Pregled ZenMate 2020

Pristojnost Berlin
Cena 1,64 $ / mesečno na triletni načrt
Strežniki 2.600 strežnikov v 37 državah
Dnevniki Brez dnevnikov
Šifriranje 128-bitni AES-GCM
Odblokira Netflix Ne
Torrenting Ne
Deluje na Kitajskem Ne
Priporočljivo  Ne
Spletna stran https://zenmate.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Ustanovljen je bil leta 2014, ZenMate je sedež varnih tunelov VPN s sedežem v Berlinu. Na začetku je bil Chrome brezplačno razširitev zasebnosti. Z hitrim posredovanjem na tri leta je ZenMate zdaj skočil na freemium bandwag, ki ponuja združljivost priljubljenih naprav in operacijskih sistemov, hkrati pa še vedno ponuja vtičnike za brskalnike Opera, Google Chrome in Mozilla Firefox. Če želite pridobiti informacije o storitvi, preberite ta podroben pregled ZenMate na Best VPN


Prednosti

 1. Na voljo brezplačen načrt
 2. Poceni cene
 3. 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 4. Podpira vse priljubljene protokole
 5. Uporablja šifriranje na visoki ravni

Slabosti

 1. Omejeni strežniki
 2. Sedež v NSA in cenzuri prijazni nemški jezik

Pridobite Zenmate

Pregled cen ZenMate

Naš pregled ZenMate določa, da ima VPN podobno strukturo cen kot drugi ponudniki. Žep prijazen VPN ponuja več stopenj za vrhunsko storitev; skupaj z dodatnimi ugodnostmi razmislite, kako dolgo uporabljate storitev. Mesečna naročnina vam bo povrnila 7,65 USD

Če želite iti na šestmesečni načrt, boste morali plačati skupno 38,25 USD. Ta možnost vam omogoča 29% popust in zniža mesečne cene na 6,37 USD. Letni načrt še dodatno zniža stroške na mesec na 4,25 USD. To pomeni, da za letno naročnino plačate le 51,00 USD, kar izkoristi 53% popust.

zenmate-price-review

ZenMate Free Review

Po našem pregledu ZenMate ponudnik VPN res ponuja svoje storitve brezplačnim uporabnikom. Razširitev lahko prenesete za ustrezen brskalnik in izkoristite dobro spletno zasebnost in varnost. Vendar je ta načrt omejen glede na lokacije, platforme in hitrost. Boljšo zanesljivost boste našli pri plačljivih različicah.

Postopek prijave za premijske in brezplačne račune

V našem pregledu je ugotovljeno, da je prijava za premijske in brezplačne račune preprosta in enostavna. Samo sledite tem korakom spodaj:

Premium račun

 1. Moram ‘Na domači strani pojdite na zavihek ZenMate Now.
 2. Izberite plačilne načrte, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam.
 3. Vnesite veljaven e-poštni naslov za prijavo v svoj račun ZenMate.
  prijava zenmate-email
 4. Izberite ustrezen način plačila in vnesite svoje poverilnice.
  metode plačila zenmate-premium-signup-plačilo
 5. Po zaključku postopka odjave boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo.
 6. Preverite, ali so vsi podatki o računu pravilni.
 7. Prijavite se s svojim e-pošto in geslom.
 8. Uživajte v uporabi ZenMate Premium!

Pridobite Zenmate

Brezplačni račun

 1. Obiščite https://zenmate.com/welcome/ stran.
  račun za prijavo brez zenmata
 2. Kliknite na “Poskusite ZenMate Limited”.
 3. Počakajte 10 sekund in kliknite na “Omeji se”.
  funkcije brez zenmata-vpn
 4. Vnesite veljaven e-poštni naslov in geslo
 5. Potrdite, da se strinjate s pogoji storitve
 6. Kliknite na ‘’Prijavite se’’ gumb
 7. Uživajte v uporabi ZenMate Free!

