АзиреВПН преглед

Надлежност шведски
Цена 3,45 УСД месечно (једнократно 82,71 УСД)
Послужитељи 5
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.азиревпн.цом/
Компатибилност Виндовс, Аппле

Ријеч је да мали ВПН сервис, који нуди само 5 локација послужитеља, може бити примјер остатка индустрије или како би фокусирање на пружање узорака сигурности требало бити главни приоритет за ВПН услугу. Али управо је АзиреВПН изненадио кад сам се спустила прегледа.

Морам рећи да моја очекивања нису била висока, јер ова услуга није била’Не уклапајте се у уобичајено плаћене ВПН услуге, али и био сам угодно изненађен.

Од интригантног новог протокола до најповољнијег правила записивања нула, уз подршку Нетфлика, АзиреВПН је једна услуга о којој дефинитивно требате знати више.

Дакле, ево нашег детаљног прегледа АзиреВПН који садржи свеобухватну критичку анализу различитих аспеката његових услуга, укључујући планове цене, безбедну инфраструктуру, подршку за уређаје и још много тога, аутор БестВПН.цо!

АзиреВПН’с Преглед политика и записа подржан за записнике

Готово сви ВПН-ови оглашавају како слиједе нулу правила записивања, али ако копате довољно дубоко на њиховој веб локацији, посебно ако желите користити приватност или увјете пружања услуга, можете знати да се у лаж можете укључити.

ВПН-ови који оглашавају нулту политику доказивања могу водити евиденцију о временским жигама ваших веза, употребе пропусне ширине итд. И док се ова врста записа може извршити безазленом, они нису такви у стварности, јер се било који подаци који пружају могу имати против било када.

Не, АзиреВПН овде поставља референтну вредност изричито спомињући ону врсту белешке “Не ради’не чувај”. Ово сам утврдио у својим Увјетима пружио услуге:

политика записивања азиревпн

Али то’није тако, јер је овај узорак пружао ВПН-а и омогућио је следећи оперативни систем. Ово је ствар, Линук кернел модул који онемогућава административни систем да упитује све податке који се приказују кроз крајње тачке. Администратор не може да одобри ИП поља са ВиреГуарда (Посебни протокол АзиреВПН, који И’детаљно ћу говорити касније).

Новајлијама ово можда неће бити лако разумљива, али могу рећи да је то сигурно довољно проклето добро управо због постојања ових механизама. Нитко не може пратити вашу или вашу активност ако је изабран овај механизам, не ваш ИП администратор, нити сам пружио услугу.

Чак су и протоколи подржали као бољи од индустријског стандарда овде. Пружатељи услуга обично нуде ОпенВПН као свој најсигурнији протокол, Азире такође нуди, али такође пружа могућност коришћења властитог протокола званог ВиреГуард-а, за који кажу да је супериорнији за ОпенВПН!

АзиреВПН преглед

Услуга тврдог одабира овог протокола (ОпенВПН је задати протокол) можете драстично побољшати брзину која постиже заједно с кашњењем.

Ово је једноставно невероватно јер је видео неколико пружатеља услуга који су толико фокусирали на исправну основу.

Једина мана је да ВиреГуард не зна’не радим на свим популарним платформама и имам врло ограничену нишу. Линук, Андроид и Мацс једини су уређаји и ОС на којима можете користити ВиреГуард, а за остале морате користити ОпенВПН.

Да, ови данашњи корисници ће изводити бљештаве ствари попут Нетфлика Унблоцкинга, Торрентинга итд. Јер је потребан најбољи ВПН за деблокирање Нетфлика, али не постоји компромис с основама. Управо АзиреВПН чини истинитим “ВПН”.

Цијене АзиреВПН

Азире’с планови цене су једноставни и једноставни, јер се разликују само у трајању преплате на основу којих можете одлучити, док време и погодности остају исте на свим њима.

