Skrij VPN! Pregled šifriranja in podpore protokola

Tako kot vsak drugi VPN na trgu, HMA! trdi tudi, da je najboljši VPN tam. Obljublja, da bo zagotovil vašo anonimnost v spletu, vendar ocene uporabnikov o njej nimajo’v zadnjem času je bilo super. Zato sem se odločil, da bom stvari preizkusil in preveril, koliko teže ima ta mnenja o tej priljubljeni storitvi VPN.

HMA! na svoji edinstveni in bliskoviti spletni strani daje nekaj visokih obljub, a jih dejansko izpolnjuje, je tisto, kar moram izvedeti v tem obsežnem pregledu HideMyAss VPN 2019

 • Varnost
 • Preglednost
 • Cenitev
 • Strežniki
 • Izvedba
 • Kompatibilnost
 • Podpora

Industrijski standard za šifriranje je vojaško šifriranje AES-256’je najbolj varen standard za šifriranje podatkov. Ne morete dešifrirati podatkov, šifriranih po tem standardu, tudi če imate na tisoče tisoč superračunalnikov, ki 24 × 7 delajo 24 × 7.

In HMA! uporablja ta standard, zato ga lahko v tej metriki označim za varno za prenos vaših podatkov prek njegovih povezav.

Za podporo protokolom za tuneliranje ponuja tri različne različice protokola:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Od teh treh se OpenVPN šteje za najbolj varno, saj je odprtokoden in nima večjih varnostnih ranljivosti. Priporočam, da ta protokol privzeto uporabljate, ne glede na to, ali uporabljate HMA! ali katero koli drugo VPN.

PPTP ni varen kot stari standard protokola in velja za šibkega, zato je neuporaben, tudi če je tam.

L2TP / IPSec je najboljši za platforme iOS, saj je OpenVPN tam nekoliko počasen. Če ne’ne boste imeli težav s hitrostjo, obdržite OpenVPN, če pa to storite, preklopite na L2TP / IPSec, ker je razmeroma varen, tudi če je v manjši meri kot OpenVPN.

HMA! Pregled zaščite pred puščanjem DNS

Skrivanje vašega resničnega IP-ja v spletu ni nekaj, kar bi lahko enostavno storili, če vam ponudimo strežnik, da ponovno usmeri svojo povezavo. Vaš IP lahko zlahka pušča, če VPN, ki ga uporabljate, ne’ne nudijo zaščite pred uhajanjem WebRTC ali DNS.

V naši raziskavi o puščanju DNS smo naleteli na veliko VPN-jev, ki so obljubljali zanesljivo varnost, vendar niso mogli’ne morete skriti svojega resničnega IP-ja v spletu. Večina uporabnikov ne’Ne vem za to, ampak to ne bi smeli’t rahlo sprejmite, če nameravate odkupiti naročnino na nov načrt.

Tako tudi HMA! zaščita pred DNS, WebRTC in drugimi vrstami puščanja?

Presenetljivo je, da zagotovo!

Puščanje zahtev WebRTC in HTTP

 1. https://browserleaks.com/webrtc (jasno)
 2. https://www.doileak.com/ (Počisti)

DNS puščanja:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Počisti)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (Počisti)

IPv4 / IPv6 in Torrent IP pušča:

 1. https://ipleak.net/ (jasno)
 2. https://ipx.ac/run/ (Počisti)

Ko sem ugotovil, da je več varnostnih vidikov te storitve pretresen in nezanesljiv, nisem bil’t pričakujem HMA! da so sploh popolni dokazi za tesnjenje. HMA! bi bil za Torrenting odlična izbira, ker bi bil tako jasno neprepusten le, če njegova politika in pristojnost sečnje ne bi bila tako neprimerna.

SkrijMyAss! Pregled preverjanja datotek aplikacije

Aplikacije, tudi če prihajajo od znanih ali zaupanja vrednih ponudnikov, lahko nosijo motorje ali zlonamerno programsko opremo, ki lahko škodijo vaši napravi ali ogrozijo vaše podatke ali celo oboje.

Če želite biti še posebej prepričani, da vaš sistem ne’Če se tako ogrožate, morate zagnati preverjanje aplikacije.

