Pregled zasebnega dostopa do interneta 2020

Pristojnost ZDA
Cena 2,91 dolarja
Strežniki 3272
Dnevniki Ne
Šifriranje AES-256
Odblokira Netflix Da
Torrenting Da
Deluje na Kitajskem Da
Priporočljivo  Da
Spletna stran https://www.privateinternetaccess.com/
Kompatibilnost Windows, Android, Apple

Zasebni dostop do interneta je ponudnik VPN s sedežem v ZDA, ki ponuja rešitve zasebnosti in varnosti prek močnih ravni šifriranja in več strežnikov po vsem svetu. Ta zasebni pregled dostopa do interneta ocenjuje legitimnost in usposobljenost storitve VPN’s trditvijo o zagotavljanju zasebnosti in anonimnosti uporabnikom prek interneta. Preberite ta pregled zasebnega dostopa do interneta in najnovejše mnenje uporabnika, ki ga pokriva best vpn.

Prednosti

 1. Zero dnevniki (tudi FBI dvakrat ni uspel pridobiti podatkov)
 2. 3386+ strežnikov v 17 različnih državah
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec in protokoli PPTP
 4. Na voljo je 256 bitno šifriranje AES
 5. 24/7 funkcija za klepet v živo
 6. Dobro podporo strankam
 7. Enostaven za uporabo odjemalca VPN

Slabosti

 1. S sedežem v ZDA (pod radarjem zavezništva 5 oči, 9 oči in 14 oči)
 2. Počasi hitrosti prenosa
 3. Brez brezplačnega preizkušanja
 4. Lahko’t izberite protokole od odjemalca programske opreme

Pridobite zasebni dostop do interneta

Dnevniki in politika zasebnosti

Številni ponudniki VPN trdijo, da ponujajo “Ni pravilnika o beleženju”, vendar jih le malo upošteva svoje obljube, saj smo v našem vodniku o politikah beleženja več kot 100 ponudnikov, ki trenutno delujejo v panogi, poudarili obsežne podrobnosti. Večina storitev, ki smo jih pregledali, beleži nekaj manjših podatkov seje / povezave. To se je pokazalo šele po tem, ko so bili ti VPN-ji podvrženi uradnim preiskavam, ko so uporabniki ugotovili, da uporabljajo storitve za nezakonite dejavnosti. Nedavni primer je bil PureVPN, ki je FBI-ju razkril podrobnosti beleženja.

Ozadje primera

Če pa iščete storitev, ki je močna celo od pritiska FBI-ja, morate uporabiti zasebni dostop do interneta. Lani je ponudnik prišel v navzkrižni ognji preiskave FBI glede uporabnika, ki lažno obvešča in širi informacije o grožnjah z bombo. V decembru so na različna letališča in šole na več letališč in šol poslali številne grožnje “Eric Mead”.

Preiskave so privedle do dokazov, da se je zalezovalec McWaters noril v obsedenost zaradi nekdanjega sodelavca Devona Kenneyja. Če še niste uganili, je Eric Mead ime Kenney’s fantom, ki mu je ob soočenju očitno zanikal kakršno koli grožnjo. Sumba se je obrnila proti McWatersu, ki je poskusil kontaktirati bivšega uslužbenca zmečkanin več kot 100-krat.

PIA’s Odziv

Vsi poskusi kontaktiranja e-poštnih sporočil, Facebooka, Twitterja in TracFone so segali v IP naslov iz zasebnega dostopa do interneta. Čeprav je imel FBI dovolj dokazov, da je McWaters oddaljil, so od PIA zahtevali, da mu izroči dnevnike. Ker ponudnik ne hrani nobenih podatkov za beleženje, ni mogel sodelovati; zagotavljanje, da je zasebnost uporabnika ostala nedotaknjena.

“Potem ko smo pregledali veljavnost sodnega poziva in ga potrdili, smo znova začeli izvajati vsebino naše politike zasebnosti in nato agentu sporočili, da ne prijavljamo nobene uporabniške dejavnosti. Agent je potrdil svoje razumevanje našega podjetja’s politiko in stališčem, nato pa si prizadeval za alternativne možnosti. V tem poročilu je jasno razvidno, da PIA ne beleži uporabniške dejavnosti, in še naprej se držimo zavezanosti svojim uporabnikom.”

