VPN Neomejen pregled 2020

Pristojnost ZDA
Cena 2.78
Strežniki 400+
Dnevniki Ne
Šifriranje OpenVPN, L2TP / IPSec in IKEv2
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem
Priporočljivo  Da
Spletna stran www.vpnunlimitedapp.com
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop

VPN-ji redko izboljšajo raven svojih zmogljivosti sčasoma in ostanejo na istem mestu in ponujajo iste stare ravni storitev. Vendar je bilo precej osvežujoče videti, da je en VPN to monotonost razbil tako, da se je v določenem obdobju dejansko izboljšal.

Ohranite Solid VPN Unlimited, ne smete ga zamenjati z istoimensko aplikacijo za Android VPN, v zadnjih letih je zrastel iz moči in je zdaj pripravljen izzvati celo najbolj uveljavljen seznam VPN s svojimi visoko zmogljivimi nivoji na veliko sprednjih strani. Seveda je treba še vedno nekaj pomanjkljivosti, ki jih je treba likati, da bo to resnično zvezda VPN storitev, a na splošno bi vsekakor priporočili našim bralcem in splošnim uporabnikom VPN, da to poskusijo, vsaj enkrat in so zmagali.’ne bom razočaran nad njihovimi izkušnjami.

Bi radi vedeli zakaj? Nato preberite ta ekskluzivni pregled VPN Unlimited, ki vključuje kritike o njegovih načrtih cen, hitrosti delovanja, strežniški infrastrukturi, geo-omejitvah in požarnem zidu, ki zaobidejo zmožnosti in še več..

VPN Neomejen pregled

VPN Neomejeni načrti cen

Ker industrija VPN temelji na naročninskem modelu, so cene in trajanje naročnine, do katerih uporabnik daje pravico, zelo pomembni za potencialno stranko VPN.

Večina uporabnikov VPN-ja je zdaj čedalje bolj občutljiva na cene, saj se vse več ponudnikov trudi in tekmuje med seboj glede tega, kako nizki so, hkrati pa še vedno zagotavljajo najboljše funkcije.

VPN Neomejeno’s cenovni načrti so posebni in vsekakor niso v skladu s načrti, ki jih ponuja večina ponudnikov, kar lahko splošnega uporabnika preseneti, ko jih bo prvič videl..

VPN Unlimited trenutno ponuja tri načrte cen:

 • Mesečni načrt: 9,99 USD / mesec
 • Letni načrt: 5,00 USD / mesec (enkrat zaračunanih 59,99 USD)
 • Življenjski načrt: Enkrat vam zaračuna 149,99 USD

VPN načrt neomejenih cen

Najprej začnemo z mesečnim načrtom, kar ni nekaj povsem drugače. Splošen mesečni načrt z visokimi cenami, ki želi uporabnike odvrniti od tega, da bi ga dejansko kupili, in jih preusmeriti na načrte, ki ponujajo daljša naročniška obdobja.

Naslednji načrt je njihov letni načrt, ki se pojavi ob 59,99 USD zaračunana enkrat, kar je stalo uporabnika 5,00 USD / mesec za celotno obdobje naročnine. Po ugodnih cenah in jih je mogoče upoštevati, vendar še vedno obstajajo nekateri drugi ponudniki VPN, ki ponujajo načrte nižje cene, hkrati pa ponujajo naročnino za točno isto obdobje.

Presenetilo nas je, da ne obstaja noben naročniški načrt srednjega obsega, tj. Trimesečni načrt ali 6-mesečni načrt, ki bi imel veliko več potencialnih uporabnikov, zlasti med tistimi, ki potrebujejo VPN za kratkoročne zahteve.

Toda njihova najboljša ponudba, ki jo v panogi VPN le redko opazimo, je življenjski načrt, ki stane le 149,99 USD. Ja! Prav ste prebrali, plačanih 149,99 USD in imate celotno življenjsko dobo. Noben drug dogovor, ne glede na to, kako poceni je, se približa tej norčevi ravni velikodušnosti s strani VPN Unlimited. V največji meri ponudniki VPN ponujajo 5-letna naročniška obdobja v svojih življenjskih pogodbah, vendar VPN Unlimited tukaj dejansko dosega svoje ime in vam ponuja možnost nakupa neomejene naročnine VPN. Resno ne’ne bom boljši od tega!