Postopek prijave v ZenMate

Spletna stran’S navigacija je dobra in vse, kar uporabniki potrebujejo, je dostopno prek domače strani. Preprosto kliknite na ‘Vpiši se’ zavihek. Preusmerjeni boste na spodnjo stran. Vnesite e-poštno ime in geslo računa ZenMate in kliknite na ‘Vpiši se’ možnost za dostop do nadzorne plošče računa. Kliknite na ‘Ste pozabili geslo?’ če se ne morete spomniti svojih poverilnic.

zenmate-prijava

Postavitev računa Zenmate

Naš pregled razkriva, da je postavitev računa pravzaprav zelo impresivna. Na voljo imate veliko koristnih možnosti. Primernega odjemalca VPN za vse platforme lahko preprosto prenesete s klikom na gumb in odjavo.

zenmate-račun

Če kliknete ‘E-naslov’ na kartici, lahko spremenite svoj e-poštni naslov. To je neverjetno uporabna funkcija, še posebej, če ste izgubili dostop do svoje e-poštne številke.

e-poštno sporočilo o spremembi zenmate

S klikom na ‘Geslo’ na kartici, boste pridobili možnost spremembe gesla.

zenmate-change-password

Če kliknete na ‘Podatki o plačilu’ na kartici, boste prejeli informacije o datumu izteka premijskega načrta. Kliknite na ‘podaljšati’ možnost za podaljšanje trajanja naročnine.

načrt zenmate-premium

The ‘Transakcije’ na kartici so informacije o cenah in ‘Naprave’ na zavihku boste našli podrobnosti o vseh povezanih pametnih telefonih, prenosnikih in računalnikih. Prikazuje vrsto VPN-ja, napravo / brskalnik, registriran datum in podatke o zadnjem videu.

naprave zenmate

Pregled sprejetih načinov plačila Zenmate

V našem pregledu ZenMate razkrivamo, da storitev podpira precej omejene možnosti za plačila. Na VPN se lahko naročite z Visa, MasterCard, American Express, Maestro PayPal, Sofort Banking in UnionPay. Pred kratkim je ponudnik na svoj podprti plačilni seznam celo dodal Qiwi Wallet, kar je način za nakazilo denarja in prejemanje plačil / plačilo za 75.000 storitev po vsem svetu..

Pregled garancije za vračilo denarja / vračila denarja Zenmate

Da, ZenMate ponuja garancijo za vračilo denarja na podlagi ustreznih meril, določenih na strani s pravilniki. To je zelo impresivno, saj storitev že ponuja BREZPLAČNO različico. Ko pa se naročnina zaračuna, boste imeli 14 dni od prvega plačanega obračunskega cikla, da prekličete naročnino.

Bitcoin, Ukash inPaysafeCard so izvzeti iz prejetih vračil. Če v 14 dneh ne morete preklicati, ne boste prejeli vračila. V primeru odobrenega računa se bo vaš račun vrnil na brezplačen načrt. Denar, ki ga prejmete, bo iz istega načina plačila, ki ste ga uporabili na začetku.

ZenMate za podjetja

Naš pregled ZenMate razkriva, da ponudnik ponuja celo načrt za podjetja. To ponuja lastnikom podjetij dostop do naprednih varnostnih in zasebnih funkcij za uživanje v povsem anonimni izkušnji. Skozi preprosto nadzorno ploščo za upravljanje uporabnikov poslovni načrti uporabnikom omogočajo opravljanje različnih ključnih nalog, ki vključujejo izvajanje anonimnih spletnih raziskav (idealno za odmevna podjetja in novinarje, ki zahtevajo najvišjo raven zasebnosti.

Najboljši del vsega: ZenMate ne ponuja fiksnih cen za poslovni načrt. Na podlagi vaših organizacijskih zahtev in števila potrebnih računov ZenMate oblikuje svoje cene. Lahko zahtevate ponudbo za ugotovitev splošnih stroškov vašega poslovnega načrta. Vsak račun, ki ga kupite, vam bo omogočil ekskluziven dostop do petih sočasnih povezav, ki vključujejo aplikacije za Android / iOS, odjemalce sistema Windows in Mac OS ter razširitve brskalnika..