Velika rdeča zastava - PIA ima sedež v ZDA

ZDA so verjetno najslabše mesto na svetu, da ima sedež VPN.

Kot je bilo poudarjeno v našem podrobnem priročniku o problematičnih jurisdikcijah, to ni le del več zaveznic za izmenjavo podatkov, kot je 14 Oči, ampak ima tudi več vrst zakonov o hrambi podatkov, ki lahko resno dovolijo, da prisili vsakega ponudnika, da pridobi podatke, kadarkoli želi. Vsa omenjena vprašanja vplivajo na PIA in vsako tako dobro storitev pretvori v takšno, ki se ne bi smela’ne morete biti naročeni.

Ker pa PIA doslej z organi ni delila nobenih dnevnikov, je uspela rešiti nekaj verodostojnosti, čeprav ima sedež v ZDA. Vendar vam ne želimo svetovati, da tvegate in namesto tega poiščete ponudnika, ki ima sedež na varnejši lokaciji, kot sta ExpressVPN ali Surfshark..

Cene in načrti

PrivateInternetAccess ponuja tri načrte cen, tako kot večina ponudnikov VPN v tej panogi. Izbirate lahko med mesečnim računom, letnim računom in dvoletnim računom.

zasebne cene za dostop do interneta

Mesečni paket ponuja 6,95 USD na mesec, kar je nekoliko v primerjavi z nekaterimi drugimi ponudniki VPN. Vendar lahko izbirate med računi z daljšim trajanjem, da izkoristite precej nižje cene, saj letni paket stane 3,33 USD na mesec, dvojni letni načrt pa 2,91 USD / mesec (polovica tistega, kar stane mesečni paket).

Pregled zasebnega dostopa do interneta je pokazal, da nudi veliko vrednost za denar, saj vsak paket ponuja 7-dnevno garancijo vračila denarja in ponuja enake lastnosti in raven zaščite v vsakem načrtu cen, kar zagotavlja, da so vaši podatki in zasebnost varni pred vsemi vrstami grožnje po internetu. Za zasebni dostop do interneta s kuponom za popust preverite ponudbe VPN Black Friday.

Pridobite zasebni dostop do interneta

Brezplačen preizkus

Če želite nekaj dni brezplačno preizkusiti storitev, žalostno poročamo, da zasebni dostop do interneta na tej stopnji ne ponuja nobenih brezplačnih preskusov. Storitev VPN ponuja 7-dnevno garancijo vračila denarja od dneva prijave.

Priporočamo, da izkoristite teh sedem dni in preizkusite storitev na vseh platformah in napravah, ki jih uporabljate. Poskusite različne strežnike, dostopajte do različnih spletnih mest z omejenimi geografskimi območji in preverite morebitne težave s storitvijo in njenimi funkcijami.

Strežniki

Po našem pregledu PIA ima VPN več kot 3272 strežnikov, razporejenih v 33 državah po vsem svetu. Med njimi so Avstralija, Brazilija, Kanada, Danska, Finska, Francija, Hong Kong, Indija, Irska, Izrael, Italija, Japonska, Mehika, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Romunija, Singapur, Južna Koreja, Švedska, Švica, Turčija , Velika Britanija, ZDA. Lahko preverite PIA’s omrežno stranjo tukaj za več informacij o številu strežnikov in lokacijah v vsaki državi (posnetek zaslona spodaj).

zasebni strežniki za dostop do interneta

Čeprav je število podprtih lokacij majhno, PIA nenehno dodaja več strežnikov na seznam. Za zdaj nadomešča s svojim visokim razmerjem strežnika na lokacijo. To uporabnikom omogoča, da prek interneta prikrijejo svojo originalno identiteto in ostanejo anonimni z dodatno spodbudo pri uporabi strežnikov, ki imajo manjše obremenitve uporabnikov. Kot rezultat dobite izjemne hitrosti, ne glede na to, v kateri državi vzpostavite VPN povezavo s pomočjo PIA - kar je bistveno za brezhibno hudourništvo in pretakanje!

