Surfshark Vs IPVanish Összehasonlítás 2020

Surfshark vs IPVanish

Annak ellenére, hogy a Surfshark viszonylag új szolgáltatás, a költségvetésnek köszönhetően jó hírnevet szerzett magának, köszönhetően számos megfizethető áron elérhető szolgáltatásnak..

Az IPVanish többnyire a radar alatt maradt annak ellenére, hogy 2012 óta van a piacon, figyelmen kívül hagyva azt a érdeklődést, hogy milyen jól teljesít szolgáltatást..

Mivel a megbízható VPN-szolgáltatás 2020-ban digitális szükségszerűsé válik, itt található a BestVPN.co’A mindkét szolgáltatás részletes összehasonlítása 12 kategóriában, hogy könnyebben meghozhassa döntését!

Főbb

Surfshark IPVanish
 1. 1040+ kiszolgáló 61+ ország
 2. Dinamikus / statikus IP-k érhetők el
 3. Korlátlan egyidejű kapcsolat
 4. Alkalmazások minden platformon / eszközhöz
 5. Ellenőrzött nincs naplózási politika (ellenőrzött)
 1. 1300+ szerver Több mint 75 ország
 2. Dedikált IP-k érhetők el
 3. 10 egyidejű kapcsolat
 4. 256 bites AES titkosítás
 5. 7 napos pénz-visszatérítési garancia

Árképzés és árengedmények

Surfshark IPVanish
Előfizetési időszak 1 hónap 1 hónap
1 év 3 hónap
2 év 1 év
2 év
Különleges ajánlat 83% kedvezmény egy 24 hónapos tervre 66% kedvezmény egy 2 éves tervre
Havonta a legmagasabb ár $ 11.95 $ 5.00
Havi legalacsonyabb ár $ 1.99 $ 3.25
Egyéves ár $ 71.88 $ 39
Pénzvisszafizetési garancia 30 nap 7 nap

A Surfshark a legdrágább opció havonta. Ha a felhasználók úgy döntnek, hogy a havi tervet választják, számíthatnak arra, hogy havonta 11,95 dollárt fognak felszedni.

Az ár azonban jelentősen 1,91 dollárra csökken, és összesen 45,84 dollárra, ha a felhasználók választják a 2 éves tervet, 83% -os engedményt jeleztek..

Ezzel szemben a felhasználók választhatják az IPVanish alkalmazást, és számíthatnak arra, hogy havi fizetési tervükönként csak 5,00 dollárt fizetnek havonta. Ha a felhasználók úgy döntenek, hogy az egyéves tervet folytatják, akkor’Akkor végül 39 dollárt fizet 3,25 dollárral.

Ha bármikor elégedetlen az előadással, a Surfshark 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt Önnek. Másrészt az IPVanish csak 7 napos garanciát kínál a felhasználóknak.

A legjobb ajánlat a Surfshark számára: Takarítson meg 83% -ot a 2 éves akciós áron

Szerezd meg a legjobb ajánlatot az IPVanish számára: Takarítson meg 66% -ot 2 éves tervében

Jellemzők

Surfshark IPVanish
Egyidejű kapcsolatok Korlátlan 10
Operációs rendszer alkalmazások Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Eszközök kézi telepítése Set-top boxok, útválasztók és Linux Néhány útválasztó
Split alagút Igen (összes alkalmazás) Igen (csak Android)
Ingyenes extrák Shadowsocks támogatás, Hacklock, Blindsearch, NoBorders mód, TrustDNS Böngésző-bővítmény a Chrome-hoz és az App a Windows Phoneshoz

A Surfshark fejét és vállát az IPVanish fölé helyezi az innovatív szolgáltatások szempontjából, amelyek erősítik a felhasználókat’ névtelenség és biztonság az interneten.

Mindkettő teljes mértékben kompatibilis a Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome és Firefox rendszerekkel. A Surfshark azonban támogatást nyújtott a Fire TV-khez és az Apple TV-khez.

