PureVPN Netflix – Είναι πραγματικά ικανό να ξεκλειδώσει Netflix ΗΠΑ;

Το Netflix είναι ο κόσμος’η μεγαλύτερη υπηρεσία ροής του σήμερα, προσφέροντας την καλύτερη συλλογή τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, παιδικού περιεχομένου και πολλά άλλα. Αλλά γνωρίζετε ότι το Netflix είναι γεωγραφικά περιορισμένο και προσφέρει διαφορετικούς καταλόγους περιεχομένου σε διάφορες χώρες?

Οτι’s σωστό, Netflix isn’το ίδιο σε κάθε χώρα και η καλύτερη βιβλιοθήκη που προσφέρει η υπηρεσία είναι η βιβλιοθήκη των ΗΠΑ. Επειδή όμως το geo-restricted και το Netflix έχουν επιβάλει επίσης την απαγόρευση VPN στον ιστότοπο, μόνο η καλύτερη υπηρεσία VPN μπορεί να σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε αξιόπιστα το Netflix US.

Αυτή τη φορά, διεξάγουμε μια επισκόπηση PureVPN σχετικά με το πόσο καλά woks στο Netflix και τον έλεγχο αυτού του δημοφιλούς παρόχου’για να μην επιτρέψουμε απλά να ξεμπλοκάρουμε το Netflix των Η.Π.Α., αλλά και άλλες φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες, όπως το απεριόριστο εύρος ζώνης, οι αποκλειστικοί πελάτες VPN και πολλά άλλα.

Για μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση της υπηρεσίας’ως Netflix VPN, εδώ είναι η αναλυτική αναθεώρηση PureVPN Netflix για το 2019:

Γιατί το Netflix απαγορεύει το VPN?

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε τι είναι πραγματικά οι απαγορεύσεις VPN και γιατί υπάρχουν, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ότι το περιεχόμενο σε όλους σχεδόν τους δικτυακούς τόπους streaming είναι συνήθως δεσμευμένο από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτοί οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων ορίζουν και ορίζουν τα εδάφη και τις περιοχές όπου το περιεχόμενο μπορεί να εκπέμπεται ή να διατίθεται νόμιμα. Οποιεσδήποτε προσπάθειες πρόσβασης σε αυτό το περιεχόμενο εκτός των περιοχών που είναι διαθέσιμες, θεωρούνται παραβιάσεις των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Οι ιστοσελίδες ροής όπως το Netflix τοποθετούν γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο, ώστε να παραμείνουν εντός των νομικών πλαισίων προστασίας των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων που συνοδεύουν το περιεχόμενο.

Δεδομένου όμως ότι τα VPN μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για να παρακάμψουν αυτούς τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς, πολλοί ιστοχώροι συνεχούς ροής ξεκίνησαν έναν επιπλέον αποκλεισμό στους ιστοτόπους τους, γνωστούς ως “Απαγόρευση VPN”. Αυτή η απαγόρευση VPN αποκλείει ότι το VPN επιτρέπει στις συνδέσεις στο διαδίκτυο να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο με γεωγραφική διασύνδεση σε αυτούς τους ιστότοπους, εξυπηρετώντας το σκοπό της προστασίας των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτή η απαγόρευση VPN είναι ένα αρκετά πρόσφατο φαινόμενο και ξεκίνησε ως επί το πλείστον μετά το 2015 από σημαντικούς σταθμούς ροής. Αλλά κανένας από αυτούς τους δικτυακούς τόπους streaming δεν έχει τόσο ισχυρή απαγόρευση VPN όσο η Netflix και δικαίως, επειδή η Netflix είναι, από απόσταση, ο κόσμος’του μεγαλύτερου ιστότοπου ροής και φιλοξενεί χιλιάδες τίτλους, εκπομπές και ταινίες οι οποίες περιορίζονται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Η απαγόρευση του Netflix VPN είναι εξαιρετικά περίπλοκη στην αναγνώριση των συνδέσεων Διαδικτύου με δυνατότητα VPN και παρόλο που υπάρχουν πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά για την αποτελεσματική επιβολή μιας τέτοιας απαγόρευσης, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της απαγόρευσης λειτουργεί εντοπίζοντας πάρα πολλές συνδέσεις που προέρχονται είτε από ένα μόνο διακομιστή είτε από πολύ παρόμοια IP διευθύνσεις.

