Анонине ВПН преглед

Надлежност Сејшели
Цена 3,99 УСД месечно (једногодишњи план)
Послужитељи 150+ у 32 земље
дрва Не
Шифрирање АЕС-256
Деблокира Нетфлик Да
Торрентинг Да
Ради у Кини Не
Препоручени  Не
Веб страница хттпс://анонине.цом/
Компатибилност Виндовс, Андроид, Аппле

Анонине ВПН може деблокирати Нетфлик УС и јамчити сигурно прегледавање

Анонине ВПН је добра, али мала услуга са сједиштем у земљи погодној за податке Сејшели.

Сигурно је пружио малу у односу на индустријске титане на даљину, међутим, величина не’није важно у ВПН домени све док су ваше исправне основе исправне.

Анонине ВПН кошта 3,99 УСД месечно по најбољем плану (1 година понуде), Што је прилично високо, он је Анонине ВПН успео да потврди ову високу цену корисних звјезданих?

У овом прегледу Анонине ВПН прегледаћу сваки аспект услуга и анализирам га како бих вам препоручио да користим ову услугу или не.

Па нека’започети с.

Анонине ВПН Јурисдицтион Ревиев

Извршавајући своју надлежност на новцу, Анонине ВПН са сједиштем је на Сејшелима.

Ова земља је једнака од најсигурнијих локација на свету за коришћење ВПН-а јер нема законе о задржавању података.

Сејшели такође нису чланови ниједног савеза за размену података.

Сјајно на ове точке, ми’Даћу зелену заставу Анонине ВПН-а јер је његова надлежност сигурна.

Преглед правила биљежења Анонине ВПН-а

Анонине ВПН услуга је ко може да верује јер ће апсолутно нулте записати своје активности.

Правила за биљежење Анонине впн

У једној од најједноставнијих и добро написаних правила о приватности који имам’Ако сте досад нађемо у ВПН домене, добављач тврди да је побиједио’Не чувајте било који доказ о следећим врстама корисничких података у својим архивима или послужитељима:

 • дрва
 • Временска ознака везе
 • Трајање везе
 • Локације и послужитељи на којима је корисник везан
 • ИП адреса
 • ДНС захтева

Да, они чувају вашу е-пошту, податке о рачуну, па чак и временску ознаку везе, али одржавање таквих података је разумљиво јер може да помогне корисницима са бољом услугом и олакша корисничком рачунару..

Поврх свега, прикупљање ових врста података никада није било опасно за приватност корисника.

Али, ако се АнонинеВПН у том погледу жели побољшати, онда можете слиједити пример МуллвадВПН-а, што не’За отварање рачуна не требате ништа, па ни ваше е-поштовање.

Преглед енкрипције анононског ВПН-а

Анонине ВПН нуди војну енкрипцију АЕС 256 ЦБЦ.

За једног који не’Не знам за овај стандард енкрипције, допустите ми да вам га прекинем’готово не може бити заштићен.

Тренутно не постоји позната метода дешифрирања ових врста шифрирања, без обзира на то како се снажни напади грубо ћуте извршити на њу. Дакле, ваши подаци пролазе кроз Анонине ВПН’Тунели су врло сигурни.

Преглед подршке за протокол Анонине ВПН

Анонине ВПН нуди три протокола:

 • ОпенВПН / Стуннел
 • ИПСец ИКЕв2
 • Л2ТП / ИПСец

Изван партије, ОпенВПН је најсигурнији’није познато да уопште имају рањивости. До’с Опен Соурце, који дозвољава да његова сигурност континуирано развија намјенске корисничке базе података које исисавају све недостатке и исправљају их прије него што их хацк може искористити..

ИПСец / ИКЕв2 и Л2ТП / ИПСец су такође добри, али ја не’Не препоручујемо вам да их користите када је доступан ОпенВПН. Брзине су можда мало спорије код потоњег, али истовремено, све што може да пронађе ваш сигурносни профил велико је увек.

Пружатељ услуга нуди и значајну Килл Свитцх која је ових дана основна потреба јер ова значајка постаје ваш спаситељ у случају да ваша веза падне тако да ћете одмах убити Интернет.

Ово ће се представити и ваш ИП ће бити изложен и ваша анонимност за угрожавање.

Анонине ВПН преглед

ИП преглед заштите од цурења Анонине ВПН

Анонине ВПН такође је без проблема поставио наш тест за уклањање ДНС-а.

Анонине ВПН преглед

Али, није’Не користите исто за Веб РТЦ тест где је показатељ да је промет пролазио кроз најмање 4 различите ИП адресе, што је чинило неке велике проблеме на овој граници за Анонине ВПН.

