PureVPN vs HideMyAss összehasonlítás 2020

PureVPN vs HideMyAss

Ahol a PureVPN magas, mint híres “prémium” A VPN az iparban a HideMyAss népszerű választás az laikus felhasználók körében, főleg fülbemászó neve miatt.

Melyik szolgáltatás jobb? Ennek megismerése érdekében olvassa el ezt a mélyreható PureVPN vs HideMyAss összehasonlító elemzést, ahol mindkét szolgáltatót több kritikus szempontból vizsgálom:

Főbb

PureVPN HMA VPN
 1. 2000+ szerver 140 ország
 2. Dedikált IP-k érhetők el
 3. 5 egyidejű kapcsolat
 4. Alkalmazások minden platformon / eszközhöz
 5. Nincs naplózási politika (az AltiusIT által ellenőrzött)
 1. Több mint 1000 szerver 190 ország
 2. AES-256-GCM titkosítás
 3. Szivárgásmentes kapcsolat
 4. 30 napos pénz-visszafizetési garancia
 5. Hatékony gyilkos kapcsoló rendszer

Árképzés és árengedmények

PureVPN HMA VPN
Előfizetési időszak 1 hónap 1 hónap
1 év 1 év
2 év 3 év
Különleges ajánlat 73% kedvezmény egy 2 éves tervre 67% kedvezmény egy 3 éves tervre
Havonta a legmagasabb ár $ 10.95 $ 9.99
Havi legalacsonyabb ár $ 2.91 $ 3.99
Egyéves ár $ 49.92 $ 71.88
Pénzvisszafizetési garancia 31-Days 30 nap

Annak ellenére, hogy többet kínálnak a szolgáltatások, a technológiák és a feloldó képességek szempontjából, a PureVPN általában olcsóbb opció, miután összehasonlította a HMA VPN-lel.

A hongkongi székhelyű szolgáltató három változatos időtartamú terveket kínál. A havi 10,95 dollár indul, ami még mindig 2 dollárral kevesebb, mint az iparág átlagos ára.

Az egyéves terv 4,16 dollár / hónap, összesen minimálisan 49,92 dollárba kerül. A legjobb ár-érték arány érdekében azonban azt javaslom, hogy menjen a PureVPN-re’s 2 éves előfizetés.

Ez a terv egy költségvetés-barát 2,91 dollárral kezdődik. Mint ilyen, összesen 24 hónap alatt csak 69.84 dollárt fog fizetni, ez az egyik legolcsóbb VPN.

A HMA VPN ezzel szemben 9,99 dollárra indítja havi tervét. Ugyanakkor, hasonlóan a PureVPN-hez, kedvezményeket kínálnak a hosszú előfizetésekre.

Például az egyéves terv 5,99 dollár / hó kezdődik, így 50% kedvezményt kap. Ennek eredményeként a 12 hónapért 71,88 dollárt fizet, ami 21 dollárral drágább, mint a PureVPN.

A hároméves terv 67% -os árengedményt nyújt, havi árazását 3,99 dollárra csökkenve havonta, 143,64 dollárral számolva. Ez rendkívül költséges egy alacsony színvonalú szolgáltatás számára!

A pénz visszafizetéséig’Aggódik, hogy a PureVPN 31 napos visszatérítési garanciát kínál. Eközben a HMA VPN 30 napos visszatérítést kínál, ami egy nappal kevesebb.

Szerezd meg a legjobb ajánlatot a PureVPN számára: Takarítson meg 73% -ot a kétéves speciális árán

Szerezd meg a legjobb ajánlatot a HideMyAss számára: Takarítson meg 67% -ot a kétéves speciális áron

Jellemzők

PureVPN HMA VPN
Egyidejű kapcsolatok 5 5
Operációs rendszer alkalmazások Windows, macOS, Android, iOS, Linux és Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux és útválasztók
Eszközök kézi telepítése Linux, útválasztók, set-top boxok Útválasztók, tévék és egyéb eszközök
Split alagút Igen (összes alkalmazás) Igen (összes alkalmazás)
Ingyenes extrák Hivatalos Kodi-kiegészítő, hirdetés-blokkoló, rosszindulatú programok-szkenner, böngésző-kiterjesztések a Chrome és a Firefox számára Intelligens gyilkos kapcsoló, IP-véletlen sorrend, szivárgásvédelem, DDoS-védelem

A HideMyAss VPN és a PureVPN egyaránt kínál a fejlett szolgáltatások jó listáját. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a jobb névtelenség / biztonság fokozását az internet felfedezésekor.

Bármelyik szolgáltatóval rendelkezik dedikált alkalmazásokkal a Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TV számára..