Purevpn netflix

Οι περισσότεροι άνθρωποι υποπτεύονται ότι το Netflix χρησιμοποιεί ακόμη και δεδομένα εγγραφής χρηστών, λεπτομέρειες πληρωμής και άλλα προσωπικά μέσα για να ταιριάζει με τη σύνδεσή του στο διαδίκτυο με αυτό που ο χρήστης’η πραγματική θέση της εταιρείας θα πρέπει να είναι για να καταστεί η απαγόρευση του VPN ισχυρότερη, αλλά μέχρι τώρα αυτό είναι απλώς ομιλία και κανείς δεν έχει απόδειξη αυτού.

Επιστρέφοντας έτσι στους διακομιστές που χρησιμοποιούνταν ως σημεία εξακρίβωσης από την Netflix για την επιβολή της απαγόρευσης VPN, αυτό το βήμα έκανε σχεδόν κάθε άλλον πάροχο VPN άχρηστο κατά την απεμπλοκή Netflix ΗΠΑ ή Netflix UK και τα παρόμοια.

Αυτό αφήνει πολύ λίγους παρόχους VPN για τους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο της Netflix στις ΗΠΑ και ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα είναι πάροχοι όπως το PureVPN..

Το PureVPN έχει κάνει μια εξαιρετικά αξιέπαινη δουλειά να παρέχει στους συνδρομητές του μια ατελείωτη εμπειρία απεμπλοκής, καθώς συνεχώς διατηρεί δρομολόγηση συνδέσεων από νεότερους διακομιστές προκειμένου να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από την απαγόρευση του Netflix VPN. Η απαγόρευση δεν μπορεί να εντοπίσει τις συνδέσεις VPN αν οι διακομιστές μετακινούνται και μεταφέρονται αρκετά γρήγορα και το PureVPN κάνει τέλεια αυτή τη δουλειά.

Αυτό καθιστά το PureVPN κορυφαίο υποψήφιο ως vpn κυρίως επειδή’είναι το φθηνότερο vpn μεταξύ όλων των κορυφαίων VPN που μπορούν πραγματικά να ξεμπλοκάρουν το Netflix. Οι τιμές του είναι σχεδόν το ήμισυ ή ακόμα και χαμηλότερες από αυτές σε σύγκριση με άλλους παρόχους VPN που προσφέρουν την ίδια λειτουργικότητα για την αποδέσμευση του Netflix αξιόπιστα.

Πώς να πάρετε το PureVPN για να παρακολουθήσετε το US Netflix?

Η απόκτηση μιας συνδρομής PureVPN προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε και να παρακολουθήσετε το Netflix US είναι μια αρκετά απλή διαδικασία και μπορείτε να το κάνετε με αυτό μέσα σε ένα λεπτό. Εδώ’s πώς πηγαίνει:

Πώς να πάρετε το PureVPN για να παρακολουθήσετε το US Netflix;

 • Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Έναρξη ροής τώρα.
 • Μεταβείτε στην καρτέλα Τιμολόγηση από το αρχικό μενού

purevpn prcing για το netflix

 • Επιλέξτε ένα σχέδιο τιμολόγησης που σας ταιριάζει καλύτερα
 • Επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής. Το PureVPN προσφέρει πολλές επιλογές εδώ, ώστε να κερδίσετε την προτιμώμενη επιλογή πληρωμής’t είναι πρόβλημα.

Οι μέθοδοι πληρωμής PureVPN για το netflix

 • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για την εκτέλεση μιας συναλλαγής π.χ. εάν έχετε επιλέξει την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε θα δείτε αυτή τη φόρμα και θα πρέπει να την συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας
 • Επιβεβαιώστε την παραγγελία
 • Τώρα θα λάβετε τα διαπιστευτήριά σας VPN, δηλαδή το όνομα χρήστη και τον κωδικό VPN στο εισερχόμενό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Κάντε λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN για το λειτουργικό σας σύστημα. Το PureVPN προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εφαρμογών VPN για όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και πολλές εξειδικευμένες συσκευές, οπότε η εύρεση ενός για το λειτουργικό σας σύστημα είναι μια απλή εργασία
 • Εγκαταστήστε το πρόγραμμα-πελάτη VPN στο σύστημά σας και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια χρήστη
 • Συνδεθείτε σε διακομιστή εργασίας των ΗΠΑ. Όπως ανέφερα παραπάνω όταν εξήγαγα την απαγόρευση του VPN, το PureVPN συνεχώς αλλάζει τους διακομιστές του που είναι αποκλειστικοί για την απεμπλοκή του Netflix US, γι 'αυτό θα ήταν υπέροχο αν θα μπορούσατε να ζητήσετε από την Live Chat την υποστήριξη του ακριβούς διακομιστή να ξεμπλοκάρει το Netflix US
 • Ανοίξτε το Netflix.com και απολαύστε τις καλύτερες εκπομπές, τίτλους και ταινίες από τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ που είναι η καλύτερη βιβλιοθήκη Netflix μεταξύ τους!