Najboljše spletno mesto, ki ga uporabljam za to nalogo, je Virustotal.com.

Ponavadi preverim aplikacije za namizje, saj so pogosto tiste, ki imajo velike možnosti, da prenesejo zlonamerno programsko opremo ali sumljiv motor.

HMA!’s Aplikacija Windows je izšla iz tega testa, saj v 60 različnih testiranjih ni bilo zaznanih motorjev.

HideMyAss VPN pregled

Če ste že kdaj razmišljali o naročilu na HMA !, morate resno pogledati te varnostne napake, ki jih preprosto ni mogoče prezreti.

Pristojnost

Združeno kraljestvo.

Tu je Privax Limited, ki ima v lasti HMA! temelji.

Privax Limited je leta 2015 kupilo priznano varnostno podjetje Avast, ki ima več spletnih izdelkov, povezanih z zasebnostjo. In čeprav ima Avast sedež na Češkem, HMA! še vedno deluje zunaj Združenega kraljestva.

Združeno kraljestvo sploh ni varno mesto, na katerem ne bi temeljila VPN. V naši študiji o pristojnostih je bila Velika Britanija med najbolj nevarnimi lokacijami na svetu, kar zadeva varnost podatkov. Če ima sedež VPN tam, je ranljiv za predloge, kot so vladna naročila, zahteve za izročitev podatkov itd.

Vaši podatki niso varni, če so’je parkiran v Veliki Britaniji, zaradi česar je HMA! neprimerna izbira, če iščete varnega in anonimnega ponudnika, s katerim bi se povezali.

Beleženje

Vsi VPN-ji pravijo, da vsebujejo nič dnevnikov, toda vedno so nekateri podatki shranjeni v ozadju, kot smo preverjali v naši študiji o različnih politikah beleženja v celotni panogi.

Toda dokler VPN ne’ne shranjujte osebno prepoznavnih podatkov, uporabnikom se lahko zdijo varni, vendar HMA! sodijo v to kategorijo?

Ne, ne’t. Tukaj’s zakaj:

HMA! hrani naslednje vrste dnevnikov:

 1. Uporabniško ime
 2. Časovne žige povezave
 3. Dnevniki pasovne širine
 4. IP naslov uporabnika
 5. IP naslov strežnika VPN, s katerim se uporabnik poveže

In to’ne samo za shranjevanje občutljivih informacij, temveč tudi za časovno obdobje, ki ga je shranjeno, zaradi česar je celo stvar še bolj nevarna za uporabnika.

HMA! hrani vse te dnevnike za obdobje 30 dni. To’s mesecem, v katerem se vaši občutljivi podatki hranijo s HMA! in če to združite z dejstvom, da je lokacija shranjevanja podatkov znotraj Združenega kraljestva, potem tam’ne ostane vam prostora, da zaupate HMA! nasploh.

Ponudnik je bil vključen tudi v primere v bližnji preteklosti, ko je organom, ki so privedli do zapora nekaterih uporabnikov, razkril občutljive uporabniške podatke..

Ena stvar’S danom, med uporabo HMA nikoli ne smete storiti ničesar nezakonitega! Sploh ker se bo ponudnik vašim podatkom zagotovo odpovedal, če bo prispelo naročilo katerega koli organa. Pa tudi če ste uporabnik, ki ne’ne prepustite se ničesar nezakonitega, naročite se na HMA! ni priporočljivo.

HMA! Na splošno ponuja tri vrste načrta cen, vendar trenutno obstaja omejen dolgoročni načrt, ki to’je na voljo tudi.

Dostopili boste lahko do vseh HMA!’s funkcijami v vsakem posameznem načrtu.

 1. Mesečni naročniški načrt: 11,99 USD enkrat zaračunano.
 2. Letni naročniški načrt: 83,88 USD enkrat zaračunanih (6,99 USD / mesec).
 3. Dvoletni naročninski načrt: 119,76 USD enkrat zaračunanih (4,99 USD / mesec).
 4. Posebni načrt: Triletni naročninski načrt: 107,64 USD enkrat zaračunanih (2,99 USD / mesec).

