Беттернет ВПН преглед 2020

Надлежност Канада
Цена 2,99 долара мјесечно на једномодишњем плану
Послужитељи 10 послужитеља у 10 земаља
дрва Биљежи подаци корисника
Шифрирање АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит (бесплатно)
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Не
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.беттернет.цо/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Врло ретко препоручујемо бесплатне ВПН-ове икад.

Беттернет и други слични бесплатни ВПН-а и прилично су подложени приказивању великог броја огласа, нису у потпуности сигурни, не садрже ваше податке и проблеме са перформансама..

Али Беттернет обећава да ће учинити’увек није попут оних бесплатних ВПН-ова и може бити изврсна опција за обезбеђивање ваше анонимности на мрежи.

У почетку је ВПН испунио ове тврдње и од тада је један од најпопуларнијих Андроид ВПН-а. Међутим, Беттернет’Репутација сишла је нижа од када је истраживање ЦСИРО показало да ће испоручити продајне просторе који имају могућност инсталације колачића на уређаје.

Овај свеобухватни Беттернет преглед ће бити усмерен на објекте, ПРЕМИУМ и бесплатне понуде даватеља услуга. Дакле, без даљњег дивљања’започните с дубинском анализом ВПН-а!

прозодија

 1. 7-дневна бесплатна проба за тестирање
 2. Пет истодобних веза (Премиум верзија)
 3. Нативе Аппс за све популарне платформе
 4. Нема Премиум верзије

контра

 1. ИП и ДНС пропуштања
 2. Лоша политика приватности
 3. Евидентира корисничке податке (бесплатна верзија)
 4. Бесплатна верзија послужује огласе
 5. Сурачује с властима

Биљешка: Оба премијска пакета нуде сличне карактеристике. Међутим, у оба пакета није понуђена опција избора протокола.

Contents

Преглед бољих планова и цена

Када већина људи размотри пријаву с Беттернетом, обично пада на “Бесплатно” понуда од пружатеља услуге.

Али ту је и плаћена верзија са више премијских значајки које нуди Беттернет и углавном по повољним цијенама.

 • Мјесечна претплата: 11,99 УСД наплаћено једном
 • Полугодишња претплата: 3,99 УСД месечно (наплаћено 23,99 долара једном)
 • Годишња претплата: 2,99 УСД месечно (једнократно наплаћено 35,99 УСД)

Преглед бољих планова и цена

Требате преузети ВПН апликацију за одговарајућу платформу / уређај, а затим кликните на “Надоградња” дугме за приказ ових планова.

Беттернет ВПН преглед 2020

Да сам Беттернет, размислио бих о смањењу мјесечних цијена испод 10 УСД, док нисам успио одржати солидну репутацију на тржишту ПРЕМИУМ ВПН-ова..

На располагању је шестомјесечни план који смањује мјесечне цијене на 3,99 долара мјесечно.

Да бисте значили да остварујете попуст од 67% по почетној цени, укупно само 23 УСД!

Једногодишњи план нуди најбољу вредност од свих. Кошта само 2,99 УСД месечно, што укупно износи 35,99 УСД једном, 12 месеци!

Цена овог плана је јефтина, али проблем је овде што тачно износи цену од 2,99 долара месечно, а можете обезбедити претплату на НордВПН, што је далеко боља ВПН услуга од Беттернета.

Различите цене за различите уређаје!

Као што је споменуто раније, Беттернет није започео ову страницу са цијенама на својој веб страници. Да бисте то учинили, многи су купци вероватно имали пре свега бесплатну услугу. Нису недавно створили нову страницу на којој можете видети доступне цене. Слабашан је дио који је по цијенама погледао посљедњу само у апликацији Виндовс и на веб мјесту. Сада Беттернет купцима нуди различите планове на различитим уређајима. Погледајте ову страницу за подршку.

Разноврсне цене за различите уређаје!

Ако се пријавите директно са својих веб страница или са Виндовс апликацијама, морат ћете платити 11,99 УСД мјесечно, 23,99 УСД за 6 мјесеци и 35,99 УСД за 12 мјесеци. Међутим, ако купите претплату из иОС или Андроид апликације, морат ћете платити више. Док су месечни трошкови исти, тј. 11,99 УСД, морат ћете платити 47,99 УСД за 6 мјесеци (повећање трошкова за 24 УСД), а за једанодишњи план 71,99 УСД (већи трошак за 36 УСД). Ако одлучите купити план, потпуно је на вама!

