АВГ Сецуре ВПН преглед 2023: Да ли је АВГ ВПН увек добар?

Надлежност Чешка Република
Цена 79,99 УСД наплаћено једном (једногодишњи план)
Послужитељи 50+
дрва Да
Шифрирање АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.авг.цом/ен-вв/сецуре-впн
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Сигурни ВПН нуспроизвод је компанија АВГ Тецхнологиес; основана 1991. године као антивирусни добављач, а Аваст је набављен 2016. Да непрекидно користи алат за приватност који се налази на 50. месту од 180 пружатеља услуге на БестВПН.цо.

Користи 256-битну АЕС енкрипцију и САМО хостове 50 послужитељи у 30 земаља у цијелом свијету. Нажалост, она такође похрањује доказне сезије и везе, његов Виндовс апликација има вирус. Срећом успијева деблокирати стреаминг платформе попут Нетфлик УС-а.

Цијене почињу од 6,66 УСД мјесечно. на годишњем плану, добићете бесплатно 7-дневно пробно одлагање за тестирање услуга. НЕ ПРЕПОРУЧУЈЕМ пружа услугу свјежих приватности, али и савјетује потрагу за јефтиним и поузданим алтернативом, Сурфсхарк по цијени од 1,99 УСД / мјесечно.

За више информација прочитајте овај детаљни преглед АВГ ВПН-а 2023, где разговарате о сигурности, транспарентности, цијенама, послужитељима, перформансама, компатибилности и подршци:

Број послужитеља 50+
Надлежност Чешка Република
дрва Да
Торрентинг Да
Деблокира Нетфлик Да
Цена 79,99 УСД наплаћено једном (једногодишњи план)
протоколи ОпенВПН & ИПСец
Заобилази кинески ватрозид Не
Шифрирање података АЕС-256-ЦБЦ
Веб страница хттпс://ввв.авг.цом/ен-вв/сецуре-впн

Contents

Анализа АВГ ВПН-а’с Сигурност

АВГ Сецуре ВПН налази се у Чешкој, удаљеној 5/9/14 Еиес Аллианце. Као и већине земаља ЕУ, локација има мање ограничења интернета.

Да бисте искористили корисничку услугу, земља је чак попустљивија према онима који приступају БитТоррент ван мреже. ВПН-ови у земљи нису забрањени, а закон предвиђа слободу говора и тискаре.

Влада поштује и права нетизена, осим “Говор мржње” случајеви који негирају злочине из доба комунизма и холокауста. Иначе, влада забрањује произвољно мијешање у приватност.

Било је бијес због новог приједлога закона министра финанција Андреја Бабиша. Усредоточила се на “интернетска деаномизација” према коме је сваки корисник морао поседовати “интернетска путовница” за приступ дигиталном свету. Међутим, до никад није усвојено, због чистог неодобравања нетизена.

Као такви, нетизијци уживају у неграниченом интернету у земљи, а блокови се називају само на веб страницама које промичу педофилију, трговину девојкама, дечју проституцију и порнографију..

Региструјте се на АВГ Сецуре ВПН ваше податке?

АВГ Сецуре ВПН’а “Правила и употреба записа” сасвим је транспарентан и израван. За разлику од осталих услуга које нудите, овај производ је смештен да НЕ похрањује ВПН податке.

Наравно, не тачно шта “ВПН подаци” они снимају, али само тврде да ће бити довољни да они који поштују приватност будно упозоравају на услугу.

Даватељ тврди да ће прикупљати податке у техничким сврхама, превасходно против услуга и како би спречио / идентификовао злоупотребу услуге, попут кршења услуге “Уговор с крајњим корисником”.

Да бисте искључили нежељене поште, подијелите датотеку или друге незаконите активности. Како би идентификовали случајне случајеве, они ће пратити које веб странице које посећују.

Као такви, они не морају да истражују који су подаци забележени, али ми знамо да они бележе записе употребе (што је црвена застава). ја’Поуздат ћемо податке о својим подацима!

АВГ Сецуре ВПН преглед

Каква енкрипција користи АВГ ВПН?

Да би осигурали долазни / одлазни промет, АВГ Сецуре ВПН користи војну, АЕС-256 уписивање за ХМАЦ СХА256 хасх аутентификацију.

