поставља озбиљне сумње.

БолехВПН ће требати разјаснити и осигурати да ће ускоро издати изјаве која ће се појавити или нам пружити свој став о питању јер је лоциран један од најважнијих чимбеника за проверу ВПН-а.’сигурност.

Несигурна локација за паркирање података попут САД-а или Велике Британије може озбиљно нарушити приватност корисника без обзира на чврстоћу која је нуде друге безбедне службе.

ја нисам’Не сусрећете се са било каквим ИПвим пуштањем или ДНС пропуштањем, тако да’је велики, велики плус!

БолехВПН преглед

БолехВПН преглед

Преглед цене БолехВПН-а

ВПН-ови не’т углавном нуде своје цене планова у данима као што је БолехВПН, али то’није лоше јер ће корисник можда боље разумети временског трајања претплате у односу на вредност који добијају за новац који су платили.

Јако ми се свидио БолехВПН’искреност у својим цјеновним плановима и на’с јер је објавио коначну цијену плана која ће корисник морати платити да понуди тренирку јефтине мјесечне стопе за дугорочне планове, с тим да су коначне исплате доста, много веће него што корисник очекује.

Нпр. ВПН бљесне како њезина двогодишња преплата стиже за само 2 УСД месечно. Звучи најјефтинији впн, али ако кренете по овој плани, морат ћете укупно платити 48 долара. Ово је варљива маркетиншка пракса и она против које сам озбиљно против. Али увјерљиво БолехВПН не’не могу ништа учинити.

Њени планови цене су једноставни и разумљиви:

 • 7 дана: $ 3,70 наплаћује се једном
 • 30 дана: $ 9,99 наплаћује се једном
 • 60 дана: $ 16,99 наплаћује се једном
 • 180 дана: $ 44,99 наплаћује се једном
 • 365 дана: $ 79,99 наплаћује се једном

планови за цене болехвпн

БолехВПН’цијене долазе унутар приступачног распона, што је опет изненађење, и то’с, јер многе услуге које су чак и мање од ове голе планове веће цене него што пружају.

За мене су најбољи планови 60 дана и планови од 180 дана, јер су они у целом ВПН индустрији један од најпопуларнијих планова у вашој категорији..

Пружатељ такође нуди потпуно нове, нулте обвезе 24 сата за бесплатно прекидање за своје нове кориснике, а може постојати и 14-дневна политика отварања, са сигурношћу можда претпоставити да је БолехВПН врло склон понудити кориснику прилагођену услугу са пуно олакшице, а засигурно треба није похлепно.

Начини плаћања крипто плаћања што је додатни плус.

Преглед апликације и послужитеља БолехВПН клијента

НордВПН сада нуди више од 5000 послужитеља, док су ови бројеви велики од ПуреВПН сервера који нуди 300.000+ ИП-ова и 2000+ послужитеља и Сурфсхарк ВПН-а који нуди 800+ послужитеља. Али супротно тим гигантима, БолехВПН има свега 35, и то такође у само 12 земаља света.

Број послужитеља је изузетно низак, иако је мали добављач. Размењивање ВПН-а и цене су најмање 100 корисника.

Локације су клишеји тј. Ви’Наћи ћу их већину или у Северној Америци или у Европи, тако да овде нема ништа посебно писати.

Да, тестирали смо своје могућности стреаминга и чини се да делује добро у смислу деблокирања Нетфлика и да озбиљно било свако угодно изненађење. Стигли смо до Нетфлик УС и Нетфлик УК, што је било одушевљење и неколико главних бодова постигнутих од стране пружатеља услуга.

БолехВПН такође нуди окретне перформансе за Торрентинг, не превише добре, нити превише лоше. Проблем је овде у његовом дозу. Главни ројеви у свијету нису на П2П локацији која нуди БолехВПН, тако да брзине постају спорије.