Zdaj prihaja do razpoložljivega načina plačil. VPN Unlimited trenutno ponuja naslednje možnosti plačila:

 • Kreditna kartica
 • PayPal
 • Amazonka
 • Bitcoin
 • Druge metode

VPN Neomejeni načini plačila

Te metode so dovolj dobre, saj uporabniku zagotavljajo visoko stopnjo prilagodljivosti glede tega, kako želi plačati za načrt cen. Način plačila z Bitcoinom je odličen, saj omogoča anonimna plačila, kar omogoča varno za vse, ki želijo to dodatno stopnjo spletne anonimnosti. Drugi načini, navedeni v plačilnih načinih, vsebujejo več kot 100 možnosti, vključno z AliPayom, tako da, če ne’ne želite plačevati s temi običajnimi metodami, vam VPN Unlimited ponuja številne druge možnosti, od katerih lahko izkoristite.

VPN Neomejena brezplačna preskusna različica

Brezplačne preizkušnje pričajo o VPN’s svojimi sposobnostmi in dodajajo kupcu’s samozavestjo pri sprejetju končne odločitve o nakupu naročniškega načrta. Uporabniku sporočajo, da je ponudnik tako prepričan v svoje delovanje, da ga ne’Ne bojte se ga preizkusili.

Toda kljub vsemu večina VPN-jev ne’ne ponujajte celovitih brezplačnih poskusov z nič obveznostmi. Najbližja VPN, ki ponuja resnično brezplačno preskusno različico, je NordVPN’s 3 dni brez zavezujoče brezplačne poskusne ponudbe. Poleg tega jih ni veliko pripravljenih, da bi prehodili dodatno miljo.

Vendar pa VPN Unlimited trenutno ponuja brezplačno preizkusno različico brez obvez, poleg tega pa ponuja tudi 7-dnevno obdobje vračila, tudi ko plačate. VPN Unlimited je dovolj dober VPN, ki lahko prenese veliko uporabniških preizkusov, zato cenimo dejstvo, da so se pripravljeni potapljati s svojo storitvijo.

Zagotovo lahko v svojem brezplačnem preskusu preizkusite in uporabite najboljši brezplačen neomejen VPN za Android, če želite vedeti, koliko truda vloži ta ponudnik, da postane pametni uporabnik’s izkušnjo precej boljšega standarda uspešnosti prek VPN-ja, kot ga lahko zavarujete kot številne druge podobne storitve.

Pregled združljivosti aplikacij VPN Neomejeno

Razpoložljivost več odjemalcev aplikacij in njihovo izboljšanje uporabniške izkušnje sta zelo pomembna dejavnika pri ugotavljanju ugleda VPN-ja pri uporabniku’s percepcijo. Sramežljiva, neokusna odjemalska aplikacija vam lahko prinese na tisoče všečkov, ne glede na to, kako dobre funkcije dejansko delujejo.

Toda VPN Unlimited ni ničesar od tega, saj ponuja čudovite in lahke VPN odjemalce, ki imajo nekaj impresivnih novih zasukov, ki so nas prijetno presenetili.

Oglejte si njegov vmesnik za stranke:

Pregled neomejene združljivosti VPN

Strežniki so postavljeni v železniško progo, kot pri vseh drugih odjemalcih VPN, vendar kažejo, koliko obremenjenega so trenutno, kar je odlična novost v primerjavi s standardom prikazovanja stopenj pinga pod vsakim strežnikom. Odstotek delovne obremenitve je pravzaprav precej koristen pri izbiri strežnika, saj vam pove, kateri strežnik bi vam lahko zagotovil optimalno delovanje.

Seznam strežnikov celo natančno pove, kateri strežnik je bil razmejen za podporo Torrenting dejavnosti, kot je razvidno iz zgornje predstavitve zaslona, ​​ki prikazuje “Luksemburg, Roost - Bissen” kot Torrent prijazen strežnik.

Poleg tega ima odjemalec stikalo za prekinitev, ki je vsekakor potreben, odsek z računom, ki je v resnici odsek z nastavitvami in vrstico, ki prikazuje obdobje naročnine, ki je ostalo še pred koncem vašega načrta, in nekatere druge funkcije. Na splošno sta UX in uporabniški vmesnik odjemalca brezhibna in resnično priporočamo drugim VPN-jem, da sledijo VPN Unlimited kot zgled pri izboljšanju lastnih strank.