Noha a PureVPN előnyt szerez a HMA VPN-nél szemben, ha natív kiegészítőt kínál a Kodi számára. Nem is említve, hogy a szolgáltató kézi beállítási útmutatót és előre konfigurált útválasztókat is kínál.

Az egyidejű kapcsolódások szempontjából mindkét szolgáltatás csak 5 eszközön támogatja a többszörös bejelentkezést. Az alkalmazások beállítása azonban meglehetősen egyszerű és egyszerű.

Ami a kiegészítő szolgáltatásokat illeti, a PureVPN NAT tűzfalat, megosztott alagútot, hirdetés / nyomkövető blokkolást, IPv6 szivárgás elleni védelmet, port-továbbítást, DDoS védelmet és dedikált IP-ket kínál.

A HMA VPN ugyanakkor hozzáférést biztosít a felhasználókhoz olyan funkciókhoz, mint például a Smart Kill Switch, IP Shuffle, szivárgásvédelem, DDoS védelem és osztott alagút..

Feloldó képességek

PureVPN HMA VPN
Netflix Igen Nem
Hulu Igen Nem
Sky Go Igen Nem
Amazon Prime Igen Nem
BBC iPlayer Igen Nem
ABS Igen Nem
CBS Igen Nem
NBC Igen Nem
ITV Igen Nem
4. csatorna Igen Nem

Rengeteg ellenőrző webhely, és maga a szolgáltató állítja, hogy a HMA a streaming platformok feloldásához és a földrajzi korlátozások vagy a VPN-tilalmak megkerüléséhez működik..

Semmi sem lehetne távolabb az igazságtól, mivel a szervereken végzett teszteim során kiderült, hogy egyikük sem működik simán a piacon található népszerű VoD-k feloldásához.

A PureVPN viszont sokkal sikeresebb volt a Netflix, a BBC iPlayer, a Hulu, az Amazon Prime, a Voot, a Hotstar és még a Disney Plus földrajzi korlátozásainak megkerülésében..

Az összes alkalmazás felszerelve: “népszerű webhelyek” menü, amely felsorolja az összes híres streaming platformot, mint például a fenti. Egyszerűen kattintson annak a szolgáltatásnak a ikonjára, amelyet fel szeretne tiltani.

A legjobb rész az egész: ez a menü a Chrome-ban és a Mozilla-ban is elérhető, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár a Netflix-t is feloldják közvetlenül a böngészőből!

Kína

Kína nem veszi könnyedén a VPN-k blokkolását, és “A nagy tűzfal” számos technológiát és algoritmust alkalmaz annak érdekében, hogy megállítsák a lakókat / kilépjenek azok használatából.

Sajnos a HMA VPN nem nyújt semmiféle előnyt bármelyik közönség számára. Az Egyesült Királyságban működő szolgáltató nem biztosít hozzáférést a tükrös weboldalhoz, és kínai szerverekkel sem rendelkezik.

A PureVPN viszont mindkettő számára működik: azok számára, akik VPN-t akarnak Kínába a helyi tartalom eléréséhez, és azoknak az országban, akiknek működő VPN-re van szükségük.

Az iparág egyetlen szolgáltatója, amely 12 kínai szervert kínál (6 Pekingben és 6 Sanghajban). Ugyanakkor olyan alkalmazásokat kínál, amelyek az országban működnek.

Bár a lista jelenleg csak a Windowsra, a MacOS-ra és az Androidra korlátozódik. Ez mégis meglehetősen eredményes, mivel sok VPN nem képes hozzáférést biztosítani Kínában!

Beállítás és interfész

PureVPN HMA VPN
Automatikus telepítővarázsló Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Fő helyválasztás List-alapú List-alapú
További beállítások oldalak Igen Igen
Mobilbarát Igen Igen

A PureVPN azon kevés szolgáltató között van a piacon, amely szinte minden platformat / eszközt támogat, beleértve az Xbox One-ot, a PS4-et, az Nvidia Shield-et és még a Nintendo Switch-et is..

A felhasználói felület szempontjából alkalmazásuk meglehetősen könnyen kezelhető és intuitív, mindkettő számára: újonc és tech-y VPN felhasználók, ügyes és tiszta dizájnnal büszkélkedve..

További ösztönzőként a PureVPN’Az alkalmazásnak még egy portváltó opciója van, amely segíti a földrajzi korlátozások és a VPN-tilalmak megkerülését a szigorú törvényekkel rendelkező országokban.

A mobilalkalmazásoknak is ugyanazok a szolgáltatásai vannak, de megjelenésük általában eltérő. Sötétebb dizájnnal és felhasználói felülettel büszkélkedhetnek, ám hihetetlenül felhasználóbarát.

PureVPN Mac App

A PureVPN-hez képest a hírhedt HMA VPN szélesebb felületet és stílusokat kínál. Az alkalmazásuk lefedi a képernyő legalább a felét asztali / laptopokon.