Pridobite Zenmate

Podatki in varnost zaposlenih

Glavna predpostavka ZenMate for Business je zagotoviti najvišjo raven zaščite podatkov podjetja in zaposlenih pred vsemi vrstami virusov, zlonamerne programske opreme, vohunjenja ali hekerjev. VPN računi bodo zaposlenim nudili napredno šifriranje, ko se povežete z javnim Wi-Fi-jem. To zagotavlja, da bodo vsi poslovni / zasebni podatki na njihovih pametnih telefonih ostali popolnoma varni.

Neomejena vsebina za delavce na daljavo

Z nakupom načrta ZenMate for Business lahko lastniki svojim zaposlenim omogočijo dostop do vitalnih spletnih vsebin, kot so družbeni mediji, novice, spletna mesta in delovni viri, ki so sicer zaradi geografskih omejitev nedostopni. Ta rešitev je idealna za delavce v tveganih panogah, kot so novinarstvo in velika podjetja, ki se ne želijo soočiti s težavami, medtem ko dostopajo do ključnih informacij v spletu.

Varni klici VoIP

Ena izmed najboljših stvari pri prijavi na načrt ZenMate Business je, da uporabniki dobijo popoln dostop do svojih ekskluzivnih strežnikov z visoko prometo. Posledično se lahko počutite najvišje možne hitrosti na vseh lokacijah. S tem zaposlenim in upraviteljem omogočite uživanje v neprekinjenih VoIP klicih z najvišjo stopnjo varnosti, saj ZenMate šifrira vse ranljive zasebne klice pred prestrezki..

Pregled strežnikov ZenMate

Naš pregled je za cenovno ugodne premijske načrte ugotovil, da ponudnik ponuja 30+ strežnikov v 30 državah. Sem spadajo ZDA, Švica, Ukrajina, Združeno kraljestvo, Rusija, Singapur, Nizozemska, Poljska, Romunija, Latvija, Luksemburg, Moldavija, Izrael, Italija, Japonska, Francija, Nemčija, Hong Kong, Bolgarija, Kanada, Finska, Avstralija , Avstrija, Belgija in 6 držav.

pregled zenmate-strežnikov

Pridobite Zenmate

Pregled zasebnosti in anonimnosti Zenmate

Zenmate VPN ponuja preprosto in pravo spletno mesto. Ane so’t veliko temnih kotičkov, ki so vidni v skrbi za zasebnost in varnost. V resnici storitev vašo zasebnost jemlje zelo resno.

Uporablja najboljše in najnaprednejše protokole in šifriranja za preprečevanje, da bi ponudniki internetnih storitev, vlad, hekerjev in ostrostrelcev vohunili za vašo internetno aktivnost, kreditne podatke, zgodovino prenosov ali kar koli drugega, poslano po omrežju.

Odkrili smo tudi, da programska oprema ne spremlja kakršnih koli dnevnikov, ne glede na to, koliko podatkov o pasovni širini in hitrost uporabljate. Tako boste vedno varni in zaščiteni, kar omogoča dostop do blokiranih spletnih mest!

Varno brskajte po spletu na kateri koli povezavi Wi-Fi

Ker ZenMate podpira široko paleto protokolov, ki so na voljo za povezavo, se lahko prepričate, da boste varno brskali po spletu na kateri koli javni / zasebni povezavi Wi-Fi. Vsi protokoli uporabljajo šifriranje najvišjega razreda za ohranjanje zasebnosti prometa za hudournike in brskanje. To pomeni, da vladne agencije in tretji ponudniki ne bodo mogli izslediti vaše identitete.

