VPN percuma untuk iPhone – Apl Terbaik untuk Peranti iOS Yang Benar-benar Berfungsi

Bertentangan dengan persepsi popular, peranti Apple perlu dicagar seperti peranti lain. Kebanyakan pengguna iPhone membuat kesilapan kerana tidak melindungi keselamatan siber dalam talian dan membayar harga apabila peranti mereka masuk ke dalamnya. Peretas siber moden hari ini menggunakan cara yang sangat licik untuk melakukan itu, termasuk serangan MITM, phishing lembing, pautan berniat jahat, dll..

Pilihan terbaik untuk menjamin iPhone anda terhadap ancaman tersebut adalah untuk mendapatkan VPN. Tetapi kebanyakan pengguna, ketika memilih VPN terbaik, cuba pergi untuk yang gratis. Ini boleh difahami kerana perkhidmatan percuma lebih menarik berbanding dengan premium, tetapi ia selamat?

Tidak cukup. Perkhidmatan VPN percuma kebanyakannya tidak terjamin, kerana jika mereka tidak mendapatkan pendapatan mereka melalui yuran langganan mereka, mereka akan melihat untuk menggunakan cara lain untuk mengisi garis bawah mereka.

Banyak VPN percuma telah diketahui menjual data pengguna, mengganggu peranti pengguna dan menggunakannya sebagai nod dalam rangkaian botnet, merampas jalur lebar pengguna di antara aktiviti jahat lain seperti.

Jadi, jika anda pergi untuk VPN iPhone, yang percuma adalah yang paling tidak boleh dipercayai. VPN Mac, bagaimanapun, adalah lebih selamat dan menawarkan banyak fungsi yang berbeza yang sering tidak tersedia dalam yang percuma. Biarkan’s meneroka mereka dengan lebih terperinci.

Kekurangan itu tidak’t berakhir di sini. Sekiranya anda melayari panduan VPN App untuk iPhone, anda akan dapat mengetahui lebih lanjut mengenai cara pembayaran yang beroperasi di alam semesta yang berbeza daripada rakan kongsi percuma mereka seperti VPN Percuma untuk Android

Apa VPN iPhone Percuma Boleh’Jangan buat?

VPN percuma dimenangi’t sama dengan yang premium, itu’s diberikan, tetapi adakah anda mempunyai idea tentang betapa jelasnya perbezaan ini?

Berikut adalah ringkasan mengenai perkara yang dimenangi oleh VPN Percuma anda’T boleh lakukan:

 1. VPN percuma tidak’t menawarkan kelajuan pantas.
 2. VPN percuma tidak’t sering menawarkan lebar jalur tanpa had.
 3. VPN percuma tidak’t mempunyai pelayan yang mencukupi.
 4. VPN percuma tidak’t menyokong protokol OpenVPN.
 5. VPN percuma paling kerap tidak’t mempunyai penyulitan gred tentera.
 6. VPN percuma tidak dapat menyekat laman streaming geo-terhad seperti Netflix US dan lain-lain.
 7. VPN percuma tidak’t berfungsi dengan baik di China.
 8. VPN percuma boleh mempunyai kebocoran DNS atau WebRTC.
 9. VPN percuma tidak selalunya menyokong Torrenting.

Ciri VPN dan Tambahan

Walaupun tujuan utamanya adalah menyulitkan lalu lintas dan menyembunyikan lokasi IP anda, VPN membantu anda dengan banyak cara.

Pertama anda boleh memilih mana-mana negara pelayan dan ia akan kelihatan seperti anda berada di sana. Sebagai contoh, anda’semula di Jerman tetapi anda perlu menyambung ke laman web itu’hanya boleh diakses di Oman, yang menghubungkan ke Oman’s pelayan akan membolehkan anda mengaksesnya.

VPN juga membantu anda untuk menyingkirkan penyambungan kelajuan ISP bersama-sama dengan banyak ciri keselamatan seperti suis membunuh, double hop dan tahap penyulitan tinggi.

VPN Percuma untuk iPhone yang Really Works pada tahun 2019?

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, perkhidmatan percuma adalah tidak boleh dipercayai, jadi kami mengesyorkan anda untuk pergi hanya untuk orang yang dibayar jika anda mahu prestasi premium dan keselamatan.

Walau bagaimanapun, jika anda masih mahu pergi untuk Percuma, berikut adalah beberapa pembekal keselamatan yang boleh anda perolehi untuk iPhone anda.

TunnelBear

Kajian TunnelBear 2019Mungkin perkhidmatan percuma yang paling selamat di luar sana, Tunnelbear adalah yang pertama untuk pergi jika anda mencari VPN yang tidak dibayar untuk iPhone anda.

Ia baru-baru ini mengemas kini dasar kerahsiaannya dan mengurangkan jumlah pembalakan yang dilakukan sebelumnya pada pengguna, menjadikannya lebih tanpa nama. Sekarang, ia tidak’t mengumpul nama pertama anda apabila anda mendaftar, dan juga tidak log masuk sambungan seumur hidup anda kepada perkhidmatan.

Sekatan banyak sekali pada perkhidmatan percuma bagaimanapun, dengan pengguna dibenarkan hanya 500 MB jalur lebar setiap bulan pada pelan percuma.

Tetapi anda boleh mengeluarkannya bila-bila masa yang anda mahukan dengan menaik taraf kepada pelan berbayar. Pelan terbaik mereka adalah perjanjian tahunan yang membiayai anda hanya $ 4.99 / bulan.

Muat turun: App Aplikasi TunnelBear Percuma

Perisai Hotspot untuk iPhone, iPad dan semua Peranti iOS

Hotspot-Shield-reviewYang lebih murah hati sebagai perkhidmatan percuma dibandingkan dengan Tunnelbear, membolehkan anda memilih antara pelayan di 15 negara, mendapat perlindungan oleh penyulitan gred tentera dan banyak lagi.