PureVPN Netflix - Είναι πραγματικά ικανό να ξεκλειδώσει Netflix ΗΠΑ;

PureVPN Dedicated IP Netflix

Εσυ πρεπει’έχετε καταλάβει την απαγόρευση του Netflix VPN μέχρι τώρα. Επομένως, επιτρέψτε μου να σας πω ότι υπάρχουν δύο τρόποι να το περάσετε.

Πρώτον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PureVPN’με τη συνήθη υπηρεσία αποδέσμευσης Netflix, δηλ. μέσω αποκλειστικών κοινόχρηστων διακομιστών που είναι μέρος του αρχικού διακομιστή πάρκου.

Δεύτερον, αποκτώντας ένα αποκλειστικό IP VPN για τον εαυτό σας.

Μια αποκλειστική διεύθυνση IP είναι πιο χρήσιμη για σκοπούς όπως η απεμπλοκή του Netflix και αυτό’s επειδή, αν εγγραφείτε σε αυτή την υπηρεσία, θα πάρετε μια διεύθυνση IP που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από εσάς, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες Netflix να την αναγνωρίσει ως VPN με δυνατότητα IP.

Μπορείτε να κάνετε stream Netflix στην Κίνα χρησιμοποιώντας το PureVPN

Αφιερωμένο IP γρήγορα γίνεται μια μεγάλη προτίμηση για τους ανθρώπους που θέλουν να ξεμπλοκάρουν streaming sites με την απαγόρευση VPN καθώς αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα και διακοπές με αυτό.

Ναι αυτο’είναι λίγο ακριβό για να πάρετε ένα καθώς έρχεται ως add-on με τα τακτικά σχέδια, αλλά το ποσό της αξιοπιστίας που θα πάρετε με αυτό είναι unmatchable.

Εδώ υπάρχουν σχέδια τιμολόγησης για την εγγραφή σε μια αποκλειστική διεύθυνση IP ως πρόσθετο από το PureVPN για την απεμπλοκή του Netflix:

purevpn αφιερωμένο ip netflix

PureVPN’s Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP υπάρχουν στις ακόλουθες χώρες και πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά:

 1. Αυστραλία
 2. Καναδάς
 3. Γερμανία
 4. Χονγκ Κονγκ
 5. Μάλτα
 6. Ηνωμένο Βασίλειο
 7. Σιγκαπούρη
 8. ΗΠΑ

Πώς να ελέγξετε το PureVPN Netflix που λειτουργεί σωστά?

Πώς να ελέγξετε το PureVPN Netflix που λειτουργεί σωστά

Ενώ πολλοί άλλοι ιστότοποι VPN που περιλαμβάνουν παρόμοιες οδηγίες θα σας ενημερώσουν ότι πρέπει να διεξάγετε δοκιμές DNS και άλλες τεχνικές δοκιμές για να ελέγξετε αν ένα VPN λειτουργεί για Netflix στις ΗΠΑ ή όχι,’δεν συνιστούμε τέτοια πράγματα, επειδή θα σπαταλήσουν το χρόνο σας.

Εδώ είναι όταν συνδεθώ με τον αμερικανικό διακομιστή στο PureVPN. Μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα ότι η σύνδεσή μου ήταν τώρα δρομολογημένη εύκολα από τη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Τώρα, για να ελέγξετε αν το PureVPN ή οποιοδήποτε άλλο VPN λειτουργεί τέλεια για την απεμπλοκή των ΗΠΑ, πρέπει να κάνετε μόνο ένα πράγμα, δηλαδή αναζήτηση περιεχομένου που δεν είναι διαθέσιμη εκτός των ΗΠΑ. Αν εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της αναζήτησης και παίζει άψογα, τότε το PureVPN λειτουργεί τέλεια.

purevpn διεύθυνση netflix ip

Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια λίστα με εκπομπές και ταινίες εδώ που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν βρίσκεστε στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή στο Netflix ή όχι:

 1. Quantico
 2. Κορυφαίοι τυφλοί
 3. Εύρεση Dory
 4. Θαύμα’του πράκτορα

Σε αυτήν την εικόνα παρακάτω, μπορείτε να δείτε ότι όταν πραγματοποιήσαμε αναζήτηση για Quantico χωρίς να συνδεθούμε με διακομιστή ΗΠΑ από το PureVPN, η εκπομπή didn’t στρίψτε στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το Netflix δείχνει

Και εδώ είναι μια εικόνα των αποτελεσμάτων αναζήτησης για το ίδιο ερώτημα, αλλά μετά την ενεργοποίηση του PureVPN! Το Quantico εμφανίζει τώρα τα αποτελέσματα αναζήτησης.purevpn netflix πραγματικές δοκιμές

Πώς να παρακάμψετε το Netflix Throttling από τον ISP σας?

