Pregled zasebnega omrežja VPN

Na prvi pogled se zdi, da je podobna storitvi v Veliki Britaniji, vendar je videz lahko precej zavajajoč in ta pojem tu zagotovo drži. MyPrivateNetwork VPN morda ni eden največjih ponudnikov VPN, vendar je vsekakor dovolj dobra storitev, ki ji doslej še ni bil deležen ustreznega deleža v središču pozornosti..

No, to’se bom danes spremenil, ker bom celovito pregledal to storitev, pregledal njene različne vidike, vključno z načrti za cene, strežniško omrežje, brezplačno preskušanje in več, da bom analiziral, ali drži do naših najboljših standardov VPN ali ne..

Torej tukaj’s ekskluzivnim pregledom MyPrivateNetworkVPN avtorja BestVPN.co!

Pregled cen MyPrivateNetwork

Najprej stvari, cena. Da bi bil katerikoli VPN danes konkurenčen’S visokorektno industrijo, mora ponuditi svojo storitev po pravi ceni. Številni ponudniki te dni tekmujejo v panogi s svojimi cenovnimi načrti.

Ko sem si ogledal različne vidike storitve, ki jih bom podrobneje opisal kasneje, in jih primerjal s cenovnimi načrti ponudnika, sem se jim zdel nekoliko dražji od norme. Tu so mesečne cene, ki jih ponuja ponudnik:

Pregled zasebnega omrežja VPN

  • Globalni načrt 8,97 funtov ali 11,65 dolarja na mesec
  • Za eno državo 4,97 £ ali 6,46 USD / mesec

Na voljo so tudi dolgoročni načrti:

Enojna država:

  • 3 mesece - 14,16 £ ali 18,40 USD enkrat zaračunanih
  • 12 mesecev - 47,71 £ ali 61,99 USD

Globalno:

  • 3 mesece - 25,56 funtov ali 33,21 dolarja
  • 12 mesecev - 86,11 £ ali 111,8 $

Myprivatevpn Dolgoročni načrti

V najboljšem primeruVPN.co ne’t ponavadi sledimo politiki, da so dobri samo tisti ponudniki, ki ponujajo načrte poceni, in to’S tem, ker vemo in sprejemamo dejstvo, da je za zagotavljanje kakovostne storitve VPN potrebno veliko denarja in manjši ponudniki ne’Običajno nimate sredstev, da ne le ponudijo dobro storitev, ampak tudi sprejmejo uspešnost z nizko stopnjo dobička.

Torej, za ponudnike, kot je MyPrivateNetwork, katerih načrti za oblikovanje cen so vsekakor nad pričakovanim razponom za storitve takšnega staranja, jim dam prednost. Drugi recenzenti bi takšne ponudnike lahko zalučali, vendar jaz dajem večji pomen VPN-ju’s uspešnost. Cene zame so sekundarne.

Ponudnik ponuja dve vrsti načrtov, najprej globalni načrt z vsemi funkcijami in strežniki, ki jih ponuja ponudnik, in drugič, načrt posamezne države, ki vas omejuje samo na povezavo enega državnega strežnika.

Ponudniku bi samo priporočil, naj poskrbi, da najprej spremeni cene iz britanskih funtov v ameriške dolarje, da bi načrti naredili nekoliko bolj privlačne svetovne potrošnike in jih rešili pred težavami pri pretvorbi. In drugič, svetoval bi jim, naj znižajo cene za 25-odstotno maržo, da bi lahko dosegli raven s preostalimi ponudniki, ki delajo na isti ravni.

Če se želite odločiti za ponudnika, bi bil moj nasvet, da se odločite za dolgoročne načrte, zlasti trimesečni dogovor globalnega načrta, kar je morda najboljša ponudba sklopa glede na njegovo cenovno utemeljitev.