Odblokirajte spletna mesta z ZenMate VPN

Ena najboljših stvari pri uporabi VPN je, da se povežete s katerim koli strežnikom po svoji izbiri, ki se nahaja v drugi državi. Enako velja za ZenMate. Če želite deblokirati spletna mesta, kot sta Netflix US in Disney +, se lahko povežete na isto lokacijo. Ker VPN-ji prikrijejo vaš naslov IP, lahko pridobite takojšen dostop do vsebine. Prehodite vse geo-omejitve in v celoti brskate po internetu.

Varnost ZenMate & Pregled poročanja o ranljivosti

Ponudnik VPN ponuja nagrade za razkritje ranljivosti varnosti za vse svoje izdelke in storitve. Po našem pregledu ZenMate je to precej zanimiva ponudba. Ne le da omogoča odstranjevanje izrazito ustvarjalnih ali hudih napak, ampak tudi vzbuja veliko zanimanje uporabnikov. Nagrade so odvisne od resnosti hroščev.

Storitev celo navaja, da vam bo dodelila zasluge za iskanje hrošča. Vaše ime bodo postavili na stran Varnostni raziskovalci Hall of Fame. Če na varnostni konferenci naletijo na vas, bi vam celo podelili visoko petico in pohvalili vašo osupljivost. To daje ZenMateu precej energično in živahno privlačnost, kar mu omogoča, da pritegne veliko zvestih strank.

Kako prijavljate ranljivost?

Naš pregled razkriva, da če slučajno naletite na ranljivost, lahko to prijavite na varnost [@] zenmate.com, kjer bo varnostna ekipa analizirala vse podrobnosti, kar nas absolutno ljubi. Ta e-poštni naslov se nanaša samo na težave, povezane z napakami in ranljivostmi. Če imate kakršne koli težave v zvezi s povezljivostjo, nezdružljivostjo ali napakami z VPN, se obrnite na skupino za podporo.

Ranljivosti niso primerne za sprejem

 • Varni piškoti in HttpOnly zastave
 • Ponovna uporaba piškotkov / ugrabitev seje
 • Manjkajo zapisi DMARC ali SPF
 • Poštevanje računa
 • Omejevanje stopnje
 • Clickjacking

Pregled protokolov ZenMate

Po našem pregledu ZenMate ponudnik VPN ponuja trdno podporo in šifriranje najboljših protokolov, ki vključujejo OpenVPN, SSTP, IPSec, L2TP in PPTP. Uporabniki imajo možnosti glede ravni šifriranja. Odločite se lahko za overjanje SHA-256 ali 128-bitne AES-GCM šifre. VPN uporablja celo stiske RSA in TLS 1.2 (RFC 5245), kar zagotavlja izjemno varnost in zasebnost.

Pridobite Zenmate

Torma za Zenmate & Pregled P2P

Med pregledom ZenMate smo pokukali po vseh kotičkih spletnega mesta, da bi našli informacije o P2P / Torrentinu, vendar smo ostali uspešni. To nas je pripeljalo do prepričanja, da ponudnik VPN uradno ne dovoljuje P2P. Vendar hkrati strežniki VPN ne blokirajo. To pomeni, da lahko dejansko hudournik. Kljub temu bi bili veseli, da bi ZenMate o tem jasno govoril!

Ali je ZenMate varen?

Kot ponudnik s sedežem v Berlinu, Nemčija (član 14 oči) - naš pregled ZenMate odkriva, da mora storitev izpolnjevati vrsto kibernetskih zakonov, ki lahko neposredno posegajo v zasebnost uporabnikov. Čeprav morda ne bo natančno navedel, bo služba zabeležila vaš IP naslov na svojih storitvah, skupaj z določenimi informacijami o seji.

Pregled dnevnikov ZenMate

Po našem pregledu ZenMate ima storitev zelo jasno in lahko razumljivo stran s politiko zasebnosti, ki navaja, da privzeto ne hrani osebnih podatkov. Kljub temu nekatere podatke ohrani s privolitvijo uporabnika. To lahko vključuje, ko izberete določen strežnik, se obrnete na podporo za stranke, se naročite na glasila ali objavite v forumih in skupnostih.