Беттернет Бесплатно ВПН преглед

Мислим да је време да се обратимо слону у соби. Беттернет, иако имате чврсто систем, како бисте БЕСПЛАТНО могли користити алат за деблокирање и анонимност, неопходно је да ћете бити искрени према својим купцима. Корисници углавном савјетују да се држе подржали од пружатеља услуге која тврди да је бесплатна, због истих разлога који су пронађени у ЦСИРО студијима. КОРИСНИЦИ припазите да ВПН-ови новац за плаћање послужитеља, подршку, развој / одржавање апликације и још много тога.

Ништа на овом свету није бесплатно, а ВПН-ови сигурно нису. Бесплатан ручак не постоји, на крају је то платите. У индустријској приватности на мрежи, да бисте угрозили ваше дигиталне анонимности и сигурности. Беттернет сурађује са бројним оглашавачким фирмама које нуде нуде предлоге за инсталирање одређених апликација или гледање видеозаписа за коришћење БЕСПЛАТНЕ ВПН услуге. Ово смо већ споменули на својој веб страници, а ја бих је поштовао.

Беттернет Бесплатно ВПН преглед

Међутим, ако желите развити повјерење међу својим купцима, обавијестите их о томе како оглашавају компаније с којима радите имају могућност инсталирања додатних колачића на уређајима корисника. Да бисте им омогућили да воде картице о активностима корисника, ако посетите нешто са веб локације која се оглашавају, они знају да је Беттернет успио. Вјеројатно ако корисник направи продају, Беттернет може зарадити новац и бити у могућности платити режијску управу ВПН-ом..

Све у свему, ако користите такве поступаке који захтијевају да преузму апликацију или погледају неколико промотивних видеозаписа, а не сметају кориснике Беттернета, бесплатни ВПН није лош за деблокирање садржаја. Изволите лудо променљиви послужитељ и обавите свој посао без плаћања једне ситнице. За кориснике који траже приватност и сигурност, строго бих препоручио да провјере остале премиум услуге пружатеља услуга.

Преглед начина плаћања Беттернет

Ако одлучите за премиум верзију Беттернета, требате имати добар број опција за плаћање. Срећом по вашој понуди, подржавате ВИСА, МастерЦард и ПаиПал који су уобичајени од већ купљених купаоница. Међутим, овај избор је веома ограничен и може зауставити неколико корисника који купују свој омиљени план. Беттернет мора радити на додавању већих разноликости начина плаћања. Они такође воле крипто вредност попут Битцоина, јер пружају неуспоредиву анонимност!

Преглед начина плаћања Беттернет

Гаранција поврата новца Беттернет

Једноставно мрзим пружатеља услуга који не нуде бесплатну сонду или гаранције поврата новца. Међутим, Беттернет није успео да импресионира своје кориснике. На располагању вам је јамство поврата од 30 дана, што вам омогућава да повољно сведочите премиум услугу и одлучите да желите да користите ВПН даватеља или не. Међутим, једини проблем овог плана је да користите мање од 50 МБ података да бисте искористили поврат, какав је у мањој руци, крајње непоштено..

Волио бих нешто више од 500 МБ. На тај начин, можда би корисници могли да тестирају и виде да је довољно добра за стреаминг и онлине играње. У противном, у чему се користи јамство поврата новца, ако су тако тешки? Прилично је бескорисно јер многи нису могли да се квалификују за повратак. Ипак, најважнија је доступност, па Беттернет и даље може радити на побољшању политика.

Бесплатни пробни преглед Беттернета

На веб страници нема информација о бесплатном проблему, јер су чак и премијерски планови изостављени из малине. Међутим, корисници могу једноставно користити седмодневно бесплатно разлагање на било којем премиум пакету. Да бисте користили ове карактеристике, морат ћете унети податке о својим кредитним картицама. Ако не откажете у року од седам дана, Беттернет ће вам наплатити месечни промет, што је најскупљи план. Ове паметне тактике привођења корисника пружају велику услугу, у најмању руку руку сасвим глупе.

Како Беттернет зарађује новац - модел зарађује

Као што је раније споменуто, Беттернет користи јединствени медиј за пружање своје услуге. Обично користи две платформе за зарађивање. Прво су нуде бесплатни спонзориране рекламе. Све мобилне апликације имају “инсталирати апликацију” дугме. Након клика на овај гумб, нуди вам неколико избора. Ако инсталирате апликацију, Беттернет зарађује новац. Други је “погледајте видео и повежите се” платформа. За сваки видеозапис који гледате, ВПН добива готовину.

Зашто нуде Премиум верзију?

