Reklamecijski pregled 2020

Pristojnost Danska
Cena 4,16 USD / mesečno za enoletni načrt
Strežniki 42 Samo strežniki
Dnevniki Trgovine dnevniki uporabe
Šifriranje AES-256-bit
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://unlocator.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Kaj je Unlocator?

Unlocator je ustanovljen leta 2012 in ga ustvaril Linkwork ApS, ponudnik pametnih DNS in VPN s sedežem na Danskem. Predstavljen kot rešitev za deblokiranje spletnih mest z omejenimi možnostmi, Unlocator še vedno potrebuje veliko dela, da postane zanesljiva spletna rešitev za zasebnost / varnost.

Njihov sistem Smart DNS pogosto doživi bloke ponudnikov internetnih storitev ali lastnikov omrežja, VPN, ki deluje bolj kot varnostna kopija, pa ne zagotavlja ustrezne anonimnosti v spletu. Sploh ni dobra rešitev, tudi za preprosto obhod geo-omejitev ali ohranjanje identitete skrito.

 • Varnost
 • Preglednost
 • Cenitev
 • Strežniki
 • Izvedba
 • Kompatibilnost
 • Podpora

Pristojnost

Dovolj je slabo, da ima Unlocator slabo delovanje, da je njihov sedež v pristojnosti zavezništva Nine Eyes. Danska nalaga standarde zasebnosti GDPR, vendar se jih ne ozirajo.

Država je označena kot ena najbolj svobodnih jurisdikcij, ki napačno obvešča uporabnike, če se v resnici prepušča množičnemu nadzoru in izmenjavi obveščevalnih podatkov z drugimi članicami zavezništva..

Tako lokacije ni mogoče šteti za “Varno” pristojnost. Da, Danska še nima ONI profila, vendar je še vedno vključena v regionalni pregled za nordijske države.

Uporaba VPN ostaja zakonita, čeprav ima Danska pravno pooblastilo za omejitev dostopa do spleta. Kljub temu ne bi zaupal podjetju Unlocator, da bi svojo identiteto in podatke ohranil zasebne!

Neodgovorno dovoljenje

Politika beleženja

Če se podrobneje predstavite v našem spodnjem pregledu, boste ugotovili, da Unlocator dobesedno skriva svojo skrivnost. Potrošnikom ne zagotavljajo nobene zasebnosti, saj uporabljajo sistem Smart DNS, ki ne doda šifriranja v vašo omrežno povezavo.

Unlocator Hybrid, ki vključuje ponudbo VPN, teh težav v zvezi z zasebnostjo ne blaži, najslabši delček pa je, da ponudnik celo prizna, da vodi dnevnike uporabe, ki se po njihovem odstranijo v 24 urah po zaključku seje, ampak kako lahko kdaj vem?

Pravilnik o beleženju blokatorjev

IP / DNS puščanje

Če ti’se sprašujete; Ali je Unlocator varen? Odgovor je ne! VPN ni varna izbira. Pravzaprav ga niti nisem mogel spraviti v delovanje mojega operacijskega sistema Windows. Resnično sem se opogumil!

Nekaj ​​časa sem ga uporabljal v Androidu in iOS-u, vendar takrat nisem razmišljal, da bi opravil test, saj jih ponavadi izvajam v računalniku. Moral sem pregledati uspešnost odjemalca v operacijskem sistemu Windows.

Kot lahko vidite spodaj, je pred zagonom Unlocator.exe moja internetna povezava delovala v redu. Takoj po zagonu se internet prekine in nato ponovno zažene, ko zaprete aplikacijo.

Seveda, storitev deluje na pametnih telefonih, kaj pa uporabniki prenosnikov in namiznih računalnikov? Po tem, ko bom opravil to stranko, bom objavil preskuse tesnosti IP / DNS!

Preglednost

Vedno je dobro vedeti o sedežu, lastnikih, investitorjih, upravnem odboru, karantarjih / poročilih o preglednosti in postopkih revizije (če obstajajo) storitve VPN.

Tako lahko uporabniki ugotovijo, ali je Unlocator zakonit ali ne? Na srečo zagotavljajo podatke o svojem podjetju, ki je registrirana blagovna znamka družbe Linkword ApS.

Sam ponudnik se nahaja v mestu Kopenhagen. Poslal sem e-poštno sporočilo Unlocatorju in jim postavljal NAVEZNA vprašanja, podobno kot drugi ponudniki v mojem vodniku o preglednosti.

Na odgovore na moja vprašanja Unlocatorja še čakam. Predvidevam, da je minilo en teden, odkar sem vzpostavil stik z njimi!

Cene naročnin

Unlocator običajno ponuja netizenov dva naročniška paketa: Smart DNS in Smart DNS + VPN, ki so nadalje razdeljeni po trajanju za izkoriščanje popustov.

Paket Smart DNS se začne pri 4,95 USD mesečno. Če se odločite za 6-mesečno pogodbo, stroški na mesec padejo na 4,58 USD, kar pomeni, da plačate 27,48 USD!

Cene naročnin na unlocator

Če sklenete letno pogodbo, stroški padejo na 4,16 dolarja mesečno, kar znaša 49,92 dolarja za 12-mesečni dostop. Za pametni DNS + VPN se cene začnejo pri 9,99 USD.