Učinkovitost PIA

Da bi dobili boljšo predstavo o zanesljivosti storitve, smo izvedli nekaj preizkusov učinkovitosti. Če se glede VPN-ja ne strinjate, bi lahko ti testi pomagali pri postopku odločanja:

Hitrostni test

Spodaj so prikazani rezultati hitrostnega preizkusa na 100Mbps povezavi, da boste dobili nepristranski pogled na hitrosti, ki jih boste lahko uporabili pri povezovanju z različnimi strežniki PIA.

Lokalni ponudnik internetnih storitev

Spodnji rezultati vam bodo omogočili boljše razumevanje razlike med primarno hitrostjo omrežja in premijskimi strežniki PIA.

zasebni test hitrosti dostopa do interneta

Povezan s strežnikom PIA France

Preskusi strežnikov od ZDA do Francije so pokazali odlične hitrosti. Čeprav sta hitrosti prenosa in nalaganja manjša. VPN je uspel prenesti dosleden prenos 50,67Mbps in nalaganje 35,47Mbps, z zakasnitvijo do 418 ms.

hitrost strežnika pia france

Povezana s strežnikom PIA Australia

Precej impresivni so bili tudi preizkusi strežnikov ZDA do Avstralije. Z latenco 231 ms lahko izkoristite 52,25Mbps prenos in hitrost 37,48 Mb / s. To je še vedno precej hitrost za brskanje / hudourništvo!

hitrost strežnika pia australia

Pridobite zasebni dostop do interneta

Zasebni preizkus hitrosti dostopa do interneta za deljenje torrentov in datotek P2P

PrivateInternatAccess je vedno hvaljen kot VPN storitev, ki ima najboljše funkcije v razvedrilnih funkcijah, povezanih z VPN, kot so Torrenting in deblokiranje geo-omejene vsebine.

Toda vse marketinške mumbo jumbo na mestu VPN ne’t ne znaša ničesar, če ga ponudnik ne more podpreti z dejanskimi zmogljivostmi.

In to’ravno to nas je razočaralo nad PIA, ko smo preverili njegovo uspešnost za Torrenting.

PIA je bila včasih odlična storitev za hudourniške namene, kar se je pokazalo po številu ljudi, ki jih glasno priporočajo z istim namenom na najboljši strani vpn reddit in drugih priljubljenih forumih družbenih medijev. Toda v zadnjem času je njegov nastop padel v nosovod. Resno!

Testiral sem PIA’s Učinkovitost torrentinga s poskusom povezave na enega od njegovih posebnih strežnikov P2P in nalaganje filma, da bi videli, kako dobro deluje. In moram reči, da so bili rezultati slabi.

Povezala sem se z njihovim izraelskim strežnikom, ki so ga posebej razmejili za nalogo Torrenting.

Zasebna hitrost dostopa do interneta za hudournike

Ko sem se povezal s tem strežnikom, sem nato obiskal Yts.am, priljubljeno spletno mesto Torrenting, ki vsebuje veliko najnovejših filmov in druge vrste vsebine, ki jo lahko enostavno prenesete.

Opomba: Na spletnem mestu BestVPN.co nikakor ne promoviramo nalaganja vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami. Postopek prenosa te datoteke je bil ustavljen tudi na sredini, da zagotovimo, da nobena ta datoteka ne pristane v našem sistemu. Namen te demonstracije je bil prikazati PIA’s uspešnost samo za Torrenting.

Na Ytsu sem film prenesel “Rekviem za borca” prek moje stranke Utorrent.

Hitrost PIA je najslabša za prenos

Hitrosti prenosa na Torrenting in hitrosti prenašanja so bile precej pod enoto. Dovolj, da nas PIA zniža na a ne priporočljiva storitev za Torrenting.

PIA torrent test

Počasna hitrost zasebnega dostopa do interneta za hudourništvo:

Tu so rezultati testa hitrosti PIA’s Izraelski strežnik:

Ping: 199 ms

Prenos: 3.19 Mbps

Naložite: 2,64 Mbps

Pregled hitrosti PIA

To so rezultati iz a Povezava 20 Mbps, kar pomeni, da PIA’s Izraelski strežnik je dejansko zmanjšal naše hitrosti za prenos za 84%, kar za VPN, ki se promovira v Torrentingu, preprosto ni sprejemljivo.

PIA’s izguba hitrosti, ki se uporablja za lebdenje okoli 30-40% oznaka le nekaj mesecev nazaj. Mogoče gredo skozi slabo fazo in stvari se bodo kmalu izboljšale, toda za zdaj PIA zagotovo ni VPN, za katerega bi se morali boriti, če želite pridobiti izkušnjo Premium Torrenting.

