12ВПН преглед

Надлежност Хонг Конг
Цена 5.99
Послужитељи 25
дрва Не
Шифрирање АЕС 256, ОпенВПН, ССТП, ИКЕв2, ИПСец и ППТП
Деблокира Нетфлик Не
Торрентинг Не
Ради у Кини Да
Препоручени  Да
Веб страница 12впн.нет
Компатибилност

С доста ироничним називом за ВПН услугу, 12ВПН је пружио услугу’До сада нисам добио праве удио рецензије.

До’Има малу услугу смештеног у Хонг Конгу и сигурно није попут вашег просечног најбољег пружатеља ВПН услуга. Међутим, мали не’Не можете се осећати лошим, јер понекад чак и најновије услуге могу изненадити изненађење због учинка и намера да обезбеде приватност корисника на мрежи.

И то’с Приступио сам аналитичким услугама и својим различитим аспектима како бих обавестио кориснике о томе што тачно очекују од тог пружања услуге.

12ВПН преглед

Дакле, ево мог опсежног прегледа 12ВПН-а с детаљним критикама о цијенама, апликацијама, сигурности и још више од стране БестВПН.цо!

12ВПН сигурносни преглед

Прво, ВПН мора осигурати приватност по свакој цени и никад га не могу пустити’с чувар доље. И унаточ увођењу бљештавих значајки и функционалности, сигурност је још увијек важна лећа кроз коју се оцјењује ВПН.

12впн сигурносне особине

12ВПН нуди индустријску стандардну енкрипцију војног ступња АЕС 256, а такође подржава велике протоколе попут ОпенВПН, ССТП, ИКЕв2, ИПСец и ППТП, што је дефинитивно сигуран сигурносни пакет.

Не, без тог сигурносног понуђача, 12ВПН’политика евидентирања била је упадљива по својој одсуству. Пружатељ услуге не спомиње на цијелој веб локацији, што је бизарно као ВПН’транспарентност у вези са својим политичким доказима кључна је за постизање сигурне проласка.

Ако на месту нема правила о запису, не могу да дам потпуну безбедну оцену. Раздобље.

12впн’с Преглед инфраструктуре послужитеља

Овај понуда нуди врло ограничен расположиви послужитељ са само 14 локација, укључујући земље као што су САД, Велика Британија, Канада, Јапан, Сингапур, Шпанија, Француска, Холандија, Швицарска, Израел, Хонг Конг, Шведска, Турска и Њемачка. Међутим, у поређењу с ПуреВПН послужитељима или Сурфсхак ВПН послужитељима је прилично мало, јер нуде нуде више од 500 послужитеља у 100+ регији.

12ВПН је прилично усмерен на опунуживање кинешких купаћих костима, што је сјајно јер нема пуно ВПН-а који не фокусира на тржишту, али заправо пружа одговарајућу функционалност за.

Његови послужитељи у земљама попут Јапана и Хонг Конга сигнализирали су чињеницу да 12ВПН намјештају кинетичке купце брже брзине због веће брзине..

Остале локације послужитеља су уобичајене, тј. Усредоточене углавном на Сјеверну Америку и Еуропу. Једно велико изненађење овде је било где 12ВПН нуди Турску као место послужитеља који нуде клијенте из Блиског Истока да бисте добили боље искуство. Овај послужитељ ће такође олакшати кориснике из источне Европе јер је Турска скоро оборила земље.

12впн Локације послужитеља

Једно од главних разочарања било је на оно што 12ВПН није био био најбољи ВПН за Нетфлик УСА, при чему је ВПН прошао само 2 пута у 23 покушаја што није према стандардима.

12впн’с Преглед плана цене

Ова услуга обично нуди три врсте планова и сви детаљи су следећи:

 • Месечни план: 10,99 УСД месечно
 • Полагодисњи план: 8,99 УСД / месец (53,95 УСД наплацено једном)
 • Годишњи план: 5,99 УСД месечно (једанпут наплаћен 71,88 УСД)

12впн Планови цена

Према мом искуству у индустрији, цене од 12 ВПН су мало скупљене у поређењу са својствима и функционалностима које нуди. Његове цене за месечни и полугодишњи уговор скоро су упоредиле са ЕкпрессВПН-ом, а који је у овом тренутку можда најбољи у послу..

Не можете наплатити цијене воде у индустрији када вам је услуга много мања у односу на њу. ВПН бр’сасвим лоше, што’Није добро, чак ни за само пружање услуге, цене. Најбољи план је годишњи уговор и добијате од 5,99 УСД месечно, што може бити прихватљиво, али ако корисник може добити НордВПН претплату за сличан износ, зашто би требало да пошаљете за 12ВПН? Само не’нема смисла.