Обје ове карактеристике, тј. Деблокирање подршке за Нетфлик и Торрентинг у САД-у могу приступити само ако преузмете и приступите исправним датотекама конфигурације послужитеља. БолехВПН је додељен овим датотекама као “Стреаминг Суппорт”’ ја “БолехФлик”.

Ако дођете до клијентске апликације, ако БолехВПН треба да драстично побољша један аспект својих услуга, онда треба да буде дизајниран, компатибилан и број могућности клијентових апликација.

С тим што више одговара Виндовс 98 данас, БолехВПН’с Виндовс клијент је изузетно пријатан и превише могућности и знакова, од којих нема користи.

Апликација за клијенте Болехвпн Виндовс

А стални неуспеси у повезивању с послужитељем озбиљно су били ноћна мора. Већи даватељи у индустрији нуде најбоље клијенте свих. Они су једноставни, са само великим гумбом за повезивање и могућности пребацивања између послужитеља и оног’је то. БолехВПН мора унаприједити своје клијенте ако жели натјецатеље с бољим пружањем услуге на тржишту.

БолехВПН преглед

Поврх свега тога, БолехВПН’Подршка за мобилне уређаје почетника и новајлијама није лако разумјети их, требате ручно ставити преузимање ОпенВПН клијента, ручно преузети конфигурацијску датотеку послужитеља и тек тада БолехВПН може бити способан за рад на мобилном уређају. Није добро, озбиљно.

БолехВПН преглед

Откривени чимбеник овде био биле да БолехВПН нуди изненађујуће велике брзине, а таксирао је готово 14 Мбпс на 20 Мбпс вези, што није лоше за даватеље ове величине.

БолехВПН Мајор Роунд-уп

Након критичких анализа главних аспеката његових услуга, допустите’Спустите се према главној услузи у којој ћемо вас обавестити о услугама’предност и недостаци на кратак, ограничен начин, омогућујући вам да схватите услугу у пуно бољој перспективи.

прозодија

 • Подржава бујицу
 • Брзе брзине
 • Нема цурења ДНС-а или ВебРТЦ-а
 • Може деблокирати Нетфлик
 • Шифрирање и подршка протокола врхунски је резултат

контра

 • Мали број послужитеља
 • Клијентске апликације нису добро ослободиле и тешко је радити са њима
 • Подршка за мобилне уређаје била је поред непостојеће
 • Нема активне подршке за цхат / доступан је само подршка е-поште

Закључак

Тужни долазим до своје коначне пресуде о услугама, тј. Препоручујем ли је или не. Да, стојим иза службе и до’с јер цијеним перформансом изнад свега и свега. Ако ВПН постоји било који начин да чува сигурност корисника, онда нема разлога зашто не би’не препоручујем. Да, могућности и могућности овог приступа су ограничене количине малог броја послужитеља, нема подршке за цхат уживо, нема иОС клијента и сл., Али БолехВПН успева у стварима које су важне попут брзих брзина, нула пропуштених ДНС-а итд...

Ако даватељ може решити своје рањивости и само се мало проширити, на има потенцијал ући у орбиту. Испробајте, чак и да разделите бесплатни пробни прекид. Увјеравам вас да дјелује пуно боље чак и од неких великих гудала вани.

Слични чланки

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

 • Муллвад ВПН преглед

  Шведска Цијена 5,55 долара мјесечно Послужитељи 550 послужитеља у 35 земаља Без евидентирања Шифрирање записа АЕС-256-битни деблокирање Нетфлик неуспјешне перформансе...

 • АзиреВПН преглед

  Надлежност Шведске цена 3,55 УСД месечно (82,71 УСД наплаћено једном) Послужитељи 5 Записи Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не...

 • АирВПН преглед 2019. године

  АирВПН можда има највише вредности у цијелој ВПН индустрији. Она путем ових речи дефинише службу “Зрак за дисање правог...

 • ВПНБарон преглед 2019. године

  Надлежност Румуњске Цијена 5,54 долара Послужитељи 13 Дневници Без шифрирања записа ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује се...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me