АирВПН преглед 2019. године

АирВПН можда има највише вредности у цијелој ВПН индустрији. Она путем ових речи дефинише службу “Зрак за дисање правог интернета”! Нема успркос овом крајњем недостатку креативности у ослобађању бољег линка за представљање услуга, АирВПН је ипак ВПН и све је потребно да треба више него на његовој линији.

Његова веб страница тврди да је водио и управљао “Активисти и хацктивисти” који желе користити своју услугу као авангарду како би заштитили идеале попут неутралности мреже, приватности и отворености на Интернету.

Да, лепа линија је ту, али још увек нисам имао најбољу визију која нуди за постојећу ВПН услугу од једног који нуди АирВПН.

У индустрији преплављеној сувишним изјавама попут “свијет’најбоља ВПН услуга” “Најбржа ВПН услуга” и слично, било је заиста освежавајуће гледање како би се пружила заправо промовира на идеалима која би требало у потпуности као пружатеља приватности.

Имао сам наде у ВПН’перформансе и њени сигурносни апарат и сигурно нисте’не разочарати ме.

Омогућимо темељни преглед услуга и проверавамо да ли је испуштено велико очекивање, које је поставило своје изјаве о визији.

АирВПН сигурносни преглед

С војном АЕС-ом за унос и подршку за ОпенВПН протокол, АирВПН добија основе ВПН-а’сигурносно право.

Пружатеља услуга’с веб мјеста спомиње да је изграђен и да га још увијек воде они који су приватност схватили врло озбиљно и на основу онога што сам свједочио на овом ВПН-у’сигурности, имате пуно истине у АирВПН-у’с тврдњама.

Војна шифрирање и ОпенВПН протокол су најнижа као и максимална разина сигурности која ВПН може бити сигурна. Ништа испод њих није прихватљиво, а ништа боље од њих није доступно, већ је тако једноставно.

ОпенВПН протоколом не управља ни један појединачни ентитет, већ је његов производ темељен на отвореном коду који непрекидно крпа велику заједницу због постојећих рањивости.

Овај механизам за само-исправљање је стога ОпенВПН учинио готово непробојним.

АЕС-256 шифрирање војне класе је и једини стандардни шифрирања који још увек не може да заборави или провали, без обзира на какав грубом дешифрирања нападају хакерски уређаји.

Тужно долази до услуге даватеља’с политиком евидентирања.

Правила пријављивања за ваздух впн

Готово сваки се ВПН дисоцира са политиком вођења било које врсте дневника, али тужна је истина, већина њих води доказе и само је потребно дубље копати и сигурно ћете наићи на издавање вашег повјерења..

Неки чувају записе временских ознака, неки користе пропусну ширину, а друге воде друге бележе, али чак и ако изгледа безопасно и неупадљиво, вођење било које врсте записа је највеће гријех у ВПН домени икад. (Погледајте остале впн рецензије)

АирВПН има једну од најјаснијих правила записивања дневника међу свим ВПН-овима са нула нејасних или погрешних захтева. Не ради’Чак вас и не практицирам колачића јер то не чини’Не ширите их на прво место.

аирвпн не похрањује колачиће

Такође се не чини’не захтевате од вас да унесете било какве личне податке за коришћење своје услуге, осим ако лично не претходе своју е-адресу за бољу техничку подршку из властите слободне воље.

Једино не иде у АирВПН’с фаворизирањем овде је надлежност са седиштем у. АирВПН је смештен у Италији, који је члан 14 Еиес Аллианце-а.

Земље државе савеза имају споразум о размени информација између њих, што подразумева да, укључујући Италију и остале из ових 13 земаља могу да захвате од АирВПН-а пре својих података

 1. Сједињене Америчке Државе
 2. Уједињено Краљевство
 3. Канада
 4. Аустралија
 5. Нови Зеланд
 6. Данска
 7. Француска
 8. Холандија
 9. Норвешка
 10. Немачка
 11. Шпанија
 12. Белгија
 13. Шведска

Овај списак је испуњен земљама које су норвешке по томе што су невероватно инвазивне када се ради о нарушавању приватности корисника и имају драконске законе о задржавању података попут америчких.