Zasebni dostop do interneta Netflix Test - Ali deluje?

Bil sem precej zaslepljen zaradi hitrostnih preizkusov hitrosti PIA, vendar sem od ponudnika pričakoval veliko bolje, ko gre za deblokiranje Netflixa.

Toda spet sem bil razočaran, ker PIA ni uspela dvakrat deblokirati Netflix US-a, preden sem se tretjič povezala.

Zasebni pregled dostopa do interneta netflix

Bil sem povezan s PIA’s newyorški strežnik, medtem ko je poskušal deblokirati Netflix, saj je bil to njihov najboljši strežnik za nalogo.

Zasebni dostop do interneta netflix pravi test

In ko je PIA končno uspelo deblokirati Netflix US, sem se odločil, da bom pretakal Ex Machina, ki je geografsko omejen film, ki je na voljo samo uporabnikom Netflix US.

Zasebni dostop do interneta deluje na netflixu

Da, film je bil pretočen, vendar sem spet naletel na isto težavo kot pri PIA VPN hitrosti kot pri Torrentingu.

Hitrost PIA VPN je bila tako počasna, da je film na začetku zelo napredoval. In z veliko, mislim, veliko.

Drugič, PIA hitrost ni’t dovolite, da film kdaj doseže kakovost HD. Zrna na zaslonu so ostala vseprisotna.

Zasebni dostop do interneta počasna hitrost za Netflix

Kot sem že razložil, da je bila hitrost zasebnega dostopa do interneta na Netflixu precej počasna, vam moram pokazati, kako počasna je bila v resnici.

Tu so rezultati preskusa hitrosti za newyorški strežnik PIA:

Ping: 241 ms

Prenos: 3,03 Mbps

Naložite: 1,60 Mbps

Hitrost zasebnega dostopa do interneta je najhujša

Ponovno so hitrosti pretakanja ostale v Obseg 3 Mbps na moji 20 Mbps internetni povezavi.

Zasebna hitrost dostopa do interneta je natančen razlog, zakaj ponudnik ni dobro sodeloval s pretakanjem Netflixa.

Ostale funkcionalnosti so še vedno povsem sprejemljive, saj je uspelo odkleniti spletno mesto’s ameriška različica v tretjem poskusu, vendar še vedno, če hitrosti niso do sprejemljivo omejene za pretakanje, govorimo v območju 30% izguba hitrosti v povprečju, potem PIA v prihodnje ne bo ostala primerna VPN za Netflix.

Pomoč strankam

Zasebni dostop do interneta uporablja različne načine za odzivanje na svoje uporabnike’ poizvedbe. Za katero koli storitev, zlasti v panogi VPN, je pomembno, da ima različne kanale, prek katerih lahko uporabniki komunicirajo s storitvijo in poiščejo pomoč.

PrivateInternetAccess uporablja funkcijo klepetanja v živo, pa tudi bazo znanja in razdelek s pogostimi vprašanji, da reši težave uporabnikov in odgovori na njihove zahteve.

Klepet v živo

V našem pregledu zasebnega dostopa do interneta smo preizkusili funkcijo klepetanja v živo in bili zadovoljni s celotnim rezultatom. Čeprav je nekaj časa trajalo, da je osebje za podporo strankam prišlo na splet in se udeležilo našega klepeta, je uslužbenec hitro odgovoril na našo poizvedbo in nas ustrezno usmeril..

Funkcija klepeta v živo je na voljo 24/7 ves dan in je prisotna 365 dni v letu. To kaže, da je PIA zavezana k zagotavljanju kakovostne uporabniške izkušnje in predana reševanju težav, povezanih z VPN.

Baza znanja

PIA ima dobro seznanjeno in podrobno bazo znanja, do katere lahko dostopate prek ‘Podpora strankam’ možnost s spletnega mesta. V bazi znanja so vodniki za nastavitev, konfiguracijske datoteke za protokol OpenVPN in informacije o različnih ponujenih funkcijah.