Још увек није’пустите наш прави ИП, али резултати нису били задовољни.

Анонине ВПН топло препоручује да се позабавите овим проблемом и ако се отклоните или на неки други начин, на би умањио иначе стабилну сигурност која од њега можете добити..

Преглед планова цена анонимних ВПН-а

Цијене су брзо постале спортско питање у ВПН-у, а домаћи дрес такмичења из дана у дан постаје све жешћа, а све више и пуно бољих услуга улазе у индустрију. Ипак, ово не’не значи да ВПН може’не захтијевати ексклузивну своту за своје услуге.

Ако је даватељ’Услуга је неуспоредива и пружа изврсну услугу, а затим можете продати по било којој цени, без икаквих проблема. ЕкпрессВПН је скоро троструко прикупљен по већим ценама планова ако се упореди са сличним услугама. Али ни једна цена није била проблем јер ни једна услуга не може да донесе свој квалитет и стандардне услуге.

Дакле, одакле Анонине ВПН’Планови цијене стоје међу свим тим?

Они су мало прецијењени дрес је 4 УСД мјесечно по вашем најбољем плану готово двоструко цијене пуно бољих ВПН-а који нуде много више могућности.

Анонине ВПН нуди три главна плана:

 • Мјесечни план: Једнократно наплаћено 6,99 УСД
 • Тромјесечни план (3 месеца): 5,99 УСД месечно (једнократно наплаћено 17,97 долара)
 • Годишњи план: 3,99 УСД месечно (једнократно 47,88 УСД)

Планови цијена анонимних ВПН-а

Мој особни фаворит међу свим тим плановима је месечни уговор и до’С обзиром да у ВПН индустрији постоји заједничка стратегија са месечним планом одређивања по прејеранском цијенама, тако да изгледа изгледно у поређењу са дугорочним понудама. То је пракса кога озбиљно не прихваћам’волим ја то’с рељефом Анонине ВПН не’слиједите то.

Са само 6,99 УСД / месечно, сватко са краткорочним може добити преплату на ову услугу без пуно замјене и размишљања.

Сљедећи је најбољи план Годишња понуда у којој једном дневно наплатите платно од само 47,88 УСД. За месечни трошак овог плана износи 3,99 УСД, што је укупно ако се користи са другим дугорочним плановима који нуде главне пружатеље услуге.

Нема примера овде да је овај план ограничен на само годину дана’вриједи претплате, не би’не плаћате пуно у укупном рачуну у поређењу са ценом коју требате платити за план који има ниже месечне трошкове, али захтевате да се претплатите на много дужа раздвајања.

Опћенито, 4 УСД месечно су скупе с обзиром на вредност коју нуди.

Преглед методе плаћања анонимним ВПН-ом

Цена Ановена ВПН-а можете платити следећим начинима плаћања:

 • Кредитна / дебитна картица
 • Паипал
 • Шведске банке
 • Телефон & СМС (Важи само за шведске купце)
 • Криптовалута (Битцоин, Битцоин Цасх, Блацкцоин, Битецоин, Дасх, Догецоин, Емерцоин, Етхереум, Етхереум Цлассиц, Литецоин, Монеро, Пеерцоин, Примецоин, Реддцоин, Риппле, Зцасх)
 • Паисон (само шведски купци)
 • савршен новац
 • Остале методе (ВебМонеи, кликни и купи, Софорт, ГироПаи, УКасх, Минт, пренос банака)

Анонине ВПН преглед

Ове опције плаћања довољно су исцрпне да могу куповати готово све могуће канале. Најимпресивна значајност описана опција плаћања је глупа флексибилност која је Анонине ВПН омогућила у плаћању путем крипто валуте.

АнонинеВПН, од Битцоина до Монере и од Рипплеа до Етхереума, прихватио је све популарну криптовалуту, што је сјајно јер не само да користи анонимно плаћање, већ је олакшало могућност плановирања цене користећи растућег крипто тржишта.

Овде треба напоменути једно Анонине ВПН нуди 7-дневно јамство поврата новца.

Можда нећете наћи нигде на својој веб локацији, али постоји тамо јер је наша подршка обавештена о томе.

Било да постоје предувјети који ову понуду чине неважденом или не, не разумем’још не знам јер АнонинеВПН не’немате намјенску страницу с правилима поврата. Мало је озбиљно веровало политичарима да се поврате на овај начин и велика је потреба да се побољша.