MyPrivateNetwork Free Trial

Najboljša lastnost te storitve je njena brezplačna preizkusna in povračilna politika. MyPrivateNetwork je ena najbolj radodarnih in odprtih VPN storitev, na katere sem naletel v svoji pregledni karieri, in priporočam njihovo brezplačno preskusno politiko vsem drugim ponudnikom v panogi, saj še naprej kaže, koliko zaupanja v ponudnika prikazovanje v svoji službi s tem dejanjem.

Pregled zasebnega omrežja VPN

Običajno, če potrebujete brezplačno preskusno različico, se morate odločiti za to ali če ne’t lahko greš naravnost k nakupu storitve, vendar stvari ne’ne delam tako s tem ponudnikom VPN.

Pri MyPrivateNetwork boste prejeli popolno tridnevno brezplačno preizkusno različico z nič zavezanostjo za vsak načrt, kar je prav neverjetno, saj uporabniku omogoča, da se počuti veliko bolj varno, ko začne uporabljati storitev.

Poleg tega ponudnik ponuja tudi svojo brezplačno storitev VPN. V MyPrivateNetwork’S brezplačno storitvijo dobite naključno dodeljen strežniku v Nemčiji ali Španiji in najvišjo hitrost 1Mbps.

Toda velikodušnost ne’t konča tu, saj lahko tudi izkoristiš ogromnih 90 dni časa, da zahtevaš vračilo. Vsi ti dejavniki skupaj združujejo, da lahko vsakemu uporabniku ponudijo neprimerljivo podobnost varnosti pri nakupu VPN-ja, ker veste, da ste zmagali’zaračunajte do 72 ur in tudi po tem lahko svoj denar vrnete kadar koli v 3 mesecih.

Imam pomisleke v zvezi z MyPrivateNetwork’Načrti z visokimi cenami, vendar politika brezplačnega preizkušanja in vračila denarja zagotovo ne nadomešča.

Pregled združljivosti MyPrivateNetwork Apps

Ponudnik ponuja štiri glavne aplikacije za stranke, to je za Windows, Mac, iOS in Android. To je v bistvu osnovni paket starterjev, če lahko tako rečem, pri kateremkoli ponudniku VPN-ja se lahko začne. Bil pa sem precej presenečen, ko vidim, da ponudnik ponuja namensko aplikacijo Firestick, ki ne pomeni podviga, saj še naprej pokaže, da tudi sam skrbi za nišno uporabniško bazo..

Podpora za MyPrivateVPN Device

Eden najbolj presenetljivih vidikov je bil, da se Kodi nikjer ni omenjal. Kodi je ena izmed najbolj priljubljenih pretočnih platform in četudi ponudnik ne’ne ponujate posebnega dodatka zanj, zagotovo omenjajo svoj VPN’s postopek nastavitve zanj. Toda ta ponudnik VPN ne’ne počnem ničesar od tega, kar verjamem, da je velik zalogaj.

Poleg tega so njegove aplikacije tudi precej osnovne, razen aplikacije Firestick, ki je precej dobro videti in je tam zgoraj morda najboljša, z ne preveč bliskovitimi stvarmi. Uporabniški vmesnik je nekoliko neroden in lahko odpravi nekaj posodobitev in nadgradenj, da v shemo stvari vključi več minimalizma..

Ampak eno stvar, ki jo moram tukaj razčistiti, je, da je aplikacija Windows dejansko OpenVPN aplikacija, kar pomeni, da ni njen povprečni odjemalec VPN, tj. Kot tisti, ki ga dobite pri ponudnikih, kot sta ExpressVPN ali PureVPN. Njihova aplikacija za Windows deluje na protokolu do protokolarnega nameščanja, kar je danes že kar malo staro’s okoljem, kjer imate eno odjemalce, v kateri lahko hitro prehajate iz enega protokola v drugega brez težav.

MyPrivateNetwork mora predstaviti boljšo aplikacijo za odjemalca Windows, kot je tista, ki jo ponujajo boljši ponudniki, ker je ta preveč tehnična za povprečnega uporabnika.