Пружатељ тренутно нуди четири врсте планова, који су детаљно следили следећи (Све цене су отворене из евра у америчке доларе ради бољег разумевања корисника)

 • Мјесечни план: 5,74 УСД наплаћено једном
 • Тромјесечни план: 4,59 УСД месечно (једнократно 13,78 УСД)
 • Годишњи план: 4,02 УСД месечно (једном наплаћено 48,25 УСД)
 • Двогодишњи план: 3,45 УСД месечно (једнократно 82,71 УСД)

АзиреВПН планови цена

Цијене дугорочних планова су мало високе у односу на ограничене могућности и функционалности које пружа. Много веће ВПН услуге имају пуно више могућности за дизање голих сличних планова за још ниже цене попут НордВПН. Дакле, не знам’не свиђају се дугорочне понуде и верујем да их треба оставити најмање за један долар.

Краткорочно одређивање цене је, успоредиво, боље и привлачније од већ постојећих ВПН-ова’не нуде кратке планове за тако ниске цене. АзиреВПН је најбољи за кратко време ако желите добити ВПН за мали временски оквир.

Нуди вам и 24-сатно бесплатно разграничавање, заједно са 7-дневним правилима поврата, због којих су услови за олакшавање купње врло пријатељски.

Начини плаћања су различити и све популарне опције као што су кредитне картице, ПаиПал итд., Заједно с плаћањима криптовалута за један који желе осигурати анонимност док се преплаћујете на услугу.

Међутим, имајте на уму да ће вам платити криптовалутама одузете могућности за поврат средстава.

Подршка за забаву АзиреВПН

Због досадашњих претрага корисника, ми смо на БестВПН.цо мало промијенили наш стил прегледа и започели смо с рецензијом на ВПН-у.’способност да подржи забаву. То прије свега подразумијева деблокирање веб странице за стварање сличних Нетфлика и нуди сигурну подршку за Торрентинг,

АзиреВПН’Прво велико разочарање било је на оно што је радио на Нетфликом само два пута у 16 ​​поновних веза и такође на само послужитеље Шпанске и Шведске. Не ради’не ради на деблокирању Нетфлик УС-а, не мислим да пружа са само 5 локација није’није направљено имајући на уму деблокирање услуга Нетфлик.

Овај ВПН треба истражити деблокирање Нетфлика, а можда ће и амерички послужитељи желети тренутне ВПН кориснике јер би требало да захвате деблокирање Нетфлика као редовну значајност било које ВПН услуге..

Азире ВПН услуга за бујице може да опише само једну реч и то је “НЕВЈЕРОЈАТАН”. Да бих могао рећи јер не може имати никаквих ограничења на било који од својих послужитеља за Торрентинг, поврх тога, његов је проклетник превише сигуран да би могао омогућити улазак троле с ауторским правима.

Тко би мислио да би само мала ВПН услуга била тако добра у тако многим стварима? АзиреВПН у почетку изгледа непримјерено без икаквих блиставих ствари или трикова, али када једном отворите истраживач његове функционалности и перформансе, знат ћете да буде једнака услузи која би сигурно требала испробати најмање једном.

Преглед АзиреВПН послужитеља

Као што сте можда и знали по знању, АзиреВПН нуди само 5 локација послужитеља и у њему се налази држава, Великој Британији, Шведској, Шпањолској и Канади.

Локације послужитеља АзиреВПН

Услуга је несумњиво добра, али је њена послужитељска инфраструктура озбиљно ограничена. Данас је већина врхунских ВПН-а попут Сурфсхарк ВПН-а који нуди 800+ послужитеља или других који нуде најмање више од 30 локација, а АзиреВПН није један од таквих.

Значајке послужитеља АзиреВПН

Његове локације послужитеља концентриране су управо у Сјеверној Америци и западној Еуропи, што већину свијета оставља изван досега.

Препоручио бих АзиреВПН-у да повећате број својих послужитеља на 15 ако се жели натјецатељима с већим услугама вани јер је доза сада важан фактор у одлуци за ВПН услугу, а ако недостајете, могу бити мало оклијевати. идући у службу.

Корисничка подршка АзиреВПН

Уопће нисам љубитељ подршке е-поштом јер је за мене неспретна и стара школа. ВПН-ови захтијевају бржу подршку која може добити само кроз значајну подршку уживо. Нажалост, АзиреВПН овде губи неке важне бодове јер не нуди такву могућност.

Корисничка подршка АзиреВПН

Вријеме одговора било је добро, чак и боље од већине пружају услугу која користи овај начин комуникације за рјешавање питања, али ја још увијек не могу учинити чињенице да морам чекати пар сати чак и да ријешим једноставан упит.

