OVPN Review 2020

Jurisdictie Zweeds
Prijs $ 7,00 / maand
Servers 56 servers in 7 landen
logs Nee
Encryption AES-256
Blokkeert Netflix Nee
torrenting Nee
Werkt in China Nee
Aanbevolen  Nee
Website https://www.ovpn.com/en
Compatibiliteit Windows, Android, Apple

OVPN beweert de beste keuze te zijn voor privacybewuste gebruikers, beginnend bij een hoge $ 7 / mnd. met een plan van 12 maanden. Helaas is de hoge prijs niet gerechtvaardigd, omdat de provider nog een lange weg te gaan heeft.

Het biedt slechts 81 servers in 13 landen en dat draagt ​​bij aan lage snelheden als gevolg van serverbelasting, wat betekent dat u te maken krijgt met trage streaming, browsen en torrenting (wat behoorlijk eentonig kan worden).

Wat OVPN echter echt van de lijst met best beoordeelde VPN-services controleert, is het ontbreken van het vermogen om streamingplatforms zoals Netflix te deblokkeren of de “Geweldige firewall” in China (geen obfuscatie beschikbaar).

Als een beter alternatief, zou ik willen voorstellen om voor de volgepakte PureVPN te kiezen die begint bij een lage $ 2,91 / maand op een 2-jarig abonnement. Het heeft geen problemen om geografische beperkingen voor VoD's zoals Netflix te omzeilen of gebruikers in China veiligheid te bieden. 

OVPN Prijzen Review:

Het beste soort tariefplannen zijn degenen die ongecompliceerd zijn en zo eenvoudig als ze kunnen zijn. Veel gebruikers worden onmiddellijk uitgeschakeld wanneer ze prijsplannen zien op basis van het aantal aangeboden functies. Maar OVPN doet dat niet’t die kant op. Het biedt de eenvoudigste tariefplannen en in elk daarvan krijgt u toegang tot alle beschikbare functies. Het enige verschil in de tariefplannen is de duur waarvoor het abonnement geldig blijft.

Momenteel biedt OVPN drie tariefplannen.

 • Abonnement voor een maand kost $ 10,99
 • Kwartaalabonnement (3 maanden) kost $ 24,99, eenmaal gefactureerd ($ 8,33 / maand)
 • Jaarlijks abonnement kost $ 84,00 eenmaal gefactureerd ($ 7,00 / maand)

De prijzen zijn niet te hoog en ook niet te laag. Je kunt VPN's krijgen met betere aanbiedingen voor jaarlijkse abonnementen, dus OVPN moet zijn prijs op het jaarlijkse pakket verlagen binnen het bereik van $ 60-70 eenmaal gefactureerd, om het aantrekkelijker en betaalbaarder te maken.

OVPN Prijzen Review

Volgens onze beoordeling is het driemaandelijkse abonnement misschien het meest geschikt voor diegenen die zich op korte termijn willen abonneren op een VPN en een betaalbaar aanbod nodig hebben.

En als jij iemand bent die dat niet doet’Als u voor een lager prijskaartje geen concessies wilt doen aan de kwaliteit, biedt zelfs het jaarplan een aanbieding die u kunt overwegen.

Wat de betalingsopties betreft, biedt OVPN echter een vrij basisservice.

U kunt betalen via uw creditcards, Paypal-account, contant geld of zelfs Bitcoin.

OVPN betaalmethode

De opties zijn goed, maar er moeten nog meer worden toegevoegd.

OVPN Gratis proefversie

Op dit moment doet OVPN dat niet’t bieden een volwaardige gratis proefversie zoals NordVPN’s 3-daagse gratis proefversie die vrijblijvend is, maar wel een geld-terug-garantie van 10 dagen biedt.

Dit is niets bijzonders. Het aanbieden van een terugbetalingsbeleid is een gevestigde praktijk in de VPN-industrie en als een provider toch een gratis proefversie aanbiedt, is dit een extra voordeel.

Dus, OVPN’Het 10-dagen restitutiebeleid is goed, maar we raden het aan om ten minste een beperkte gratis proefversie van de service toe te voegen, zodat gebruikers de VPN kunnen gebruiken en gebruiken voordat ze daadwerkelijk overgaan tot aankoop.

Compatibiliteitsoverzicht OVPN-apps

In tegenstelling tot andere vergelijkbare providers biedt OVPN compatibele clients voor Windows en Mac OS X. We hebben de Windows-client gedownload en geïnstalleerd om te zien hoe goed deze werkte en we waren erg onder de indruk van schone, gestroomlijnde structuur van de client.

OVPN Apps Compatibiliteitsbeoordeling:

De UX en UI van de app is onberispelijk en alles van het schakelen van servers tot beveiliging en client-opties is binnen handbereik.

Je kunt ook OVPN instellen op Android en iOS, maar dat zou je handmatig moeten doen via OpenVPN. Hier zijn de handleidingen voor het installeren van OVPN op Android en het installeren van OVPN op iOS.

