Аваст ВПН преглед 2020

Надлежност Чешка Република
Цена $ 79,99 на једномодишњем плану
Послужитељи 55 послужитеља у 34 земље
дрва Похрањује везе записа
Шифрирање АЕС-256-ГЦМ / АЕС-256-ЦБЦ
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://ввв.аваст.цом/ен-ус/сецурелине-впн/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Виртуалне приватне мреже или ВПН-ови додају додатне слојеве енкрипције вашег интернета. Аваст СецуреЛине једна је таква услуга која подржава познату антивирусну компанију која стоји иза ње; посета познатих АВГ и ХидеМиАсс ВПН колега.

Могло би требало да помисли на такав педигреом, ВПН пружа изванредну сигурност / приватност ван мреже. Нажалост, Аваст се показао као осредња услуга, због чега је не препоручујемо својим гледатељима / читатељима.

Њихова структура цене неизбежно је збуњујућа, само ограничено имате 55 послужитеља у 34 земље широм свијета, успешна је лоша за стреаминг / торрент активности, а подржала је само два начина плаћања.

Не спомињати, Аваст не успева у деблокирању ВоД-ова, пати од недостатка напредних значајки, па чак и бележи записнике веза. Можете добити бољу поузданост за мање уз Сурфсхарк или ПуреВПН.

Прочитајте ову рецензију Аваст ВПН 2020. да бисте сазнали више о пруженој услузи’ сигурност, транспарентност, цене, услуга, перформансе, компатибилност, подршка и још много тога.

Contents

Критерији за оцјењивање

 1. Надлежност: Аваст ВПН налази се у земљи са 5 очију?
 2. Сигурност: Има ли Аваст СецуреЛине ВПН сигурно?
 3. Пропуштање: Истекне ли Аваст ВПН ИП, ДНС & ВебРТЦ?
 4. Послужитељи: Је ли П2П компатибилан, делује у Кини?
 5. стриминг: Ради ли с Нетфликом & Остали ВоД-ови?
 6. Убрзати: Колико је брзина Аваст СецуреЛине ВПН-а?
 7. Компатибилност: Апликације и подржани уређаји
 8. цена: Колико кошта Аваст ВПН?
 9. Поузданост: Оцјене Трустпилота, Реддит & Корисничка подршка

Надлежност: Има ли Аваст ВПН-а који се налази у земљи са 5 очију?

Иако је технички, Аваст СецуреЛине ВПН бр’не налазите се у било којој земљи од 5, 9 или 14 очију има своје седиште на месту које је познато због уживања у погледу размене информација са тим савезима, тј. у Чешкој.

Дакле, надлежност није потпуно сигурна, па чак ни она није била никаква проблематичног савеза, она’Наредни договори са члановима ових савеза подижу велику црвену заставу која’такође није занемариво.

Сигурност: Да ли је Аваст СецуреЛине ВПН сигуран?

Након детаљног уласка у Аваст ВПН’Позор, правила записивања, шифрирање и апликације,  можете се осећати сигурним да је ВПН сигуран избор. Добра опција је да ли желите утицај на јаку сигурност и приватност.

Правила пријављивања

Аваст ВПН осигурава тврдњу да је испоручио нула записа. То је тврдња заправо увјерљива, као пружатељ не’не похрањујте личне податке попут ваше стварне ИП адресе, ИП адресе на коју се повезујете, ваше активности прегледа или било кога другог сличног записа.

Но Аваст ВПН похрањује записе веза и пропусности, Можете знати када се повежете, колико дуго користите ВПН и колико података користите током тог трајања. Значи ли до ВПН несигурно? Не, такође.

Док истински ВПН не треба’не држите било какве записе, чак ни записнике везу или ширину појаве, ове су врсте записа белешке обично безопасне, па чак и ако их ВПН сакупи побиједио је’Не угрожавајте своју приватност на било који важан начин.

