Skrij pregled IPNN za leto 2020

Pristojnost Združene države
Cena 2,91 USD / mesec
Strežniki 120
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://www.hide-my-ip.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Hide My IP je ponudnik VPN s sedežem v ZDA, ki je del My Privacy Tools Inc, ki je v industriji zasebnosti že več kot 10 let in ponuja številne rešitve, vključno s protivohunsko programsko opremo, obnovitvijo trdega diska, odstranjevanjem piškotkov, History Cleanerjem, in požarni zid.

Hide My IP je bil znan s svojo dobro zmogljivostjo in najcenejšimi cenami vpn na trgu, ki je na trgu ustvaril močan ugled in konkuriral najboljšim VPN storitvam, kot so ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN in ibVPN.

Če želite več informacij o ponudniku, preberite ta podroben pregled Skrij moj IP:

Ali na Kitajskem skriva moj IP VPN, odkleni spletna mesta?

Ker Kitajska dela na zaprtem internetu za svojo državo, vlada podpira podporne kitajske aplikacije in storitve. Tako so aplikacije zunaj, zlasti kitajskih VPN-jev, ki deblokirajo tuje storitve / spletna mesta, v državi prepovedane. Zato Hide My IP na Kitajskem ne deluje, vendar se lahko njihova aplikacija za iOS še vedno izkaže za koristno pri deblokiranju. To je zato, ker uporablja protokol IPSec / L2TP, ki ga kitajske oblasti zaradi trenutno neznanih razlogov še ne blokirajo.

Skrij pregled cen za IP VPN

Naš pregled skrivaj IP IPN razkriva, da se ponudnik ponaša z zelo cenovno ugodno strukturo cen. Na voljo so trije načrti: mesečno, četrtletno in letno. Ne glede na to, kateri načrt izberete, prejmete enak nabor funkcij. Edina razlika so popusti, ki jih prejmete pri daljših naročninah.

Na primer, če se odločite za mesečni načrt, morate plačati zmerno vsoto 2,95 USD, kar je precej poceni v primerjavi s ceno surfhark VPN, ki znaša 11,95 USD / mesečno. Če pa greste na četrtletje, morate plačati le 2,93 dolarja. To znaša 8,79 USD na vsake tri mesece. Podobno, če izberete letni načrt, se mesečne cene znižajo na 2,91 dolarja, kar se zaračuna na 34,95 USD na leto!

Vse naročnine se samodejno ponavljajo in se obnovijo po njihovem predpisanem trajanju, razen če jih seveda ročno prekličete. Funkcije, ki jih prejmete, vključujejo:

 1. 120 strežnikov v 66 državah
 2. Tisoče svetovnih naslovov IP
 3. Aplikacije za Windows Mac, iOS in Android
 4. Brezplačni dnevni proxy & Premium proxy strežniki
 5. Hitri strežniki za pretakanje & Igre
 6. DNSCrypt - Skrij svoj IP OpenDNS
 7. Skrij razširitve brskalnika IP
 8. 5 Hkratna povezava

Med postopkom odjave lahko opazite tudi možnost, označeno kot “Odkleni zaščito kode”. Zelo priporočljivo je, da dodate to funkcijo, še posebej, če imate navado izgubljati licenčne ključe. Skrij moj IP običajno shrani vaš ključ v datoteko, če ga ne morete najti.

Odkleni kodo-zaščito

Ponudnik lahko celo zamenja ključ, če je bil ukraden ali puščen prek spleta. Če ste se kdaj srečali s težavo pri nameščanju programa, ker ste izgubili ključ ali ga po nesreči vrgli, natančno veste, kako pomembna je lahko taka zaščita..

Pridobite HideMyIP

Skrij pregled mojega strežnika IP VPN

Po našem pregledu Hide My IP VPN ponudnik ponuja 120 premijskih strežnikov v 66 državah za hiter pretok, VoIP storitve, e-pošto, brskanje in spletno igranje. Naložite lahko celo hudournike, minus napetost spremljanja. Toda to število strežnikov je precej manjše od strežnikov PureVPN, ki so 2000+ in imajo 300.000+ IP-jev.