OVPN Servers Beoordeling

Serverinfrastructuur is een van de belangrijkste dingen om te controleren in een VPN. OVPN biedt 56 servers in 7 landen en 2 894 anonieme IP-adressen. Deze 7 landen bevinden zich in principe allemaal in Europa en Noord-Amerika, dus we zijn van mening dat hun serverpositionering enigszins scheef is. Meer servers moeten elders in regio's zoals het Midden-Oosten, Afrika en Azië worden toegevoegd om de prestaties van de VPN te verbeteren in gebieden die dichter bij deze regio's liggen.

OVPN Servers Beoordeling

OVPN Ondersteuning Review

Hoewel de klantenservice enige tijd nodig had om te reageren en de vertragingstijd niet was’t volledig geschikt voor de 24/7 live chatfunctie die het biedt, we zouden het nog steeds goed vinden omdat onze vragen worden opgelost met hun antwoorden.

OVPN Ondersteuning Review

De ondersteuningsfunctie moet veel beter worden als OVPN haar klanten wil behouden. De antwoorden die ze geven zijn misschien goed, maar de tijd die ze nemen om die antwoorden te geven, kan frustratie opwekken en mensen ergens anders naartoe brengen.

OVPN Protocol Ondersteuning Review

Als u op zoek bent naar een VPN die PPTP ondersteunt, dan is OVPN niet voor u zoals het doet’het biedt ondersteuning voor dat protocol met de reden dat dit protocol niet goed genoeg is om verplicht te worden gesteld aan zijn cliënt.

Er is ook geen L2TP / IPSec-ondersteuning, want deze kan alleen OpenVPN gebruiken als het standaardprotocol op OVPN. Interessant is dat OVPN’De naam lijkt op de naam van de OVPN-bestanden die worden gebruikt om een ​​VPN op OpenVPN in te stellen.

OVPN Vilfo Router Beoordeling

Er is tegenwoordig een nieuwe en geweldige trend in de VPN-industrie en dat wil zeggen, een VPN-compatibele router aanbieden aan die gebruikers die een beetje meer up-to-date zijn als het gaat om het beschermen van hun privacy.

OVPN biedt ook een VPN-router met de naam Vilfo. Je kunt deze VPN-router voor slechts $ 429 kopen bij Vilfo.com en hij wordt geleverd met 19 vooraf geconfigureerde VPN's, inclusief namen als NordVPN en VyprVPN. U kunt elk van deze (als u een geldig abonnement hebt van de VPN-provider die u wilt inschakelen, op de router gebruiken) met een enkele klik.

OVPN Vilifo Router Beoordeling

Andere VPN's kunnen ook eenvoudig op deze router worden ingesteld, maar alleen als ze ondersteuning bieden voor het OpenVPN-protocol.

Als u Vilfo gebruikt, hoeft u zich nooit zorgen te maken over het afzonderlijk instellen van VPN's op al uw apparaten, omdat al uw internetactiviteit, ongeacht van welk apparaat het afkomstig is, gegarandeerd dekking via een VPN automatisch via de router is.

Conclusie:

OVPN moet een paar dingen verbeteren, maar over het algemeen wel’is een aanbevolen VPN van onze kant. Er waren geen DNS-lekken, de snelheden waren geweldig, raakten bijna 30 MBPS aan op een 35 MBPS-verbinding, de latentietijd was laag en bovenal zijn we nooit tegengekomen.

Gebruik het 10-dagen restitutiebeleid en bekijk deze VPN als je onze review leuk vindt. Als u vragen, vragen of zelfs suggesties heeft, kunt u reageren in de onderstaande thread. We zouden graag met u in gesprek gaan, zoals altijd.

Похожие статьи

 • VPN Unlimited Review 2020

  Jurisdictie VS Prijs 2,78 Servers 400+ logs Geen codering OpenVPN, L2TP / IPSec en IKEv2 Blokkeert Netflix Ja Torrenting Ja Werkt in China Aanbevolen...

 • NVPN Review 2020

  Jurisdictie Bosnië Prijs $ 3,33 per maand Servers 54 Servers Logs Geen logs Codering 256-bit CBC / SHA512 Blokkeert Netflix Nee Torrenting Ja Werkt in China...

 • PandaPow VPN Review 2020

  Jurisdictie Hong Kong Prijs $ 7,00 / mnd op een 1-jarig abonnement Servers 120+ VPN in 16 landen Logs Stores Verbindingslogs Encryptie AES-256-bit blokkades...

 • VyprVPN Review 2020

  Jurisdictie Zwitserland (onveilig) Prijs $ 6,67 / maand ($ 80 voor 1 jaar) Servers 700 logs Geen logs Codering AES-256 Blokkeert Netflix Ja Torrenting...

 • Private Tunnel Review 2020

  Jurisdictie Verenigde Staten Prijs $ 3 / maand ($ 36 op zijn jaarplan) Servers 22 Servers in 12 landen Logs Houdt gevoelige logs gedurende 14 dagen versleuteling...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me