Било који ВПН ће седети у било којем коме од ових земаља морат ће се придржавати захтева за истраживање података из било које друге земље у савезу, осим ако не треба’немам било каквих података за поделу, а који су у великој корист за АирВПН.

Пружатеља услуга’нулта политика сјећања чини сигурним да није постојало постојање у формацији 14 Еиес Аллианце.

АирВПН такође има значај који се зове “Закључавање мреже”, што је готово исто као и Килл Свитцх значајка коју нуде многи други ВПН даватељи. Ова значајка аутоматски прекида интернетску везу ако ВПН икад престане са радом или се из неких разлога прекине, а на тај начин ћете заштитити ваш стварни ИП одступање.

Ова значајка заиста је корисна у функционисању Торрентинга, где је скривање вашег стварног ИП-а невероватно важно.

Преглед цене АирВПН-а

Постоји уобичајена перцепција да су ВПН услуге неисјетљиве по цијенама, а њихови корисници немају’Обично не треба марку само зато што нуди по нижој цени од конкурентских услуга.

Да’вриједи у великој мјери јер ВПН корисници обично врло цијене своју приватност и ако нека услуга нуди звјездану сигурност и невјеројатне перформансе, тада цијена није’главни проблем.

Погледајте само ЕкпрессВПН. Његова је скоро трипут скупљена као и већина ВПН-а, али је и даље популарна а корисници се непрекидно претплатују само зато што је невероватно у оном што ради.

Па како стоји АирВПН у овој одећи?

Дефинитивно скупо.

Ево планове цене која нуди:

 1. 3 дан: 2 € наплаћено једном (пробна понуда)
 2. Месечни план: 7 € наплаћује се једном
 3. Тромјесечни план: 15 € наплаћује се једном
 4. Двогодишњи план: 29 € наплаћује се једном
 5. Годишњи план: 49 € наплаћено једном
 6. Двогодишњи план: 79 € наплаћено једном

АирВПН’с најбољим плановима, тј. годишњи план и двогодишњи план сакупљају се од многих већих пружатеља услуга попут НордВПН, Торгуард и ПуреВПН итд., који нуде много више могућности попут нишанских апликација за клијенте, додатних безбедносних могућности међу осталим.

Не, унаточ мало претјераној цијени, да још увијек можете узети у обзир.

Аирвпн планови за цене

Разлог? АирВПН нуди велику, апсолутну приватност, подвиг који’ријетки у индустрији брзо како испоручити прелазе од сигурносних ентузијаста до комерцијалних субјеката који су вољни препустити сеновитим активностима попут продаје података само ради брзе зараде.

Савјетовао бих да ће АирВПН-а смањити најмању цену ова два главна плана и увести их у прозор од 3 до 4 УСД како би ова услуга била дозвољена за кориснике тако да ће се упоредити са индустријским стандардима.

АирВПН нуди и бесплатну верзију верзије, али зато ћете морати послати образац / захтев на вашој подршци, што је чудно као што нисам’Такву праксу нисам видео нигдје другдје у индустрији.

Бесплатна пробна верзија услуга Аирвпн захтева подношење обрасца

Предузмите поступак за прво контактирање подршке, причекајте свој одговор, а потом покрените бесплатно пробно одустајање, па би било стварно добро да АирВПН може убрзати поступак и обавити мало бржим.

НордВПН’Правила бесплатног пробног поступка могу овде послужити као добар пример, јер не треба имати ништа више од е-поште за почетак, а нису потребне жице.

Међутим, ако не’Ако не желите да користите бесплатни поступак, АирВПН вам такође нуди нови план за 1,32 УСД који ће остати три дана, укључујући све предности.

Други проблем с којим се сам суочио са АирВПН-ом био је тајни што треба да се региструје са њим пре него што купите било који план цене, што је опет чудно, јер би требало да предузме процес.

АирВПН заиста мора смањити ове незграпне процесе, јер ће противника пружити дефинитивно одвратити купњу од пријаве са њим.