Oddelek za pogosta vprašanja

Do razdelka s pogostimi vprašanji lahko dostopate prek ‘Kontaktiraj nas’ dostopen z vrha spletnega mesta. V razdelku o pogostih vprašanjih so osnovne informacije o storitvi PIA VPN, njenih značilnostih, politiki zasebnosti in podatkov o plačilih.

Če ste nov uporabnik ali nameravate uporabljati PrivateInternetAccess, potem je prečkanje pogostih vprašanj dobro izhodišče, saj vam bo zagotovilo dovolj začetnih informacij o storitvi.

Možnosti plačila

Zasebni dostop do interneta sprejema različne načine plačila. Sem spadajo plačila s kreditnimi in debetnimi karticami, pa tudi PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden in številni drugi načini plačila. Storitev lahko tudi anonimno plačate z darilnimi karticami Wal-Mart, Starbucks, Macy’s itd.

zasebni načini plačila za dostop do interneta

Pridobite zasebni dostop do interneta

Postopek prijave

Postopek prijave za zasebni dostop do interneta je enostaven in zahteva nekaj korakov. Postopek je odvisen od načina plačila, ki ga izberete. Za nakup storitve smo uporabili PayPal, ta pa nas je preusmeril neposredno na PayPal’s spletno stran. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite podrobnosti in to’s tem, končali ste.

Če ste se odločili za uporabo možnosti kreditne kartice za plačilo, zahteva malo več osebnih podatkov, vključno z vašim e-poštnim naslovom. Uporabite lahko darilno kartico ali plačujete z Bitcoin, če želite plačati anonimno.

Odjemalec Windows PIA

Ko se prijavite za storitev, lahko storitev VPN konfigurirate z ročno konfiguracijo ali uporabite odjemalca VPN. Naročnik je na voljo za Windows (XP in novejše različice) in Mac OS X (10.6 ali novejša različica). Odjemalce lahko prenesete iz ‘Podpora strankam’ stran brezplačno.

Ko prenesete odjemalca, morate samo vnesti uporabniško ime in geslo in se povezati s storitvijo VPN. Obstaja nekaj naprednih nastavitev, ki jih lahko uporabite tudi med prijavo v stranko.

Izberete lahko želeno vrsto povezave, oddaljena vrata ali če želite uporabiti posredovanje vrat, stikalo za ukinitev VPN, zaščito pred puščanjem DNS ali zaščito pred uhajanjem IPv6.

Odjemalca lahko uporabite tudi za izbiro stopnje šifriranja, preverjanja pristnosti podatkov in nastavitev stiskanja, ki jo želite zaščititi.

Kompatibilnost

V našem pregledu zasebnega dostopa do interneta smo bili zadovoljni s številom naprav in operacijskih sistemov, s katerimi je storitev združljiva.

VPN lahko konfigurirate v sistemu Windows in Mac z odjemalcem programske opreme ali ročno nastavite. Storitev se lahko uporablja tudi v napravah iOS in Android s pomočjo priloženih navodil za nastavitev. PIA deluje tudi na napravah Ubuntu Linux, različnih usmerjevalnikov in Boxee Box napravi.

To zagotavlja zaščito na več platformah, poleg funkcije za večkratno prijavo pa lahko ostanete zaščiteni in uživate v internetni svobodi.

Vadnice, ki so na voljo

Zasebni dostop do interneta ponuja vodnike in nastavitve za nastavitev storitve na vsaki od naprav, s katerimi je združljiv. Navodila za nastavitev PIA so dostopna na strani ‘Podpora strankam’ stran na spletni strani.

Ti vodniki ponujajo navodila po korakih za konfiguriranje storitve, na združljivih napravah pa obstajajo ločene vadnice za konfiguriranje različnih protokolov. Obstajajo konfiguracijske datoteke OpenVPN, ki jih lahko prenesete tudi s te strani.

Protokoli in šifriranje

PrivateInternetAccess zagotavlja močne varnostne ukrepe s kombiniranjem različnih protokolov in ravni šifriranja. Protokoli, ki jih ponuja PIA, so PPTP, L2TP / IPSec in OpenVPN. Ti protokoli delujejo v kombinaciji s stopnjami šifriranja, da varujejo vaše podatke pred različnimi grožnjami.

Ravni šifriranja vključujeta 128-bitno AES (CBC Blowfish) in 256-bitno šifriranje. Če uporabljate odjemalsko programsko opremo storitve, lahko za zaščito podatkov in identitete izberete tudi preverjanje pristnosti podatkov in nastavitve stiskanja rok..