Storitev smo preizkusili z odjemalci BitTorrent in uTorrent, prenosi pa so bili dokaj gladki. Če želite pregledati celoten seznam strežnikov Skrij moje IP, si oglejte uradno stran lokacij!

skriti_my_ip_servers_review

Izvajali smo celo hitrostne preizkuse na naši povezavi s 50 MBPS v nadzorovanih pogojih, da bi bolje presodili delovanje VPN. Upoštevajte pa, da bo povezava z internetom prek VPN vsaj nekoliko upočasnila vašo hitrost povezave. To se lahko razlikuje glede na vrsto dejavnikov, ki vključujejo, vendar niso omejeni na:

 • Oddaljenost od strežnika proxy - Na primer, uporabniki v ZDA, ki se povezujejo na lokacijo v Nemčiji, bodo verjetno brskali počasneje, kot če bi bili povezani s bližim kanadskim strežnikom!
 • Programska interferenca - Nekateri programi v računalniku so lahko v neposrednem nasprotju s Skrij moj IP. Predhodno morate odstraniti vso programsko opremo IP Hiding.
 • Količina pasovne širine in internetnega prometa, ki je bila uporabljena v času izvajanja Skrij moj IP.

Rezultati preizkusa hitrosti

Vsak test je bil izveden trikrat z izbranim najboljšim rezultatom:

Test hitrosti-test

Skrij pregled podpore za stranko IP VPN

Naš pregled skrij IP VPN odkrije, da ponudnik ponuja številne koristne rešitve za podporo strankam. To vključuje klepet v živo (na voljo samo 12 ur), sistem vozovnic, bazo znanja in spletni odpravljanje napak.

Klepet v živo je morda najboljše mesto za iskanje poizvedb & vprašanja, ki se obravnavajo takoj. Če pa je klepet v živo brez povezave, se vse vaše poizvedbe ekipi za podporo pošljejo kot sporočila, ki nato odgovorijo na vaša vprašanja v manj kot 12 urah.

Sistem vozovnic je dobro zasnovan in omogoča izbiro ustreznega oddelka, s katerim se želite pogovarjati. Prav tako lahko določite prednostno poizvedbo in tako zagotovite hiter odgovor. Navdušila nas je tudi baza znanja zaradi njenih podrobnih odgovorov in preprostega vmesnika. 

skriti_my_ip_support_review

Skrij pregled mojih plačil IP VPN

Skrij moj IP ponuja dolg seznam plačilnih načinov, ki jih bodoči naročniki lahko plačujejo. Tej vključujejo:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Odkrijte
 7. MasterCard
 8. Večerja’s Klub
 9. Plačilni zid
 10. American Express

skriti_my_ip_payment_review

Pridobite HideMyIP

Skrivanje združljivosti aplikacij in razširitev za pregled IP-jev

Trenutno je Hide My IP združljiv z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi z namenskimi aplikacijami, ki so na voljo za vse. Tej vključujejo:

 1. Windows
 2. Mac
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Hide My IP je poleg vrhunske programske opreme združljiv z najbolj priljubljenimi brskalniki in ponuja odlično razširitev brskalnika za Google Chrome in Mozilla Firefox:

HideMyIP Pregled razširitve

Skrij mojo IP razširitev za Mozilla Firefox (levo) & Dodatek za Google Chrome (levo)

Skrivanje mojega pregleda aplikacije za IP VPN za Windows

Aplikacija Windows ima zelo preprost uporabniški vmesnik. Ponuja dobre zmogljivosti in se izkaže za izjemno enostavno uporabo. Funkcija povezovanja z enim klikom je popolnoma sijajna in preprosto lahko kliknete strežniško vrstico na dnu in takoj spremenite svojo lokacijo.

hid_my_ip_windows_review 

Aplikacija ima tudi samodejno IP rotacija funkcija, ki vam omogoča, da spremenite svoj IP naslov na časovniku, ki ga lahko nastavite ročno. Če potrebujete IP s sedežem v ZDA, medtem ko uporabljate IP v ZDA, lahko preprosto preverite možnost, ki je na voljo (odlična funkcija).