Πάντα βιώσατε την αίσθηση ενώ χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο που δεν συνδέει τη σύνδεσή σας’t ανεβαίνουν από μια ορισμένη ταχύτητα; Αυτό το κατώτατο όριο είναι όπου οι ISP βάζουν τη γραμμή στην ταχύτητα του διαδικτύου που είναι διαθέσιμη σε εσάς.

Ο στραγγαλισμός είναι ένας από τους μεγαλύτερους bummers για μένα και για πολλούς άλλους ανθρώπους εκεί έξω, ειδικά κατά τη ροή. Οτι’επειδή, αν η ταχύτητα της σύνδεσης στο Διαδίκτυο είναι αργή, η εμπειρία στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της ροής, γίνεται θλιβερό να πούμε το λιγότερο.

Η παράκαμψη του περιορισμού ταχύτητας από τους ISP αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία όταν χρησιμοποιείτε το Netflix καθώς η ροή δεδομένων απαιτεί υψηλή ταχύτητα για να σας παρέχει ποιότητα εικόνας HD.

Αλλά don’μην ανησυχείτε ακόμη, καθώς το PureVPN μπορεί εύκολα να σας επιτρέψει να παρακάμψετε το στραγγαλισμό καθώς εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μέσω κρυπτογράφησης. Αυτό καθιστά τον ISP σας ανίκανο να παρακολουθεί αν χρησιμοποιείτε Netflix ή όχι, έτσι μπορεί’t γκάζι τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το PureVPN Netflix?

Όπως εγώ’Το PureVPN είναι μια κορυφαία υπηρεσία VPN και κάνει μια αξιέπαινη δουλειά να παρέχει στους συνδρομητές της ατελείωτες δυνατότητες απεμπλοκής, όχι μόνο για την Netflix των ΗΠΑ αλλά και για άλλους ιστότοπους με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη.

Σίγουρα αυτό το VPN είχε το δίκαιο μερίδιό του από τις αντιπαραθέσεις και τα αγκάθια, τα οποία έχουν κάνει πολλούς από τους προηγούμενους χρήστες να απογοητευθούν από την υπηρεσία του. Αλλά, για την μεγάλη της πίστη, το PureVPN έχει αναπηδήσει ξανά, ιδιαίτερα το παρελθόν ένα χρόνο.

Γιατί να χρησιμοποιήσω το PureVPN Netflix;

Η PureVPN έχει κάνει εργασίες για την αναβάθμιση των ταχυτήτων της, αυξάνοντας τον ειδικό κατάλογο πελατών της και πολλά άλλα, ανακτώντας ξανά το χώρο της ως μια από τις 5 καλύτερες υπηρεσίες VPN στην αγορά.

Εγώ, προσωπικά, και μέσα από τον έλεγχο της υπηρεσίας, σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το PureVPN για τις ανάγκες σας για ξεκλειδώσεις Netflix. Αν θέλετε να μάθετε τους λόγους για τους οποίους το κάνω αυτό, διαβάστε τις παρακάτω δυνατότητες που προσφέρει το PureVPN που το καθιστούν ιδανική επιλογή για ένα Netflix VPN:

 1. Πολλαπλοί πελάτες αφοσίωσης θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε εύκολα το VPN για την απεμπλοκή του Netflix σε σχεδόν όλες τις δημοφιλείς και εξειδικευμένες συσκευές. Από την εφαρμογή των Windows στην εφαρμογή Firestick, δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογής όταν πρόκειται να τροφοδοτήσει τη συμβατότητα για την ευκολία χρήσης από το PureVPN
 2. Το PureVPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, επιτρέποντάς σας να τροφοδοτείτε όσο το δυνατόν περισσότερες εκπομπές και ταινίες, χωρίς να φοβάστε να εξαντληθείτε από το VPN’s κάλυψη
 3. Προσφέρει την εξαιρετική λειτουργία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας, η οποία θα σας επιτρέψει να λάβετε όλα τα είδη υποστήριξης αντιμετώπισης προβλημάτων που ίσως χρειαστείτε. Για π.χ. εάν θέλετε να γνωρίζετε τον αμερικανικό διακομιστή εργασίας για τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε για την απεμπλοκή του Netflix US, μπορείτε να ζητήσετε την υποστήριξη live chat ανά πάσα στιγμή
 4. Εκεί’μια 31 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρεται σε όλα τα σχέδια τιμολογίων της έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν έχετε’Όπως η υπηρεσία ή η απόδοσή της, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω εύκολα