Pregled cen HideMyAss VPN

Torej so ti načrti in njihove cenovne vrednosti upravičeni za storitev, ki jo HMA! Ponudbe?

Nisem čisto po mojem mnenju kot HMA!’Cenovni načrti niso samo pretirane, ampak so tudi nasprotujoči si.

Mesečni načrt je previsoka cena pri skoraj 12 USD. Razpon cen za takšen načrt ne sme presegati 7-8 USD, razen če ste ExpressVPN.

Po mesečnem načrtu HMA! Skoči naravnost na letni posel, kar je nekoliko nenavadno, saj bi moral obstajati vmesni načrt, kot je 6-mesečni posel. Zdi se, kot da bi HMA! Želi uporabnike spodbuditi k nakupu večjih načrtov, zato se počuti mesečno’S samo tam, da bi ostali načrti izgledali dobro in ceneje.

Ampak HMA! Ti’s tem nisi preveč pameten!

Nova pogodba o vrednosti, ki ponuja načrt v višini 2,99 dolarja na mesec, zahteva, da se naročite na triletni načrt in enkrat izkašljate zajeten znesek v višini 107,64 dolarja, kar je dejansko nižja vsota v primerjavi s ceno, ki jo boste morali plačati dvoletni načrt pri istem ponudniku.

Res ne’ne razumem logike za cenovno strategijo HMA! sledi.

Cene so zmede in ne bi olajšale nobenega uporabnika, ki se želi naročiti na storitev.

Čeprav je cena 2,99 dolarja na mesec videti poceni, zaradi pomanjkanja funkcij in odpovedi na številnih kritičnih frontah HMA! Zdi se, da je slaba izbira glede na to, da lahko za nižjo ceno dobite močan VPN, kot je Surfshark.

HideMyAss Pregled brezplačnih poskusnih in plačilnih sredstev

HMA! vam ponuja skupno 60 dni, v katerem lahko varno preizkusite njegovo storitev.

Če želite aktivirati prvih 30 dni preizkusa, potrebujete samo veljavno številko Paypala ali kreditne kartice.

Pregled načina plačila HideMyAss

Za drugi nabor 30-dnevnega preizkusa boste morali plačati za načrte, vendar ste še vedno zavezani za ponudbo za vračilo, ki še naprej velja za to obdobje..

Količina dni, ki jo lahko uporabite HMA! brezplačno je zagotovo veliko več od tistega, kar lahko dobite pri drugih ponudnikih, ki ponujajo samo obdobje vračila in ne brezplačno preskusno storitev. Ampak HMA! ponuja oboje.

Za 30-dnevno brezplačno preskusno različico je potrebna kreditna kartica ali številka Paypal, vendar obstajajo ponudniki, kot je NordVPN’t celo zahtevam to, zato HMA! tukaj si je treba prizadevati za odstranjevanje te ovire, tudi če to pomeni zmanjšanje števila dni, za katere preizkus ostane veljaven.

HMA!’s pravilnikom o vračilu denarja se morda sliši prijazno, vendar ne pozabite, da če prestopite omejitev pasovne širine 10 GB, ne boste mogli zahtevati vračila, zato previdno težite.

Kar zadeva načine plačila, lahko za plačilo HMA uporabite samo tri načine!’s cenovnimi načrti:

 1. Kreditne kartice
 2. Paypal
 3. Skrill

Možnosti plačila pokrivajo dva najbolj priljubljena načina plačila, vendar od HMA! ne’t ponuditi Bitcoin ali katero koli drugo kripto podporo za plačilo (to uporabniku omogoča, da ostanejo podatki o plačilu zasebni), še vedno verjamem, da mora blagovna znamka iti daleč v razumevanju trenutne dinamike industrije in kaj točno kupci želijo od nje.

PureVPN ponuja 15 ali več načinov plačila in to’s vodilno v industriji, zato HMA! ima veliko referenčnih vrednosti na različnih področjih, na katera se lahko sklicuje in popravi ali celo izboljša svoje trenutne standarde storitev.