Начини плаћања Паипал, кредитне картице и широк расположиви крипто валута (за анонимне исплате).

начини плаћања аирвпн

Политика поврата средстава је када АирВПН постане мало смрдљив.

Омогућите вам да исплатите новац за новац, нема постављених питања, али морате испунити своје захтеве, тј. Захтјев мора бити испоручен у писаној форми његовој подршци, захтев ће требати проследити у року од три дана од плаћања за претплату, не бисте требали’Не прелазите ограничење пропусности од 5 ГБ.

Ако испуните ове услове, АирВПН ће вам вратити новац у року од 30 дана.

Аирвпн политика поврата

Опет, пропусни опсег и временско ограничење за активирање поврата је застарјели правилник и треба их уклонити. Купци су требали олакшати једноставне програме поврата који само враћају новац, а да при томе нису приче завршени.

Што је тачно правило лагано, да ће поузданије осећати потрошаче када се пријаве за свој производ. Превише жица чини купца плашљивим.

Једноставност употребе / компатибилност уређаја

АирВПН нуди уобичајене листе клијентских апликација, тј. За све главне уређаје и ОС.

Имате клијентске апликације за Виндовс, Мац, Андроид и иОС уређаје.

подршка за клијентску апликацију аирвпн

Поврх свега тога, нуди подршку за Линук и рутер заједно са прегледником Тор, што је био најимпресивнији дио његове компатибилности јер нема пуно ВПН-ова који промовишу употребу својих услуга са Тор прегледником / услугом.

Међутим, осећао сам да овај услужни пут и неке нишне клијенте, попут оних за Фирестицк или Коди. Једна од главних функционалности ВПН-а тренутно је деблокирање стреаминга веб места попут Нетфлик УС-а, обавезно голи клијентске апликације за уређаје који користе за гледање ових услуга на.

Аирвпн послужитељи

Ако се ВПН не припрема само као стреаминг ВПН ових дана, његов послужитељ се послужује с корисничким базом.

Клијентске апликације су једноставне за употребу и с другим странама добро су изграђене. Они не’Не могу имати компликацију и оно што ми се налази код којих је већина свидјело да би се повезали на било који послужитељ у расположивом просечном свега 3-5 секунди, што моје искуство кориштења чини пуно угодним..

АирВПН је објавио много начина како би исправио стражњи крај ових клијената, тако да можда нису баш атрактивни у погледу дизајна, али они делују изузетно добро. Све могућности раде и раде брзо, без кашњења и раздвајања.

Ово је пример који слиједи цијелу индустрију. Нема смисла нудити блиставу апликацију клијената са одличним корисничким корисницима и УКС-ом ако не могу радити према очекиваним корисницима.

Деблокирање веб локације са ограничењем

Никада нема довољно садржаја који можете икад струјати. Увек ће се наћи неки филм или емисија коју бисте желели погледати одређеног дана и погледати да бисте погледали. Али што ако нема?

Да’Уобичајена је појава на веб локацији попут Нетфлика, где је пуно садржаја закључено у регионалним библиотекама.

ради ли аирвпн на нетфлику?

Али то не би требало’Не може бити проблем, јер би требало бити у могућности да заборавиш та регионална ограничења лако ВПН-ом? Па, није све тако једноставно јер је мноштво веб страница за стреаминг сада озлоглашено за провођење забране ВПН-а због којих многи ВПН-ови чине бескорисним за обављање овог задатка..

Данас је потребно пуно дела даватеља услуга како би заобишли ову ВПН забрану и деблокирали регионалне библиотеке за кориснике на веб локацији попут Нетфлика.

Дакле, ако ВПН и даље може извести овај подвиг, мора се вредновати.

Не, он је АирВПН спреман за задатак?

Одговор је снажно да!

АирВПН може деблокирати Нетфлик УС са најмање два његова послужитеља, тј. Цхицаго (Алкаид) и Јацксонвилле (Поллук).