Иако се чини да Беттернет у неким околностима планира своје услуге, једно је сигурно да су и они на већ постојећим местима прилично транспарентни. Током свих година проведених прегледа различитих ВПН услуга, Беттернет је први који је наишао и који заправо говори о свом моделу зараде. Вишеструко бесплатни ВПН-а не показује своје поступке за праћење трошкова управљања ВПН услугом.

Уосталом, ништа не може радити бесплатно! ВПН услуга мора платити за многе ствари, укључујући одржавање послужитеља, развој и надоградњу апликације, платно коришћење и трошкове техничке подршке. Беттернет користи “спонзориране апликације” ја “погледајте видео” платити трошкове и одржавање послужитеља. Међутим, да очигледно не покривамо остале трошкове управљања ВПН-ом.

Због тога нуде врхунску верзију за покривање ХР трошкова, намештене послужитеље и нове додане локације. Дакле, ако је цијењена услуга попут Беттернета морала ослободити два различита модела управљања трошковима управљања ВПН-ом, што раде друге бесплатне услуге? Они продају ваше податке трећим особама, које напредују корисничке податке!

Преглед компатибилности уређаја Беттернет ВПН

Значајку Мулти-логин нуде све врхунске ВПН како би корисници користили један ВПН претплатник на више уређаја у једном тренутку.

Ако постоји могућност постављања ВПН-а за усмеравање, тада можете да користите ВПН на већем броју уређаја без икаквих ограничења ако вас вишеструка пријава омета..

Беттернет ВПН нуди 5 мулти-пријава (само Премиум верзија), што је довољно добар број за већу максималну корисничку лакоћу. Не знаш’али ипак нема подршку за усмјеравање, али ипак Беттернет нуди изворне апликације за готово све главне платформе и прегледнике, тако да подршка за усмјеравање није главна брига..

Они имају апликације за иОС и Андроид који имају иТунес и Гоогле Плаи трговину. Можете имати на располагању софтвер за столни и преносни рачунар који користи Виндовс, Мац и Линук, заједно са проширењима за прегледнике за Мозилла Фирефок и Гоогле Цхроме.

Беттернет за Виндовс

Апликација Беттернет за Виндовс је врло интуитивна и врло разумљива. Има врло једноставан дизајн и изглед са апликационом формом правокутника, слично као што изгледа већина проширених прегледа. Ипак, корисници имају брзину приступа послужитеља који имају могућност повезивања. За почетак користите ВПН-а једноставно дугме за повезивање и уживање у деблокирању наших омиљених веб места. Апликацију можете видети овде.

Бесплатни пробни преглед Беттернета

Беттернет за Мац

Прије тога, Беттернет није понудио изворну апликацију за Мац уређаје и захтијевао је кориснике који ручно конфигурирају ВПН на ОС-у. Међутим, неколико година на том путу, пружајући услугу је већ понудио и Мац апликацију. Апликација је у врло сличној Виндовсовој колегици и могућ је једноставан приступ геоблокираним веб локацијама попут ББЦ иПлаиера, Хулу, Вимео, Нетфлик и других.

Преглед компатибилности уређаја Беттернет ВПН

Беттернет за Андроид

Ако желите да употребите Беттернет ВПН на Андроид уређајима, морат ћете набавити своје Андроид апликације из трговина Гоогле Плаи.

Апликација нуди две различите верзије, бесплатну и премиум услугу.

Беттернет ВПН’с бесплатним верзијом на Андроиду не’не нуде све услуге или услуге, док су предплата на врхунским услугама деблокира све могућности од стране пружатеља услуге.

Научити како користити Беттернет ВПН увек није тешко.

Једном кад ти’инсталирали сте апликацију за Андроид, потребна је само 3 једноставна корака:

 • Једноставно додирните “Спојити” дугме
 • Апликација ће сада покренути везу. Причекајте неколико секунди
 • Беттернет ВПН Андроид апликација је сада присутна!

Гаранција поврата новца Беттернет

Беттернет за иОС

Апликација Беттернет за иПхоне и иПад нуди једноставан начин анонимног интернета. Међутим, баш као и Андроидов колега, постоје две верзије апликације Беттернет доступне у иТунес трговини. Без обзира на то, објективно можете користити деблокирати веб странице или пребацивати послужитеље како би стекле приступ ограничио садржаје. Дакле, заправо није проблем, ако желите ићи на БЕСПЛАТНИ план.