Препоручио бих 12ВПН да своје цене понесете за најмање 1,5 УСД за сваки план’Са месечним цијенама, ако жели да свој бренд учини много привлачним за потенцијалне купце.

12ВПН нуди вам 14-дневно јамство поврата новца, тако да сигурно можете добити услугу да бисте сами испробали, а да не можете одбити шансе за поврат новца у случају да само не’не свиђа ми се.

Главни начини плаћања плаћамо Дебитну / Кредитну картицу, ПаиПал, УнионПаи и Битцоин (за анонимне кориснике). Изгледа да су могућности ограничене, али нуде и кинески начин плаћања за кинеске кориснике, како би добили неке главне бодове за тако одличну корисничку важност.

12ВПН апликације за клијенте

У данашњем’У свету, ВПН мора понудити више апликација за клијенте ако жели задовољити ширу публику и за’јер модерни корисници могу користити све врсте уређаја на којима им је потребна сигурност.

12ВПН нуди само основни пакет апликација за клијенте само са системом Виндовс. Апликација за Мац, иОС и Андроид доступна је уз проширење за преглед Мозилла и Цхроме.

12впн клијентске апликације

Програмирао сам Виндовс клијента и морао бих да кажем да је ово један део у којем други корисници имају пуно тога за научити од 12ВПН.

Једноставно, једноставно за кретање путем ВПН клијента без флексибилног садржаја који је прелазио кроз сваку активност у распону од пребацивања послужитеља до пребацивања значајних. Да, главни пружатељи услуга нуде голи бљештаве надзорне плоче за своје ВПН клијенте, али превише су занемарене за почетнике и новаке да би их разумели..

Нису пријављена већа лечења ДНС-а из везе која користи Виндовс клијента.

Након темељних прегледа главних аспеката услуга, потребно је истражити недостатке, тј. Проблеми с услугом који је потребно што прије отклонити како бих припремио услуге:

прозодија

 • Тужно, нека’погледај позитивне:
 • Током 35-сатног пробног рада преко ВПН-а је већ готово нула кварова што се зачуђује
 • Клијентска апликација је лагана и осетљива
 • Соцкс5 Проки доступан за љубитеље стреаминга
 • Доступне су сјене чарапе, што услугу чини бољом и ефикаснијом приликом минирања ватрозида Цхинес

контра

 • Брзина је прихватљива, али не и брзо, што понекад отежава преузимање и струјање
 • Веб страница је превише неспретно састављена, па ће се корисници кретати по њој.
 • Политика сјеча заиста се не спомиње
 • Нема доступних прекидача Убијају и угрожавају кориснике у случају квара услуга
 • Подршка за Нетфлик је потешкоћа и није’т поуздан
 • Пружатељ је и даље заглављен на подршци путем е-поште, као примарни начин преписка с легалним корисницима. Значајка разговора уживо била би значајна.

Закључак

12ВПН није велика услуга каква је можда досад пресудила, па чак су и неке велике недостатке, међутим, њене безбедне карактеристике биле су на врхунским линијама, тј. Нема кварова, нема цурења ДНС-а, нема уклањања ИПВ6 међу осталима. Поврх тога, услуга је једна од најприкладнијих опција за кинезне ВПН кориснике.

Препоручио бих да 12ВПН треба усредсредити на побољшање, јер постоји огроман потенцијал да тамо будемо с најбољим у наредним 3-4 године.

Слични чланки

 • ИВПН преглед 2020

  Надлежност Гибралтар Цијена 8,33 Послужитељи 3152 Записи Без шифрирања АЕС-256 Деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Да препоручујем Да...

 • АирВПН преглед 2019. године

  АирВПН можда има највише вредности у цијелој ВПН индустрији. Она путем ових речи дефинише службу “Зрак за дисање правог...

 • Анонине ВПН преглед

  Цијена Сејшела Надлежности Цијена 3,99 УСД / мјесец (План за 1 годину) Послужитељи 150+ у 32 државе Записници Не Шифрирање АЕС-256 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради...

 • Преглед приватног тунела 2020

  Надлежност САД Цијена 3 УСД мјесечно (36 УСД на годишњем плану) Послужитељи 22 Послужитељи у 12 земаља Дневне Чуве осјетљиви записи за шифрирање од 14 дана...

 • ВПНБарон преглед 2019. године

  Надлежност Румуњске Цијена 5,54 долара Послужитељи 13 Дневници Без шифрирања записа ОпенВПН / Л2ТПИКЕв2 деблокира Нетфлик Да Торрентинг Да Ради у Кини Не препоручује се...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me