аирвпн откључава нетфлик

Да бих искористио време, АирВПН је такође успео да деблокира ББЦ иПлаиер, али може сигурно да предложи овај сигурно један од неколико изабраних сервиса који могу бити врло добар избор за стреаминг ВПН..

АирВПН нуди и додатну подршку Торрентинг и П2П активности, што је додат плус’Има тако добре сигурносне перформансе. Даватељ може бити врло згодан за сваког корисника који воли честе Торрент странице.

Процјена мреже сервера

Иако је у цјелини врло добра услуга, АирВПН недостаје у броју локација послужитеља који нуди своје кориснике.

Свеукупно је корисник на располагању само 226 послужитеља, што је далеко више него пуно других пружатеља услуга који нуде сличну услугу по нижој цени.

мрежа послужитеља

Нпр. НордВПН има преко 5000 локација послужитеља. Да’с 25 Кс пута више од АирВПН-а’с послужитељска мрежа.

Ширење послужитеља није’ни сјајан, с тек 15 послужитеља смештено у азијској регији и сви су смештени у три политичке државе, тј. Хонг Конг (6), Сингапур (7) и Јапан (2).

Посједују апсолутно нула послужитеља у мјестима попут Африке, Јужне Америке, Блиског Истока, Јужне Азије и Средњег Азије, што чини мало вјероватним да ће корисници из овог региона имати добре брзине и извршити ако се повежу са овим ВПН услугама, због великих удаљености веза ће се морати испружити, чак и ако је могуће на најближи могући послужитељ.

Али постоји једна ствар која ми се заиста свидјела, а то је било “Статус” Страница, где је ажурирана ствар попут брзине, промета, употребе података итд. на сваком послужитељу на свом списку, могуће кориснику да у стварном времену зна на коме је послужитељ најбољи за повезивање.

Сад долазе брзине које ова послужитељска мрежа може себи приуштити.

АирВПН је релативно брз на европским послужитељима, али његов учинак на америчким послужитељима није биолошки’т учините ознаке, остајући једва изнад прихватљивих нивоа.

Али АирВПН-у’С кредитним, брзинским и америчким послужитељима на којима ради Нетфлик ради, жуч је већи од просека за америчку домену.

Корисничка подршка АирВПН-а

Једна од најслабијих точака АирВПН је застарјела и корисничка подршка.

Многи врхунски ВПН даваоци у индустрији сада нуде подршку за цхат који живе корисници могу користити за ствари попут решења проблема, разумевање поступка поврата новца, помоћ у инсталацији итд. Ливе цхат пружа могућност корисника да у стварној интеракцији с тимом за подршку пружају услугу у времену.

Подршка путем е-поште сланог обраде за контакт не може се никад повезати с подршком за разговор уживо’с чиме АирВПН треба разумјети.

аирвпн контакт образац

АирВПН нуди врло добру услугу на предњем делу приватности, а његов перформанс је без сумње невероватно добрих, али да би у овом случају имао малим детаљима којих губите због рачунарских услуга,

Поднио сам образац за подршку и добио је одговор у року од два сата, што је брзо у складу са овим медијима, али још увијек увијек не одговара за ливе цхат, што је тренутно тренутно.

Пружатељ услуге мора започети с пружањем подршке за ћаскање уживо како би пружили своју услугу појачавањем на првом месту за олакшавање корисника.

Закључак

Сада, након прегледа и критика на готово свим аспектима услуга, остаје само питање: препоручујемо ли кориснике преплату на ову услугу?

Да, несумњиво.

Да’с, јер успркос пуно недостатака, као што није подршка за разговор уживо или малог броја послужитеља, АирВПН има једну праву ствар, тј. свој сигурносни апарат. С овим пружатељем услуга увек можете бити сигурни да ће ваша приватност остати заштићена на мрежи, без икаквих струна.

Ако АирВПН може савладати неке покрете у свом оклопу, мало ће се ширити и постати свеобухватна, звјездана ВПН услуга. Покушајте једном и јавите ми да ли је ваше искуство у пољупцу за коментаре испод.

Слични чланки

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me