Nem is beszélve, akkor még olyan alkalmazásokat is megtalálhat, amelyek együttműködnek az Xbox One-val és a Nintendo Switch-rel, ami nagyon kevésbé hasznos a játékosok számára!

A Surfshark Shadowsock támogatást, Hacklock szolgáltatást (adatszivárgás eszköz az identitáslopások védelmére), a BlindSearch, a NoBorders módot (hozzáférés Kínában) és még sok másat kínál.

Az IPVanish-nak nincs ilyen korszerű funkciója. Ezen felül, míg a Surfshark korlátlan egyidejű kapcsolatokat támogat, az IPVanish mindössze tíz kapcsolatra korlátozódik.

Feloldó képességek

Surfshark IPVanish
Netflix Igen Nem
Hulu Igen Nem
Sky Go Igen Igen
Amazon Prime Igen Nem
BBC iPlayer Igen Nem
ABS Igen Igen
CBS Igen Igen
NBC Igen Igen
ITV Igen Igen
4. csatorna Igen Igen

A Surfshark kifejezetten hatékony lehetőséget képvisel a tartalom feloldása szempontjából. Kivételes képességeket kaptam a korlátozások és a VPN-tilalmak megkerülésére.

Segíthet a felhasználóknak megkerülni a Netflix, a BBC iPlayer, a Prime Video, a Hulu, a Voot, a Hotstar és még a hírhedt Disney Plus esetleges korlátozásait..

Ezen felül kiszolgálói tömbjével feloldhatja a különböző országokból származó, földrajzilag korlátozott tartalmakat az ex-pats számára. Az IPVanish viszont nem tudja feloldani ezeket a streaming webhelyeket.

A VoD feloldása szempontjából az IPVanish nem kínál különlegességet. A legtöbb meglátogatott webhely adta nekem a “A VPN / proxy hibát észlelt,” ami nagyon bosszantó volt.

Kína

A kínai netizenek mindig olyan szolgáltatásokat keresnek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy feloldják az országon belüli blokkolást, vagy hozzáférjenek a Kínából származó helyi tartalmakhoz másutt a világon..

“A nagy tűzfal” különféle technológiákat alkalmaz, mint például a VPN-szolgáltatások fehérszerzése, DNS-mérgezés, DNS-eltérítés és IP-szűrés, ami megnehezíti a feladatot.

Ahol az IPVanish nem tudott ösztönözni sem a közönséget, a Surfshark általában elég lenyűgöző, különösen az országban lakók számára..

Kínai tükrös weboldalt kínál, amely lehetővé teszi az egyének számára alkalmazásuk letöltését / telepítését. Ugyanakkor a “NoBorders” mód.

Ez az üzemmód aktiválja a Sursfhark funkciót’elhalványított szerverek, amelyek a VPN-forgalmat normál HTTP-forgalommá alakítják, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat Kínában.

Azonban nem támogatjuk azokat, akik VPN-t szeretnének Kínába vásárolni, például a PureVPN, amely 12 dedikált kínai szervert kínál a helyi tartalom eléréséhez..

A kínai felhasználók letölthetik a Surfshark-ot a dedikált kínai oldalukról itt: https://shark-cn.com/

Beállítás és interfész

Surfshark IPVanish
Automatikus telepítővarázsló Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Fő helyválasztás List-alapú List-alapú
További beállítások oldalak Igen Igen
Mobilbarát Igen Igen

A Surfshark támogatja az összes olyan alapvető platformot, amelyet az asztali és a mobil eszközökön is használnak. A speciális szolgáltatások listája csak növeli a VPN-szolgáltató vonzerejét.

A felhasználói felületnek egyértelműen finom színsémája van, ami könnyebbé teszi a szemét. A navigációs panele, valamint az általános GUI hihetetlenül egyszerűen használható.

A szerverkapcsolat válaszideje nem haladja meg a 10 másodpercet, és stabil háttérkapcsolatot biztosít a használat során.

Surfshark streaming mód

Az IPVanish kompaktabb és kifinomultabb felülettel rendelkezik. Noha nem feltétlenül egy rossz dolog, az amatőrök számára kissé félelmetes lehet.