Преглед сервера Анонине ВПН

С преко 150+ послужитеља у 32 земље широм свијета, Анонине ВПН’с послужитељска инфраструктура је мала, али нуди добру разноликост.

Нема послужитеља у регији попут Африке или није пуно у средишњој Азији, због чега је парк сервера склопљен са већином послужитеља концентрираних у Сјеверној Америци и Еуропи.

анонине впн локације послужитеља

Најбоља значајка Анонине ВПН-а’Сервера за паркирање може да деблокира Нетфлик УС, подвиг који није лако достигао већ ВПН услугу је затворен Нетфлик ВПН.

Анонине ВПН преглед

Послужитељи такође подржавају Торрентинг и П2П активности.

Ово чини ову услугу озбиљним кандидатом за кориснике који траже даватеља услуге која им може помоћи у оптимизацији активности везаних уз забаву попут струјања и торрента на Интернету..

Преглед апликације Анонине ВПН клијенте

Без добрих клијентских апликација са интерактивним и добро изграђеним УИ и УКС дизајнираним, чак је и најбоља ВПН услуга побиједила’не могу бити импресивни.

Па како су Анонине ВПН’с клијентима за ту ствар?

Анонине ВПН преглед

Океј, у најбољем случају.

Прво, Анонине ВПН нуди четири главне клијентске апликације, све за главне платформе попут Виндовс, Мацс, Андроид и иПхоне.

Дакле, ниједна апликација није доступна за Фирестицк или Коди, што је озбиљно издвојило многе кориснике који траже клијентске апликације због пораста потражње и популарности таквих стреаминг уређаја и софтвера.

Анонине ВПН преглед

Сада, када је реч о дизајну, сучеље је чисто, али осећа се неспретно. Клијент бр’т привлачан или не’нисмо одабрали свјеж осјећај попут ЕкпрессВПН-а’је клијент. Виндовс клијент се осећа као софтвер из 2007., а не 2019. године.

Оно што иде у њену корист је да’није увек неред због чега је навигација преко клијента била подношљива. Али ипак, има много простора за побољшање где овај клијент може добити велику промену.

Преглед корисничке подршке Анонине ВПН-а

Анонине ВПН сада нуди подршку за разговор уживо.

Да би био најбољи додатак ове услуге од задњег тренутка када је сам прегледао, па може да се види да ће овај ВПН даватељ дефинитивно прећи на побољшање осталих точака својих услуга у скорој будућности..

Што се тиче реагирања подршке за разговор уживо, рекао бих да је невјеројатно добро. Момци који одржавају цхат компетентне су и љубазни, воде вас кроз већину упита лако. Они су мало спортови, што је главна болна тачка, али у целини је значајна чата уживо довољно добра за рад.

Препоручује се Анонине ВПН?

Да, препоручамо вам да одлучите за Анонине ВПН, али под условом.

АнонинеВПН има своје тренутке и озбиљно има потенцијал да се рачуна у индустрији, али само ако треба брига о својим мањим манама и својој цени.

3,99 $ / месечно мало је превише када нуде само 150 послужитеља и основну сигурност.

Поврх свега, апликације клијента треба да престану да изгледају као да’управо сам копирао на мој Д-Дриве с ЦД-а који ради само на Виндовс 2007 систему.

Деблокирање Нетфлик-а у САД-у, нулта правила за упис и подршку за Торрентинг најбољи су делили своје услуге.

За Нетфлик, да, овај ВПН је добар за вас, али ако је врхунска сигурност у извлачењу, онда је извршена добра, али помало уздрмана, па’потпуно је ваш позив да ли је вјероватно или не.

Слични чланки

 • НВПН преглед 2020

  Надлежност Босна Цијена 3,33 УСД мјесечно Послужитељи 54 Сервисни записи Нема шифрирања дневника 256-битни ЦБЦ / СХА512 деблокира Нетфлик без торрентинга Да ради у Кини...

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • ВПНСецуре преглед 2019. године

  Заснован на неуобичајеном месту за ВПН услугу, ВПНСецуре.ме није’На први поглед изгледа као прикладна услуга, али ова услуга има пуно аспеката...

 • ОВПН преглед 2020

  Надлежност Шведске цена 7,00 УСД / месечно Послужитељи 56 послужитеља у 7 земаља Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Не Торрентинг Не ради у Кини Не...

 • 12ВПН преглед

  Хонг Конг цијена 5.99 послужитеља 25 записа без шифрирања АЕС 256, ОпенВПН, ССТП, ИКЕв2, ИПСец и ППТП деблокира Нетфлик без торрентинга и радија...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me