Беттернет за иПхоне

Беттернет за Цхроме

Цхромеово проширење из Беттернета било је изванредно и боље је било верзије Фирефока. Иако постоји неколико грешака који ометају укупно перформансе ВПН-а, проширују се, а употреба је и даље поуздано. Такође, апликација Цхроме је сасвим рецентна, а може се похвалити истим сучељем као и десктоп верзије апликација. Фирефок је вероватно увек у фази надоградње.

Беттернет за прегледнике

Беттернет за Фирефок

Ако сам потпуно непристран са пружатељем ВПН-а, уствари сам биоочало Фирефоковим производима Беттернета. Додајте захтев пуно посла и праћење водича како би се продужила веза са послужитељем врло иритантно. Немојте очекивати било какву чврсту сигурност или анонимност од проширеног прегледа јер ће се утврдити да има ДНС и ИП пропуштање.

Подршка за Беттернет за конзоле Смарт ТВ / рутера / игара

Беттернет не нуди никакву подршку за Смарт ТВ / рутере / играће конзоле. У ствари, услуга тврди да је неспојива са свим горе споменутим уређајима. Да бисте значили да ВПН можете користити само на својим паметним телефонима, таблетима, преносним рачуналима или рачуналима. Међутим, ако желите добити додатну компатибилност, увек можете добити подршку попут ПуреВПН, ЕкпрессВПН и НордВПН.

Преглед бољег послужитеља

Највеће искључење у вези са Беттернет ВПН-ом је потешкоћа у добијању различитих врста информација о услугама’с значајкама. Проблем трпи и сервирам јер многи корисници то не чине’Не знам за Беттернет ВПН’с адреса послужитеља.

Након доста копије открио сам да се налази у плану из Беттернета имате приступ 10 различитих ВПН локација:

 • САД
 • Француска
 • Сингапур
 • Велика Британија
 • Аустралија
 • Сингапур
 • Канада
 • Немачка
 • Холандија
 • Јапан

Ово није готово оно што можете добити код најбоље плаћених пружатеља услуга, НордВПН нуди 5700+ сервера, ЕкпрессВПН нуди 3000+ послужитеља, Сурфсхарк нуди 800+ послужитеља, а ЦиберГхост нуди 3400+ послужитеља. Беттернет’Попис ВПН послужитеља блиједи у односу на ове гигантске послужитељске паркове.

Ови послужитељи такође немају много важних значајки. Нити један не деблокира Нетфлик у било којој земљи, брзина се смешка мушко, пронађена је број ИП протока, а искуство торрентинга није било ни близу. Чак и за бесплатну услугу, Беттернет’Попис послужитеља није врхунска класа.

Чак и Зенмате’Бесплатна верзија може деблокирати Нетфлик. Беттернет је више понуђен за погодност у погледу бесплатног пружања услуге.

Беттернет ВПН тест брзине испитивања

Да бисмо боље разумели поузданост и ширину појаве ВПН-а, обавили смо брзину тестирања на нашој 50Мбпс вези:

сервер Пинг преузмите датотеку Учитај
Велика Британија 140мс 34.5Мбпс 33.3Мбпс
Француска 180мс 32.9Мбпс 29.1Мбпс
Аустралија 155мс 30.7Мбпс 32.7Мбпс
Канада 190мс 40.2Мбпс 23.4Мбпс
Холандија 220мс 32.4Мбпс 37.8Мбпс

Беттернет ИП пропуштање

За тестирање поузданости и безбедности услуга, извршио сам два испитивања за покретање ИПв4 и ИПв6 на Иплеак.нет и Перфецт Приваци ИП Цхецк. Оба су испитивања открила да услуга пропушта ИПВ4 и ИПВ6 податке. ВПН неуспешно сакрива ИП адресу, поседујући и ДНС податке, што чини несигурном опцијом за већину корисника.

Беттернет ВПН тест брзине испитивања

Беттернет Кина

Не раде сваки ВПН у Кини, јер је влада законе о ауторским правима и чувању података схватила врло озбиљно. Као резултат тога, редовно блокира попис ВПН-а како би се уклонио корисник интернетских права на шифрирано и анонимно прегледавање. Беттернет у Кини само је један од ретких пружаоца услуга који пружају подршку корисницима у земљи. Иако је понекад тешко решити сигурну и стабилну везу, понекад можете осећати олакшање када користите Беттернет заобилазећи гео-ограничења и ограничење садржаја у Кини. Савјетовао бих да поднесе пријаве у своје премиум услуге иако радијално максимално деблокирања!