За управљачки канал АВГ ВПН користи АЕС-256 шифре с РСА-2048 руковањем. Савршена тајна напријед (ПФС) осигурана је ДХЕ-4096 размјеном кључева.

Оставите АВГ ВПН вашу ВебРТЦ / ДНС / ИП адресу?

Како бих добио цјеловиту слику сигурности која нуди АВГ Сецуре ВПН, провјерите је ли пропустио ВебРТЦ / ДНС / ИП адресу на три различите веб странице.

Процес је укључио повезивање са различитим послужитељима и проверавајући да ли је испоручио било каквих проблема са пропуштањем. Резултати које видите ниже из мојих тестова на њиховом послужењу Израел, Петах Тиква.

ИП-ДНС пропусност - ВПН спојен

Савршена приватност – ДНС тест пропуштања

Ако видите, приликом провере ДНС-а из Перфецт Приваци, резултати откривају да се живи адреса из Израела путем ИСП-а ХКсерв Цоммуницатион Солутионс.

Да бисмо значили да је успешан, успео је да сакрити критику ДНС адресе, правимо моју службену локацију непознатог и невидљивог. ИП-у ког сам приступио; 185.191.205.3

Савршена приватност - ДНС тест пропуштености АВГ Сецуре ВПН

Пропуштање прегледа – Тест цурења ВебРТЦ

Нитко не жели пријавити код своје услуге која нуди најосновније аспекте ВПН-а: ПРИВАТНОСТ. Ако постоји и најмања шанса да ваш ВебРТЦ процури, одглумит ћете тако лоше.

Срећно по вас, АВГ Сецуре је прошао тест након повезивања на Израелски послужитељ. Као што можете видети, резултати доле показују јавни ИП и локални ИП из Израела.

Пропуштање прегледа - ВебРТЦ тест за спуштање АВГ Сецуре ВПН

ИПЛеак.Нет – Комплетна анализа приватности

Како бих осигурао да су резултати који смо добили и за ВебРТЦ и за ДНС тестове пропуштали били точни, одлучили сам истражити цјеловиту анализу приватности на услузи ИПЛеак.нет.

Ако погледате резултате доле, не морате видети знакове цурења. ИП адреса је адреса израелске, укључујући локални ИП.

ДНС послужитељ је исто као и скривени ИП, провјеравајући да ваш идентитет остаје сигурно кад користите АВГ’с ВПН апликацијом.

ИПЛеак.Нет - Комплетна анализа приватности АВГ Сецуре ВПН

Провјерите датотеке датотеке: Откривен је 1 ГраиВаре вирус

Морам рећи да сам био врло разочаран када сам открио да АВГ, иако је познат антивирусни и антималваре софтвер, има вирус у УРЛ-овима Сецуре ВПН.еке за Виндовс.

Провјера датотеку апликација

Тест је доказан на веб страници вирустотал.цом, где можете да учите УРЛ адресе и анализирате да је у више антивирусних сервиса како бисте проверили да ли имате црвене знакове.

Ако је .еке апликација прошла 69 провјера, ни једна није успјела. Апликација долази с вирусом ГраиВаре / Вин32.Пресенокер. Датотека мац .дмг прошла је свих 55 провера.

Провјера датотеку апликација

Локације АВГ ВПН послужитеља

АВГ Сецуре ВПН пружа услуге корисницима са послужитељима на 50+ локација широм света. И даље је потребно проширити своју понуду, али купци имају могућност избора специјалних послужитеља за П2П / Торрентинг и стреаминг, који оба раде без проблема.

Такође сам проводио тестирање брзине / послужитеља на бројним локацијама како бих идентифицирао сервере голог метала из виртуалних (лажних). Процес ми је трајао око сат времена, где сам сведочио око 20 локација. Срећом, сви су се сервирали на тачно оглашеном одредишту.

Понуђени АВГ Сецуре ВПН послужитељи

АВГ ВПН тестови брзине за струјање и преузимање

АВГ је у просеку успео да испоручи стабилних 72,83Мбпс у претпостављеној брзини и 68,63Мбпс у брзини преноса, а тестирање је изведено на 5 различитих локација послужитеља.