A navigációs panel viszonylag zsúfolt, nem nyújt ugyanolyan minimalista érzetet, mint versenytársa.

Van azonban néhány alapvető funkció, például a LAN-hozzáférés blokkolása vagy a megosztott alagút használata, amelyek a felhasználók számára vonzónak tűnhetnek.

IPVanish beállító felület

Severs és teljesítmény

Surfshark IPVanish
Szerver országok 61 51
A kiszolgálók teljes száma 1040+ 1300+

Ez azon kevés kategória egyike, ahol a verseny kissé keménynek tűnik. A Surfshark jelenleg több mint 60 országban rendelkezik szerverrel, több mint 1040 szerverrel.

Összehasonlítva: az IPVanish 1300+ szerverrel rendelkezik több mint 50 országban. Mivel azonban a Surfshark kiszolgálói helyeinek száma nagyobb, valószínűleg több tartalmat nyit fel, mint az IPVanish-ban..

Sebesség

Surfshark IPVanish
Sebesség elvesztése 10,1% 25%

Meg akartuk találni a legjobb módszert a két szolgáltatás megítélésére’ A sebesség-állítás célja az volt, hogy saját magunkat kipróbáljuk egy sebesség-elemzéssel.

Mindkettőt olyan feladatok elvégzésére bocsátottuk, mint például a böngészés, a streaming, a letöltés, a játék és a torrent, oly módon, hogy 100 MB / s sebességű kapcsolaton véletlenszerverekhez csatlakoztassuk őket..

A Surfshark átlagosan 89,9 Mbps sebességet regisztrált a feltöltésekben és letöltésekben, jelezve 10,1% -os veszteséget. Hasonlóképpen, az IPVanish 75 Mbps sebességet regisztrált, amely jelentős 25% -os veszteséget mutatott..

Biztonság

Surfshark IPVanish
VPN protokollok L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
OpenVPN adattitkosítás AES-256 AES-256-GCM
OpenVPN vezérlőcsatorna-titkosítás RSA-2048  RSA-2048
Álcázástechnika Shadowsocks OpenVPN obfuzikáció
Alkalmazásbiztonság Gyilkos kapcsoló, Wi-Fi, DNS / WebRTC / IP szivárgásvédelem Öld meg a kapcsolót
DNS állapota TrustDNS Privát DNS

A Surfshark nagyban támaszkodik IKEv2 protokolljára. Ez a “alapértelmezett” opció minden eszközön, azon kívül, hogy a felhasználóknak lehetősége nyílik az OpenVPN konfigurálására az összes platformon.

Ezenkívül az AES-256-CBC rejtjel az első adatcsatornán biztosított titkosítás, miközben ugyanazt a rejtjelet használja a TLS kulcscserével az RSA-2048 titkosítással.

Az IPVanish viszont szinte azonos konfigurációval rendelkezik. AES-256-GCM titkosítással rendelkezik. A megszakító kapcsoló azonban nem nyújt WebRTC vagy IP szivárgásvédelmet.

Szivárgásvizsgálatok

Megbízható és pártatlan vizsgálatot végez el e két alkalmazás biztonságáról; szivárgáspróbákat mindkét hat szerszámmal elvégezték:

WebRTC és HTTP kérési szivárgások:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-szivárgások:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 és Torrent IP szivárgások:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Nem meglepő, hogy mind az IPVanish, mind a Surfshark repülõ színekkel telt el a teszteken, anonimizálva az összes lényeges személyes azonosításra alkalmas információt, védelem alatt tartva a nap 24 órájában!

Magánélet

Surfshark IPVanish
Központ A Brit Virgin-szigetek Egyesült Államok
Csatlakozási naplók Egyik sem Egyik sem
Tevékenységi naplók Egyik sem Egyik sem
Regisztrációs információk Email cím Email cím
Névtelen fizetés Mód Monero, Dash, Gridcoin, Apple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Egyik sem

A Surfshark vitathatatlanul jobb lehetőség, mivel működési központja a Brit Virgin-szigeteken található. Ez azt jelenti, hogy nincs 5/9/14 szemmegfigyelő vagy adatmegosztó ügynökség.