Perisai Hotspot adalah nama lama dalam industri VPN, memperoleh kepercayaan pengguna dan kredibiliti selama bertahun-tahun.

Ia juga menawarkan jalur lebar 500 MB setiap hari, yang membentuk sekitar 15 GB had data pada perkhidmatan percuma setiap bulan. Walau bagaimanapun, anda menang’t mempunyai akses kepada banyak ciri lain seperti multi-login atau sokongan sembang melainkan anda merancang untuk pergi premium.

Versi percuma dari perkhidmatan ini disokong oleh iklan.

Muat Turun: HotSpot Shield Free iOS App

Bercerita untuk iPhone dan iPad

VPN percuma untuk iPhone - Apl Terbaik untuk Peranti iOS Yang Benar-benar Berfungsi

Satu lagi VPN percuma yang selamat, Windscribe sedikit baru namun, ia menjadi cemerlang di hadapan prestasi dengan kestabilan yang wujud.

Ia membolehkan penggunanya untuk mengalami jalur lebar 10 GB setiap bulan, tetapi anda boleh meningkatkan batas itu kepada 15 GB jika anda membuat tweet tentangnya.

8 lokasi pelayan dimasukkan dalam pelan percuma, tetapi kelajuannya dimenangi’t dioptimumkan atau secepat yang anda boleh dapatkan dalam versi premium perkhidmatan.

Muat Turun: Windsribe App iOS Percuma

Berbayar Anda Boleh Digunakan untuk Percuma

Selain daripada yang bebas sepenuhnya, terdapat pembekal premium di luar sana juga yang membolehkan anda untuk menggunakan perkhidmatan mereka secara percuma untuk masa yang terhad supaya anda dapat mengetahui prestasi mereka sebelum anda membayar rancangan mereka.

NordVPN untuk iPhone dan semua Peranti iOS

NordVPN - Penyedia Panamanian yang Memusatkan PrivasiLebih daripada 5300 pelayan ditawarkan oleh pembekal ini, jauh lebih tinggi daripada apa yang pernah ditawarkan oleh VPN percuma kepada pengguna. Ia juga mempunyai ciri-ciri keselamatan yang luar biasa yang termasuk Double VPN, suis bunuh, Bawang atas VPN, dan lain-lain bersama-sama dengan sokongan sembang, kelajuan cepat dan banyak lagi.

Anda boleh menggunakan NordVPN selama 7 hari penuh melalui tawaran percubaan percuma. Hanya masukkan e-mel anda dan anda akan dapat menggunakan perkhidmatan ini dengan semua ciri yang tersedia.

Muat turun: App Rasmi NordVPN

ExpressVPN untuk iPhone dan semua Peranti iOS

ExpressVPN - All-Rounder dengan Keserasian Penghala BesarWalaupun ExpressVPN tidak’t menawarkan percubaan percuma seperti NordVPN, ia menawarkan dasar pembayaran balik tanpa pertanyaan yang sah selama 30 hari penuh, memberikan anda banyak masa untuk menguji perkhidmatan.

Ini mungkin VPN terbaik di dunia sekarang, dengan kelajuan yang tidak dapat ditandingi, kemampuan unblocking yang luar biasa, sokongan sembang yang hebat, perlindungan privasi ultra-selamat dan banyak lagi.

Pelan berbayarnya mencapai $ 8.32 / bulan (Perjanjian langganan tahunan).

Muat turun: App iOS ExpressVPN Rasmi

Bagaimana Menyediakan VPN pada iPhone – Panduan Langkah demi Langkah

Menetapkan VPN pada iPhone sangat mudah jika anda menggunakan perisian pelanggan iaitu aplikasi khusus untuk IOS yang ditawarkan oleh pembekal VPN anda. Muat turun sahaja dari kedai iTunes dan bayarnya:

 1. Aplikasi ini akan memerlukan kelayakan pengguna anda untuk meneruskan lagi (mereka ditawarkan oleh setiap pembekal apabila anda mendaftar atau mendaftar dan biasanya, masukkan nama pengguna dan kata laluan anda)
 2. Sebaik sahaja anda telah memasukkan kelayakan anda, log masuk.
 3. Selepas log masuk, pilih pelayan pilihan anda.
 4. Nikmati streaming dan keselamatan tanpa batas, mengikut mana yang anda’cari semula.

Bagaimanakah saya menyediakan VPN secara manual di iPhone saya??

Jika anda tidak’t mahu mendapatkan aplikasi rasmi pada iPhone anda, anda sentiasa boleh memasangkannya. Tetapi sedar bahawa sideloading adalah lebih kompleks daripada mendapatkan aplikasinya, kerana ia memerlukan anda untuk mendapatkan semua tetapan yang dilakukan sendiri. Jika anda masih mahu meneruskan lagi, kami’telah menyebutkan pelbagai kaedah sideloading untuk menyediakan VPN pada iPhone dalam panduan terperinci kami pada VPN iPhone.

Adakah ini Kemungkinan ?? Internet Percuma untuk iPhone Menggunakan VPN

Sudah tentu tidak! VPN hanya boleh digunakan untuk menyulitkan data anda dan untuk melindungi anda dari penggodaman dan kelemahan lain seperti itu.

Mengakhiri

Jika anda menggunakan pelayan VPN percuma yang disebutkan di atas yang kami telah cadangkan, anda boleh yakin bahawa anda mempunyai akses kepada ciri dan keselamatan terbaik domain percuma yang ditawarkan kepada pengguna iPhone.

Sekiranya anda mempunyai sebarang komen atau cadangan untuk kami, sila masukkannya di bahagian komen kami di bawah.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me