Шифрирање и протоколи

Аваст СецуреЛине ВПН користи АЕС 256 шифру за шифрирање корисничких података која пролази кроз његове заштићене везе. Не можете дешифрирати овај стандардни енкрипције јер то’није вјероватна могућност.

Чак и ако имате хиљаде суперрачунала који раде поуздано, они неће имати стотине година исправно дешифрирати податке шифриране под овим шифромом, вероватно ће вам и више.

У смислу протокола, Аваст ВПН нуди само ОпенВПН, али и само УДП-ом и још један протокол у облику ИПСеца. Ово је смањено јер је ОпенВПН са УДП-ом бржим од ОпенВПН са ТЦП-ом.

Међутим, ако о томе разговарамо из перспективне сигурности, то није много проблема. Сам ОпенВПН је сигуран, софтвер отвореног кода и то’је најбољи за подршку протокола до ВПН-ова.

Провјера вируса програма

За потпуни безбедни преглед Аваст СецуреЛине ВПН, потребно је да провери њихове апликације на вирусу. Срећом, нити један његов ВПН клијент не садржи вирусе након што их покрене путем ВирусТотал. Резултати су приказани испод:

Аваст ВПН Вирус Тотал Тест

Убојити прекидач

У овом дигиталном свијету који се брзо креће, у којем вас чак и најједноставније активности могу истражити у правним проблемима, потребно је обавезне законе о чувању података и масовном надзору; ВПН-ови служе као кључни алати за примање заштите.

Ако ВПН веза може да омета што резултира прекидом везе. Да представља велики ризик откривања вашег идентитета, али и Авасту’с Килл Свитцх значајка која онемогућава цео Интернет, остајте сигурни.

Активација прекида прекида Аваст ВПН

Препуштање: Препуштање Аваст ВПН ИП-а, ДНС-а & ВебРТЦ?

Одговор је апсолутно не! Аваст ВПН је сигуран и не’ИП адреса ИП адреса. Ево алата који сам користио за тестирање Аваста’с уштедом у заштити вашег стварног идентитета, заједно са резултатима.

Провјере захтјева за ВебРТЦ и ХТТП:

 • хттпс://бровсерлеакс.цом/вебртц (Цлеар)
 • хттпс://ввв.доилеак.цом/ (Цлеар)

ДНС цурења:

 • хттпс://ввв.перфецт-приваци.цом/днс-леактест/ (Јасно)
 • хттпс://ввв.днслеактест.цом/ (Цлеар)

ИПв4 / ИПв6 и Торрент ИП извођење:

 • хттпс://иплеак.нет/ (Јасно)
 • хттпс://ипк.ац/рун/ (Цлеар)

Испитивање истјецања Аваст ВПН-а

Послужитељи: Је ли П2П компатибилан или дјелује у Кини?

Инфраструктура послужитеља Аваст ВПН по броју је далеко слабија од оне која може добити за пуно нижих цена других ВПН-ова врхунских индустрија. Досег је заиста лош, шири се на само 55 послужитеља у 34 земље широм свијета.

Ти мањи бројеви резултирају претрпаношћу, тако да задржавају брзину на загушеним послужитељима. Осим тога, мали број земаља у којима се послужују послужитељи који производе производњу на удаљености од послужитеља, повећавајући тако застој.

П2П / торрент

Аваст ВПН нуди добре могућности бујице и дефинитивно је један од најбржих ВПН-а који сам тестирао. Међутим, ја морам да видим које су специфичне за коришћење као СОЦКС5 проксија за пружање услуге.

У исто време, бујица и Подршка за П2П нуди Аваст СецуреЛине ВПН, али само на овом месту има ограничену локацију послужитеља (сада испод). Ја бих волио да видим побољшање на послужитељима.

 • Праг, Чешка Република
 • Франкфурт, Немачка
 • Амстердам, Холандија
 • Нев Иорк Цити, Нев Иорк
 • Мајами, Флорида
 • Сеаттле, Васхингтон
 • Лондон, Уједињено Краљевство
 • Париз, Француска

Аваст ВПН послужитељи за П2П

Што се тиче П2П / Торрентинга, провјерите сам и тестирам на ИПЛеак.нет-у, који затвара магнетске везе и затвара позадину иза мреже.