Беттернет за Кодија

Овај Беттернет такође открива да можете користити најбољи ВПН за коди услугу за деблокирање одређених гео-ограничених додатака на Коди. Захваљујући доброј безбедности и енкрипцијским значајкама, врло је тешко пратити вашу ИП адресу. Због тога, ако можете повести с послужитељем на другој земљи, лако можете приступити лоцираном садржају, било да сте у питању глазба, видео или било који други формат. То значи да корисници могу да користим и гледам своје омиљене филмове / ТВ емисије једноставно и да искористим анонимност ван мреже.

Беттернет преглед статистика

Проводећи Беттернет преглед, сазнајте сам да ВПН има више од 38 милиона корисника из цијелог света. Иако не значи да је потпуно поуздан, након што је прочитао ЦСИРО студију, ВПН је добар избор за већину корисника БЕСПЛАТНИХ. Међу тим бројевима 60% корисника припада извана из САД-а. Послужитељи у Беттернету примају више од 1 Петабајта дневног промета, што је једнако гледање 500.000 ХД филмова.

Поступак деактивира огласи

Беттернет користи јединствени модел који пружа ВПН услугу. Користи огласи за привлачење купаца и нуде провизије на продају. Сваки корисник постаје побуђивач кад се придружи услугама. Да бисте добили ослобађање од огласа, идите у подешавању апликација. Додирните горњу десну страну и видјет ћете избор. Удари “Не знам’не желим више помоћи дугме”. Ако ћете ослободити преглед огласа, али можете смањити квалитету ваших услуга.

Беттернет ВПН протоколи / преглед шифрирања

Широка испорука ВПН-а на тржишту нуди традиционални скуп протокола шифрирања (ППТП, Л2ТП / ИПСец, ИКЕв2 и ОпенВПН), али и Беттернет је издао јединствени скуп протокола за тунелирање. Провјерите сам дубинску анализу услуге Беттернет ради прегледа и открили су заштићене протоколе са одговарајућим кључевима за шифрирање:

 1. ОпенВПН с АЕС-256 битом
 2. Л2ТП / ИПСец с АЕС-ЦБЦ-128 битом

Након проучавања понуђених протокола услуга шифрирања у мојој рецензији Беттернет, предлажемо кориснике да користе Беттернет само за деблокирање веб места. ВПН не пружа одговарајућу заштиту за бујице и дијељење датотеке П2П. Корисници такође не могу променити протокол шифрирања на радној површини или мобилним апликацијама, што ће показати да неће имати појма када / која користи Л2ТП / ИПСец или ОпенВПН.

Преглед правила о приватности Беттернета

Ако сам у свом Беттернету погледао потпуно искрен, пробао је што треба да преузме правила приватности, рекао бих да бих пружио услугу за улагање своје купце. За почетак, пружите услугу има седеж у Канади, који је члан савеза Пет и четрнаест очију. То само значи да ВПН мора следити законе о задржавању података, што значи да није сигурна опција. Даље, Беттернет наводи да не пријављује / дели корисничку ИП адресу, е-пошту, корисничко име или јединствени мобилни ИД.

Кажу да се ваша ИП адреса брише након затварања сесије, мада је вероватно - не верујте у повјерење било када да бисте добили услугу док не проверите податке.

У правилима приватности ВПН наводи да не користи податке, али касније наводи да обједињује податке о томе који користе и веб странице које посећују, а не додају никоме одређене кориснике. Да, потпуно вјероватно. Додајте даватељима који оглашавају могуће прикупљање других информација за послуживање огласа и можете преиспитати своју одлуку.

Партнерство које је Беттернет створило за своју БЕСПЛАТНУ услугу пружило оглашавање могућности постављања колачића у ваш прегледник, што опет остаје непознатим особама прикупљања података о веб локацији која посећујете, објавите на који ћете кликнути и ући у вашу страницу прегледа! Међутим, све се односи само на БЕСПЛАТНУ верзију апликација. Ако се одлучите за врхунску верзију, можете се осећати сигурним да ћете добити бољу сигурност и приватност ван мреже. БЕСПЛАТНИ план Беттернета не преузима одговорност за оно што његови партнери раде са задржаним подацима!

Беттернет бујица

Прегледајте Беттернета, пружајући подршку П2П / Торрентинг. Једноставно можете преузети / поделити колико год торрента желите, јер ће ВПН криптирати и промет сигурно у сигурну мрежу.

На тај начин нико не може пратити ваше активности мучења. Међутим, цијело време би било више могућности за јачање сигурности, јер нема повратка с плаћањем силних новчаних казни ДМЦА! Сваки добављач ВПН који нуди могућност купње потребно је понудити Сплит Туннелинг, СОЦКС5 Проки и Анти-ДПИ заштиту.