сервер НАС Велика Британија Аустралија Немачка Француска просечан
преузмите датотеку 80.23Мбпс 79.34Мбпс 58.81Мбпс 69.98Мбпс 75.81Мбпс 72.83Мбпс
Учитај 77.12Мбпс 68.97Мбпс 62.77Мбпс 72.60Мбпс 61.72Мбпс 68.63Мбпс
Пинг 127 мс 180 мс 99 мс 150 мс 109 мс 133 мс

Ради ли АВГ ВПН с Нетфликом?

Срећно, АВГ ВПН сурађује с Нетфликом. Уосталом, један од главних разлога улагања у ВПН решење је заобилажење гео-ограничења и ограничења садржаја, наметање стручног веб страница широм света..

Да бих провјерио ради ли се на АВГ Сецуре ВПН-у за деблокирање ВоД-ова, повезивао сам се са америчким послужитељем, а затим је упутио равно на Нетфлик.цом ради провјере својих комплетних база података.

Стреаминг УС

Раније, тамо где нисам могао да гледам “Паркови и рекреација” на платформи, спајајући се са америчким послушницима у АВГ Сецуре, деблокирао је ТВ емисију.

Као што видите испод, ТВ емисија је прилично неометана и у ХД квалитети. Међутим, ово је функционално само за деблокирање америчког Нетфлика, а не за друге платформе попут ББЦ иПлаиера и Амазон Приме.

Стреаминг паркови и рекреација

Ово је сигурно торент са АВГ ВПН-ом?

Нажалост, пружатељ услуге не нуди СтеалтхВПН а.к.а. скривање одређених потеза значајка. Још сам имао свог представника тестирање услуге у Кини (као дио нашег 80+ пружатеља услуга’с анализе), али није успјело.

Иако је ВПН функционалан на другим локацијама попут Иране, Ирака, Турске и Египте, где је забрањен ВПН-а, а непосредан је и тешко им је заобићи..

С обзиром на П2П / Торрентинг, тестирајте на ИПЛеак.нет-у, који затвара магнетске везе и затвара позадину иза мреже.

Као што видите, резултати показују мој идентитет заштићен, откривајући ИП који се разликује од мојих стварних локација и адресе: 185.191.205.6.

Торрент адреса детекције АВГ Сецуре ВПН

Тестирање виртуалних локација

Можете да видите резултате компаније ЦА Тецхнологиес’ Апп Синтетички монитор. Закачио сам израелског послужитеља на преко 90 станица за праћење широм света од АСМ.ЦА.

Тестирање виртуалних локација

Вријеме повратног путовања (РТТ) на свим локацијама било је изузетно високо, осим у Израелу – Кириат-Маталон који има просјек. Брзина од 1.620 мс, што значи да је послужитељ затворен.

Тестирање виртуалних локација за АВГ ВПН

Алат за праћење предузећа ЦА Тецхнологиес’ Апликација Синтхетиц Монитор је проверила ове резултате, показујући брзину од 1.603 мс. То значи да се послужитељ налази у Израелу.

Тестирања виртуалних локација

АВГ ВПН компатибилност прегледа

Анализирајући услугу пружања услуга, схватите да АВГ Сецуре ВПН не нуди проширени преглед. На располагању су вам само апликације за Виндовс, Мац, Андроид и иОС.

Можете их преузети директно са веб страница. Корисници паметних телефона могу одабрати ВПН-а директно из Гоогле Плаи Сторе-а или иТунес-а, овисно о уређајима који користе.

АВГ Сецуре ВПН компатибилност

АВГ ВПН преглед корисничких подршка

У погледу корисничке подршке, АВГ Сецуре ВПН је прилично проактиван. Корисници који нуде плачуће гол 24/7 подршка за разговор уживо, гдје добивају одговор у секунди од вашег упита.

За разлику од осталих услуга на тржишту, ВПН нуди чак и врхунску подршку путем телефона. Можете их назвати на 1-844-234-6038 за све информације / помоћ у вези са вашим производима.

Ту је и надзорна плоча за подршку на коме корисници могу уносити упите претраживања како би се преусмерили на релевантну блогове / водили за решавање проблема.

Корисничка подршка

Колико кошта АВГ ВПН?

За разлику од осталих даватеља који нуде голишаву верзију различитог трајања са популацијом, мој АВГ ВПН преглед открио да добављач чини једноставне голи годишњи план, који почиње од 79,99 УСД годишње.

То значи да плаћам мизерних 6,66 УСД месечно. Ови трошкови су прилично повољни у буџету у односу на остале на тржишту који раде са 10 УСД изнад месечно.