Prisotni na več kot 190 lokacijah po vsem svetu, HMA! Ima eno najrazličnejših distribucij strežnikov v panogi.

Skupno število strežnikov, ki jih ponujajo, je 940+, kar je nekaj nad povprečjem, saj veliko najboljših VPN-jev, kot sta ExpressVPN in NordVPN, ponujata kjer koli od 2000 do 4000 strežnikov na svojih seznamih.

Pregled strežnikov HideMyAss

Toda število strežnikov neha več kot določeno število, če uporabniki v omrežju ne’t soočate se z ozkimi grli v prometu in s tem počasnejšimi hitrostmi. Torej, ali VPN ponuja 1000 ali 3000, razlika ni prevelika v zmogljivosti pri hitrostih.

Število lokacij, na katerih VPN ponuja strežnike, je izjemno pomemben dejavnik, ki vpliva na uporabniško izkušnjo. To je zato, ker ko je uporabnik bližje določenemu strežniku, hitrejše bo hitrost, saj povezava, ki jo hop mora prehoditi, ni veliko..

In tu je HMA! Rezultati nekaj glavnih točk. Njegovih 190 lokacij za strežnike se je razširilo po vsem svetu. Razen na Antarktiki so uporabniki na vseh 6 naseljenih celinah lahko zelo blizu določenega strežnika iz HMA! Strežniško omrežje.

Večina ponudnikov VPN ne’ne ponujam veliko strežnikov zunaj evropskih in severnoameriških regij, saj večina uporabnikov VPN prebiva v teh krajih, vendar HMA! Ima strežnike na čudnih mestih, kot so Guam, Butan, Palestina, Jemen, Kenija, Malavi in ​​celo v Severni Koreji.

Nočem’nisem videl nobenega drugega VPN-ja, ki pokriva te kraje tako srdito kot HMA! Je naredil.

Poleg tega je večina teh strežnikov dejansko golih strežnikov.

Hitrost izgube je razumljiva pri VPN-jih, saj imajo močno kodiranje, podporo protokolom in preusmerjanje povezav, kar povzroča stres pri hitrostih, zaradi katerih se lahko spustijo navzdol. Obstaja pa neka stopnja, do katere je ta izguba hitrosti sprejemljiva, poleg tega pa lahko hitrosti postanejo frustrirajoče ali celo neuporabne.

Največja izguba hitrosti za VPN naj bo v območju 25-40%, HMA!’s hitrostmi pogosto ležijo v tem območju.

Uporabljam hitrost internetne povezave 50 Mbps, zato ne’t kot katerikoli VPN, ki povzroči, da se hitrosti znižajo pod oznako 30 Mbps.

Izvedla sem hitrostne teste na 5 različnih HMA! strežniki, z vseh kontinentov in tukaj so povprečne hitrosti od njega:

 • Ping: 72 ms
 • Hitrost prenosa: 32.16 Mbps
 • Hitrost prenosa: 27,92 Mbps

S HMA !, lahko dosežete hitrosti več kot to, na nekaterih strežnikih, zlasti na Bližnjem vzhodu in v Kanadi, pa lahko na trenutke pričakujete izgube hitrosti več kot 50%. Evropa in azijsko-pacifiški regija imata najhitrejše hitrosti z okoli 35% izgubo hitrosti na večini strežnikov.

HMA! Torrenting Review

VPN-ji, ki jih ne’t podpira Torrenting, to izrecno omenite, ampak HMA! isn’t tak.

Nikjer ne omenja, ali podpira Torrenting ali ne, vendar se je veliko uporabnikov na različnih forumih pritožilo, da HMA! za Torrenting sploh ni primeren.

Številni uporabniki so med uporabo HMA prejeli obvestila DMCA, doživeli počasnejše hitrosti ali celo popolne meje! za Torrenting in tudi osebno sem ga doživel.

Samo preprost prenos knjige v vrednosti 2 Mbs je trajal 3 minute, kar je daleč od HMA! razmeroma dobre hitrosti pri splošnem brskanju. Torej, ne’ne gre za to, če se prepustite močnemu hudourništvu.