VPN Unlimited trenutno ponuja namenske odjemalske aplikacije za naslednji OS:

 1. iOS
 2. Android
 3. Mac OS
 4. Windows
 5. Linux (Ubuntu 18+ in Debian GNU / Linux 8.0, Ubuntu 14.04 ali novejši)
 6. Razširitev brskalnika (Chrome, Firefox, Opera)

Neomejene podprte aplikacije VPN

Pregled neomejenega strežnika VPN

VPN Neomejeno’s strežniška infrastruktura je zelo impresivna, saj ni le dobro razporejena po 72 državah, ampak je tudi dovolj dobra, da podpira deblokiranje številnih domen z omejenim geografskim dostopom, zlasti pretočnih strani.

Tu smo mi, odblokiramo BBC iPlayer UK in gledamo “Kdo misliš, da si”s povezovanjem na Hampshire, UK strežnik:

VPN Neomejen preizkus strežnika

In tukaj je gledanje “Iskanje Dory” na Netflixu, ko je povezan z San Francisco, Kalifornija strežnik:

VPN Neomejen preizkus strežnika 2

Te strežnike je mogoče najti na odjemalcu VPN, saj so posebej omenjeni kot strežni strežniki, kot je ta:

VPN Neomejen pregled 2020

Poleg tega VPN Unlimited ponuja skupno 400 strežnikov z lokacijami, ki so dobro razporejene in pokrivajo večji del Severne Amerike, Evrope, Južne Azije, Južnega-Daljnega Vzhoda (blizu Kitajske), Avstralije in celo nekatere izbrane strežnike v Afriki in Južni Ameriki . Če lahko povečajo število strežnikov na lokacijah v krajih, kot je Severna Afrika, in jih dodajo na mestih, kot je Kanada, potem bi dali veliko širšo pokritost in še več uporabnikom VPN omogočili optimalno delovanje.

VPN Neomejen pregled varnosti

Zdaj prihajamo do najpomembnejšega dela, VPN Neomejeno’Varnostni standardi so zelo dobri. Ponujajo standardno vojaško šifriranje AES 256 za zaščito uporabniških paketov podatkov, podporo protokolu OpenVPN za še boljšo varnost prenosa podatkov in skoraj nič politiko beleženja. Pravimo, da je skoraj nič, ker vodijo dnevnike o uporabi pasovne širine in časovnih žigah povezave, kar ne’t preveč posega v zasebnost uporabnikov, vendar vseeno beležijo neke vrste podatkov.

Na splošno je varnost dovolj dobra, če želite ostati anonimni v spletu in se opolnomočiti s plaščem nevidnosti, ki vas in vaše občutljive podatke ves čas varuje..

Zaključek

Na splošno nam je ta ponudnik uspel navdušiti s svojimi svežimi funkcijami in novo predstavo o tem, kako lahko stvari izgledajo veliko boljše v VPN domeni, vendar še vedno obstaja nekaj lukenj, ki jih je treba prilepiti, preden jih bomo lahko označili za enega od najboljših Trenutno je 5 ponudnikov v panogi. Zagotovo so na pravi poti in da vidimo, kako so preoblikovali svoje storitve in izboljšali svoje standarde uspešnosti skozi leto, ne’ne dvomite v svoje sposobnosti premagovanja teh ovir pri vzponu na vrh podstavka v domeni VPN v prihodnjih letih. Če razmišljate o nakupu naročnine pri VPN Unlimited, bi zagotovo podprli vašo odločitev!

Podobni članki

 • Pregled OVPN 2020

  Pristojnost švedska cena 7,00 USD / mesec strežniki 56 strežnikov v 7 državah Dnevniki Št. Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Ne deluje na Kitajskem št....

 • NVPN pregled 2020

  Pristojnost Bosna Cena 3,33 USD na mesec Strežniki 54 Strežniki Dnevniki Brez šifriranja 256-bitni CBC / SHA512 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem...

 • Reklamecijski pregled 2020

  Pristojnost Danska Cena 4,16 $ / mesečno za enoletni načrt Strežniki 42 Samo strežniki Dnevniki Trgovine Uporaba Šifriranje dnevnikov Šifriranje AES-256-bitnih deblokad Netflix Brez torrenting...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61+ državah Dnevniki Brez dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me