Vaš e-poštni naslov se shrani in uporablja za trženje. Ni podatkov o hrambi piškotkov, zahtevanih strani, podatkih o pasovni širini, IP naslovu itd. Kljub temu še vedno ne moremo biti povsem prepričani, če bo storitev sledila obljubi o popolni anonimnosti. Verjamemo, da mora VPN slediti smernicam nemške vlade. Kot odgovor na to nas je predstavnik ZenMate poklical, da smo očistili zrak. Spodaj je odgovor, ki smo ga prejeli.

“V ZenMate ne beležimo podatkov o prometu in ne hranimo podatkov o uporabi katerega koli uporabnika. Kljub temu ima naše podjetje sedež v Nemčiji, ki je ena izmed držav, ki sodelujejo v ’Država 14 oči,’ nikoli ne bomo in ne bomo nikoli delili podatkov o porabi kupcev. To pomeni, da tudi če bi se katerikoli predstavnik obrnil do nas, da bi zahteval dostop do takšnih podatkov, ne bi šli’ne morete ga zagotoviti iz preprostega razloga, ker ga najprej niste shranili. Pomembno je tudi poudariti, da je ‘Država z 14 očmi’ Pravilo ne velja za podjetja VPN, saj gre za sporazum med nacionalnimi obveščevalnimi agencijami ...”

Na koncu morajo uporabniki določiti, ali bodo zaupali storitvi ali ne. Naša naloga je zagotoviti našim bralcem / gledalcem popolno preglednost politike beleženja.

Pregled pametnih lokacij Zenmate

Med pregledom ZenMate smo ugotovili, da storitev ponuja edinstveno ponudbo ‘Pametne lokacije’ funkcija. To uporabnikom pomaga pri brskanju po internetu, ne da bi jim bilo treba preklopiti na različne lokacije za dostop do različnih regij in spletnih mest. Običajno omogoča, da ZenMate samodejno preklopi lokacije strežnikov, glede na potrebe uporabnika.

Ali lahko z Kodi uporabite ZenMate VPN?

Ko uporabljate namizno ali mobilno aplikacijo ZenMate premium, lahko preprosto uporabljate Kodi. To velja za vse platforme, ki jih ponudniki strank Kodi VPN ponujajo. Preprosto se povežite z želenim strežnikom in odprite programsko opremo Kodi, da boste uživali v dobri zasebnosti in anonimnosti, ob tem pa odblokirali geografsko omejena spletna mesta.

Pregled podpore ZenMate

Naš pregled ZenMate odkriva, da VPN ponuja samo podporo po e-pošti. Da bi lažje zmanjšali pritisk ekipe, storitev ponuja celo navodila za nastavitev in odpravljanje težav. Če obiščete te strani, boste kmalu spoznali, da ZenMate odlično odgovarja na vprašanja. Uporablja način, ki očitno nasprotuje pomislekom uporabnikov s prevelikimi podrobnostmi.

Zenmate-podpora-pregled

Z obiskom strani s pogostimi vprašanji lahko dobite vse želene informacije glede nasvetov za odpravljanje težav, aplikacij naprav, razširitev brskalnika in podrobnosti o računu. Radi bi videli funkcijo klepetanja v živo in stran foruma / skupnosti za medsebojno delovanje obstoječih in potencialnih strank.

Pregled združljivosti ZenMate Apps

Po našem pregledu ZenMate je VPN združljiv z vsemi priljubljenimi platformami. Za uporabnike Mac in Windows obstajajo odjemalci VPN po meri. Na voljo imate razširitve brskalnikov po meri (razvila jih je ekipa ZenMate), ki jih je mogoče uporabljati v vseh priljubljenih internetnih brskalnikih, vključno z Opera, Mozilla Firefox in Google Chrome. Za uporabnike iOS in Android so na voljo mobilne aplikacije.