Ако видите, резултати показују мој идентитет заштићен, откривајући ИП који се разликује од мојих стварних локација и адресе: 185.191.205.6. То значи, нема никаквих цурења.

Тест детекције торрент адресе Аваст ВПН

Ради ли Аваст у Кини?

Нажалост, пружатељ услуге не нуди СтеалтхВПН а.к.а. скривање одређених потеза својство. Још сам имао свог представника тестирање услуге у Кини (као дио анализе наших 80+ пружатеља услуга), али то није успјело.

Иако је важно напунити да ВПН функционише на другим локацијама попут Иране, Ирака, Турске и Египте, где је забрањен ВПН-а, а непосредан је и тешко им је заобићи..

Стреаминг: ради ли са Нетфликом и другим ВоД-овима?

Аваст СецуреЛине ВПН’Највећа је слабост његове немогућности деблокирања Нетфлик УС-а или било ког другог веб места за стреаминг. Нетфлик има забрану ВПН-а на свом веб месту што онемогућује ВПН-а да би покренуо везу са својим веб страницом.

Стреаминг див је учинио како да заштити своје пакете о ауторским правима које имају друге медијске кућице. Да црне преслушавате ИПН-а на тежишту на ВПН-у, ако покушате да повежете везу са Нетфликом-ом, а затим пружите услугу ИП пописа на црној листи, видјет ћете грешку.

Аваст ВПН не успева да блокира Нетфлик

Аваст СецуреЛине ВПН није’нећу искључити овај екран. Аваст СецуреЛине ВПН не’Не подржавајте деблокирање Нетфлика из било које земље или било ког другог корисника, раздвојите!

Нетфлик сам тестирао на најмање 10 различитих послужитеља који нуде Аваст ВПН, али сваки пут би ми стигла поруку о погрешци. Аваст ВПН такође не’не ради на деблокирању или било ког веб веб места за стриминг као што су ББЦ иПлаиер, Хулу, Диснеи + Амазон Приме или чак Спортски канали.

Погрешка прокија Нетфлик

Брзина: Колико је брзина Аваст СецуреЛине ВПН-а?

Изненажуће, показало се да Аваст ВПН има један од најнижих падова брзина у индустрији, што значи да је најбржи ВПН-ом у индустрији. На 100МБ вести, постижете брзину без ВПН везе.

 • Приступите брзини: 87,92 Мбпс
 • Пријенос брзине: 78,10 Мбпс
 • Стопа пинга: 66 гђа

Овде’моја брзина од Аваст ВПН-а’с Сан Францисцо Сервер има исте интернетске везе

 • Приступите брзини: 83,04 Мбпс
 • Пријенос брзине: 79,88 Мбпс
 • Стопа пинга: 79 гђа

Само нешто преко 10% пада брзине преузима оно што могу назвати брзим пламеном. Штета што Аваст ВПН нема’не деблокирајте ВоД-ове, иначе би било паметно ићи за овим ВПН-ом, као ваш први избор за струјање.

Компатибилност: Апликације и подржани уређаји

Аваст СецуреЛине ВПН нуди основно складиште апликације са подршком доступним популарним платформама тј. Аваст за Виндовс, Аваст за Мац, Аваст за Андроид и Аваст за иОС.

Долазећи да користите корисничку сучеља / УКС апликацију, једноставност је оно на чему се Аваст ВПН углавном фокусирао. Нема компликација, нема оштрих значајки с којима је тешко комуницирати. Једноставним кликом и повежите се са одабраним послужитељима.

Апликације су дизајниране са нообовима на уму, па чак и ако сте новик који нема пуно знања о ВПН домени, можете једноставно сакрити свој идентитет на мрежи помоћу Аваст ВПН-а’сучеље с једним кликом.