Mint ilyen, nem lehet pontosan felhasználóbarátnak tekinteni. A legjobb alkalmazások minimalista kialakításúak, de megfelelnek a könnyű használat minden szempontjának, amely a HMA-nál nem érhető el.

Nincs nagy különbség az asztali / laptop és az okostelefon alkalmazások között, mivel a színtéma, az akadálymentesség és a navigáció nagyjából azonos..

Csak a VPN-ügyfelek mérete eszközönként és platformonként változik. Például a böngészőbővítmények minimalista megjelenésűek.

HMA Pro VPN interfész

szerverek

PureVPN HMA VPN
Szerver országok 140+ 190+
A kiszolgálók teljes száma 2000 1000+

A PureVPN-hez képest az Egyesült Királyságban található HMA VPN több szolgáltatást kínál a “szerver országok”. Valójában hálózati infrastruktúrájuk az egyik legnagyobb.

Több mint 190 szerverhez fér hozzá világszerte több mint 190 országban. Ez a magas szerverszám azt eredményezi, hogy a felhasználók egyenletesen oszlanak el a különféle szerverekön.

A PureVPN viszont inkább büszkélkedhet “szerver szám”. 2000+ szerverrel rendelkezik több mint 140 országban világszerte, ami elég nagy eredmény.

Sebesség

PureVPN HMA VPN
Sebesség elvesztése 9% 29,28%

Annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk a két szolgáltató teljesítményéről, sebesség-elemzést végeztem. Ez a folyamat számos szerver tesztelését tette szükségessé mindkét szolgáltatótól, számtalan szempontból.

A csupasz sebességgel végzett tesztek során 100 Mbps-os kapcsolaton a PureVPN átlagosan 91 Mbps sebességet tudott elérni feltöltésekben és letöltésekben, ami azt jelzi, hogy a sebesség 9% -kal csökken..

A HMA VPN viszont közepes sebességet adott át, átlagosan 70,72 Mb / s sebességgel. Ez 29,28% -ot meghaladó sebességcsökkenést jelez, ami egy VPN-felhasználó számára sem megfelelő!

Biztonság

PureVPN HMA VPN
VPN protokollok PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec
OpenVPN adattitkosítás AES-256-CBC AES-256-GCM
OpenVPN vezérlőcsatorna-titkosítás RSA-4096 RSA-4096
Álcázástechnika Egyik sem Egyik sem
Alkalmazásbiztonság Öld meg a kapcsolót és a szivárgás elleni védelmet Öld meg a kapcsolót és a szivárgás elleni védelmet
DNS állapota Privát DNS Privát DNS

A PureVPN a protokollok széles választékát támogatja. Ide tartoznak a PPTP, az L2TP, az IKEv2, az SSTP és az OpenVPN (TCP és UDP), hogy a felhasználók mindenféle választási szabadságot biztosítsanak..

Alapértelmezés szerint a PureVPN az OpenVPN protokollt minden eszközön telepíti, kivéve az iOS eszközöket, amelyek az IKEv2 protokollt használják a nagyobb sebesség és biztonság érdekében..

A titkosításhoz a szolgáltató AES-256-CBC titkosítást használ HMAC SHA1 hash-hitelesítéssel az adatcsatorna számára, ami elég lenyűgöző és rendkívül biztonságos.

Eközben telepíti az AES-256-CBC titkosítást HMAC SHA384 hash-hitelesítéssel és az RSA-4096 kézfogás-titkosítással a vezérlőcsatorna számára.

A HMA VPN ezzel szemben csak az összes eszközén támogatja a PPTP, IKEv2 / IPSec és OpenVPN protokollokat. Alapértelmezés szerint az összes alkalmazás OpenVPN-t használ.

Titkosításhoz Windows és Android rendszeren az AES-256-GCM-et, SHA-256 hitelesítéssel és a legerősebb 4096-bites RSA-kulcskal használja a kézfogáshoz.

Mac és iOS rendszereken a HMA ugyanazt a Galois Counter Mode rejtjelet használja, de az IKEV2 / IPSec-rel, hogy jobb sebességet és teljesítményt biztosítson a felhasználók számára.

Szivárgásvizsgálatok

Az alkalmazás biztonságának jobb megértése érdekében szivárgástesztet végeztem a PureVPN és a HMA VPN rendszereken. A folyamat során 6 különféle eszközt használtunk ellenőrzésre;

WebRTC és HTTP kérési szivárgások:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
DNS-szivárgások:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 és Torrent IP szivárgások:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

A HMA VPN és a PureVPN egyaránt sikerült törölni a teszteket a fenti 6 különféle eszközből, és nem fedték fel eredeti IP, DNS vagy WebRTC információinkat.