Prenosi ZenMate

Prenos programske opreme ZenMate VPN je dokaj enostaven. Vse, kar morate storiti, je, da obiščete njihovo domačo stran, odprete zavihek za prenos in izberete odjemalca, ki ga želite prenesti. Aplikacije za iOS in Android lahko celo prijetno prenesete iz trgovine Google Play in Apple Play Store.

prenesi zenmate

Pridobite Zenmate

Pregled odjemalca Zenmate Windows

Naš pregled ZenMate meni, da je odjemalec Windows preveč preprost in manj učinkovit. Obstaja veliko prostora za izboljšave. Pomanjkanje funkcionalnosti in seznam možnosti prilagajanja zmanjšuje privlačnost programske opreme. Radi bi videli tudi bolj racionalen videz.

zenmate-windows-pregled

Pod pokrovom imate dober seznam funkcij. Izberete lahko med aplikacijo, da samodejno zaženete z računalnikom ali aktivirate Ever secure (enakovredno stikalu za uničenje). Za dodatno pomoč obstajajo tudi povezave do pravilnika o zasebnosti in pogojev storitve.

nastavitve zenmate-windows

Kako namestiti ZenMate na Android

Tukaj’kako konfigurirati VPN za Android:

 1. Prenesite aplikacijo za Android iz trgovine Google Play
 2. Po končani namestitvi odprite aplikacijo
 3. Prijavite se z e-poštnim imenom in geslom Premium računa
 4. Če nimate računa ZenMate, kliknite na “Pridobite 7 dni Premium brezplačno”
 5. Vnesite veljavno e-pošto, geslo in kliknite na “Prijavite se” možnost
 6. Prijavite se v svoj račun in uživajte v uporabi ZenMate v Androidu!

Kako nastaviti ZenMate za Mac / iOS / iPad

Postopek nastavitve ZenMate je precej podoben Androidovemu vodniku. Za vsako platformo morate prenesti ustrezen odjemalec programske opreme. Če uporabljate Mac, naložite ustrezno različico OS-a od tu. Namestite programsko opremo. Vnesite svoj e-poštni naslov in geslo, da se prijavite in začnete uporabljati VPN.

Če uporabljate napravo iOS / iPad, samo obiščite Apple Store (iTunes) in naložite aplikacijo ZenMate. Počakajte, da se postopek namestitve programske opreme konča. Vnesite svoje poverilnice. Povežite se s katerim koli izbranim strežnikom in uživajte v neblokiranem internetu z brezhibnim brskanjem, pretakanjem in prenosom.

Pregled dodatkov / razširitev ZenMate

Ena najboljših stvari v zvezi z ZenMate je, da strankam ponuja dodatke / razširitve za svoje brskalnike, da prosto uporabljajo storitev VPN. Po dodajanju dodatka za brskalnik bo storitev usmerila uporabnike na stran, za katero se zahteva prijava. Tu boste morali vnesti e-poštno številko in geslo.

Če posredujete ustrezne informacije in se strinjate s Pogoji storitve in Pravilnikom o zasebnosti, lahko VPN uporabljate kadarkoli in kjer koli želite. Dodatek bo vedno pripravljen za uporabo. Ko vzpostavite povezavo, boste v zgornjem desnem kotu brskalnikov opazili ikono ščita.

Ti dodatki / razširitve brskalnika uporabljajo Smart Location. To pomeni, da se bodo samodejno povezali s strežnikom, ki temelji na uporabniku’s lokacijo. Vendar ga lahko kadar koli spremenite na eno od petih lokacij, ki so na voljo v brezplačnem načrtu.

ZenMate za Firefox

Ko gre za namestitev ZenMate-a v brskalnik Mozilla Firefox, imate na voljo dve možnosti. Kot preprost korak bi lahko samo dodali razširitev v brskalnik iz Mozille’s strani z dodatki. Dodatek VPN lahko neposredno namestite tudi z glavnega spletnega mesta.