АВГ Сигурне ВПН цене

Нуди ли АВГ ВПН било које посебно безбедне особине?

Чак и након детаљног уласка у АВГ Сецуре ВПН, нисам могао да пронађем напредну значајност која би могла повећати вашу анонимност на мрежи. Иако да, успео је да скрива ваш идентитет.

Недостаје јој увелике у понуди безбедносних значајки попут аутоматског прекидача, ДоублеВПН, Лук преко ВПН-а, СтеалтхВПН и ДДоС / ДПИ заштите од напада, који су данас неопходни.’с брзим технолошким свијетом.

Колико уређаја може да се повеже са АВГ ВПН-ом?

АВГ Сецуре ВПН не нуди много могућности за дијељење својих веза на различитим уређајима. Баш као и већина даватеља услуга на тржишту, на има ограничење од кућних љубимаца мулти-пријава.

То значи да можете користити само на кућним уређајима. У односу на Сурфсхарк, који нуди неограничене везе, и почетник је (покренут 2023.) – рекао бих да би АВГ Сецуре ВПН још увек имао дуги пут.

АВГ ВПН упоређивање

ВПН даватељи

Деблокира Нетфлик УС

Нуди брзе брзине

Шифрирање

протоколи

Допуштено је вишеструко пријава

цена

Прочитајте рецензије

Веб страница

Сурфсхарк АВГ Сецуре ВПН
Да Да
Изнад просека Успорити
Сурфсхарк нуди АЕС-256 енкрипцију на свим протоколима која подржавају АВГ ВПН нуди АЕС-256 енкрипцију на свим протоколима која подржавају
ОпенВПН & ИКЕв2 ОпенВПН
Неограничене везе на једној претплати 5 Мулти-пријава на једној претплати
1,99 УСД месечно (двогодишњи план) са укљученим свим значајкама 2,99 долара мјесечно (трогодишњи план) Са укљученим свим значајкама
Сурфсхарк преглед АВГ ВПН преглед
Посјетите Сурфсхарк Посјетите АВГ Сецуре ВПН

АВГ ВПН алтернатива

С обзиром да је АВГ ВПН’Изведба није толико импресивна, корисници ће можда тражити поуздану алтернативу. Предлажем да пријавите за финансијске повољне, али веома вредне, Сурфсхарк, који почиње са невероватних 1,99 УСД / месечно. 

Међутим, ако не смете уложити мало више новца, нема боље могућности од злогласног ПуреВПН-а са сједиштем у Хонг Конгу. Почиње у 2,91 $ месечно на петогодишњем плану и имам велику мрежу од 5.600+ послужитеља!

Препоручујем ли АВГ Сецуре ВПН?

Хм … не мислим тако. Прије свега, због тога што су правила записивања у сјени довољно сјеновита, а вјерујте да ће држе забиљежити о кориштењу који су имали временску ознаку и посјетили веб странице.

Друго, број послужитеља је прениски и они су прошли своје пописи. Треће, оне нису било напредног сигурносног значаја које је повећало вашу анонимност.

ја’могу рећи да би ВПН био добар избор само за кориснике који желе једноставност и који имају приступ америчким Нетфлику. Осим тога, ВПН ће вам требати пуно посла.

Ако желите јефтин алл-роунд за све потребе прегледа, торрента, стреаминга и игара, саветовао бих да кренете за Сурфсхарк који креће од 1,99 УСД / месечно.

Слични чланки

 • Беттернет ВПН преглед 2023

  Надлежност Канаде Цена 2,99 УСД / месечно на једномодишњем плану Сервери 10 послужитеља у 10 земаља Дневници Записи корисничких података Шифрирање података АЕС-256 (платно) | АЕС-ЦБЦ-128 бит…

 • НордВПН преглед 2023

  Панама Надјашена цена 3,59 УСД / месечно на трогодишњем плану послужитељи 5560+ послужитеља у 59 земаља Дневници Нема бележака Светско шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ…

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2023

  Надлежност Канаде Цијена 49 долара за једногодишње плаће послужитеља 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да…

 • Сурфсхарк преглед 2023

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање…

 • ПуреВПН преглед 2023

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цијена 2,91 УСД / мјесечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема записника Овјерено шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  ЗенМате преглед 2023