Безбедност Ви-Фи-ја

Када се повежете са Беттернет сервером, можете бити сигурни да ваша веза остаје сигурна и приватна. Није важно повезати се с приватним или приватним Ви-Фи мрежом јер ће овај пружатељ моћи похвалити с пуно сигурносних протокола и високо развити шифрирање како би заштитио свој идентитет. Будући да ВПН-ови могу маскирати вашу ИП адресу, немогуће је пратити вашу интернетску активност. Можете слободно истраживати веб било када и било где.

Услуге струје

Један од главних разлога за било кога кога је започео са употребом ВПН-а је уживање у несметаном стреамингу, посебно у овом добављачу, где свака ВоД услуга има назив гео-ограничења. Готово је као да се истинска сврха интернета распада сваки дан. Повратак на преглед Беттернет, покушао сам приступити Нетфлик УС верзији с ВПН-а, али и мене ВоД је одмах блокирао страницу. Да би се вероватно могло догодити због динамичног ИП-а који користи стотине корисника широм света.

Након даљњег тестирања ВПН-а за деблокирање / стреаминг могућности, покушајте да приступите ББЦ иПлаиеру и веб страници АБЦ. Обоје су радили без проблема и омогућили су ми да гледамо садржај без икаквих проблема. Рекао бих да није лоше за БЕСПЛАТНОГ пружатеља услуге. Имајте на уму да је већина тестова који је оба обавио код даватеља услуга у овој рецензији била за премиум верзију апликације.

Беттернет ВПН преглед веб места

Ако сам потпуно искрен, заправо ми се свиђа дизајн и изглед веб странице Беттернет. У свом је привлачном дјелује врло једноставно, нуди једноставну навигацију кроз читав период. Иако на веб страници можете видјети велики број страница, користите блогу и ФАК-одјећу и даље имате довољно добрих информација. Међутим, једини проблем је што се чини да Беттернет своју главну понуду скрива са главним веб страницама и о томе говори само у политичкој приватности. Чини се да је прилично шкакљиво!

Преглед правила о приватности Беттернета

Преглед корисничке подршке за Беттернет ВПН

Када имате питања о корисничкој подршци из Беттернета, имате три могућности. Постоји блог на коме можете добити најновију ажурирану услугу и пружити нову услугу и све нове промене које би требале бити свјеже. Имате центар за помоћ подељен у 9 категорија: Виндовс, Хекатецх, Проширења, Премиум, Андроид, иОС, О Беттернету, Требате помоћ и Опћенито. Премиум корисници имају могућност приступа подршком директно из своје апликације. Кликните изборник хамбургера, а затим поново “Контактирајте нас”.

Преглед корисничке подршке за Беттернет ВПН

Од вас ће тражити да одредите природу вашег захтева за помоћ. Унесите релевантне податке и приче и сазнајте док не добијете одговор. Нажалост, није доступна 24/7 подршка за разговор уживо. Чак је и користио мало гњаважа, а Беттернет није задовољавао потребе купаца. Ако бих већ дао подршку, ја’д дајте услугу 5 од 10.

Зашто је Беттернет ваш први избор?

Прије него што наставници разговарају о томе, нека нам мало очисте зрак. ВПН данас прејерано превладавају са својим маркетингом. Од најстаријих до најновијих у индустрији, сви су били први и најбољи избор. Међутим, ако је СВАКИ појединачно толико посебан, онда заправо нико није! На пример, Беттернет у свом извештају о статистици показује да је заузео # 1 од 3,3 милиона апликација.

Да даље од истине. У ствари, када треба а “ВПН” У било којој трговини Беттернет неће бити видљив у горњим приједлозима. Поред тога, Беттернет и даље има добру репутацију. Тврде имају преко 38 милиона корисника широм света, од чега се 60% налази изван државе. Та свота је већа од становника Канаде.

Поред овога, држава има преко 1 Петабајт дневног промета, треба споменути 100.000 пута дневно на каналима друштвених медија. Још морам потврдити те тврдње, али према највећем разумевању изгледа да је претерано статистички - осим ако Беттернет не може дати ваљане доказе.

Беттернет преглед Реддит

Реддит је једна од најкориснијих заједница на мрежи где можете примати ажуриране информације о различитим темама / производима / СааС. Као такав, увек можете бити сигурни да ћете пронаћи детаљне перспективне различите кориснике у вези са најбољим впн-ом за реддит. Провео сам анализу програма Реддит за Беттернет, а већина одговора показала је да корисници нису сигурни у поузданост БЕСПЛАТНОГ услуге даватеља. Поделио је коментар Реддитора који је објаснио да је Беттернет бесплатан јер су зарадили од ваших података:

Коментар из расправе дрфустеренстеин’коментар из расправе "Ради ли Беттернет за бујице?".

