Trust.Zone Review – Ponudnik VPN, ki je prijazen proračunu

Pristojnost Sejšeli
Cena 3,33 USD na mesec
Strežniki 127 Strežniki
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje AES-256-CBC šifri
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://trust.zone/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone Pregled

Kaj je Trust.Zone?

Ustvarilo ga je podjetje z imenom “Trust Solutions, LLC” s sedežem na Sejšelih je Trust.Zone storitev virtualnega zasebnega omrežja (VPN), ki se je na trg podala že leta 2014. Na splošno Best VPN ponuja precej spodoben izdelek z velikim številom strežnikov, zmernimi cenami in funkcije programske opreme. Kljub temu bi cenili večjo raznolikost v združljivosti med platformami. Če želite več informacij o storitvi VPN, preberite ta celovit pregled Trust.Zone.

Prednosti Slabosti
1. Funkcija samodejnega preklopa

2. Tri hkratne povezave

3. Načrti za cenovno ugodne cene

4. 10-dnevno jamstvo za vračilo

5. Za testiranje je na voljo brezplačna preizkusna različica

1. Manjka podpora 24/7 v živo

2. Samo IP-ji v Veliki Britaniji

3. Manjkajoče Native Apps

Pregled načrtov in cen cen Trust.Zone

Glede na naš pregled Trust.Zone ponudnik ponuja precej razumne cene svojim potencialnim, saj se dobro uvrsti na proračunu prijazen seznam VPN. VPN običajno ponuja en načrt, ki je razdeljen na tri kategorije po trajanju: 1 mesec, 3 mesece in 1 leto.

Kot lahko vidite spodaj, se mesečni načrt začne pri 6,99 USD, kar je osvežujoča sprememba - zaradi visokih cen večine VPN-jev. Tromesečni načrt je določen na 4,95 USD na mesec, kar vam omogoča, da izkoristite 30-odstotni popust, samo v višini 14,85 USD. Kaj bi lahko še vprašali?

Če želijo uporabniki prejeti najboljšo vrednost, pojdite na enoletni načrt. Trust.Zone doseže dodatno miljo pri zagotavljanju poceni izdelka za samo 3,33 USD na mesec. To pomeni, da prejmete neverjetni 53-odstotni popust, ki znaša le 39,95 USD za 12 mesecev!

Pregled načrtov in cen cen Trust.Zone

Pregled načinov plačila Trust.Zone

Ko gre za prijavo pri ponudniku, je za uporabnike bistvenega pomena, da imajo na voljo številne možnosti plačila. Navsezadnje se bodo kupci prijavili od koder koli po svetu, če je VPN dober. Na srečo za Trust.Zone možnosti imate na voljo lepo število plačilnih načinov, ki vključujejo PayPal in kreditne kartice, kot so Visa MasterCard, American Express, Discover in UCB.

Trust.Zone celo postavijo PayPro Global, ki je prehod za več kot 70 načinov plačila. Sem spadajo Qiwi, Union Pay, iDeal, WebMoney, AliPay, Bančno nakazilo in še več. Če želite ob prijavi in ​​uporabi storitve Trust.Zone VPN ostati popolnoma anonimni, imajo uporabniki celo možnost uporabe kripto valute Bitcoin (ki ima uveljavljen sloves, da ni mogoče slediti).

Pregled načinov plačila Trust.Zone

Pregled namenskih IP-jev Trust.Zone

Z VoD-storitvami postanejo pametni in integrirani algoritmi, ki lahko prepoznajo dinamične naslove IP, odblokiranje spletnih mest, kot so Netflix, BBC iPlayer in Amazon Prime, je včasih lahko resnično težko. To dodajte slabi varnosti dinamičnih IP-jev, zlasti pri dostopu do bančnih podatkov, in morda boste želeli razmisliti o boljši rešitvi. Tu se vstopijo namenski IP-ji.

Naš pregled Trust.Zone razkriva, da ponudnik ponuja dodatne funkcije, ki vključujejo namenske IP-je. Najboljši del tega: trenutno se za neobvezne dodatke uporablja 53% popust. To zniža statične cene IP od 6,99 do skoraj 3,33 dolarja na mesec. Na žalost imate v Veliki Britaniji dostop le do statičnih IP-jev. Drugi dodatki vključujejo večkratne prijave na 3 naprave, kar stane dodatnih 1,91 USD na mesec.

Pregled namenskih IP-jev Trust.Zone

Trust.Zone garancije za vračilo

Po opravljenem temeljitem pregledu Trust.Zone smo ugotovili, da VPN resnično ponuja garancijo za vračilo, kljub temu, da ni navedel drugih črk na spletnem mestu. Več o garanciji vračila smo izvedeli na spletni strani “Pogoji storitve” strani, kjer je navedeno, da lahko Trust.Zone v prvih 10 dneh od pogodbe o njih prejmete 100-odstotno vračilo.

Vendar pa ni vse tako preprosto, do vračila pa pride s sklopom pravil. Zagotoviti morate, da niste uporabili več kot 1 GB pasovne širine. Če kvota presega več kot 1 GB, lahko še vedno zahtevate delno povračilo. Če želite to narediti, morate na portalu za podporo predložiti vozovnico. Postopek bo trajal do 20 dni po odpovedi pogodbe.