Компатибилност АзиреВПН клијента

Да бих провјерио како његов клијент заиста ради, преузео сам њену апликацију за Виндовс и морам рећи да је било лако лако проћи поступак инсталације..

АзиреВПН преглед

Гумби за преузимање на веб локацији за сваког клијента је врло изражен, а величина датотеке није’није превелик и поступак инсталације је такође текао без проблема.

АзиреВПН преглед

Што се тиче рачунарске службе, он је добро функционисао и моју везу урадио сигурно. Многи су извијестили да овај ВПН има излечење ИП-а, али нисам’нећу пронаћи све до тренутка када сам написао ову рецензију, па да предуговорим да јесте’закрпио сам ово.

Међутим, био сам разгледао што је апликација клијента нестала након што је повезао ВПН-ом. ВПН клијенти обично имају интерактивни надзорни плочу по којој могу да се навигацију за промену послужитеља, приступ прекидачу килл и сл., Али АзиреВПН’с клијентом не’немам га, тако да ме озбиљно изненадио јер сам га морао искључити с програмске траке ако морам променити свог послужитеља, што озбиљно није оно што бих желео .

Противници

АзиреВПН сигурно има јаких бодова, али постоје и неке недостатке услуге. Допустите ми да их усмерите за вас како бисте их лако разумели:

Брзина је сигурно била у нижем распону, посебно на северноамеричким послужитељима с неким брзинама преноса који додирују ознаку 23Мбпс на 100 Мбпс вези, што је нешто на чему се мора обратити приоритетно.

АзиреВПН не’још нема прекидач килл, што је једноставно неприхватљиво. Да’с јер, у случају прекида везе, овај прекидач за уклањање онога што ће вас спасити од угрожавања ваше приватности.

Унаточ свим добрим исправним доказима и сигурним протоколима, једно ме сигурно алармирало, а то је АзиреВПН’база у Шведској, која је припадала савеза 14 Еиес. Шведска би вам могла звучати као добра стара нордијска земља, али чланство у Савезу 14 очију чини несигурним опцијама за ВПН-е за постављање базе у.

АзиреВПН преглед

Овај савез има право тражити податке корисника из свих земаља чланица, тако да ако буде икад такав захтев, АзиреВПН ће можда бити придржаван. Пружатељ озбиљно мора што пре пребацити базу, јер у противном нема смисла бити свет у Морски пас’с устима.

Закључак:

АзиреВПН је дефинитивно сигурна, снажна услуга која је, мада је прилично ограничена у величини и значајности, не’не разочарати.

Обично је тако мала услуга дон’не могу ићи далеко тако добро, али АзиреВПН је сада обавио сјајан посао. У оклопу је мало браде, али ништа се не може поправити.

Ако их да поправите и прошири своју оперативну операцију попут повезивања својих послужитеља, дода још неколико нишанских апликација, између осталог уграђених посебних могућности попут Сплит Туннелинг и Киллсвитцх, засигурно ће постати редовна значајка на попису најбољих ВПН-а и свих око.

Засад се АзиреВПН топло препоручује корисницима Торрентинга и они који желе добити сигурну приватност за своје потребе прегледавања интернета..

Оно што не препоручује је деблокирање и заштита Нетфлик-а у азијским и средњоисточним земљама.

Слични чланки

 • ВПНБарон преглед 2019. године

  Надлежност Румуњска Цијена $ 5,54 Послужитељи 13 Дневници Без шифрирања записа ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује се...

 • Енцрипт.Ме преглед

  Надоплата цена државе 99,99 УСД (Годишњи план) Послужитељи 132 Послужитељи у 25 земаља Држе бележе 16 дана Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик...

 • ВПНСецуре преглед 2019. године

  Заснован на неуобичајеном месту за ВПН услугу, ВПНСецуре.ме није’На први поглед изгледа као прикладна услуга, али ова услуга има пуно аспеката...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послужитеља 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

 • БолехВПН преглед

  Цијена Сејшела Надлежности Цијена 6,66 УСД / мјесечно на једномодишњем плану послужитеља 35 послужитеља у 12 земаља Дневне Трговине интернетским записима везе Шифрирање АЕС-256-битних деблокада...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me