Piškotke lahko tudi samodejno počistite, ko se spremeni naslov IP. Aplikacija HideMyIP VPN vam omogoča izbiro med Premium (visoke hitrosti) in Standardno (počasnejša) strežniki, odvisno od vaše uporabe.

skriti moj pregled premije IP

Skrij svoje protokole IP & Pregled šifriranja

Skrij moj IP uporablja protokol OpenVPN (oba UDP & TCP) v vseh lokalnih aplikacijah in ko ga ročno konfigurirate z aplikacijo OpenVPN Connect. Protokol za tuneliranje OpenVPN, izbran predvsem zaradi svoje priznane mešanice hitrosti in varnosti, ostaja eden redkih, ki ga NSA in Kitajska nista ogrozila..

OpenVPN lahko uporabljate tudi z 128-bitnimi in 256-bitnimi šifrirnimi ključi, kar vam omogoča, da v kateri koli napravi po svoji izbiri počnete kar želite. Skrij moj IP uporablja močno 256-bitno AES šifriranje (vojaško) & bančni standard) privzeto, medtem ko overjanje poteka s pomočjo 2048-bitnih tipk HMA5. Funkcijo je potrdil v e-poštnem sporočilu Hide My IP predstavnik Mike R.:

“… Uporabljamo najmočnejšo razpoložljivo metodo, to je OpenVPN protokol, s 256-bitnim šifriranjem s pomočjo 2048-bitne tipke…”

Skrivanje pregleda mojih IP dnevnikov

Glede na ponudnika’S spletnega mesta in dokumenta o pogojih uporabe, Skrij moj IP je ponudnik brez zapisov in ne spremlja nobenih uporabniških dejavnosti v svojem omrežju. Vendar pa podjetje, ki ga zavezujejo ameriški zakoni o hrambi podatkov, obvešča, da bodo o kakršnih koli nezakonitih dejavnostih nemudoma poročali oblastem v primeru zakonskega naloga. Tule trdijo pogoji uporabe:

“Čeprav ne hranimo vsebine dnevnika uporabe ali delimo katere koli vaše zasebne podatke s katero koli tretjo osebo, bomo vse podatke, ki jih imamo, posredovali, če bo to po zakonu potrebno. My Privacy Tools, Inc. lahko spremlja določene vidike omrežja za upravljanje zlorabe, vzdrževanje in / ali izboljšanje storitev.”

Skrij mojo brezplačno preskusno različico IP

Skrij moj IP resnično ponuja brezplačno preskusno storitev, kot je potrdil predstavnik. Vsi naročniki dobijo celo 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar je briljantno, in dober način, da preizkusite storitev, da preverite, ali za vas deluje dobro.

Recenzent’s razsodba

Naš celovit pregled skrivnega IP-ja IPN določa, da si ponudnik zasluži dostojno 4 zvezdice od 5. Podpora strankam je odlična in precej odzivna. Hitrost strežnikov je dobra za brskanje, pretakanje in hudourništvo. Imate celo namenske aplikacije za vse priljubljene platforme / naprave.

Funkcije so mi bile všeč
 1. Odlične cene
 2. Odprite DNSCrypt
 3. Razpoložljivost brezplačne preizkuse
 4. Razširjena strežniška mreža
 5. Vrhunski hitrosti strežnika
 6. Intuitivne razširitve brskalnika
 7. Standardno & Premium strežniki
 8. Dobra izbira načinov plačila
 9. Dostojna storitev za stranke
 10. 30 dni garancije za vračilo denarja
Področja izboljšav
 1. Za uporabo je na voljo samo 1 protokol za tuneliranje
 2. Prisilna prodaja na naročniški strani
 3. Grozdno oblikovanje spletnega mesta

Pridobite HideMyIP

Podobni članki

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

 • SpyOff VPN Review 2020

  Pristojnost San Marino Cena 9,99 Strežniki 300+ Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • PandaPow pregled VPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 7,00 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 120+ VPN v 16 državah Dnevniki Trgovine Povezave Dnevniki Šifriranje AES-256-bitnih deblokatov...

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

 • GOOSE VPN Pregled 2020

  Pristojnost Nizozemska Cena 1,99 $ Strežniki 71 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem Ne Priporočamo No Website...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me