Trust.Zone Brezplačen VPN

Poleg tega, da ponujamo 10-dnevno garancijo vračila, naš pregled Trust.Zone odkriva, da VPN ponuja celo zanesljivo BREZPLAČNO PRESKUSO. To je drugače kot popolnoma BREZPLAČNO VPN, saj imate le 3 dni neomejen dostop do storitve VPN, kar vam omogoča dostop do samo 1 GB podatkov pasovne širine, 1 istočasna povezava in 111 lokacij strežnika.

Združljivost naprave Trust.Zone

Z novimi platformami / OS nenehno vstopajo na trg, je pametno, da VPN razširi svoje storitve, da izpolni zahteve uporabnikov. Po našem pregledu Trust.Zone ponudnik ponuja samo domačo aplikacijo za operacijski sistem Windows, čeprav kaže, da podpira druge platforme, kot so iOS, Android, Linux in MAC (za kar bi morali ročno nastaviti VPN).

Združljivost naprave Trust.Zone

Trust.Zone Pregled razpoložljivosti strežnika

Glede na razpoložljivost strežnika naš pregled Trust.Zone odkriva, da ponudnik ponuja razumen seznam 127 hitrih strežnikov, razporejenih po 79 lokacijah po vsem svetu - ki vključujejo Južno Afriko, Japonsko, Indijo, Hong Kong, Singapur, Francijo, Združeno kraljestvo , Ukrajina, Bolgarija, Nizozemska, Rusija, Nemčija, Poljska, Finska, ZDA, Kanada, Brazilija, Švedska, Italija, Španija, Švica, Belgija, Romunija in še več!

Trust.Zone Pregled razpoložljivosti strežnika

Trust.Zone Protokoli / Encryption Review

Kadar gre za uporabo odlične anonimnosti na spletu, da vas zaščiti pred radovednimi očmi, zlasti pri dejavnostih P2P / Torrenting ali piratskem pretakanju, morajo uporabniki imeti močno šifrirano omrežje. To pomeni, da mora VPN, ki ga uporabljajo, podpirati močne protokole šifriranja. Na srečo strankam Trust.Zone, ki imajo dostop do šifrantov OpenVPN AES-256-CBC v kombinaciji s stiskanjem RSA-2048 in preverjanjem pristnosti SHA256, da prikrijejo svojo identiteto.

Pregled pravil o zasebnosti Trust.Zone

Po našem pregledu Trust.Zone se ponudnik ponaša s strogo politiko brez dnevnikov. Edine informacije, ki jih spletno mesto hrani, so vaše ime, e-poštni naslov in druge podrobnosti, ki se uporabljajo pri odobritvi vaše registracije. Če uporabljate plačilni procesor tretjih oseb, bodo morda lahko shranjevali tudi določene podatke o plačilih. Poleg tega so vsa gesla / računi VPN, javni / zasebni ključi shranjeni v šifrirani obliki z uporabo kriptografskih algoritmov.

Trust.Zone Torrenting

Pogosto se sprašujemo, zakaj bi kdo ustvaril storitev VPN, če uporabnikom preprosto ne more dovoliti, da se vključijo v P2P / Torrenting (primer je TunnelBear). Na srečo so stranke Trust.Zone stvari drugačne in imate podporo pri vključevanju v hudourniške dejavnosti. Odjemalec VPN je celo opremljen s samodejnim stikalom Kill in različnimi vrati VPN za varnost pri prenosu hudournikov.

Pregled spletnega mesta Trust.Zone

Če ponudnika primerjamo z drugimi na trgu, naš pregled Trust.Zone razkriva, da je spletno mesto po vsem videzu dokaj edinstveno. Na svojem spletnem mestu uporablja precej privlačne in svetle barve, kar je osvežilna sprememba. Čeprav si želimo, da bi bilo več informacij o funkcijah / orodjih, skupaj z dostopom do klepeta v živo, spletnemu mestu še vedno uspeva zelo dobro!

Pregled spletnega mesta Trust.Zone

Pregled podpore strankam Trust.Zone

Uporaba današnjega omrežja VPN v današnjem času in starosti, kjer se vsako podjetje / vlada ne strinja z omejevanjem dostopa do informacij, se lahko zaplete. Dodajte to nekaterim nepričakovanim težavam / težavam, ki se lahko pojavijo zaradi določenih napak v domačih aplikacijah ali napake samega ponudnika, imeti morate dostop do podpore strankam. Medtem ko 24/7 klepet v živo ni na voljo, imate možnost pošiljanja vozovnice!

Pregled podpore strankam Trust.Zone (1)

Preprosto vnesite svoj e-poštni naslov, zadevo, oddelek, pomen in sporočilo. Lahko celo dodate slike, da bolje predstavite težavo / težavo. Ko oddate vozovnico, lahko pričakujete, da boste prejeli odgovor v 24 urah. Če potrebujete hitrejšo rešitev za odpravljanje težav, imate na voljo tudi stran s pogostimi vprašanji, kjer najdete vse podrobnosti glede najpogostejših napak.

Pregled podpore strankam Trust.Zone 2

Pravnomočna razsodba

Naš pregled Trust.Zone razkriva, da ponudnik ponuja dobro splošno storitev, ki potrebuje malo dela. Razviti bi morali domače aplikacije za vse platforme in povečati število funkcij v odjemalcu Windows. Hitrost je bila precej dobra in nimamo težav z deblokiranjem spletnih mest z omejenimi možnostmi ali vključitvijo v P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me