Odkrivanje blokade za skrivanje Netflix HideMyAss VPN

Pričakoval sem HMA! Če želite odblokirati Netflix v ZDA in v mnogih drugih državah, sem pa razočaran. To’s, ker sem se vsakič, ko sem poskušal povezati z Netflixom s katero koli od HMA!’s strežniki, dobil sem to zloglasno napako proxy Netflix proxy.

Napaka proxy Netflix

Netflix ima različne knjižnice vsebin za različne države, v njih ponuja svoje storitve in čeprav je neka vsebina na voljo v vseh državah, nekatere ne’t. In to’s kje pridejo VPN-ji. Toda Netflix je to težavo zakompliciral, ko je na svojem spletnem mestu postavil prepoved VPN, saj je s svojim požarnim zidom odstranjeval povezave, ki temeljijo na VPN, na njegovi storitvi.

Dandanes le peščica VPN-jev deluje na deblokiranju Netflix-a v ZDA in drugih regionalnih knjižnic, ki jih ponuja pretočni velikan, in to lahko rečem v tem trenutku, HMA! Ni med njimi.

Nič drugače ali edinstveno kot HMA! samo ponuja podporo za stranke za samo najbolj priljubljene platforme, vključno z naslednjim:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux

Združljivost HideMyAss VPN Apps

Za Firestick, Kodi in druge ljubitelje nišnih naprav, HMA! isn’t prava izbira za vas, saj se ne’ne ponujam podpore za katero koli takšno platformo.

HMA! ponuja podporo za usmerjevalnik, tako da boste lahko vse naprave preprosto usmerili skozi povezavo.

V enem samem računu lahko storitev uporabljate hkrati na 5 različnih napravah, kar je izboljšalo ponudnika, saj nekaj časa nazaj niste mogli.’t Prijavite se na več kot 2 napravi hkrati.

Kar se tiče uporabnosti aplikacij, jih je neverjetno enostavno konfigurirati in uporabljati. Pobude za povezavo z enim klikom in enostavne zamenjave strežnika s samo klikom / dotikom želene lokacije enkrat, so le nekatere od glavnih UX USPs HMA! aplikacije.

HMA! v preteklosti je bilo veliko pritožb uporabnikov glede počasne in skorajda neobstoječe podpore strankam. V tistih dneh so nudili podporo, ki temelji na e-pošti, kar iz očitnih razlogov ni primerno za tehnično storitev, kot je VPN.

Zdaj, ko HMA ponuja podporo za klepetanje v živo!, So te težave odšle.

Pregled podpore za HideMyAss VPN

Podpora za klepet izvaja izvršno klepetanje v živo in daje podrobne odgovore na vaša vprašanja. Vprašal sem jih o podpori Firestick in dobil dokaj zadovoljiv odgovor, zato lahko rečem, da je njihova podpora zagotovo do izraza in v skladu z industrijskimi standardi.

Zaključek

Zdaj pa k zadnjem klicu!

Ali priporočam, da se naročite na HMA!?

Veliki ne!

Zakaj?

HMA! ne’t podpira Netflix, Torrenting ali katero koli drugo dejavnost, ki temelji na pretakanju, hrani dnevnike občutljive vrednosti in tudi za več kot 30 dni in’s sedežem v Veliki Britaniji, kar ni zelo varna pristojnost VPN-jev.

Ima nekaj pozitivnih pozitivnih rezultatov, kot so nadpovprečne hitrosti, prijazne pravilnike preskušanja, podpora za več naprav z dobrimi dizajni uporabniškega vmesnika in UX ter podpora za klepet v živo za reševanje vseh vaših težav pri odpravljanju težav. Toda negativnosti je preveč, da bi jih zanemarili, tudi ob teh pozitivnih navedbah.

Torej ne’t iti za HMA !, ker je njena previsoka cena za storitev, ki jo ponuja, in ne’ne vsebujejo veliko dobrih lastnosti, ki jih lahko dobite pri drugih ponudnikih in tudi za manjše cene.

Za veliko boljši in cenejši VPN lahko greste za Surfshark ali če imate proračun, potem pa pojdite na ExpressVPN, a za zdaj ne’sploh ne razmišljam o naročilu na HMA!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me