Infrastruktura strežnika MyPrivateNetwork

Pregled strežnikov MyprivateVPN

Ta ponudnik trenutno ponuja okoli 200+ strežnikov v 44 državah po vsem svetu. Strežniška infrastruktura je zelo naklonjena zahodni Evropi in severnoameriški regiji, le malo lokacij v Aziji, kot je Indija, še manj pa v južnoameriški in afriški regiji.

Ponudnik ponuja dober seznam strežnikov za tiste, ki se želijo povezati s strežniki v regiji Daljne Azije, kjer so na voljo lokacije Malezija, Tajvan in Hong Kong.

Število strežnikov je dovolj dobro, če je’s v primerjavi s podobnimi ponudniki srednje velikosti, vendar mora ponudnik dodati še nekaj lokacij v regijah, kot sta Azija in Južna Amerika, da bi ponudniku omogočil širši doseg.

Kar se tiče strežniških podprtih strežnikov, razočarano nisem bil’ne morem priti do Netflix US. Toda storitev je dobro delovala pri deblokiranju BBC iPlayerja izven Velike Britanije, kar je bilo pričakovano, saj je ponudnik v glavnem osredotočen na služenje britanskim potrošnikom.

Ta pristop je dober, vendar lahko spodleti, saj ponudnika omeji na uporabnike v eni državi. MyPrivateNetwork si mora prizadevati za to, da bodo njegovi strežniki pridobili možnost, da zaobidejo omejitve za Netflix US, če želi v prihodnjih letih v glavnem postati storitev..

Pregled podpore za MyPrivateNetwork

Za uporabniške poizvedbe ali kakršno koli odpravljanje težav ponudnik ponuja e-poštno podporo, ki je standardna, vendar jo lahko zagotovo izboljšate tako, da v prihodnjih časih dodate funkcijo klepeta v živo. To ji bo omogočilo, da bo njegova storitev videti bolj privlačna in odzivna v primerjavi s trenutno.

Podpora po e-pošti je dobra in je še vedno zelo cenjena, vendar pa jo bodo opuščale večje storitve v industriji in v prihodnjih časih, vsi bodo morali iti po isti poti, zakaj ne bi zdaj.

Poleg metode naj’Oglejte si uspešnost. Po elektronski pošti sem jim odgovoril o določeni poizvedbi in njihov odzivni čas je bil manj kot eno uro, kar je glede na moje izkušnje z drugimi podobnimi podpornimi sistemi za elektronsko pošto precej odlično.

Pregled podpore Myprivatevpn

Zato vas lahko prepričam, da če se prijavite na storitev, dobite dobro ponudbo. To je’ni najboljše, ampak je’niti ni tako slabo.

Zaključek

MyPrivateNetwork je ena izmed boljših storitev srednjega obsega vsekakor tam, saj je njena uspešnost kot storitev VPN res odlična. Tu in tam je malo ničkov, ki lahko, če se izboljšajo, drastično povečajo delovanje storitve.

Značilnosti MyPrivateVPN

Kar zadeva moja glavna priporočila, je treba MPN dodati, da bo svojim strankam lažja uporaba (razveljavi jih iz OpenVPN podpore za stranke ali jih obdrži in tudi izdelati novo, ki ponuja lažje upravljanje storitve VPN), dodati možnost odklepanja Netflix ZDA, znižajte ceno za 20% -40% in nazadnje dodajte podporo za klepet v živo (neobvezno).

Ampak tukaj je treba opozoriti eno, da ocenjujem MyPrivateNetwork’s Firestick aplikacija kot ena najboljših aplikacij VPN za platformo, in če iščete VPN za svoj Firestick, potem je nekaj boljših možnosti kot MPN’s namensko aplikacijo.

Če ponudnik vse te napotke izvaja, lahko postane še boljša in bolj priljubljena storitev kot danes. MPN je hiter, ponuja veliko količino strežnikov in je varen, tako da zagotovo dobi osnovno pravico, edino, kar zdaj ostane, je dodajanje novosti, da bi pridobili več komercialnosti.

Podobni članki

  • Pregled zasebnih predorov 2020

    Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me