To je precej drago, če upoštevamo, da je VPN v vse večji fazi in ga je treba izboljšati. Za boljšo vrednost se odločite za letni paket, ki se začne pri 6,58 USD / mesec, kar pomeni, da za 12-mesečni dostop plačate 78,95 USD!

Pregled strežnikov

Kljub temu, da je na trgu od leta 2012, Unlocator nima zelo impresivnega seznama strežnikov. Številke segajo le do 42 strežnikov in večina jih ponuja slabo delovanje.

Pregled brezstičnih strežnikov

Preizkusil sem VPN in njegove strežnike, da sem ugotovil, ali so goli ali kovinski. Vsak naslov strežnika, ki sem ga dodal v sistem za nadzor sintetičnih aplikacij CA, je pokazal 100% izgubo paketa.

Pregled sprostitve

To ni moj prvi preizkusni strežnik, zato vem, da je ta težava skladna samo z Unlocatorjem. Da bi še dobil boljšo idejo, sem na njihovem UK strežniku izvedel pot v sledovih.

Rezultati kažejo nizek ms in RTT, kar pomeni, da se strežnik res nahaja kot oglaševan, vendar še vedno ne razumem, zakaj sem prejemal napake pri pisanju na strežnik z več lokacij.

Pregled VPN Unlocatorja

Izvedba

Pri Androidu in iOS-u so aplikacije delovale nemoteno, hitrosti, ki sem jih prejel, pa so bile res slabe. Naletel sem tudi na pogoste odklope, ki so ovirali celotno izkušnjo.

Odjemalec Windows sploh ni deloval, zato o tem nimam veliko reči. Poskusil sem deblokirati ameriški Netflix prek pametnih DNS in VPN na Androidu, vendar neštetokrat nisem uspel.

Kljub konfiguraciji Unlocator’s DNS nastavitvami, rezultati so ostali nespremenjeni. Kar se tiče Unlocatorja, ki je odblokiral MLB.TV, je to res uspelo, vendar je bila uspešnost spet zelo slaba!

Oblikovanje in delovanje App Unlocator

Kompatibilnost

Glede na združljivost Unlocator ponuja aplikacije za vse znane platforme / OS. Imate domačo programsko opremo za Windows, Mac, iOS in Android.

Manjkajo razširitve brskalnikov za Mozilla Firefox, Google Chrome in Opera. Tudi Applova TV Unlocator ne obstaja, ponudnik pa si prizadeva za izdajo aplikacije za Amazon Fire TV & tablete.

Za druge bolj tehnične uporabnike ponuja Unlocator podrobna navodila za nastavitev za vse operacijske sisteme, medijske predvajalnike, igralne konzole, pametne televizorje, usmerjevalnike in pametne telefone (čeprav večinoma za njihovo pametno storitev DNS).

Združljivost z blokado

Pomoč strankam

Unlocator pravzaprav deluje precej dobro, saj strankam nudi podporo. Ponujajo številne možnosti, kot so e-pošta, klepet v živo in stran z zbirko znanja.

Za e-pošto sem prejel odgovor v 2 3 urah po pošiljanju poizvedbe. Klepetanje v živo ni bilo na voljo po 12. uri, vendar sem hitro odziv, takoj ko je bil na voljo.

Zbirka znanja vsebuje precej informacij o težavah s stranko, skupaj z vodniki za nastavitev.

Sprostitev kupca

Za podporo imate celo 7 različnih razdelkov: Uvod, Unlocator VPN, Smart DNS, Vaš račun, API in nasveti & Triki!

Sprostitveni VPN

Pravnomočna razsodba

Bi priporočil Unlocator?

Umm, HELL NO. Pristojnost Nine Eyes, težave s povezljivostjo, počasne hitrosti, pomanjkanje strežnikov, brez razširitev brskalnika in seznam se nadaljuje.

Obstaja preveč negativnih učinkov, da bi Unlocator veljal za varno izbiro, naj bo to za pretakanje ali prejemanje anonimnosti po spletu.

Edino pozitivno mnenje je proaktivna podporna skupina in na voljo veliko izbire za oblikovanje cen, vendar gre samo za to. Neizvajalec ni zanesljiv!

Podobni članki

 • Windscribe VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 49 USD za enoletni načrt Strežniki 600+ strežniki v 60 državah Dnevniki Da Šifriranje AES-256 Bit Unblocks Netflix Ne Torrenting Da...

 • Surfshark Review 2020

  Pristojnosti Britanski Deviški otoki Cena 1,99 USD / mesečno (47,76 dolarja za 24 mesecev) Strežniki 1040+ v 61+ državah Dnevniki Brez dnevnikov s potrjenim šifriranjem...

 • VPN Neomejen pregled 2020

  Pristojnost ZDA Cena 2,78 strežnikov 400+ dnevnikov brez šifriranja OpenVPN, L2TP / IPSec in IKEv2 odblokira Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Priporočljivo...

 • VyprVPN Pregled 2020

  Pristojnost Švica (Nevarno) Cena 6,67 USD / mesec (80 USD za 1 leto) Strežniki 700 Dnevniki Brez šifriranja dnevnikov AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting...

 • Pregled PureVPN 2020

  Pristojnost Hong Kong Cena 2,91 $ / mesečno za dvoletni načrt Strežniki 2 000+ v 140+ državah Dnevniki Brez dnevnikov Potrjeno šifriranje AES-256-CBC odklene Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me