Беттернет вс. ТуннелБеар

Значајке Беттернет ТуннелБеар
Цијене (годишње) $ 35 $ 59,99
земље 10 20 земаља
Послужитељи 10 354+
протоколи ОпенВПН и ИПСец ОпенВПН и Л2ТП / ИПСец
Шифрирање АЕС-256 битни и ЦБЦ-128бит АЕС-256-ЦБЦ енкрипција
дрва Да Да
бујице & Дозвољен П2П Да Не
Са сједиштем у Канада Канада
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 5 5
Додане својства ниједан ГхостБеар, будни начин, најближи тунел

Беттернет вс. Хотспот Схиелд

Значајке Беттернет Штит за жариште
Цијене (годишње) $ 35 $ 97,34
земље 10 25 земаља
Послужитељи 10 2500+
протоколи ОпенВПН и ИПСец ОпенВПН, ССТП, ППТП, Л2ТП / ИПСец, ИКЕв2
Шифрирање АЕС-256 битни и ЦБЦ-128бит АЕС-256-ЦБЦ
дрва Да Не
бујице & Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Канада НАС
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 5 3
Додане својства ниједан Прекидач ВПН прекида, Тор преко ВПН-а, Стреаминг ВПН

Беттернет вс. ЕкпрессВПН

Значајке Беттернет ЕкпрессВПН
Цијене (годишње) 35 УС $ (1 година понуде) 99,95 УСД (1 година понуде)
земље 10 94 земље
Послужитељи 10 3000+
протоколи ОпенВПН и ИПСец ОпенВПН, ССТП, ППТП, Л2ТП / ИПСец, ИКЕв2
Шифрирање АЕС-256 битни и ЦБЦ-128бит АЕС-256-ЦБЦ
дрва Да Не
бујице & Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Канада Британски Дјевичански отоци
Проки послужитељи Да Да (укључен је и проки СОЦКС5)
Истовремени корисници 5 3
Додане својства ниједан НАТ ватрозид, сплитски тунелирање, ћаскање уживо, приватни ДНС

Беттернет против Ивација

Значајке Беттернет Иваци
Цијене (годишње) $ 35 $ 39,95
земље 10 100+
Послужитељи 20+ 400+
протоколи ОпенВПН и ИПСец ОпенВПН, Л2ТП-ИПсец и ППТП
Шифрирање АЕС-256 битни и ЦБЦ-128бит 256-битна енкрипција војног разреда
дрва Да Не
бујице & Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Канада Сингапур
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 5 5
Додане својства ниједан Подијељени тунели, сигурно ДНС, ИПв6 заштита од пропуштања

Беттернет вс. СурфЕаси

Значајке Беттернет СурфЕаси
Цијене (годишње) $ 35 $ 77,88
земље 10 28+
Послужитељи 20+ 500+
протоколи ОпенВПН и ИПСец ОпенВПН и ППТП
Шифрирање АЕС-256 битни и ЦБЦ-128бит АЕС-256 бит
дрва Да Не
бујице & Дозвољен П2П Да Да
Са сједиштем у Канада Канада
Проки послужитељи Да Да
Истовремени корисници 5 5
Додане својства ниједан Трацкер Блоцкер и један кликом ИП маскирање

Често постављате питања за Беттернет ВПН

Је ли бољи Беттернет сигуран и поуздан?

Ако будем потпуно искрен према јавности, Беттернет је добар избор само за деблокирање веб странице. Да вредим и за објекат: за своју премију и БЕСПЛАТНУ услугу. ВПН још увек има доста побољшања у својим карактеристикама шифрирања и безбедности / приватности, заједно са доступним послужитељима. Недостаје и подршка за разговор уживо. Једино што привлачи ВПН је ниска годишња цена!

Што ради Беттернет Премиум?

Премиум верзија Беттернета је доступна само из ВПН апликација. Примит ћете “надоградњу” Опцију која нуди ваш бесплатни план превара у плаћеним, нуди вам потпуну листу послужитеља. Премија такође не приказује огласе који у вашем прегледнику постављају колачиће за објављивање веб локације / услуге које посећујете.