Vendar ni možnosti, da izberete protokol z odjemalsko programsko opremo, saj je to privzeto nastavljeno na protokolu OpenVPN. Če ne želite uporabljati OpenVPN, lahko ročno konfigurirate želeni protokol.

Pridobite zasebni dostop do interneta

Dodatne lastnosti

PIA je vsekakor dodatna milja, saj uporabnikom ponuja dodatno združljivost in zanesljivost. Ko se odločite za storitev, se lahko počutite prepričani, da boste izkoristili številne uporabne funkcije. Mednje spadajo:

PIA Mace ™ blokira oglase, sledilnike, piškotke

MACE je nov sistem, ki ga ponuja PIA, ki še povečuje kupca’varnost in zasebnost. Ta funkcija vrne naslove IP nezaželenih imen domen kot naslov, ki ga ni mogoče usmeriti. Posledično bo VPN blokiral dražilne oglase z vseh spletnih mest, kar prihrani vaše podatke in pasovno širino. Z blokiranjem sledilcev in piškotkov lahko zagotovite, da je vaša identiteta popolnoma varna. Najboljši del tega: za to funkcijo vam ni treba naložiti ločene aplikacije, saj je vgrajena z VPN.

Peer-to-peer (P2P) / hudourništvo

Če iščete zanesljiv VPN, ki ne postavlja nobenih omejitev pasovne širine ali ne spremlja vaše torrenting aktivnosti, je PIA vsekakor dobra izbira. Storitev ponuja popolno anonimnost, vendar omejene hitrosti. To zagotavlja, da bo vaša identiteta ves čas varna, hkrati pa si lahko kar najbolj enostavno naložite, kar želite.

Proxy SOCKS5

Zasebni dostop do interneta celo podpira proxy SOCKS5, kar zagotavlja najvišjo varnost za P2P / Torrenting dejavnosti. Ta protokol podpira napredne omrežne tehnologije, kot sta IPv6 in UDP, kar zagotavlja, da boste vedno varni. Lahko se počutite prepričani, da vaša identiteta ostaja popolnoma anonimna od radovednih vladnih agencij in lokalnih ponudnikov internetnih storitev.

Internet Kill stikalo

Stikalo za internetni izklop vam omogoča, da prekinete internetno povezavo, ko se VPN prekine. Tako ste zaščiteni in odpravite vsako možnost, da zlonamerni subjekti dostopajo do vaših podatkov ali poznajo vašo identiteto, če VPN ne uspe.

Posredovanje vrat

Funkcija za posredovanje vrat omogoča, da določeno komunikacijo preusmerite na določen prehod. Vendar pa to zmanjšuje zasebnost in PIA svetuje, da to funkcijo izklopite, ker cenite visoko varnost.

DNS zaščita pred uhajanjem

S to funkcijo dobite vrhunsko zaščito, ko je vaš DNS usmerjen prek VPN-ja. Tako ste zaščiteni pred uhajanjem DNS in vaša zasebnost ostane nedotaknjena.

IPv6 Zaščita pred uhajanjem

Zaščita pred uhajanjem IPv6 onemogoči promet, ki poteka skozi IPv6, medtem ko uporabljate PIA VPN. To zagotavlja, da ne pride do uhajanja prometa IPv6.

Več prijav

Z Privateinternetaccess lahko z istim računom hkrati povežete do 5 različnih naprav. Funkcija 5 večkratnih prijav omogoča uporabnikom prilagodljivost in varnost interneta, ne glede na to, katero napravo ali platformo želijo uporabljati.

Pridobite zasebni dostop do interneta

Kako uporabljati zasebni dostop do interneta (PIA) na Kitajskem?

Podobno kot pri drugih ponudnikih, PIA’S kopnega je na celinskem Kitajskem dostopno spletno mesto zaradi vladnih omejitev glede kitajskih VPN storitev. Tako imate samo eno možnost za uporabo zasebnega dostopa do interneta (PIA) na Kitajskem: nastavite VPN ročno. Medtem ko “Odličen požarni zid” blokira vse povezave VPN, ki jih najde, ponuja določen prosti čas za povezave IPSec / L2TP. Sledite PIA’s priročnikom o nastavitvi protokola na različnih napravah. To vključuje navodila za usmerjevalnike, telefone s sistemom Android, iOS in namizje.