Аваст ВПН сучеље

У свакој апликацији добијате избор доступности, што је најбоља корисничка значајка. Вјеројатно вјерујем у Аваст’Широко искуство у домаћем Антивирусу омогућило јој је да понавља истог на свом ВПН производу.

Ако то’У том случају, желио бих видјети више оваквих корисничких иновација које се темеље на корисницима. Враћајући се на изборнику, можете га користити за постављање властите склоности о томе како желите да се ВПН понаша.

Желите да Аваст ВПН аутоматски повежете сваки пут када отворите свој рачунар? Нема проблема, само кликните на опцију за избор избора и ВПН ће функционисати управо тако.

Мобилне су апликације подједнако чисте и прилагодљиве, са готово истим сучељем као и своје радне површине за столне рачунаре. Попис послужитеља је лако доступан и један додиром било ког имена послужитељ ће аутоматски бити повезан са њим.

Аваст ВПН сучеље 2

Цијена: Колико кошта Аваст ВПН?

Аваст СецуреЛине’с највише збуњујуће аспекте по њеним цијенама. Изгледа да слиједи стратегију цијене темељену на уређајима, што је прилично чудно и ствара много збрке.

Скоро сви топ ВПН-ови, попут ИвациВПН-а, имају појединачно постављене претплатнике за планове који цене по трајању преплате, тј. Мјесечне, годишње или чак двогодишње планове.

Али осим једног редовног плана који ради на свим уређајима, Аваст СецуреЛине ВПН нуди планове претплате темељених на уређајима. Аваст ВПН трошак за различите планове детаљно је описан:

 1. Годишња претплата за 5 уређаја: 79,99 УСД
 2. Приступ Виндовс ОС-у: 59,99 УСД
 3. Прикупни Мац ОС-у: 59,99 УСД годишње
 4. Андроид ОС приступ: 19,99 УСД годишње
 5. Приступ ОС-у за иОС / иПад: 19,99 УСД годишње

За цене не добијате приступ значајкама, Као што бисте желели са Сурфсхарк, Иваци или ЕкпрессВПН. Аваст такође не успева у деблокирању ВоД-ова, али сте добили добру подршку за преузимање торрента.

Планови цена за Аваст ВПН

Иако су цијене збуњујуће, Аваст чини нуди невјеројатно, 7-дневно бесплатно пробно раздвајање понудите тамо где само требате да преузмете свог клијента и покренете га на својим уређајима.

Једино што је потребно за започињање тог проблема је раздвојено детаљи кредитне картице. Ако не откажете преплату пре истека пробног одлагања, плаћање неће нестати.

За једноставно плаћање Аваст СецуреЛине подржава само двије могућности: кредитне / дебитне картице или ПаиПал. Ипак, не постоји подршка за Битцоин, што је невоља, као што се чини’т кориснику дати било какав утицај ће бити анониман.

Начини плаћања Аваст ВПН-а

Могу добити бесплатни Аваст?

Да, можете користити 7-дневно бесплатно пробно раздвајање које је доступно од Аваста за тестирање услуга на Мац, Виндовс, иОС и Андроид уређајима. Ипак, пријавићете своје податке о плаћању.

Попуп бесплатна апликација

Поузданост: оцјене поузданости, Реддит & Корисничка подршка

Аваст ВПН је добио просечну оцену 2/5 за Трустпилот од укупно 2.656 корисничких рецензија. Непотребно је рећи да је ово прилично лоша оцена и показује да није пуно корисника задовољно пружањем услуге.

Преко 11% корисника је Аваст а “изгубити” оцена, шта значи више од 290+ корисника верује услугу “срање” због недостатка бољег термина; оправдавајући зашто и ја производ не препоручујем.

Оцјене Аваст Трустпилота

Аваст СецуреЛине ВПН рецензије у Гоогле Плаи трговини

На Гоогле Плаи Стореу Аваст ВПН ужива у оцјени од 4,6 звјездице од укупно 130 825 рецензија. Иако је већина изгледа задовољна Андроид верзијом, примјетила је многе привремене прекиде и станке на послужитељима’а.