A Surfshark nem tart fenn semmiféle kapcsolatot vagy tevékenységet, valamint támogatja az összes olyan jelentős kriptovalutát, amely pénzügyi biztonságát a digitális határ felé viszi..

Ezenkívül a Surfshark teljes mértékben ellenőrizte a Cure53 annak biztosítása érdekében, hogy a naplók semmilyen formában ne maradjanak.

Másrészt az Egyesült Államokban található IPVanish érzékeny mindenféle megfigyelésre, megfigyelésre, nyomon követésre, és nemrégiben segített ki a belbiztonságot..

Fenntartja a teljes kapcsolatnaplót anélkül, hogy bármiféle kriptovaluta támogatást nyújtana.

Configuration

Surfshark IPVanish
Címkiosztás Shared / Statikus Közös
Statikus IP-k 6+ helyek Egyik sem
DDoS védelem Igen Igen
NAT tűzfal Igen Igen

Mindkét VPN rendkívül eltérő konfigurációt kínál az IP-címeket illetően. A Surfshark lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy dinamikus és statikus IP-ket is használhassanak.

Ezek több mint 6 helyszínen találhatók, különféle országokban. Az IPVanish-nak azonban nincs hozzáférése statikus IP-khez, ami nagyon aggasztó.

Mindkettő ki van kapcsolva a NAT tűzfalaktól, biztosítva ezzel a nem kívánt bejövő forgalmat a csomagfejlécek visszafejtésével. Az IPVanish-nak azonban javítania kell kínálatát!

Vevőszolgálat

Surfshark IPVanish
Videó útmutatók Igen Igen
Kereshető tudásbázis  Igen Igen
Telefonos támogatás Nem Nem
E-mail támogatás Igen Igen
Átlagos e-mail válaszidő 31 perc 55 perc
Jegy-támogatás Igen Igen
Élő chat támogatás Igen Igen

Surfshark’Az ügyfélszolgálat a VPN-iparág referenciapontjává vált. Meleg és profi abban, hogyan kezeli a kéréseket.

Függetlenül attól, hogy általános vagy technikai kérdés lehet, a csapat minden lekérdezést professzionálisan kezeli, és folyamatosan felveszi a kapcsolatot, hogy kérdezzen, van-e egyéb problémám.

Az IPVanishnek nincs külön kereshető adatbázisa, így a szolgáltatásról releváns információk megtalálása nehezebbé válik, mint amilyennek kellene lennie.

Nincsenek videokalauzok vagy ezek, amelyek egyre nehezebbé teszik annak felmérését, hogy milyen felületet vagy funkciókat várnak el a felhasználók a termék megvásárlásakor.

Surfshark

Kérdés Kezdeti válaszidő E-mailek száma Megválaszolt kérdés
A Surfshark alkalmas Androidra? 25 perc 1 Igen
A Surfshark együttműködik a Netflix-szel? 39 perc 1 Igen
Használhatom a Surfshark készüléket több eszközön? 20 perc 1 Igen
Hogyan lehet aktiválni az obfuskációt a Surfshark-on? 27 perc 1 Igen

IPVanish

Kérdés Kezdeti válaszidő E-mailek száma Megválaszolt kérdés
Miért található az IPVanish az Egyesült Államokban (Five Eyes Member)? 30 perc 1 Igen
Az IPVanish jó lehetőség a játékra? 42 perc 1 Igen
Az IPVanish együttműködik-e a Netflix-szel és más VoD-kra? 37 perc 1 Igen
Hogyan kapok visszatérítést az IPVanish-tól? 52 perc 1 Igen

A győztes: Surfshark

A Surfshark a győztes

A fárasztó párbaj végén a Surfshark minden osztályon meghaladja versenytársát. Egyszerű szavakkal: jobb ár-érték arányt kínál a felhasználók számára.

Nincs ok, amiért ne válassza a Surfshark alkalmazását, mivel minden kategóriát felülmúlja, így a piac egyik legjobb VPN-szolgáltatójává vált.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me