Priporočene alternative za PIA VPN

PIA je bila nekaj let nazaj vrhunski ponudnik, toda od takrat je izgubila veliko svojih sijaj in verodostojnosti, saj je eno za drugo izpuščala pomembno. Zdaj ne’ne ponujam, da odblokiramo Netflix US ali katero koli drugo storitev pretakanja, kot je Disney Plus. Njegove zmožnosti Torrentinga so že daleč padle, saj so se uporabniki veliko pritoževali nad padci povezave in počasnimi padci. Težko je padel iz milosti za PIA.

V trenutni obliki nas PIA ne priporoča, saj je bila njena 2-letna ponudba previsoka pri 3,11 USD / mesec ali 87,87 $ za dveletno ponudbo in uporabniku prinaša toliko manj vrednosti..

Naslednja najboljša alternativa trenutno je PureVPN, ki še vedno bogati z namensko podporo za odstranjevanje Netflixa, Torrenting in druge povezane dejavnosti. PureVPN lahko prejmete za samo 2,88 USD / mesec ali 69 USD, ki vam jih zaračunamo enkrat, če sklenete dveletno pogodbo, ki je najcenejši naročniški paket.

Zasebne možnosti za dostop do interneta (PIA)

PIA je bila nekaj let nazaj vrhunski ponudnik, toda od takrat je izgubila veliko svojih sijaj in verodostojnosti, saj je eno za drugo izpuščala pomembno. Zdaj ne’t ponudbo za deblokiranje Netflix US ali katere koli druge storitve pretakanja. Njegove zmožnosti Torrentinga so že daleč padle, saj so se uporabniki veliko pritoževali nad padci povezave in počasnimi padci. Težko je padel iz milosti za PIA.

V trenutni obliki nas PIA ne priporoča, saj je bila njena 2-letna ponudba previsoka pri 3,11 USD / mesec ali 87,87 $ za dveletno ponudbo in uporabniku prinaša toliko manj vrednosti..

Naslednja najboljša alternativa trenutno je PureVPN, ki še vedno bogati z namensko podporo za odstranjevanje Netflixa, Torrenting in druge povezane dejavnosti. PureVPN lahko dobite za samo 1,99 USD / mesec, če se dogovorite za enoletno ponudbo, ki je eden najcenejših naročniških paketov.

Ponudniki VPN

Odblokira Netflix US

Ponuja hitro hitrost

Šifriranje

Protokoli

Dovoljeno je več prijav

Cenitev

Preberite recenzije

Spletna stran

NordVPN PureVPN
DA Da
Hitro Nad povprečjem / povprečjem
AES-256 šifriranje v vseh protokolih, ki jih podpira AES-256 šifriranje v vseh protokolih, ki jih podpira
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
2,99 USD / mesec na 3-letnem naročninskem načrtu (107,55 USD enkrat zaračunanih) 2,88 USD / mesec na dvoletnem naročninskem načrtu (enkrat zaračunanih 69,00 USD)
NordVPN pregled PureVPN pregled
Obiščite NordVPN Obiščite PureVPN

Zaključek

Zasebni dostop do interneta je enovrstna storitev VPN, ki nudi strogo varnost in zasebnost. Storitev ceni zaščito pred različnimi grožnjami prek interneta in jo zagotavlja prek svojih varnostnih protokolov in ravni šifriranja.

V našem pregledu zasebnega dostopa do interneta smo bili zadovoljni s celotnim paketom, ki ga ponuja storitev. Poleg počasnih hitrosti delovanja je storitev enostavna za uporabo in nastavitev. V kombinaciji z dobro podporo strankam in podrobnimi navodili za nastavitev nudi PIA dobro ceno.

Če torej iščete storitev VPN, ki zagotavlja vrhunsko internetno varnost in ščiti vašo zasebnost po internetu, se nič ne približa zasebnemu dostopu do interneta.

Podobni članki

 • Pregled zasebnih predorov 2020

  Pristojnost ZDA Cena $ 3 / mesec (36 $ na letnem načrtu) Strežniki 22 strežniki v 12 državah Dnevniki Hrani občutljive dnevnike za 14 dni šifriranje...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me