ZenMate za Opera

Opremljanje ZenMate v brskalniku Opera je preprosta naloga. Za uspešno namestitev razširitve lahko odprete stran z dodatki Opera. Če želite pospešiti postopek, lahko neposredno dodate VPN v svoj brskalnik s spletnega mesta. Preprosto kliknite na “Dodajte ZenMate v Opera” gumb.

Partnerski program ZenMate

Po našem pregledu ZenMate je VPN med redkimi ponudniki, ki svojim strankam in tržnikom ponujajo dodatno spodbudo v obliki podružničnega programa. Vse, kar morate storiti, je promovirati ZenMate s trženjem njihove široke ponudbe oglasov. V tem programu imate na voljo vsebine, pripravljene za uporabo, skupaj s podporo za optimizacijo in sledenje v realnem času.

Komisija z modeli izplačil

S sklicevanjem strank na naročnine na premiumMMM in trženjem širokega nabora oglasov lahko uporabniki zaslužijo visoke provizije. Če vaša prizadevanja za trženje podružnic privedejo do novega mesečnega naročanja na paket, prejmete polno 100-odstotno provizijo s 35-odstotnim dodatkom za ponavljajoče se naročnine. Za šestmesečne in letne načrte porabite 40% provizije za nove prijave in 30% za ponavljajoče se naročnine..

Pregled varne brezžične povezave ZenMate DrayTek

V našem pregledu ZenMate je razkrito, da ponudnik ponuja celo usmerjevalnik za Wi-Fi, da lahko stranke čim bolj uživajo v brezplačnem brskanju po internetu. DrayTek Secure Wi-Fi usmerjevalnik se napaja z ZenMate’s VPN, ki uporabnikom omogoča zasebno in varno internetno izkušnjo s preprosto povezavo v omrežje Wi-Fi. Ta možnost je odlična za lastnike trgovin, kavarn in restavracij, ki želijo spodbuditi brezplačno brskanje po internetu.

Koliko naprav lahko hkrati uporablja ZenMate?

Glede na naš pregled ZenMate lahko eno samo naročnino uporabite na vsaj petih različnih osebnih napravah ali platformah hkrati. Za razmeroma nizko ceno je to precej neverjetna lastnost. Deluje kot odlično prodajno mesto. S povezanimi napravami lahko enostavno upravljate z nadzorne plošče ZenMate. Kliknite na ‘naprave’ v razdelku za ogled registriranih naprav, vrste VPN in zadnjih ogledov.

Pravnomočna razsodba

V našem pregledu ZenMate je ugotovljeno, da čeprav je nemški sedež zaskrbljujoč, ponudniku VPN še vedno uspe dostaviti impresivne varnostne lastnosti, odlično združljivost in dostojno podporo strankam. Cene uporabe storitve so prav tako precej nizke, še posebej, če se odločite za letni načrt. Na splošno bodo uporabniki, ki iščejo dobro zanesljivost in varnost, zagotovo ugotovili, da ZenMate zagotovo ustreza njihovemu slogu.

Dobro

 1. Enostavnost uporabe
 2. DNS ne pušča
 3. Odlično šifriranje
 4. Pet hkratnih povezav
 5. Razširitve za Firefox, Chrome in Opera

Slabi

 1. Omejen izbor strežnikov
 2. Ne veste glede podrobnosti beleženja

Podobni članki

 • Betternet VPN Review 2020

  Pristojnost Kanada Cena 2,99 USD / mesečno za enoletni načrt Strežniki 10 strežnikov v 10 državah Dnevniki Dnevniki Šifriranje podatkov uporabnikov AES-256 (plačano) | AES-CBC-128 bit...

 • IPVanish pregled 2020

  Pristojnost Združene države Cena 6,49 USD / Mesečni strežniki 1000+ Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Ne Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo...

 • Pregled IVPN 2020

  Pristojnost Gibraltar Cena 8,33 Strežniki 3152 Dnevniki Ne Šifriranje AES-256 Odklene Netflix Da Torrenting Da Deluje na Kitajskem Da Priporočamo Da Spletno mesto...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me