Magánélet

PureVPN HMA VPN
Központ Hong Kong Egyesült Királyság
Csatlakozási naplók Egyik sem Egyik sem
Tevékenységi naplók Egyik sem Egyik sem
Regisztrációs információk Email cím Email cím
Névtelen fizetés Mód Különböző kriptovaluták Egyik sem

A magánélet szempontjából a győztes döntése valójában könnyű feladat. A PureVPN székhelye a széfben található, Hong Kong, míg a HMA VPN az Egyesült Királyságban található.

Mint valószínűleg tudod, az Egyesült Királyság az Öt Szem Szövetség alapító tagja, amely kötelező tömegmegfigyelési és adatmegőrzési törvények bevezetésével kényszeríti az intelligencia megosztását..

Ezért nem feltétlenül jó lehetőség, ha pontosan feliratkozunk a HMA-ra, annak ellenére, hogy állítólag a “nulla napló” szolgáltatót. Meg kell felelniük országuknak’törvényei!

Ezt két körülményben ellenőrizték; az egyik zaklatás esete, amely az elkövető letartóztatásához vezet, miután a HMA naplókat adott át.

Egy másik esetben a HMA nyilvánosságra hozta ügyfelei, Cody Kretsinger, a Sony Pictures feltörésével vádolt tag személyes adatait..

Configuration

PureVPN HMA VPN
Címkiosztás Shared / Statikus Közös
Statikus IP-k 8+ ország Egyik sem
DDoS védelem Igen Nem
NAT tűzfal Igen Igen

Ahol a PureVPN támogatja a megosztott / statikus hálózati infrastruktúrát, a HMA VPN ragaszkodik a hagyományos, csak megosztott IP-címek rendszeréhez.

Ez meglehetősen problematikus, mivel a statikus IP-k fontos célt szolgálnak a VPN-iparban. Lehetővé teszik a felhasználók számára érzékeny banki információk elérését és LAN hálózatuk elérését.

Neked szerencsére a PureVPN statikus IP-kkel rendelkezik több mint 8 országban. Ide tartoznak az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Németország, Málta, Hong Kong, Szingapúr.

PureVPN dedikált IP-k

Vevőszolgálat

PureVPN HMA VPN
Videó útmutatók Igen Igen
Kereshető tudásbázis  Igen Igen
Telefonos támogatás Nem Nem
E-mail támogatás Igen Igen
Átlagos e-mail válaszidő 39 perc 30 perc
Jegy-támogatás Igen Igen
Élő chat támogatás Igen Igen

A PureVPN és a HMA VPN egyaránt jó támogatást kínál több csatornán keresztül. Ide tartoznak a jegyvásárlás, az e-mail, az élő csevegés, a GYIK, a tudásbázis és a video útmutató.

Mivel sokan az e-mailes támogatás továbbra is a választás lehetősége, egy kis tesztet végeztem a válaszidejüket illetően. Ennek csak az volt a látása, hogy proaktív ügyfél-képviselőik vannak.

Az alábbiakban négy különféle kérdés alapján megtekintheti mindkét szolgáltató statisztikáit. Általában a PureVPN átlagos válaszideje 39 perc és HMA 30 perc!

PureVPN

Kérdés Kezdeti válaszidő E-mailek száma Megválaszolt kérdés
A PureVPN jó a Torrenting számára? 25 perc 1 Igen
A PureVPN együttműködik a Netflix-szel? 39 perc 1 Igen
Telepíthető a PureVPN a LibreELEC-en 50 perc 1 Igen
A PureVPN beállítása a Firestick-en? 44 perc 1 Igen

HideMyAss

Kérdés Kezdeti válaszidő E-mailek száma Megválaszolt kérdés
Mennyire erős a HMA VPN? 35 perc 1 Igen
Mennyibe kerül a HideMyAss? 27 perc 1 Igen
A HMA együttműködik a Netflix-szel? 22 perc 1 Igen
Hogyan vásárolhatok HMA VPN-t?? 33 perc 1 Igen

A győztes: PureVPN

A PureVPN a győztes

A két szolgáltató összehasonlítása után nyugodtan mondhatjuk, hogy a PureVPN nyeri a győztest. Annak ellenére, hogy hihetetlenül költségvetés-barát, a VPN mindent megtesz.

Nem jelent gondot a Netflixhez hasonló platformok feloldására, jó kiszolgálói számmal büszkélkedhet, Kínában működik, és dedikált IP-ket is kínál. Röviden: kiváló szolgáltatás a vásárláshoz!

Похожие статьи

 • Surfshark Vs IPVanish Összehasonlítás 2020

  Annak ellenére, hogy a Surfshark viszonylag új szolgáltatás, a rendelkezésre álló szolgáltatások sokaságának köszönhetően jó hírnevet szerzett magának a vadállat számára...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me