Аваст ВПН оцјене у трговини Гоогле Плаи

Аваст ВПН преглед Реддит

Након претраживања Аваст ВПН-а на Реддиту-у, већина прегледа на којима сам био наишла “негативан”. Приметио сам да је много корисника жало на иритантне скочне огласе на дну апликацију.

Да би било у складу и за остале производе. Примјерице, нижи реддитор преузима Аваст Премиер и често добија фрустрирајуће огласе за инсталирање апликација СецуреЛине ВПН.

Повратне информације о Аваст ВПН Реддиту

Корисничка подршка

Аваст СецуреЛине ВПН одабран је јединствен приступ који пружа корисничку подршку. Док други нуде ливе цхат, заправо можете назвати Аваст корисничку подршку за разговор када год желите!

Кад сам позвао телефонску линију за подршку, установио сам да су извршитељи уљудно и невероватно искусни у решавању главних проблема.. Аваст СецуреЛине ВПН такође нуди одећу са најчешћим питањима, али само надограђује основни ниво.

Нажалост, недостају им и “уживо ћаскање” систем подршке, што је невероватно алармантно. У данашње време нудити је разговор уживо као стандардни који вриједи за индустрију, али чини се да Аваст живи у 1990-има.

Срећом, надокнађујте да нудите подршку путем телефона 24 сата дневно, али можда и много тога можда и није одрживо решење. Ако све друго не успијете, можете пронаћи Аваст путем Фацебоок и Твиттер профила. 

Успоредба Сурфсхарка & Аваст ВПН

даватељСурфсхаркАваст ВПН
Цена 1,99 $ / мј. 6,66 $ / мј.
Послужитељи 1.040+ у 61 земљиште 53 у 34 земље
Компатибилност Сви уређаји Виндовс, Мац, иОС, Андроид
Надлежност Британски дјевичански отоци Чешка Република
Правила пријављивања Нема записа (ревидирано) Похрањује везе записа
Корисничка подршка Уживо ћаскање & Е-маил Уживо ћаскање & Улазница
Оцјена Трустпилот-а 4.5 2.0
Веб страница Посјетите Сурфсхарк Посјетите Аваст ВПН

Препоручујем ли Аваст ВПН?

Не препоручујем Аваст СецуреЛине ВПН свима који ово читају, јер верујемо да сервис мора предочити дуг пут да би оправдали своје високе расположиве цене. Значајке којих недостају, слаба доза послужитеља и недостатак деблокирања Нетфлика чини се врло бескорисним.

Пружатељ нуди велике брзине и снажне апликације, али недостаци се једноставно не могу занемарити. Дакле, за сада се нуди ова услуга која се не налази на нашем попису препорука. Ако желите добити сигурну, брзу и значајну ВПН услугу, идите на Сурфсхарк.

Слични чланки

 • ПуреВПН преглед 2020

  Надзорна надлежност Хонг Конга Цена 2,91 УСД / месечно за двогодишњи план Послужитељи 2 000+ у 140+ земаља Записници Нема бележака Светско шифрирање АЕС-256-ЦБЦ деблокира Нетфлик...

 • Сурфсхарк преглед 2020

  Надређеност Британски Дјевичански отоци Цијена 1,99 УСД / мјесечно (47,76 долара за 24 мјесеца) Послужитељи 1040+ у 61 и више земаља Записници Нема записника овјерено шифрирање...

 • ГООСЕ ВПН преглед 2020

  Надлежност Холандија Цена 1,99 долара Сервери 71 Дневници Не Шифрирање АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује Нема веб страница...

 • ВипрВПН преглед 2020

  Надлежност Швицарска (несигурно) Цена 6,67 УСД месечно (80 УСД за 1 годину) Послужитељи 700 Записи Без шифрирања записа АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг...

 • Виндсцрибе ВПН преглед 2020

  Надоданост Канаде Цена 49 УСД на једногодишњем плану послужитеља 600+ послужитеља у 60 земаља Записници Да Шифрирање АЕС-256 Бит Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Да...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me