Како дјелује Беттернет

Беттернет открива услугу ради са моделом шифрирања једног клика. Чим корисници’ инсталирајте и покрените Беттернет на својим подржаним уређајима, ВПН услуга усмјерава клокупни мрежни промет путем заштићеног шифрирани тунел (као и код свих ВПН услуга). Да осигурава врхунски идентитет & заштита података корисника’ против даватеља интернетских услуга, хакера, снајпера, крађе идентитета, крадљиваца идентитета, агенције за надзор и свих активности мреже праћења прислушкивања. Једном им анонимни Беттернет дозвољава заобилажење гео-ограничења (ББЦ иПлаиер, НБЦ, Спотифи, ХБО Нов итд.) Сигуран сам приступ банкарским услугама..

Можете легално користити ВПН у САД-у?

Ако користите ВПН да бисте користили оно што сте радили или учествовали у П2П / Торрентинг-у за приступ пиратском садржају, онда је незаконито и можда ћете морати платити силне новчане казне ДМЦА. Међутим, рад сурфања кроз други ИП је још увек легалан и користио је предузећа из целог света. Дакле, можете се осећати сигурно сигурно да једноставно користите ВПН-а неће вам доносити проблеме у САД-у.

Беттернет је неограничен?

Да, Беттернет осигурава да сви корисници добијају неограничену пропусност и податке за стриминг / преглед путем Интернета. Бесплатни план може вам трајати заувек. Међутим, ако одлучите за премиум верзију, морат ћете обновити свој план како бисте избјегли један иритантни оглас.

Је ли Беттернет Легал?

Да би одговорили на ово питање, корисници морају најпре заједнички схватити законитост ВПН услуге. Многе државе широм света не називају ограничење употребе ВПН услуге, све док је активност ЛЕГАЛНА. То значи да је сурфања кроз други ИП путем Беттернета легалан. Међутим, ако се појавите П2П / торрент, могли бисте ући у проблеме кршења ауторских права. Због тога је потребно одабрати потпуно сигурну услугу, у коју можете веровати!

Користи ли Беттернет мобилне податке?

Да бисте зависили од тога, користите ВПН док не спајате на 3Г / 4Г интернет или Ви-Фи. Ако је стари, Беттернет или нека друга ВПН услуга користи мобилне податке. Главни је циљ ВПН-а, а приватизација и приказивање вашег мрежног понашања. Као резултат, то ће додати слој шифрирања сваког пакета података који преноси на 3Г / 4Г везу. Можете, наравно, да користите Ви-Фи везу како бисте трошили више новца на мобилним подацима.

Препоручује се Беттернет?

Не! Никако!

Беттернет има довољно предности, али они су заситили масовним недостацима у услугама.

Бесплатна верзија приказује непотребне огласе, може’Не деблокирајте Нетфлик, брзину су патетички мушки, његова Андроид апликација откривена је као наметљива, број послужитеља је превише мали, недостајући подаци о безбедним правилима и значајкама и не нуди прекидач за убијање.

Сви ови недостаци успевају да искористе ВПН-а, пре свега, за било кога корисника, тако да за сада Беттернет добија палчеве од мене.

Ако желите бољу алтернативу по ниској цени, морат ћете прочитати више о Сурфсхарку, воденом ВПН-у у индустрији који нуди само 1,99 УСД / месечно. 

Добро

 1. 7-дневна бесплатна проба за тестирање.
 2. Пет истодобних веза.
 3. Нативе Аппс за све популарне платформе
 4. Нема Премиум верзије.

Лош

 1. Биљежи подаци корисника.
 2. ДНС и ИПв4 цурења.
 3. Нема аутоматског прекидача.
 4. Потребне су додатне могућности за Фирефок.
 5. Ограничење података од 50 МБ за поврат.
 6. Подршке купцима за корњаче.
 7. Могуће је објављивање података корисника у судском налогу.
 8. Правила о приватности нису у потпуности транспарентна.
 9. Са сједиштем у Канади (дио Савеза пет очију).

Слични чланки

 • Преглед ВПНБоок-а 2020

  Надлежност Швицарска Цијена 7,95 УСД / м. Послужитељи 6 Само послужитељи Дневници Трговине веза Шифрирање дневника Шифрирање АЕС-256-битних деблокирања Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • НордВПН преглед 2020

  Панама Надлежена цена 3,59 УСД / месечно на трогодишњем плану послужитељи 5560+ послужитеља у 59 земаља Дневници Нема бележака Оверено шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ...

 • ЗенМате преглед 2020

  Надлежност Берлин Цијена 1,64 УСД / мјесечно на трогодишњем плану послужитеља 2600 послужитеља у 37 земаља Дневне Нема шифрирања дневника 128-битни АЕС-ГЦМ деблокира Нетфлик Не...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Дневници Без шифрирања записи АЕС-256 деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me