PureVPN Netflix - Είναι πραγματικά ικανό να ξεκλειδώσει Netflix ΗΠΑ;

Το PureVPN Netflix δεν λειτουργεί:

Μερικές φορές, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν επιχειρείτε να ξεκλειδώσετε το Netflix US χρησιμοποιώντας το PureVPN. Αυτά τα θέματα και τα προβλήματα είναι αρκετά συνηθισμένα και δεν είναι’το σημείο προς οποιαδήποτε ανησυχητική κατάσταση. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε άλλα δίκτυα VPN, θα αντιμετωπίσετε πολλά από αυτά τα ίδια προβλήματα.

Ακολουθεί μια λίστα με αυτά τα κοινά προβλήματα του Netflix not Working και πώς να τα αντιμετωπίσετε για να επιστρέψετε στη ροή:

Ελέγξτε την ταχύτητα του διαδικτύου σας για να δείτε αν τα αγαθά του είναι αρκετά για να συνεχίσει να τρέχει το Netflix. Εάν παίρνετε μια αργή ταχύτητα, Netflix’θα ανοίξει ο ιστότοπός σας και θα μπορέσετε να περιηγηθείτε στα αρχεία και τα αρχεία ταινιών, αλλά θα συνηθίσουν να παίζουν. Όταν η ταχύτητα είναι χαμηλή, ζητήστε από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου να ελέγξει εάν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση ή όχι

Ενημερώστε το πρόγραμμα-πελάτη PureVPN VPN ελέγχοντας τις ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής

Ζητήστε από την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας αν έχουν αλλάξει τον αμερικανικό διακομιστή που προορίζεται για την απεμπλοκή του Netflix. Αν ναι, τότε λάβετε τις νέες πληροφορίες για το διακομιστή και συνδεθείτε σε αυτό

Απενεργοποιήστε τον αντι-ιό ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό ασφαλείας που ενδέχεται να εκτελείται, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη σύνδεση VPN

Συχνές ερωτήσεις

Μπορείτε να κάνετε stream Netflix στην Κίνα χρησιμοποιώντας το PureVPN?

Το PureVPN καταφέρνει να ξεμπλοκάρει το Netflix σε ολόκληρο τον κόσμο γενικά και το κάνει και στην Κίνα. Αλλά θυμηθείτε ότι πρέπει να κατεβάσετε PureVPN από έξω από την Κίνα πριν πάτε στη χώρα, επειδή ο πάροχος’ο ιστότοπος απαγορεύεται στη χώρα

Ποιο VPN συνεργάζεται με το Netflix αν το PureVPN δεν το κάνει?

Το PureVPN συνεργάζεται με το Netflix, αλλά αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις, τότε κάποιοι από τους κορυφαίους παρόχους γραμμής για αυτή την εργασία είναι οι ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark και κάποιοι άλλοι. Το Zenmate είναι το μόνο δωρεάν VPN που ξεμπλοκάρει το Netflix μέσω του Ρουμανικού του διακομιστή

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το PureVPN Proxy ή το Unblocker?

Εάν χρησιμοποιείτε PureVPN proxy μέσω της επέκτασης του Chrome, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης και περιστρέψτε το κουμπί σύνδεσης “ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ” για να απενεργοποιήσετε το πληρεξούσιο

συμπέρασμα

Ας ολοκληρώσουμε την αναθεώρηση PureVPN Netflix με λίγα λόγια. Το PureVPN είναι μια πολύ στρογγυλεμένη υπηρεσία VPN και είναι σχεδόν τέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας για ξεκλείδωμα Netflix. Η απαγόρευση VPN στον ιστότοπο Netflix καθίσταται όλο και πιο αυστηρή και εξελιγμένη από την εποχή που η εμπιστοσύνη στον σωστό πάροχο, όπως το PureVPN, είναι απαραίτητη εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Netflix των ΗΠΑ από οπουδήποτε στον κόσμο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me